Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Geia sas! Anazhthsa pollous tropous gia na ksekatharisw to mualo apo auta pou mou sunevisan kai prospatheisa na milhsw se kapoious filous alla dixws apotelesma. Eimai 23 xronwn kai edw kai 6 mhnes eimai mazi me ton anthrwpo pou opws pisteva ths zwhs mou. Polloi lene pws 6 mhnes dn einai arketos xronos alla kata th gnwmh m einai oi empiries kai ta sunesthumata pou perasate. sautous tous 6 mhnes perasa pragmatika toso polla pou den tha mporousa na fantastw. stous 5 mhnes gnwrimias mas emeina egkuos. kai hmoun panevtuxis. alla edw mpainei to allo...thema pws o kalos mou einai pantremenos. Hthele kairo na xwrisei legontas pws den einai xaroumenos ekei pou einai. To mono pou fovatai einai mhn xasei to prwto tou paidaki apo thn gunaika me thn opoia einai akoma mazi. kai etsi me ekane na kanw ektrwsh. htan oti xeirotero ezisa me to pleonektima pou evlepa pws den noiazetai poso asxhma kai poso thlimenh eimai. mou eipe pws an to krathsw tha eimai monh mou se auto kai pws den tha einai mazi mou. Twra meta apo mhna kai kati meta apo thn ektrwsh, o anthrwpos auto (pou akoma agapw) ksanaerxetai legontas pws metaniwse auto pou ekane kai pws thelei na kanoume paidi. exei thupseis leei. Kai ekei pou kaname ta ... dika mas ... apofasise na kanoume paidi xwris na to suzhthsoume kan kai teleiwse mesa. Egw apo fovo pws isws perasw ta idia eipa na perimenw na dw an tha parei ontws diazigeio h me koroidevei kai apofasisa na parw to xapi ths epomenhs hmeras. Alla den eixame lefta ekeinh thn hmera kai san na mhn to enoiaze kai polu ti tha ginei. to thema paraemeine etsi. eimai mesto agxos kai. den kserw isws ksanaemeina egkuos kai an eimai den kserw ti tha kanw. O anthrwpos autos exei thema me to alkool epishs. ki etsi katalavainete pws den mporw na stirizomai st logia tou. se ligo kairo mpainei se klinikh gia 4-5 mhnes. H erwthsh pou thelw vohtheia apo esas einai an kata th gnwmh sas o anthrwpos autos tha me upostiriksei an ksanaeimai egkuos. me agapa to kserw opws kai egw. alla pleonn dn kserw an paizei mazi mou h einai apla mperdemenos....

vaso mou apo afta poy diavasa gia tin istoria sou k apo diki mou empeiria sou leo na trekseis

oso pio makrya ginetai apo afton ton anthropo...mporei na ton agapas na stenaxoriesai alla an meineis mazi tou oi synepeies mporei na einai katastrofikes...epeidi exo asxolithei k exo arketes gnoseis se oti afora tis eksartiseis se alkool, narkotika ktl soy leo me sigouria oti apo afton ton anthropo den exeis na perimeneis tipota..lypamai poy eimai toso katheti alla dystyxos etsi einai...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geia sas! Anazhthsa pollous tropous gia na ksekatharisw to mualo apo auta pou mou sunevisan kai prospatheisa na milhsw se kapoious filous alla dixws apotelesma. Eimai 23 xronwn kai edw kai 6 mhnes eimai mazi me ton anthrwpo pou opws pisteva ths zwhs mou. Polloi lene pws 6 mhnes dn einai arketos xronos alla kata th gnwmh m einai oi empiries kai ta sunesthumata pou perasate. sautous tous 6 mhnes perasa pragmatika toso polla pou den tha mporousa na fantastw. stous 5 mhnes gnwrimias mas emeina egkuos. kai hmoun panevtuxis. alla edw mpainei to allo...thema pws o kalos mou einai pantremenos. Hthele kairo na xwrisei legontas pws den einai xaroumenos ekei pou einai. To mono pou fovatai einai mhn xasei to prwto tou paidaki apo thn gunaika me thn opoia einai akoma mazi. kai etsi me ekane na kanw ektrwsh. htan oti xeirotero ezisa me to pleonektima pou evlepa pws den noiazetai poso asxhma kai poso thlimenh eimai. mou eipe pws an to krathsw tha eimai monh mou se auto kai pws den tha einai mazi mou. Twra meta apo mhna kai kati meta apo thn ektrwsh, o anthrwpos auto (pou akoma agapw) ksanaerxetai legontas pws metaniwse auto pou ekane kai pws thelei na kanoume paidi. exei thupseis leei. Kai ekei pou kaname ta ... dika mas ... apofasise na kanoume paidi xwris na to suzhthsoume kan kai teleiwse mesa. Egw apo fovo pws isws perasw ta idia eipa na perimenw na dw an tha parei ontws diazigeio h me koroidevei kai apofasisa na parw to xapi ths epomenhs hmeras. Alla den eixame lefta ekeinh thn hmera kai san na mhn to enoiaze kai polu ti tha ginei. to thema paraemeine etsi. eimai mesto agxos kai. den kserw isws ksanaemeina egkuos kai an eimai den kserw ti tha kanw. O anthrwpos autos exei thema me to alkool epishs. ki etsi katalavainete pws den mporw na stirizomai st logia tou. se ligo kairo mpainei se klinikh gia 4-5 mhnes. H erwthsh pou thelw vohtheia apo esas einai an kata th gnwmh sas o anthrwpos autos tha me upostiriksei an ksanaeimai egkuos. me agapa to kserw opws kai egw. alla pleonn dn kserw an paizei mazi mou h einai apla mperdemenos....

ΤΡΕΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........Τώρα που προλαμβαίνεις...πριν χαραμίσεις τα νιάτα σου δίπλα σε ανθρώπους που το μόνο που μπορούν να σου προσφέρουν είναι πόνο και ανασφάλεια....Είχα και εγω πιο μικρή μια καταστροφική σχέση ( γιατί καταστροφική σχέση είναι αυτή που ζεις) ταλαιπωρήθηκα 10 χρόνια...αλλά ευτυχώς είχα δίπλα μου την αδερφή μου που με στήριξε και με βοήθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

a>

a>

1....9 στους 10 παντρεμενους ποτε δεν χωριζει (για να μην πω 10-10)

2.....εισαι μικρη ακομα εχεις οοοολη τη ζωη μπροστα σου

3.....παιδι δεν θα κανεις οποτε το αποφασισει αυτος μια μετανιωσα μια κανε εκτρωση...δεν ειναι παιχνιδι

4.....ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ?? οχι απλως τρεχα....εξαφανισου!!!

(συγνωμη που τα λεω τοσο χυμα αλλα δεν θελω να βλεπω μικρες κοπελες να καταστρεφονται. ευχομαι να σου πανε ολα και οπως εσυ τα θελεις)

ema30 eixes periodo oso den ekanes worrixia?????h erxotan mono me ti vohtheia farmakwn?se euxaristw

Καλησπέρα! Συγγνώμη, 28ALEX, τώρα είδα το μήνυμα!

Είχα περιόδους χωρίς να κάνω ωορρηξία, αλλά όχι πάντα. Δηλαδή η περίοδός μου ερχόταν στους 2-3 μήνες και είτε ο κύκλος ήταν ανωορρηξιακός, επειδή γίνονταν κύστεις τα ωάριά μου, είτε έκανα ωορρηξία.

Όσο διάστημα δεν έπαιρνα αντισυλληπτικά, άφηνα την περίοδο να έχεται μόνη της. Είχα πάρει κατά καιρούς τα gynofen, αν θυμάμαι καλά στο σύνολο 3 χρόνια. Υποτίθεται τα έπαιρνα, για να στρώσει ο κύκλος, αλλά ουδέποτε συνέβη αυτό. Η ωορρηξία σ' εμένα ήταν κάτι το σπανιότατο, αφού και η περίοδος ερχόταν κατά μέσο όρο στις 50 μέρες. Η μόνη φορά που πήρα χάπι, για να έρθει η περίοδος ήταν εκείνη τη φορά που μετά έμεινα έγκυος.

