Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Zadige ειμαι με διαστολή 2 εδω κ δυο εβδομάδες!χερι μ έβαλε η μαία γιατι τους έλεγα οτι νιωθω κατι να μ πιέζει τον κόλπο λες κ κατι θα βγει κ ηθελα να εχω γενική εικόνα αφου μιας που Τρίτη πηγα στο γιατρο κ απο τον υπέρηχο ο τράχηλος φαινόταν κλειστός κ την Παρασκευή που πηγα για nst ειχα 2 διαστολή!!!

Ο γιατρός ειναι κατα της Καισαρίκης κ την κανει μονο αν συντρέχει σοβαρός λόγος!μου εχει αδυναμία με προσέχει κ με το παραπάνω μ το δείχνει με ολα αυτα που πέρασα κ δεν νομίζω να με βάλει για καισαρική χωρίς λόγο!

Εγω πιστεύω πως αυτη ειναι η Δευτέρα γεννά αφου τη διακοπή την ειχα κανει περιμένοντας 17 ώρες να ανοίξει ο τράχηλος μ είχαν βάλει τεχνητούς πόνους κ οταν ήρθε η ωρα κ ηταν έτοιμο να βγει μ είχαν βάλει ολική νάρκωση αφου ειχα φάει 3 δόσεις απο την επισκληρίδειο για να μην νιώσω τους πόνους ούτε λεπτό!

Τι να πω περιμενω θα περπατάω πιο εντατικά ακόμα πρωί κ απόγευμα οσο βοηθάει κ ο καιρός αλλα με αγχώνει το γεγονός οτι νιωθω λες κ σπάει η μέση μου κ αυτος ακόμα δεν εχει μπει στη λεκάνη!!

Ελπιζω ολα να πάνε καλα!

Zadige νιωθω οτι θα εισαι η δασκάλα μ στον θηλασμό κ οτι απορίες εχω θα σε ρωτάω!αληθεια θα με βοηθήσεις αν κολησω καπου;

Κούκλα μου γλυκειά..τι πέρασες κι εσύ...να μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε...απλά να μην σε αγχώνουν....φαντάζομαι οτι πλέον πας κάθε εβδομάδα για NST οπότε θα δείτε... την διακοπή δεν θυμάμαι πότε την έκανες αλλά φαντάζομαι το τότε έμβυρο δεν ήταν 3200...οπότε άλλο πράγμα τότε και άλλο τώρα...να πάνε όλα κατ ευχήν...με τον θηλασμό αυτό που έχω να σου πω είναι ενημερώσου πριν όσο το δυνατόν καλύτερα έστω και θεωρητικά...η θέληση σου και η ενημέρωση θα σε βοηθήσει..εδώ κοπέλες που θήλασαν 7 και πλέον μήνες τώρα στο έλενα τους συστήναν ξένο για ίκτερο και ένα σωρό βλακείες...ένα θα σου πω....να έχεις το μωράκι επάνω σου και να μην ακους της κακές σειρήνες...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ημουν 27 εβδομαδων το έμβρυο ηταν 1100 γραμμάρια θυμαμαι απο τελευταίο υπέρηχο που ειχα κανει κ εχουν περάσει 11 μήνες απο τοτε!σε ενα μήνα ένας χρόνος ακριβώς!

Οντως εχω πολυ θέληση το νιωθω μέσα μου οτι το θελω πολυ ενημερώνομαι μέχρι στιγμής εχω διαβάσει 2 βιβλία πανω κάτω τα ίδια λένε,βάζω κ κρέμα για τις θηλές κ προετοιμάζομαι!οντως πολλοί θα πουν τη γνώμη τους εμενα ομως με ενδιαφέρει μονο η γνώμη του άντρα μου κ εχουμε συζητήσει οτι θα χρειαστώ τη στήριξη κ τη κατανόηση του επειδη μονο αυτος μπορει να με κανει καλα κ να μ δώσει τη στήριξη που πραγματικά χρειάζομαι!!

Υπομονη περιμενω το γιο μου κ να πάνε ολα καλα!!

