Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ναι μας τα χαλαει αλλα θα τελειώσει μωρε και βουρ για μπανιο χιχιχχιχιχιχι :) ναι σίγουρα με καταλαβαινεις να εχεις ωορρηξια και να εχει υπηρεσία πφφφφ ....τον Δεκέμβρη που ειχα μείνει ειχε άδεια ..θα τον πετύχω που θα παει χχαχαχχαχαχα

καλημέρα μαρκέλλα :) χαχαχα ναι θα τον πετύχεις σίγουρα που θα σου πάει!στο ίδιο σπίτι είστε :P περίοδο έχεις κανονικά;εγώ έχω πολύ μικρή ροή :confused:

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα μπα δεν νομίζω..να σ πω το πρώτο 40λεπτό μετά την νάρκωση ήταν πολύ εκνευρισμένος κ δεν καθόταν πουθενά κ τελικά τον έκανα αγκαλιά βόλτες στο διάδρομο κ έτσι ηρέμησε.ώσπου τον πήρε ο ύπνος.ευτυχώς για την ηλικία του μια χαρά ήταν.συνεργάσιμος.απλά ήθελε αρκετή αγκαλιά κ βόλτα κ εχω πιαστεί τώρα αλλά οκ.ήταν κ ο άντρας μου μαζί κ με βοηθησε.

καλημέρα θάλεια πως είναι ο μικρός σου σήμερα;εσύ πως τα πάς ξεκουράστηκες καθόλου;

καλημέρα θάλεια πως είναι ο μικρός σου σήμερα;εσύ πως τα πάς ξεκουράστηκες καθόλου;

Καλημέρα!!!!!δύσκολη η νύχτα ήταν γιατί στο 4ωρο ξυπναγε από τα φλεματα που είχε άλλα δεν μπορεί να τα βγάλει.ο γιατρός μου είπε ότι θα περάσει.εξάλλου θα πάμε την Δευτέρα για να τον ξαναδεί.

hiEW.pngpFRip3.png

καλημέρα μαρκέλλα :) χαχαχα ναι θα τον πετύχεις σίγουρα που θα σου πάει!στο ίδιο σπίτι είστε :P περίοδο έχεις κανονικά;εγώ έχω πολύ μικρή ροή :confused:

Καλημερα Αγγελική μου ασε εχω κανονικα οπως παντα πολυ αιμα και πονο περναω δυσκολη περίοδο με πολυ πονο σε σημείο να πρηζεται καθε φορα η σκωληκοειδιτιδα ασε η γιατροι με βλεπουν καθε μηνα με ενέσεις :) ασε λες να μην ειναι περιοδο και να ειναι απο μπεμπε? Ολες της μερες εχεις λίγη ροη???

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα!!!!!δύσκολη η νύχτα ήταν γιατί στο 4ωρο ξυπναγε από τα φλεματα που είχε άλλα δεν μπορεί να τα βγάλει.ο γιατρός μου είπε ότι θα περάσει.εξάλλου θα πάμε την Δευτέρα για να τον ξαναδεί.

Περαστικά θαλεια μου θα περασει θα πατε και στον γιατρο...υπομονη ευχομαι να περασει γρηγορα..

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Περαστικά θαλεια μου θα περασει θα πατε και στον γιατρο...υπομονη ευχομαι να περασει γρηγορα..

ευχαριστούμε πολύ!!!!υπομονή κάνω...τώρα δες αν δεν έχει καθόλου ροή κ έχει πολύ λίγο αίμα...τι να πω μπορει

hiEW.pngpFRip3.png

ευχαριστούμε πολύ!!!!υπομονή κάνω...τώρα δες αν δεν έχει καθόλου ροή κ έχει πολύ λίγο αίμα...τι να πω μπορει

Η αγγελικη Θάλεια μου εχει λιγη ροη οχι εγω ...εγω εχω κανονικα λρω μήπως δεν ειναι περιοδος και εχει μπεμπε στην κοιλια της :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Η αγγελικη Θάλεια μου εχει λιγη ροη οχι εγω ...εγω εχω κανονικα λρω μήπως δεν ειναι περιοδος και εχει μπεμπε στην κοιλια της :)

Ναι οκ....πάντως μπορεί κ να τύχει να έχεις λίγο αίμα αλλά να είσαι εγκυος.

Αγγελική μου παρακολούθησε το κ βλέπεις.

hiEW.pngpFRip3.png

κοριτσάκια μου καλησπέρα αν και θα το ήθελα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο δεν είμαι έγκυος μια και έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική :( ποιός ξέρει γιατί έχω τοσο λίγη ροή πάντως η γιατρός μου μου έκανε όλες τις εξετάσεις και δεν μου βρήκε κάτι παθολογικό οπότε μπορεί να είναι απο το άγχος μου να μείνω έγκυος....

κοριτσάκια μου καλησπέρα αν και θα το ήθελα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο δεν είμαι έγκυος μια και έκανα χοριακή και βγήκε αρνητική :( ποιός ξέρει γιατί έχω τοσο λίγη ροή πάντως η γιατρός μου μου έκανε όλες τις εξετάσεις και δεν μου βρήκε κάτι παθολογικό οπότε μπορεί να είναι απο το άγχος μου να μείνω έγκυος....

