Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

ευτυχώς που τα λέμε και μεταξύ μας δεν λές τίποτα...γιατί αλλιώς δεν γίνετε θα είχαμε χαζέψει (εγώ θα έκανα διακοπές κέρκυρα μεριά στο ψυχιατρείο)....είναι και οι ορμόνες στην ωορρηξία και πριν την περίοδο που βαράνε κόκκινο είναι και η προσπάθεια και μας κάνουν ράκος ρε παιδί μου...μετά καλα λέει και η θάλεια ακούς και τόσα πράγματα να συμβαίνουν γύρω σου και λες κιόλας όταν θα μείνω έγκυος θα πάνε όλα καλά;πφφφφφφφφ απίστευτο άγχος :(:(:(

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευτυχώς που τα λέμε και μεταξύ μας δεν λές τίποτα...γιατί αλλιώς δεν γίνετε θα είχαμε χαζέψει (εγώ θα έκανα διακοπές κέρκυρα μεριά στο ψυχιατρείο)....είναι και οι ορμόνες στην ωορρηξία και πριν την περίοδο που βαράνε κόκκινο είναι και η προσπάθεια και μας κάνουν ράκος ρε παιδί μου...μετά καλα λέει και η θάλεια ακούς και τόσα πράγματα να συμβαίνουν γύρω σου και λες κιόλας όταν θα μείνω έγκυος θα πάνε όλα καλά;πφφφφφφφφ απίστευτο άγχος :(:(:(

Καλησπέρα κοριτσια μου αγγελικη μου οτι ειναι να γινει θα γινει και θα δεις ολα θα πανε καλα βουρ στην προσπαθεια :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Η αλήια είναι κορίτσια ότι κ εγώ ένα άγχος το είχα άλλα με τα γεγονότα του μικρού λέω αν θα είχα μείνει εγκυος τι θα έκανα????ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε για ακόμα μια φορά...γιατί ειδικά την δεύτερη φορά...πιστεύω ότι θα είχα αποβάλει με όλο αυτό που έγινε αν τυχόν ήμουν.τώρα είμαι πιο χαλαρή κ ίσα ίσα λέω όσο παίρνανε ο καιρός θα είναι καλύτερα κ για εμένα κ για τον μικρό γιατί μεγαλώνει κ θα είναι αλλιώς.Δευτέρα βγαίνουν οι εξετάσεις που έκανα οι ορμονολογικες κ θα σας πω.

Θαλεια ευτυχως ολα περασαν και ειναι καλα το ζουζουνι σου :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Θαλεια ευτυχως ολα περασαν και ειναι καλα το ζουζουνι σου :) :) :)

ευτυχώς δεν λες τπτ.τώρα πάντως κοιμάται μια χαρά κ τρώει παρά πολύ σε σχέση με πριν.

hiEW.pngpFRip3.png

ευτυχώς δεν λες τπτ.τώρα πάντως κοιμάται μια χαρά κ τρώει παρά πολύ σε σχέση με πριν.

Τελεια!!!!! :)Να το εχει ο θεουλης παντα καλα :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια! Πρώτη φορά γράφω σ' αυτό το θέμα, αλλά είμαι ήδη γνωστή σε κάποιες κοπέλες αφού επικοινωνούμε στο "προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι". Τυχαία σας διάβασα λιγάκι και ένιωσα αμέσως εξοικείωση οπότε μπήκα στον πειρασμό να γράψω και εγώ. Είδα μία ταύτιση με την Αγγελική (και όχι μόνο) και βασικά ήθελα να μοιραστώ τον καημό μου...

Από τότε που εβγαλα το σπιράλ, Μάιο του 2015, νόμιζα πως αμέσως θα είχα θετικά αποτελέσματα και όταν μου ήρθε τον Ιούνιο η περίοδος έπαθα σοκ! Μετά κατάλαβα πως (λόγω του σπιράλ;) μού δημιουργηθηκε φλεγμονή και ο γιατρός μου συνέστησε αντιβίωση. Στο μεταξύ πάλι η περίοδος ήρθε, όπως και αυτό το μήνα.

