Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

geia sas k kalo mina!eimai nea sto club k pragmatika pairnw poli kouragio apo sas...an kai eimai mikroula k egw prospathw na kanw paidaki panw apo xrono kai dustuxws den ta katafernw k olo apogoiteuomai.....:-((( o giatros leei oti einai ola kala...alla ana einai etsi gt den erxetai???k pws ginete na min exeis anxos otan einai to mono pragma pou theleis??pws mporeis na to ksexaseis??pleasee boithiste meeee

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Θα θελα να κάνω μια ερωτηση...Εχω σταθερο κυκλο 28 ημερών και αδιαθέτησα 10 Σεπτεμβριου.Καναμε ελευθερο στις γονιμες μου μέρες.Πηρα και το τεστ ωορριξιας Clear blue και ήμουν ακριβώς..Εχτές έκανα απο περιεργεια πάλι τεστ ωορριξιας και μου βγήκε θετικό.Πως μπορεί να εγινε αυτό αφου πέρασαν οι γόνιμες?Μηπως μπορει να εδειξε εγκυμοσυνη???

Καλημερα κοριτσια!!!Θα θελα να κάνω μια ερωτηση...Εχω σταθερο κυκλο 28 ημερών και αδιαθέτησα 10 Σεπτεμβριου.Καναμε ελευθερο στις γονιμες μου μέρες.Πηρα και το τεστ ωορριξιας Clear blue και ήμουν ακριβώς..Εχτές έκανα απο περιεργεια πάλι τεστ ωορριξιας και μου βγήκε θετικό.Πως μπορεί να εγινε αυτό αφου πέρασαν οι γόνιμες?Μηπως μπορει να εδειξε εγκυμοσυνη???

γιατι αγχωνεσαι αδικα?νομιζω οτι αφου εχεις κυκλο 28 ημερων τοτε στις 8 οκτωβριου περιμενεις ,κανε λιγο υπομονη και μακαρι να μην σου ερθει.παντως το τεστ ωορρηξιας δεν δειχνει εγκυμοσυνη απο οσο ξερω.ελπιζω ολα να σου πανε καλα.

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

γιατι αγχωνεσαι αδικα?νομιζω οτι αφου εχεις κυκλο 28 ημερων τοτε στις 8 οκτωβριου περιμενεις ,κανε λιγο υπομονη και μακαρι να μην σου ερθει.παντως το τεστ ωορρηξιας δεν δειχνει εγκυμοσυνη απο οσο ξερω.ελπιζω ολα να σου πανε καλα.

Περιμένω στις 8/10...Αλλά δεν παιρνουν οι ατιμες μέρες!!!!!!Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σου!!!!!

Γεια σας και απο μενα!!

Μετα απο 5 χρονια ελευθερων επαφων εμεινα εγκυος στο γιο μου με φυσικη συλληψη...:P

Μετα απο 9 χρονια προσπαθειων, εκανα εξωσωματικη και εμεινα εγκυος με την πρωτη στα διδυμακια μου..!!:P

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα!!

Μετα απο 5 χρονια ελευθερων επαφων εμεινα εγκυος στο γιο μου με φυσικη συλληψη...:P

Μετα απο 9 χρονια προσπαθειων, εκανα εξωσωματικη και εμεινα εγκυος με την πρωτη στα διδυμακια μου..!!:P

Τόσο πολύ; Καθόλου ενθαρρυντικό βίλλυ μου.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια γεια και από μένα,εγω είμαι απο τις τυχερες που έμενα από τον πρώτο μήνα εγκυος χωρίς πολύ προσπάθεια.Και στις πέντε εγκυμοσύνες ,δυστυχώς οι δύο είχαν κακή καταληξη ,δεν πειράζει όμως γιατί έχω τρια υπέροχα παιδάκια.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Γεια σας και από μένα!

Εγώ έμεινα μετά από 3 μήνες αλλά δυστυχώς το έχασα πριν 2 εβδομάδες...

Ελπίζω να είμαι τυχερή μόλις μου δώσουν το οκ πάλι και να μείνω σύντομα όπως και την 1η φορά!

Καλή επιτυχία σε όλες σας και καλή δύναμη!

