Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.441

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1018
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Δεν το λένε οι γιατροί πάντως. :rolleyes: Κι εμένα τόσα χρόνια οι περισσότεροι μου λέγανε ότι φταίει το άγχος μου που δε συλαμβάνω, με είχαν κάνει να το πιστέψω μάλιστα. Τελικά το άγχος μου δημιούργησε ένα σωρό άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα. Εξακολουθώ να έχω άγχος για πολλά πράγματα, αλλά αφού κατάφερα κι έμεινα έγκυος, προφανώς δεν έφταιγε αυτό.

Έχω ακούσει ότι με το άγχος εκλύονται ορμόνες που εμποδίζουν τη σύλληψη. Αλλά όταν το είπα στο γιατρό μου ξέρεις τι μου είπε; "Ε δεν μπορεί, κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή να έχεις άγχος, υποτίθεται ότι το σεξ σε χαλαρώνει κιόλας, μη λες βλακείες λοιπόν."

Τι να πω,ακούς τόσα πράγματα γύρω γύρω που δεν ξέρεις τι να πρωτοπιστέψεις και στο τέλος τρελαίνεσαι.....Σ'αυτό έχει δίκιο ο γιατρός σου,δε είναι δυνατόν κάθε φορά στην επαφή να έχεις άγχος...Εκτός κι αν είναι αυτοσκοπός το παιδί...........

Ujhhp3.png

NNSNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς τα καταφέραμε μετά απο 1 χρόνο το μήνα που είπαμε οτι θα αρχίζαμε να ψαχνόμαστε. Ούτε καν το φανταζόμασταν όταν το τεστ θα έδειχνε θετικό! Το πρώτο δεν το πίστεψα, νόμιζα ότι αγόρασα ληγμένο κ πήρα κ 2ο!

Δεν το λένε οι γιατροί πάντως. :rolleyes: Κι εμένα τόσα χρόνια οι περισσότεροι μου λέγανε ότι φταίει το άγχος μου που δε συλαμβάνω, με είχαν κάνει να το πιστέψω μάλιστα. Τελικά το άγχος μου δημιούργησε ένα σωρό άλλα ψυχοσωματικά προβλήματα. Εξακολουθώ να έχω άγχος για πολλά πράγματα, αλλά αφού κατάφερα κι έμεινα έγκυος, προφανώς δεν έφταιγε αυτό.

Έχω ακούσει ότι με το άγχος εκλύονται ορμόνες που εμποδίζουν τη σύλληψη. Αλλά όταν το είπα στο γιατρό μου ξέρεις τι μου είπε; "Ε δεν μπορεί, κάθε φορά που έρχεσαι σε επαφή να έχεις άγχος, υποτίθεται ότι το σεξ σε χαλαρώνει κιόλας, μη λες βλακείες λοιπόν."

Oταν η ελευθερη επαφη εχει συνδιαστει με ενα παιδι,τοτε σε πληροφορω οτι πολυ ευκολα ο ερωτας μπορει να σου προκαλεσει μεγα αγχος!

Εχω διαβασει οτι το αγχος δεν εμποδιζει την συλληψη ακριβως αλλα εχει να κανει με την ωορρηξια και ως γνωστον χωρις ωορρηξια δεν υπαρχει μπεμπε!!

Αν το αγχος ηταν αιτια υπογονομοτητας...τοτε κανεις μας δεν θα ειχε παιδια,γιατι πολυ απλα....ολοι αγχωνομαστε λιγο πολυ!!!!Τουλαχιστον,ετσι με βολευει να πιστευω....

Oταν η ελευθερη επαφη εχει συνδιαστει με ενα παιδι,τοτε σε πληροφορω οτι πολυ ευκολα ο ερωτας μπορει να σου προκαλεσει μεγα αγχος!

Εχω διαβασει οτι το αγχος δεν εμποδιζει την συλληψη ακριβως αλλα εχει να κανει με την ωορρηξια και ως γνωστον χωρις ωορρηξια δεν υπαρχει μπεμπε!!

