Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Kι εμείς κάναμε εξετάσεις θυροειδούς στις 3 εβδομάδες περίπου. Μας το είχε πει και ο παιδίατρος στο Ρέα και το συζητήσαμε και με τον δικό μας και μας είπε να τις κάνουμε. Νομίζω μετά τις 20 μέρες σταθεροποιείται η ορμόνη στα βρέφη.

Παίρνετε κι εσείς βιταμίνη D;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακιζ τωρα διάβασα πως γέννησες τον κούκλο σου τον πανύψηλο!! Να σου ζήσει, καλότυχος, γερός και δυνατός! και εγω στις 8 Σεπτεμβρίου γέννησα τον δεύτερο μου γιο και πίστευα πως στις 8 πάλι θα γεννούσα και σ αυτη την εγκυμοσυνη αν δεν είχα δίδυμα. να ξερεις ότι στις 8 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε το γενεθλιο της Θεοτόκου, οπότε είναι μια μερα με πολύ θετική ενέργεια! Λυπαμαι για την επείγουσα καισαρικη γιατι είχες ήδη ταλαιπωρηθει με τους πόνους, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος. τωρα πονας καθόλου;; μπραβο σου και με τον θηλασμό. ο επιμένων νικά. Μπράβο και στη Viiv που αν και διδυμα καταφερε και τα θήλασε. εγω με φόρμουλα τα ταιζω. Δυστυχώς.

Μαρακιινλοβ άντε καλή λευτερια και σε σένα! Με εναν πόνο!

Δημητρούλα μην βαζεις άσχημες σκέψεις στο νου σου. αν ειχε το μωρακι πρόβλημα θα στο έλεγε ο γιατρός. φτου φτου μακρια η αρνητική ενεργεια. μόνο θετικες σκεψεις επιτρέπονται. θα φερεις στον κόσμο έναν υγιέστατο γαμπρό!!! Ορίστε ολόκληρο χαρέμι έχει η κόρη της Φωτεινούλας για να διαλέξει!!!! Να προσέχεις τη νυφούλα μας, Φωτεινή!

Και εμενα μου συνεστησαν να κάνω στα μωρα εξεταση θυροειδους. θα πάμε στο μικροβιολογικο μάλλον τη Δευτερα. και επίσης τους δινουμε την βιταμινη όπως και σίδηρο.

Zadige τι κανει ο δικός σου μπέμπης;; εμεις εχουμε καλικους και περναμε ένα δραμα όλοι μας. Viiv εσενα είχαν τα μωρακια; πότε θα τα βαπ΄τισεις;; σε σκεφτομαι πολλες φορες να ξερεις. Διδυμομανα και εσυ και με καταλαβαινεις

Ριτάκι αν σε καταλαβαίνω λέει... Γι αυτό σου λέω κουράγιο, καλή δύναμη και κράτα γερά!!! Πιο πολύ από αναγωγές θυμάμαι να υποφέρουμε κ όχι τόσο από κολικούς, αλλά τι να σου πω δεν είμαι κ σίγουρη, πρώτη φορά μάνα με δυο παιδιά δεν ήξερα από πού μου ερχόταν τι... Ο σπόρος μάραθου βοηθά, δοκίμασε να τους δώσεις λίγο αφέψημα.

Θάλεια άντε με το καλό και ο δικός σου ο μπέμπαρος! Κορίτσια με το κυάλι βλέπουμε πια!!! Γερό να ναι και να ΄χεις καλή εγκυμοσύνη. Λένε ότι στη δευτερη κύηση αυξάνονται οι ναυτίες, ελπίζω να την παλεύεις!

Μαρακίζ μου έχεις λιώσει σαν παγωτάκι μου ακούγεσαι!

Zadige marakiinlove Δημητρούλα Φωτεινή φιλιά!