Ημουν 27 εβδομαδων το έμβρυο ηταν 1100 γραμμάρια θυμαμαι απο τελευταίο υπέρηχο που ειχα κανει κ εχουν περάσει 11 μήνες απο τοτε!σε ενα μήνα ένας χρόνος ακριβώς!

Οντως εχω πολυ θέληση το νιωθω μέσα μου οτι το θελω πολυ ενημερώνομαι μέχρι στιγμής εχω διαβάσει 2 βιβλία πανω κάτω τα ίδια λένε,βάζω κ κρέμα για τις θηλές κ προετοιμάζομαι!οντως πολλοί θα πουν τη γνώμη τους εμενα ομως με ενδιαφέρει μονο η γνώμη του άντρα μου κ εχουμε συζητήσει οτι θα χρειαστώ τη στήριξη κ τη κατανόηση του επειδη μονο αυτος μπορει να με κανει καλα κ να μ δώσει τη στήριξη που πραγματικά χρειάζομαι!!

Υπομονη περιμενω το γιο μου κ να πάνε ολα καλα!!

τι έγινε μέχρι πότε είναι η πητ σ??άντε με το καλό..περιμένουμε τα νέα σου!!!εγώ κορίτσια έχω ντοπλερ την Πέμπτη Κ σε βδομάδες σήμερα είμαι 33+4

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Αντε κόντευεις κ εσυ θαλεια!!η πητ ειναι μέχρι 17 Φεβρουαρίου!

Δήμητρα έχετε ακόμα...για τον θηλασμό

• έχεις γάλα και θα έχεις όσο το μωρό σου μπαίνει στο στήθος χωρίς να δώσεις στάλα ξένο
  • το μωρό έχει μικρό στομάχι μόλις ένα κουταλάκι του γλυκού όταν γεννιέται οπότε οι σταγόνες φτάνουν
  • το γάλα κατεβαίνει 3 έως και 5 μέρα...όσο το μωρό μπαίνει στο στήθος συχνά και το αφήνεις ώρα δεν έχεις θέμα..
  • νοικιάζεις μια ζυγαριά και ζυγίζεις κάθε εβδομάδα (όχι νωρίτερα) περιμένεις αύξηση μίνιμουμ 210 γραμμάρια...αν παίζει λιγότερο ζητάς συμβουλές υπάρχει η γραμμή αλκυόνη
  • το μωρό μπορεί να δυσκολεύεται να πιάσει θηλή...σε αυτό βοηθάει να μπει στο στήθος μόλις γεννηθεί..δεν ξέρω που θα γεννήσεις αλλά ζήτα το
  • ο θηλασμός πονάει στην αρχή...έως και 6 μέρες μπορεί αν πονάς αλλά μόνο όταν πιάνει το παιδί και για λίγα λεπτά στην συνέχεια πρέπει να μην αισθάνεσαι πόνο...αν αισθάνεσαι το παιδί έχει πιάσει στραβά και θα σε πληγώσει
  • το παιδί πρέπει να μπαινει στο στήθος συχνά κατά προτίμησει πριν κλάψει και εκδηλώσει το ύστατο δέιγμα πείνας το κλάμα...
  • το τρίωρο είναι μια ουτοπία
  • στην αρχή οι θηλασμοί κρατάνε πολύ ώρα...
  • το στήθος πρέπει να είναι πάντα μαλακό χωρίς γρομπαλάκια και χωρίς να το αισθάνεσαι τούμπανο...αν σκληρύνει σημαίνει οτι άργησες να ταίσεις
  • υπάρχουν μέρες που το παιδί είναι όλη την μέρα στο στήθος..αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχεις γάλα αλλά οτι το παιδί μεγαλώνει και θέλει να σου αυξήσει την παραγωγή...
  • αν έχει το παιδί ίκτερο και σου πουν να αρχίσεις το ξένο μη το κάνεις
  • αν σου δώσουν μητροτάν και θηλάζεις μη το πάρεις
  • να πίνεις νερό πολύ...
  • να μάθεις να θηλάζεις ξάπλα ώστε να ξεκουράζεσαι...ειδικά αν κάνεις καισαρική
  • ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ συμπλήρωμα και αν δώσεις να είναι μητρικό γάλα που θα έχεις αντλήσει
  • ΜΗ δώσεις πιπίλα πριν το μήνα, ούτε μπιμπερό
  • τις πρώτες δύο εβδομάδες ξυπνάς το μωρό στο 3ώρο...μετά αφήνεις το βράδυ ακόμα και αν περάσουν 8 ώρες...χλωμό βέβαια
  • ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

