Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΡΟΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΣΗΗΗΗ ΥΠΝΗΛΙΑ ΠΙΑ????????????????

τι να σου πω κι εγω,εμένα η κοιλιά μου έχει πρηστεί λες και έχω καταπιεί μπαλόνι άσε που έχω κουραστεί να ψάχνω συμπτώματα εγγυμοσύνης....μάλλον τυχαίο θα είναι το πρήξιμο του στήθους και η υπνηλία αν έχεις κανονικά περίοδο....

Σ'αγαπάω πιο πολύ και απ' τη ζωή μου 09/09/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!Αγγελική εγω συνεχίζω τελικά γιατί δεν ξέρω ποτέ θα έρθει.αυτή την φορά είναι η 6η αυτές οι μέρες που πέρασαν ήταν οι γόνιμες.για να δούμε...

sweetdream συγχαρητήρια!!!!!μπράβο πολύ χάρηκα!!!!!να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη.

εμένα είναι η 2η προσπάθεια αλλά έχω φρικάρει ήδη οπότε δεν με βλέπω πολυ καλά άμα αργήσει πολύ το μωράκι.....άντε να περάσουν οι μέρες να δούμε τι κάναμε και αυτη τη φορά να το πάρουμε απόφαση ρε παιδί μου....

εμένα είναι η 2η προσπάθεια αλλά έχω φρικάρει ήδη οπότε δεν με βλέπω πολυ καλά άμα αργήσει πολύ το μωράκι.....άντε να περάσουν οι μέρες να δούμε τι κάναμε και αυτη τη φορά να το πάρουμε απόφαση ρε παιδί μου....

οκ έχεις ακόμα,εγώ πάντως αν δεν κάτσει κ αυτή την φορά θα πάω να κάνω κ εξετάσεις να δω αν είναι όλα οκ κ το Παπ τεστ αντί για τον Σεπτέμβρη που ήταν να πάω.

hiEW.pngpFRip3.png

οκ έχεις ακόμα,εγώ πάντως αν δεν κάτσει κ αυτή την φορά θα πάω να κάνω κ εξετάσεις να δω αν είναι όλα οκ κ το Παπ τεστ αντί για τον Σεπτέμβρη που ήταν να πάω.

το ξέρω οτι έχω ακόμα αλλά το άγχος-άγχος,να τώρα είναι να μου έρθει η ακατανόμαστη στις 31 με 1 και ήδη θέλω να πάω να πάρω τεστ απο το φαρμακείο.....εννοείται να πας,κάνε και τισ εξετάσεις που κάνουν στον προγεννητικό αν θες όπως την εξέταση για το στίγμα και την εξέταση γιοα το ρεζους σου,εγώ τις έκανα όλες τις εξετάσεις ήδη για να είμαι σίγουρη.

το ξέρω οτι έχω ακόμα αλλά το άγχος-άγχος,να τώρα είναι να μου έρθει η ακατανόμαστη στις 31 με 1 και ήδη θέλω να πάω να πάρω τεστ απο το φαρμακείο.....εννοείται να πας,κάνε και τισ εξετάσεις που κάνουν στον προγεννητικό αν θες όπως την εξέταση για το στίγμα και την εξέταση γιοα το ρεζους σου,εγώ τις έκανα όλες τις εξετάσεις ήδη για να είμαι σίγουρη.

αυτές τις είχα κάνει στην 1η μου εγκυμοσύνη.ήταν οκ.τώρα θα δω εγώ περιμένω 7 με 8 Αυγούστου.άντε ελπίζω να είσαι εγκυουλα!!

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

αυτές τις είχα κάνει στην 1η μου εγκυμοσύνη.ήταν οκ.τώρα θα δω εγώ περιμένω 7 με 8 Αυγούστου.άντε ελπίζω να είσαι εγκυουλα!!