Το πρόβλημα είναι ότι έχει ταραχθεί η ψυχολογία μου, λίγο πριν την ημερομηνία που περιμένω περίοδο βλέπω εφιάλτες, νιώθω ότι δεν είμαι έγκυος και ότι ποτέ δεν θα δω κόκκινη γραμμούλα... Δεν θέλω να μου αναφέρει κανείς το ζήτημα του παιδιού και δυστυχώς όλο αυτό γίνεται. όταν τελείωσει η περιοδος είμαι καλά σε γενικές γραμμές, αλλά όταν πάλι πλησιαζουν οι μέρες πάλι τα ίδια (άγχος, νεύρα και απέραντη θλίψη, ματαίωση και διάψευση). Αν συνεχιστεί αυτή κατάσταση θα σαλτάρω! Αναρωτιέμαι πως κάποιες κοπέλες έχουν δύναμη και προσπαθούν για πολύ καιρό... Εσείς κορίτσια νιώθετε κάτι ανάλογο;;;

Αν σου πω οτι την κόρη μου τη γέννησα το 2007 και σχεδόν μετά τον χρόνο, ήθελα να κάνω το δεύτερο. Ε, από τότε κάθε μήνα περίμενα και δεν ερχόταν. Απογοήτευση σκέτη. Χαλαρά ξεκίνησα εξωσωματικές, έκανα 3 σε διάστημα 5 ετών και η τρίτη πάει καλά, ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Θέλει ψυχραιμία, όχι άγχος και έναν καλό γιατρό ή κέντρο IVF. Επίσης πίστη και θετική ενέργεια! Καλή επιτυχία σου εύχομαι, μπορεί να είναι ποιό κοτά απ'ότι νομίζεις!!!

Ρίτα μου Καλώς ήρθες κ εδώ.κοίτα τόσο πολύ σαν εσένα δεν το έχω το άγχος αλλά γενικά είχα άλλα προσπαθώ να το αποβαλω όσο μπορώ.γιατί δυστυχώς εμενα με έχει απορυθμιση τελείως.

hiEW.pngpFRip3.png

καλησπέρα κορίτσια! Πρώτη φορά γράφω σ' αυτό το θέμα, αλλά είμαι ήδη γνωστή σε κάποιες κοπέλες αφού επικοινωνούμε στο "προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι". Τυχαία σας διάβασα λιγάκι και ένιωσα αμέσως εξοικείωση οπότε μπήκα στον πειρασμό να γράψω και εγώ. Είδα μία ταύτιση με την Αγγελική (και όχι μόνο) και βασικά ήθελα να μοιραστώ τον καημό μου...

Από τότε που εβγαλα το σπιράλ, Μάιο του 2015, νόμιζα πως αμέσως θα είχα θετικά αποτελέσματα και όταν μου ήρθε τον Ιούνιο η περίοδος έπαθα σοκ! Μετά κατάλαβα πως (λόγω του σπιράλ;) μού δημιουργηθηκε φλεγμονή και ο γιατρός μου συνέστησε αντιβίωση. Στο μεταξύ πάλι η περίοδος ήρθε, όπως και αυτό το μήνα.

Το πρόβλημα είναι ότι έχει ταραχθεί η ψυχολογία μου, λίγο πριν την ημερομηνία που περιμένω περίοδο βλέπω εφιάλτες, νιώθω ότι δεν είμαι έγκυος και ότι ποτέ δεν θα δω κόκκινη γραμμούλα... Δεν θέλω να μου αναφέρει κανείς το ζήτημα του παιδιού και δυστυχώς όλο αυτό γίνεται. όταν τελείωσει η περιοδος είμαι καλά σε γενικές γραμμές, αλλά όταν πάλι πλησιαζουν οι μέρες πάλι τα ίδια (άγχος, νεύρα και απέραντη θλίψη, ματαίωση και διάψευση). Αν συνεχιστεί αυτή κατάσταση θα σαλτάρω! Αναρωτιέμαι πως κάποιες κοπέλες έχουν δύναμη και προσπαθούν για πολύ καιρό... Εσείς κορίτσια νιώθετε κάτι ανάλογο;;;

Ρίτα μου καλημέρα και απο εμένα και καλώς ήρθες....επειδή εγώ γενικά είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος τώρα με τις προσπάθειες έχω φρικάρει τρελά οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα....όταν πλησιάζουν οι μέρες της περόδου είναι το χειρότερο μου.....και το κακό είναι οτι δεν μπορώ να το συζητήσω και με τον άντρα μου γιατί δεν θέλω να τον αγχώσω και αυτόν οπότε ευτυχώς που τα λέμε μεταξύ μας και νοιώθουμε λιγότερο κούκου :P πάντως εγώ αν δεν είμαι και αυτο το μήνα έγκυος αποφάσισσα για να μην σαλτάρω να ελατώσω τις προσπάθειες για κανα 2μηνο...έτσι για να χαλαρώσω λίγο...

