Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα και καλό μήνα!

Μελιτίνη, πολύ στεναχωρηθηκα με τα νέα σου! Πώς είσαι;

Έκανα την αυχενική διαφάνεια την Πέμπτη, αλλά δυστυχώς δεν ήταν πολύ καλός ο υπέρηχος. Ο γιατρός - εξειδικευμένος στην αυχενική- επειδή ήταν πολύ καλές οι αιματολογικές και η μέτρηση της αυχενικής και κπ ακόμα από τους δείκτες, εκτός από έναν δείκτη, δεν μου έδωσε αποτελέσματα, αλλά μου είπε να ξαναπαω την επόμενη εβδομάδα, που θα έχει μεγαλώσει το μωράκι και από την πείρα του, θα είναι όλα καλά. Βέβαια, Αγχώθηκα πολύ και έκανα ένα τεστ αίματος, μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος λέγεται. Τα αποτελέσματα τα περιμένω την άλλη Δευτέρα, γιατί το αίμα φεύγει Αμερική και εκεί γίνεται η ανάλυση. Μέχρι τότε υπομονή. Όταν πάω στο γιατρό μου θα έχω τα αποτελέσματα από όοολες τις εξετάσεις.

κοριτσακι μου όλα καλά θα είναι μην ανησυχείς!!!!

μελετινι μου πραγματικά λυπάμαι παρά πολύ!!!!εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα,όσο μπορείς βέβαια κ να είσαι σίγουρη πως θα έρθει κ το μωράκι σου γρήγορα!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τί κάνετε; καλό μήνα! να σας ρωτήσω κάτι;; μπορείτε να μου πείτε πώς κάνετε παράθεση σε ένα μήνυμα;; ευχαριστω..

Ιοιο γιατί δεν βγήκε καλός ο υπέρηχος; μια χαρα δε βγηκε η αυχενική και όλες οι μετρησεις;; πού είναι το πρόβλημα;; εμενα στην τελευταια μου εγκυμοσύνη με είχαν κατατρομοκρατήσει οι γιατροί επειδή η κόρη ήταν πιο μικρή απ ότι επρεπε να είναι με βαση την τηπ. τί άγχος πέρασα δεν περιγράφεται. μήπως λοιπόν άδικα σε πανικοβάλλουν;; φύλο είδες;; το μωρακι σου ε'ιναι μια χαρα, έχε πίστη!

Μαρια από Χανιά σου εύχομαι σύντομα ένα θετικό τεστακι να αυξηθούν τα σπορακια!

Αυτο το μήνυμα είναι πιλοτικό. το στέλνω για να δω αν τα κατάφερα με την παράθεση!

τα κατάφερα! ουφ! τί καημός! από τον Ιούλιο αναρωτιόμουν πώς κανουμε απάντηση με παράθεση! εντάξει εύκολο ήταν! Μακάρι να γινόντουσαν και τα μωρά έτσι!!

γεια σας κοριτσια...

ιοιο, τι ακριβως δεν τους αρεσε; τι ειπε;;;

οχ βρε κοριτσια τι αγχος. αγχος να καταφερουμε την εγκυμοσυνη, αγχος για τους υπερηχους, αγχος να πανε ολα καλα... τι ναπω

καλα αποτελεσματα ιοιο και ελπιζω να πανε ολα καλα..

εμενα το ποδι καλυτερα ειναι, το κοιταω καθημερινα και βαζω μπετανιν με γαζες..

καλη επιτυχιαψσε ολες μας, υπομονη και με πιστη ολα γινονται!!!!!

Καλησπέρα κοριτσια μου τι κανετε????? καλο μηνα να εχουμε :) :) :) :) και καλη επιτυχία σε ολες που προσπαθούμε αλλα και στς εγκυουλες μας ολα θα πανε τελεια κοριτσια μου ολα τα μωρακια μεγαλώνουν σωστα και εχουν βολευτεί μεχρι τσουπ να βγουν στην αγκαλιτσα σας :) ευχομαι ο ΘΕΟΣ να μας χαρίσει και εμας μωρακια :) :) :) ποια κοπελα ηταν που δεν περιμενε σκ???nikolitsa εσυ? Τι εγινε τελικα ....Ριτακι εσυ τωρα περιμένεις? Και νωμιζω Θελεια περιμένουμε να μην ερθει σε λιγες μερες σωστα???