Εμείς έχουμε καινούρια δόντια, πλεον μπουσουλάμε κ παίζουμε στα πατώματα, θα βαφτιστούμε κιόλας σε μια εβδομάδα, θαυμαστός καινούριος κόσμος ανοίγεται μπροστά μας!!

8sLrp2.png

Καλημέρα και από εμας!!!!!

Είμαστε στην αναμονή!!! Την κοιλίτσα την βλέπω πιο κατεβασμενη και νιώθω αρκετα τραβήγματα κατω χαμηλά!!! Βέβαια λόγω του ότι ανοίξαμε ένα μικρό καφε όλο το πρωι είμαι εκει και βοηθάω τον σύζυγο.. χθες έκανα και γενική και έστρωσα στο σπίτι να μην τα εχω με το μωρό...οπότε ψιλοξενιέμαι αλλα κοριτσια τα άκρα μου είναι χαλια!! Ειδικα από τη δεξια μεριά!!! πολύ πρήξιμο και τα δαχτυλα μου πονάνε όταν κλείνουν.... ελπίζω να είναι λόγω κούρασης και να μην υπάρχει αλλο πρόβλημα... Την τρίτη στη γιατρό θα την ρωτήσω!! Σήμερα είπα δεν θα κουνηθώ από τον καναπέ να δω αν θα ηρεμήσει το πρήξιμο!!!! Και τα υγρά που έχω μπορώ να πω ότι είναι αρκετα!!! Αχ άντε να γενησω!!!! Η ανυπομονησία με τρελαίνει!! χαχχαχα

Μαρακιζ μου σιγα σιγα θα πάρεις το κολάι!!!! Είσαι πολύ ενημερωμενη για όλα και θα δεις τι ομορφα που θα μπεις σε πρόγραμμα!!! Zadige είσαστε καλύτερα? ο μεγάλος σου??

Φωτεινούλα λιώνω με τα γελια και την προσπάθεια ομιλίας της μικρής σου!! χιχιχιχιχι!!!!

βιβακι με το καλό να βαφτιστουν τα αγορακια σου!!! Τωρα αρχίζουν τα ωραία!! Ολη μερα θα παίζετε!!!!!

Δημητρούλα και Θάλεια με το καλό να πάνε όλα στις εγκυμοσύνες σας!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Μαράκι μου μπήκες στο μήνα σου, με το καλό!! Μην κουράζεσαι πολύ, κοίτα να κοιμάσαι όσο μπορείς, όλες το ξέρουμε αυτό θεωρητικά αλλά μόλις γεννάμε το καταλαβαίνουμε χαχα!!

Viivaki σε θυμήθηκα χθες που μύριζα το γιο μου όπως ήταν κουλουριασμένο πάνω μου σαν βατραχάκι, αυτό που έλεγες για την αναπνοή των νεογεννητων. Μούρλια..

Κατά τα άλλα καλά τα πάμε, κοιμάμαι λιιιιιγο παραπάνω και βρίσκουμε

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Μαράκι μου μπήκες στο μήνα σου, με το καλό!! Μην κουράζεσαι πολύ, κοίτα να κοιμάσαι όσο μπορείς, όλες το ξέρουμε αυτό θεωρητικά αλλά μόλις γεννάμε το καταλαβαίνουμε χαχα!!

Viivaki σε θυμήθηκα χθες που μύριζα το γιο μου όπως ήταν κουλουριασμένο πάνω μου σαν βατραχάκι, αυτό που έλεγες για την αναπνοή των νεογεννητων. Μούρλια..

Κατά τα άλλα καλά τα πάμε, κοιμάμαι λιιιιιγο παραπάνω και βρίσκουμε

Που χάθηκε η συνέχεια δεν ξέρω :mad:

Έλεγα πως βρίσκουμε ρυθμούς σιγά σιγά. Η μία θηλή ειναι ερεθισμένη και με ταλαιπωρεί αλλά πάει καλύτερα με το στήθος στον αέρα όλη μέρα, γαλατακι πάνω μόλις θηλασω και ελαιόλαδο, τίπ από πατσούρου αυτό, δείχνει να λειτουργεί.

