Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα στα κορίτσια!!! Πολύ ωραία τα νεακια όλων σας!! Τα πάτε τέλεια!! Ριτακι χαρηκα που είδα νέα σ!! Με το καλό η βάφτιση!!!;

Εμείς κορίτσια μου πολύ καλά!! Πήγαμε παιδίατρο π ειμασταν 34 ημερών κ ειμασταν 4810! 1100 γρ σε σε 25 μέρες!! Πολύ χαρηκα π βαζει καλό βάρος!! Είμαστε κ 57 εκ κ φοράμε πια 3-6 νούμερο!! Αχ κορίτσια δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά έχουμε τοοοοοσο μαλλί που κάνει κ χαίτη στο σβέρκο!! Τρέλα!!! Κοιμάται πολύ καλά κ ακόμα στη μέση τ κρεβατιού μας!! Όταν είναι στην καλαθουνα ανά μία ώρα κλαίει!!! Βαλαμε κ πιπιλα!! Τ την δίνω για να πάω μία τουαλέτα γτ σπαραζει στ κλάμα!!! Έχουμε ένα ζόρι, αν το έχει κ καμιά άλλη!/κάθε πρωί στις 4 αρχίζει να κουνιεται κ να μουγκρίζει στν ύπνο τ κ 6 παρά αρχίζει το κλάμα με αέρια! Ο παιδίατρος είπε ότι αν ήταν κολικοι θα έκλαιγε ασταμάτητα για ώρα!!! Σγρ είναι το εντερακι αλλά όχι οι γνωστοί κολικοι!! Πφφ τι να πω!! Την Κυριακή σαραντιζουμε!! Σμρ έχω κ εγω γυναικολόγο!! Από κιλά μ εμειναν 2!! Έχασα 12!! Κ τρώω σαν βόδι!!!!

Φιλάκια πολλά!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στα κορίτσια!!! Πολύ ωραία τα νεακια όλων σας!! Τα πάτε τέλεια!! Ριτακι χαρηκα που είδα νέα σ!! Με το καλό η βάφτιση!!!;

Εμείς κορίτσια μου πολύ καλά!! Πήγαμε παιδίατρο π ειμασταν 34 ημερών κ ειμασταν 4810! 1100 γρ σε σε 25 μέρες!! Πολύ χαρηκα π βαζει καλό βάρος!! Είμαστε κ 57 εκ κ φοράμε πια 3-6 νούμερο!! Αχ κορίτσια δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά έχουμε τοοοοοσο μαλλί που κάνει κ χαίτη στο σβέρκο!! Τρέλα!!! Κοιμάται πολύ καλά κ ακόμα στη μέση τ κρεβατιού μας!! Όταν είναι στην καλαθουνα ανά μία ώρα κλαίει!!! Βαλαμε κ πιπιλα!! Τ την δίνω για να πάω μία τουαλέτα γτ σπαραζει στ κλάμα!!! Έχουμε ένα ζόρι, αν το έχει κ καμιά άλλη!/κάθε πρωί στις 4 αρχίζει να κουνιεται κ να μουγκρίζει στν ύπνο τ κ 6 παρά αρχίζει το κλάμα με αέρια! Ο παιδίατρος είπε ότι αν ήταν κολικοι θα έκλαιγε ασταμάτητα για ώρα!!! Σγρ είναι το εντερακι αλλά όχι οι γνωστοί κολικοι!! Πφφ τι να πω!! Την Κυριακή σαραντιζουμε!! Σμρ έχω κ εγω γυναικολόγο!! Από κιλά μ εμειναν 2!! Έχασα 12!! Κ τρώω σαν βόδι!!!!

Φιλάκια πολλά!!!

marakiinlove να σου ζησει το μπεμπακι σου!1

πιστευω να μην σε πειραζει να σου απαντησω!

αυτό με το ζορισμα το εκανε και ο δικος μου ,, εκανε σαν κατι να τον ενοχλεί και να μην τον αφηνει να κοιμηθεί τα ξημερώματα (η κορη μου δεν το εκανε αυτό),, κι εγω κατι εντερικο ελεγα ότι είναι,,ισως καποια ηπια παλινδρομηση από ότι μου ειπε η παιδίατρος,,τελικα μεχρι τους 2 -2 και κατι μηνες περασε και κοιμαται πλεον πολύ καλα

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Δε πρόλαβα να διαβάσω πολλά. Η μπεμπούλα έχει γίνει πολύ δραστήρια και θέλει την προσοχή μας συνέχεια. Κάνουμε κωλοτουμπίτσες από ανάσκελα μπρούμυτα αλλά όχι το αντίστροφο. Επίσης μέσα στον επόμενο μήνα μετακομίζουμε!!! Από ανάπτυξη είμαστε 7700 και 66 εκ. Ρούχα φοράμε 6-9 (ισα ισα) και 9-12 για πιο άνετα. Εμείς από την αρχή 3-6 φορούσαμε μιας και γεννηθήκαμε ψηλές και τροφαντές! Δεν είχα αγοράσει καν 0-3.