bA9gp3.png

Δήμητρα έχετε ακόμα...για τον θηλασμό

• έχεις γάλα και θα έχεις όσο το μωρό σου μπαίνει στο στήθος χωρίς να δώσεις στάλα ξένο
  • το μωρό έχει μικρό στομάχι μόλις ένα κουταλάκι του γλυκού όταν γεννιέται οπότε οι σταγόνες φτάνουν
  • το γάλα κατεβαίνει 3 έως και 5 μέρα...όσο το μωρό μπαίνει στο στήθος συχνά και το αφήνεις ώρα δεν έχεις θέμα..
  • νοικιάζεις μια ζυγαριά και ζυγίζεις κάθε εβδομάδα (όχι νωρίτερα) περιμένεις αύξηση μίνιμουμ 210 γραμμάρια...αν παίζει λιγότερο ζητάς συμβουλές υπάρχει η γραμμή αλκυόνη
  • το μωρό μπορεί να δυσκολεύεται να πιάσει θηλή...σε αυτό βοηθάει να μπει στο στήθος μόλις γεννηθεί..δεν ξέρω που θα γεννήσεις αλλά ζήτα το
  • ο θηλασμός πονάει στην αρχή...έως και 6 μέρες μπορεί αν πονάς αλλά μόνο όταν πιάνει το παιδί και για λίγα λεπτά στην συνέχεια πρέπει να μην αισθάνεσαι πόνο...αν αισθάνεσαι το παιδί έχει πιάσει στραβά και θα σε πληγώσει
  • το παιδί πρέπει να μπαινει στο στήθος συχνά κατά προτίμησει πριν κλάψει και εκδηλώσει το ύστατο δέιγμα πείνας το κλάμα...
  • το τρίωρο είναι μια ουτοπία
  • στην αρχή οι θηλασμοί κρατάνε πολύ ώρα...
  • το στήθος πρέπει να είναι πάντα μαλακό χωρίς γρομπαλάκια και χωρίς να το αισθάνεσαι τούμπανο...αν σκληρύνει σημαίνει οτι άργησες να ταίσεις
  • υπάρχουν μέρες που το παιδί είναι όλη την μέρα στο στήθος..αυτό δεν σημαίνει οτι δεν έχεις γάλα αλλά οτι το παιδί μεγαλώνει και θέλει να σου αυξήσει την παραγωγή...
  • αν έχει το παιδί ίκτερο και σου πουν να αρχίσεις το ξένο μη το κάνεις
  • αν σου δώσουν μητροτάν και θηλάζεις μη το πάρεις
  • να πίνεις νερό πολύ...
  • να μάθεις να θηλάζεις ξάπλα ώστε να ξεκουράζεσαι...ειδικά αν κάνεις καισαρική
  • ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ συμπλήρωμα και αν δώσεις να είναι μητρικό γάλα που θα έχεις αντλήσει
  • ΜΗ δώσεις πιπίλα πριν το μήνα, ούτε μπιμπερό
  • τις πρώτες δύο εβδομάδες ξυπνάς το μωρό στο 3ώρο...μετά αφήνεις το βράδυ ακόμα και αν περάσουν 8 ώρες...χλωμό βέβαια
  • ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ

Zadige μου σε ευχαριστω παρα πολυ που έκατσες κ έγραψες ολες αυτές τις συμβουλές! Οντως ειναι πολυ ορθά κ Χρισημα αυτα που γράφεις πανω κάτω κ τα δυο βιβλία που εχω αυτο λένε!!σε ευχαριστω παρα πολυ!!

Φωτεινουλα σ αγαπάμε φιλακια στη Μπέμπα κ σε σένα!!

Eπιτέλους ήρθε το ιντερνετ!!!!