Τρώμε φουλ. Γεννηθήκαμε 3650, βγήκαμε από μαιευτήριο 3420 και μετά από 6 μερες ζυγιστηκαμε φαγωμένοι 3750. Αγόρασα ζυγαρια ακριβείας 37 ευρω που βρήκα στο σκρουτζ.

Zadige όλα καλά? Περιμένουμε νέα.

Φιλιά σε όλες τις μανούλες.!

Marakiz

Για το στηθος: οπωσδήποτε να εχεις στο σπίτι purelan από το φαρμακειο τη μικρη συσκευασια. Η μόνη κρέμα που δεν πειράζει κ να τη φάει το μωρό και κανει θαύματα, άσε το ελαιόλαδο, δεν πετυχαίνει πλήρη αποκατάσταση του ερεθισμού, μην πληγιασεις κ μετα θα έχετε πρόβλημα. Σε μιάμιση μερα δε θα εχεις ίχνος πληγής ή ερεθισμού.

Για τη ζυγαριά: με μέτρο, η σύμβουλος θηλασμού μου να φανταστείς δε με άφησε να πάρω στα δικά μου ελλειποβαρή, δε βοηθά το θηλασμό μου είπε αν πέσεις στην παγίδα να ζυγίζεις καθε μερα ή μετά από κάθε γεύμα για να μετρήσεις τι έφαγε - όχι.

8sLrp2.png

Marakiz

Για το στηθος: οπωσδήποτε να εχεις στο σπίτι purelan από το φαρμακειο τη μικρη συσκευασια. Η μόνη κρέμα που δεν πειράζει κ να τη φάει το μωρό και κανει θαύματα, άσε το ελαιόλαδο, δεν πετυχαίνει πλήρη αποκατάσταση του ερεθισμού, μην πληγιασεις κ μετα θα έχετε πρόβλημα. Σε μιάμιση μερα δε θα εχεις ίχνος πληγής ή ερεθισμού.

Για τη ζυγαριά: με μέτρο, η σύμβουλος θηλασμού μου να φανταστείς δε με άφησε να πάρω στα δικά μου ελλειποβαρή, δε βοηθά το θηλασμό μου είπε αν πέσεις στην παγίδα να ζυγίζεις καθε μερα ή μετά από κάθε γεύμα για να μετρήσεις τι έφαγε - όχι.

Ναι ναι συμφωνώ με ζυγαρια, 1 φορά την εβδομάδα θα τον ζυγίζω . Η κρέμα τόσο καλή είναι? Είναι αυτή με τη λανονίνη κάπως ετσι? Την έχεις δοκιμάσει δλδ??

Ειναι αγνή λανολινη κ η μονη που οι γιατροί λένε δεν πειράζει να τη φάει το μωρό. Τη χρησιμοποίησα, ελάχιστη χρειάστηκα όσες φορές πηγε να ξεκινήσει ερεθισμός, έβαλα αμέσως κ περασε αμέσως. Μου περίσσεψε από τα 18 gr της συσκευασίας! Απέφευγα να τη βάλω αμέσως πριν θηλάσω, έτυχε όμως κ μου ζήτησαν οπότε θήλασα κανονικά. Απορροφάται γρήγορα πάντως. Σπαθόλαδο που έβαζα κ οχι απλό ελαιόλαδο δεν έκανε σοβαρή δουλειά. Ο αερισμός κ το γΑλα επάνω ειναι ξαθημερινες συνήθειες για την καλή κατάσταση του στήθους αλλα στον εεεθισμό χρειάζεσαι άλλη αντιμετώπιση! Φιλιααα

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

Marakiz

νιν τι κάνεις!!τα μωρά σου??να σε ρωτήσω έχεις σύμβουλο θηλασμό???σε βοηθάει...για στείλε μου αν θες λεπτομέρειες με πμ...να το έχω υπόψιν μου.

