Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Nα σου πώ την αλήθεια, Ρίτα κι εγώ ξεκίνησα αυτό τον μήνα με τη θερμοκρασία για να δώ πότε κάνω ωορρηξία, αν συμβαδίζει με τους πόνους που νιώθω και τα υγρά που έχω εκείνες τις μέρες διότι έχει μικρύνει ο κύκλος μου από 28 μέρες που ήταν σταθερός, μέχρι & 25 μέρες..οπότε δεν το βάζω αποκλειστικά σαν δεδομένο! Πάντως μέχρι και τώρα που μιλάω και είμαι απογευματινή βάρδια στη δουλειά δεν έχω άκόμα τίποτα από την ακατανόμαστη (όπως τη λέμε!)

Μπραβο αναστασια τα πας μια χαρα δεν θα ρθει :) :) γιουχουυυυυυυυ :) ριτα μου αν ψαξεις υπηρχαν κοπελες που ειχαν πολυ χαμηλή θερμοκρασία κι ομως ειχαν μπεμπε στην κοιλιτσα :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάρες μου!!!! :):):):) πως είστε σήμερα;εγω το έχω πάρει πολύ χαλαρά αυτη τη φορά ούτε θερμομετρήσεις ούτε τίποτε γιατί όταν αρχίζω δεν μπορώ να σταματήσω και απογοητεύομαι μετά......αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει.....διακοπές θα πάτε η πήγατε πουθενά;έτσι για να μην λέμε όλο τα ίδια....

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Nα σου πώ την αλήθεια, Ρίτα κι εγώ ξεκίνησα αυτό τον μήνα με τη θερμοκρασία για να δώ πότε κάνω ωορρηξία, αν συμβαδίζει με τους πόνους που νιώθω και τα υγρά που έχω εκείνες τις μέρες διότι έχει μικρύνει ο κύκλος μου από 28 μέρες που ήταν σταθερός, μέχρι & 25 μέρες..οπότε δεν το βάζω αποκλειστικά σαν δεδομένο! Πάντως μέχρι και τώρα που μιλάω και είμαι απογευματινή βάρδια στη δουλειά δεν έχω άκόμα τίποτα από την ακατανόμαστη (όπως τη λέμε!)

Καλημέρα Αναστασία μου τι γίνεται έχουμε κανένα ευχάριστο????

εμείς είχαμε πάει μια εβδομάδα στο χωριό του άντρα μου τώρα τον Σεπτέμβρη θα δούμε.εσείς???

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα κοριτσακια μου αναστασιιααααααα???? Που εισαι περιμένουμε τα νεαα...εμεις κοριτσια παμε καθε Οκτώβριο λογο δουλειας :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια, καλημέρα!! Έκανα τεστ το πρωί και βγήκε καραθετικό!!!! Πήγα έκανα χοριακή κι αναμένω αποτελέσματα το απόγευμα μετα τις 7:30!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα!!!:lol:

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα!! Έκανα τεστ το πρωί και βγήκε καραθετικό!!!! Πήγα έκανα χοριακή κι αναμένω αποτελέσματα το απόγευμα μετα τις 7:30!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα!!!:lol:

άντε βρε είδες που στο είπα!!!!!ήμουν σίγουρη ότι αφού είχε 37 συνέχεια θα ήσουν!!!μπράβο κ συγχαρητήρια!!!!!!😃😃😃😃😃😃

hiEW.pngpFRip3.png

Μπραβο κατι μου ελεγε οτι εισαι αναστασια μου :) συγχαρητήρια κοριτσι μου :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κοριτσακι μου και μια ερωτηση απο ποια μερα του κυκλου μετρουσες θερμοκρασια και ανέβηκε? :) :) :) ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ...ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ...ΡΙΤΑ ....ΑΓΓΕΛΙΚΗ....ΖΓΟΥΡΟΜΑΛΑ :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

μπραβοοοοοοο πολύ χάρηκα αναστασία μου να παίρνουμε και εμείς κουράγιο....άντε κούκλα μου να έχεις μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη....και στα δικά μας οι υπόλοιπες και σύντομα :D:D:D

Κορίτσια, πραγματικά σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου!! Εύχομαι και στα δικά σας ευχάριστα νέα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

Markella μου είδες που το άκουσε ο Θεούλης? Σχετικά με την θερμοκρασία ξεκίνησα να την μετράω αφόύ είχε γίνει ωορρηξία (σύμφωνα με την ημέρα που είχα πάει στο νοσοκομείο από τους πόνους και έβγαλαν πόρισμα οι γιατροί ότι ήταν ωορρηξία) 3 μέρες μετα ήταν σταθερά 36,9 με 37 μέχρι και σήμερα.. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο μουδιασμένη μέχρι να πάρω το αποτέλεσμα της χοριακής και να κάνω και την επίσκεψη στον γιατρό μου για την τελική επιβεβαίωση. Φοβάμαι λίγο βρε κορίτσια? Δεν είναι φυσιολογικό?