Δημητρούλα όμορφα τα νέα σου. Ανυπομονείς έ; Πότε έχεις ΠΗΤ;

Εμείς βαφτιζόμαστε 22 Απριλίου αλλά δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τί κάνετε;; Marakiinlove τί καλά νέα μας γραφεις! και εσύ Φωτεινούλα!! Μα τι είναι αυτό με εσάς;; όλες γεννήσατε νταρντανοπαιδιά!! Μπράβο, σκόρδα!!! Μόνο εμείς ήμασταν τα νανάκια;;; μα τωρα πήραμε τα πάνω μας, αμα μας δείτε δεν θα μας γνωρίζετε!!

Είπαμε τί ονόματα θα τα βαπτίσετε;; Επιλέξατε;;

Αυτες τις μέρες ψάχνω παιδικά σεντονάκια με σταυροβελονιά. Η πεθερά μου και η μητέρα μου μού έφτιαξαν κάποια σεντονάκια μα δεν είναι με σταυροβελονιά ούτε είναι χαριτωμένα. χθες παρήγγειλα μία κουβερτούλα με ένα ελαφάκι και καποια άλλα ζωάκια και σημερα έψαχνα στο ιντερνετ και βρηκα έναν πελαργό που κρατα δίδυμα. αυτό θα το εκτυπώσω και θα το κεντήσω ή καλυτερα θα μου το κεντησει καμια κοπέλα ή καμια πεθερά! θελω να φτιαξω και σεντονακια! εχει απιστευτα σχεδια στο ιντερνετ. μου αρεσε και ενα σχεδιο που ειδα σ αυτο το καταστημα ο γάμος της πεταλουδας, πολυ ομορφο!! Εσεις τί ριχνετε στο καρότσι;;

Ιουλιανα βλεπω εχεις δυο τεκνα ε;; να τα χαίρεσαι!!! θηλάζεις;;

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τί κάνετε;; Marakiinlove τί καλά νέα μας γραφεις! και εσύ Φωτεινούλα!! Μα τι είναι αυτό με εσάς;; όλες γεννήσατε νταρντανοπαιδιά!! Μπράβο, σκόρδα!!! Μόνο εμείς ήμασταν τα νανάκια;;; μα τωρα πήραμε τα πάνω μας, αμα μας δείτε δεν θα μας γνωρίζετε!!

Είπαμε τί ονόματα θα τα βαπτίσετε;; Επιλέξατε;;

Αυτες τις μέρες ψάχνω παιδικά σεντονάκια με σταυροβελονιά. Η πεθερά μου και η μητέρα μου μού έφτιαξαν κάποια σεντονάκια μα δεν είναι με σταυροβελονιά ούτε είναι χαριτωμένα. χθες παρήγγειλα μία κουβερτούλα με ένα ελαφάκι και καποια άλλα ζωάκια και σημερα έψαχνα στο ιντερνετ και βρηκα έναν πελαργό που κρατα δίδυμα. αυτό θα το εκτυπώσω και θα το κεντήσω ή καλυτερα θα μου το κεντησει καμια κοπέλα ή καμια πεθερά! θελω να φτιαξω και σεντονακια! εχει απιστευτα σχεδια στο ιντερνετ. μου αρεσε και ενα σχεδιο που ειδα σ αυτο το καταστημα ο γάμος της πεταλουδας, πολυ ομορφο!! Εσεις τί ριχνετε στο καρότσι;;

Ιουλιανα βλεπω εχεις δυο τεκνα ε;; να τα χαίρεσαι!!! θηλάζεις;;

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!

ναι τον θηλαζω τον μικρουλη ,,η δευτερη φορα μου βγηκε πολύ ευκολα

Διαφημίσεις

Καλησπερα αγαπημένες μου! Σήμερα κ χθες βγήκα μια βόλτα για τα ψώνια του μπέμπη! Κούνιες λίκνο ντουλάπες κτλ!! Απο οτι κατάλαβα πανω κάτω ολα στις ίδιες τιμές παίζουν στην αγορα!Βλεπω για προεφηβική κούνια τι λέτε θα βολέψει η να δω για κούνια βρεφική; Η αληθεια ειναι οτι κ οι προεφηβικες ειναι λιγο τσιμπημένες στη τιμή! Μάλλον στο λήτω θα καταλήξω ειδα ενα σετ ετσι όπως το θελω! Τωρα για τα στρώματα οι γνώμες ειναι διαφορετικές σε κάθε μαγαζί! Σε 6 πηγα κ τα 6 διαφορετικά μ πρότειναν! Κ τείνω πιο πολυ να καταλήξω σε κοκοφοίνικα με λατέξ τις Γκρέκο στρομ!

Θα ηθελα ομως τις γνώμες κ τις εμπειρειες σας θα με βοηθήσουν πολυ!!

Φωτεινουλα πητ 17-2-2017!! Δε κρατιέμαι φυσικά!!! Φιλία στη Μπέμπα μας!!

Μαράκι μου τελεια τα νέα σου!!φιλια στο μπέμπη μας!!

Ριτακι μου χάρηκα για τα νέα σου φιλία στη τεραααστια οικογένεια!!