Melitini mou εισαι καλυτερα??? ? μαζεψε δυναμεις :) :) :) θα ερθει καινούργιο νινακι...

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου τι κανετε????? καλο μηνα να εχουμε :) :) :) :) και καλη επιτυχία σε ολες που προσπαθούμε αλλα και στς εγκυουλες μας ολα θα πανε τελεια κοριτσια μου ολα τα μωρακια μεγαλώνουν σωστα και εχουν βολευτεί μεχρι τσουπ να βγουν στην αγκαλιτσα σας :) ευχομαι ο ΘΕΟΣ να μας χαρίσει και εμας μωρακια :) :) :) ποια κοπελα ηταν που δεν περιμενε σκ???nikolitsa εσυ? Τι εγινε τελικα ....Ριτακι εσυ τωρα περιμένεις? Και νωμιζω Θελεια περιμένουμε να μην ερθει σε λιγες μερες σωστα???

Melitini mou εισαι καλυτερα??? ? μαζεψε δυναμεις :) :) :) θα ερθει καινούργιο νινακι...

Καλημέρα!!!Ναι καλό μήνα ξέχασα να πω...περιμένω Ναι να μην έρθει γύρω στις 12 Αλλά οκ...βλέπουμε...

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑ να έχουμε...έχουμε αρχισει να μυριζουμε δειλά δειλά Χριστούγεννα...εγώ στις 20 του μήνα πάντα στολίζω... !!Να δούμε που θα μυρισουμε και νινάκια όμορφα όμως!!Εγω πέρασα ένα ομορφο ΣΟΥΚΟΥ με τον πριγκιπα μου...την άλλη βδομαδα πρώτα ο Θεός πάμε και στο χωρίο μου 4ημερακι...Λοιπόν... τα νέα τα δικά μου..κανόνικα θα πρεπε να χα αδιαθετήσει κοριτσια...Τωρα το αίμα που είδα την 22 ημερα και για δυο μερουλες δεν ξέρω τι ήταν... σε κανα δυο μερουλες θα κάνω τεστ να δω τι γίνεται και αν τελικα ήταν ¨είδος περιόδου¨ή αίμα εμφυτευσης... πάντως από την 24η μέρα και μετά έχω πολλά υγρά κολλώδη που αυτά τα είχα εγω τις γονιμες μέρες μου. Πφφφφ θα τρελαθω..!! Και χτες την ωρα που ετρωγα βραδυνο ενιωσα για δυο λεπτακια στην αριστερη μεριά χαμηλά κατι σαν τραβηγματακι. :confused: :confused: :| Αυτά τα νέα τα δικά μου...εσεις τι λέτε βρε κοριτσια?Παιζει εγκυμοσύνη ή ουτε καν?? Εσεις για πέιτε τα νεα σας... Ριτακι μου..Μαρκέλλα μου τι κάνετε? Θάλεια? Μελιτινι μου πως είσαι??Ioio? Μαρια Χανιά σου ευχομαι να χεις σπορακι στην κοιλιά σου!!!! :lol:

Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑ να έχουμε...έχουμε αρχισει να μυριζουμε δειλά δειλά Χριστούγεννα...εγώ στις 20 του μήνα πάντα στολίζω... !!Να δούμε που θα μυρισουμε και νινάκια όμορφα όμως!!Εγω πέρασα ένα ομορφο ΣΟΥΚΟΥ με τον πριγκιπα μου...την άλλη βδομαδα πρώτα ο Θεός πάμε και στο χωρίο μου 4ημερακι...Λοιπόν... τα νέα τα δικά μου..κανόνικα θα πρεπε να χα αδιαθετήσει κοριτσια...Τωρα το αίμα που είδα την 22 ημερα και για δυο μερουλες δεν ξέρω τι ήταν... σε κανα δυο μερουλες θα κάνω τεστ να δω τι γίνεται και αν τελικα ήταν ¨είδος περιόδου¨ή αίμα εμφυτευσης... πάντως από την 24η μέρα και μετά έχω πολλά υγρά κολλώδη που αυτά τα είχα εγω τις γονιμες μέρες μου. Πφφφφ θα τρελαθω..!! Και χτες την ωρα που ετρωγα βραδυνο ενιωσα για δυο λεπτακια στην αριστερη μεριά χαμηλά κατι σαν τραβηγματακι. :confused: :confused: :| Αυτά τα νέα τα δικά μου...εσεις τι λέτε βρε κοριτσια?Παιζει εγκυμοσύνη ή ουτε καν?? Εσεις για πέιτε τα νεα σας... Ριτακι μου..Μαρκέλλα μου τι κάνετε? Θάλεια? Μελιτινι μου πως είσαι?? Μαρια Χανιά σου ευχοαι να χεις σπορακι στην κοιλιά σου!!!! :lol:

Νομιζω πως παιζει να εισαι εγκυουλα..εγω η εξυπνη περιμενω σε 3-4 μερες περιοδο κ επειδη ειχα καποια συμπτωματα ειπα να κανω τεστ το πρωι το οποιο βγηκε αρνητικοτατο....

Τι συμπτωματα έχεις??? Περίμενε ακόμα 4 μερούλες και στην 1η μερα καθυστερησης κάνε πάλι ένα τεστάκι!!Σου ευχομαι να δεις ένα θετικότατο τεστακι!!! Ακόμη είναι νωρίς για να σου δείξει..πολλές γυναικες την πατάνε έτσι...και μένα μια φίλη μου έκανε 2 μέρες πριν απο την ακατανόμαστη και βγηκε αρνητικο... είχε πολλά συμπτώματα...! Την πήρε από κάτω ώσπου είχε δυο μέρες καθυστερηση και έκανε τεστ και βγήκε θετικότατο!!! :-D

Τι συμπτωματα έχεις??? Περίμενε ακόμα 4 μερούλες και στην 1η μερα καθυστερησης κάνε πάλι ένα τεστάκι!!Σου ευχομαι να δεις ένα θετικότατο τεστακι!!! Ακόμη είναι νωρίς για να σου δείξει..πολλές γυναικες την πατάνε έτσι...και μένα μια φίλη μου έκανε 2 μέρες πριν απο την ακατανόμαστη και βγηκε αρνητικο... είχε πολλά συμπτώματα...! Την πήρε από κάτω ώσπου είχε δυο μέρες καθυστερηση και έκανε τεστ και βγήκε θετικότατο!!! :-D

Εχω λευκα υγρα

..κατι ποναλακια ανα διαστηματα στην κοιλια...εχει μεγαλωσει το στηθος χωρις να ποναει ομως..λες να ηταν λαθος;χρησιμοποιησα το hometest

Διαφημίσεις

Εχω λευκα υγρα

..κατι ποναλακια ανα διαστηματα στην κοιλια...εχει μεγαλωσει το στηθος χωρις να ποναει ομως..λες να ηταν λαθος;χρησιμοποιησα το hometest

Νωρίς σιγουρα πάντως για να σου δείξει το σωστό αποτελεσμα!!! Περίμενε λίγες μερούλες ακόμα για να δεις αν έχεις καθυστερηση και μετά κάνε ένα τεστάκι!!!

Καλημέρα σε όλες τις διαδικτυακές μου φίλες!

Πήγα χθες για τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε το σάκο! Ενδομήτριος και ωραιότατος, χωρίς ζάρες και ανωμαλίες!! Αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα! Τυπικά χθες ήμουν 7εβδ 2ημ αλλά ο γιατρούλης λέει ότι η εικόνα μου και οι τιμές της χοριακήε δείχνουν ότι η σύλληψη έγινε τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά τη 14η μέρα, οπότε ακόμη είναι μικρούλι και να μην ανησυχώ! Την άλλη εβδομάδα, λέει, να ξαναπάω για να την ακούσουμε.

