Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

KΟρίτσια, βοήθεια!! Η τιμή της χοριακής μου είναι 2823 !! Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να μην ανησυχώ και να την επαναλάβω σε 2 μέρες.. Μάλλον έχει γίνει σύλληψη νωρίς στον κύκλο..

Συγχαρητήρια! Με το καλό να ακούσεις σύντομα και την καρδούλα του! :)

Εγώ είμαι στις μέρες που τελείωσαν οι γόνιμες, αλλά είναι νωρίς ακόμα για καθυστέρηση και αγχώνομαι λίγο. ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, κορίτσια! Θα την επαναλάβω αύριο πάλι την χοριακή και έκλεισα rdv για τις 31/08 θα είμαι περίπου 6 εβδομάδων...αν είναι όλα καλά θα ακούσουμε και καρδούλα! Εντωμεταξύ ξέρει καμία αν η κληρονομικότητα για δίδυμα πάει μόνο από την πλευρά της μητέρας? Ή μπορεί και από του πατέρα?

Αναστασία μου και ότι θα σ έλεγα για δίδυμα γιατί ήταν υψηλή κ έχεις πολλές πιθανότητες!!!!είναι σίγουρα από τον άντρα αλλά κ από την γυναίκα μετράει.τώρα άλλοι λένε περισσότερο της γυναίκας κ άλλοι του άντρα .

εσύ ποτέ είχες επαφές???

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα θελεια μου ....δεν ξερω δεν νομιζω μθα πέφτει μια ανεβαίνει :) ....για μενα ηταν η τελευταία ερωτηση? Αν ναι ειχα και πριν επαφες απλα οταν εδειξε το τεστ ωορρηξιας θετικο ηρθα 3 μερες σε επαφη ...ειναι η δευτερη φορα δε τοσους μηνες που καταφερνω με τις δουλειές να εχω 3 μερες στις γονιμες επαφες . ( αν ηταν για μενα η ερώτηση ) :) :) :) :)οσο για την θερμοκρασια οταν εχω ωορρηξια ειναι 36, 1 και οταν αδιαθετω παλι 36, 1 αρα το 36, 8 για μενα δεν ειναι υψηλή θερμοκρασία? Σε ζάλισα ξερω :) :)

Μαρκέλλα μου γενικά ήταν οι ερώτηση κ ειδικά σε όσες μείνανε,να δω τελικά αλλά μετράει η όχι η συχνή επαφή.το θέμα είναι μετά την ωορηξια πόσο σου πάει????η θερμοκρασία εννοώ.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα, κορίτσια! Θα την επαναλάβω αύριο πάλι την χοριακή και έκλεισα rdv για τις 31/08 θα είμαι περίπου 6 εβδομάδων...αν είναι όλα καλά θα ακούσουμε και καρδούλα! Εντωμεταξύ ξέρει καμία αν η κληρονομικότητα για δίδυμα πάει μόνο από την πλευρά της μητέρας? Ή μπορεί και από του πατέρα?

Αναστασία μου εμείς είχαμε ακούσει 6 +1 καρδούλα.

hiEW.pngpFRip3.png

Μαρκέλλα μου γενικά ήταν οι ερώτηση κ ειδικά σε όσες μείνανε,να δω τελικά αλλά μετράει η όχι η συχνή επαφή.το θέμα είναι μετά την ωορηξια πόσο σου πάει????η θερμοκρασία εννοώ.

Παει 36, 8 36, 9 και 37 μονο το πρωι.. το απογευμα εχω 37,1 ...δεν ασχολούμαι ξανα με την θερμοκρασία δεν βγαζω άκρη :) :) :) τα παρατησα τα θερμομετρα ;)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Με το καλο αναστασια μου :) :) εγω ειχα δίδυμα στην βιοχημικη ....αλλα ηταν και απο την πλευρα την δικη μου και απο του αγαπημένο μου... σου ευχομαι να πανε ολα τελειαααααααα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Παει 36, 8 36, 9 και 37 μονο το πρωι.. το απογευμα εχω 37,1 ...δεν ασχολούμαι ξανα με την θερμοκρασία δεν βγαζω άκρη :) :) :) τα παρατησα τα θερμομετρα ;)

κοίτα αν είναι σταθερή στο 36.9 με 37.0 το πρωί είναι καλό!!!!σου ευχομαι να είσαι!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

θάλεια2, είχαμε 3 επαφές τις γόνιμες 7η, 10η & 13η μέρα με κύκλο 26 ημερών (το τελευταίο διάστημα είχε μικρύνει από 28 που ήταν σταθερός). Σκέφτομαι μήπως έγινε η σύλληψη από την επαφή μετά την 10η μέρα, γι'αυτο και τώρα βγαίνει μεγάλη χοριακή!