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Αναστασία! Συγχαρητήρια! Άντε με το καλό! Φυσικό είναι να αισθάνεσαι λίγο μουδιασμένη, όμως θα δεις πως θα πάνε όλα καλά. Το μεγάλο βήμα έγινε. ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!! Κοίτα να δεις αυτή η θερμοκρασία σε άλλες κοπέλες λειτουργεί και σε άλλες όχι! Αχ χάρηκα πολύ για σένα!!!

Κορίτσια, πραγματικά σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου!! Εύχομαι και στα δικά σας ευχάριστα νέα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

Markella μου είδες που το άκουσε ο Θεούλης? Σχετικά με την θερμοκρασία ξεκίνησα να την μετράω αφόύ είχε γίνει ωορρηξία (σύμφωνα με την ημέρα που είχα πάει στο νοσοκομείο από τους πόνους και έβγαλαν πόρισμα οι γιατροί ότι ήταν ωορρηξία) 3 μέρες μετα ήταν σταθερά 36,9 με 37 μέχρι και σήμερα.. Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο μουδιασμένη μέχρι να πάρω το αποτέλεσμα της χοριακής και να κάνω και την επίσκεψη στον γιατρό μου για την τελική επιβεβαίωση. Φοβάμαι λίγο βρε κορίτσια? Δεν είναι φυσιολογικό?

Ακουσε τα παντα ο θεουλης :) περιμένουμε να μας πεις την χοριακη ολα τελεια θα πανεεεεεε :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καθε πρωι την μετρούσες πριν σηκωθείς την θερμοκρασία? ?? Μπραβο χάρηκα παρα πολυ μπραβοοοοοο με μια μεγαληηη χοριακη τωρα χιχι

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καθε πρωι την μετρούσες πριν σηκωθείς την θερμοκρασία? ?? Μπραβο χάρηκα παρα πολυ μπραβοοοοοο με μια μεγαληηη χοριακη τωρα χιχι

Μαρκέλλα μου Ναι πριν σηκωθείς την μετράς το πρωί.

hiEW.pngpFRip3.png

Μαρκέλλα μου Ναι πριν σηκωθείς την μετράς το πρωί.

Ωραια ετσι κανω και εγω αλλα μια ειναι 36.9 μια ειναι 37 μια ριναι 36.8 κατα μπερδεύτηκα μαλλον δεν τα κατάφερα και αυτη την φορα.... :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

KΟρίτσια, βοήθεια!! Η τιμή της χοριακής μου είναι 2823 !! Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να μην ανησυχώ και να την επαναλάβω σε 2 μέρες.. Μάλλον έχει γίνει σύλληψη νωρίς στον κύκλο..

l1ITp3.png HDApp3.png

KΟρίτσια, βοήθεια!! Η τιμή της χοριακής μου είναι 2823 !! Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να μην ανησυχώ και να την επαναλάβω σε 2 μέρες.. Μάλλον έχει γίνει σύλληψη νωρίς στον κύκλο..

αναστασία μου μην ανησυχείς καθόλου το πιθανότερο είναι αυτό που σου είπε ο γιατρός σου να έγινε νωρίς η σύλληψη....τα κατάφερες κούκλα μου θα γένεις μανούλα :):):)

Ωραια ετσι κανω και εγω αλλα μια ειναι 36.9 μια ειναι 37 μια ριναι 36.8 κατα μπερδεύτηκα μαλλον δεν τα κατάφερα και αυτη την φορα.... :)

μαρκελλίτσα μου νομίζω ήρθε η σειρά σουυυυυυυ,κάτι μου λέει οτι είσαι εγκυούλα :):):) μακάριιιιιι έτσι να παίρνω και εγώ θάρρος...... :-D:-D