Καλά αποτελέσματα όσες περιμένετε το πολυπόθητο +++!!!

tt15f4a9.aspx

Μη το πεις πουθενά αλλά κι εγώ έτσι είχα επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη μου πριν κάνω χοριακή.... :P

Μου είχαν τελειώσει τα τεστ εγκυμοσύνης το ΣΚ και έκανα ωορρηξίας... πίστεψέ με το έψαξα στο internet και είδα ότι η χοριακή με την LH που μετρούν τα τεστ ωορρηξίας έχουν περίπου την ίδια μορφολογία οπότε αν δεν έχεις γενικά υψηλή LH στον οργανισμό σου, είναι σίγουρα πολύ καλή ένδειξη!

NE1r.png

• 3 εβδομάδες μετά...
geia sas k kalo mina!eimai nea sto club k pragmatika pairnw poli kouragio apo sas...an kai eimai mikroula k egw prospathw na kanw paidaki panw apo xrono kai dustuxws den ta katafernw k olo apogoiteuomai.....:-((( o giatros leei oti einai ola kala...alla ana einai etsi gt den erxetai???k pws ginete na min exeis anxos otan einai to mono pragma pou theleis??pws mporeis na to ksexaseis??pleasee boithiste meeee

Γιούλη μου να πιστέψεις τον γιατρό σου και τον εαυτό σου πάνω απ'όλα....

Το πιο πιθανό είναι να το προκαλείς εσύ η ίδια απο το ανχος σου και μόνο.. Προσπάθησε να το ξεχάσεις για λίγο καιρο και να κάνετε μια εκδρομούλα με το συντροφό σου! Πού ξέρεις τι γίνεται?? Ετσι κ αλλιώς το είπες και μόνη σου, είσαι πολύ μικρή και δεν χρειάζεται να ανχώνεσαι!

Καλή επιτυχία!!

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Είμαι καινούρια κι εγώ στο φόρουμ, αν και έμπαινα και διάβαζα τους τελευταίους 3 μήνες. Εγώ ήμουν σχετικά τυχερή μπορώ να πω..έμεινα στον 3ο μήνα προσπαθειών, που ήταν και ο μήνας που είχαμε και τις περισσότερες επαφές. Όλες περιμένουμε να μείνουμε με την πρώτη, αλλά δε γίνεται πάντα.. Υπομονή συνιστώ σε όλες και όταν έρθει η ώρα να δείτε το τεστ θετικό, θα καταλάβετε πόσο ανούσιο ήταν όλο αυτό το άγχος και οι κακές σκέψεις!!!

Έμαθα τα ευχάριστα πριν 1 εβδομάδα και τώρα είμαι 6 εβδομάδων. Απίστευτο μου φαίνεται!!!!!:lol:

Καλησπερα κοριτσια!!!!Παντρευτηκαμε τον Ιουνιο του 2012 και κατευθειαν μπηκαμε στη διαδικασια να κανουμε παιδακι!Ο πρωτος μηνας δε μας ''εκατσε"!Στο δευτερο ομως μηνα σταθηκα τυχερη!Τωρα διανυω την εβδομη εβδομαδα της κυησης μου,και ευχομαι ο θεος να βαλει το χερι του,ολα να πανε καλα!Και ολα τα κοριτσια που προσπαθουν,να τους χαρισει ο θεος ενα παιδακι!Και ολα να ειναι καλα!Δε θελει αγχος...ας αφησουμε τη φυση και Το Θεο να κανουν το θαυμα τους...:D

Μαράκι συγχαρητήρια!!!Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!!Είναι άπό τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα που διάβασα!Και εγώ παντρεύτηκα τώρα τον Οκτώβρη και ξεκινήσαμε και εμείς εντατικές προσπάθειες!!!Εύχομαι να τα καταφέρω τόσο σύντομα όσο και εσύ!Μάλλον έχεις δίκαιο για το ανόητο άγχος που μας πιάνει,ξέρει ο Θεός.

