Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ριτα μου ευχομαι να αποκτησεις γρηγορα το νινακι :) εγω χρησιμοποιώ τα τεστακια εδω και ενα χρονο με αυτα εμεινα εγκυος τον Δεκέμβριο και με τα εγκυμοσύνης εμαθα πως ειχα σπορακι :) απο τον Φλεβάρη τα χρησιμοποιώ και παλι καθε μηνα απλα λογο δουλειας την μερα της ωορρηξιας που την καταλαβαινω δεν ηρθα σε επαφη ειναι ο πρωτος μηνας στην ουσια που ηρθα σε επαφη και τις 3 μερες ωορρηξιας ( δηλαδη οταν βγηκε θετικο ηρθα εκεινη την μερα και της αλλες 2 μερες.το χειμωνα εχουμε περισσότερο χρονο χιχιχ.ευχομαι να σου φέρουν γούρι ριτακι μου. :) :) :)

Αλήθεια τα τεστ ωορρηξίας δεν σας αγχώνουν; αυτό το κομμάτι το αφήνω στην τύχη, αν έχω συμπτώματα (όπως αυτόν το μήνα) καλώς. Τον προηγούμενο μήνα που δεν κατάλαβα πότε ήταν, ήμουν λιγότερο αγχωμένη από αυτόν. Πέρασαν οι μέρες και απλά αδιαθέτησα. Τώρα όλο και το σκέφτομαι.

Πέρα από τα τεστάκια κάνετε κάτι άλλο; προσέχετε τη διατροφή σας ή παίρνετε φολικό οξύ; σκέφτομαι να ρωτήσω το γιατρό μου την επόμενη φορά που θα πάω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια τα τεστ ωορρηξίας δεν σας αγχώνουν; αυτό το κομμάτι το αφήνω στην τύχη, αν έχω συμπτώματα (όπως αυτόν το μήνα) καλώς. Τον προηγούμενο μήνα που δεν κατάλαβα πότε ήταν, ήμουν λιγότερο αγχωμένη από αυτόν. Πέρασαν οι μέρες και απλά αδιαθέτησα. Τώρα όλο και το σκέφτομαι.

Πέρα από τα τεστάκια κάνετε κάτι άλλο; προσέχετε τη διατροφή σας ή παίρνετε φολικό οξύ; σκέφτομαι να ρωτήσω το γιατρό μου την επόμενη φορά που θα πάω.

Καλημέρα κορίτσια!!!!λοιπόν εγώ σήμερα εγώ γυναικολόγο κ θα δω αν όντως έχω κάνει ωορρηξία που σίγουρα έχω κάνει γιατί αρχίζει κ ανεβαίνει η θερμοκρασία μου.οπότε περιμένω μάλλον 6 με 7 /9 νωρίς για μένα βέβαια αλλά οκ καλύτερα.

τώρα όσο για τα τεστ ωορρηξίας εγώ έκανα σε έναν κύκλο τεστ κ μετα τα σταμάτησα γιατί είχα άγχος πολύ.τώρα λέω αν είναι να έρθει θα έρθει οπότε το αφήνω.κ να φανταστείτε αυτό το μήνα μόνο 3 επαφές είχα άλλα ευτυχώς στις γόνιμες έτυχαν.οπότε θα δείξει αν πετύχαμε κάτι...βέβαια είναι κ ο θυροειδης που είχε απορυθμιστει αλλά οκ ποτέ δεν ξέρεις...

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα loio :) εμενα προσωπικα δεν με αγχωνου ισα ισα με βοηθανε καππιους μηνες δεν μπορεσα να ρθω σε επαφη στις γονιμες λογο δουλειάς αλλα και παλι τα εκανα :) εγω μετα την βιοχημικη που ειχα εκανα τα παντα απο εξετάσεις προγενετικο ελεγχο ,θρομβοφιλια ,θυρωειδη. ...παιρνω 2 φιλισιν την ημερα 1 πρωι ενα βραδυ ...και ενα gyno tradiferon καθε πρωι για τον χαμηλο αιματοκριτη ...(2 FILICINE γιατι ο αιματοκριτης αν τον αφήσω κατεβαίνει στο 29 γιαυτο και χρειάζονται 2)οσο για την διατροφή μοσχάρι και αυγουλακια και σαλατες οσο μπορω εντολη του γιατρου :) αυτα απο εμενα αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος :) .μας ευχομαι ολες με νινακια κοριτσια loio ,θαλεια, ριτα , αγγελικη ολες ολες ολες

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κορίτσια!!!!λοιπόν εγώ σήμερα εγώ γυναικολόγο κ θα δω αν όντως έχω κάνει ωορρηξία που σίγουρα έχω κάνει γιατί αρχίζει κ ανεβαίνει η θερμοκρασία μου.οπότε περιμένω μάλλον 6 με 7 /9 νωρίς για μένα βέβαια αλλά οκ καλύτερα.