hiEW.pngpFRip3.png

Θάλεια διάλεξα παιδίατρο - πιστοποιημένη σύμβουλο θηλασμού γτ ο παιδίατρος που δεν ξέρει πώς αναπτύσσονται τα θηλάζοντα βρέφη μπορεί να σε αποθηλάσει. Και βέβαια με βοήθησε, όσο κι αν ο θηλασμός είναι θέμα θέλησης κ επιμονής, χρειάζεσαι και καθοδήγηση από άνθρωπο που ξέρει, αλλιώς πάλι μπορεί να μην τα καταφέρεις από άγνοια. Σου στέλνω πμ.

8sLrp2.png

Marakiinlove σειρά σου!ποτε περιμένουμε;

Τα νεογέννητα ζουζούνια και οι μανούλες τους τι κάνουν; οι εγκυουλες μας;

Να μου προσέχετε τους γαμπρούς ελπίζω να γίνετε καλές πεθερές χαχαχαχα!

Δημητρούλα τι εβδομαδα είσαι τώρα;εσύ Θάλεια;

Viiv πως ειναι με την εισαγωγή στερεών;έχουν μειωθεί οι θηλασμοι;με τι φαγητά ξεκίνησες;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Marakiinlove σειρά σου!ποτε περιμένουμε;

Τα νεογέννητα ζουζούνια και οι μανούλες τους τι κάνουν; οι εγκυουλες μας;

Να μου προσέχετε τους γαμπρούς ελπίζω να γίνετε καλές πεθερές χαχαχαχα!

Δημητρούλα τι εβδομαδα είσαι τώρα;εσύ Θάλεια;

Viiv πως ειναι με την εισαγωγή στερεών;έχουν μειωθεί οι θηλασμοι;με τι φαγητά ξεκίνησες;

Γεια σας μανούλες όμορφες τι κάνουν τα νινακια σας;πολλούς θηλασμούς εχουμε απο οτι βλέπω μπράβο κοριτσια μου συγχαρητήρια!να συνεχίσετε έτσι! Εγω ειμαι σημερα 18+5 ημερολογιακά τουλάχιστον κ αυτή τη στιγμή ειμαι ξαπλωμένη κ κλωτσάει το ζουζούνι μου!χχεχε τελεια!εσεις πως πάτε;marakiz πως πάει ο θηλασμός ο μπέμπης ήσυχος;φιλία πολλά!!marakiinlove! Κόντευεις τυχερούλα!θαλεια πως πας;μονο εμείς είμαστε με φουσκωμένες κοιλίτσες τα υπόλοιπα κοριτσια έχουν μωράκια στην αγκαλίτσα τους εμείς θα κάνουμε πάρει η μια στην άλλη εχουμε ακόμα!φωτεινουλα εσεις τι κάνετε;η εκλεκτή μας νύφη πως πάει με το θηλασμό κ τις ώρες του ύπνου;δε νομίζω να σε παιδεύει;zadige δυο παιδιά τωρα ε;ο μικρός πως ειναι που ειχε αρρωστήσει;ριτα μου viv μου ολα καλα;δίδυμο μανούλες ε;ελπίζω να μην ξέχασα καμία!!!

Διαφημίσεις

Kι εμείς κάναμε εξετάσεις θυροειδούς στις 3 εβδομάδες περίπου. Μας το είχε πει και ο παιδίατρος στο Ρέα και το συζητήσαμε και με τον δικό μας και μας είπε να τις κάνουμε. Νομίζω μετά τις 20 μέρες σταθεροποιείται η ορμόνη στα βρέφη.