Τι ωραία που τα εγραψες Σοφία μου απλά και περιεκτικά! Τι κάνουν τα νινιά σου;

Δημητρούλα διάβασα έχεις ήδη διαστολή μια χαρά θα γεννήσεις σούπερ! Εγώ μέχρι να φτάσω το δύο διαστολή έκανα πολλή υπομονή στην αίθουσα οδυνών!

Τα διδυμάκια της παρέας μας τι κάνουν;

Η μπεμπούλα προσεχώς Χριστιάννα μεγαλώνει και ήδη μπουσουλάει! Είναι περίπου 70 εκ και τελευταία μέτρηση 8,5 κιλά! Ξεκινήσαμε και στερεες. Ημουν αναμεσα σε blw και αλεσμένα. Φοβήθηκα και ξεκίνησα αλεσμένα αλλά αναγούλιαζε. Τα έκοψα και ξεκίνησα blw!

Bρε κορίτσια μήπως να ανταλλάξουμε και fb να τα λέμε και από εκεί; οποια θελει να μου στείλει πμ το προφιλ της να την προσθέσω. Τα λέμε πάνω από χρόνο από εδώ.

Σας φιλώ εσάς και τα νινιά σας!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Χαίρομαι που μαθαίνω νεακια σας!!!!! Μαρακι μου μπράβο για την ομαλή επιστροφή σ στη δουλειά!!!

Φωτεινή μου!!!! Τι κάνει η νύφη μας???

Κ εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά το blw!!! Εσύ που το εφαρμόζει ήδη πως σ φαινεται!??? Περιμένω τις συμβουλές σ!!! Θα σ στείλω πμ με το φβ μου!!!!

Αχ κορίτσια μου ζούμε μία τρέλα από χθες!!! Βρισκόμαστε στην κορύφωση τ άλματος 17η εβδομάδα!!!!

Ξυπνησεεεε!!!! Σας γράφω τα νέα μας πιο μρτααα!! Φιλιααα!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Ποιος στη χάρη της; Τόσοι γαμπροί σ αυτή την παρέα!!!!

Σ εμένα νομίζω ότι ταιριάζει το blw. Θα βαριόμουν αφόρητα να περιμένω να ανοίξει το στόμα με ένα κουτάλι στο χέρι. Γίνεται ένας χαμός βεβαια κάθε φορά αλλά νομίζω έτσι μαθαίνει τις γεύσεις! Εννοειται συνεχίζουμε θηλασμούς. Ελάχιστα έχουν μειωθεί μέσα στη μέρα! Και ναιιιιι επιτέλους χθες βράδυ εντόπισα το πρώτο δόντι να ξεμυτίζει!!!!

Ζόρικο αλμα αυτό που περνάτε αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά μετά. Ξεφευγουν απ τη φάση νεογεννητο!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Ποιος στη χάρη της; Τόσοι γαμπροί σ αυτή την παρέα!!!!

Σ εμένα νομίζω ότι ταιριάζει το blw. Θα βαριόμουν αφόρητα να περιμένω να ανοίξει το στόμα με ένα κουτάλι στο χέρι. Γίνεται ένας χαμός βεβαια κάθε φορά αλλά νομίζω έτσι μαθαίνει τις γεύσεις! Εννοειται συνεχίζουμε θηλασμούς. Ελάχιστα έχουν μειωθεί μέσα στη μέρα! Και ναιιιιι επιτέλους χθες βράδυ εντόπισα το πρώτο δόντι να ξεμυτίζει!!!!

Ζόρικο αλμα αυτό που περνάτε αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά μετά. Ξεφευγουν απ τη φάση νεογεννητο!

τέλεια!!!σ έστειλα πμ πώς να με βρεις στο φβ..οκ??

κατά τα άλλα μια χαρά άντε το πρώτο δοντάκι της τέλεια κ σιδερένιο!!!

εμείς κορίτσια τα ίδια..σήμερα έκλεισα τις 34 βδομάδες..άντε περνάει ο καιρός!!

Δημητρούλα τι έμεινε 1 βδομάδα ακόμα Ε??με το καλό κ με έναν πόνο εύχομαι..

τα υπόλοιπα κορίτσια καλά??

hiEW.pngpFRip3.png

Δήμητρα και Θάλεια κοντεύετε! Με το καλό κορίτσια μου να έρθουν τα μωράκια σας στον κόσμο!!

