Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα!!!

ΤΙ μου κάνετε???εμείς καλά ,όλα καλά με την γιατρό κ αναμένουμε...τώρα κανονικά θα με δει Απρίλιο εκτός Κ αν έχω μείνει εγκυος οποτε θα με δει νωρίτερα.

Ρίτα μου 3.28 ήταν τον Αύγουστο κ αυτό λόγου του έντονου στρες που πέρασα.

μαρουσκα μου καλά αποτελέσματα, κ καλή αρχή γενικά.είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια! σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. είμαι ολίγον απογοητευμένη γι αυτό δεν ήθελα να μπω στην παρεούλα μας. πάλι δηλ για τον εαυτό μου να μιλάω;; αλλά αφού επιμένετε θα σας πω και ας είναι μεγάλο το μηνυμα..

λοιπόν πήγα στον γιατρό και είναι η πρώτη φορά που μου είπαν τί είδους κύστη είναι. πρόκειται κατα πάσα πιθανότητα για τεράτωμα ή δερμοειδής κύστη, η οποία εμφανίζεται σε νεαρές κοπέλες (έτσι εξηγείται που την εντόπισα από τα 20 μου και ποιος ξέρει από πότε την κουβαλούσα) και ουσιαστικα καθιστα ανενεργή την δεξια μου ωοθήκη γιατι όταν ο γιατρός εστιαζε πάνω της τραβούσε μαζί της όλη την ωοθήκη. τωρα πώς κατάφερα να μείνω τρεις φορές έγκυος πανευκολα, δεν το καταλαβαίνω. μού πρότεινε να την αφαιρέσουμε και ήμουν πια σύμφωνη. μόλις μου ρθει η περίοδος θα κάνουμε την επέμβαση (λαπαροσκόπηση για την ακρίβεια). αύριο περιμένω να μου πει το κοστολόγιο και μπορώ να πω ότι αυτή την περίοδο δεν είμαι καθόλου καλά οικονομικα. με πήρε το παρόπονο γιατί από τον Μάιο προσπαθούμε, αλλά πότε η φλεγμονή, πότε η αντιβίωση, πότε ο θυροειδής, δεν υπήρξε κανένας μήνας βολικός και πιθανός για σύλληψη.. Εχω κουραστει πολύ και πιο πολύ με αγχώνει που οι μήνες από Ιανουάριο πες Φεβρουάριο μέχρι Απρίλιο είναι για μένα απαγορευτικοί και δεν θέλω με τπτ να συλλάβω τότε λόγω του ότι δεν θέλω άλλα παιδιά γεννημένα στο τέλος του χρόνου.

Αυτα από εμένα.. έχω και άγχος πολύ μ αυτή την δουλειά που κάνω, που ο θυροειδής θα ανεβει ακόμη περισσότερο αντί να κατεβεί..

εσεις πώς είστε;;; είπαμε αφού δεν έχετε κύστες 4,5 εκατοστών, έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενες!

κορίτσια καλησπέρα!!!

ΤΙ μου κάνετε???εμείς καλά ,όλα καλά με την γιατρό κ αναμένουμε...τώρα κανονικά θα με δει Απρίλιο εκτός Κ αν έχω μείνει εγκυος οποτε θα με δει νωρίτερα.

Ρίτα μου 3.28 ήταν τον Αύγουστο κ αυτό λόγου του έντονου στρες που πέρασα.

μαρουσκα μου καλά αποτελέσματα, κ καλή αρχή γενικά.είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

Θάλεια μου, πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Με το καλό σύντομα εγκυούλα! Προς το παρόν δεν έχω νέα και αυτό είναι καλό, no news, good news :) περιμένω πώς και πώς να έρθει η 15/10, για να ξαναδώ το σποράκι μου και πόσο μεγάλωσε.

Ρίτα, σου εύχομαι η λαπαροσκόπηση να πάει τέλεια και γρήγορα εγκυούλα!