Δεν ανησυχώ πολύ, για να είμαι ειλικρινής....αλλά δε θέλω να κάνω υπέρηχο!!! ΔΕ ΘΕΛΩ!!! Θα πείτε ότι είμαι τρελή, το ξέρω (και ο άντρας μου το ίδιο λέει, εξάλλου) αλλά ανυπομονώ για τους κοιλιακούς υπερήχους. Αφού είπα στο γιατρό μου ότι θα κάνω άλλον ένα ενδοκολπικό και μετά...να με ξεχάσει! Τι ακούει κι αυτός ο χριστιανός.....

Λέτε να με βάρεσε εκεί το ορμονικό;;:confused::confused::confused:

Μαράκι μου σε βρήκα και εδώ...πόσο χαίρομαι με τη θετική εξέλιξη που είχαν για εμάς τα πράγματα και πόσο ανυπομονώ να ακούσω και άλλα καλά νέα...εμείς σήμερα πήγαμε από το γιατρό να μου γράψει κάτι επιπλέον εξετάσεις (γιατί δεν μπορούσε στο σύστημα να τις γράψει όλες μαζι την προηγ.φορά κάτι τετοιο) και τελικά, επειδή του παραπονέθηκα για τα πονάκια μου, μου λέει κάτσε να δούμε τι γίνεται και τελικά κάναμε υπέρηχο...(ενώ κανονικά θα πηγαίναμε μια εβδομάδα μετά) αλλά ξέρεις κάτι;;; δεν με πείραξε καθόλου....ακούσαμε την καρδούλα του κορίτσι μου και είναι κάτι που δεν μπορείς να περιγράψεις...με το καλό και η δική σας σειρά....

καλησπέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια δεν έχω ξαναγράψει σε αυτή την ομάδα...έτσι για το τυπικό να σας πω ότι εμείς προσπαθούσαμε 1,5 χρόνο και μετά από πολλές απογοητεύσεις τελικά τα καταφέραμε...είμαι 6w και 4d ελπίζω να πάνε όλα καλά και για εμένα αλλά και για εσάς...φιλιά και θα τα λέμε εδώ!!!

Kαλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; μόλις τώρα γύρισα από το δικαστήριο. άκουγα για κάτι δίκες που διαρκούν μέχρι το βράδυ αλλά εγω ποτέ δεν είχα παρασταθεί σε τέτοια δίκη! και να που ήρθε και η δική μου σείρα!

Στο θέμα μας τωρα.. Νικολίτσα λές να;;;;; λες;; από εκεί που λέγαμε μήπως να είσαι και μακάρι να είσαι, τώρα ξαφνικά το μωράκι είναι πιο κοντά από μια ονειροπόληση.. Αχ καλή μου εύχομαι να είσαι μέσα από την καρδιά μου και σύντομα και στα άλλα κορίτσια!

Καλωσήρθες στην παρέα μας greentree! Καλή και ανέφελη εγκυμοσύνη!

Κρητικοπούλα μας μήν μας αγχώνεσαι! ακόμη είναι νωρίς. εχω και εγω αυτά τα τεστάκια και όλα τα έκανα πριν δω περίοδο και φυσικά τώρα μού εμειναν μόνο τέσσερα. προσπαθώ να κρατιέμαι και να μην τα χρησιμοποιησω άσκοπα, αφού γενικώς δεν ελπίζω. κρατήσου και εσύ μέχρι την ημέρα που περιμένεις γιατί αλλιώς τα σπαταλάς τσάμπα. και αλήθεια να λένε, που το απεύχομαι, πιθανόν να αμφιβάλλεις για την αξιοπιστία τους επειδή τα κάνεις νωρίς. τουλάχιστον αυτό συνέβαινε σε μένα.

