Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Χμμμ έστειλα χρόνια πολλά αλλά μάλλον αλλαγής του φόρουμ δεν γράφτηκε ποτέ..
Χρόνια λοιπόν μανούλες, υγεία και χαρές στα σπιτικά σας! Τι κάνετε?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φωτεινούλα να σας ζήσει!! Πως τα πήγατε στη βάφτιση??? Ίδια ηλικία θα είναι κι ο δικός μου όταν θα βαφτιστεί, για δώσε τιπς!

Επεξεργάστηκαν by marakiz

Έπαθε σοκ το γλυκουλάκι ε? Το θήλασες μετά να ηρεμήσει? 
Καλά είμαστε κι εμείς! Περιμένω πως και πως να σχολάσω να την κάνουμε. Το πρώτο του ταξίδι! (καρδούλες πολλές! :):) )

Διαφημίσεις

To θήλασα αφού τελειώσαμε γιατί το φόρεμα ήταν λίγο δύσκολο να βγει. Μετά ηρέμησε βγήκαμε φωτογραφίες και στο τέλος κοιμήθηκε στην αγκαλιά μας. Με το που πήγαμε σπίτι ξύπνησε και ήταν μέσα στην τρελή χαρά. την ξαναθήλασα και πήγαμε για φαγητό. έφαγε πήγε από αγκαλιά σε αγκαλιά και αφού την κατσιασαν κοιμήθηκε στο καρότσι αρκετά.

3CnWp2.png

S28jp3.png

3 ώρες πρίν, fot30 είπε:

To θήλασα αφού τελειώσαμε γιατί το φόρεμα ήταν λίγο δύσκολο να βγει. Μετά ηρέμησε βγήκαμε φωτογραφίες και στο τέλος κοιμήθηκε στην αγκαλιά μας. Με το που πήγαμε σπίτι ξύπνησε και ήταν μέσα στην τρελή χαρά. την ξαναθήλασα και πήγαμε για φαγητό. έφαγε πήγε από αγκαλιά σε αγκαλιά και αφού την κατσιασαν κοιμήθηκε στο καρότσι αρκετά.

καλοφωτισμενη να είναι!!!να την  χαίρεστε!!!κ εμείς κλείσαμε για βαπτίσει 8/10...

hiEW.pngpFRip3.png

• 2 months later...

Κι εγώ σας σκεφτόμουν τις προάλλες! Τι κάνετε κορίτσια? Το παρατήσαμε λίγο το τόπικ! Εμείς όλα καλά, μεγαλώνει καλά, τρώει καλά, θηλάζει πολύ, ξυπνάει τα βράδια επίσης πολύ, είναι ένα ζωηρό, χαρούμενο παιδάκι και περιμένουμε οικογενειακώς τον Αύγουστο να πάμε τις πρώτες μας διακοπούλες!

Καλημέρα κορίτσια!!! Πώς πήγε η βάφτιση σας μαρακιζ?? Φωτεινόυλα? Τι κάνει το κορίτσι μας?? Κ εμείς κορίτσια μεγαλώνουμε!! Έχουμε αρκετό ζόρι με τα δόντια μας!!! Τρώμε αρκετά καλά, ότι τρώει η οικογένεια κ όχι ξεχωριστό φαγητακι! Κόψαμε κ τα αλεσμένα στον 7ο κ τώρα αρχίζει να θέλει να φάει κ μόνος τ! Εννοείται ότι γύριζει όλο το σπίτι κ έχει αρχίσει να αφήνει κ λίγο τα χέρια του κ να κάνει ισορροπία!!! Σαν ψέμα μ φαίνεται το πώς μεγαλωσε!!! Κ εμείς τον Αύγουστο πάμε τις πρώτες μας διακοπές!!! Ανυπομονούμε να βουτήξουμε!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Eμείς κορίτσια χρονίσαμε και παρτάραμε!Ορμησε στην τούρτα το κορίτσι μου! Δεν περπατάει ακόμα μόνη της αλλά τριγυρνάει κρατώντας. Το μπουσούλημα βεβαια παραμένει το αγαπημένο της. Κάνουμε και πολλά μπανάκια και της αρέσει πολύ!

3CnWp2.png

S28jp3.png

8 ώρες πρίν, fot30 είπε:

Eμείς κορίτσια χρονίσαμε και παρτάραμε!Ορμησε στην τούρτα το κορίτσι μου! Δεν περπατάει ακόμα μόνη της αλλά τριγυρνάει κρατώντας. Το μπουσούλημα βεβαια παραμένει το αγαπημένο της. Κάνουμε και πολλά μπανάκια και της αρέσει πολύ!