Θαλεια καλη επιτυχία με τη καμπύλη!!

Α εμενα στα ουρά μ βρήκαν υφές απο μύκητες μάλλον ειναι στην αρχή κ το ph πολυ όξινο βρε κοριτσια απο την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τωρα δεν εχει κατέβει απο το 6!!

Δημητρούλα είδα ότι βγηκες σε έρευνα αγοράς. εγω με το ζόρι κρατιομουν να μην αγοράσω προικα των μωρων γιατι δεν θα τα ξαναχρειαστω. Πάντως είναι αδυνατο να μπεις σε καταστημα βρεφικων και να μην θες να τα αγοράσεις όλα! ασε που εμεις δεν εχουμε ούτε δωμάτιο για τα διδυμα! εγω στον μεγαλο μου γιο τα ειχα πάρει όλα από το ΗΡΑ. Ειχα αγοράσει βρεφικο κρεβατι, το οποίο χρησιμοποιησα και στον δευτερο μου γιο. Στην κορη μου ειχα δανειστει λίκνο αλλά μέχρι το πολύ πεντε μηνων την εβαζα (το πολύ πολύ) γιατι ήταν σουρτούκα και δεν καθοτανε. Μετα τις πηρα παιδικο δωματιο από την νεοσετ. τωρα βαζω τα μωρα σε καλαθουνες, που κι αυτες πια ειναι μικρες και μετα σε βρεφικα κρεβατακια. απο στρωμα δεν θυμαμαι τι ειχα παρει, ομως καλο ειναι να παρεις ενα της προκοπης. Να σου πω καλυτερα τι στρωμα ειχα παρει για μας;; το diamond της mediastrom από την σειρα ortimum. Πανακριβο αλλά ωραιο. Βεβαια όταν χωρισα το άφησα στον πρωην συζυγό μου. Πιο καλά να έπαιρνα ένα μονοπετρο με διαμαντι παρα το στρωμα που δεν μεταφερεται! Πωπω τι γλωσσου που ειμαι! Για ένα κρεβατακι ρωτησες και σου εξιστορησα όλη την ζωή μου!!!!! χχιχιχιχι!

Ιουλιαννα να σου ζησουν τα μωρακια και καλούς θηλασμους! Μπραβο που τα καταφερνετε κοριτσια με τον θηλασμό! Γιατι εγω και ο θηλασμός βαδιζουμε σε παραλληλους δρόμους!!!!

Θάλεια μου τι κανει η κοιλιτσα;; το μωρακι όλα καλά; την καμπυλη ποτε ειπαμε ότι θα την κάνεις;;; καλη επιτυχια!!!!!

Δημητρούλα είδα ότι βγηκες σε έρευνα αγοράς. εγω με το ζόρι κρατιομουν να μην αγοράσω προικα των μωρων γιατι δεν θα τα ξαναχρειαστω. Πάντως είναι αδυνατο να μπεις σε καταστημα βρεφικων και να μην θες να τα αγοράσεις όλα! ασε που εμεις δεν εχουμε ούτε δωμάτιο για τα διδυμα! εγω στον μεγαλο μου γιο τα ειχα πάρει όλα από το ΗΡΑ. Ειχα αγοράσει βρεφικο κρεβατι, το οποίο χρησιμοποιησα και στον δευτερο μου γιο. Στην κορη μου ειχα δανειστει λίκνο αλλά μέχρι το πολύ πεντε μηνων την εβαζα (το πολύ πολύ) γιατι ήταν σουρτούκα και δεν καθοτανε. Μετα τις πηρα παιδικο δωματιο από την νεοσετ. τωρα βαζω τα μωρα σε καλαθουνες, που κι αυτες πια ειναι μικρες και μετα σε βρεφικα κρεβατακια. απο στρωμα δεν θυμαμαι τι ειχα παρει, ομως καλο ειναι να παρεις ενα της προκοπης. Να σου πω καλυτερα τι στρωμα ειχα παρει για μας;; το diamond της mediastrom από την σειρα ortimum. Πανακριβο αλλά ωραιο. Βεβαια όταν χωρισα το άφησα στον πρωην συζυγό μου. Πιο καλά να έπαιρνα ένα μονοπετρο με διαμαντι παρα το στρωμα που δεν μεταφερεται! Πωπω τι γλωσσου που ειμαι! Για ένα κρεβατακι ρωτησες και σου εξιστορησα όλη την ζωή μου!!!!! χχιχιχιχι!

Ιουλιαννα να σου ζησουν τα μωρακια και καλούς θηλασμους! Μπραβο που τα καταφερνετε κοριτσια με τον θηλασμό! Γιατι εγω και ο θηλασμός βαδιζουμε σε παραλληλους δρόμους!!!!

Θάλεια μου τι κανει η κοιλιτσα;; το μωρακι όλα καλά; την καμπυλη ποτε ειπαμε ότι θα την κάνεις;;; καλη επιτυχια!!!!!