περιμενε λίγο και θα φανεί..

Μαρκελλίτσα και στα υπόλοιπα κορίτσια πολλά φιλιά. παω να ξεκουραστω καλό βράδυ

Kαλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; μόλις τώρα γύρισα από το δικαστήριο. άκουγα για κάτι δίκες που διαρκούν μέχρι το βράδυ αλλά εγω ποτέ δεν είχα παρασταθεί σε τέτοια δίκη! και να που ήρθε και η δική μου σείρα!

Στο θέμα μας τωρα.. Νικολίτσα λές να;;;;; λες;; από εκεί που λέγαμε μήπως να είσαι και μακάρι να είσαι, τώρα ξαφνικά το μωράκι είναι πιο κοντά από μια ονειροπόληση.. Αχ καλή μου εύχομαι να είσαι μέσα από την καρδιά μου και σύντομα και στα άλλα κορίτσια!

Καλωσήρθες στην παρέα μας greentree! Καλή και ανέφελη εγκυμοσύνη!

Κρητικοπούλα μας μήν μας αγχώνεσαι! ακόμη είναι νωρίς. εχω και εγω αυτά τα τεστάκια και όλα τα έκανα πριν δω περίοδο και φυσικά τώρα μού εμειναν μόνο τέσσερα. προσπαθώ να κρατιέμαι και να μην τα χρησιμοποιησω άσκοπα, αφού γενικώς δεν ελπίζω. κρατήσου και εσύ μέχρι την ημέρα που περιμένεις γιατί αλλιώς τα σπαταλάς τσάμπα. και αλήθεια να λένε, που το απεύχομαι, πιθανόν να αμφιβάλλεις για την αξιοπιστία τους επειδή τα κάνεις νωρίς. τουλάχιστον αυτό συνέβαινε σε μένα.

περιμενε λίγο και θα φανεί..

Μαρκελλίτσα και στα υπόλοιπα κορίτσια πολλά φιλιά. παω να ξεκουραστω καλό βράδυ

Μακαρι βρε Ριτακι μου..Οχι δεν ξανακανω παει κ τελειωσε..θα περιμενω να εχω καθυστερυση κ αν συμβει αυτο θα κανω χοριακη...αν κ εχω χασει τις ελπιδες μου γι αυτον τον μηνα..

Κοριτσακια μου καλησπερα η μαλλον καλημερα χαχαχαχ :) :) :)

Nikolitsa ???τι Χαρούμενα νεα ειναι αυτα μηπως να κανεις μια χοριακη? ???? Με το καλο να ειναι μπεμπακι κοριτσι μου :)

Θαλεια ευχομαι και εσυ μεσα απο την καρδια μου να εισαι ;) ;)

Mariachania εγω ειχα πολλα της hometest στην βιοχημικη μου βγηκε αχνο την πρώτη μερα καθυστέρησης .....και αλλες 2 φορες λιγοτερο αχνο 4 μερες πριν την περίοδο (ισως να πήγαινε να γίνει κατι και δεν τα καταφερε) καλύτερα να περιμένεις να δεις καθυστέρηση :) σου ευχομαι να δεις 2 κοκκινες γραμμούλες ;) ;)

Ριτακι καλη ξεκούραση κοπελα μου :)

Greentree καλως ήλθες καλη εγκυμοσύνη κοριτσι μου...

Οι αλλες εγκυουλες???loio ,Μαρακι, Μαργαριτα ,Αθανασια.Αναστασια??

Τα αλλα κοριτσια ολα καλα????melitini μου εισαι καλυτερα? Σε σκέφτομαι. ...