Να πω το εξής, αν έχει κάποια σημασία: Από ένστικτο στις 2 περίπου εβδομάδες μετά την τελευταία περίοδο πήγα σ' ένα φαρμακείο και πήρα χωρίς ιατρική συνταγή τα χάπια filicine (φυλλικό οξύ) και άρχισα να τα παίρνω πιστεύοντας ότι ίσως να μου δημιουργήσουν ένα δυνατό ωάριο αυτήν τη φορά. Καμία ιατρική βάση στη σκέψη μου, έτσι; Όμως εκ των υστέρων, διαπίστωσα ότι έκανα ωορρηξία αριβώς 2 εβδομάδες αφότου άρχισα να παίρνω αυτά τα χάπια. Συνολικά στις 4 εβδομάδες μετά την περίοδό μου έγινε η ωορρηξία η οποία οδήγησε στη σύλληψη του μωρού μου!

Σύμπτωση από τις καλές!!! :)

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλησπέρα! Συγγνώμη, 28ALEX, τώρα είδα το μήνυμα!

Είχα περιόδους χωρίς να κάνω ωορρηξία, αλλά όχι πάντα. Δηλαδή η περίοδός μου ερχόταν στους 2-3 μήνες και είτε ο κύκλος ήταν ανωορρηξιακός, επειδή γίνονταν κύστεις τα ωάριά μου, είτε έκανα ωορρηξία.

Όσο διάστημα δεν έπαιρνα αντισυλληπτικά, άφηνα την περίοδο να έχεται μόνη της. Είχα πάρει κατά καιρούς τα gynofen, αν θυμάμαι καλά στο σύνολο 3 χρόνια. Υποτίθεται τα έπαιρνα, για να στρώσει ο κύκλος, αλλά ουδέποτε συνέβη αυτό. Η ωορρηξία σ' εμένα ήταν κάτι το σπανιότατο, αφού και η περίοδος ερχόταν κατά μέσο όρο στις 50 μέρες. Η μόνη φορά που πήρα χάπι, για να έρθει η περίοδος ήταν εκείνη τη φορά που μετά έμεινα έγκυος.

Να πω το εξής, αν έχει κάποια σημασία: Από ένστικτο στις 2 περίπου εβδομάδες μετά την τελευταία περίοδο πήγα σ' ένα φαρμακείο και πήρα χωρίς ιατρική συνταγή τα χάπια filicine (φυλλικό οξύ) και άρχισα να τα παίρνω πιστεύοντας ότι ίσως να μου δημιουργήσουν ένα δυνατό ωάριο αυτήν τη φορά. Καμία ιατρική βάση στη σκέψη μου, έτσι; Όμως εκ των υστέρων, διαπίστωσα ότι έκανα ωορρηξία αριβώς 2 εβδομάδες αφότου άρχισα να παίρνω αυτά τα χάπια. Συνολικά στις 4 εβδομάδες μετά την περίοδό μου έγινε η ωορρηξία η οποία οδήγησε στη σύλληψη του μωρού μου!

Σύμπτωση από τις καλές!!! :)

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι μήπως σε κάποια έχει συμβεί το ίδιο. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα ενώ είχα κάνει την πρώτη μου σπερματέγχυση. Μετά την σπερματέγχυση είχα πάρει προγεστερόνη για 15 ημέρες μέχρι που αδιαθέτησα. Τώρα είμαι σε αναμονή για την επόμενη περίοδο και έχω 4 ημέρες καθυστέρηση. Το στήθος μου πρήστικε λίγο λίγες μέρες πριν αλλά τώρα ξεπρήστικε. Μήπως διαταράχτηκε ο κύκλος μου λόγω των ορμονών που είχα πάρει? Έχει συμβεί σε καμία από εσάς κάτι αντίστοιχο?