Παίρνετε κι εσείς βιταμίνη D;

Στο Αλεξάνδρα μου έγραψαν να πάω σε 15 μέρες το ίδιο μου είχαν πει και στο πρώτο παιδί και θα πάω μάλλον την Πέμπτη. Εννοείται παίρνουμε D. Στο πρώτο παιδί άργησα να δώσω (βέβαια γεννήθηκε καλοκαίρι) και το σκυλομετάνοιωσα...βέβαια η παιδίατρος μου είπε να πάρει μια καινούρια όχι την κλασσική η οποία είναι πανάκριβη..μόλις τελειώσει το κουτάκι θα πάρω την κλασσική. Εγώ έχω μερική έλειψη...προς το παρόν παίρνω το ασβέστιο με την D προσπαθώ όταν το θυμάμαι να παίρνω 2 την μέρα...αν τελειώσουν τα ασβέστια έχω την D ταμπλέτες...θυμάμαι άρχισα D στον μικρό μου τον όγδοο μήνα και στον χρόνο που έκανε αιματολογικές ήταν οριακά ΟΚ

bA9gp3.png

Σε ότι αφορά το στήθος αν πληγώνεται σημαίνει οτι το μωρό πιάνει λάθος...οπότε πρέπει να το φροντίσεις να μην σε ξαναπληγώσει....και εγώ Purelan εβαζα στο μαιευτήριο...δεν την αγόρασα αλλά ζήτησα από τις μαίες αρκετά δειγματάκια...ευτυχώς στο σπίτι δεν χρειάστηκε...εμένα ο φαταούλας ή μουσταρδίνος όπως τον λέω έχει πάει 3400. Ζυγαριά νοίκιασα...η αλήθεια είναι οτι αν είχα βρει και εγώ τόσο φτηνή θα έπαιρνα..αλλά έρβισκα γύρω στα 60...βασικά τυπικά ζυγίζω γιατί ξέρω οτι πάει καλά...ούτως ή άλλως μετά τον 4 μήνα νομίζω δεν χρειάζεται...το μόνο θέμα που έχω με το μωρό ειναι του αρέσει να χέζει στο open air...και δυστυχώς είχα και την πρώτη μου σκατοετόξευση..πρωτόγνωρες εμπειρίες για μένα. Το βράδυ προς παρόν κοιμάμαι...σαν ζώο θα έλεγα...μπορώ να πω οτι προλαβαίνω να βαρεθώ κιόλας μέσα στην μέρα...σήμερα πηρα τον νεαρό στον μάρσιπο και πήγαμε στο ΚΕΠ για το άμκα του...μπορώ να πω οτι το φέρεσα πολύ άνετα...το mei tai εχω...

bA9gp3.png

Κι εγώ πήγα στο κεπ σμρ για το αμκα, το αφήσαμε χορτασμένο και κοιμισμένο στην πεθερά μου για να μην το βγάζουμε έξω πάλι, το χα πάρει μαζί και για να βγάλω τα ράματα από την καισαρική πριν λίγες μέρες. Μισή ώρα κάναμε μόνο αλλά καθομουνα σε αναμμένα κάρβουνα! Zadige τολμηρή σε βρίσκω που τον πηρες τόσο μικρό σε τόσο κοινόχρηστο χώρο χαχα.

Πήρα και εγω την κρέμα και βαζω και είμαι καλύτερα σαφώς αν και με το που την πιάνει πονάω ακόμα,, μόνο στην αρχή όμως, μετά ισιωνει. Τη θηλη την πρόσεχα από την αρχή υποτίθεται απλά τώρα τήν παραπροσέχω.. η πλάκα πάντως είναι πως το πονεμένο στήθος είναι και το πιο γεμάτο σε γάλα λες και δεν αδειάζει ποτέ.

Συμφωνώ με Viiv, δεν φτάνει μόνο η θέληση καμία φορά, αν δεν έχεις προετοιμαστεί καθόλου και πέσεις και σε μη σωστή ενημέρωση και βρεις οποιου τύπου προβληματάκια μπροστά σου δεν θέλει και πολύ να φρικάρεις και να σταματήσεις.. Μην πω για τα σόγια που ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, από ενδιαφέρον δεν λεω, πολύ κουραστικοί όμως μέσα στην άγνοια τους..

