Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Παντως κοριτσια μου ακουστε τι μου συνέβη χθες ....συναντησα μια ξαδερφη που μενει μακρια και μου λεει ααααα πως ειναι το πρόσωπο σου ετσι???? Λεω τι εχω ειναι πολυ γλυκο εισαι εγκυος???? ? Μόλις μου το ειπε απο μεσα μου ελεγα παναγια μου εσυ την εστειλες να μου το πει ?:) :) χιχιχιι και το καλύτερο ειναι οταν βγηκαμε εξω το βραδυ με τον αγαπημένο μου μου λεεικατα λέξη (εγινες ακομα ποιο ομορφη???? ) λεωωω ααα σημερα παιζουν μαζι μου αχχαχαχααχχαχα σκεφτομαι μετα βρε λες να εχω κανενα σπορακι? Αλλα μπα δεν πρόλαβα να συνηθίσω στην ιδεα ηρθε το γουρ γουρ μετα πφφφ ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας βρε κοριτσια μου :)

Μακάρι να είναι σημάδι και σύντομα να μάθεις ότι έχεις πιάσει σποράκι :) Ήδη περιμένω από σήμερα την περίοδο και μέχρι την Τρίτη. Ανυπομονώ να έρθει να ξεκινήσουμε ξανά την προσπάθεια ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντως κοριτσια μου ακουστε τι μου συνέβη χθες ....συναντησα μια ξαδερφη που μενει μακρια και μου λεει ααααα πως ειναι το πρόσωπο σου ετσι???? Λεω τι εχω ειναι πολυ γλυκο εισαι εγκυος???? ? Μόλις μου το ειπε απο μεσα μου ελεγα παναγια μου εσυ την εστειλες να μου το πει ?:) :) χιχιχιι και το καλύτερο ειναι οταν βγηκαμε εξω το βραδυ με τον αγαπημένο μου μου λεεικατα λέξη (εγινες ακομα ποιο ομορφη???? ) λεωωω ααα σημερα παιζουν μαζι μου αχχαχαχααχχαχα σκεφτομαι μετα βρε λες να εχω κανενα σπορακι? Αλλα μπα δεν πρόλαβα να συνηθίσω στην ιδεα ηρθε το γουρ γουρ μετα πφφφ ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας βρε κοριτσια μου :)

είσαι σίγουρα μαρκελάκι μου μην το συζητάς καν :):):) για να στο λεν όλοι δεν μπορεί θα έχεις σποράκι στην κοιλίτσα σου...όσο για το γουργούρισμα δεν ξέρεις μπορεί να είναι και απο το σποράκι τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μοιάζουν με αυτά της περιόδου πολύ.....μακάρι μακάρι μακάρι μέσα απο την καρδιά μου να είσαι εγκυούλα :-D:-D:-D

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια & στο νέο κορίτσι της παρέας μας την Μελετία!!

Markella, κι εμένα το Σ/Κ της Παναγίας που είχαμε πάει στο χωριό της πεθεράς μου, με είδε μια θεία του άντρα μου & μου λέει: Μήπως είσαι έγκυος? Όχι της λέω, μου έχουν μείνει 3 κιλά από την κόρη μου συγκεντρωμένα στην κοιλιά!! Και τελικά είχε δίκιο!! Και τώρα θυμήθηκα ότι εχθές μου είπε η σπιτονοικοκυρά μου ότι τη ρώταγε η γειτόνισσα απέναντι μας αν είμαι έγκυος? Και στην κόρη μου όταν ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα ακόμα, είχαμε παέι στο "κρεβάτι" μιας οικογενειακής φίλης & με βλέπει μια φίλη της μαμάς μου & μου λέει: Kαλέ εσύ λάμπεις, μήπως είσαι έγκυος?

Τι ένστικτο που έχουν όρισμένοι άνθρωποι!!:)

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια & στο νέο κορίτσι της παρέας μας την Μελετία!!