Καλησπέρα σας! Καλώς σας βρίσκω, μιας και είναι η πρώτη μου ανάρτηση. Προσπαθούσαμε περίπου ένα χρόνο. Μάλιστα από το Μάιο, αν θυμάμαι καλά, είχαμε αρχίσει να χρησιμοποιούμε και τεστ ωορρηξίας μιας και δεν έχω και τον πιο σταθερό κύκλο. Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να προβούμε σε εξετάσεις. Έκανα υπερηχογραφική παρακολούθηση της ωορρηξίας για 2 μήνες και αφού διαπιστώσαμε ότι από πλευράς μου όλα ήταν καλά σε αυτό τον τομέα ήταν η σειρά του άντρα μου να κάνει σπερμοδιάγραμμα. Νομίζω πως πάντοτε θα θυμάμαι εκείνη την ημέρα. Διαπιστώθηκε πρόβλημα. Επαναλάβαμε με δική μας πρωτοβουλία τις εξετάσεις σε άλλο εργαστήριο και το πρόβλημα επιβέβαιώθηκε. Ασθενοσπερμία και χαμηλή κινητικότητα. Ο άντρας μου ήθελε να πάμε αμέσως σε έναν ειδικό για να μας κατευθύνει προς κάποια ενδεδειγμένη μέθοδο (σπερματέγχυση ή τεχνιτή γονιμοποίηση). Από πλευράς μου επέμενα να μη βιαστούμε και να χαλαρώσουμε. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι ο γιατρός στον οποίο κάναμε τη δεύτερη εξέταση μας είχε πει ότι, παρά το πρόβλημα, υπάρχει περίπτωση να προκύψει εγκυμοσύνη, απλά μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο. Δύο μήνες περίπου αργότερα έμεινα έγκυος, όταν ο άντρας μου είχε αποκλείσει κάθε πιθανότητα. Αφού σήμερα το σκεφτόμαστε και πλέον γελάμε! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά γιατί είμαστε ακόμη στο πρώτο τρίμηνο αλλά πλέον μάθαμε ότι δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτε κι ότι ακόμη κι αν η πιθανότητες είναι μικρότερες είναι πάντα πιθανότητες!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια μου εγω τα καταφερα μετα απο 5 χρονια ενω στα 2 πρωτα εμεινα 2 φορες με παλινδρομη κυηση το πρωτο τριμηνο οποτε μετα οι ελπιδες μας ειχαν λιγοστεψει και μαλιστα σε πολυ νεαρη ηλικια,στα 22 μου.Αφεθηκα στον Θεο μεχρι που προπερσυ το καλοκαιρι ξαναεμεινα και φοβομουν τοσο πολυ οτι θα ξαναχασω το τριτο μου αγγελουδι αλλα ο Θεος ειχε αλλα σχεδια,ολα πηγαν αψογα τωρα το γιοκαρινακι μου ειναι 10 μηνων και σε 2 μηνες αν ολα πανε κατε ευχην θα κρατησω στην αγκαλιτσα μου και την κορουλα μου..Σε οσες προσπαθουν και απελπιζονται γνωμη μου ειναι να χαλαρωσουν και να προσευχηθουν πολυ πολυ,καποια στιγμη το θαυμα θα γινει!!!

καλησπερα σας

ευχομαι σε ολα τα ζευγαρια ποθ προσπαθουν να αποκτησουν παιδακι να το αποκτησουν γρηγορα.

συμβουλη μεγαλη μην το σκεφτεσται γιατι οσο το σκεφτεσαι το μονο που καταφερνεις να κανεις το ονειρο για να αποκτησεις παιδι να γινεται εφιαλτης. το μονο που χρειαζεται ειναι να σκεφτεσαι εκεινον κ σενα κ ολα τα αλλα θα ρθουν.

(οσο το σκεφτομουν δεν ερχοταν κ μου γινει παρανοια στο μυαλο μου καθε μηνα εκλαιγα που δεν γινοταν τπτ οταν ηρεμησα ηρθε κ ηρθε στα γεννεθλια μου ηταν το καλλητερο δωρο που πηρα ποτε)

μην αγχωνεστε κακο στο ευατο σασ κανετε

καλη επιτυχια σε ολες σας

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι μήπως σε κάποια έχει συμβεί το ίδιο. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα ενώ είχα κάνει την πρώτη μου σπερματέγχυση. Μετά την σπερματέγχυση είχα πάρει προγεστερόνη για 15 ημέρες μέχρι που αδιαθέτησα. Τώρα είμαι σε αναμονή για την επόμενη περίοδο και έχω 4 ημέρες καθυστέρηση. Το στήθος μου πρήστικε λίγο λίγες μέρες πριν αλλά τώρα ξεπρήστικε. Μήπως διαταράχτηκε ο κύκλος μου λόγω των ορμονών που είχα πάρει? Έχει συμβεί σε καμία από εσάς κάτι αντίστοιχο?