σε ευχαριστώ πολύ ριτακι μου..έκλεισα τον 5ο κ μπήκα στον 6ο την καμπύλη θα την κάνω μετά τις 13/12 κ 7/12 έχει τον κλασικό υπέρηχο...

hiEW.pngpFRip3.png

Χαχαχα το διαβάζω κ μας φαντάζομαι να πίνουμε καφε να τα λέμε ολα χωρίς Σταματιμο κ τα μωρά στην αγκαλιά μας!!χαχαχαχαχαχχαχα!!!οντως κ εγω μονόπετρο θα ψήφιζα!!εγω απο το ήρα πηρα ενα λίκνο το οποίο ειναι το πιο μεγάλο απο ολα αυτα που εχω δει σε γνωστές μου κ στα μαγαζιά που βγήκα η αληθεια ειναι οτι ενθουσιαστηκα!!κοιτα ειναι το κόλλημα μου τα ψάχνω ολα μεγάλα κούνιες λίκνο καρότσια ντουλάπες!μιας κ θα ειναι ολα άσπρα κ σκέτα θελω να εντυπωσιάζουν εκει!!θα δείξει τωρα έπεσα κ στη περίπτωση Χριστούγεννα-άδειες-καινούριος χρόνος-καταμετρήσεις κ πρεπει να αποφασίσω μέχρι το τελος του μήνα διαφορετικά θα μου τα φέρουν τελος Γενάρη κ δε θελω να τα αφήνω τελευταία στιγμή!!

Θαλεια δηλαδη ποσο εβδομάδων εισαι;κ ποσο θα εισαι οταν θα κανεις τη καμπύλη;

Εγω τα εχω χάσει λιγο ειμαι 27+3 δηλαδη ποσο μηνών ειμαι;κ σε ποιο τρίμηνο;μπηκα στο Τρίτο;η ειμαι ακόμα στο δεύτερο;

Χαχαχα το διαβάζω κ μας φαντάζομαι να πίνουμε καφε να τα λέμε ολα χωρίς Σταματιμο κ τα μωρά στην αγκαλιά μας!!χαχαχαχαχαχχαχα!!!οντως κ εγω μονόπετρο θα ψήφιζα!!εγω απο το ήρα πηρα ενα λίκνο το οποίο ειναι το πιο μεγάλο απο ολα αυτα που εχω δει σε γνωστές μου κ στα μαγαζιά που βγήκα η αληθεια ειναι οτι ενθουσιαστηκα!!κοιτα ειναι το κόλλημα μου τα ψάχνω ολα μεγάλα κούνιες λίκνο καρότσια ντουλάπες!μιας κ θα ειναι ολα άσπρα κ σκέτα θελω να εντυπωσιάζουν εκει!!θα δείξει τωρα έπεσα κ στη περίπτωση Χριστούγεννα-άδειες-καινούριος χρόνος-καταμετρήσεις κ πρεπει να αποφασίσω μέχρι το τελος του μήνα διαφορετικά θα μου τα φέρουν τελος Γενάρη κ δε θελω να τα αφήνω τελευταία στιγμή!!

Θαλεια δηλαδη ποσο εβδομάδων εισαι;κ ποσο θα εισαι οταν θα κανεις τη καμπύλη;

Εγω τα εχω χάσει λιγο ειμαι 27+3 δηλαδη ποσο μηνών ειμαι;κ σε ποιο τρίμηνο;μπηκα στο Τρίτο;η ειμαι ακόμα στο δεύτερο;

Τώρα είμαι 23 ακριβώς...στην καμπύλη θα είμαι 26+ κάτι...εσύ τώρα Ναι μπήκες στο 3 τρίμηνο έκλεισες τον 6ο κ μπήκες στον έβδομο...

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσια τι κάνετε, ζωντανεψε βλέπω το θέμα!

Θάλεις τι λέει ο μεγάλος για τον ερχομό του νεότερου? ?

Μαράκι τι ωραία που έχετε πολύ μαλλακι! ! εμάς ο δικός μας σχεδον καραφλιασε και περιμενω πως κ πως να του ξαναβγουν! Μέχρι τότε είναι πιο ωραίος με σκουφάκια, χιχι!

Φωτεινούλα καιρό είχαμε να σε ακούσουμε!! Θεριό η μπεμπαρα μας!

Ριτακι με το καλο η βάφτιση, νωρίς νωρίς ασχολείσαι, μπράβο σου! Εμείς λέμε για Ιούνιο, δεν έχω κοιτάξει τπτ ακόμα!

Δημητρούλα με το καλό, πλησιαζετε! Με γεια το λικνο! ! Κατεβαινει η μία πλευρά? Αν ναι, βολεύει πάρα πολύ! Εγώ απο στρώματα μετά από πολύ ψαξιμο πήρα της grecostrom, λατεξ για λικνο και πορτ μπεμπε και λάτεξ με ελατηρια για την κούνια, όλα με αδιαβροχες θήκες. Τα έσκασα κανονικοτατα αλλα δν το μετανιώνω. Καλύτερα ακριβά στρώματα κ ας είναι φθηνή η κούνια αν δεν γινεται αλλιώς.