μαρκελλίτσα μου νομίζω ήρθε η σειρά σουυυυυυυ,κάτι μου λέει οτι είσαι εγκυούλα :):):) μακάριιιιιι έτσι να παίρνω και εγώ θάρρος...... :-D:-D

Μπα Αγγελική μου δεν το νομιζω δεν εχω υγρα τιποτα.....δεν πειραζει ομως :) θα μείνουμε μαζι εμεις ;);) ;) που θα παει θα τα καταφέρουμε :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Συγχαρητήρια κοριτσι μου μια χαρα ειναι η χοριακη σου :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Μπα Αγγελική μου δεν το νομιζω δεν εχω υγρα τιποτα.....δεν πειραζει ομως :) θα μείνουμε μαζι εμεις ;);) ;) που θα παει θα τα καταφέρουμε :)

ποτέ δεν ξέρεις μαρκελλίτσα μου κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική :) εγώ την επόμενη φορά αυτή δεν είμαι τπ νοιώθω....

ποτέ δεν ξέρεις μαρκελλίτσα μου κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική :) εγώ την επόμενη φορά αυτή δεν είμαι τπ νοιώθω....

Καλημερα Αγγελική μου :) ουτε εγω νοιώθω τιποτα :)ετα την περιοδο βουρ στο ψητο παλι:)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

έλα ρε συ!!!!!τέλεια!!!!!είναι μεγάλη πολύ!!!!μπράβο!!!!!!συγχαρητήρια και πάλι!!!!!!

εγώ έχω κάτι τσιμπήματα σήμερα δεξιά στην ωοθηκη μου μπορεί να κάνω νωρίτερα από 28η μέρα που περίμενα .οκ καλύτερα κιόλας....θα δείξει...την τρίτη θα πάω κ γενικόλογο για Παπ τεστ ...μπορεί να δούμε κ κανένα ωάριο αν δεν έχει γίνει μέχρι τότε....

Μαρκέλλα μου μπορεί αν έχεις μείνει.δεν το ξέρεις αυτό ,πάντως είναι καλό αν είναι 36,9 με 37.0.

να ρωτήσω επαφή είχατε μόνο την ημέρα της ωορρηξίας ή είχατε τακτικά κ πριν???

hiEW.pngpFRip3.png

έλα ρε συ!!!!!τέλεια!!!!!είναι μεγάλη πολύ!!!!μπράβο!!!!!!συγχαρητήρια και πάλι!!!!!!

εγώ έχω κάτι τσιμπήματα σήμερα δεξιά στην ωοθηκη μου μπορεί να κάνω νωρίτερα από 28η μέρα που περίμενα .οκ καλύτερα κιόλας....θα δείξει...την τρίτη θα πάω κ γενικόλογο για Παπ τεστ ...μπορεί να δούμε κ κανένα ωάριο αν δεν έχει γίνει μέχρι τότε....

Μαρκέλλα μου μπορεί αν έχεις μείνει.δεν το ξέρεις αυτό ,πάντως είναι καλό αν είναι 36,9 με 37.0.

να ρωτήσω επαφή είχατε μόνο την ημέρα της ωορρηξίας ή είχατε τακτικά κ πριν???

Καλημερα θελεια μου ....δεν ξερω δεν νομιζω μθα πέφτει μια ανεβαίνει :) ....για μενα ηταν η τελευταία ερωτηση? Αν ναι ειχα και πριν επαφες απλα οταν εδειξε το τεστ ωορρηξιας θετικο ηρθα 3 μερες σε επαφη ...ειναι η δευτερη φορα δε τοσους μηνες που καταφερνω με τις δουλειές να εχω 3 μερες στις γονιμες επαφες . ( αν ηταν για μενα η ερώτηση ) :) :) :) :)οσο για την θερμοκρασια οταν εχω ωορρηξια ειναι 36, 1 και οταν αδιαθετω παλι 36, 1 αρα το 36, 8 για μενα δεν ειναι υψηλή θερμοκρασία? Σε ζάλισα ξερω :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα, κορίτσια! Θα την επαναλάβω αύριο πάλι την χοριακή και έκλεισα rdv για τις 31/08 θα είμαι περίπου 6 εβδομάδων...αν είναι όλα καλά θα ακούσουμε και καρδούλα! Εντωμεταξύ ξέρει καμία αν η κληρονομικότητα για δίδυμα πάει μόνο από την πλευρά της μητέρας? Ή μπορεί και από του πατέρα?

l1ITp3.png HDApp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...