Αν το αγχος ηταν αιτια υπογονομοτητας...τοτε κανεις μας δεν θα ειχε παιδια,γιατι πολυ απλα....ολοι αγχωνομαστε λιγο πολυ!!!!Τουλαχιστον,ετσι με βολευει να πιστευω....

Το σπόρι έρχεται όταν εκείνο θελήσει...Τώρα ο ερχομός του σπορίου με την επιθυμία την δικιά μας είναι εντελώς άσχετα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να είσαι χαλαρή και να μην σου γίνει αυτοσκοπός για να μην χάσεις το μυαλό και τον εαυτό σου.Ολες αγχος έχουν απλά κάποιες από εμάς σε υπερβολικό βαθμό και βάζω και τον εαυτό μου μέσα που για κάποιο διαστημα έκανα σαν υστερική μ'αυτό το θέμα.Οσο για την ωορρηξία, άλλες με ελεγχόμενη και παρακολουθούμενη ωορρηξία δεν τα καταφέρνουν...Αρα δεν μπορεί να είναι όλα άγχος.Απλά δεν έρχεται πάντα όταν το θέλουμε εμείς.

Και για να απαντήσω στο ερωτημα του θέματος...μετά από προσπάθειες 14 μηνων.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

αν και ειμαστε μαζι λιγοτερο απο χρονο συζηταγαμε καποια στιγμη να κανουμε οικογενεια.επειδη και εγω ειμαι ακομα σχετικα μικρη και σπουδαζω λεγαμε να τελειωσω την σχολη και μετα.ε 2 μηνες απο την πρωτη μερα που το λεγαμε και με ελευθερη επαφη (αν και χωρις επικινδυνο ΤΕΛΟΣ ;););) ) συνεβη το μοιραιο...και φανταστειτε οτι ημουν τελειως σιγουρη οτι το τεστ θα ηταν αρνητικο και το εκανα τελειως διεκπαιρεωτικα...μολις βεβαια μαθαμε τα ευχαριστα μονο που δεν κλαιγαμε απ τη χαρα μας...τωρα περιμενουμε πως και πως να περασουν οι μηνες για να παρουμε αγκαλια το φακουλι μας...τιποτα στην ζωη δεν ερχετε ακριβως οπως και οποτε το περιμενεις...

mXsYm7.png

Δεν ξερω αν ψηφισα σωστα γιατι με τον αντρα προσπαθουσαμε περιπου ενα χρονο αλλα τελικα ανακαλυψαμε οτι εχουμε προβλημα με την κινητικοτητα ετσι αμεσως μετα την θεραπεια εμεινα εγκυος δυστυχως χωρις επιτυχια κ χρειαστηκε να παρω αντισυλληπτικα λογω κυστης.δυο μηνες μετα την ληξη των αντισυλληπτικων ξαναεμεινα εγκυος!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια! Ειμαι νεα στο site... την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος πριν 1 ετος ηρθε μονο του χωρις προσπαθειες και ενω προσεχαμε... δυστυχως παλλινδρομησα στην εκτη εβδομαδα. :( αυτη φορα ειμαι εγγυος διανυω την πεμπτη εβδομαδα κυησεως με πολυ χαμηλη χοριακη 7.01 και μαλλον δεν θα προλαβει καν να δημιουργηθει, ο γιατρος μου χορηγησε serpafar αυτη τη φορα για να κανω ωορηξια σε φυσιολογικα επιπεδα διοτι ο κυκλος μου ειναι πολυ ανωμαλος.Δεν ξερω τι αλλο να κανω! Ειμαι μικρη σε ηλικια και εχω ζησει τοσα.... αμαν πια! :(

Παντρευτήκαμε το 2008, μέχρι το 2011 τίποτα.

Το 2011 μας μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά, κάναμε εξετάσεις, όλα κανονικά.