Εγώ έμεινα έγκυος μετά από έναν ολόκληρο χρόνο προσπαθειών κ παρόλα τα ορμονικά θεμετάκια κ τις πολυκυστικές που υπήρχαν με το που το ''τάξαμε'' στο Αγ.Ιωάννη το Θεολόγο συνέλαβα.Κι όταν πρωτοπήγα με τη θετική χοριακή στο γιατρό απορούσε πώς κι έμεινα έγκυος χωρίς καμία θεραπεία ή εξωσωματική!..Παρόλο πάντως που δυσκολευτήκαμε στο πρώτο παιδάκι μετά από 5,5 μήνες αξιωθήκαμε κ για 2ο κ τώρα το περιμένω πως κ πως!Απλά είναι λίγο δύσκολη σαν εγκυμοσύνη λόγω πρόσφατης καισαρικής..αλλά..χαλάλι!

Καλησπέρα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου γιατί πιστεύω ότι θα μας δώσει κουράγιο. Είχαμε 2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών με το σύντροφό μου. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι την απογοήτευσή μας. Πέρυσι απευθυνθήκαμε στο γιατρό και μετά από εξετάσεις διαπίστωσε ανωαριακούς κύκλους σε μένα και ένα μικρό θέμα κινητικότητας στο σύντροφό μου. Ξεκινήσαμε τις προσπάθειες με sepafar και τα λοιπά και πάλι χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μέχρι που η απογοήτευσή μου μεγάλωσε τόσο που έγινε άρνηση. Δεν ήθελα να ακούω για το θέμα αυτό, Θύμωνα και με τον παραμικρό υπαινιγμό που έκανε ο σύντροφός μου. Δεν ασχολούμουν.

Πριν ένα μήνα επισκέφτηκα το γυναικολόγο μου για το ετήσιο τεστ ΠΑΠ κι το ζήτημα επανήλθε. Με τα γνωστά του "μην απογοητεύεσαι και τρόποι υπάρχουν, κλπ.". Ρωτώντας λοιπόν το γιατρό μου αν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να μπορέσω ποτέ να κάνω παιδί μου απάντησε: "Με τον παραδοσιακό τρόπο το θεωρώ δύσκολο. Προσπαθείτε 2 χρόνια και χωρίς αποτέλεσμα. Η γονιμότητα είναι περίεργο πράγμα βέβαια αλλά το θεωρώ απίθανο". Και μετά από αυτό περάσαμε στην εξέταση όπου διαπίστωσε απλά ότι έχω αρχίσει να κάνω αυγουλάκια.... 33 μέρες μετά με 6 μέρες καθυστέρηση η χωριακή έδειξε 1370 μονάδες.!!!!!!!!!!!!!!!!! Φαντάζεστε τη χαρά μας? Ο γιατρός μου τρελάθηκε! Συνεχώς μου έλεγε "χαίρομαι που με διέψευσες".

Για αυτό σας λέω. Μην απογοητεύεστε. Όλα θα γίνουν μόνο αν έχετε πίστη. Στο Θεό, στη φύση στον άνθρωπο όπου εσείς πιστεύετε. Εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη σε όλες μας!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Μαράκι συγχαρητήρια!!!Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!!Είναι άπό τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα που διάβασα!Και εγώ παντρεύτηκα τώρα τον Οκτώβρη και ξεκινήσαμε και εμείς εντατικές προσπάθειες!!!Εύχομαι να τα καταφέρω τόσο σύντομα όσο και εσύ!Μάλλον έχεις δίκαιο για το ανόητο άγχος που μας πιάνει,ξέρει ο Θεός.

ΘέαΜΔουλευω σε ψυχιατρικη κλινικη,με αρκετα κατακοιτα περιστατικα!Ελεγα πως ποτε δε θα πιασω παιδι,λογω του βαρους!Τον πρωτο μηνα προσπαθειων,προσεχα οπως <<ο "εξω απο δω" το λιβανι>>!Οταν ειδα πως δεν ειχα αποτελεσμα,ειπα μεσα μου πως ειτε σηκωνω 100 κιλα ειτε ειμαι ξαπλα ολη μερα,εαν ειναι να πιασω παιδι,θα πιασω!Και ετσι αφεθηκα!Παντως πιστευω πως ο καθε οργανισμος και το καθε σωμα θελει τον χρονο του!Και σιγουρα καλη ψυχολογια!Ευχομαι πραγματικα απο καρδιας συντομα να εχεις στην κοιλιτσα σου ενα "σπορακι"!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Και μετά από αυτό περάσαμε στην εξέταση όπου διαπίστωσε απλά ότι έχω αρχίσει να κάνω αυγουλάκια.... 33 μέρες μετά με 6 μέρες καθυστέρηση η χωριακή έδειξε 1370 μονάδες.!!!!!!!!!!!!!!!!!