Markella, κι εμένα το Σ/Κ της Παναγίας που είχαμε πάει στο χωριό της πεθεράς μου, με είδε μια θεία του άντρα μου & μου λέει: Μήπως είσαι έγκυος? Όχι της λέω, μου έχουν μείνει 3 κιλά από την κόρη μου συγκεντρωμένα στην κοιλιά!! Και τελικά είχε δίκιο!! Και τώρα θυμήθηκα ότι εχθές μου είπε η σπιτονοικοκυρά μου ότι τη ρώταγε η γειτόνισσα απέναντι μας αν είμαι έγκυος? Και στην κόρη μου όταν ήμουν έγκυος και δεν το ήξερα ακόμα, είχαμε παέι στο "κρεβάτι" μιας οικογενειακής φίλης & με βλέπει μια φίλη της μαμάς μου & μου λέει: Kαλέ εσύ λάμπεις, μήπως είσαι έγκυος?

Τι ένστικτο που έχουν όρισμένοι άνθρωποι!!:)

Ειδες ένστικτο???? Μεχρι και εγω ειχα για σενα ένστικτο που δεν σε εχω δει ποτε :) :) χι χι ανυπομονώ να πας γιατρο να πας πεις τα ευχάριστα για τα μωρακια η το μωρακι ;);)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα κοριτσια μου :) loio,Ριτα, Αγγγελικη, Θαλεια, Αθανασια , καλώς ήλθες Μελετια.....αχ κοριτσια μου βγαλτε και εμενα απο την λιστα γιαυτο τον μηνα η θερμοκρασία δεν κατεβηκε αλλα το γουργουρισμα άρχισε ....το εχω και οταν τρώω ομως ειναι λιγο εντονο σημερα αρα θα ερθει ....δεν πειράζει δεν πέφτουμε next month ;) ;) ;) περιμένω απο 30 εως 2 το αργότερο ..εσυ loio pote perimeneis 30????

αχ βρε Μαρκέλλα μου μακάρι να είμαστε παρέα!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

είσαι σίγουρα μαρκελάκι μου μην το συζητάς καν :):):) για να στο λεν όλοι δεν μπορεί θα έχεις σποράκι στην κοιλίτσα σου...όσο για το γουργούρισμα δεν ξέρεις μπορεί να είναι και απο το σποράκι τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μοιάζουν με αυτά της περιόδου πολύ.....μακάρι μακάρι μακάρι μέσα απο την καρδιά μου να είσαι εγκυούλα :-D:-D:-D

Μακαρι να ειναι και αλήθεια Αγγελική μου :) περνας καλα? Κανεις μπανακια στην θάλασσα? Καε πολλες πολλες βουτιες:) ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης το γουργουρισμα? ??? Το ειχε ποτε καμια σας κοριτσια εσεις που έχετε και πρωτο νινι? ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΦΤΊ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

αχ βρε Μαρκέλλα μου μακάρι να είμαστε παρέα!!!!!

Θαλεια μου μακαρι μακαρι :) γκάλοπ :ειχες γουργουρισμα στο πρωτο ζουζούνι σου? Σαν συμπτωμα? Αν και ειμαι 98% σίγουρη οτι ειναι η ακατανομαστη :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Μακάρι να είναι σημάδι και σύντομα να μάθεις ότι έχεις πιάσει σποράκι :) Ήδη περιμένω από σήμερα την περίοδο και μέχρι την Τρίτη. Ανυπομονώ να έρθει να ξεκινήσουμε ξανά την προσπάθεια ;)