Εμεις κατα τα άλλα περάσαμε μια ιωσουλα μαλλον, με δέκατα και κακακια περίεργα αλλά τώρα επανηλθαμε. Ο άντρας μου παλι είναι εδώ και μια εβδομάδα με βηχα, λαιμό και συναχι και τον εχουμε σε καραντίνα με μάσκα. Κράζει τον παιδίατρο που μας έβαλε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης γιατί πρώτη φορά λέει αρρωσταινει! :mrgreen:

Από κιλά είμαστε τουρμπο, 6500 ζυγιστηκαμε το Σάββατο. Κατά τα άλλα πρέπει να χωνεψω πως σε 2 μήνες γυρνάω δουλεια κ να προετοιμαστω με τράπεζα γάλακτος κλπ. Καθόλου δεν θέλω! !:(:cry::cry:

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Μαράκι τι ωραία που έχετε πολύ μαλλακι! ! εμάς ο δικός μας σχεδον καραφλιασε και περιμενω πως κ πως να του ξαναβγουν! Μέχρι τότε είναι πιο ωραίος με σκουφάκια, χιχι!

Ριτακι με το καλο η βάφτιση, νωρίς νωρίς ασχολείσαι, μπράβο σου! Εμείς λέμε για Ιούνιο, δεν έχω κοιτάξει τπτ ακόμα!

Δημητρούλα με το καλό, πλησιαζετε! Με γεια το λικνο! ! Κατεβαινει η μία πλευρά? Αν ναι, βολεύει πάρα πολύ! Εγώ απο στρώματα μετά από πολύ ψαξιμο πήρα της grecostrom, λατεξ για λικνο και πορτ μπεμπε και λάτεξ με ελατηρια για την κούνια, όλα με αδιαβροχες θήκες. Τα έσκασα κανονικοτατα αλλα δν το μετανιώνω. Καλύτερα ακριβά στρώματα κ ας είναι φθηνή η κούνια αν δεν γινεται αλλιώς.

Εμεις κατα τα άλλα περάσαμε μια ιωσουλα μαλλον, με δέκατα και κακακια περίεργα αλλά τώρα επανηλθαμε. Ο άντρας μου παλι είναι εδώ και μια εβδομάδα με βηχα, λαιμό και συναχι και τον εχουμε σε καραντίνα με μάσκα. Κράζει τον παιδίατρο που μας έβαλε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης γιατί πρώτη φορά λέει αρρωσταινει! :mrgreen:

Από κιλά είμαστε τουρμπο, 6500 ζυγιστηκαμε το Σάββατο. Κατά τα άλλα πρέπει να χωνεψω πως σε 2 μήνες γυρνάω δουλεια κ να προετοιμαστω με τράπεζα γάλακτος κλπ. Καθόλου δεν θέλω! !:(:cry::cry:

Προς το παρόν καλά..που κ που το πρωί μου φιλάει την κοιλίτσα κ αγκαλιά μου κάνει...αλλά τώρα θα δείξει μόλις βγει...ο μικρός..χαχαχαχαχαχα...καλά μια χαρά το βάρος τέλεια#!!!!!!!!Την ίδια ίωση πέρασε κ ο μικρός μου μια εβδομάδα δεν τον έστειλα στο σχολείο,μέχρι να βλ μην έχει καθόλου βήχα...συμπτώματα είχε πυρετό,βήχα με φλεματα ,συνάχι,κ εμετό ευτυχώς μόνο μια μέρα όλα αυτά..μόνο ο βήχας παρέμεινε

hiEW.pngpFRip3.png

Μια χαρα φτου φτου θηριακι ειναι το αντράκι μας φτου φτου!!!χαχαχα οντως που κουράγιο κ όρεξη για δουλειά δεν θα ειναι ποτέ ξανά τοσο μικρά!!!αχχχχ λατρειααα αγάπη ευτυχία!!!!

Κοιτά για λίκνο ναι οι πιο πολυ μ είπαν μονο λατέξ!

Αλλα για κούνια μερικοί είπαν κοκοφοίνικα με λατέξ,μερικοί μου πρότειναν αυτο με τα ελατήρια το κοκοφοίνικα κ λατέξ αλλοι ενα αλλο που ονομάζεται polyflex κ με έχουν μπερδέψει!!ναι για στρώμα δε το συζητώ οντως καλύτερα μια φθηνή κούνια κ ενα ακριβό στρώμα ασυζητητί!!το λίκνο ναι ανεβοκατεβαίνει το καγκελάκι κ θα βολέψει πιστεύω ειναι αυτο που ειναι σαν κούνια αλλα σε μικρή κούνια!ειναι το μεγαλυτερο απο όσα εχω δει!!να ειμαι ειλικρινείς ειδα κ ενα αλλο ξέχασα την εταιρία του που ειναι υφασμάτινο εχει ενσωματωμένο στρώμα και βγαίνει και το πλαϊνό κ γινεται ενα με το κρεβατι αν κ ήξερα οτι θα με βολεύε πιο πολυ δεν το διάλεξα!!χααχχ ναι βρίστε με!τα ηθελα ολα να ειναι σετ!!!