Εγω κοριτσια απο αυριο εχει ψητο στα κάρβουνα μερα παρα μερα χαχαχαχαχα :) :) :) βουρρρρρ λοιπον :) :)

Μακια στα μαγουλα σε ολες

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου. Βγήκε το αποτέλεσμα της ιστολογικής από την απόξεση, καμία χοριακή λάχνη δεν ανευρέθει, άρα ήταν όντως εξωμήτριο. Η χοριακή χθες είχε πέσει κι άλλο, πάλι καλά μάλλον γλίτωσα τα χειρότερα. Μετά τις γιορτές με το καλό ξαναμπαίνουμε στην προσπάθεια. Απλά μου είπε ο γιατρός οπωσδήποτε σαλπιγγογραφία πριν γιατί μπορεί να υπάρχει δυσλειτουργία στις σάλπιγγες και να έγινε αυτό. Ή μπορεί και να ήταν καθαρά τυχαίο γεγονός, κανείς δε ξέρει. Εγώ απλά έχω απογοητευτεί γιατί το περίμενα πολύυυυ καιρό (κλείνω χρόνο) και όταν είδα θετικό τεστ πήρα τέτοια χαρά... και μετά η απόλυτη απογοήτευση.. ήταν πολύ έντονη η εναλλαγή των συναισθημάτων κι ακόμα δεν έχω συνέλθει απόλυτα.

Τεσπα, ας μη σας μαυρίζω. Εύχομαι από δω και πέρα να ακούμε για θετικά τεστάκια, καρδούλες και άλλα ωραία νέα από τις ήδη και μέλλουσες εγκυούλες μας. Ιοιο περιμένω κι από σένα τα ευχάριστα. Αν και είμαι σίγουρη, αφού οι μετρήσεις που μπόρεσε να κάνει ήταν καλές, απλά ήταν λίγο μικρούλι το μωρούλι και δεν είδε όσα ήθελε.

Σας φιλώ

nhZg.png

κοριτσια εχω να σας πω για τα τεστ εγκυμοσυνης το εξης:ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!! Εγω το εκανα λιγες μερες πριν την ημερομηνια που μου ειχε πει ο γιατρος. το hometest βγηκε αρνητικο κ μετα απο τρεις μερες η χοριακη ηταν στο 92,4!!!

επισης η χοριακη διπλασιαζεται/τριπλασιαζεται ανα δυο μερες, οποτε καταλαβαινετε ποσο ευκολα αλλαζει το αποτελεσμα....

παντως τα συμπτωματα της mariachania k της nikolitsa87 ακουγονται ωραια...

greentree καλη εγκυμοσυνη να εχεις...

ευχομαι μεχρι τα χριστουγεννα να εχουμε ολες μας μονο ευχαριστα να πουμε ειτε ειναι σπορακια ή φασολακια ή αλιεν ή εμβρυακια!!!

εγω το σαββατο θα παω να κανω τον επομενο υπερηχο. σημερα κουραστικα, πηγα στην τραπεζα και περιμενα ορθια σχεδον δυο ωρες και, με πονεσε η κοιλιτσα μου και τωρα ειμαι ξαπλα... ουφ τι αγχος θεε μου