Μελιτίνη και Μαρούσκα το ίδιο άγχος είχα κι εγώ, φέτος κλείνω τα 33 και σας καταλαβαίνω. Σας εύχομαι σύντομα ευχάριστα νέα!

Μαρκέλλα, Αγγελική τί κάνετε;

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα!

Ριτα μου σε παρακαλώ μην σε παίρνει από κάτω! Θα κανεις τη λαπαροσκόπηση κι όλα καλά θα πάνε! Τώρα για το θέμα της γέννησης στο τέλος του χρόνου, μην το σκέφτεσαι από τώρα..κανε σταθερά βήματα και θα πετύχεις τον στόχο σου να μείνεις εγκυόυλα!

Ioio κι εγώ πάω αύριο για τις κολπικές εξετάσεις που έιχα αφήσει πίσω μόλις έπαθα την αποκόλληση, διότι φουντωσανε πάλι οι μύκητες!

Κι αναμένω με αγωνία σε μια βδομάδα το rdv για αυχενική!!

Θάλεια εύχομαι η γιατρός σου να σε δει ανέλπιστα σύντομα..!!

Athanasia τι κανεις? Πως πάει το φασολάκι σου (βλέπεις μεγαλώσαμε τώρα!!)??

Markella, Aggeliki τι κάνετε? Όλα καλά?

Μαρόυσκα & Μελιτίνη υπομονή κι επιμονη τα καλύτερα έρχονται!

Καληνύχτα σε όλες!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα!

Ριτα μου σε παρακαλώ μην σε παίρνει από κάτω! Θα κανεις τη λαπαροσκόπηση κι όλα καλά θα πάνε! Τώρα για το θέμα της γέννησης στο τέλος του χρόνου, μην το σκέφτεσαι από τώρα..κανε σταθερά βήματα και θα πετύχεις τον στόχο σου να μείνεις εγκυόυλα!

Ioio κι εγώ πάω αύριο για τις κολπικές εξετάσεις που έιχα αφήσει πίσω μόλις έπαθα την αποκόλληση, διότι φουντωσανε πάλι οι μύκητες!

Κι αναμένω με αγωνία σε μια βδομάδα το rdv για αυχενική!!

Θάλεια εύχομαι η γιατρός σου να σε δει ανέλπιστα σύντομα..!!

Athanasia τι κανεις? Πως πάει το φασολάκι σου (βλέπεις μεγαλώσαμε τώρα!!)??

Markella, Aggeliki τι κάνετε? Όλα καλά?

Μαρόυσκα & Μελιτίνη υπομονή κι επιμονη τα καλύτερα έρχονται!

Καληνύχτα σε όλες!!

Αναστασία μου, όλα θα πάνε καλά και οι κακοί μύκητες θα εξαφανιστούν :) με το καλό και η αυχενική διαφάνεια! Περιμένω κι εγώ πώς και πώς να έρθει η σειρά μου! Τροφοβλάστη θα κάνεις την άλλη βδομάδα;

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! καλημέρα αναστασία! δε θα το 'λεγα φασολάκι αλλά δαμασκινάκι!!! μεγαλώσαμε ναι ναι! παχύναμε κιόλας... δε βαριέσαι, όλα μες στο πρόγραμμα είναι! κατα τα άλλα καλά, ούτε πονάκια, ούτε ναυτίες, όλα καλά.... υπομονή για την αυχενική. εσύ αναστασία πότε έχεις αυχενική;

0g1Ip2.png

Καλημερα!!

Athanasia, έχω rdv για αυχενική την Δευτέρα 12/10 μου την κάνει ο ίδιος ο γιατρός μου και υποθέτω μετά θα ακολουθήσει και το papp a. Και την τροφοβλαστη θα μου κλέισει rdv ο γιατρός μου σε γνωστό ιατρικό κέντρο στο κολωνάκι που έιναι top σε αυτές τις εξετάσεις μερικές μέρες αργότερα..