Δημητρούλα η zadige στα έγραψε τέλεια, να ζητήσεις από τον άντρα σου να σε στηρίξει στην απόφαση σου να θηλάσεις και να μπαίνει μπροστά όταν οι υπόλοιποι θα σε παροτρύνουν για ξένο, είτε γιατί θαρρούν πως δεν χορταίνει είτε γιατί σε λυπούνται κ θέλουν να ξεκουραστείς. Ότι θέλεις να μπαίνεις εδώ από την πρώτη στιγμή να ρωτάς, θα σε βοηθήσουμε!

Φωτεινούλα τόσα αρσενικά, ποιος τη χάρη της η μπεμπάρα σου, χιχι!!

Εμείς κορίτσια είχαμε επαναληπτικό εμβόλιο χθες, ίσα που έκλαψε πάλι ο γενναίος μου μπέμπαρος! Κιλά στα 8350 (!!!) και ύψος στα ίδια. Μάλιστα μου είπε 69,5 ενώ τον προηγούμενο μήνα μου είχε πει 70. Νομίζω κάποια από τις δυο φορές τον μέτρησε λάθος, πάντως μου είπε δεν πειράζει που έμεινε στάσιμο το ύψος του, είναι στην ανώτερη καμπύλη έτσι κι αλλιώς.

Όλα καλά τα βρήκαμε, μιλήσαμε και λίγο για στερεές, μας είπε να ξεκινήσουμε λίγο πριν κλείσουμε τον 6ο με φρούτα, μετά σιγά σιγά λαχανικά και μετά σιγά σιγά κοτοπουλάκι. Διαφορετικά κάπως από πλάνο του Παπαβέντση που λέω να ακολουθήσω.

Επίσης μου είπε το απόγευμα να του δίνω κρέμα βανίλια και με ξενέρωσε λίγο. Τι θα του προσφέρει αυτό γιατρέ μου τον ρωτάω. Εεε, μα, μου, τα πάντα μου λέει, δεν είναι μόνο ζάχαρη. Τι άλλο είναι εκτός από ζάχαρη, ρωτάω κι εγώ, μου τα μάσαγε λίγο, νομίζω ήρθε σε αμηχανία. Στο τέλος μου είπε πως αν δεν θέλω κι εφόσον θηλάζω ακόμα, ας μην του δίνω κρέμα, ας του δίνω γάλα.

Για blw δεν ξέρω ακόμα, θα ξεκινήσω παραδοσιακά και βλέπουμε.

Για πείτε οι έμπειρες, τι εξοπλισμό χρειάζεται για την εισαγωγή στις στερεές? Εσείς τι τροφές εισάγατε και με τι σειρά? Θηλασμό πότε κάνετε, πριν ή μετά το κάθε γεύμα? Ή και πριν και μετά? Τώρα ξεκινάω να μελετάω για το πως να κινηθώ.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Nομίζω ο μπέμπαρος σου είναι τελειος γαμπρός για την μπέμπα μου λόγω μεγέθους! Παρακαλώ να μου στείλεις Ε1 Ε9 και πόσο ένφια πληρώνει χαχαχα!

Λοιπόν για τις στερεες ο παιδιατρος σου μαλλον φίλος του δικού μου είναι. Και μενα ρυζαλευρο βανίλια μου πρότεινε. Όταν του ειπα όχι μου είπε φρούτα. Ξεκίνησα μόλις έκλεισε 6 μηνων με φρούτα 1 εβδομάδα και μετά έβαλα λαχανικά. Τωρα ακολουθώ του Παπαβέντση γιατί ο δικός μου μου είπε κρεατοχορτοσουπα μέχρι 8 μηνων που διαφωνω. Στο επομενο παιδί Παπαβεντση και blw από την αρχή χαχα!

Εγώ ξεκίνησα με αχλάδι, μήλο, πορτοκάλι. Μετά καρότο, γλυκοπατάτα, μοσχαράκι... πριν κλείσει 7 μηνων εκανα εισαγωγή γλουτένη με πλιγούρι και όσπρια με φακές. Όλα με 3ημερες εισαγωγές. Εχω δώσει κολοκυθα κοκορα μπροκολο πατάτα ακτινίδιο και μανταρίνι μέχρι τώρα. Επίσης σου συνιστώ το βιβλίο του Παπαβέντση για τη διατροφή!