Κοριτσια προσοχή με τις ιώσεις και τα μωράκια κ οι εγκύουλες!

Εγω ημουν σε ενα μαγαζί κ ειδα τη πωλήτρια που έτρεχε η μύτη της κ εξαφανίστηκα!! Χαχαχα τι να κανω! Μου εχει γινει τραύμα!!

Το polyflex έχω πάρει και εγώ για την κούνια, λατεξ με ελατηρια! :wink: Για τον κοκοφοινικα έχουν ακουστεί διάφορα κι είπα να τον αφήσω. . Το υφασμάτινο λικνο που λες μάλλον είναι της chicco, αυτό έχω εγώ κ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Στρωματάκι έχω πάρει λατεξ όπως είπα για το λικνο καθότι είναι δανεικό αλλά και και καινούριο να ήταν και πάλι θα έπαιρνα, δεν νομίζω να κρατούσα το απλό που έχει από μόνο του. Άλλωστε θα κοιμάται σε αυτο τουλάχιστον μέχρι 4 μηνών.

Καλημέρα καλημέρα!!!

Ιουλιανα σε ευχαριστώ για την πληροφορία!!! Μακάρι να περάσει κ στν μικρό μ!!! Γενικότερα ευαίσθητο αρκετά το έντερο ρε κορίτσια αν κ κανει συχνά κακά!!

Μαρακιζ μ, 2 φίλοι μπαμπαδες έκαναν το εμβόλιο κ έχουν αρρωστήσει ήδη πάρα πολλές φορές κ ο άντρας μ ούτε να το ακούσει δεν θέλει... Το πιστεύω ότι μπορεί να ευθύνεται!!!

Αχ κ εμείς κορίτσια μεγαλώνουμε!! Κάνει γελάκια κ κραυγουλες!! Ανυπομονω να στολισουμε όλοι μαζί το δέντρο!!!!

Στεναχωριεμαι γτ μ κάνει αρκετές γουλιες!!! Πλυντήρια τ μικρόυ βάζω σγρ 5 την εβδομάδα!!! Χα χα!!

Εμείς κορίτσια βαφτιζομαστε 23 απριλιου οπότε μετά τις γιορτές αρχίζω την προετοιμασία!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Ιουλιανα σε ευχαριστώ για την πληροφορία!!! Μακάρι να περάσει κ στν μικρό μ!!! Γενικότερα ευαίσθητο αρκετά το έντερο ρε κορίτσια αν κ κανει συχνά κακά!!

Μαρακιζ μ, 2 φίλοι μπαμπαδες έκαναν το εμβόλιο κ έχουν αρρωστήσει ήδη πάρα πολλές φορές κ ο άντρας μ ούτε να το ακούσει δεν θέλει... Το πιστεύω ότι μπορεί να ευθύνεται!!!

Αχ κ εμείς κορίτσια μεγαλώνουμε!! Κάνει γελάκια κ κραυγουλες!! Ανυπομονω να στολισουμε όλοι μαζί το δέντρο!!!!

Στεναχωριεμαι γτ μ κάνει αρκετές γουλιες!!! Πλυντήρια τ μικρόυ βάζω σγρ 5 την εβδομάδα!!! Χα χα!!

Εμείς κορίτσια βαφτιζομαστε 23 απριλιου οπότε μετά τις γιορτές αρχίζω την προετοιμασία!!!!

με το καλό η βάπτιση σας!!!😃😃😃😃

εγώ κορίτσια για στρώμα κούνια μου έφτιαξε ο θείος μου που είναι στην elite strom χρόνια ,αλλά δεν ξέρω τι έβαλε,σίγουρα δεν είναι με κοκοφοινικα γιατί κ εγώ δεν άκουσα τα καλύτερα,σίγουρα έχει ελατήρια κ είναι πολύ καλό πάντως..κ ειδικό για μωρά.

hiEW.pngpFRip3.png

Μαράκι με το καλο η βάφτιση σας!!

Απο οτι βλέπω μάλλον κ εγω αποκλείω το κοκοφοίνικα βρε μαρακιζ σου βγήκε καλο αυτο με τα ελατήρια;κ εγω κατα 95%αυτο ειχα αποφασίσει να πάρω μετα ομως σε ενα αλλο κατάστημα μου άλλαξαν την γνώμη κ με μπέρδεψαν κιόλας μπορω να πω!μου είπε η πωλήτρια οτι αυτη στο δικό της μωρό δεν θα έβαζε τιποτα με ελατηρια κ μου πρότεινε ενα αλλο που ξέχασα εντελώς πως μου το ειπε!(ημουν αδέξια κ ξεχασιάρα πριν την εγκυμοσύνη τωρα ομως αυτο δε λέγεται μου πέφτουν τα πάντα κ ξεχνάω τι έλεγα πριν 10 λεπτά χααχαχχ)ναι οντως της κικο ήταν το λίκνο!!θα σε εχει βολέψει πολυ να φανταστώ!!