Αν σου πω οτι την κόρη μου τη γέννησα το 2007 και σχεδόν μετά τον χρόνο, ήθελα να κάνω το δεύτερο. Ε, από τότε κάθε μήνα περίμενα και δεν ερχόταν. Απογοήτευση σκέτη. Χαλαρά ξεκίνησα εξωσωματικές, έκανα 3 σε διάστημα 5 ετών και η τρίτη πάει καλά, ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Θέλει ψυχραιμία, όχι άγχος και έναν καλό γιατρό ή κέντρο IVF. Επίσης πίστη και θετική ενέργεια! Καλή επιτυχία σου εύχομαι, μπορεί να είναι ποιό κοτά απ'ότι νομίζεις!!!

καλημέρα και σε εσένα ζγουρομάλα σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη μια ακόμα πιο τέλεια γένα και να φέρεις στον κόσμο ένα άτομο τόσο θετικό όσο εσύ :) πραγματικά έχεις πολύ μεγάλη δύναμη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να τα έχω παίξει απο την πρώτη κιόλας εξωσωματική....σε θαυμάζω απεριόριστα :):):)

Διαφημίσεις

Ρίτα μου Καλώς ήρθες κ εδώ.κοίτα τόσο πολύ σαν εσένα δεν το έχω το άγχος αλλά γενικά είχα άλλα προσπαθώ να το αποβαλω όσο μπορώ.γιατί δυστυχώς εμενα με έχει απορυθμιση τελείως.

καλημέρα θάλεια μου :):):) τι λέει η αναμονή;εγω λίγο κούκου είμαι και είναι και νωρίς ακόμα φαντάσου :P με βλέπω στο δαφνί και όχι τίποτε άλλο δεν μου παν και τα άσπρα :P:p:p

καλημέρα θάλεια μου :):):) τι λέει η αναμονή;εγω λίγο κούκου είμαι και είναι και νωρίς ακόμα φαντάσου :P με βλέπω στο δαφνί και όχι τίποτε άλλο δεν μου παν και τα άσπρα :P:p:p

Εγώ τώρα περιμένω την ωορηξια!!!!άντε να δούμε,αν κ λίγο δύσκολο αυτή την φορά αλλά οκ μια προσπάθεια θα την κάνω.

hiEW.pngpFRip3.png

Εγώ τώρα περιμένω την ωορηξια!!!!άντε να δούμε,αν κ λίγο δύσκολο αυτή την φορά αλλά οκ μια προσπάθεια θα την κάνω.

γιατί δύσκολο;άντε καλή τύχη :):):)

Καλημερα κοριτσια μου θαλεια μου καλη επιτυχία στις προσπαθειες :) αγγελικη μου υπομονη και εγω περιμενω να δω αν θα μου ερθει εχω ακομααα :) καλώς ηρθες ριτα και εδω και ζγουρομαλα μπραβο στην υπομονή ευχομαι να πανε ολα τελεια :) ο θεος ειναι μαζι μας κοριτσια μου :) θετικη σκεψη και χαμόγελα παρακαλω :)

Θαλεια μου να σε ρωτησω στην πρωτη εγκυμοσύνη σου απο ποτε ειχες δεκατα; εγω ειχα αρχίσει να εχω δεκατα 6 μερες πριν την περιοδο στην βιοχημικη. ..ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε μετα την ωορηξια ανεβαίνει αλλα οταν εισαι εγκυος ανεβαίνει πολυ η θερμοκρασια μια βδομαδα πριν την περιοδο οταν δηλαδη γινει η γονιμοποίηση .μου ειπε να μετρησω αυτη την φορα μια βδομαδα πριν την περιοδο οταν ξυπνησω μετα απο δεκα λεπτα να μετρήσω θερμοκρασία ....σορυ για το μακροσκελές post

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

καλημέρα μαρκέλλα :):) έχουμε κανένα νέο;

Καλημερα :) :) τα ιδια τα νεα μου αυτη την φορα δεν εχω αγχος οτι ειναι να γινεο ασ γινει τις προσπάθειες της καναμε απο εκει και περα μονο ο θεος ξερει :) απλα ρώτησα τον γιατρο για την θερμοκρασία και μου ειπε ποτε ανεβαίνει :) κατα τα αλλα τιποτα εσυ ολα καλα????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημερα κοριτσια μου θαλεια μου καλη επιτυχία στις προσπαθειες :) αγγελικη μου υπομονη και εγω περιμενω να δω αν θα μου ερθει εχω ακομααα :) καλώς ηρθες ριτα και εδω και ζγουρομαλα μπραβο στην υπομονή ευχομαι να πανε ολα τελεια :) ο θεος ειναι μαζι μας κοριτσια μου :) θετικη σκεψη και χαμόγελα παρακαλω :)