τώρα όσο για τα τεστ ωορρηξίας εγώ έκανα σε έναν κύκλο τεστ κ μετα τα σταμάτησα γιατί είχα άγχος πολύ.τώρα λέω αν είναι να έρθει θα έρθει οπότε το αφήνω.κ να φανταστείτε αυτό το μήνα μόνο 3 επαφές είχα άλλα ευτυχώς στις γόνιμες έτυχαν.οπότε θα δείξει αν πετύχαμε κάτι...βέβαια είναι κ ο θυροειδης που είχε απορυθμιστει αλλά οκ ποτέ δεν ξέρεις...

Καλημερα θαλεια ......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΡΑΚΙ :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα θαλεια ......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΡΑΚΙ :) :) :)

Καλημέρα Μαρκέλλα μου!!!!τι κάνεις????θα σας πω νέα το απόγευμα....έχει ο Θεός μακάρι να είμαι αυτή την φορά.αλλά κ αν όχι οκ...κάποια στιγμή θα μείνω.

filicine παίρνω κ εγώ εδώ και 4 μήνες περίπου.βοηθούν κ στην σύλληψη πάντως κ γι'αυτό μου είπε να τα παίρνω η γυναικολόγος.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ είμαι θάλασσα και τα έχω ξεχάσει όλα.δεν σκέφτομαι ούτε ωορρηξιες ούτε εγκυμοσύνες ούτε τίποτα.ότι είναι να γίνει θα γίνει.και επειδή είχα αρχίσει να τρελαίνομαι αν έρθει η ακατανομαστη αυτό το μήνα θα κάνω κάνα δυο μήνες αποχή από τις προσπάθειες έτσι για να πάρω τα πάνω μου.Μαρκέλα μου πως πάει η θερμοκρασία σου;Θάλεια μου,ιοιο και όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια πως μου είστε;

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Καλημέρα Μαρκέλλα μου!!!!τι κάνεις????θα σας πω νέα το απόγευμα....έχει ο Θεός μακάρι να είμαι αυτή την φορά.αλλά κ αν όχι οκ...κάποια στιγμή θα μείνω.

filicine παίρνω κ εγώ εδώ και 4 μήνες περίπου.βοηθούν κ στην σύλληψη πάντως κ γι'αυτό μου είπε να τα παίρνω η γυναικολόγος.

Καλα Θαλεια μου υπομονη κανω χιχιχιιχ ναι θα περιμένουμε νεα σου ολα θα πανε τέλεια :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ είμαι θάλασσα και τα έχω ξεχάσει όλα.δεν σκέφτομαι ούτε ωορρηξιες ούτε εγκυμοσύνες ούτε τίποτα.ότι είναι να γίνει θα γίνει.και επειδή είχα αρχίσει να τρελαίνομαι αν έρθει η ακατανομαστη αυτό το μήνα θα κάνω κάνα δυο μήνες αποχή από τις προσπάθειες έτσι για να πάρω τα πάνω μου.Μαρκέλα μου πως πάει η θερμοκρασία σου;Θάλεια μου,ιοιο και όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια πως μου είστε;

Καλημερα αγγελικη μου :) κανε και για εμας βουτιές :) :) θερμοκρασία σταθερα η κανονικη μου ειναι 36, 1 και τωρα ειναι 36, 8 αλλες φορες και 36,7 ο γιατρος μου ειπε που τον πηρα την οτι ωορηξια εγινε κανονικα και ηταν καλη απλα πρεπει να μεινει ανεβασμενη μεχρι και 3 μερες καθυστέρηση ... βεβαια εγω τον ρωτησα πρεπει να δω 37 η 37, 2 και μου ειπε οχι γιατι η βασικη μου ειναι 36, 1 οποτε το 36, 8 ειναι μια χαρα εγω 37, 1 εχω την υπόλοιπη μερα...αυτα τα νεα μου .καλα να περνας αγγελικη μου :) :) :) :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

