Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου :):):):) πως είστε σήμερα? θάλεια κανένα νέο?μαρκελίτσα μου εσένα τελείωσε η ακατανόμαστη ε;εμένα σήμερα οπότε βούρ στο ψητό :P:-Dαναστασία καλώς ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να είσαι έγκυος :):)

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου :):):):) πως είστε σήμερα? θάλεια κανένα νέο?μαρκελίτσα μου εσένα τελείωσε η ακατανόμαστη ε;εμένα σήμερα οπότε βούρ στο ψητό :P:-Dαναστασία καλώς ήρθες στην παρέα μας και σου εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να είσαι έγκυος :):)

Καλημέρα!!!!!!εγω λίγα υγρά με λίγο καφέ με πονάει κ η μέση μου κ η δεξιά ή ωοθηκη μου που κ που όποτε όπου να Ναι μέχρι το βράδυ θα έρθει.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου τελειωσε η ακατανομαστη ολεεεεε !!!! Βουρ στο ψητό αγγελικη μου :) :) :) θαλεια μου μπορει και να μην ερθει :) αλλα αν ερθει μη στεναχωριεσαι θα ερθει και το νινακι :) .....τα δωρα απο τον ΘΕΟ αργουν λιγο αλλα ειναι σίγουρο οτι θα ερθουν εχει να δωσει ο θεος πολλα θαυματακια στην γη :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα!!!!!!εγω λίγα υγρά με λίγο καφέ με πονάει κ η μέση μου κ η δεξιά ή ωοθηκη μου που κ που όποτε όπου να Ναι μέχρι το βράδυ θα έρθει.

κατάλαβα...δεν πειράζει πάμε για την επόμενη φορά δυνατά :D:D ο μικρός σου πώς είναι;του πέρασε καθόλου;

Καλημερα κοριτσαρες μου τελειωσε η ακατανομαστη ολεεεεε !!!! Βουρ στο ψητό αγγελικη μου :) :) :) θαλεια μου μπορει και να μην ερθει :) αλλα αν ερθει μη στεναχωριεσαι θα ερθει και το νινακι :) .....τα δωρα απο τον ΘΕΟ αργουν λιγο αλλα ειναι σίγουρο οτι θα ερθουν εχει να δωσει ο θεος πολλα θαυματακια στην γη :) :) :)

εγώ λέω θα έρθουν όλα μαζί τα νινάκια για να μας κάνουν όλες μας χαρούμενες :D:D

Διαφημίσεις

εγώ λέω θα έρθουν όλα μαζί τα νινάκια για να μας κάνουν όλες μας χαρούμενες :D:D

Ναι ολα μαζι τα νινακια :) :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Εγώ είμαι στην αναμονή με πονάκια χαμηλά & πόνο στις θηλές στο στήθος από το Σάββατο κι αναμένω μέχρι τις 18/08 για να δούμε..!! Είμαι στη δουλειά, χαλαρά οπότε θα τα λέμε στη διάρκεια της ημέρας..:)

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλημέρα κοριτσια μου τι κάνετε? Αγγελική μου πως εισαι στις προσπάθειες οπως και εγω ;) ;) ;) Αναστασια καλο αυτο που εχεις συμπτωματα υπομονη :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κοριτσια μου τι κάνετε? Αγγελική μου πως εισαι στις προσπάθειες οπως και εγω ;) ;) ;) Αναστασια καλο αυτο που εχεις συμπτωματα υπομονη :)

μαρκέλλα μου τώρα είμαστε στο ευχάριστο κομμάτι της διαδικασίας ;);)χαλαρά χωρίς άγχος...μιάς και είναι καλοκαίρι είπε το μυαλό μου να κάνει διακοπές απο όλα αυτά :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Εγώ είμαι στην αναμονή με πονάκια χαμηλά & πόνο στις θηλές στο στήθος από το Σάββατο κι αναμένω μέχρι τις 18/08 για να δούμε..!! Είμαι στη δουλειά, χαλαρά οπότε θα τα λέμε στη διάρκεια της ημέρας..:)

καλημέρα Αναστάσια,καλή βδομάδα και σε εσένα άντε κάνε εσύ την αρχή να ακολουθήσουμε και εμείς μετά :D:D:D

καλημέρα κοριτσάκια μου καλή εβδομάδα,πως είμαστε σήμερα;:D:D:D

Εμείς τώρα καλά!!!!