moodyΔεν μπορεις να φανταστεις ποσο με συγκινησε η ιστορια σου!Ευχομαι ολα να σου ερθουν βολικα!Ο θεος να εχει καλα εσενα και την οικογενεια σου!Πραγματικα ενα πολυ ελπιδοφορο μηνυμα!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Και μετά από αυτό περάσαμε στην εξέταση όπου διαπίστωσε απλά ότι έχω αρχίσει να κάνω αυγουλάκια.... 33 μέρες μετά με 6 μέρες καθυστέρηση η χωριακή έδειξε 1370 μονάδες.!!!!!!!!!!!!!!!!!

moodyΔεν μπορεις να φανταστεις ποσο με συγκινησε η ιστορια σου!Ευχομαι ολα να σου ερθουν βολικα!Ο θεος να εχει καλα εσενα και την οικογενεια σου!Πραγματικα ενα πολυ ελπιδοφορο μηνυμα!

σ ευχαριστώ πολύ! όλες μας εύχομαι να έχουμε θετικό αποτέλεσμα σύντομα. Αυτό που λένε πάντως ότι αν αφεθείς θα σου έρθει είναι δεδομένο!!!!! καλή δύναμη σε όλες!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Ρε κορίτσια διαβάζω ότι ήσασταν μέσα στο άγχος από τον πρώτο μήνα προσπαθειών και απογοητευόσασταν όταν δεν μένατε έγκυες από τον πρώτο-δεύτερο μήνα. Τι να πω και εγώ που προσπαθούμε πάνω από 1,5 χρόνο. Απογοήτευση!!!!Και τώρα τι?Άντε να κάνεις εξωσωματική και να πάρεις ένα σωρό ορμόνες. Έχω τρομερή απογοήτευση...

Ρε κορίτσια διαβάζω ότι ήσασταν μέσα στο άγχος από τον πρώτο μήνα προσπαθειών και απογοητευόσασταν όταν δεν μένατε έγκυες από τον πρώτο-δεύτερο μήνα. Τι να πω και εγώ που προσπαθούμε πάνω από 1,5 χρόνο. Απογοήτευση!!!!Και τώρα τι?Άντε να κάνεις εξωσωματική και να πάρεις ένα σωρό ορμόνες. Έχω τρομερή απογοήτευση...

Κοριτσάρα κι εμείς μετά από 1μιση χρόνο τα καταφέραμε και μάλιστα εκεί που το είχα πάρει απόφαση ότι ΔΕΝ...Μάλιστα έλεγα να πάω σε γιατρό, αλλά το καθυστερούσα. Εν τω μεταξύ μετακομίσαμε και σε δικό μας σπίτι και είπαμε ότι για κάποιο διάστημα θα σταματούσαμε τις προσπάθειες μέχρι να φέρουμε βόλτα το σπίτι, να δούμε τα οικονομικά με το δάνειο κλπ...Οπότε καταλαβαίνεις ότι στην ουσία εκεί που το είχα πάρει απόφαση να σταματήσω, ήρθε η μικρή...Πλέον κλείσαμε τις 5 εβδομάδες αφότου γεννήθηκε και δεν χορταίνω να την κοιτάω...:D:D:D:D

VSslp3.png

Κοριτσάρα κι εμείς μετά από 1μιση χρόνο τα καταφέραμε και μάλιστα εκεί που το είχα πάρει απόφαση ότι ΔΕΝ...Μάλιστα έλεγα να πάω σε γιατρό, αλλά το καθυστερούσα. Εν τω μεταξύ μετακομίσαμε και σε δικό μας σπίτι και είπαμε ότι για κάποιο διάστημα θα σταματούσαμε τις προσπάθειες μέχρι να φέρουμε βόλτα το σπίτι, να δούμε τα οικονομικά με το δάνειο κλπ...Οπότε καταλαβαίνεις ότι στην ουσία εκεί που το είχα πάρει απόφαση να σταματήσω, ήρθε η μικρή...Πλέον κλείσαμε τις 5 εβδομάδες αφότου γεννήθηκε και δεν χορταίνω να την κοιτάω...:D:D:D:D