Αχ αγγελικη μου μη τσκέφτεσαι θα ερθουν τα νινακια τα καλα :) :) απλα διωξε το αγχος καλα ποια μιλάει ασε και εγω δεν παω πισω αλλα πεταξα το αγχος τουλάχιστον. ....τι να κανω...

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Αχ αγγελικη μου μη τσκέφτεσαι θα ερθουν τα νινακια τα καλα :) :) απλα διωξε το αγχος καλα ποια μιλάει ασε και εγω δεν παω πισω αλλα πεταξα το αγχος τουλάχιστον. ....τι να κανω...

προσπαθώ μαρκέλλα μου αλλά μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να το διώξω....anyway δεν θα μας πάρει και από κάτω ούτε μας πήραν και τα χρόνια όταν είναι η ώρα να κάνουμε παιδάκι θα κάνουμε....εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε και να ελπίζουμε και όλα τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μας...για δυο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι στη ζωη γι' αυτά που μπορείς να αλλάξεις και γι'αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις

προσπαθώ μαρκέλλα μου αλλά μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να το διώξω....anyway δεν θα μας πάρει και από κάτω ούτε μας πήραν και τα χρόνια όταν είναι η ώρα να κάνουμε παιδάκι θα κάνουμε....εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε και να ελπίζουμε και όλα τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μας...για δυο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι στη ζωη γι' αυτά που μπορείς να αλλάξεις και γι'αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις

Μπραβο κοριτσι μπυ σωστα τα λες :) έρχεται και η σειρά μας ;) ;) ;) ;)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

κοριτσακι μου δεν πειράζει!!!!την επόμενη φορά!!!!μην στεναχωριέσαι!!!

hiEW.pngpFRip3.png

κοριτσακι μου δεν πειράζει!!!!την επόμενη φορά!!!!μην στεναχωριέσαι!!!

καλημέρα θάλεια μου όσο μπορώ δεν στεναχωριέμαι... :) πάμε για την επόμενη προσπάθεια και βλέπουμε :):) ο μικρός σου πώς είναι;

Μπραβο κοριτσι μπυ σωστα τα λες :) έρχεται και η σειρά μας ;) ;) ;) ;)

εμ τι νόμισες;θα μας ξέφεύγε;το προσπαθούμε το προσπαθούμε το προσποαθούμε θα μας κάτσει στο τέλος ;););) και θα αξίζει όλο το άγχος και η στεναχώρια :D:D:D

Διαφημίσεις

εμ τι νόμισες;θα μας ξέφεύγε;το προσπαθούμε το προσπαθούμε το προσποαθούμε θα μας κάτσει στο τέλος ;););) και θα αξίζει όλο το άγχος και η στεναχώρια :D:D:D

Καλημεραααα αγγελικη μου σωστα τα λες θα ερθει απλα πρεπει να πεταξουμε το αγχος και εγω τπ πεταξα γιατι βαρεθηκα να με κανει οτι θελει αυτο το αγχος ....:) :) :) εχουμε υγεια? Ναιιι αρα θα κανουμε πολλα οχι ενα νινακι ;) ;)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλημέρα θάλεια μου όσο μπορώ δεν στεναχωριέμαι... :) πάμε για την επόμενη προσπάθεια και βλέπουμε :):) ο μικρός σου πώς είναι;

αφήστε κορίτσια από χθες έχει διαρροιες κ έχει κ λίγο πυρετό 37,8 .σήμερα είναι λίγο καλύτερα,οπότε κόλλησε κ γαστρεντερίτιδα,δεν του έφτανε μόνο το χειρουργείο...τι να πω....υπομονή.

hiEW.pngpFRip3.png

αφήστε κορίτσια από χθες έχει διαρροιες κ έχει κ λίγο πυρετό 37,8 .σήμερα είναι λίγο καλύτερα,οπότε κόλλησε κ γαστρεντερίτιδα,δεν του έφτανε μόνο το χειρουργείο...τι να πω....υπομονή.

Καλησπέρα Θάλεια μου ...αχ μωρε υπομονη :( θα περασουν ολα ταλαιπωρία περνάει το ζουζουνι σου :(

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημεραααα αγγελικη μου σωστα τα λες θα ερθει απλα πρεπει να πεταξουμε το αγχος και εγω τπ πεταξα γιατι βαρεθηκα να με κανει οτι θελει αυτο το αγχος ....:) :) :) εχουμε υγεια? Ναιιι αρα θα κανουμε πολλα οχι ενα νινακι ;) ;)

καλημέρα μαρκέλλα έτσι ακριβώς όταν είναι να έρθει θα έρθει...εμείς πρέπει απλά να χαλαρώσουμε και να προσπαθούμε σε λογικά πλαίσια χωρίς άγχος.....πάμε χαλαρά να γίνουμε οικογένεια Χωραφά χαχαχαχχα :P:p

καλημέρα θάλεια μου περαστικά του μωρέ κούκλα μου ,κρίμα το παιδάκι έχω πάθει γαστρεντερίτιδα και ξέρω τι ταλαιπωρία είναι.....να του περάσει γρήγορα και να μην ξανά πάθει τίποτε το μικρούλι μωρέ...