Ωωω πώς πέρασε ο καιρός!! Θυμάμαι που ήσουν Αθήνα κ έλεγες να πάρω να μην πάρω τν άντρα μ να έρθει!!! Χιλιόχρονη η μικρούλα!! Πώς την είπατε??

OFubp3.png

TyB7p3.png

Α ρε κορίτσια.. Πότε ήμαστε με την κοιλιά τούρλα και μοιραζόμασταν χαρές κι ανησυχίες και τώρα τα μωράκια μας έχουν αρχίσει ήδη να κατακτούν τον κόσμο... 

Να σου ζήσει Φωτεινούλα!! Τι ωραία με τα μπανάκια, έχετε κ τέλεια θάλασσα εσείς, ποιος τη χάρη σας! Ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη! Κι εμάς η πρώτη επαφή ήταν πολύ καλή, μπήκε πολύ εύκολα και φάνηκε να το ευχαριστήθηκε.

Μαράκι η βάφτιση πήγε μια χαρά, ο μικρός ήταν πολύ εξοικειωμένος με τη νονά του και ειδικά την τελευταία εβδομάδα ήταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί κι αυτό νομίζω πως βοήθησε. Έκλαψε μόνο όταν τον βουτήξε στην κολυμπήθρα και όσο τον ντύναμε. Αμέσως μετά το μυστήριο κι ενώ βγήκαν οι καλεσμένοι έξω τον θήλασα σε μια γωνίτσα και ηρέμησε. Στην ταβέρνα που πήγαμε μετά εμείς κι εμείς, ευχαριστήθηκε να πηγαίνει από αγκαλιά σε αγκαλιά, με λίγα λόγια νομίζω πως πέρασε πολύ καλά στη βάφτιση του συνολικά!

Να σας ζήσει Μαράκι!Πώς τον είπατε; Εμείς Χριστίνα Ιωάννα και τη φωνάζουμε Χριστιάννα. Είναι τέλεια η θάλασσα για τα μωράκια. Η μικρή το ευχαριστιέται κάθε φορά!Την αφήνουμε και ελέυθερη να αλωνίζει την αμμο και της αρέσει πάρα πολύ!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Η @zadige που είναι άραγε?? 

Εμένα κορίτσια άρχισε να κάνει μόνος ισορροπία ο μικρός κ τώρα τα μάτια μου τα έχω 400!! Όλο τούμπες κάνει!! Εμείς τον είπαμε Ιωάννη! Αυτή την εβδομάδα κάναμε κ εισαγωγή στο ψάρι οπότε νομίζω ότι τα έχουμε ολοκληρώσει όλα! Μόνο στο αυγό μ πέταξε μια αλλεργία αλλά τέλη του άλλου μήνα θα το ξαναπροσπαθησουμε! Με το αυγό τι ωραία απογευματινά τ έφτιαχνα!! Τώρα συνήθως τρώει γιαούρτι με βρώμη!! 

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Σας έστειλα το όνομα με πμ κορίτσια!! 

Πολύ ωραία τα ονοματάκια σας!! 

Όντως η zadige καιρό έχει να γράψει!

Φωτεινούλα στην άμμο παίζει με κουβαδάκια κλπ? Έχει φάει άμμο ή ακόμα? χαχα!

Μαράκι κι εμείς πλέον νομίζω τα έχουμε δοκιμάσει όλα και συνεχίζω με διήμερες εισαγωγές αντί για τριήμερες που έκανα αρχικά. 

Τι ώρα πριν κοιμηθεί δίνετε το τελευταίο γεύμα στερεές?

Με τον ύπνο πως τα πάτε? Εμένα ξυπνάει πολύ συχνά ακόμα, βγάζει και δόντια συνέχεια ταυτόχρονα, πιθανόν να παίζει κι αυτό ρόλο. Έχει ήδη 7 και τα πίσω ούλα του είναι όλα πρησμένα. Χθες κοιμήθηκε μετά από πολύ καιρό 5 ώρες συνεχόμενες, συνήθως στις 2-3 ώρες ξυπνάει.

εννοείται πως έχουμε κάνει εισαγωγή στην άμμο και μάλιστα με το φτυαράκι όχι μικροποσοτητα!!!παίζουμε μαζί μπουσουλάει φουλ μπαίνει στη θάλασσα μπουσουλώντας.απο δόντια αργήσαμε λίγο έχει 7 τώρα και μαλλον κάτι ετοιμάζεται να βγει.πολυ γκρίνια.μαρακιινλοβ θα περπατήσει γρήγορα ο μικρός αφού στεκεαι ηδη!

3CnWp2.png

S28jp3.png

• 2 months later...