Εγώ δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου δυστυχώς. Πάντα μέσα μου λέω ότι θα είμαι άνετη όμως κατά βάθως πάντα ελπίζω και αναζητώ να βρω συμπτώματα εγκυμοσύνης. Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να μην το σκέφτεσαι να μου το πείτε γιατί εγώ πραγματικά δεν τα καταφέρνω. Είμαι 33 και μισό και προσπαθούμε γύρω στους 22 μήνες. Πριν 6 μήνες έκανα αφαίρεση πολύποδα και τώρα σε μια εξέταση μου βρήκαν πάλι πολύποδα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι παίζει ρόλο στην εγκυμοσύνη γι αυτό και τον έβγαλα και τώρα ξαφνικά μου λένε ότι δεν επηρεάζει την σύλληψη αλλά αυξάνει την πιθανότητα αποβολών. Μακάρι να είμαι και εγώ τυχερή αλλά καθώς περνάει ο χρόνος χάνω την ελπίδα μου. Σκέφτομαι μέχρι τα χριστούγγενα να πάω στον γιατρό για να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο. Πραγματικά όμως θέλω τόσο πολύ να συλλάβω με φυσιολογικό τρόπο.

...

Εγώ δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου δυστυχώς. Πάντα μέσα μου λέω ότι θα είμαι άνετη όμως κατά βάθως πάντα ελπίζω και αναζητώ να βρω συμπτώματα εγκυμοσύνης. Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να μην το σκέφτεσαι να μου το πείτε γιατί εγώ πραγματικά δεν τα καταφέρνω. Είμαι 33 και μισό και προσπαθούμε γύρω στους 22 μήνες. Πριν 6 μήνες έκανα αφαίρεση πολύποδα και τώρα σε μια εξέταση μου βρήκαν πάλι πολύποδα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι παίζει ρόλο στην εγκυμοσύνη γι αυτό και τον έβγαλα και τώρα ξαφνικά μου λένε ότι δεν επηρεάζει την σύλληψη αλλά αυξάνει την πιθανότητα αποβολών. Μακάρι να είμαι και εγώ τυχερή αλλά καθώς περνάει ο χρόνος χάνω την ελπίδα μου. Σκέφτομαι μέχρι τα χριστούγγενα να πάω στον γιατρό για να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο. Πραγματικά όμως θέλω τόσο πολύ να συλλάβω με φυσιολογικό τρόπο.

...

2 Χρόνια.....με θεραπεία και με διαπιστωμένο δικό μου πρόβλημα κοριτσάκι...και να δεν μπορούσα να μην το σκέφτομαι και να μην ψάχνω συμπτώματα. Όταν ο γιατρός μου είπε ότι με φυσική επαφή ήταν ακατόρθωτο εκεί σταμάτησα να ασχολουμαι και σε πληροφορώ έμεινα με την πρώτη. Ο γιατρός μου έπαθε πλάκα. Αφού προχτές που πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο μου είπε: Δε φαντάζομαι πόσο χαίρομαι που με ξεφτίλησες και μένα και τα βιβλία." Είναι πολύ δύσκολο να το ξεχάσεις αλλά εμένα η πείρα με δίδαξε ότι πραγματικά λειτουργεί!!!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Καλημέρα!!! Αν και εδώ και καιρό διαβάζω τα μηνύματά σας και συμμερίζομαι τις αγωνίες σας, εν τέλει σήμερα κατάφερα να κάνω εγγραφή. Είμαι και εγώ στην προσπάθεια για ένα δεύτερο παιδάκι αλλα κάθε φορά με τρώει το άγχος και στο τέλος έρχεται αυτή η σιχαμερή περίοδος σηκώνοντας για άλλη μια φορά την κόκκινη σημαία της! Θα ήθελα απο κάποια να με διαφωτίσει λίγο αν γίνεται. Έχω κύκλο 28-29-30 μέρες περίπου. Προηγούμενη περίοδος 1/11. Ειχαμε ελευθερη επαφή με τον άντρα μου στις 10/11 και 11/11 ή 11/11 και 12/11 (δεν θυμάμαι καλά).Την 14η μέρα είχα πολλά υγρά και μαζί με κάτι ενοχλήσεις υπέθεσα οτι ειναι ωορρηξία. Εν τω μεταξύ την πέμπτη και παρασκευή (προχθές) είχα πολλούς πόνους χαμηλά και κάθε μέρα έχω δέκατα γύρω στο 37. Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρχει το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης? Εχει πρηστεί το στήθος μου πολύ...εχω καποιους πονους σαν να περιμένω περιοδο...καπου καπου εχω κατι ανεπαισθητες αναγούλες. Τι λέτε να ειναι βρε κορίτσια? πανε χρόνια απο τότε που γέννησα την κορούλα μου και τα έχω ξεχάσει...αν μπορείτε να με διαφωτίσετε θα το εκτιμούσα πολύ!