μπράβο το καλύτερο που κάνεις!!!!μια χαρά κάμε μπάνιο κ για μας!!!

hiEW.pngpFRip3.png

καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είδα θετικό τεστάκι ωορρηξίας και μου άρεσε που είχε δύο γραμμούλες κόκκινες. Σκέφτηκα να το κρατήσω και να το βλέπω και πού ξέρεις μπορεί να κοκκινήσει και το άλλο το καλό το τεστάκι! Εγώ κορίτσια είμαι χορτοφάγος από 13 ετών και στις εγκυμοσύνες μου πάλι δεν έτρωγα κρέας, αλλά ήμουν μια χαρά (δεν είναι ότι αγαπώ τα ζώα, αλλά ότι μισώ τα φυτά!:lol:). Λέω να κάνω κι εγώ αυτές τις ορμονολογικές εξετάσεις.

Θάλεια καλή επιτυχία. Μακάρι να σου πανε όλα καλά και να μας πεις ευχάριστα.

Μαρκέλλα όλα καλά θα πάνε, θετική σκέψη χρειάζεται.

Αγγελική, πόσο καιρό προσπαθείς;; έχεις κουραστεί;; ελα μην το βάζεις κάτω. Μπορεί να είναι πολύ κοντά το νινάκι. Εγω πχ αν ήταν να κάνω ένα διάλειμμα, θα το έκανα φεβρουάριο μάρτιο, γιατί δεν θέλω το παιδί να γεννηθεί τέλη του χρόνου (πάνε πολύ μικρά κι ανώριμα σχολείο, φορτώνονται ολόκληρο χρόνο κλπ). Σκέψου το. Πάντως σίγουρα αν νιώθεις κουρασμένη, καλό είναι να αποφορτιστείς.

Ιοιο εμένα μια γυναικολογός που είχα επισκεφτεί τον περασμένο μήνα και την ρώτησα αν υπάρχουν κάποια χάπια που αυξάνουν την γονιμότητα (διάβασα στο ιντερνετ κάποια σερπαφαρ) μου εξήγησε πως δεν υπάρχουν και ότι κάποια υπόσχονται, αλλά δεν κάνουν τπτ. Δεν την πολυπίστεψα, για να είμαι ειλικρινής.

Σγουρομάλλα, πού χάθηκες;;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια!

Ρίτα Σ. βουρ στο ψητό!

Θάλεια2 εύχομαι καλά νέα από τον γιατρό σήμερα!

Μarkella29, κάτι μου μυρίζεται εδώ...κάτι σαν εγκυμοσύνη!! Έχεις ακριβώς την ίδια θερμοκρασία με εμένα!! Όλα καλά θα πάνε..θα δείς!;)

Aggeliki_L χαλάρωσε κι απόλαυσε τις όμορφες στιγμές..κι ότι ήθελε προκύψει!!:lol:

Ιοio, το φολικό οξύ βοηθάει και στη σύλληψη, έγω το ξεκίνησα με τις ελεύθερες επαφές & στη συνέχεια στην εγκυμοσύνη. Ρώτησε & τον γιατρό σου μπορείς να παίρνεις 1 την ημέρα.

Είμαι στη δουλειά & βαριέμαι...εσείς τι κάνετε??

l1ITp3.png HDApp3.png

καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είδα θετικό τεστάκι ωορρηξίας και μου άρεσε που είχε δύο γραμμούλες κόκκινες. Σκέφτηκα να το κρατήσω και να το βλέπω και πού ξέρεις μπορεί να κοκκινήσει και το άλλο το καλό το τεστάκι! Εγώ κορίτσια είμαι χορτοφάγος από 13 ετών και στις εγκυμοσύνες μου πάλι δεν έτρωγα κρέας, αλλά ήμουν μια χαρά (δεν είναι ότι αγαπώ τα ζώα, αλλά ότι μισώ τα φυτά!:lol:). Λέω να κάνω κι εγώ αυτές τις ορμονολογικές εξετάσεις.

Θάλεια καλή επιτυχία. Μακάρι να σου πανε όλα καλά και να μας πεις ευχάριστα.

Μαρκέλλα όλα καλά θα πάνε, θετική σκέψη χρειάζεται.