Θαλεια μου να σε ρωτησω στην πρωτη εγκυμοσύνη σου απο ποτε ειχες δεκατα; εγω ειχα αρχίσει να εχω δεκατα 6 μερες πριν την περιοδο στην βιοχημικη. ..ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε μετα την ωορηξια ανεβαίνει αλλα οταν εισαι εγκυος ανεβαίνει πολυ η θερμοκρασια μια βδομαδα πριν την περιοδο οταν δηλαδη γινει η γονιμοποίηση .μου ειπε να μετρησω αυτη την φορα μια βδομαδα πριν την περιοδο οταν ξυπνησω μετα απο δεκα λεπτα να μετρήσω θερμοκρασία ....σορυ για το μακροσκελές post

πρώτον μπορεί να είναι δύσκολο λόγο του θυροειδη επειδή είναι αυξημένη η τιμή κ θέλει 1 με 1,5 μήνα για να ρυθμιστεί σωστά.

Μαρκέλλα μου να σ πω εγώ έτσι παρακολουθώ την ωορηξια μου,δλδ με τον πόνο που έχω ,με τα κολπικα υγρα αλλά κ με την θερμοκρασία.εγώ όταν έμεινα στον γιο μου είχα για 36,6 ,36,7 ,36,7 36,9 που είχα πιάσει δλδ κ μετα ήταν 36,9 με 37.0 κ όταν έκανα το τεστ ειχα 37.2 .ενώ κανονικά πάει μέχρι 36.8 πότε παραπάνω παρά μόνο αν έχω συλλάβει.

hiEW.pngpFRip3.png

πρώτον μπορεί να είναι δύσκολο λόγο του θυροειδη επειδή είναι αυξημένη η τιμή κ θέλει 1 με 1,5 μήνα για να ρυθμιστεί σωστά.

Μαρκέλλα μου να σ πω εγώ έτσι παρακολουθώ την ωορηξια μου,δλδ με τον πόνο που έχω ,με τα κολπικα υγρα αλλά κ με την θερμοκρασία.εγώ όταν έμεινα στον γιο μου είχα για 36,6 ,36,7 ,36,7 36,9 που είχα πιάσει δλδ κ μετα ήταν 36,9 με 37.0 κ όταν έκανα το τεστ ειχα 37.2 .ενώ κανονικά πάει μέχρι 36.8 πότε παραπάνω παρά μόνο αν έχω συλλάβει.

Μάλιστα. ..και εγω στην ωορρηξια εχω 36.1 με 36,2 μετα παει 36,6 ....αυτες της μερες οταν ξυπναω ειμαι κρυα γιατι εχουμε το κληματιστικο το βραδυ οππτε περιμενω ενα τεταρτακι και παει 36, 9 η 37 και ολη μερα εχω 37 παει απο 36.8 μεχρι 37 αυτα τα δικα μου ενα μπέρδεμα απλα μου ειπε ο doc να το προσεξω :) τον προηγούμενο μηνα ειχα ολη μερα 36, 7.σε ευχαριστώ για την απάντηση Θάλεια μουυυυ :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Μάλιστα. ..και εγω στην ωορρηξια εχω 36.1 με 36,2 μετα παει 36,6 ....αυτες της μερες οταν ξυπναω ειμαι κρυα γιατι εχουμε το κληματιστικο το βραδυ οππτε περιμενω ενα τεταρτακι και παει 36, 9 η 37 και ολη μερα εχω 37 παει απο 36.8 μεχρι 37 αυτα τα δικα μου ενα μπέρδεμα απλα μου ειπε ο doc να το προσεξω :) τον προηγούμενο μηνα ειχα ολη μερα 36, 7.σε ευχαριστώ για την απάντηση Θάλεια μουυυυ :)

