Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Μαρακίζ μου καλώς ήρθε στη ζωή ο μπεμπουλης σας, να είναι γερός κ καλότυχος κ εσείς δυνατοί, να τον χαίρεστε κ να τον καμαρώνετε! Πολύ συγκινήθηκα από την ιστορία της γέννησής του κ πώς στον έβαλαν στο στηθος μεσα στο χειρουργείο! Λαχταρίσατε αλλά αφού πήγαν όλα καλά δεν πειράζει, σας αύξησε κι άλλο τη συγκίνηση! Όποτε νιώσεις λίγο πιο άνετη, μπορείς να δοκιμάσεις το πλαϊνό ξαπλωτό την ημέρα. Μπορείς να βάλεις κ το χέρι από κατω για να υποστηρίξεις το σώμα του μωρού. Κουράγιο, στην αρχή είναι αγγούρι, αλλά γρήγορα το μωρό στρώνει κ εσύ συνηθίζεις.

Δες τη zadige άνεση που είναι το δεύτερο- κορίτσι σε χαίρομαι, πρέπει να το ευχαριστιέσαι πιο πολύ τώρα που δεν είσαι ψάρι! Ελπιζω να μην κολλήσει το μικράκι τπτ.

Δημητρούλα και στα δικά σου, με το καλό!

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Marakiz να σου ζήσει!!!χαίρομαι που είστε και οι 2 σας καλά. Πονάει η τομη; μπράβο σου με το θηλασμό!ντερεκι ο μπεμπουλης!!!!

Δημητρούλα κι εγώ το είχα ζητήσει απ το γιατρό κ το ζητησα κ εκείνη την ώρα να με βοηθήσουν να θηλασω.και στην ανάνηψη ζαλισα μια και κ μου την έφερε.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ε τοτε πρέπει να το ζητήσω κ εγω οταν θα κοντεύουμε!κοριτσια μου εγω ειμαι κ καπνίστρια κ μ ειναι αρκετά δύσκολο αλλα ειμαι υπέρ του θηλασμού κ θα ηθελα παρά πολύ να θηλάσω!θα το παλέψω όσο μπορώ! Γενικά ειμαι καλα αυτές τις μέρες αλλα μ έχει καρφωθεί μια χαζή ιδέα στο μυαλό ότι κάτι γίνεται με τις μετρήσεις του μωρού μου! Το βαρπμος του 17 εβδομάδων ήταν 200 γραμμάρια κ ο υπέρηχος μας έβγαζε τις μετρήσεις 6 ημέρες μεγαλύτερο δηλ 17+5 η περίμετρος του κεφαλιού όμως ήταν κ αυτό πιο μεγάλο απο ότι ήμουν δηλ 17+3 τι γίνεται τωρα παίζει κάποια ασυμμετρία; Ίσως ειναι χαζό αλλα αυτό το άγχος μ έχει κυριέψει βρε κοριτσια!

Δημητρούλα πολλοί φόβοι βγαίνουν στην εγκυμοσύνη αλλά χρειάζονται χαλιναγώγηση, σκέψου ότι το μικράκι νιώθει κάθε σου συναίσθημα κ σκέψη. Μόνο θετικά συναισθήματα κ σκέψεις κ όλα καλά θα πάνε σε αυτή σου την εγκυμοσύνη είπαμε!

8sLrp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Viivaki πραγματικά σε θαυμάζω για τις αντοχές σου με δύο μωρά και φροντίδα και θηλασμός, τι να πω μπράβο σου!!

Φωτεινούλα η τομη πονάει, κάθε μέρα και λιγότερο ευτυχώς.

Δημητρούλα άν το χεις κόψει στην εγκυμοσύνη θα σου είναι πιο εύκολο να το διατηρήσεις, αξίζει τον κόπο! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά, στο χρωστάει ο θεός! Είσαι δυνατή, να συνεχίσεις έτσι!!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Δημητρούλα πολλοί φόβοι βγαίνουν στην εγκυμοσύνη αλλά χρειάζονται χαλιναγώγηση, σκέψου ότι το μικράκι νιώθει κάθε σου συναίσθημα κ σκέψη. Μόνο θετικά συναισθήματα κ σκέψεις κ όλα καλά θα πάνε σε αυτή σου την εγκυμοσύνη είπαμε!