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!τι μου κάνετε όλα?ίΡίτα μου να σε ρωτήσω..έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό σου?χωρίς να θέλω να τον αμφισβητήσω μήπως να πας και σε άλλο γιατρό να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη?θυμασε που σου έλεγα για τον δικό μου πολύποδα ''φάντασμα''?μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που συνέλαβες πανεύκολα 3 φορές με αυτή τη κύστη..τι μπορεί να άλλαξε τώρα δηλαδή?σε παρακαλώ πάρε και μια δεύτερη γνώμη πριν πάρεις δραστικές αποφάσεις!

Μαρουσκα και την PRL σημερα θα την κανεις; εγω θυμαμαι οταν την εκανα η ενδοκρινολογος μου ειχε πει να την κανω καπου στα μεσα του κυκλου.. Δεν θυμαμαι ακριβως ποτε...

Καλα αποτελεσματα σε ολες!!

ναι καλη μου μου είπε να την κάνω μαζί με τις υπόλοιπες ορμονικές τη 3η μέρα περιόδου, τις έκανα το Σάββατο και τώρα περιμένω την Πέμτη να πάρω αποτελέσματα..θα κάνει και ο σύζυγος σπερματογραφημα και καλλιέργεια αυτή τη βδομάδα..οπότε όσο να ναι ένα άγχος το χω.. :)

Ριτα μην σε αγχωνει η λαπαροσκοπιση. Σαφως κ το οικονομικο κομματι ειναι πολυ σημαντικο, αλλα αν τελικα χρειαστει να κανεις την εξεταση (περνοντας και μια δευτερη γνωμη), θα εχεις μια σαφη εικονα της μητρας και των οργανων. Η λαπαροσκοπιση εχω την εντυπωση οτι δειχνη καθαρη εικονα του τι συμβαινει στα γυναικολογικα.

Μαρουσκα περιμενουμε και τα δικα σου αποτελεσματα με τις απαντησεις...

Αναστασια και Αθανασια Ioioμε το καλο να εχετε τα μωρακια σας...

Οι υπολοιπες που προσπαθουν για μωρακι με το καλο....

Εγω απο βδομαδα θα παω στον γιατρο να κανουμε τον πρωτο υπερυχο.. Εχω λιγο αγχος, αλλα προσευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου....εχω μερες να γραψω και μια που το νυχτοπουλιδεν κοιμάται περασε μια βολτα να δει τι κάνετε !!!!! Λοιπον ολα καλα????? ? ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ...ΕΓΚΎΟΥΛΕΣ δώστε πολλα φιλακια στα σποράκια απο εμενα :) :) Αναστασια,loio, mar,Αθανασια.....

Ριτακι μουυυ ...αχ αυτο το αγχος αχχχχ να μπορούσαμε να το πετάξουμε απο το παράθυρο ναι ναιετσι απλα να το πετάξουμε. ...τελικα θα αφαιρέσεις την κυστη οπως διαβασα παρα κατω? Εκανες ομως 3 υπεροχα παιδακια με αυτη την κυστη !!!!καλο ειναι και η δεύτερη γνώμη παντως ...εκτος και αν εχεις παει και σε καποιον αλλοβ γιατρο ...παντως ειμαι σίγουρη πως θα μεινεις εγκυοςςςςςς!!!!!!!!!

Οι αλλες κοπελες ? Καλη επιτυχία με τις εξετάσεις κοριτσια μου ολα να πανε καλα....Αγγελικη μου? Που χάθηκες? Θαλεια μου? Καλα?