Δήμητρα και Θάλεια κοντεύετε! Με το καλό κορίτσια μου να έρθουν τα μωράκια σας στον κόσμο!!

Δημητρούλα η zadige στα έγραψε τέλεια, να ζητήσεις από τον άντρα σου να σε στηρίξει στην απόφαση σου να θηλάσεις και να μπαίνει μπροστά όταν οι υπόλοιποι θα σε παροτρύνουν για ξένο, είτε γιατί θαρρούν πως δεν χορταίνει είτε γιατί σε λυπούνται κ θέλουν να ξεκουραστείς. Ότι θέλεις να μπαίνεις εδώ από την πρώτη στιγμή να ρωτάς, θα σε βοηθήσουμε!

Φωτεινούλα τόσα αρσενικά, ποιος τη χάρη της η μπεμπάρα σου, χιχι!!

Εμείς κορίτσια είχαμε επαναληπτικό εμβόλιο χθες, ίσα που έκλαψε πάλι ο γενναίος μου μπέμπαρος! Κιλά στα 8350 (!!!) και ύψος στα ίδια. Μάλιστα μου είπε 69,5 ενώ τον προηγούμενο μήνα μου είχε πει 70. Νομίζω κάποια από τις δυο φορές τον μέτρησε λάθος, πάντως μου είπε δεν πειράζει που έμεινε στάσιμο το ύψος του, είναι στην ανώτερη καμπύλη έτσι κι αλλιώς.

Όλα καλά τα βρήκαμε, μιλήσαμε και λίγο για στερεές, μας είπε να ξεκινήσουμε λίγο πριν κλείσουμε τον 6ο με φρούτα, μετά σιγά σιγά λαχανικά και μετά σιγά σιγά κοτοπουλάκι. Διαφορετικά κάπως από πλάνο του Παπαβέντση που λέω να ακολουθήσω.

Επίσης μου είπε το απόγευμα να του δίνω κρέμα βανίλια και με ξενέρωσε λίγο. Τι θα του προσφέρει αυτό γιατρέ μου τον ρωτάω. Εεε, μα, μου, τα πάντα μου λέει, δεν είναι μόνο ζάχαρη. Τι άλλο είναι εκτός από ζάχαρη, ρωτάω κι εγώ, μου τα μάσαγε λίγο, νομίζω ήρθε σε αμηχανία. Στο τέλος μου είπε πως αν δεν θέλω κι εφόσον θηλάζω ακόμα, ας μην του δίνω κρέμα, ας του δίνω γάλα.

Για blw δεν ξέρω ακόμα, θα ξεκινήσω παραδοσιακά και βλέπουμε.

Για πείτε οι έμπειρες, τι εξοπλισμό χρειάζεται για την εισαγωγή στις στερεές? Εσείς τι τροφές εισάγατε και με τι σειρά? Θηλασμό πότε κάνετε, πριν ή μετά το κάθε γεύμα? Ή και πριν και μετά? Τώρα ξεκινάω να μελετάω για το πως να κινηθώ.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Nομίζω ο μπέμπαρος σου είναι τελειος γαμπρός για την μπέμπα μου λόγω μεγέθους! Παρακαλώ να μου στείλεις Ε1 Ε9 και πόσο ένφια πληρώνει χαχαχα!