Ζυγαριά εγώ δεν ηθελα καν να πάρω στην αρχή όμως το ζήτησε ο παιδίατρος κι ήθελα βασικά να σκάσουν κάποιοι απ την άγνοια που αναφέρω παραπάνω..

Viiv και εγώ έψαξα για παιδίατρο που να είναι και πιστ.σύμβουλος θηλασμού αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κοντά μου. Θα ήθελα να μου στειλεις κι εμένα πληροφοριακά ποιον έχεις κι εντυπώσεις. Πιστεύω πως ήταν ότι πιο σοφό μπορούσες να κάνεις δεδομένο των διδύμων! !!

Από κιλά είμαι μείον 7, έχω ακόμα 6. Τρώω πολύ τωρα με τον θηλασμό, βασικά πρώτη φορά στη ζωή μου τρωω τόσο αλλα δεν βγαίνει αλλιώς και με τόση αϋπνία. Πρόσεχω μόνο να μην τρώω βλακείες. Από ζάχαρο είμαι οκ με κάποιες μετρήσεις που έκανα. Για το θυροειδή ρώτησα παιδίατρο και δεν μου είπε να κάνω κάτι, όμως θα μιλήσω και με ενδοκρινολόγο μια από αυτές τις μέρες.

Κι εγώ πήγα στο κεπ σμρ για το αμκα, το αφήσαμε χορτασμένο και κοιμισμένο στην πεθερά μου για να μην το βγάζουμε έξω πάλι, το χα πάρει μαζί και για να βγάλω τα ράματα από την καισαρική πριν λίγες μέρες. Μισή ώρα κάναμε μόνο αλλά καθομουνα σε αναμμένα κάρβουνα! Zadige τολμηρή σε βρίσκω που τον πηρες τόσο μικρό σε τόσο κοινόχρηστο χώρο χαχα.

Πήρα και εγω την κρέμα και βαζω και είμαι καλύτερα σαφώς αν και με το που την πιάνει πονάω ακόμα,, μόνο στην αρχή όμως, μετά ισιωνει. Τη θηλη την πρόσεχα από την αρχή υποτίθεται απλά τώρα τήν παραπροσέχω.. η πλάκα πάντως είναι πως το πονεμένο στήθος είναι και το πιο γεμάτο σε γάλα λες και δεν αδειάζει ποτέ.

Συμφωνώ με Viiv, δεν φτάνει μόνο η θέληση καμία φορά, αν δεν έχεις προετοιμαστεί καθόλου και πέσεις και σε μη σωστή ενημέρωση και βρεις οποιου τύπου προβληματάκια μπροστά σου δεν θέλει και πολύ να φρικάρεις και να σταματήσεις.. Μην πω για τα σόγια που ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, από ενδιαφέρον δεν λεω, πολύ κουραστικοί όμως μέσα στην άγνοια τους..

Ζυγαριά εγώ δεν ηθελα καν να πάρω στην αρχή όμως το ζήτησε ο παιδίατρος κι ήθελα βασικά να σκάσουν κάποιοι απ την άγνοια που αναφέρω παραπάνω..

Viiv και εγώ έψαξα για παιδίατρο που να είναι και πιστ.σύμβουλος θηλασμού αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κοντά μου. Θα ήθελα να μου στειλεις κι εμένα πληροφοριακά ποιον έχεις κι εντυπώσεις. Πιστεύω πως ήταν ότι πιο σοφό μπορούσες να κάνεις δεδομένο των διδύμων! !!

Από κιλά είμαι μείον 7, έχω ακόμα 6. Τρώω πολύ τωρα με τον θηλασμό, βασικά πρώτη φορά στη ζωή μου τρωω τόσο αλλα δεν βγαίνει αλλιώς και με τόση αϋπνία. Πρόσεχω μόνο να μην τρώω βλακείες. Από ζάχαρο είμαι οκ με κάποιες μετρήσεις που έκανα. Για το θυροειδή ρώτησα παιδίατρο και δεν μου είπε να κάνω κάτι, όμως θα μιλήσω και με ενδοκρινολόγο μια από αυτές τις μέρες.