Μακριαααααα να μην σου ερθει οχι οχι οχι :) τα τεστ δείχνουν και λαθος οταν ειναι πριν την καθυστέρηση. ..η φιλη μου ηταν 2μιση μηνών και δεν το καταλαβε γιατι περιοδο ειχε ανα 3 μηνες ....εκανε 2 τεστ εγκυμοσύνης και βγηκαν αρνητικά εκανε χοριακη και βγηκε στα ύψη αφπυ ο γιατρος την μαλωνε πως δεν το καταλαβε :) και τωρα η μπεμπα ειναι 4 μηνων ;) ;) ποτε δεν ξερεις ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Θαλεια μου μακαρι μακαρι :) γκάλοπ :ειχες γουργουρισμα στο πρωτο ζουζούνι σου? Σαν συμπτωμα? Αν και ειμαι 98% σίγουρη οτι ειναι η ακατανομαστη :)

Όχι δεν είχα...είχα παρόμοια με αυτά που έχω τώρα...κοίτα λίγο πιο κάτω που έχω γράψει....εσύ τι λες έχω ελπίδες??

hiEW.pngpFRip3.png

αχ κοριτσια Καλημέρα!!!!τώρα σας διάβασα!!!!

λοιπόν Ρίτα μου αν θυμάμαι εσύ με ρώτησες για την πρόκληση,μου είπε η γιατρός μου θα πάρω κάτι χαπάκι που αυτά βοηθούν στο να κάνεις παραπάνω ωάρια.δλδ έως 4 με 5 ..βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο δίδυμης κύησης αλλά οκ.αυτό θα το σκεφτώ από Φλεβάρη ή Μάρτιο...αν χρειαστεί που ελπίζω να μην δλδ....έχω καλό προαίσθημα.Ρίτα μου καλύτερα να την βγάλεις αν επηρεάζει την γονιμότητα σου.

μελετια και αθανασία Καλώς ήρθατε στην παρέα μας.αθανασία με το καλό ,να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!Μελετια μου μακάρι να έχεις μείνει.

;Αναστασία μου πως πας καλά???εγώ κορίτσια η γιατρός με είχε δει όταν ήμουν ημερολογιακά 7 εβδομάδων αλλά με υπέρηχο όταν πήγα ήμουν 6 +1 μέρα κ Ναι άκουσα κ καρδούλα παρόλο που ήταν νωρίς!!.αυτή η διαφορά είναι ότι τότε έκανα ωορρηξία την 22η μέρα του κύκλου γιαυτο.

τώρα από συμπτώματα το μόνο που έχω είναι το στήθος που με πονάει παρά πολύ κ έχει πρηστει από τον ωορρηξια,εχω που κ που τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά αλλά μπορεί να είναι κ η σπαστική κολίτιδα που έχω,κ η θερμοκρασία πήγε σήμερα 36,9 ....που συνήθως είναι 36.7 με 36.8. θα το δω όμως μπορεί κ να μην μείνει υψηλή...θα δείξει...τα υπόλοιπα κοριτσια καλά???

Αχου δεν το ειχα δει αυτο το μηνυμα ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΟΥΠΗΗΗΗΗ :) :) ΜΑΚΑΡΙ ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ανέβηκε η θερμοκρασία σου ε? Τελεια και πρηξιμο μετα την ωορηξια? Ακομα πιο τελεια ααα κοριτσια μου ερχονται πολλα μπεμπακια πω πω .Θαλεια μου επειδη ειχαμε μαζι την βιοχημικη τοτε ....Τωρα θα πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ :) τα τσιμπηματα που λες ειναι χαμηλα κοντα στην μητρα? Σαν μικρα βελονακια?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Αχου δεν το ειχα δει αυτο το μηνυμα ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΟΥΠΗΗΗΗΗ :) :) ΜΑΚΑΡΙ ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ανέβηκε η θερμοκρασία σου ε? Τελεια και πρηξιμο μετα την ωορηξια? Ακομα πιο τελεια ααα κοριτσια μου ερχονται πολλα μπεμπακια πω πω .Θαλεια μου επειδη ειχαμε μαζι την βιοχημικη τοτε ....Τωρα θα πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ :) τα τσιμπηματα που λες ειναι χαμηλα κοντα στην μητρα? Σαν μικρα βελονακια?