είχαμε μια επιπλοκή με τον μικρο είχε αιμορραγία,πήγαμε στο νοσοκομείο κ τελικά ήταν από τα κρεατάκια.πολύ σπάνιο να συμβεί αυτό ,ειδικά μετά από 6 μέρες χειρουργείο.τεσπα όλα καλά εχθές μείναμε,σήμερα βγήκαμε κ όλα καλά.στο τσακ γλιτώσαμε κ 2ο χειρουργείο.έχω κ περίοδο από Σάββατο Κ Είμαι με παυσίπονα αφήστε

hiEW.pngpFRip3.png

Εμείς τώρα καλά!!!!

είχαμε μια επιπλοκή με τον μικρο είχε αιμορραγία,πήγαμε στο νοσοκομείο κ τελικά ήταν από τα κρεατάκια.πολύ σπάνιο να συμβεί αυτό ,ειδικά μετά από 6 μέρες χειρουργείο.τεσπα όλα καλά εχθές μείναμε,σήμερα βγήκαμε κ όλα καλά.στο τσακ γλιτώσαμε κ 2ο χειρουργείο.έχω κ περίοδο από Σάββατο Κ Είμαι με παυσίπονα αφήστε

:( :( :( περαστικα στο μικρούλι :( ολα να περασουν γρήγορα ευχομαι....

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Εμείς τώρα καλά!!!!

πω βρε θάλεια μου περαστικά....έφαγες πολύ ταλαιπωρία βρε παιδί μου αυτές τις μέρες.....όσο για την ακατανόμαστη δεν πειράζει την επόμενη φορά όλες μαζί :D:D

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!Αναστασία μου συνήθως όταν έχεις την τελευταία μέρα του πόνου κ η επόμενη είναι η ωορηξια.τώρα είναι κ ανάλογα....

hiEW.pngpFRip3.png

καλημέρα κοριτσάρες μου πως είστε;εγώ λίγο φρικαρισμένη αυτλες τις μέρες....

Καλημέρα στα κορίτσια αγγελικη μου Θάλεια αναστασια :) αγγελικη μου τι επαθες????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Kαλησπέρα κι από εμένα! Τι κάνετε κορίτσια? Αggeliki_L αν είναι κάτι που θες να το μοιραστείς, είμαστε εδώ για να το κουβεντιάσουμε.. Εγώ είμαι στη δουλειά απογευματινή βάρδια μέχρι τις 10 και βαριέμαι!!

l1ITp3.png HDApp3.png

καλημέρα κορίτσια συγνώμη που δεν σας απάντησα χτές αλλά ήρθε μια φίλη μου απο Αθήνα και δεν πρόλαβα να μπω...φρίκαρα λιγάκι επειδή έμαθα πως μια γνωστή μου έμεινε έγκυος και μάλιστα δεν το προσπαθούσαν καν απλά τους έτυχε :mad::evil: και γενικά επειδή σαν άνθρωπος είμαι ανυπόμονη και θέλω να ελέγχω τα πράγματα στη ζωή μου το πιο δύσκολο κομμάτι για εμένα σε όλη την προσπάθεια είναι να μην ξέρω αμέσως αν είχε αποτέλεσμα και να πρέπει να περιμένω :(:(:( δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε....