Όντως προσπαθώ να τα ξεχάσω ολα δεν εύκολο όμως βρε κοριτσια άσε που σκέφτομαι κ το κοριτσάκι μου!την σκέφτομαι συνέχεια κ παρά πολύ την αγαπάω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!σ αυτήν δεν πρόλαβα να δώσω αγάπη κ στοργή,τη φροντίδα που της άξιζε αντιθέτως μη πω πως της φέρθηκα!αν μπορεί όμως να μπει στη ψυχή μου για ενα λεπτό κ να με νιώσει θα καταλάβει ποιος πολύ την αγαπάω! Όντως τα νιώθει τα συναισθήματα κ τις σκέψεις μ ειμαι σίγουρη αφού μερικές φορές οταν ειμαι ανυσηχη κ σκέφτομαι ρίχνει μια κλωτσιά στη μαμα επειδή ξέρει πως θα τα ξεχάσω ολα αυτόματα κ θα χαρώ πολύ!!εσυ πως εισαι;

Α κ σε ευχαριστω πολύ για τη στήριξη σας ευχαριστω ολες με στηρίξατε παρά πολύ !!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Viivaki πραγματικά σε θαυμάζω για τις αντοχές σου με δύο μωρά και φροντίδα και θηλασμός, τι να πω μπράβο σου!!

Φωτεινούλα η τομη πονάει, κάθε μέρα και λιγότερο ευτυχώς.

Δημητρούλα άν το χεις κόψει στην εγκυμοσύνη θα σου είναι πιο εύκολο να το διατηρήσεις, αξίζει τον κόπο! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά, στο χρωστάει ο θεός! Είσαι δυνατή, να συνεχίσεις έτσι!!!

Εννοείται πως το εχω κόψει! Θυμάμαι το τελευταίο τσιγάρο 5 Λέπτα πριν πάω να πάρω την απάντηση της β χοριακης!αχ εκείνη την ημέρα ποσά είχα κανει απο το άγχος μου δε φαντάζεστε τι πέρασα ήταν φρέσκο κ το προηγούμενο κ σκεφτόμουν τα πάντα!πολλες φορές σκέφτομαι ότι αυτό που βιώνω κ εχω μέσα στη κοιλιτσα μου αυτή τη στιγμή ειναι το μεγαλυτερο θαύμα!το μεγαλυτερο όμως τοσο γρήγορα;απο τη δεύτερη περίοδο;στη πρώτη προσπάθεια;ήταν η μέρα της ωοριξιας μου κ μετά το είδα τυχαία σε μια εφαρμογή του κινητού!μου το έδωσε γρήγορα ο θεός έβλεπε τη κατάντια μου τις τελευταίες μέρες!δεν ήμουν καθόλου καλα αν δεν μ ερχόταν η εγκυμοσύνη μου πολύ φοβόμουν ότι θα τη πάθαινα τη βάρια κατάθλιψη!anyway κατάθεση ψυχής που λένε!πως πας marakiz μου με το μπέμπη πως ειναι η ζωή στο σπίτι;σε ποια εβδομάδα γέννησες;

Κοριτσια μου μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε πως να ανοίξω ενα καινούργιο θέμα;

Σκεφτόμουν να φτιάξω ενα ποστ με τις μανούλες του Ιανουριου-Φεβρουαρίου 2017!

Δημητρούλα μόνο θετικές σκέψεις!Τα εμβρυάκια μας καταλαβαίνουν. Το κοριτσάκι σου ξέρει πόσο το αγαπάς και θα είναι φυλακας άγγελος για τον αδερφούλη της.

Η Ρίτα καιρό έχει να μας γράψει. Θα έχει πήξει με τα μπομπιράκια.