Ναι έτσι είναι άλλα είπα αυτά δεν τα λαμβάνω γιατί έχω θέμα με το έντερο κ δεν ξέρω.τώρα να δω σήμερα πήγε 36.9 το πρωί,είχα 36.6 ,36.7,36.7 κ 36.9 ..να δω θα συνεχίσει να είναι ετσι??Δεν ξερω....αχ Μαρκέλλα μακάρι να είμαστε....

hiEW.pngpFRip3.png

Ναι έτσι είναι άλλα είπα αυτά δεν τα λαμβάνω γιατί έχω θέμα με το έντερο κ δεν ξέρω.τώρα να δω σήμερα πήγε 36.9 το πρωί,είχα 36.6 ,36.7,36.7 κ 36.9 ..να δω θα συνεχίσει να είναι ετσι??Δεν ξερω....αχ Μαρκέλλα μακάρι να είμαστε....

Μακαρι μακαρι να ειμαστε η τουλάχιστον να εισαι :) :) :) :) και δεν θα εχουμε στεναχωριες ξανα ποτε.... :) αχ μακαρι κοριτσια να μεναμε κοντα θα ηθελα πολυ να σας γνώριζα απο κοντα .....:) αντε να φουσκώνουν οι κοιλιες σιγα σιγα :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια καλησπέραααααα!!!!!!!!!!!!! Είδαμε σάκο!!!! Είδαμε σάκο!!!! Τον πιο όμορφο σάκο του κόσμου.... ο γιατρός με έβγαλε 5,5 εβδομάδων με ΤΗΠ 27/7 :confused::confused::confused:.....-εγω με έβγαζα 4,5 πάντως- αχ κορίτσια τι ανακούφιση.... ξανά σε 2 εβδομάδες να πάω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να ακούσουμε καρδούλα:-D:grin::-D:grin::-D

0g1Ip2.png

Κορίτσια καλησπέραααααα!!!!!!!!!!!!! Είδαμε σάκο!!!! Είδαμε σάκο!!!! Τον πιο όμορφο σάκο του κόσμου.... ο γιατρός με έβγαλε 5,5 εβδομάδων με ΤΗΠ 27/7 :confused::confused::confused:.....-εγω με έβγαζα 4,5 πάντως- αχ κορίτσια τι ανακούφιση.... ξανά σε 2 εβδομάδες να πάω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να ακούσουμε καρδούλα:-D:grin::-D:grin::-D

τελειαααααααααα πολύ χάρηκα αθανασία μου!!!!!!!!!άντε με το καλό να ακούσεις και καρδούλα :D:D:D:D και να έρθει και σε εμάς η σειρά μασ σύντομα :cool:

Μακαρι μακαρι να ειμαστε η τουλάχιστον να εισαι :) :) :) :) και δεν θα εχουμε στεναχωριες ξανα ποτε.... :) αχ μακαρι κοριτσια να μεναμε κοντα θα ηθελα πολυ να σας γνώριζα απο κοντα .....:) αντε να φουσκώνουν οι κοιλιες σιγα σιγα :)

μακάρι να είστε και οι δύο να παίρνουμε και εμείς κουράγιο :-D:-D:-D μπορεί να μένουμε μακριά αλλά σας νιώθω πολύ κοντά μου κορίτσια και προσεύχομαι για όλες μας κάθε βράδυ :-D

Διαφημίσεις

μακάρι να είστε και οι δύο να παίρνουμε και εμείς κουράγιο :-D:-D:-D μπορεί να μένουμε μακριά αλλά σας νιώθω πολύ κοντά μου κορίτσια και προσεύχομαι για όλες μας κάθε βράδυ :-D

Και εγω προσεύχομαι κοριτσια μοτ μακαρι να ειμαστε ολεςςςςςς ολες θεε μου.:) τελεια τα νεα σου Αθανασια μου μπραβοοοοο