Κορίτσια γεια σας...καιρό έχουμε όντως...χρονίσαμε πια αλλά ακόμα δε περπατάμε...σηκώνεται από τον 9 και μόνος του πλέον αλλά δεν έχει κάνει το βήμα...από ταξίδια φουλ...το τελευταίο μας ήταν καλάβρυτα το ΣΚ που πέρασε...ελπίζω να είστε καλά

bA9gp3.png

• 2 months later...

Καλημέρα Μαράκι!!! Χαθήκαμε όντως!! Ταρζάν, όπως το είπες χαχα! Όλα βαίνουν καλώς, έχει γίνει νηπιάκι πλέον, ευχαριστιόμαστε περισσότερη επικοινωνία όσο μεγαλώνει. Εσείς? Τα νέα σας???

1 ώρα πρίν, marakiz είπε:

Καλημέρα Μαράκι!!! Χαθήκαμε όντως!! Ταρζάν, όπως το είπες χαχα! Όλα βαίνουν καλώς, έχει γίνει νηπιάκι πλέον, ευχαριστιόμαστε περισσότερη επικοινωνία όσο μεγαλώνει. Εσείς? Τα νέα σας???

Αχ κ εμείς μεγαλώσαμε!!! Είπε κ την πρώτη του λέξη εκτός από τα κλασικά κ μάντεψε ποια ήταν! Παπούτσια!!!

Όλη μέρα κάτι λέει αλλά δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει να πει ο ποιητής! Κατά τα άλλα εγώ επέστρεψα στο μαγαζί μας κ τον μικρό τον κρατάει η γιαγιά μου τα πρωινά! Μεγάλη ανακάλυψη οι γιαγιάδες!!!!

Με τον άντρα μου είπαμε να βάλουμε μπροστά για ένα ακόμη παιδάκι κ έτσι είμαι στο ξεκίνημα της εγκυμοσύνης... Ελπίζω όλα να εξελιχθούν όπως στην πρώτη!!! 

Μα που είναι τα υπόλοιπα κορίτσια? Θα ήθελα να μάθω κ νέα της Ρίτας!!! Φαντάζομαι πως θα είναι εκείνη με τα δίδυμα κ τα άλλα 3!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Αααα είσαι και πάλι έγκυος???? Μπράβο Μαράκι μου με το καλό!! Χαράς το κουράγιο σου τόσο σύντομα!!! Χεχε! Πόσο είσαι τώρα???

1 ώρα πρίν, marakiz είπε:

Αααα είσαι και πάλι έγκυος???? Μπράβο Μαράκι μου με το καλό!! Χαράς το κουράγιο σου τόσο σύντομα!!! Χεχε! Πόσο είσαι τώρα???

Ακόμη είμαι στη φάση που σε μια εβδομάδα θα επισκεφτώ τη γιατρό.... Ακόμη αρχή αλλά ελπίζω με καλή εξέλιξη.... Να σ πω την αλήθεια 2 χρόνια διαφορά θα είναι πολύ καλά... Ο μικρός μου είναι κ πολύ βολικος... Πλέον μόνος τρώει, κοιμάται σταθερή ώρα μέσα στη μέρα αφήνω εκτός το ότι σίγουρα θα ξυπνήσει το βράδυ... Είναι πολύ λογικό ακόμα να μας ζητάει τη νύχτα! Αλλά με το που τον πάρουμε μαζί μας συνεχίζει τον ύπνο του..το ότι είναι ένα πααααρα πολύ ζωηρό παιδάκι δεν μας περιόρισε γτ νομίζω αυτό δεν θα αλλάξει στα κοντά.... Αν μιλήσει κιόλας κ συνεννοούμαστε θα είναι όλα ιδανικά!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Βρε εννοείται και είναι καλά δυο χρόνια, ειδικά για τα παιδιά που θα είναι τόσο κοντά στις ηλικίες! Πολύ καλά κάνατε αφού το θέλατε! Εγώ να σου πω, θέλω να κοιμηθώ ΕΣΤΩ 1-2 μήνες καλά πριν αποπειραθώ για δεύτερο! Είναι και μένα ένα πολύ βολικό παιδάκι σε όλα του, εκτός από τον ύπνο. Εκεί με έχει σκίσει λίγο! :P 

Όλα καλά θα είναι και αυτή τη φορά, μην αγχώνεσαι! Να μας γράφεις νεάκια!!

• 4 months later...

Μετά από 2,5 χρόνια αφού είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις (σαλπιγγογραφίες, σπερμοδιάγραμμα, ορμονολογικές) και με πολύ χαμηλή ΑΜΗ εγώ τελικά η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν εξωμήτρια.

Μετά από 5 μήνες εμεινα έγκυος στον γιο μου που ειναι σήμερα σχεδόν 2,5 ετών και αφού χρόνισε ο γιος μου έμεινα έγκυος στην κόρη μου που σήμερα είναι 7,5 μηνών. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...