α οκ αφού τις έχεις κάνει μια χαρά :) και εγώ το ελπίζω να είμαι γιατί δεν μπορώ να περιμένωωωωωωωωωω :D και να είσαι και εσύ φυσικά για να είμαστε μαζί :D:D:D

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμένα είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας...πρίν απο 7 μήνες είχα βιοχημική κύηση δυστυχώς ..εδώ και 6 μήνες προσπαθούμε για μπεμπέ στις γόνιμες ,περιμένω την ακατανόμαστη 3 με 4 του μήνα με πάντα σταθερό κύκλο.το ερώτημα μου είναι το εξής απο χθές έχω πόνο στην αριστερή ωοθήκη ο πόνος μοιάζει με αυτόν της ωορηξίας που στους προηγούμενους κύκλους δεν τον είχα υπάρχει περίπτωση να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης η τζαμπα κάνω όνειρα ?το στήθος μου δυστυχώς ξεπρήστηκε αλλα πονάει ακομα.να ευχηθω σε όλες της κοπέλες να φουσκώσουν οι κοιλίτσες σύντομα.ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμένα είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας...πρίν απο 7 μήνες είχα βιοχημική κύηση δυστυχώς ..εδώ και 6 μήνες προσπαθούμε για μπεμπέ στις γόνιμες ,περιμένω την ακατανόμαστη 3 με 4 του μήνα με πάντα σταθερό κύκλο.το ερώτημα μου είναι το εξής απο χθές έχω πόνο στην αριστερή ωοθήκη ο πόνος μοιάζει με αυτόν της ωορηξίας που στους προηγούμενους κύκλους δεν τον είχα υπάρχει περίπτωση να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης η τζαμπα κάνω όνειρα ?το στήθος μου δυστυχώς ξεπρήστηκε αλλα πονάει ακομα.να ευχηθω σε όλες της κοπέλες να φουσκώσουν οι κοιλίτσες σύντομα.ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.

και τον Δεκέμβρη είχα την βιοχημική Μαρκέλλα μου,είμαστε ακριβώς στα ίδια.πολύ πιθανόν.στο γιο μου είχα εγώ πονακια που κ που αριστερά κ δεξιά από όπου είχα κάνει κ την ωορρηξία.οπότε αν δεν είναι η ωορηξια σου αφού λες ότι έχεις σταθερό κύκλο μπορεί κ να είσαι ....θα δείξει πάντως.καλή επιτυχία.

Καλώς ήρθες!!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

καλώς σε βρήκα ...Σε ευχαριστώ πολύ θαλεια μου ευχαριστώ για την απαντηση σου ...μακάρι όντως να είναι σύμπτωμα αν και το στήθος ξεπρηστηκε ,..εγώ δεν έχω αλλο νινάκι προσπαθώ για το πρώτο. να σου ζήσει ο γιος :P:p:p

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλώς σε βρήκα ...Σε ευχαριστώ πολύ θαλεια μου ευχαριστώ για την απαντηση σου ...μακάρι όντως να είναι σύμπτωμα αν και το στήθος ξεπρηστηκε ,..εγώ δεν έχω αλλο νινάκι προσπαθώ για το πρώτο. να σου ζήσει ο γιος :P:p:p

σε ευχαριστώ πολύ!!!!!εγώ πάω για το 2ο αλλά αργεί.....κάποια στιγμή θα έρθει...που θα πάει..

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Ναι θα έρθει σίγουρα :) πόσο καιρο προσπαθείς? Εγω στους 3 μηνες προσπαθειων η βιοχημικη και τωρα 6 μηνες και τιποτα :( ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ σωστα? :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Ναι θα έρθει σίγουρα :) πόσο καιρο προσπαθείς? Εγω στους 3 μηνες προσπαθειων η βιοχημικη και τωρα 6 μηνες και τιποτα :( ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ σωστα? :)

καλημέρα θάλεια μου πως είσαι σήμερα?εγώ είμαι στη μια μέρα καθυστέρησης με πόνο στην κοιλιά και στη μέση άρα μάλλον θα έρθει η ακατανόμαστη :(:(

μαρκέλλα και εγώ έτσι είμαι και μάλιστα μια δυο μέρες μετά την ωορρηξία είχε πρηστεί η κοιλιά μου τόσο πολυ που νόμιζα θα σκάσω....