Marakiz πως τα πάτε; Κοιμάται ο μπεμπούλης καθόλου; zadige εσύ; ο μεγάλος πως πήρε την έλευση του μικρού;

marakiinlove κοντευεις και εσύ. πώς είσαι;

κορίτσια εμείς φτάσαμε 6300.ο παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω για όσο θέλει η μπέμπα το θηλασμό. εγώ βάζω μικρούς στόχους κάθε φορά προς το παρόν το 6 μηνο του αποκλειστικού.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Δημητρούλα μόνο θετικές σκέψεις!Τα εμβρυάκια μας καταλαβαίνουν. Το κοριτσάκι σου ξέρει πόσο το αγαπάς και θα είναι φυλακας άγγελος για τον αδερφούλη της.

Η Ρίτα καιρό έχει να μας γράψει. Θα έχει πήξει με τα μπομπιράκια.

Marakiz πως τα πάτε; Κοιμάται ο μπεμπούλης καθόλου; zadige εσύ; ο μεγάλος πως πήρε την έλευση του μικρού;

marakiinlove κοντευεις και εσύ. πώς είσαι;

κορίτσια εμείς φτάσαμε 6300.ο παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω για όσο θέλει η μπέμπα το θηλασμό. εγώ βάζω μικρούς στόχους κάθε φορά προς το παρόν το 6 μηνο του αποκλειστικού.

Αυτό θέλω να προσέχει τον αδερφούλι της!κ να νιώθει ποσο την αγαπώ!μπραβο φωτεινούλα μου ολα καλα φτου φτου να συνεχίσετε έτσι!

Διαφημίσεις

Αχ Μαρακίζ μου, ευχαριστώ! Να 'ξερες πόσες φορές είπα ότι δεν έχω άλλες αντοχές κ να που ξεφύτρωναν κ άλλες! Τι να κάνεις, εσύ το κρατάς στη ζωή ειδικά τον πρώτο καιρό. Λίγο προσοχή θελει πάντως με την επιλόχειο, βάλε τον αντρούλη να σε βοηθήσει όσο μπορεί κ να σε βγάλει κ καμια βολτα σε ανοιχτούς χώρους.

Βρε Φωτεινή, μπόμπα η μπέμπα φτου φτου! Μπράβο στο γαλατάκι της μαμάς!!

Η Ρίτα υποψιάζομαι είναι στον πάτο της γαλέρας κ τραβάει βαρύ κουπί, υπομονή κ κουράγιο κοριτσάκι, θα το δεις το φως σιγά σιγά! Φιλιά σε σένα κ σε όλα τα αγγελούδια σου :)

8sLrp2.png

Κοριτσάκια όμορφα!! Να σας ζήσουν τα μπουμπούκια σας!!! Καλότυχα και ευτυχισμένα γεμάτα υγεία να είναι!! Καλό κουράγιο και σε εσάς και πολύ υπομονή!!!!!

Φαντάζομαι μεγαλη η αλλαγή στο σπίτι!!!!!

Εγω είμαι σε αναμμενα κάρβουνα!! Δεν μου περνάνε οι μέρες!!!! 24 έμειναν αν πάμε μέχρι τέλους!!!! Όλα είναι πανέτοιμα και μονο το μπουρμπουλιθρακι μας λείπει!!! χαχαχαχα!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Αχ Μαρακίζ μου, ευχαριστώ! Να 'ξερες πόσες φορές είπα ότι δεν έχω άλλες αντοχές κ να που ξεφύτρωναν κ άλλες! Τι να κάνεις, εσύ το κρατάς στη ζωή ειδικά τον πρώτο καιρό. Λίγο προσοχή θελει πάντως με την επιλόχειο, βάλε τον αντρούλη να σε βοηθήσει όσο μπορεί κ να σε βγάλει κ καμια βολτα σε ανοιχτούς χώρους.

:)

Όχι εντάξει, θέμα με επιλοχειο δεν υπάρχει, μόνο κούραση και λογικό. Ο άντρας μου βοηθάει στο μέγιστο αλλά δυστυχώς έχει δικιά του δουλειά και αργεί να γυρίσει, πόσο μάλλον να πάρει άδεια. . Κατα τα άλλα είναι ένας άγγελος, μακάρι να του μοιασει ο γιος μας!