Μετά από προσπάθειες 2 χρόνων περίπου, τελικά είχα μείνει έγκυος φυσιολογικά!!!!Δυστυχώς όμως το έχασα στην 7η εβδομάδα:(. Το ότι είχα μείνει έγκυος ήταν ένα θαύμα για μένα. Τελικά το άγχος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο!! Τελικά δεν πρέπει να απελπιζόμαστε και να αγχωνόμαστε. Ελπίζω να μείνω γρήγορα έγκυος αυτή την φορά και να πάνε όλα καλά.

εγώ την πρώτη φορά εμεινα έγκυος προσπαθώντας δύο χρόνια αλλά μετά από 6 εβδομάδες το έχασα και την επόμενη φορά έκανα έξι μήνες και έχω τώρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι !! μην παρατάτε τις προσπάθειες , όλα είναι ψυχολογία .

εγώ την πρώτη φορά εμεινα έγκυος προσπαθώντας δύο χρόνια αλλά μετά από 6 εβδομάδες το έχασα και την επόμενη φορά έκανα έξι μήνες και έχω τώρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι !! μην παρατάτε τις προσπάθειες , όλα είναι ψυχολογία .

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!!!!Η ψυχολογία είναι το βασικότερο τελικά!!Προσπαθώ να κρατήσω και την δική μου σε καλά επίπεδα αν και η αποβολή ήταν μια πολυ δύσκολη στιγμή για μένα. πολύ κλάμα αλλά προχωράμε με το κεφάλι ψηλά!

Καλημέρα σε όλες και όλους.

Είμαι κι εγώ νέα στο forum και θα ήθελα να μοιραστώ την δική μου προσπάθεια...

Κατ'αρχάς, είμαι 30 χρονών. Έπαιρνα αντισυλληπτικά μέχρι τα 28 (για περίπου 10 χρόνια με κάποια διαλείμματα ενδιάμεσα), οπότε και σταμάτησα. Επειδή είχα πολύ λεπτό ενδομήτριο και χαμηλή προγεστερόνη, εδώ και 6 μήνες παίρνω Utrogestan. Με τον σύντροφό μου αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια και εδώ και 5 περίπου μήνες προσπαθούμε, αλλά τίποτα...

Όπως καταλαβαίνετε, με πιάνει πολύ συχνά απογοήτευση...δυστυχώς το σκέφτομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Η περίοδός μου είναι 28-36 ημερών. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα στις 12/3 και μου είπε και η γυναικολόγος μου να πάρω τεστ ωορρηξίας...τα έκανα την 14, 16, 18 και 20 μέρα αλλά αρνητικά...μου είπε λοιπόν ότι ίσως δεν είχα καθόλου ωορρηξία αυτό το μήνα...απογοήτευση!

Την 21 μέρα έκανα εξέταση προγεστερόνης και βγήκε 38!!! Πολύ πάνω από το φυσιολογικό και πάλι άρχισα να ελπίζω...περιμένω περίοδο κανονικά στις 9/4...Επίσης, να προσθέσω ότι ξεκίνησα αυτό τον μήνα και Filicine.

Μπορεί κάποια να με συμβουλεύσει πως να κινηθώ?? Θέλω να αποβάλλω την διαρκή σκέψη σε αυτό το θέμα...να χαλαρώσω. Αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο.

Γεια σας κορίτσια!Είμαι καινούρια στο φόρουμ.Κι εμείς προσπαθούμε για το πρώτο μας παιδάκι εδώ και 5 μήνες αλλά ακόμα δεν τα χουμε καταφέρει:-(

Είναι δύσκολο πάντως να αποβάλεις το άγχος, όταν κάθε μήνα ελπίζεις, μετά απογοητεύεσαι, μετά ξαναελπίζεις και ξανα απογοητεύεσαι!Είναι ψυχοφθόρο αν σε πάρει από κάτω, όμως πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε σ'αυτό και θα συμβεί. Είναι άπειρα τα παραδείγματα άλλωστε που όλες έχουμε διαβάσει. Αμέτρητες γυναίκες κατάφεραν να γίνουν μανούλες μετά από καιρό, με πολύ υπομονή και δύναμη ψυχής!Θα έρθει το μωράκι για όλες μας κάποια στιγμή!;)

Sofaki29, εύχομαι να έχεις σύντομα ευχάριστα!! σου παραθέτω το μήνυμα που μόλις έγραψα:

"Καλημέρα σε όλες και όλους.