Θαλεια αυτο που σκέφτηκα ειναι να παω σε καταστήματα που έχουν στρώματα κ για εμας εκει λέτε αν παραγγείλω θα μπορούν να μου φτιάξουν για τη προεφιβικη κούνια;

Μαράκι με το καλο η βάφτιση σας!!

Απο οτι βλέπω μάλλον κ εγω αποκλείω το κοκοφοίνικα βρε μαρακιζ σου βγήκε καλο αυτο με τα ελατήρια;κ εγω κατα 95%αυτο ειχα αποφασίσει να πάρω μετα ομως σε ενα αλλο κατάστημα μου άλλαξαν την γνώμη κ με μπέρδεψαν κιόλας μπορω να πω!μου είπε η πωλήτρια οτι αυτη στο δικό της μωρό δεν θα έβαζε τιποτα με ελατηρια κ μου πρότεινε ενα αλλο που ξέχασα εντελώς πως μου το ειπε!(ημουν αδέξια κ ξεχασιάρα πριν την εγκυμοσύνη τωρα ομως αυτο δε λέγεται μου πέφτουν τα πάντα κ ξεχνάω τι έλεγα πριν 10 λεπτά χααχαχχ)ναι οντως της κικο ήταν το λίκνο!!θα σε εχει βολέψει πολυ να φανταστώ!!

Θαλεια αυτο που σκέφτηκα ειναι να παω σε καταστήματα που έχουν στρώματα κ για εμας εκει λέτε αν παραγγείλω θα μπορούν να μου φτιάξουν για τη προεφιβικη κούνια;

Ναι καλέ..εγώ είχα πάρει την κούνια την κανονική αλλά από τις μεγάλες ήταν κ μου έκανε στα μέτρα που ήθελα φυσικά...

hiEW.pngpFRip3.png

Κορίτσια....είχα καιρό να μπω και δεν προλάβαινα να πρωτοδιαβάσω...είμαι σε έξταση μιας και ο μεγάλος κοιμάται από τις 9 παρά (συνήθως ξενυχτάμε) και ο μικρός στο λίκνο του ήσυχος ήσυχος...σήμερα έλειπε και ο άντρας μου και έμεινα με τα παιδιά από το πρωί μέχρι τις 3 μόνη μου....εντάξει παλεύεται...δεν είναι τόσο τραγικό...αν και εξαρτάται τη φάση που είναι...

με τα ρούχα μου αρέσει να πηγαίνω με τους πόντους και στις πάνες με τα κιλά...ποτέ δεν προέτρεχα...και για πάνες φορά ακόμα τις έως 6 κιλά...btw είμαστε 6 κιλά...σε δύο εβδομάδες έχουμε βάλει 300 αλλά δεν με απασχολεί...ο μεγάλος μου από 2 προς 3 είχε πάρει μόλις 390 και δεν μου είχε πει τίποτα τότε για τον θηλασμό...marakiz μην αγχώνεσαι κορίτσι μου τα 200 γραμμάρια την εβδομάδα είναι για τον πρώτο καιρό...τώρα θα βάζουν δεν θα βάζουν μισό κιλό το μήνα...άλλωστε στον χρόνο πάνω πρέπει να έχουν τριπλασιάσει το βάρος της γέννησης..εμείς έχουμε διπλασιάσει από τον τρίτο μήνα οπότε μην αγχώνεσαι...

Ο μικρός έχει μύξες...και μου κάνει και βηχαλάκια...ο θεός να τον φυλάει δυο εβδομάδες μείναν για να μπορούμε να πάρουμε και ντεπόν αχρείαστο να είναι...

Την παρασκευή τον πήγα στο golden που είχε Black Friday κορίτσια...είμασταν έξω από τις 11 και γύρισα σπίτι στις 5...θήλασα μόνο στις 2 και για 10 λεπτά...αγγελάκι...μόλις γυρίσαμε έκανε catch up.

Αυτές τις ημέρες γεννάνε κάτι φίλες..

Με το καλό και στις εγκυούλες...

Από κιλά κορίτσια σταθερά στο -8 από την γέννα...επίσης πήγα και κομμωτήριο...έχω κάνει μια μίνι τραπεζούλα και τον αφήνω...δεν αγχώθηκα και με το μπιμπερό...όποιος πεινάει τρώει...δυσκολεύτηκε λίγο αλλά έπιασε...μόλις 70ml ήπιε

bA9gp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια...χαθήκαμε...τι κάνετε; οι έγκυες πώς προχωράνε...περιμένουμε καμιά άλλη το 2016? Εμείς πλέον 3 μηνών...περάσαμε ένα κρύωμα αλλά ευτυχώς το ξεπεράσαμε...από βάρος μόλις μισό κιλάκι τσιμπήσαμε...αλλά ούτως ή άλλως είμαστε σε καλή καμπύλη...

bA9gp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!μου κολησε παλι το θέμα κ ενω μ έβγαινε οτι κάποιος γράφει οταν έμπαινα ειχε μείνει στο παλιό μυνημα!

Zadige περαστικά κοριτσάκι μου!