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Aggeliki_L, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι και μην κατηγορείς τον εαυτό σου γι'αυτό! Όλες οι κοπέλες που είμαστε στην ίδια φάση νομίζω αισθανόμαστε αυτή την ανυπομονησια και το άγχος να περάσει ο καιρός για να δούμε αν το αποτέλεσμα είναι θετικό!! Είναι πολύ καλό που το συζητάμε μεταξύ μας για να βγαίνει από μέσα μας, διότι οι άντρες μας (τουλάχιστον ο δικός μου) αγχώνονται και καταπιέζονται από όλο αυτό & καλύτερα να μην γνωρίζουν..

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Aggeliki_L, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι και μην κατηγορείς τον εαυτό σου γι'αυτό! Όλες οι κοπέλες που είμαστε στην ίδια φάση νομίζω αισθανόμαστε αυτή την ανυπομονησια και το άγχος να περάσει ο καιρός για να δούμε αν το αποτέλεσμα είναι θετικό!! Είναι πολύ καλό που το συζητάμε μεταξύ μας για να βγαίνει από μέσα μας, διότι οι άντρες μας (τουλάχιστον ο δικός μου) αγχώνονται και καταπιέζονται από όλο αυτό & καλύτερα να μην γνωρίζουν..

καλημέρα αναστασία και ο δικός μου το ίδιο και δεν θέλω να τον αγχώνω ούτε να τον στεναχώρω απλά ρε παιδί μου μερικές φορές νομίζω οτι είμαι στα όρια να πάθω κρίση άγχους και δεν έχω που να μιλήσω καταλαβαίνεις;και το ξέρω οτι δεν προσπαθούμε πάααρα πολυ καιρό για να αγχωθώ αλλα όταν αρχίζεις τις προσπάθειες νομίζεις οτι θα μείνεις με την πρώτη και όταν αυτό δεν γίνετε μετά αρχίζεις να το σκέφτεσε συνέχεια τουλάχιστον εγω δλδ....

Aggeliki_L, κι εγώ έτσι νιώθω και σε καταλαβαίνω! Εγώ να φανταστείς παρόλο που έχω και την κόρη μου στην οποία έμεινα έγκυος μετα από 5 μήνες, τώρα ψυχολογικά είμαι χειρότερα..διότι είμαι μεγαλύτερη σε ηλικία 36,5 & οι επαφές μας δεν είναι σε καθημερινή συχνότητα ή τουλάχιστον μέρα παρά μέρα για να πεις ότι έχω περισσότερες πιθανότητες! Και με τόσα που γίνονται γύρω μου από φίλες, κουνιάδα & πριν μια βδομάδα η ξαδέρφη μου που αποβάλανε στους πρώτους 2 μήνες, έχω μεγαλύτερες φοβίες αν πετύχουμε θετικό αποτέλεσμα μετα τι θα γίνει, θα πάνε όλα καλά και νιώθω ότι με κυνηγάει κι ο χρόνος!! Ουφφφ, ευτυχώς που τα λέμε μεταξύ μας γιατί μόνο αν είναι κάπποιος στην ίδια φάση μπορεί κάποιος να σε καταλάβει..:? Υπομονή, επιμονή και να χαιρόμαστε την κάθε μέρα που περνάει γιατί είναι μοναδική!! (τα λέω για να τα ακούω...)

l1ITp3.png HDApp3.png

Η αλήθεια είναι κορίτσια ότι κ εγώ ένα άγχος το είχα άλλα με τα γεγονότα του μικρού λέω αν θα είχα μείνει εγκυος τι θα έκανα????ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε για ακόμα μια φορά...γιατί ειδικά την δεύτερη φορά...πιστεύω ότι θα είχα αποβάλει με όλο αυτό που έγινε αν τυχόν ήμουν.τώρα είμαι πιο χαλαρή κ ίσα ίσα λέω όσο παίρνανε ο καιρός θα είναι καλύτερα κ για εμένα κ για τον μικρό γιατί μεγαλώνει κ θα είναι αλλιώς.Δευτέρα βγαίνουν οι εξετάσεις που έκανα οι ορμονολογικες κ θα σας πω.

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...