Φιλιά σε όλες! ! Μαράκι με το καλό! !!!!!!

Φωτεινούλα κοιμάται και τρώει εναλλάξ, απλώς δυσκολευεται να αποχωριστεί την αγκαλιά μου. Ε, σιγά σιγά τη βρίσκουμε την άκρη, χθες ας πούμε κοιμήθηκα συνολικά κανένα 5ωρο κι είναι πολύ καλά αν σκεφτεις τα 3ωρα των προηγούμενων ημερών!

Αχ! Δεν χορταίνω να τον κοιτάζω! !!

κορίτσια πως είστε??έχω καιρό να γράψω εδώ..εμείς κάναμε την Αυχενική εχθές κ είδαμε το φύλο..και είναι αγόρι πάλι!!!--μια χαρά δεν πειράζει....πάντως άλλη εγκυμοσύνη αυτή...με πολλούς εμετούς...κ ζαλάδες...

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Θάλεια με το καλό!!!

Marakiz δεν έχει καταλάβει και αυτό το καημενούλι ότι βγήκε απ την κοιλίτσα! Όλο αγκαλιά έχει ανάγκη. Είναι υπέροχα όντως! Εμένα προσπαθεί να μου μιλήσει και λιώνω έτσι όπως βγάζει τη γλώσσα και γελάει!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Να μας ζήσουν zadige, γερά και καλότυχα να είναι! !

Δεν ρώτησα καθόλου γιατί μπορεί να έγινε εστίασα στην αισθηση οτι κινδυνεύαμε κι οτι ολα πηγαν καλά. Θα ρωτήσω όμως την Παρασκευή που θα πάω να μου βγάλει τα ράματα. Ξαπλωμένη φοβάμαι να θηλασω είμαι και πρωτάρα και έχω ανασφάλειες. Παιδίατρος θα μας έρθει αύριο.

Και τώρα θηλαζω και κουτουλάω μιλάμε! !!

Πως το πήρε ο μεγάλος τον ερχομό του μικρού? ?

Ο μεγάλος το πήρε αρκετά θετικά αν και είχαμε απρόοπτα και δεν ξέρω τη συνέχεια. Δευτέρα βράδυ ο μεγάλος 3 η ώρα άρχισε τους εμετούς...φρικάραμε...ευτυχώς ο μικρούλης ήταν καλός εκείνη τη μέρα και έκανε καλούς υπνάκους το βράδυ (αφού είχε θηλάσει Non stop όλη μέρα 12 ώρο) και μπόρεσα να μαζέψω τα κρεβάτια κτλ..ο άντρας μου το έκανε μπάνιο και φώναξα άρων άρων την μάνα μου να έθρει να τον πάρει...2 μέρες τώρα είναι στους δικούς μου και σίγουρα μαζί με τα του μαιευτηρίου του έχει πέσει πολύ η αποχώρηση...σίγουρα θα την συνδέσει με το μωρό...όσο μείναμε μαζί όταν έκλαιγε το μωρό με φώναζε...μαμά το μωράκι κλαίει σε χρειάζεται...κτλ...τον φώναζα να δει και όταν αλλάζαμε πάνα..γενικά δεν μου έβγαλε κάτι αρνητικό προς το παρόν...για τον θηλασμό το ομολογώ...αν δεν θήλαζα ξάπλα δεν θα θήλαζα...δεν με φαντάζομαι να ξυπνάω το βράδυ να κάθομαι στον καναπέ...μου είχε δείξει μια κοπέλα στο μαιευτήριο....ο πρώτος μου δυσκολευόταν να πιάσει θηλή ξάπλα..αυτός έμαθε γρήγορα...το στήθος που θηλάζει είναι ακουμπισμένο στο κρεβάτι το μωρό στο ύψος της θηλής το στόμα...το χέρι κάτω από ένα μαξιλάρι απαραίτητα..ο πρώτος είχε φάει πολλές αγκωνιές μέχρι να μου κόψει να βάζω το χέρι μου κάτω από το μαξιλάρι ώστε να μην κουνιέται...δόξα το θεό είμαι πολύ καλύτερα από το πρώτο..έχω μαγειρέψει, σιδερώσει, βάλει πλυντήρια τόνους..και σκούπα έχω βάλει...μπάνιο κάνω με την ησυχία μου...ΚΑΜΙΑ σχέση με το πρώτο παιδί που ήμουν πονεμένη, πελαγωμένη και καθηλωμένη...το κακό ειναι οτι κολλήσαμε και εγώ και ο άντρας μου του μεγάλου την γαστρεντερίτιδα και είχαμε κοιλόπονο και δέκατα...το μωρό προς το παρόν την έχει γλιτώσει αλλά κρατάω μικρό καλάθι...Βιταμίνη D απαραίτητα με τον θηλασμό αν δεν στο είπαν και εφόσον έπαιρνες T4 το μωρό θέλει εξέταση θυροειδούς στις 15 μέρες μετά τον τοκετό..στο λέω γιατί στα ιδιωτικά μαιευτήρια δεν το λένε οι παιδίατροι πχ στο ρέα που ξέρω..μόνο στο μητέρα το είπαν σε φίλη μου. Οπότε αν δεν στο είπαν ψάξτο...