!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νομίζω Φωτεινούλα η πλειοψηφία των γιατρών είναι του ρυζάλευρου και είναι τόσο λυπηρό αυτό.. Ευτυχώς που δεν μου είπε πως ο θηλασμός δεν προσφέρει τίποτα μετά το 6μηνο που επίσης λένε οι περισσότεροι.. Μου πρότεινε φρούτα για αρχή ενώ ο Παπαβέντσης λέει λαχανικά, μοσχάρι και ΜΕΤΑ φρούτα. Ίσως καλύτερα να μην ξεκινήσουμε με γλυκές γεύσεις και κακομάθει γευστικά. Δεν είχα υπόψιν το βιβλίο του με τη διατροφή, θα το πάρω, ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νομίζω Φωτεινούλα η πλειοψηφία των γιατρών είναι του ρυζάλευρου και είναι τόσο λυπηρό αυτό.. Ευτυχώς που δεν μου είπε πως ο θηλασμός δεν προσφέρει τίποτα μετά το 6μηνο που επίσης λένε οι περισσότεροι.. Μου πρότεινε φρούτα για αρχή ενώ ο Παπαβέντσης λέει λαχανικά, μοσχάρι και ΜΕΤΑ φρούτα. Ίσως καλύτερα να μην ξεκινήσουμε με γλυκές γεύσεις και κακομάθει γευστικά. Δεν είχα υπόψιν το βιβλίο του με τη διατροφή, θα το πάρω, ευχαριστώ!

Eγώ πάντως που ξεκίνησα με φρούτα δεν είδα καμία προτίμηρση. Ούτε μισό φρούτο δεν τρώει ενώ το φαγάκι το μεσημεριανό το συμπαθεί πιο πολύ! Να σου πω πιστευω φρουτα ή λαχανικά το ίδιο είναι. Τα ρυζάλευρα κι αυτά να αποφύγουμε αρκεί.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ναι!

btw η Δημητρούλα μήπως γέννησε;;;

Το παρήγγειλα ήδη!

Για τις τροφές συμφωνώ, ότι κ αν δώσουμε πρώτα, οι κρέμες και τα ρυζάλευρα είναι τα ανούσια. Για τη Δημητρούλα κ εγώ το σκεφτόμουν πως μπορεί να γέννησε, άντε με το καλό να ακούσουμε τα ευχάριστα!!

Καλησπέρα κοριτσια μου τι κάνετε πως ειστε τα Μπεμπακια μας τι κάνουν μεγαλώνουν;;;

Ακόμα εδω ειμαι εγω!!το μωρό εχει μεγαλώσει αρκετά θα έλεγα 3.550 κ ειναι ακόμα ψηλά!!δεν έχω ελπιδα οτι θα κατέβει!μεχρι την αλλη Παρασκευή ειναι η τελευταία μέρα...απογοητεύομαι γιατι δεν θελω να παω με πρόκληση ούτε να καταλήξω σε καισαρική!εχω ανάγκη να το ζήσω ολο αυτο κ να σβηστούν κάποιες μνήμες απο το μυαλό μου...εχω ανάγκη να περιμενω κάποιες ώρες κ να πάρω στα χέρια μου το παιδι μου...δεν θελω να μπω κ να βγω απο τη καισαρική..δηλαδη εχω ανάγκη να λυτρωθώ απο τις 17 βασανιστικές ώρες που πέρασα πριν 11 μήνες στην αίθουσα ωδινων...πείτε κανα κόλπο να γεννήσω!!!

Καλησπέρα κοριτσια μου τι κάνετε πως ειστε τα Μπεμπακια μας τι κάνουν μεγαλώνουν;;;

Ακόμα εδω ειμαι εγω!!το μωρό εχει μεγαλώσει αρκετά θα έλεγα 3.550 κ ειναι ακόμα ψηλά!!δεν έχω ελπιδα οτι θα κατέβει!μεχρι την αλλη Παρασκευή ειναι η τελευταία μέρα...απογοητεύομαι γιατι δεν θελω να παω με πρόκληση ούτε να καταλήξω σε καισαρική!εχω ανάγκη να το ζήσω ολο αυτο κ να σβηστούν κάποιες μνήμες απο το μυαλό μου...εχω ανάγκη να περιμενω κάποιες ώρες κ να πάρω στα χέρια μου το παιδι μου...δεν θελω να μπω κ να βγω απο τη καισαρική..δηλαδη εχω ανάγκη να λυτρωθώ απο τις 17 βασανιστικές ώρες που πέρασα πριν 11 μήνες στην αίθουσα ωδινων...πείτε κανα κόλπο να γεννήσω!!!

το μωρό μπορεί να κατέβει μέχρι τελευταία στιγμή!

στην εβδομάδα που είσαι πρόκληση δεν σημαίνει καισαρική απαραίτητα. κι εγώ πρόκληση έκανα και η zadige στο πρώτο της και μια χαρά φυσιολογικά γεννήσαμε!