Μια διόρθωση η φυσιολογική μου είναι 36,3 άλλα μετα την ωορηξια πηγαίνει 36,6 κλπ κ ανεβαίνει.πάντως αν είναι πάνω από 18 μέρες 37 υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης

hiEW.pngpFRip3.png

Eγώ γι'αυτό έχω απογοητευτεί λίγο σήμερα, διότι μετά την ωορρηξία μετράω τη θερμοκρασία μου το πρωί πριν σηκωθώ και έχω 36,9 μεχρι 37 και σήμερα έπεσε στο 36,7 ενώ μετα από μια ώρα είχα 37,1 κι αργότερα 37,4!! Να σημειώσω ότι η βασική μου θερμοκρασία κυμαίνεται στο 36,4 περίπου. Πάντως δεν έχω τίποτα ακόμα ούτε ροζ, ούτε καφέ...από αύριο θα μετράω καθυστέρηση..στην αναμονή λοιπόν!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Eγώ γι'αυτό έχω απογοητευτεί λίγο σήμερα, διότι μετά την ωορρηξία μετράω τη θερμοκρασία μου το πρωί πριν σηκωθώ και έχω 36,9 μεχρι 37 και σήμερα έπεσε στο 36,7 ενώ μετα από μια ώρα είχα 37,1 κι αργότερα 37,4!! Να σημειώσω ότι η βασική μου θερμοκρασία κυμαίνεται στο 36,4 περίπου. Πάντως δεν έχω τίποτα ακόμα ούτε ροζ, ούτε καφέ...από αύριο θα μετράω καθυστέρηση..στην αναμονή λοιπόν!!

Να μην ερθει να μην ερθει :) παντως ο γιατρος ο δικος μου αναστασια μου ειπε πως να μη μετραω κατευθείαν με το που ανοιξω τα ματια να περασει ενα τεταρτο και μετα :) και οτι μπορει να ανέβει λιγο πριν την καθυστέρηση η την μερα της καθυστέρησης ανάλογο ποτε έγινε η εμφύτευση :) να μην σου ερθει οχιιιιιιι να μην ερθει :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Markella μου από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!! Σ'ευχαριστώ για την θετική σκέψη & υποστήριξη!

Ειμαι μαζι σου κοριτσι μου ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ :) :) :) ο ΘΕΟΣ μαζι σου :-D

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

κορίτσια καλησπέρα! χαίρομαι που υπάρχει μεταξύ μας μια αλληλοκατανόηση... λοιπόν, μιας και το αναφέρετε στα τελευταία μηνύματα σχετικά με την θερμοκρασία έχω να σας μεταφέρω την εξής εμπειρία μου: στον προηγούμενο κύκλο μου έπαθα πόρρωση με την θερμοκρασία. άρχισα να την μετράω ανελλιπώς κάθε μέρα, κάθε ώρα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ και επειδή από την μέτρηση στο στόμα δεν έδειχνε σωστά την θερμοκρασία, διάβασα ότι πιο ακριβή αποτελέσματα φαίνονται από την μέτρηση στο έντερο!! τί να κάνω;;; άρχισα να την μετράω εκεί (για πρώτη φορά αυτα τα πράγματα, ντρέπομαι και που το λέω) και μου έδειχνε μετά την ωορρηξία πολύ υψηλή θερμοκρασία: από 37 το πρωί μέχρι 37,4. είχα αρχίσει να παίρνω κουράγιο, ειδικά όταν ήμουν στην αναμονή της περιόδου, σκεφτόμουν πως είναι καλή ένδειξη αυτή, είχα και μια μέρα καθυστερηση και έπαιρνα δύναμη με την σκέψη ότι αποκλείεται να μου ρθει με τόσο υψηλή θερμοκρασία. Κι όμως... το πρώι (γύρω στις 7) θερμομετρήθηκα με ένδειξη 37 και στις 11 μου ήρθε! Απογοητεύθηκα και δεν ξαναέπιασα θερμόμετρο! Πάντως σε σας μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά. τί να πω;;;;

αν προκύψει εγκυμοσύνη θα το μάθουμε!! that's for sure!:mrgreen:

Nα σου πώ την αλήθεια, Ρίτα κι εγώ ξεκίνησα αυτό τον μήνα με τη θερμοκρασία για να δώ πότε κάνω ωορρηξία, αν συμβαδίζει με τους πόνους που νιώθω και τα υγρά που έχω εκείνες τις μέρες διότι έχει μικρύνει ο κύκλος μου από 28 μέρες που ήταν σταθερός, μέχρι & 25 μέρες..οπότε δεν το βάζω αποκλειστικά σαν δεδομένο! Πάντως μέχρι και τώρα που μιλάω και είμαι απογευματινή βάρδια στη δουλειά δεν έχω άκόμα τίποτα από την ακατανόμαστη (όπως τη λέμε!)

l1ITp3.png HDApp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...