bA9gp3.png

Ε τοτε πρέπει να το ζητήσω κ εγω οταν θα κοντεύουμε!κοριτσια μου εγω ειμαι κ καπνίστρια κ μ ειναι αρκετά δύσκολο αλλα ειμαι υπέρ του θηλασμού κ θα ηθελα παρά πολύ να θηλάσω!θα το παλέψω όσο μπορώ! Γενικά ειμαι καλα αυτές τις μέρες αλλα μ έχει καρφωθεί μια χαζή ιδέα στο μυαλό ότι κάτι γίνεται με τις μετρήσεις του μωρού μου! Το βαρπμος του 17 εβδομάδων ήταν 200 γραμμάρια κ ο υπέρηχος μας έβγαζε τις μετρήσεις 6 ημέρες μεγαλύτερο δηλ 17+5 η περίμετρος του κεφαλιού όμως ήταν κ αυτό πιο μεγάλο απο ότι ήμουν δηλ 17+3 τι γίνεται τωρα παίζει κάποια ασυμμετρία; Ίσως ειναι χαζό αλλα αυτό το άγχος μ έχει κυριέψει βρε κοριτσια!

Νομίζω οτι δεν είναι φοβερή αυτή η απόκλιση αλλά ένα έχω να σου πώ...που κάπνιζα 20 χρόνια...το τελαυταίο σου τσιγάρο να ήταν αυτό πριν την χοριακή και ποτέ ξανά...όχι μόνο για τον θηλασμό αλλά για το παιδί σου...στο αλεξάνδρα περιμέναν γονείς (πατεράδες) να δουν τα παιδιά τους στην θερμοκοιτίδα και μου βρωμοκοπούσαν...και ήθελα να τους βροντοφωνάξω...βρε ηλίθιοι....μωρά πάτε να δείτε...μακριά το τσιγάρο από τα παιδιά μας..σαν πρότυπο σαν σκέψη σαν ιδέα σαν μυρωδιά σαν τα πάντα...

bA9gp3.png

"Μαμά το μωράκι κλαίει σε χρειάζεται"

Εντάξει, έλιωσα. απλά. ....

Πολύ γκαντεμιά με την αρρώστια ρε γμτ τί να πω.. εύχομαι να είναι οκ ο μικρούλης.:( να μας λες νεότερα!!!

Τη στάση ξαπλωτή θέλω να τη μάθω και εγώ, μλκ που δεν το ζήτησα στο μαιευτήριο, θα βόλευε με την καισαρική. Να κοιμηθώ πάντως παρέα με το μωρο δεν μπορώ, φοβάμαι πως θα το πλακώσω στον ύπνο μου.. ναι ξέρω δεν παίζει αυτό αλλά δεν μπορώ..