Ακουστε και τα δικα μου νεα κοριτσια σε αυτον τον κυκλο ξεκιναω utrogestan κοπλπικα απο την 18η μέχρι την 27η μερα του κυκλου για να βοηθήσει το ενδομητριο. ..οπως μου ειπε και ο γιατρος..εχει παρει καμια πριν την εγκυμοσυνη ενω εκανε προσπάθειες? ???? Εκτος απο της κοπελες που εχουν κανει εξωσωματική εκει ετσι κι αλλιως το δίνουν το χαπακι για να κρατηθεί το γλυκό σπορακι :) :) :) :) σωστα mar???...ο γιατρος μου επιμενει να μην κανω εξέταση για προγεστερονη και μου το δινει προληπτικα ενω οπως ειπε εχω καλο παχος στο ενδομητριο ...ομως καλο ειναι να το παρω και θα βοηθήσει πολυ...τον εμπιστεύομαι παρα παρα πολυ εχω κανει πολλες συζητήσεις και με εχει βοηθήσει παρα πολυ..ειναι παρολο αυτα και υπεροχος άνθρωπος ...ομως θα ηθελα και την δικια σας εμπειρία αν υπαρχει κοριτσια μου...εχετε παρει ποτε προγεστερονη πριν την εγκυμοσυνη?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Ααα και συγνώμη για το τεράστιο μηνυμα....

Και κατι ακομα.....mar την πρωτη φορα που εκανες εξωσωματική utrogestan επαιρνες κανονικα σωστα?? Αδιαθετησες χωρις καθυστέρηση ενω επαιρνες το χαπακι? Η τα σταματησεςκαι μετα απο μερες σου ηρθε? Εμενα ο γιατρος μου δινει μεχρι και 27η μερα με κυκλο 30 ημερων ....αρα δεν θα υπάρχει καθυστέρηση περιοδου σωστα?εκτος και αν υπάρχει εγκυμοσύνη....

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Ααα και συγνώμη για το τεράστιο μηνυμα....

Και κατι ακομα.....mar την πρωτη φορα που εκανες εξωσωματική utrogestan επαιρνες κανονικα σωστα?? Αδιαθετησες χωρις καθυστέρηση ενω επαιρνες το χαπακι? Η τα σταματησεςκαι μετα απο μερες σου ηρθε? Εμενα ο γιατρος μου δινει μεχρι και 27η μερα με κυκλο 30 ημερων ....αρα δεν θα υπάρχει καθυστέρηση περιοδου σωστα?εκτος και αν υπάρχει εγκυμοσύνη....

Καλημερα μαρκελλα!!!

Ναι, επαιρνα utrogestant στην εξωσωματικη και ακομα παιρνω... Στην πρωτη προσπαθεια ( που ηταν αποτυχημενη), τα σταματησα οταν βγηκε αρνητικη η χοριακη και μου ηρθε περιοδος μετα απο 10 μερες. Αργησε λιγο, κανονικα επρεπε να ερθει μεσα σε 5 μερες, αλλα ισως εφτεγαν ολα τα αλλα φαρμακα...

Σου ευχομαι να μην δεις καθολου περιοδιο και να τα καταφερεις:D

Εγω οπως θα διαβασες απο δευτερα παω στον γιατρο για τον πρωτο υπερηχο... Εχω μια αγωνια...;)

Καλη συνεχεια σε ολες!!!

Καλημερα μαρκελλα!!!

Ναι, επαιρνα utrogestant στην εξωσωματικη και ακομα παιρνω... Στην πρωτη προσπαθεια ( που ηταν αποτυχημενη), τα σταματησα οταν βγηκε αρνητικη η χοριακη και μου ηρθε περιοδος μετα απο 10 μερες. Αργησε λιγο, κανονικα επρεπε να ερθει μεσα σε 5 μερες, αλλα ισως εφτεγαν ολα τα αλλα φαρμακα...

Σου ευχομαι να μην δεις καθολου περιοδιο και να τα καταφερεις:D

Εγω οπως θα διαβασες απο δευτερα παω στον γιατρο για τον πρωτο υπερηχο... Εχω μια αγωνια...;)

Καλη συνεχεια σε ολες!!!