Καλημέρα στην όμορφη ΜΑΝΟΥΛΑ κ το γιο πολλά φιλάκια κ στους δυο! Αν σας πω τι είδα στο όνειρο μου χθες κ το σκεφτόμουν να σας το πω βρε κοριτσια εμείς που είμαστε Αθήνα καλό ειναι να βρεθούμε μια φορα κ απο κοντά για κανα καφεδάκι! Μαράκι να σε ρωτήσω κάτι,απο οτι θυμάμαι στη. Εγκυμοσύνη Ανέβηκαν τα επίπεδα του σακχάρου δεν είχες απο πριν έτσι; Στη διάρκεια όμως πριν κανεις τη καμπύλη το μωρό σου ήταν μεγαλυτερο σπίτι φυσιολογικό; Δηλαδή στις μετρήσεις στο έβγαζε παραπάνω απο οτι ήταν; Καλα ε να σας πω νομίζω οτι θα πάω στο γιατρο κ θα βρω κανα παιδί μεγαλυτερο 2-3 βδομάδες!!!δεν ξέρω τ με έχει πιάσει τωρα ίσως φταίνε κ οι κλωτσιές του μπέμπη που όσο πάνε δυναμώνουν παρά πολύ!

Καλημέρα, όχι ήταν νορμάλ οι μετρησεις του. Μην αγχώνεσαι βρεεεε χωρίς λόγο.

Χθες το βράδυ κοιμήθηκα συνολικά 6 ώρες, βαρεσα κι ένα τρίωρο συνεχόμενο, ποιος τη χάρη μου!! Άλλος άνθρωπος σήμερα χεχε!!

Δημητρούλα θυμισε μου τι σε αγχωσε με τις μετρήσεις. εγώ είχα μεγάλο μωρό χωρίς σάκχαρο αλλά από τη Β επιπ. ήταν παραπάνω απ το μέσο oρο και τωρα ειναι στην 97 καμπυλη.

εγώ δεν παίρνω D. τώρα που θα κάνω εξετάσεις θα την τσεκάρω όμως.

η ενημέρωση στο θηλασμό είναι το παν για να το πετυχεις. Το είχε πει και η zadige κάποτε ότι έτσι δεν πέφτεις σε παγιδες "δεν έχω γάλα" κλπ.

Εμεις κοιμόμαστε 5-6 ώρες σερί το βράδυ αλλά τη μέρα ελάχιστα και τρώμε πολύ συχνά.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Δημητρούλα θυμισε μου τι σε αγχωσε με τις μετρήσεις. εγώ είχα μεγάλο μωρό χωρίς σάκχαρο αλλά από τη Β επιπ. ήταν παραπάνω απ το μέσο oρο και τωρα ειναι στην 97 καμπυλη.

εγώ δεν παίρνω D. τώρα που θα κάνω εξετάσεις θα την τσεκάρω όμως.

η ενημέρωση στο θηλασμό είναι το παν για να το πετυχεις. Το είχε πει και η zadige κάποτε ότι έτσι δεν πέφτεις σε παγιδες "δεν έχω γάλα" κλπ.

Εμεις κοιμόμαστε 5-6 ώρες σερί το βράδυ αλλά τη μέρα ελάχιστα και τρώμε πολύ συχνά.

Ήταν το μωρό μεγαλυτερο μια εβδομάδα κ απο οτι θυμάμαι κ στην προηγούμενη μ εγκυμοσύνη γινόταν αυτό!