Αγγελική, πόσο καιρό προσπαθείς;; έχεις κουραστεί;; ελα μην το βάζεις κάτω. Μπορεί να είναι πολύ κοντά το νινάκι. Εγω πχ αν ήταν να κάνω ένα διάλειμμα, θα το έκανα φεβρουάριο μάρτιο, γιατί δεν θέλω το παιδί να γεννηθεί τέλη του χρόνου (πάνε πολύ μικρά κι ανώριμα σχολείο, φορτώνονται ολόκληρο χρόνο κλπ). Σκέψου το. Πάντως σίγουρα αν νιώθεις κουρασμένη, καλό είναι να αποφορτιστείς.

Ιοιο εμένα μια γυναικολογός που είχα επισκεφτεί τον περασμένο μήνα και την ρώτησα αν υπάρχουν κάποια χάπια που αυξάνουν την γονιμότητα (διάβασα στο ιντερνετ κάποια σερπαφαρ) μου εξήγησε πως δεν υπάρχουν και ότι κάποια υπόσχονται, αλλά δεν κάνουν τπτ. Δεν την πολυπίστεψα, για να είμαι ειλικρινής.

Σγουρομάλλα, πού χάθηκες;;;

άντε ριτακι μου βουρ ...να έχεις επαφές σήμερα συν 2 μερες....άντε κ καλή επιτυχία!!!!

Αναστασία μου ευχαριστώ πολύ αλλά κ να έγινε σύλληψη δεν θα μπορώ να δω κάτι σήμερα απλά θα επιβεβαιώσω την ωορρηξία μου που έγινε ή Κυριακή ή Δευτέρα.

hiEW.pngpFRip3.png

Κοριτσια μουυυυυ εκανα φανουροπιτα για ολες μας ......ευχομαι ο Αγιος Φανουριος να μας φανερώσει μπεμπακια σε ολες μας αυτη την στιγμη την εστειλα με την γλυκιά μου μανουλα στην εκκλησία !!!! Συντομα θα εχουμε μωρακια ολες ειμαι σίγουρη :) Θαλεια μου περιμενω τα νεα σου ...Αναστασια ειμαι πολυ χαρούμενη για σενα :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Προς το παρόν μετράω αντίστροφα τις μέρες να δω αν θα έχω καθυστέρηση, μια που δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα, παρά μόνο πόνο στην κοιλιά που έμοιαζε με πόνο περιόδου για μία μόνο μέρα, 7 μέρες μετά την ωορρηξία, και παρόλο που υποθέτω ότι ήταν τυχαίο γεγονός. Μπαίνω έντονα στον πειρασμό να κάνω ένα τεστάκι από εκείνα που δείχνουν πριν την καθυστέρηση, αλλά φοβάμαι ότι θα είναι αρνητικό και θα απογοητευτώ.

λοιπόν καλησπέρα!!!!ήρθα από τον γιατρό,όλα καλά τελικά όντως έκανα ωορρηξια τώρα η Δευτέρα η Κυριακή Κ τώρα περιμένουμε.κ μάλιστα από αριστερά,μιας Κ εγώ συνήθως πονάω δεξιά αλλά αυτή την φορά πόνεσα κ αριστερά.τώρα περιμένουμε.έκανα κ Παπ τεστ...κ οι εξετάσεις όλες οκ.έχω σύνδρομο πολυκυστικων αλλά πολύ ήπιο.καλά αυτό μου το είχε ξαναπεί άλλωστε.τεσπα σημασία έχει ότι κάνω ωορρηξία.αυτά εγώ θα περιμένω μέχρι κ Μάρτιο κ αν δεν έχω συλλάβει μερι τότε θα κάνω πρόκληση με χάπια ωορρηξίας που κάνουν μέχρι 4 με 5 ωάρια...αυτά...

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν καλησπέρα!!!!ήρθα από τον γιατρό,όλα καλά τελικά όντως έκανα ωορρηξια τώρα η Δευτέρα η Κυριακή Κ τώρα περιμένουμε.κ μάλιστα από αριστερά,μιας Κ εγώ συνήθως πονάω δεξιά αλλά αυτή την φορά πόνεσα κ αριστερά.τώρα περιμένουμε.έκανα κ Παπ τεστ...κ οι εξετάσεις όλες οκ.έχω σύνδρομο πολυκυστικων αλλά πολύ ήπιο.καλά αυτό μου το είχε ξαναπεί άλλωστε.τεσπα σημασία έχει ότι κάνω ωορρηξία.αυτά εγώ θα περιμένω μέχρι κ Μάρτιο κ αν δεν έχω συλλάβει μερι τότε θα κάνω πρόκληση με χάπια ωορρηξίας που κάνουν μέχρι 4 με 5 ωάρια...αυτά...