Καλημερα κοριτσι μου...και ευχαριστώ για την απάντηση ...;) θα δουμε πως θα παει σε αυτον τον κυκλο ...ο γιατρος μου ειπε να την σταματήσω 3 μερες πριν την περιοδο ...και αν δω θετικο τεστ να την συνεχίσω αλλιως θα μου ερθει η κοκκινουλα .... μεχρι να μεινω έγκυος θα το παίρνω το χαπακι στο δευτερο μισο του κυκλου ;) ;)

μη στεναχωριεσαι καθολουυυυ και οχι αγχος θα πας θα δεις το σπορακι σου ;) ;) και θα δεις πως ολα θα ειναι τελειααααααα χιιχχιχι και μετα κερνας σφηνάκια Μαργαρίτες χαχαχαχα να ξερειςςςςςς! !!!!

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Ακουστε και τα δικα μου νεα κοριτσια σε αυτον τον κυκλο ξεκιναω utrogestan κοπλπικα απο την 18η μέχρι την 27η μερα του κυκλου για να βοηθήσει το ενδομητριο. ..οπως μου ειπε και ο γιατρος..εχει παρει καμια πριν την εγκυμοσυνη ενω εκανε προσπάθειες? ???? Εκτος απο της κοπελες που εχουν κανει εξωσωματική εκει ετσι κι αλλιως το δίνουν το χαπακι για να κρατηθεί το γλυκό σπορακι :) :) :) :) σωστα mar???...ο γιατρος μου επιμενει να μην κανω εξέταση για προγεστερονη και μου το δινει προληπτικα ενω οπως ειπε εχω καλο παχος στο ενδομητριο ...ομως καλο ειναι να το παρω και θα βοηθήσει πολυ...τον εμπιστεύομαι παρα παρα πολυ εχω κανει πολλες συζητήσεις και με εχει βοηθήσει παρα πολυ..ειναι παρολο αυτα και υπεροχος άνθρωπος ...ομως θα ηθελα και την δικια σας εμπειρία αν υπαρχει κοριτσια μου...εχετε παρει ποτε προγεστερονη πριν την εγκυμοσυνη?

καλησπέρα Μαρκελα μου..δεν εχω παρει utrogestan αλλα τη περασμένη βδομάδα που πηγα στο γιατρο κρατώντας μια μέτρηση προγεστερονης που ειχα κάνει μου ειπε θα δούμε το ενδομήτριο μου αυτη τη Δευτερα (που θα ειμαι στις γόνιμες)και ίσως το ενισχύσουμε οπως μου ειπε..προφανως με utrogestan. Στο forum αν ψάξεις θα δεις συζητήσεις σχετικά με το utrogestan. Μια κοπελα γραφει πως εμεινε εγκυος με το πρωτο μηνα λήψης του και εκανε δίδυμα, μια αλλη λεει πως το δεύτερο μηνα που τις χορηγήθηκε έμεινε εγκυος στο κοριτσακι της. Ευχομαι μεσα απο τη ψυχη μου συντομα να μας ανακοινώσεις και συ την εγκυμοσύνη σου!! :)

Διαφημίσεις

Καλη συνεχεια σε ολες!!!

Με το καλο κοπελα μου...ολα θα πανε τελεια..αυτη συγουρα θα ειναι η πιο ευτυχισμένη μερα της ζωης σου..θα δεις το σποράκι σου στον υπέρηχο!!! :)

καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε;;; οι μανούλες και οι εν δυνάμει μανούλες;;; Μαρκέλλα μακάρι το χαπάκι να είναι θαυματουργό! αντε βρε σποράκι, τί επαθες και δεν φυτρώνεις;;;;