και πάνω από όλα με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά και θα ξεχάσεις τα πάντα!

για κόλπα σε εμένα είχαν πει να τρώω χουρμάδες! δεν ξέρω αν βοήθησαν χαχα!

σημασία έχει η θέληση. Εγώ και στις ωδίνες που ήμουν και μου είπαν για πιθανότητα καισαρικής μιλούσα στη μπέμπα και της έλεγα να γεννηθεί φυσιολογικά και με ακουσε οπότε μιλα στο μπέμπη!

Με το καλόοοοοοοοοοοοοο!!!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Το παρήγγειλα ήδη!

Για τις τροφές συμφωνώ, ότι κ αν δώσουμε πρώτα, οι κρέμες και τα ρυζάλευρα είναι τα ανούσια. Για τη Δημητρούλα κ εγώ το σκεφτόμουν πως μπορεί να γέννησε, άντε με το καλό να ακούσουμε τα ευχάριστα!!

Άντε καλό διαβασμα!!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Φωτεινουλα κ εγω του μιλάω του μπέμπη!αλλα τιποτα προχθες περπάτησα 7 χιλιόμετρα σερί 2 ώρες ναι οσο απίστευτο κ αν ειναι....η φίλη μου γύρισε πίσω κομμάτια δε μπορούσε να πάρει τα ποδια της κ εγω ημουν λες κ πηγα μέχρι το περίπτερο...απο κιλά ειμαι καλα πιστεύω μέσα στα όρια +13 καλα τα πηγα αν κ δεν το πίστευα απο τον εαυτό μου με τόση ξάπλα κ ξεκούραση κ καθισιό οτι κ να έτρωγα με τη μια έπιαναν θεση...

Ελπιζω μέχρι κ τη τελευταία μέρα.............

Γεια σας κορίτσια όμορφα!!! Άντε δημητρα μου έφτασε ο καιρος!! Όπως κ αν γεννηθεί γέρο παιδάκι να είναι!!!

Κορίτσια εμεις πήγαμε χθες παιδιατρο!! 7600 ο μπουμπουκος κ 67 εκ!! Πολύ καλό τν βρήκε ο γιατρός!!! Μιλήσαμε λίγο για τις στερεές... Με απέτρεψε από το blw γτ θεωρεί ότι θα γίνει αργά ή πρόσληψη σιδήρου!!το πρόγραμμα εισαγωγής π έχει είναι πολύ καλό!!! Λίγο πολύ ότι προτείνει ο παπαβεντσης!! Παρήγγειλα κ εγώ τα 2 τ βιβλία κ από δεύτερα θα μ έρθουν!!!!! Αχ πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!!!

Είμαστε στο δύσκολο άλμα 17η εβδομάδα... Με το ζόρι τρωωει!!! Πφφφ... Λιγο υπομονή ακομααα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

οι επαφές βοηθάνε,αν βολευεσαι..πάντως κ μένα ήταν ψηλά ο μικρός τότε κ Όμως μου ήρθαν κανονικά οι πόνοι κ όλα..απλά χρειάστηκε να μου σπάσει τα νερά για να το βοηθήσουμε,μετά όλα καλά από τις 14.00 το μεσημέρι που μου τα έσπασε γέννησα σε 3.5 ώρες δλδ 17.30 το απόγευμα.

hiEW.pngpFRip3.png

οι επαφές βοηθάνε,αν βολευεσαι..πάντως κ μένα ήταν ψηλά ο μικρός τότε κ Όμως μου ήρθαν κανονικά οι πόνοι κ όλα..απλά χρειάστηκε να μου σπάσει τα νερά για να το βοηθήσουμε,μετά όλα καλά από τις 14.00 το μεσημέρι που μου τα έσπασε γέννησα σε 3.5 ώρες δλδ 17.30 το απόγευμα.

Kι εμένα αφού μου έσπασαν τα νερά και έκανα εξωθήσεις για να πατήσει το κεφάλι πήγαν γρήγορα τα πράγματα ενώ πριν τα ζώα μου αργά!

Δήμητρα περπάτα!!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...