Θαλειαααα μου τελεια τα νεα μπραβο μπραβο τελεια αναμένουμε να μαθουμε για το σπορακι σου τωρα συντομα χιιχιχι :) :) :) αναψα και κερακια σημερα ολα καλα θα πανε !!!:)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Προς το παρόν μετράω αντίστροφα τις μέρες να δω αν θα έχω καθυστέρηση, μια που δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα, παρά μόνο πόνο στην κοιλιά που έμοιαζε με πόνο περιόδου για μία μόνο μέρα, 7 μέρες μετά την ωορρηξία, και παρόλο που υποθέτω ότι ήταν τυχαίο γεγονός. Μπαίνω έντονα στον πειρασμό να κάνω ένα τεστάκι από εκείνα που δείχνουν πριν την καθυστέρηση, αλλά φοβάμαι ότι θα είναι αρνητικό και θα απογοητευτώ.

Καλησπέρα loio μου μετρας καθυστέρηση? ????????????? Αν ναι μπορεις να το κανεις το τεστακι με πρωινα ουρα ...αν οχι καλυτερα κανε υπομονη γιατι μπορει να εισαι και να μη το δείξει :) :) ευχομαι να εισαι :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Θάλεια2, πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!

Εγώ είμαι στη δουλειά..πρωί σήμερα & μετράω τις μέρες 3 και σήμερα για να πάω στο γιατρό να δώ το σποράκι μου! Μακάρι να είναι όλα καλά!! Δεν σας το κρύβω κορίτσια ότι έχω μεγάλη αγωνία..:?

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Θάλεια2, πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!

Εγώ είμαι στη δουλειά..πρωί σήμερα & μετράω τις μέρες 3 και σήμερα για να πάω στο γιατρό να δώ το σποράκι μου! Μακάρι να είναι όλα καλά!! Δεν σας το κρύβω κορίτσια ότι έχω μεγάλη αγωνία..:?

Κκαλημέρα αναστασία μου :):) μια χαρά θα είναι το(α) σπορακι(α) σου θα το δείς....σαν τους φαντάρους μετράς μέρες απο την αγωνία χαχαχα....όλα καλά θα πάνε :D:D

καλημέρα κουκλίτσες μου πως είστε σήμερα;εγώ πάρα πολύ καλά :D:D πήρα δυνάμεις απο τα μπανάκια και συνεχίζω ακάθεκτη :D:D

Καλημέρα κι από μέα! Καινούργια στο forum μιας και πρωτη φορά έγκυος. έκανα το τεστ την προηγούμενη παρασκευή που ηταν να αδιαθετήσω και ήταν θετικο, κάνω ακόμα ένα κι αυτό θετικό! πηγαίνω αμέσως στο γιατρό ο οποίος δεν είδε κάτι επειδή είπε είναι πολύ νωρίς (απογοητεύτικα μπορώ να πω). μεθαύριο έχω ραντεβού 5 εβδομάδων πια. ξεκίνησα φυλλικό οξύ κι ο θεός βοηθός..... στη διαδικασία της χοριακής από μόνη μου δε μπαίνω....θα αγχωθώ ακόμα πιο πολύ!!!!!!!!1