κορίτσια χαίρομαι που είστε καλά! χθες μού τηλεφώνησε ο γιατρός και ενώ ήμουν χαρούμενη γιατί ήταν η πρώτη φορά που είχα παρισταθεί σε ανωτατο δικαστηριο και η υπόθεσή μου πήγε πολύ καλά, μου φυγε όλη μου η χαρά με το που άκουσα την τιμή:3.200,00?! τρελάθηκα! Γιατρέ του λέω εισαι σίγουρος;; μια κυστούλα θα αφαιρέσουμε, δεν θα βγάλουμε μωρο! τπτ ανένδοτος ο γιατρός, οπότε άρχισα το ψαξιμο.. πήρα όλες τις κλινικές στην Αθήνα, μπορώ να πω ότι βρήκα και ακριβότερα ή λίγο φθηνότερα. εν τέλει σήμερα κατέληξα στην απόφαση να πάω στην Θεσ/νικη. κάπου εκεί στα 2.000,00 θα φτάσει η αφαίρεση. τώρα αν κάτι στραβώσει ή αν χρειαστεί να κάνω και κάτι άλλο, θα δείξει. ασε που ένας γιατρος Αθηναίος με πανικόβαλε, γιατι μου είπε πως δεν είναι σιγουρος ότι η δερμοειδής κύστη αφαιρείται λαπαροσκοπικά αφηνοντας ανοικτό και το ενδεχόμενο κανονικής ανοικτής επέμβασης!

την άλλη βδομ πιθανότατα θα την κάνω, περιμένω να μου ρθει η περίοδος. αυτά από εμένα.

κατα τ άλλα, πώς είστε;; Μαργαρίτα πώς πας;;; εσυ έχεις συνηθίσει μ αυτές τις αμοιβές. εγκυούλες μου, εσείς θα γεννήσετε σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο νοσοκομείο;;; τωρα σάς παρακολουθει ιδιώτης γιατρός;;;

τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνετε;;; Μια Νικολίτσα, που ξέραμε, πού χάθηκε;;; Η Ζουζού τί απέγινε;;; Δεν πιστεύω να θύμωσες μαζί μας;;; ελα να μας πεις τα νέα σου! Θυμάμαι και μια σγουρομάλλα και ποια άλλη;;; ελπίζω να είστε όλες καλά..

καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε;;; οι μανούλες και οι εν δυνάμει μανούλες;;; Μαρκέλλα μακάρι το χαπάκι να είναι θαυματουργό! αντε βρε σποράκι, τί επαθες και δεν φυτρώνεις;;;;

κορίτσια χαίρομαι που είστε καλά! χθες μού τηλεφώνησε ο γιατρός και ενώ ήμουν χαρούμενη γιατί ήταν η πρώτη φορά που είχα πuαρισταθεί σε ανωτατο δικαστηριο και η υπόθεσή μου πήγε πολύ καλά, μου φυγε όλη μου η χαρά με το που άκουσα την τιμή:3.200,00?! τρελάθηκα! Γιατρέ του λέω εισαι σίγουρος;; μια κυστούλα θα αφαιρέσουμε, δεν θα βγάλουμε μωρο! τπτ ανένδοτος ο γιατρός, οπότε άρχισα το ψαξιμο.. πήρα όλες τις κλινικές στην Αθήνα, μπορώ να πω ότι βρήκα και ακριβότερα ή λίγο φθηνότερα. εν τέλει σήμερα κατέληξα στην απόφαση να πάω στην Θεσ/νικη. κάπου εκεί στα 2.000,00 θα φτάσει η αφαίρεση. τώρα αν κάτι στραβώσει ή αν χρειαστεί να κάνω και κάτι άλλο, θα δείξει. ασε που ένας γιατρος Αθηναίος με πανικόβαλε, γιατι μου είπε πως δεν είναι σιγουρος ότι η δερμοειδής κύστη αφαιρείται λαπαροσκοπικά αφηνοντας ανοικτό και το ενδεχόμενο κανονικής ανοικτής επέμβασης!

την άλλη βδομ πιθανότατα θα την κάνω, περιμένω να μου ρθει η περίοδος. αυτά από εμένα.