θάλεια[/b] μου πως είσαι σήμερα?εγώ είμαι στη μια μέρα καθυστέρησης με πόνο στην κοιλιά και στη μέση άρα μάλλον θα έρθει η ακατανόμαστη :(:(

μαρκέλλα και εγώ έτσι είμαι και μάλιστα μια δυο μέρες μετά την ωορρηξία είχε πρηστεί η κοιλιά μου τόσο πολυ που νόμιζα θα σκάσω....

Καλημερα κοριτσια και καλό μηνα..

Aggeliki μια μερα καθυστερηση ? Μακαρι να ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης :) Εμένα άρχισε και το γουργουρισμα στην κοιλια έρχεται η άτιμη .εύχομαι να μην σου ερθει για τους επόμενους 9 μηνες :) Θαλεια μου εσυ πως εισαι ευχομαι να σε ξεχασε η ακατανομαστη και να φύτρωσε σποράκι..

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλημέρα θάλεια μου πως είσαι σήμερα?εγώ είμαι στη μια μέρα καθυστέρησης με πόνο στην κοιλιά και στη μέση άρα μάλλον θα έρθει η ακατανόμαστη :(:(

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!καλα είμαι σήμερα!!!!το άλλο Σάββατο περιμένω για να δούμε..αν κ δεν πιστεύω ότι είμαι γιατί θερμοκρασία δεν έχω υψηλή όπως στην 1η μου εγκυμοσύνη.οπότε δεν έχω ελπίδες....τεσπα δεν πειράζει....

Αγγελική μου με μια μέρα καθυστέρησης μπορεί κ να είσαι ...περίμενε 3 με 4 μέρες κ βλέπεις!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα κοριτσια και καλό μηνα..

Aggeliki μια μερα καθυστερηση ? Μακαρι να ειναι συμπτωματα εγκυμοσυνης :) Εμένα άρχισε και το γουργουρισμα στην κοιλια έρχεται η άτιμη .εύχομαι να μην σου ερθει για τους επόμενους 9 μηνες :) Θαλεια μου εσυ πως εισαι ευχομαι να σε ξεχασε η ακατανομαστη και να φύτρωσε σποράκι..

μακάρι δεν λές τίποτα αλλά δεν νομίζω γιατι έχω και εγώ αυτό το γουργούρισμα στην κοιλιά οπότε πάμε για αλλη προσπάθεια και που θα μας πάει θα μας κάτσει το μωρουδάκι μας :):) !!! τη δευτέρα θα πάω για χοριακή έτσι για να μου φύγει ο καημός :P πότε περιμένεις εσύ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!καλα είμαι σήμερα!!!!το άλλο Σάββατο περιμένω για να δούμε..αν κ δεν πιστεύω ότι είμαι γιατί θερμοκρασία δεν έχω υψηλή όπως στην 1η μου εγκυμοσύνη.οπότε δεν έχω ελπίδες....τεσπα δεν πειράζει....

Αγγελική μου με μια μέρα καθυστέρησης μπορεί κ να είσαι ...περίμενε 3 με 4 μέρες κ βλέπεις!!!!

θάλεια μου μακάρι να είσαι,ποτέ δεν ξέρεις.....όσο για εμένα μάλλον τζάμπα η χαρά αλλα οκ......τι να κάνουμε άλλο ότι μπορούσαμε το κάναμε ;) τώρα απλά υπομονή !!!!!

Aggeliki mou εγω περιμενω το πολυ 3 του μηνός αλλα παντα έρχεται μια μερα νωρίτερα κανω κυκλο 29 με 30 μερες σταθερα .αχ μακαρι να μας πεις ευχάριστα :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Θαλεια μου ποτέ δεν ξερεις εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη ασχετα που δεν πηγε καλα ειχα 36.6 μεχρι να κανω το τεστ :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Aggeliki mou εγω περιμενω το πολυ 3 του μηνός αλλα παντα έρχεται μια μερα νωρίτερα κανω κυκλο 29 με 30 μερες σταθερα .αχ μακαρι να μας πεις ευχάριστα :)