Μarkella, μην απογοητεύεσαι με την θερμοκρασία, είναι μια χαρά! Η διαφορά από 36,1 σε 36,9 & 37 το πρωί είναι πολύ καλή! Κι εγώ τόσο είχα ακριβώς! Έχω πολύ καλό προαίσθημα για σένα, εύχομαι εγώ τώρα να σου φέρει το μωράκι σου ο Θεούλης, όπως μου το είχες πει κι εσύ! θυμάσαι? :)

l1ITp3.png HDApp3.png

θάλεια2, είχαμε 3 επαφές τις γόνιμες 7η, 10η & 13η μέρα με κύκλο 26 ημερών (το τελευταίο διάστημα είχε μικρύνει από 28 που ήταν σταθερός). Σκέφτομαι μήπως έγινε η σύλληψη από την επαφή μετά την 10η μέρα, γι'αυτο και τώρα βγαίνει μεγάλη χοριακή!

Μarkella, μην απογοητεύεσαι με την θερμοκρασία, είναι μια χαρά! Η διαφορά από 36,1 σε 36,9 & 37 το πρωί είναι πολύ καλή! Κι εγώ τόσο είχα ακριβώς! Έχω πολύ καλό προαίσθημα για σένα, εύχομαι εγώ τώρα να σου φέρει το μωράκι σου ο Θεούλης, όπως μου το είχες πει κι εσύ! θυμάσαι? :)

Σε ευχαριστώ πολύ αναστασια μου μακαρι μακαρι :) φοραω και το σχοινακι της αγιας ειρήνης χρυσοβαλαντου ειναι η προστάτιδα μου :) ολα θα πανε καλα :) ο θεος με ολες της κοπελες:)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

κοίτα αν είναι σταθερή στο 36.9 με 37.0 το πρωί είναι καλό!!!!σου ευχομαι να είσαι!!!!!

Ευχαριστώ Θάλεια μου :) σε ολες της κοπελες ευχομαι νινακιαααα

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Θάλεια μου :) σε ολες της κοπελες ευχομαι νινακιαααα

Καλημέρα μαρκέλλα μου,είσαι σίγουρα ρε έχω πολύ καλό προαίσθημα για σένα... :-D:-D:-D εδώ είμαστε και θα το δείς ο θεούλης άκουσε τις προσευχές σου σίγουρα.....

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Συγχαρητήρια! Με το καλό να ακούσεις σύντομα και την καρδούλα του! :)

Εγώ είμαι στις μέρες που τελείωσαν οι γόνιμες, αλλά είναι νωρίς ακόμα για καθυστέρηση και αγχώνομαι λίγο. ..

Ιοίο καλήμερα και καλώς ήρθες στην παρέα μας...στην ίδια φάση είμαστε περίπου... :) χαλάρωσε και ότι είναι να γίνει θα γίνει σίγουρα :):):)

δίδυμα;λες;τέλεια θα είναι αναστασία μου......ποιός στη χάρη σου :-D:-D

Καλημέρα μαρκέλλα μου,είσαι σίγουρα ρε έχω πολύ καλό προαίσθημα για σένα... :-D:-D:-D εδώ είμαστε και θα το δείς ο θεούλης άκουσε τις προσευ

χές σου σίγουρα.....

Καλημερα αγγελικη μουυυυυυ.......απο το στομα σου και στου θεου το αυτί μακαρι νακαρι θεε μουυυυ :) να ειμαστε σύντομα εγκυουλεςς ολες μας :) :) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα αγγελικη μουυυυυυ.......απο το στομα σου και στου θεου το αυτί μακαρι νακαρι θεε μουυυυ :) να ειμαστε σύντομα εγκυουλεςς ολες μας :) :) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

όπως το λές μαρκέλλα μου να ακούσει ο θεός τις προσευχές μας και σύντομα....εσύ πάντως δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό είσαι σίγουρα :)

Διαφημίσεις

όπως το λές μαρκέλλα μου να ακούσει ο θεός τις προσευχές μας και σύντομα....εσύ πάντως δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό είσαι σίγουρα :)

Πω πω λες αγγελικη μου ? Χαχχααχχα μακαρι μακαρι αν και δεν εχω κανενα συμπτωμα :) :) ευχομαι σε 9 μηνες να κραταμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα κορίτσια!!!!!!