Κατ'αρχάς, είμαι 30 χρονών. Έπαιρνα αντισυλληπτικά μέχρι τα 28 (για περίπου 10 χρόνια με κάποια διαλείμματα ενδιάμεσα), οπότε και σταμάτησα. Διαπίστωσα τότε ότι έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Επειδή είχα και πολύ λεπτό ενδομήτριο και χαμηλή προγεστερόνη, εδώ και 6 μήνες παίρνω Utrogestan. Με τον σύντροφό μου αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια και εδώ και 5 περίπου μήνες προσπαθούμε, αλλά τίποτα...

Όπως καταλαβαίνετε, με πιάνει πολύ συχνά απογοήτευση...δυστυχώς το σκέφτομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Η περίοδός μου είναι 28-36 ημερών. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθέτησα στις 12/3 και μου είπε και η γυναικολόγος μου να πάρω τεστ ωορρηξίας...τα έκανα την 14, 16, 18 και 20 μέρα αλλά αρνητικά...μου είπε λοιπόν ότι ίσως δεν είχα καθόλου ωορρηξία αυτό το μήνα...απογοήτευση!

Την 21 μέρα έκανα εξέταση προγεστερόνης και βγήκε 38!!! Πολύ πάνω από το φυσιολογικό και πάλι άρχισα να ελπίζω...περιμένω περίοδο κανονικά στις 9/4...Επίσης, να προσθέσω ότι ξεκίνησα αυτό τον μήνα και Filicine.

Μπορεί κάποια να με συμβουλεύσει πως να κινηθώ?? Θέλω να αποβάλλω την διαρκή σκέψη σε αυτό το θέμα...να χαλαρώσω. Αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο."

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα μόλις έκανα και εγώ την εγγραφή μου στο forum. Είμαι παντρεμένη και εγώ δόυ χρόνια. Έμεινα έγκυος πέρσι τον Ιανουάριο άλλα απέβαλα αμέσως βιοχημική αποβολή μου είπε η γιατρός μου.Έχω πολύ ασταθή κύκλο από 30 ημέρες μέχρι 40. Δεν μπορούσα να ξέρω πότε έχω ωορρηξία. Πήγα την Πέμπτη στην γιατρό μου μου έκανε υπέρυχο κολπικό και μου είπε ότι είχα ωορρυξία αλλά και ότι είναι πολύ σίγουρη επειδή είχα επαφές με τον άντρα μου αυτές ημέρες αλλά και από αυτά που έβλεπε στον υπέρυχο ότι έγινε η σύλληψη. Πώς μπορεί να το ξέρει απο τόσο νωρίς? Χωριακή μου είπε να κάνω 29 του μηνός. Αλλά ανυπομονώ.Να ελπίζω ή όχι?? Είναι δυνατόν χωρίς να είναι βέβαιη να μου έλεγε ότι ''έγινε η σύλληψη''?

Καλησπέρα μόλις έκανα και εγώ την εγγραφή μου στο forum. Είμαι παντρεμένη και εγώ δόυ χρόνια. Έμεινα έγκυος πέρσι τον Ιανουάριο άλλα απέβαλα αμέσως βιοχημική αποβολή μου είπε η γιατρός μου.Έχω πολύ ασταθή κύκλο από 30 ημέρες μέχρι 40. Δεν μπορούσα να ξέρω πότε έχω ωορρηξία. Πήγα την Πέμπτη στην γιατρό μου μου έκανε υπέρυχο κολπικό και μου είπε ότι είχα ωορρυξία αλλά και ότι είναι πολύ σίγουρη επειδή είχα επαφές με τον άντρα μου αυτές ημέρες αλλά και από αυτά που έβλεπε στον υπέρυχο ότι έγινε η σύλληψη. Πώς μπορεί να το ξέρει απο τόσο νωρίς? Χωριακή μου είπε να κάνω 29 του μηνός. Αλλά ανυπομονώ.Να ελπίζω ή όχι?? Είναι δυνατόν χωρίς να είναι βέβαιη να μου έλεγε ότι ''έγινε η σύλληψη''?