και εγώ το ίδιο 29-30 μέρες κύκλο έχω και τώρα έχουν αρχίσει τα συμπτώματα τα οποία είμαι σίγουρη οτι τα δημιουργώ εγώ,πονοκέφαλος και τάση για εμετό ....μακάρι να μην σου έρθει για πολύ καιρό μεακέλλα μου....by the way έχεις και το όνομα της αγαπημένης μου ξαδέρφης :):)

και εγώ το ίδιο 29-30 μέρες κύκλο έχω και τώρα έχουν αρχίσει τα συμπτώματα τα οποία είμαι σίγουρη οτι τα δημιουργώ εγώ,πονοκέφαλος και τάση για εμετό ....μακάρι να μην σου έρθει για πολύ καιρό μεακέλλα μου....by the way έχεις και το όνομα της αγαπημένης μου ξαδέρφης :):)

Δεν θα σου ερθει ξουτ ξουτ φυγε μακριαααααααα για 9 μηνες να ερθει μπεμπακι :) :) πφφ ειπα να παω σημερα θαλασσα αλλα μαλλον δεν θα προλάβω για βουτια :( ..απο που εισαι Αγγελική μου? Εχεις κοντα σου θάλασσα? Ας παω αλλου το θεμα για να σου φυγει το αγχος αν και πιστευω πως εχεις σπορακι :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Θαλεια μου ποτέ δεν ξερεις εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη ασχετα που δεν πηγε καλα ειχα 36.6 μεχρι να κανω το τεστ :) :)

τι να σ πω δεν ξέρω πάντως κ εγώ όταν είχα την βιοχημική είχα πάλι 36,9 με 37.0 όπως είχα κ όταν ήμουν εγκυος στον γιο μου.τώρα μέχρι 36,8 που πήγε σήμερα.το στήθος με πονάει πολύ αλλά συνήθως έτσι είναι....τι να πω θα δούμε αν κ δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη!!!

hiEW.pngpFRip3.png

τι να σ πω δεν ξέρω πάντως κ εγώ όταν είχα την βιοχημική είχα πάλι 36,9 με 37.0 όπως είχα κ όταν ήμουν εγκυος στον γιο μου.τώρα μέχρι 36,8 που πήγε σήμερα.το στήθος με πονάει πολύ αλλά συνήθως έτσι είναι....τι να πω θα δούμε αν κ δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη!!!

Καραμπινάτο συμπτωμα το στηθος μακαρι να εισαι :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καραμπινάτο συμπτωμα το στηθος μακαρι να εισαι :)

μακάρι αν κ δεν νομίζω.....μπορεί αν γίνει κανένα θαύμα!!!!!έχει ο Θεός....δεν πειράζει!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Δεν θα σου ερθει ξουτ ξουτ φυγε μακριαααααααα για 9 μηνες να ερθει μπεμπακι :) :) πφφ ειπα να παω σημερα θαλασσα αλλα μαλλον δεν θα προλάβω για βουτια :( ..απο που εισαι Αγγελική μου? Εχεις κοντα σου θάλασσα? Ας παω αλλου το θεμα για να σου φυγει το αγχος αν και πιστευω πως εχεις σπορακι :)

καλημέρα μαρκέλλα :):) ακόμα να μου έρθει περίοδος και ξύπνησα με τάση για εμετό :( ότι να ναι....ελπίζω να πήγες θάλασσα και να έκανες και καμιά βουτιά για μας.....όσο για το σποράκι και εγώ προσπαθώ να μην το σκέφτομαι :):)

καλημέρα μαρκέλλα :):) ακόμα να μου έρθει περίοδος και ξύπνησα με τάση για εμετό :( ότι να ναι....ελπίζω να πήγες θάλασσα και να έκανες και καμιά βουτιά για μας.....όσο για το σποράκι και εγώ προσπαθώ να μην το σκέφτομαι :):)

Καλημερααα aggeliki mou ναι εκανα οχι μια πολλες βουτιες :) ωραια να μη σου ερθει ξουτ ξουτ μακριαααααα....δεν σκέφτεσαι να κανεις τεστακι? Η χοριακη αύριο? Να προσεχεις οσο μπορεις :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...