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

athanasia789, συγχαρητήρια & επίσημα τώρα εγγυούλα!!!! Ηρέμησες τώρα που είδες τον σάκο, εεεε? Με το καλό τώρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και υπομονή σε 2 βδομάδες θα ακούσεις καρδούλα & θα δείς και το μωράκι σου!!:D

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο? Πως κατάφερες και έβαλες στην υπογραφή σου 2 μικρά tickerakia?

l1ITp3.png HDApp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! Σε όλες εύχομαι τα καλύτερα!!! Αναστασία το ηρέμησα είναι πολύυυυυυ λίγο!!!! Όσο για το ticker στην επεξεργασία υπογραφής απλά δίπλα στον κωδικό του πρώτου έκανα επικόλληση τον κωδικό του δεύτερου ticker;););)

0g1Ip2.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! Σε όλες εύχομαι τα καλύτερα!!! Αναστασία το ηρέμησα είναι πολύυυυυυ λίγο!!!! Όσο για το ticker στην επεξεργασία υπογραφής απλά δίπλα στον κωδικό του πρώτου έκανα επικόλληση τον κωδικό του δεύτερου ticker;););)

μπράβο βρε αθανασία μου!!!!!τέλεια!!!!!είδες που όλα πήγαν καλά!!!!!

Αγγελική μου μακάρι να είμαστε όλες!!!

hiEW.pngpFRip3.png

athanasia789, αχχχ περιμένω κι εγώ πως και πως τον υπέρηχο την Δευτέρα για να ηρεμήσω! Αρα εμείς οι δυο είμαστε πολύ κοντά, εγώ σήμερα με βγάζω 5εβδ. & 2 ημερών ΤΗΠ 22/07, αλλά άμα έχω σύλληψη νωρίτερα μπορεί να δείξει περισσότερο..θα δούμε!

Thanks για το tickeraki, θα το προσπαθήσω..

l1ITp3.png HDApp3.png

athanasia789, αχχχ περιμένω κι εγώ πως και πως τον υπέρηχο την Δευτέρα για να ηρεμήσω! Αρα εμείς οι δυο είμαστε πολύ κοντά, εγώ σήμερα με βγάζω 5εβδ. & 2 ημερών ΤΗΠ 22/07, αλλά άμα έχω σύλληψη νωρίτερα μπορεί να δείξει περισσότερο..θα δούμε!

Thanks για το tickeraki, θα το προσπαθήσω..

Όλα θα πάνε καλά.... Υπομονή... Έχεις δίκιο.... 5 μερούλες διαφορά έχουμε... για πες μου κι εμενα τη Δευτερα που θα πας ποσων εβδομαδων σε βγαζει γιατι εμενα με μπερδεψε λιγο:confused::confused::confused:

0g1Ip2.png

Κοριτσια μου help ....λοιπον εγω σημερα ειμαι στην 27 ημερα του κυκλου μου απο 29 εως 30 μερες σταθεροτατος....δεν κρατηθηκα ομως και το απογευμα εκανα τεστ εγκυμοσύνης της hometest. ... εκανα και 2 μετα απο ενα τεταρτο βγηκε μια γραμμουλα οχι αχνη ισα ισα που φαίνεται την εδειξα και στην μαμα μου να δω μηπως κάνουν πουλακια ματια μου και οντως υπαρχει ......τα ουρα ηταν νερουλα αχνοκιτρινα ουρα σαν νερο ξερω βλακεια να απο το αγχος το εκανα ...λοιπον ξέρετε γιατι εκανα τεστ? Για τα δεκατα που δεν κατεβαίνουν και για το στηθος εγινε μεγαλο και ποναει προς τα πανω .... ( προς τα πανω δεν πονουσε ποτε παντα ξεπρηζεται 3 με 4 μερες πριν αλλα τωρα δεν ξεπρηστηκε) τωρα εγω Αγχωθηκα μονο εσεις το ξέρετε κοριτσια με ειπε ο γιατρος να κανω τεστ μια μερα πριν για να παρω τα χαπια αλλα εγω δεν αντεξα...το τεστ ωορρηξιας βγηκε θετικο 13/8 και ωορηξια η 14/8 η 15/8 εγινε .τι λετε εσεις κοριτσια πφφφ εσκασα ...συγνωμη για το νεγαλο μήνυμα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κοριτσια μου help ....λοιπον εγω σημερα ειμαι στην 27 ημερα του κυκλου μου απο 29 εως 30 μερες σταθεροτατος....δεν κρατηθηκα ομως και το απογευμα εκανα τεστ εγκυμοσύνης της hometest. ... εκανα και 2 μετα απο ενα τεταρτο βγηκε μια γραμμουλα οχι αχνη ισα ισα που φαίνεται την εδειξα και στην μαμα μου να δω μηπως κάνουν πουλακια ματια μου και οντως υπαρχει ......τα ουρα ηταν νερουλα αχνοκιτρινα ουρα σαν νερο ξερω βλακεια να απο το αγχος το εκανα ...λοιπον ξέρετε γιατι εκανα τεστ? Για τα δεκατα που δεν κατεβαίνουν και για το στηθος εγινε μεγαλο και ποναει προς τα πανω .... ( προς τα πανω δεν πονουσε ποτε παντα ξεπρηζεται 3 με 4 μερες πριν αλλα τωρα δεν ξεπρηστηκε) τωρα εγω Αγχωθηκα μονο εσεις το ξέρετε κοριτσια με ειπε ο γιατρος να κανω τεστ μια μερα πριν για να παρω τα χαπια αλλα εγω δεν αντεξα...το τεστ ωορρηξιας βγηκε θετικο 13/8 και ωορηξια η 14/8 η 15/8 εγινε .τι λετε εσεις κοριτσια πφφφ εσκασα ...συγνωμη για το νεγαλο μήνυμα

να σ πω έχεις facebook???αν Ναι Κάνε με φίλη θα σ στείλω πμ. το όνομα μου κ στείλε μου φωτο.κοίτα τα hometest Γιατί έχω κ εγώ τέτοιο νομίζω μπορεί να δείξουν μέχρι κ 2 μέρες πριν την καθυστέρηση αν έκανες δλδ στις 13 Γιατί μπορεί κ τότε να έκανες όταν βγήκε το 1ο θετικό.

hiEW.pngpFRip3.png

Μαρκέλλα τί ευχάριστα είναι αυτά τα νέα!!! Βρε κορίτσι μου πρέπει να είσαι έγκυος! Εγώ που είχα κανει τεστάκι της hometest και ήταν αρνητικό δεν είχε ούτε υποψία δεύτερης γραμμούλας. Τπτ ήταν ολοκάθαρο λευκό, ψυχρό και στενάχωρο. Αποκλείεται να μην είσαι και να είχε έστω και αχνή δεύτερη γραμμούλα. Απλά η ορμόνη δεν έχει ανέβει ακόμη! Αχ κουκλίτσα μου πολύ χαίρομαι για σενα! Μπράβο!! Βρε κορίτσια πράγματι έπεσε μπεμπεδόσκονη!

Ιοιο μην στενοχωριέσαι, καλή μου. Μπορεί αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός για μας! Ποτέ δεν ξέρεις. Άσε που μπορεί το τεστάκι να έδειξε εσφαλμενα αποτελέσματα.

Θάλεια μου μακάρι και εσύ να μας φέρεις ευχάριστες ειδήσεις και έπειτα η Αγγελική!

Αθανασία, ξέχασα να σε συγχαρώ για άλλη μια φορά. πολύ χαίρομαι που είδατε σάκο, όλα θα πάνε καλά και θα έχεις σύντομα ένα όμορφο νινάκι...

Πάω για ύπνο. Καλή σας νύχτα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...