Για βιταμίνη D μου είπε ο παιδίατρος να πάρω, για την εξέταση θυροειδούς δεν το ξερα, θα τον ρωτήσω σε ευχαριστώ!

Θάλεια με το καλό! !!

Δημητρούλα σιγά την απόκλιση, μην σε απασχολεί!!

Νομίζω οτι δεν είναι φοβερή αυτή η απόκλιση αλλά ένα έχω να σου πώ...που κάπνιζα 20 χρόνια...το τελαυταίο σου τσιγάρο να ήταν αυτό πριν την χοριακή και ποτέ ξανά...όχι μόνο για τον θηλασμό αλλά για το παιδί σου...στο αλεξάνδρα περιμέναν γονείς (πατεράδες) να δουν τα παιδιά τους στην θερμοκοιτίδα και μου βρωμοκοπούσαν...και ήθελα να τους βροντοφωνάξω...βρε ηλίθιοι....μωρά πάτε να δείτε...μακριά το τσιγάρο από τα παιδιά μας..σαν πρότυπο σαν σκέψη σαν ιδέα σαν μυρωδιά σαν τα πάντα...

Ναι όντως κ εγω χθες βγήκα με τον άντρα μου για φαγητό κ ήταν 3 κοπέλες πίσω μου που κάπνιζαν κοριτσια δε φαντάζεστε ποσο με ενοχλούσε σε σημείο να πνίγομαι κ να μην. Μπορώ να φάω κ αναγκάστηκα να αλλάξω θέση τι μπορείς να τους πεις σε ανοιχτό χώρο κάπνιζαν!θα προσπαθήσω να μην το ξανά αρχίσω οχι για έμενα!αλλα για το αντράκι μου!πως εισαι στο σπίτι προσαρμόστηκατε με δυο παιδιά;

Πολύ γκαντεμιά με την αρρώστια ρε γμτ τί να πω.. εύχομαι να είναι οκ ο μικρούλης.:( να μας λες νεότερα!!!

Τη στάση ξαπλωτή θέλω να τη μάθω και εγώ, μλκ που δεν το ζήτησα στο μαιευτήριο, θα βόλευε με την καισαρική. Να κοιμηθώ πάντως παρέα με το μωρο δεν μπορώ, φοβάμαι πως θα το πλακώσω στον ύπνο μου.. ναι ξέρω δεν παίζει αυτό αλλά δεν μπορώ..

Για βιταμίνη D μου είπε ο παιδίατρος να πάρω, για την εξέταση θυροειδούς δεν το ξερα, θα τον ρωτήσω σε ευχαριστώ!

Θάλεια με το καλό! !!

μαρακιζ και fot30 σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!να τα χαίρεστε να ζουζουνια σας!!!😃😃😃😃

hiEW.pngpFRip3.png

Θάλεια με το καλό! !!

Στάνταρ κάνουν εξετάσεις θυροειδούς σε όλα τα νεογέννητα ΑΛΛΑ αν η μαμά έπαιρνε T4 στην εγκυμοσύνη θέλουν να περάσουν 15 μέρες για να είναι σίγουροι οτι δεν έχουν επηρεαστεί οι εξτάσεις του νεογέννητου από το χάπι της μαμάς..είναι πρωτόκολλο...στο είπα γιατί ξέρω οτι στα περισσότερα ιδιωτικά μαιευτήρια οι παιδίατροι δεν το λένε..σκέψου εμένα μου το έγραψαν στο βιβλιάριο του μαζί με την D.

bA9gp3.png

Θαλεια με το καλό κοριτσι μου!κ άλλο αγόρι στη παρέα γερό κ τελειομηνο να βγει!!! ΠΗΤ ποτέ έχεις; Κ που θα γεννήσεις με το καλό;

Στο μητέρα θα γεννήσω όπου γέννησα κ τον πρώτο...μου στην Αθήνα εννοώ..σε ιδιωτικό κ πητ έχω μέχρι 21/3/17.σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!με το καλό κ εσύ!!

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...