κατα τ άλλα, πώς είστε;; Μαργαρίτα πώς πας;;; εσυ έχεις συνηθίσει μ αυτές τις αμοιβές. εγκυούλες μου, εσείς θα γεννήσετε σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο νοσοκομείο;;; τωρα σάς παρακολουθει ιδιώτης γιατρός;;;

τα υπόλοιπα κορίτσια τί κάνετε;;; Μια Νικολίτσα, που ξέραμε, πού χάθηκε;;; Η Ζουζού τί απέγινε;;; Δεν πιστεύω να θύμωσες μαζί μας;;; ελα να μας πεις τα νέα σου! Θυμάμαι και μια σγουρομάλλα και ποια άλλη;;; ελπίζω να είστε όλες καλά..

Καλησπερα Ριτακι μου ....και ξεκιναω...τιιιιιιιιιιι?????? 3 200,00????? Φαντασου ξεπέρασε και την εξωσωματική που ειναι λιγότερο καλα τρελάθηκαν οι γιατροι??? ? Απαπαπαπαπα ελεος αφου βρηκες και φθηνότερα παλι καλα.....ναι ναι ελα εδω θεσσαλονικη καλύτερα...και αν θελεις θα ρωτησω και εγω για σενα για να σε βοηθήσω Ριτακι μου....

Καλησπέρα Μαρουσκα μουυυυ ευχαριστώ για την απάντηση εμενα ο γιατρος μου ειπε πως θα εχουμε αποτέλεσμα με την θεραπεία για να δουμεεεεε .....γιατι στην προηγούμενη περιοδο οπως και σε αυτη 6 μερες πριν την περίοδο ειχα αχνα θετικα τεστ πολυ αχνα ομως ....το πρωτο ειπαμε πως ειναι λαθος αλλα και το δευτερο? Και ετσι ο γιατρος λεει πως μενω εγκυος αλλα δυστυχως τα χανω γιαυτο και πρεπει να παρω utrogestan αμεσα απο αυτον τον κυκλο ξεκιναω .....και ακομα ενας λογος που πρεπει να παρω ειναι πως στην προηγούμενη αποβολη ειχα δίδυμα ....εχει η γιαγια μου ο θειος μου κτλ.....και ο χαζος ο προηγούμενος γιατρος μου με αφησε χωρίς utrogestan δεν με βοήθησε να παχυνει το ενδομητριο και ετσι τα εχασα....ευτυχως αυτος που εχω εδω και σχεδον ενα χρονο ειναι τελειος... καλη μας επιτυχία ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΓΕΡΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

δηλαδή Μαρκελλα, λες αυτό τον μήνα να δούμε αποτέλεσμα;;; είδες κάποια χαπάκια, τόσα δα μικρούλια και κάνουν εξαιρετική δουλειά! τί σου είναι η επιστήμη! αχ το ζουζουνάκι σου ήθελε, φαίνεται, λίγη τροφή για να δυναμώσει σωστά. αχ μακάρι να μας πεις ευχάριστα αυτόν τον μήνα...

δηλαδή Μαρκελλα, λες αυτό τον μήνα να δούμε αποτέλεσμα;;; είδες κάποια χαπάκια, τόσα δα μικρούλια και κάνουν εξαιρετική δουλειά! τί σου είναι η επιστήμη! αχ το ζουζουνάκι σου ήθελε, φαίνεται, λίγη τροφή για να δυναμώσει σωστά. αχ μακάρι να μας πεις ευχάριστα αυτόν τον μήνα...