Καλησπέρα κοριτσια μου!!! τι κάνετε πως είστε?? Θαλεια μου μακαρι δεν λες τιποτα!!! Ουφ... Μελιτίνη τελος καλό όλα καλα... Οντως η ενναλαγη των συναισθηματων δεν ξεπερνιεται ευκολα...την χαρά όταν ακους ή βλεπεις ενα θετικο αποτελεσμα με μια κακη στιγμη μετα ειναι οτι χειροτερο για μια μανουλα...αλλα πλεον σε λιγο καιρο επανερχεσαι δριμύτερη καιοπως σου χα ξαναπει ήταν να μην γίνει η αρχη!!! :D Μαρκέλλα μου πέθανα στα γέλια με αυτο που γραψες... "-Εγω κοριτσια απο αυριο εχει ψητο στα κάρβουνα μερα παρα μερα¨" χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα :lol: αυτός ο μηνας να ειναι ο τυχερος για όλες και γενικά μέχρι τα Χριστουγεννα ο Αγιος Βασίλης να επισκευτεί όλες τις κοιλιτσες!!! Μαρια από τα Χανιά έχεις 2 3 μερουλες ακόμα μεχρι να δεις μια καθυστερηση...τα συμπτωματα όντως ειναι καλα αλλα επειδη περιμενεις και περιοδο, μπορει τα φουσκωματα και οι πονοι να ειναι απο την ρημαδα την ακατανομαστη...Εγω σου ευχομαι να μην σου ρθει για κανα 9μηνο πάντως!!! Μαρ85 ξεκουραση !!! Ασε άλλους να τρεξουν για δουλειες...εσυ απεφευγε ορθοστασιες!! Μαρακι1980 συγχαρητηρια κορίτσι μου!!!!Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!! <3 <3 Η Ριτα μας η δικηγορος τι κανει αραγε?? Αυτη θα μας ξελασπωσει στην Ευελπιδων αν χρειαστουμε κάποια στιγμη!! Εμενα τα τσιμπηματακια συνεχιζουν που και που κατα την διαρκεια της μερας...χτες το βραδυ κοριτσια με ειχε πιασει μια αναγουλα... χωρις να θελω να κανω εμετο, οτι φαγητο σκεφτομουν μου ρχοταν απο το στομαχι μια ανακατοσουρα.. χαλιααα!!! Τελος της εβδομαδας θα κανω το τεστακι...φοβαμαι μηπως ηταν μικρη περιοδος αυτο που χα και οχι το αιμα εμφυτευσης... και τωρα εχω απλα τα πονακια της ωορηξιας!! :cool:

Kαλησπέρα κορίτσια! τι μου κάνετε; εμενα σήμερα οι Ρώσοι πιστοί στο ραντεβού τους εκεί γύρω στο μεσημέρι μού έκαναν επίσκεψη! Δεν έχω παράπονο, δεν καθυστερούν καθόλου. εκείνο που ήθελα να σας μεταφέρω είναι ότι γενικά θεωρούμε ως αναξιόπιστη μεθοδο την θερμοκρασία. εγω δεν την μετράω με την εννοια ότι δεν παρακολουθω καθημερινα την θερμοκρασία μου. όμως θα έπρεπε. σήμερα κορίτσια θημήθηκα ότι πριν δυο βδομάδες ημ. Τρίτη είχα θετικο τεστακι ωορρηξίας και σκεφτόμουν ότι πιθανότατα σήμερα θα ρθουν. οπότε σκέφτηκα να ελέγξω θερμοκρασία. και τί λέτε να έδειξε το θερμόμετρο;; 35,3! Λέω μα καλά υποθερμία έχω; ας επαναλάβω. και πάλι το ίδιο αποτελ. και τότε βεβαιώθηκα ότι σήμερα θα ρθουν. μου στείλανε μήνυμα. και πράγματι το μεσημέρι ήρθαν. και τον προηγ μήνα έιχα την ημέρα που ήρθε περίοδος θερμοκρασία 35,7. οπότε σκέφτομαι πως όταν είναι για να ρθουν θα έχω 35αρια.

Νικολίτσα γιατί δεν κάνεις ένα τεστακι; γιατι νιώθεις την αναγκη να περιμένεις; δεν είσαι σταθερη στον κύκλο σου; πω πω! αναρωτιέμαι πως κρατιέσαι! εμείς κάνουμε τεστ πριν την καθυστερηση και εσυ που έχεις καθυστέρηση, δεν κάνεις;; γιατί τουλάχιστον δεν μετράς το πρωί την θερμοκρασία σου; να βάζεις το θερμόμετρο κάτω από την γλώσσα, γιατί εγω κάποτε την έβαζα κάπου άλλου και είχα παραποιημένα αποτελέσματα (εκεί είναι πιο ζεστό το σώμα και το θερμόμετρο έδειχνε σταθερά ανεβασμένη θερμοκρασία και εγω θεωρούσα πως είναι καλό σημάδι, ενω ήταν κάτι το φυσιολογικό).