0g1Ip2.png

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυ!!!!!!!!!! Αγγελικη μου μπραβο μαζεψε δυνάμεις :) κανε πολλα πολλα μπανακια:) Αναστασία μου 3 και σημερα???? Αγορακια θα ειναι ιχχιιχιι και θα ειναι υγιέστατα ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ:) :) ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!! Athanasia καλως όρισες κοριτσι μου συγχαρητήρια για το σποράκι στην κοιλιτσα σου ....θα πας στον γιατρο και θα φυγει το αγχος θα ακουσεις και καρδουλα ;) υπομονη το θαυμα εγινε :) ΑΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ αν και εγω εχω πονους περιοδου οποτε δεν την γλιτώνω :) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΆΛΕΙΑ, LOIO , ΡΙΤΑ :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυ!!!!!!!!!! Αγγελικη μου μπραβο μαζεψε δυνάμεις :) κανε πολλα πολλα μπανακια:) Αναστασία μου 3 και σημερα???? Αγορακια θα ειναι ιχχιιχιι και θα ειναι υγιέστατα ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ:) :) ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!! Athanasia καλως όρισες κοριτσι μου συγχαρητήρια για το σποράκι στην κοιλιτσα σου ....θα πας στον γιατρο και θα φυγει το αγχος θα ακουσεις και καρδουλα ;) υπομονη το θαυμα εγινε :) ΑΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ αν και εγω εχω πονους περιοδου οποτε δεν την γλιτώνω :) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΆΛΕΙΑ, LOIO , ΡΙΤΑ :)

μην το λες πάντως γιατί κι εγώ πόνους περιόδου είχα. τωρα θα μου ρθει, υστερα θα μου ρθει και τελικά δεν ήρθε:P;):-D

0g1Ip2.png

Markella μου, όσο δεν έχει έρθει μην σκέφτεσαι αρνητικά!!! Μαζί δεν περιμένουμε, αύριο για μένα είναι το νωρίτερο, αλλά επειδή ο κύκλος μου είναι άστατος πρώτη μέρα καθυστέρησης θα είναι την Τετάρτη... Η θερμοκρασία σου είναι ακόμα λίγο κάτω από 37, γιατί αυτό μυρίζει σποράκι...

Αθανασία, πόσο καιρό σου πήρε να έχεις το θετικό αποτέλεσμα; είχες άλλα συμπτώματα πριν το τεστ;

Με το καλό να δεις το σποράκι σου!

Αναστασία μου, υπομονή, οι μέρες θα περάσουν σαν νερό και θα σου πει ο γιατρός σου πόσοι είστε ;)

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι και από μένα!

Markella μου, όσο δεν έχει έρθει μην σκέφτεσαι αρνητικά!!! Μαζί δεν περιμένουμε, αύριο για μένα είναι το νωρίτερο, αλλά επειδή ο κύκλος μου είναι άστατος πρώτη μέρα καθυστέρησης θα είναι την Τετάρτη... Η θερμοκρασία σου είναι ακόμα λίγο κάτω από 37, γιατί αυτό μυρίζει σποράκι...

Αθανασία, πόσο καιρό σου πήρε να έχεις το θετικό αποτέλεσμα; είχες άλλα συμπτώματα πριν το τεστ;

Με το καλό να δεις το σποράκι σου!

Αναστασία μου, υπομονή, οι μέρες θα περάσουν σαν νερό και θα σου πει ο γιατρός σου πόσοι είστε ;)

Καλημέρα σε όλο το παρεάκι και από μένα!

κορίτσια εμείς παντρευτήκαμε 25/7 πριν ενα μηνα δηλαδή και είπαμε ότι θα ξεκινήσουμε να εχουμε ελευθερες επαφες... και επιασε-θελω να πιστευω δηλαδη γιατι επισημα κατι δεν ειδαμε!- με την πρωτη, ουτε εγω δεν το πιστευα γιατι ειχα ταση για πολυκυστικες, επαιρνα και χρονια αντισυλληπτικά....και όμως έρχεται εκει που δεν το περιμενεις.... οσο για τα συμπτωματα εγω εχω σταθερό κυκλο 24-25 ημερων και 4 μερες πριν ξεκινουν να ερχονται τα καφε υγρα... τον προηγουμενο μηνα ομως τιποτα ουτε υγρα ουτε τιποτα. πηρα 2 τεστ τη ν προηγουμενη που ηταν να αδιαθετησω. λεω θα τα κανω τη μερα που ειναι να μου ρθει.. και με πιανουν παιδια κατι πονοι περιοδου αλλο πραγμα, να στριφογυρίζω στο κρεβάτι και αιμα πουθενά. και την επόμενη το πρωί τα έκανα και τα 2:p:p:p:p και ηταν καραθετικά, καυτευθειαν βγηκε ο σταυρος. τωρα εχω λιγα δεκατα 37.0 και πρησμενο στηθος. τιποτα αλλο. λετε ρε κοριτσια να ειναι τοσο της φαντασιας μου με 2 θετικά τεστ και 10 μερες καθυστερηση??

0g1Ip2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...