Καλησπερα....απο την ωορηξια μεχρι την συλληψη μεσολαβουν καποιες μερες.....το να σου ειπε οτι κανεις ωορηξια ειναι λογικο αλλα να σου ειπε την ιδια μερα οτι εγινε η συλληψη λιγο περιεργομου φαινεται.....συνηθως η ωορηξια γινεται σταμεσα τουκυκλου ενω η συλληψη λιγες μερες αργοτερα.....γνωμη μου ειναι να πας να ζητησεις και δευτερη γνωμη πιο νορμαλ....μπορει να εχει δικιο η γιατρος αλλα καπως βιαστικο ειναι ολο αυτο που σου ειπε.....εσυ ομως μην το βαζεις κατωκαι προσπαθησε για το καλυτερο ειτε ειναι σωστη η γιατρις ειτε οχι.....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα σε όλες και όλους.

Κατ'αρχάς, είμαι 30 χρονών. Έπαιρνα αντισυλληπτικά μέχρι τα 28 (για περίπου 10 χρόνια με κάποια διαλείμματα ενδιάμεσα), οπότε και σταμάτησα. Επειδή είχα πολύ λεπτό ενδομήτριο και χαμηλή προγεστερόνη, εδώ και 6 μήνες παίρνω Utrogestan. Με τον σύντροφό μου αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια και εδώ και 5 περίπου μήνες προσπαθούμε, αλλά τίποτα...

Μπορεί κάποια να με συμβουλεύσει πως να κινηθώ?? Θέλω να αποβάλλω την διαρκή σκέψη σε αυτό το θέμα...να χαλαρώσω. Αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο.

Κουκ τη 14η μέρα που ξεκίνησε τα τεστ ωορρηξίας ήταν ήδη αργά. Απ'τα δεδομένα που δίνεις η ωρρηξία σου έγινε στις 25/3 δηλ τη 14η μέρα αρα το τεστ θα ήταν θετικό τη 13η μέρα.

Την επόμενη φορά ξεκίνα λίγο πιο νωρίς πχ 11η για να είσαι σίγουρη. Κοστίζουν τα τεστ το ξέρω αλλά ο σκοπός που τα κάνουμε είναι ακριβώς για να μη χρειάζεται να μαντεύουμε "έγινε-δεν έγινε" και να ξεαγχωνόμαστε. Ψάξε και στο ίντερνετ για φτηνότερα τεστ. Καλή επιτυχία.

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Προφανώς εννούσε ότι έιναι πολύ πιθανό να έγινε η σύλληψη, ίσως είδε στον υπέρηχο ότι είχες πολύ καλό ενδομήτριο και πχ καλή τραχηλική βλέννα γι αυτό να είπε ότι "σίγουρα έγινε", αφού είχατε και επαφές τις σωστές μέρες.

Αλλά αποκλείεται να είδε κάτι στον υπέρηχο, δεν φαίνεται το γονιμοποιημένο ωάριο, ακόμα και μετά την εμφύτευση τις πρώτες μέρες δεν φαίνεται τίποτα. Μακάρι να ήταν τόσο απλό να μάθεις αν είσαι έγκυος!!

Κάνε χωριακή όπως σου είπε και καλή επιτυχία!

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Την πρώτη φορά στον τρίτο μήνα προσπάθειας και τώρα έχω μία υπέροχη μπουμπού! Τη δεύτερη φορά στο δεύτερο μήνα αλλά το έχασα στην 7η εβδομάδα (τυχαίο γεγονός είπε ο γιατρός) πρίν από δυό μήνες! Τώρα είμαι πάλι στην προσπάθεια!!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σύντομα να είμαι πάλι με κοιλίτσα φουσκωμένη!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγω εμεινα στον τριτο μηνα αλλα πηγαιναμε πολυ χαλαρα.. Αφου ειχα καθυστερηση και ελεγα αποκλειεται. :confused: τωρα ειμαι στην 7η Εβδομαδα..

Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολες μας!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κοριτσια ,

Είμαι νέο μέλος στο site , καλως σας βρήκα και ευχομαι σ ολες με το καλό να έρθει το μωρακι μας , και σ οσες ήδη είναι μανούλες να τα χαίρονται !

Θελω να μοιραστώ την εμπειρία μου , γαιτ'ι έχω μπερδευτει .... βασικά και αγχωθεί !

Αγόρασα τα τεστ ωορρηξίας της hometest! Έχω κύκλο 26-28 ημέρών(συνήθως είμαι στις 27μέρες) ,ξεκίνησα το τεστ την 10η μέρα και δε βγήκε η δεύτερη γραμμούλα καθόλου , την 11η μέρα μου βγήκε αχνή , το έκανα και την ίδια μέρα και μου φάνηκε αρκετά κοντά στην γραμμή ελεγχου , και κάνω πάλι την 12η και δεν εμφανίζεται πάλι γραμμουλα ! Να σημειώσω ότι τις παραπάνω μέρες είχα και τα γνωστά πονάκια χαμηλά , καθως και υγρα. Ηρθαμε σ επαφη την 12 η μέρα κ σήμερα 13η !! Λέτε αυτες να ήταν οι μέρες τις ωορρηξίας μου ??? Έχω μπερδευτεί ...

Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας ..

Καλησπέρα κοριτσια ,

Είμαι νέο μέλος στο site , καλως σας βρήκα και ευχομαι σ ολες με το καλό να έρθει το μωρακι μας , και σ οσες ήδη είναι μανούλες να τα χαίρονται !

Θελω να μοιραστώ την εμπειρία μου , γαιτ'ι έχω μπερδευτει .... βασικά και αγχωθεί !

Αγόρασα τα τεστ ωορρηξίας της hometest! Έχω κύκλο 26-28 ημέρών(συνήθως είμαι στις 27μέρες) ,ξεκίνησα το τεστ την 10η μέρα και δε βγήκε η δεύτερη γραμμούλα καθόλου , την 11η μέρα μου βγήκε αχνή , το έκανα και την ίδια μέρα και μου φάνηκε αρκετά κοντά στην γραμμή ελεγχου , και κάνω πάλι την 12η και δεν εμφανίζεται πάλι γραμμουλα ! Να σημειώσω ότι τις παραπάνω μέρες είχα και τα γνωστά πονάκια χαμηλά , καθως και υγρα. Ηρθαμε σ επαφη την 12 η μέρα κ σήμερα 13η !! Λέτε αυτες να ήταν οι μέρες τις ωορρηξίας μου ??? Έχω μπερδευτεί ...

Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας ..

Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Κοίταξε λίγο στη λίστα των θεμάτων: θελω να γίνω μαμά / μπαμπάς. Εκεί υπάχρουν υποκατηγορίες για τα τεστ ωορρηξίας και μπορεί να σε βοηθήσουν οι συζητήσεις των μελών.

Καλή επιτυχία για εγλυμοσύνη!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

koritsia kalispera eimai kainourgia edo apofasisa na grafto kai ego kai na kanoume kouventoules.me exei piasei to anxos egkimoshnhs exo ena xrono pou prospathoume me ton antra mou gia molaki.eimaste ygiestati kai h dio alla molo pouthena.giati arage?tora perimeno periodo 10 iouliou.kserete ti einai to periergo ayth th fora to sthithos mou arxise na me ponaei poli dio evdomades noritera diladh perimeno periodo sths 10 kai arxise na me ponah to prohgoumeno paraskevosavatokiriko pou mas perase tyxeo den nomizo?extes evgala mia foto kai h kilia mou htan toumpano epeidh eimai adinatoula mou fanhke periergo kai exo arxisi na xerome ax makari na petixa na eimai egkios alla exoume 10 meres akoma mprosta mas entometaksi gargalima sthn kilia exo apo mesa........ti na po otheos vohthos makari na ta katafera.vre toumpano h kilia sas leo.kai den einai apo to faei giati troo elafria ayto to ksero den einai apo to fai po po me exei piash mia xara koitao kai ksanakitao thn fotografia giati mou fenete periergo.......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...