Υπόλοιπα κορίτσια τί κάνετε;; τπτ νέο;;

Μελιτίνη τώρα είδα το μήνυμά σου! Δεν μας μαυρίζεις την καρδιά. αν έχεις ανάγκη να μιλήσεις στείλε μου πμ. καταλαβαίνω τί περνάς.. καμιά φορά βλέποντας όλο αρνητικά τεστάκια κύησης, σκέφτομαι αυθόρμητα αχ μακάρι να έβλεπα ένα θετικό και ας ήταν ψέματα! όμως τότε συνειδητοποιώ τί ευχήθηκα και αμέσως μετανιώνω. και ξέρεις γιατί;; γιατί εγω πιστεύω πως όσο πόνο νιώθω τόση ευτυχία γεύτηκα κάποτε και γι' αυτό πονάω αργότερα τόσο. ετσι λοιπόν Μελιτίνη μου η χαρά που πήρες ήταν πολύ μεγάλη γι αυτό τωρα στεναχωριέσαι έτσι.. και είναι άδικο.. θα έπρεπε να ήταν μόνο χαρά.. όμως καλή μου όταν κάνουμε παιδιά αποκτούμε αχίλλειο πτέρνα. γινόμαστε ευάλωτοι. από τη στιγμή της σύλληψής τους δεν είμαστε πια οι ίδιοι άνθρωποι. τρέμουμε στην σκέψη μην πάθει κάτι το μωρό μας..

Να σκέφτεσαι μονάχα πως θα ρθει άλλο και να παίρνεις θάρρος...

όσο για την σαλπιγγογραφία, θα σου έλεγα να την κάνεις, έτσι προληπτικά. έτσι για να βεβαιωθείς ότι όλα εκεί κάτω είναι εντάξει και ότι είναι απλώς ένα τυχαίο γεγονός και ότι δεν θα ξανασυμβεί.

Κορίτσια μου, καλησπέρα σε όλες κι από εμένα!!

Εγώ είμαι καλά & αύριο πάω για υπέρηχο 15 ημέρες μετα την τροφοβλάστη!! Η αλήθεια είναι ότι ένα άγχος το έχω μέχρι που να δω ότι το νινάκι είναι καλά!! Αυριο κλείνω την 15η βδομάδα και έχω φουσκώσει αρκετά! Επίσης και τα τελικά αποτελέσματα της τροφοβλάστης βγήκαν..όλα φυσιολογικά, δόξα τω Θεό!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια μου, καλησπέρα σε όλες κι από εμένα!!

Εγώ είμαι καλά & αύριο πάω για υπέρηχο 15 ημέρες μετα την τροφοβλάστη!! Η αλήθεια είναι ότι ένα άγχος το έχω μέχρι που να δω ότι το νινάκι είναι καλά!! Αυριο κλείνω την 15η βδομάδα και έχω φουσκώσει αρκετά! Επίσης και τα τελικά αποτελέσματα της τροφοβλάστης βγήκαν..όλα φυσιολογικά, δόξα τω Θεό!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!

μπράβο βρε Αναστασία μου είδες που όλα πήγαν καλά!!!μπράβο ο Θεός να σας έχει καλά κορίτσι μου!!😃😃😃😃

hiEW.pngpFRip3.png

Αναστασια μου συγχαρητηρια κοπελα μου!!!! Ευχομαι ολοψυχα να πάνε όλα καλα και να αγκαλιασεις το γλυκο πλασματακι σου!!:D

Ρίτα μου αν εχω αγχος δεν φανταζεσαι...συνεχεια το σκεφτομαι και σημερα ημουν ετοιμη να παω να παρω τεστ να το κανω να μαθω να ηρεμησω...αλλα φοβαμαι και λεω να το αφησω γιατι λιγο ενθουσιαστηκα με το αιμα την 22η μερα και μπηκε στο μυαλο μου μηπως ειμαι..και φοβαμαι την κρυαδα αν φαω.. οχι πως θα με παρει απο κατω απλα αυτη την φορα ισως μπορω να ελπιζω σε σχεση με τις αλλες δυο.

Εσεις βρε κοριτσια ειχατε αιμα εμφυτευσης?και αν ναι ποσες μερες κρατησε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...