καλημέρα μαρκέλλα έτσι ακριβώς όταν είναι να έρθει θα έρθει...εμείς πρέπει απλά να χαλαρώσουμε και να προσπαθούμε σε λογικά πλαίσια χωρίς άγχος.....πάμε χαλαρά να γίνουμε οικογένεια Χωραφά χαχαχαχχα :P:p

Καλημερα κοριτσιαααα :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλησπέρα, κορίτσια! Να μπώ κι εγω στην παρέα σας? Είμαι η Αναστασία 36 ετών κι έχω ένα κοριτσάκι 3,5 χρονών στην οποιά έμεινα έγκυος μετα από 5 μήνες ελεύθερων επαφών. Έχουμε ξεκινήσει με τον άντρα μου ελεύθερα για 2ο παιδάκι τον Απρίλιο και Μαϊο τίποτα, μια παύση λόγω δουλειάς και τώρα πάλι δυναμικά! Τελευταία περίοδο 22/07 με κύκλο όχι πολύ σταθερό μετα την εγκυμοσύνη 26-28 ημέρες και επαφές ανα 3 ημέρες στις γόνιμες (νομίζω) 28/07, 31/07, 03/08. Λέτε να έχουμε θετικό τεστάκι?

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια! Να μπώ κι εγω στην παρέα σας? Είμαι η Αναστασία 36 ετών κι έχω ένα κοριτσάκι 3,5 χρονών στην οποιά έμεινα έγκυος μετα από 5 μήνες ελεύθερων επαφών. Έχουμε ξεκινήσει με τον άντρα μου ελεύθερα για 2ο παιδάκι τον Απρίλιο και Μαϊο τίποτα, μια παύση λόγω δουλειάς και τώρα πάλι δυναμικά! Τελευταία περίοδο 22/07 με κύκλο όχι πολύ σταθερό μετα την εγκυμοσύνη 26-28 ημέρες και επαφές ανα 3 ημέρες στις γόνιμες (νομίζω) 28/07, 31/07, 03/08. Λέτε να έχουμε θετικό τεστάκι?

καλησπέρα Αναστασία μου!!!!!φυσικά κ είναι πιθανόν.πάντως να προσπαθείς τις μέρες πριν γίνει η ωορηξια σου.απλά προσπάθησε να έχεις από 10η μέρα του κύκλου μέχρι κ την 15η για πιο σίγουρα.γιατί αν έχεις 26 η ωορηξια είναι την 12η αλλιώς στον 28 την 14η.

hiEW.pngpFRip3.png

Θάλεια2, σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου! Να χαίρεσαι και το παιδάκι σου! Οπότε θα τα λέμε τώρα, τις αγωνίες μας, θα έχουμε η μία την άλλη! Αναμένω περίοδο 18/08, μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα τίποτα είναι νωρίς εξάλλου και στην κόρη μου αφού είχα την καθυστέρηση έκανα τεστ και κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος! Το μόνο που έχω διαφορετικό είναι ότι στις μέρες της ωορρηξίας 9η μέρα περιόδου είχα για 2 μέρες πόνο δεξιά στην ωοθήκη και την 3 μέρα (12η περιόδου) έντονος τόσο πολυ που νόμιζα ότι ήταν σκωληκοειδίτιδα, πήγα στο νοσοκομείο έκανα υπέρηχο και είδε ο γιατρός ότι στην αριστερή ωοθήκη είχα αυγουλάκια.Το πόρισμά του ήταν ωορρηξία, ηρέμησα σχετικά αλλά παρόλαυτα ο πόνος δεξιά συνεχίζεται ανα τακτά διαστήματα μέχρι και σήμερα..

l1ITp3.png HDApp3.png

Θάλεια2, σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου! Να χαίρεσαι και το παιδάκι σου! Οπότε θα τα λέμε τώρα, τις αγωνίες μας, θα έχουμε η μία την άλλη! Αναμένω περίοδο 18/08, μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα τίποτα είναι νωρίς εξάλλου και στην κόρη μου αφού είχα την καθυστέρηση έκανα τεστ και κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος! Το μόνο που έχω διαφορετικό είναι ότι στις μέρες της ωορρηξίας 9η μέρα περιόδου είχα για 2 μέρες πόνο δεξιά στην ωοθήκη και την 3 μέρα (12η περιόδου) έντονος τόσο πολυ που νόμιζα ότι ήταν σκωληκοειδίτιδα, πήγα στο νοσοκομείο έκανα υπέρηχο και είδε ο γιατρός ότι στην αριστερή ωοθήκη είχα αυγουλάκια.Το πόρισμά του ήταν ωορρηξία, ηρέμησα σχετικά αλλά παρόλαυτα ο πόνος δεξιά συνεχίζεται ανα τακτά διαστήματα μέχρι και σήμερα..

Καλησπερα και απο εμενα αναστασια εφόσον ηρθες σε επαφη στος γονιμες πολυ πιθανόν να εισαι εγκυουλα στο εύχομαι

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...