σίγουρα θα μείνουμε όλες μας κάποια στιγμή!!!!!το μόνο σίγουρο!!!!!good luck!!!😄😄😄😄😄

Καλημερα θαλεια ε αυτο ειναι σίγουρο ολες θα μεινουμε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) παντως κοριτσια δεν σας κρυβω πως ανέβηκε πολυ η ψυχολογια μου καμια σχεση με τον προηγούμενο μηνα ε μαααα δεν θα σκασουμε κιολας χιιχχιχιχιιχ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κι από μένα! Πήγα το πρωί κι έκανα τη 2η χοριακή κι αναμένω το αποτέλεσμα Δευτέρα το απόγευμα..πως θα περάσει ο καιρός...μ'έχει φάει η αγωνία να είναι όλα καλά!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Πήγα το πρωί κι έκανα τη 2η χοριακή κι αναμένω το αποτέλεσμα Δευτέρα το απόγευμα..πως θα περάσει ο καιρός...μ'έχει φάει η αγωνία να είναι όλα καλά!!

άντε καλά αποτελέσματα αν κ εγώ είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα είναι,αν κ πιστεύω ότι μπορεί να είναι κ δίδυμα.

hiEW.pngpFRip3.png

Απο την πλευρα της μητερας μου ειχε πει η γιατρος μου ισχυει.

Kαλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;;; Μαρκέλλα πότε δεν περιμένεις την ακατανόμαστη;;; αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στις 30/08;;; Άντε βρε κοριτσάκι μου, μακάρι να ακούσει ο Θεός τις προσευχές σου. Αγγελική, εσύ πότε δεν περιμένεις;;; να μας ενημερώνετε, να προσευχόμαστε όλες παρέα. Με τόση θετική ενέργεια, θα γίνει κι αυτό! Η σγουρομάλλα, η μπούλη και η νέα κοπέλα που μπήκε στην παρέα μας πότε;;;

Αναστασία μπράβο τεράστια χοριακή, μακάρι να είναι διδυμάκια!!! Πάντως, ό,τι και να γίνει ξεκινάς ένα υπέροχο ταξίδι οκτώ πλέον μηνών. Να φανταστείς εμένα η περίοδος της εγκυμοσύνης μου άρεσε τόσο, που πάθαινα μελαγχολία μόλις γεννούσα. Μου έλειπε η φουσκωμένη κοιλίτσα, το ότι ήμουν έγκυος κλπ κλπ. το έχετε νιώσει αυτο;;; είχατε μελεαγχολία μόλις γεννήσατε (αυτή την επιλόχειο που λέμε). Μαρκέλλα κι εσύ θα μπορείς να απαντας σ' αυτές τις ερωτήσεις πολύ συντομα στο μέλλον (έχω θετικό συναίσθημα)...

Kαλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;;; Μαρκέλλα πότε δεν περιμένεις την ακατανόμαστη;;; αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στις 30/08;;; Άντε βρε κοριτσάκι μου, μακάρι να ακούσει ο Θεός τις προσευχές σου. Αγγελική, εσύ πότε δεν περιμένεις;;; να μας ενημερώνετε, να προσευχόμαστε όλες παρέα. Με τόση θετική ενέργεια, θα γίνει κι αυτό! Η σγουρομάλλα, η μπούλη και η νέα κοπέλα που μπήκε στην παρέα μας πότε;;;

Αναστασία μπράβο τεράστια χοριακή, μακάρι να είναι διδυμάκια!!! Πάντως, ό,τι και να γίνει ξεκινάς ένα υπέροχο ταξίδι οκτώ πλέον μηνών. Να φανταστείς εμένα η περίοδος της εγκυμοσύνης μου άρεσε τόσο, που πάθαινα μελαγχολία μόλις γεννούσα. Μου έλειπε η φουσκωμένη κοιλίτσα, το ότι ήμουν έγκυος κλπ κλπ. το έχετε νιώσει αυτο;;; είχατε μελεαγχολία μόλις γεννήσατε (αυτή την επιλόχειο που λέμε). Μαρκέλλα κι εσύ θα μπορείς να απαντας σ' αυτές τις ερωτήσεις πολύ συντομα στο μέλλον (έχω θετικό συναίσθημα)...

καλησπέρα Ρίτα μου!!!!εγώ είχα λίγο επιλοχειο,όχι για πολύ καιρό ....απλά είχα πολλά νεύρα.πάντως γενικά κ εμενα μου άρεσε πολύ η κοιλίτσα κ εύχομαι γρήγορα να ξανα έχουμε όλες!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

καλησπέρα ριτάκι εγώ (δεν) περιμένω στις 4 σεπτέμβρη.....όσο για αυτό το συναίσθημα που λές ανυπομωνώ να το νοιώσω :-D:grin::-D

άντε αναστασία μου θα δείς όλα καλά θα πάνε και σε λίγο καιρό θα έχεις το μπεμπάκι σου αγκαλίτσα :-D:-D:-D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...