Μακαρι σε ολες μας μακαρι ....εχω ενα προαίσθημα πρωτη φορααααααα!!!!!! Οτι σε λιγους μηνες θα μεινω για να δούμε δεν επεσα ποτε εξω χαχαχαχχαχα. Αχ Ριτακι μου αν θελεις να ρωτήσω και εγω εδω για την κύστη οτι θελεις απο εμενα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Πωπωωωωω Ριτα τρελα λεφτα... Ουτε εξωσωματικη....που λεει ο λογος... Μακαρι ολα να σου πανε καλα και να κρατας σε λιγους μηνες το μπεμπε σου!!! Ριτα τετοιες τιμες ποτε δεν τις συνηθιζεις, απλα εισαι προιδεασμενος.. Αλλα βρε παιδι μου για λαπαροσκοπικη επεμβαση μου φαινεται τρελο ποσο... Αλλα τι να κανουμε...

Μαρκελλα μακαρι το utrogestant να κανει το θαυμα του!!!

Μαρουσκα σ'ευχαριστω για τις ευχες σου!!

Οι υπολοιπες εγκυουλες και οι μελλοντικες ειναι καλα;;;

Καλημερα γλυκα μου κοριτσακια ...και καλημερα γλυκα μου σποράκια :) :) :) :) :)

Μαργαριτα μου μακαρι ολα να πανε καλα και αυτη την φορα...η συντομα ..να κρατηθεί το σπορακι μακαρι...απο αυριο ξεκιναω μερα παρα μερα ...αυριο ειναι η δεκατη μερα και απο 18η ξεκιναω χαπακι ευχομαι σε ολες μας να πανε ολα καλα ....υγεια κοριτσια μου και ολα θα πανε καλα ;):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κ από μένα!!!!!

εμείς ησυχα κορίτσια....

ριτακι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά αλλά αν μπορείς να πάρεις κ 2η γνώμη καλό θα ήταν.εκτός αν έχεις εμπιστοσύνη πολυ στον γιατρό σου οπότε πάω πάσο.

λοιο μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!σου ευχομαι όλα να είναι τέλεια!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Markella μου εύχομαι αυτόν τον μηνα το σπορακι να στεριώσει για τα καλά!! Ειμαι σίγουρη ότι τα utrogestan βοηθάνε, εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης τα παίρνω κάθε μέρα απο 1 , στην αποκόλληση 3 την ημέρα και εδώ και μια βδομάδα επανήλθα στο 1 κάθε βράδυ.

Mar85, εύχομαι την Δευτέρα να δείτε τον σάκο και το σπορακι σας μέσα! Να δεις πόσο πολύ θα ηρεμήσεις και θα χαλαρώσεις!! Και πιθανόν αναλογως την εβδομάδα να ακούσετε και καρδούλα!!

Εγώ έχω την μικρή άρρωστη με βήχα και πυρετό κι εύχομαι να μην κολλήσω!

Και την Δευτέρα το απόγευμα πάω για αυχενική και papp A! Έφτασε η μέρα, μακάρι να πάνε όλα καλά!!

Σας φιλώ όλες..!

l1ITp3.png HDApp3.png

καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε;;; Ο Οκτώβρης μπήκε υποτονικά ή μου φαίνεται;;; άντε κάντε κάτι! Πάντως για να μην σε αδικώ Μαρκέλλα, νομίζω πως αυτός ο μήνας ήρθε δυναμικά για σενα και υποψιάζομαι πως θα δούμε κάτι κόκκινο και δεν θαναι η ακατανόμαστη!! εύχομαι τα χαπάκια να μας φέρουν κατακόκκινο τεστάκι!

Αναστασία, πολύ χαίρομαι που πέρασε κιόλας το πρώτο τρίμηνο και έφτασες στην αυχενική! άντε να δεις το μωράκι σου καλοσχηματισμένο!

Εγω την άλλη τρίτη θα πάω στην κλινική, τετάρτη θα γίνει η λαπαροσκόπηση και πέμπτη ξαναγυρίζω.. όσο σκέφτομαι ότι την άλλη Παρασκευή τέτοια ώρα θα κάθομαι στον Υπολογιστή και θα σας γράφω χωρίς να έχω πια την κύστη, με πιάνει μια συγκίνηση! Χαράς εννοείται!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...