Γεια σου φωτεινουλα τι κανει η Μπέμπα μας;

Εγω ειμαι καλα το τελευταίο αλλα κουράζομαι πολυ έντονα

Μια βόλτα παω χαλαρά κ μετα απο μια ψάχνω σαν τρελή το κρεβατακι μου! 30 εβδομάδων σημερα δοξα σόι κύριε!! Η

Μέση στα χειρότερα της ποναει με το παραμικρό! Τη περασμένη εβδομάδα που ημουν στο γιατρο έβγαινε μια εβδομάδα μεγαλύτερος ο μπέμπης μας! Τωρα σε 2 εβδομάδες θα κανω το ντομπλερ κ βλέπουμε!!αρα δε ξερω αν σημερα ειμαι 30 η 31 ημερολογιακά ομως ειμαι 30

Μαράκιζ; Μαράκι; Τι κάνουν οι Αντρές μας; Ριτακι τα δίδυμα;

Θαλεια πως πας; Ποσο εισαι τωρα;

Το ότι εγώ ειχα γράψει ένα ολοκληρο κατεβατο και τωρα είδα ότι δεν ανέβηκε ποτέ????

Τι κάνετε κορίτσια? ?? Όντως καιρό έχουμε να πούμε νεάκια. Κι εμείς είχαμε αρρωστησει, λίγο, είχαμε δέκατα κ κακακια με βλεννες. Ευτυχώς τώρα όλα καλά.

Προχτές καναμε το δεύτερο εμβολιο κ εχει κάνει γρομπαλακι στο μπουτάκι του. Κατά τα άλλα έχουμε φτάσει αισίως τα 7100!! και τους 65 πόντους!!! Λίγο ακομα και θα περνουσε την τελευταία καμπύλη το ντερεκακι μου. Είναι ψηλός και δεν του φαίνονται τόσο τα κιλά. Κι εγω με τους πόντους πηγαίνω στα ρούχα, ετοιμαζομαστε σιγά σιγά για τα 6-9 μηνων.

Όσο πάει επικοινωνεί κ περισσότερο και ξετρελαινοοοομαστε εμείς. Σήμερα έκανε το πρώτο του ξεκαρδιτό και εγώ κόντεψα να φορέσω πάνες!!

Κατά τα άλλα ξεκινησα σιγά σιγά αντλησεις για να κάνω τράπεζα, βρήκα και νταντά αφού δυστυχώς αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να πάω στη δουλεια σε 1,5 μήνα περίπου. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Αυτα τα νέα μας. Από Γενάρη θα αρχίσω να κοιτάζω για τη βάφτιση που λεμε τον Ιουνιο και να κάνω και δίαιτα αφού βλέπω με σκέτη διατροφή δεν χάνω, μου έχουν μείνει 4 ακόμα.

Δημητρούλα 30 εβδ. ε? Μωρέ πως πέρασε! Τα άλλα κορίτσια τι κάνετε? Το viivaki που χάθηκε κ αυτό?

Περαστικά κ σε εσάς μαρακιζ!!αχ μωρε ειναι τοσο μικρούλια κ με πιάνει ενα άγχος μονο που σκέφτομαι οτι αρρωσταίνουν!!

Οντως περασε ο καιρός ακόμα 10 έμειναν παλι καλα που πέφτουν κ οι γιορτές κ θα περάσει γρήγορα πιστεύω!

Γενικά έμενε πάντα ετσι μ φαινόταν οτι ο Δεκέμβρης λόγω των γιορτών περνάει πολυ γρηγορα!!

Επιστροφή στη δουλειά ε;δύσκολο φαντάζομαι!!!πολυ!!

Ξέχασα να πω οτι εχω κ μύκητες κ εχω πολυ φαγούρα βρε κοριτσια κ καίγομαι!εχω πάρει ενα ειδικό σαπούνι κανω πλύσεις με χαμομήλι κ επισης βάζω μια αλοιφή που μ εδωςε ο γιατρός μου ειναι για τους μύκητες αλλα απο οτι ειδα κ κατάλαβα βασικά εχει εφαρμοστή κ η χρήση της ειναι κολπικά!εμενα μ ειπε ομως να τη βάζω εξωτερικά!!ειχατε ποτέ μύκητες στην εγκυμοσύνη;κ αν ναι πως το αντιμετωπίσατε;

Α επισης μαρακιζ με το τράχηλο πως πηγές;οταν ήσουν 30 εβδομάδων ας πούμε ποσο ήταν;

Καλημέρα κορίτσια!!!fot30,marakiz,Maraki,Δημητρούλα,zadige ...Εγώ καλά είμαι ...είχα 2 μέρες όχι συνεχόμενες κάτι πονακια περιόδου,κ πόνο στην Μέση...κ αυτό το ελάχιστο αίμα που βλέπω που κ που από την αρχή..δλδ μικρές σταγόνες όσες μια μικρή ελιτσα δέρματος.Κ μου είπε τπτ να μην κάνω..όχι ότι κάνω..αλλά τι να πω..πόνο στην Μέση πολύ κ πλάτη..κ πήρα ζώνη εγκυμοσύνης κ βάζω γιατί δεν γινόταν αλλιώς...

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...