Υ.Σ. Ευχομαι σε όλες σας να εισακουστούν οι ευχές σας!

...

Καλημέρα....ειμαι καινούρια και ...διαβάζοντας τα μηνύματα είδα και το δικό σου. Να ρωτήσω λίγο....τα συμπτώματα του πολύποδα ποια είναι΄?

Κατα την γνώμη μου δεν θέλει αγχος πως το πετυχαίνεις όμως αυτό όταν το μυαλό σου κολάει μόνο σε αυτό και στο τέλος σου γίνεται έμμονη ιδέα και σκέφτεσε μόνο αυτο?Η δική μου εμπειρία λέει να κάνετε έρωτα για εσάς και όχι για την σύληψη έτσι θα προκύψει.Εγώ θα σας πω τις δικές μου εμπειρίες.Μένω έγκυος την κόρη μου στο δεύτερο μήνα προσπάθειας μετά απο 9 χρόνια αποφάσισα να κάνω δεύτερο παιδί τό οποίο έχασα με παλλίνδρομη κύηση απο λάθος γυναικολόγου στον δεύτερο μήνα προσπάθειας. 1 χρόνο μέτα μένω εγκύος τον γιο μου μετά απο 4 μήνες προσπάθειας αυτό που κατάλαβα όμως είναι ότι απο το αγχός μου στην δεύτερη εγκυμοσύνη όταν ερχόμουν σε επαφή κάθε μέρα όλο το μήνα δεν έμενα έγκυος και απογοητευόμουν όταν σταμάτησα να το σκεύφτομαι και η επαφη έγινε κάθε δεύτερη η τρίτη ημέρα έμεινα έγκυος.Μην μετράτε μέρες να κάνετε έρωτα όποτε θέλετε και όχι επειδή πρέπει για την εγκυμοσύνη έτσι δεν θα έρθει ποτέ .Δικό μου συμπεράσμα διωξτε το άχγος και εφόσον δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα η εγκυμοσύνη θα έρθει αμέσως.Ελπίζω να βοήθησα καποιες με τις δικές μου εμπειρίες γιατι και εγώ έχω περάσει απο αυτο το στάδιο και ξέρω πολύ καλά πως είναι αυτή η περίοδος της αναμονής μέχρι να δεις στο θετικό τεστ τις δυο γραμούλες.

2 Χρόνια.....με θεραπεία και με διαπιστωμένο δικό μου πρόβλημα κοριτσάκι...και να δεν μπορούσα να μην το σκέφτομαι και να μην ψάχνω συμπτώματα. Όταν ο γιατρός μου είπε ότι με φυσική επαφή ήταν ακατόρθωτο εκεί σταμάτησα να ασχολουμαι και σε πληροφορώ έμεινα με την πρώτη. Ο γιατρός μου έπαθε πλάκα. Αφού προχτές που πήγαμε για τον πρώτο υπέρηχο μου είπε: Δε φαντάζομαι πόσο χαίρομαι που με ξεφτίλησες και μένα και τα βιβλία." Είναι πολύ δύσκολο να το ξεχάσεις αλλά εμένα η πείρα με δίδαξε ότι πραγματικά λειτουργεί!!!!!

Είναι τόσο αισιόδοξο αυτό που έγραψες. πραγματικά χαίρομαι για σενα απλά εμένα μου φαίνεται απίστευτο ότι κάποια στιγμή θα συμβεί και σε μένα. Από την μια ελπίζω και από την άλλη απογοητεύομαι. Δίπλα μας έχουμε αρκετά παραδείγματα ζευγαριών που δεν έχουν παιδιά και φοβάμαι μην είμαστε και εμείς ένα από αυτά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...