Η αλήθεια είναι και εύχομαι να με θυμηθείτε σύντομα...οτι στο δεύτερο είναι άλλη η φάση...ο μικρός πέρα οτι βγήκε βόλτα καροτσάδα (τους έβγαλα μαζί με τον μεγάλο μόνη μου για να δοκιμάσω το buggy board) πήγε και ένα γκόλντεν την παρσκευή...πήγε σινεμά θερινό στο σχολείο του μικρού το Σάββατο και το ΚΕΠ ήταν το πιο Light γιατί είναι κάτω από το σπίτι μου και αρκετά οικογενειακό... Πάντως βρε μαρακίζ μου σαν μωρό αυτό που έβγαλες το λες μεγάλο μωρό...κοτζάμ 55 εκατσοστά...όχι οτι σχετίζεται φυσικά αυτό με το ζάχαρο...και εγώ στα μείον 7 προς 8 είμαι αλλά πόσα ακόμα να χάσω...είμαι ήδη μείον σε αυτά που ξεκίνησα...εννοείται και εγώ τρώω σαν βόδι και γλυκά τρώω οπότε το 2κιλο θα το τσιμπήσω...συνεχίζω με Τ4 των 50 και θα δούμε στο τρίμηνο τις εξετάσεις...Το έχω απορία βρε μαρακίζ...εσένα δεν στο κράτησαν το παιδί σε μονάδα παρακολούθησης λόγω διαβήτη κύησης; Αυτά τα προτόκολλα τα έχουν μόνο στα δημόσια...εμείς είμασταν 4 κοπέλες με διαβήτη κύησης που πηγαίναμε στην παρακολούθηση...ελεγχόμενες με διατροφή...πάντως κορίτσια αν με δείτε...δεν μαρτυρά τίποτα επάνω μου οτι υπήρξα έγκυος..και η μήτρα μάζεψε αρκετά γρήγορα..έχω ελάχιστη μπάκα που ούτως ή άλλως είχα και πριν μείνω έγκυος παρά το οτι ήμουν πάντα αδύνατη. Εχτές όταν ξύπναγε ο μικρός και τον έβαζα στο στήθος και άλλαζα πλευρό ρωτούσα τον άντρα μου τι ώρα ήταν...λοιπόν θήλασε στις 1 στις 4 στις 6 και μετά στις 8. Καλά το πάει για βράδυ...την μέρα τρώει πιο συχνά και συνήθως έιναι πιο ήρεμος τα απογεύματα...περίεργο γιατί ο μεγάλος μου τα απογεύματα ήταν δράμα...Νωρίς είναι ακόμα...

bA9gp3.png

Μια χαρα μεγάλο το λες, το ύψος ψάχνουμε από που κι ως που μιας και δεν λες κανέναν μας πρωτο μπόι! :lol: Στις μετρησεις μας όμως ήμαστε πάντα εντός ορίων.

Είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο μου αν θα χρειαστεί να το έχουν στη μονάδα αφού γεννησω και μου είχε πει πως πάντα τα παρακολουθούν μετα τη γέννα για τυχόν υπογλυκαιμία αν έχει υπάρξει ιστόρικό διαβήτη αλλά όχι απαραίτητα σε φαση μονάδας. Φαντάζομαι του κάνανε ότι χρειαζότανε όσο ήμαστε μεσα.

Κοριτσάκια όμορφα τι κάνετε?? Διαβάζω τα νεακια σας κ ανυπομονω να γενησω!!! Αχ δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες!!! Ένα φιλικό μας ζευγάρι που γέννησε στις 12 δεν έχει κοιμηθεί ούτε βράδυ!!! Ο μικρός όλο το βράδυ θηλάζει κ όλη μέρα κοιμάται!! Zadige πως τα καταφερνεις κ κοιμάσαι τόσο καλά?? Μπράβο σ!!! Εμείς κορίτσια συνεχίζουμε!!! Έχει δραστηριότητα ή μήτρα είπε η γιατρός αλλά βλέπουμε!! Την τρίτη που θα πάω ελπίζω να μου πει γεναμε!!!! Χα χα!! Τα φιλιά μας!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...