Τελικά κάναμε σεξ καθημερινά για 40 μέρες και βλέπαμε το ωάριο στον υπέρηχο κάθε 3 μέρες αν έχει πέσει. Όσο δεν έπεφτε, τόσο δώστου

Και τελικά έγινε η δουλειά :)

Έμεινα έγκυος μετά από ένα χρόνο περίπου ελεύθερων επαφών αλλά στην ουσία οι στοχευμένες προσπάθειες με υπολογισμο των ημερών ωορρηξίας ήταν τους τελευταίους δύο μήνες!Μάλιστα τον Αύγουστο πήρα και τεστ ωορρηξίας, Πιο πολύ δοκιμαστικά γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι θα δουλέψουν αλλά τελικά τα καταφέραμε. Διανύω τις πρώτες εβδομάδες και είμαι πολύ χαρούμενη. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Και κορίτσια δοκιμάστε και κανένα τεστάκι ωορρηξίας!Ποτέ δεν ξέρετε!Καλή επιτυχία σε όλες!

igdpp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!Παντρευτηκαμε τον Ιουνιο του 2012 και κατευθειαν μπηκαμε στη διαδικασια να κανουμε παιδακι!Ο πρωτος μηνας δε μας ''εκατσε"!Στο δευτερο ομως μηνα σταθηκα τυχερη!Τωρα διανυω την εβδομη εβδομαδα της κυησης μου,και ευχομαι ο θεος να βαλει το χερι του,ολα να πανε καλα!Και ολα τα κοριτσια που προσπαθουν,να τους χαρισει ο θεος ενα παιδακι!Και ολα να ειναι καλα!Δε θελει αγχος...ας αφησουμε τη φυση και Το Θεο να κανουν το θαυμα τους...:D

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Καλημέρα κορίτσια,είναι το πρώτο μου post και χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας....Εγώ ειχα παθέι μεγάλο άγχος και πίστευα οτι θα μείνω πολύ δύσκολα έγκυος.Και όλα αυτά πριν αρχίσουμε τις προσπάθειες και χωρίς να υπάρχει και κανένα πρόβλημα.Επίσης να προσθέσω οτι δεν είχα ποτέ με καμια σχέση μου τελέιως ελεύθερη επαφή.Με τον άντρα μου παντρευτηκαμε τον Ιούλιο του 2011 και αποφασίσαμε να είμαστε πιο χαλαροί το Νοέμβριο χωρίς προγραμματισμό βέβαια,τουλάχιστο έτσι πίστευε ο καλός μου,εγώ αλλού...μέχρι και τεστ ωορηξίας είχα πάρει κρυφά.,ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.΄Ετσι που λετε προσπαθούσα να έχουμε free επαφές μόνο την ημέρα της ωορηξίας τις άλλες δεν με ένοιαζε και να σου να μετράω..μέχρι που τα έχασα στο μέτρημα με πήρε χαμπάρι και ο άντρας μου και σταμάτησε το free!!μπας και χαλαρώσω.΄Ετσι και έγινε.Τέλος Ιανουαρίου σε μια εκδρομή στο βουνό έμεινα έγκυος,αφου να φανταστείτε έκανα τεστ την πρώτη μέρα της καθυστέρησης και όχι 1 αλλά 4.θα πρέπει να με περνάτε για πολύ τρελή,τι να πω δεν σας παρεξηγώ.Τελικά αγχώθηκα χωρίς λόγο,αφου έμεινα τόσο εύκολα έγκυος(4 προσπάθειες).Τώρα μπήκα στην 35 εβδομάδα και περιμένω την μπέμπα μου γεμάτη ανυπομονησία και λίιιιιγο άγχος(χι χι χι) πλάκα κανω.ευχαριστώ για το χρόνο,ελπίζω να μην κούρασα πολύ

Μια πολύ γλυκειά καλησπέρα σε όλες σας.Καταρχήν σας ζητώ χίλια συγνωμη αν θα είμαι εκτός θέματος αλλά εχω μπερδευτει με τα θέματα.Λοιπον .Είμαι 29 χρονών και πριν 5 μήνες γνώρισα τον άντρα της ζωής μου!Θα μου πείτε πολύ μικρό διάστημα???Εχουμε περάσει πολλά στην ζωή μας και ξέρουμε τι θέλουμε..Μένουμε μαζί απ την πρώτη μέρα και εχτές δώσαμε λόγο.Θα αρραβωνιαστουμε σε 2 μήνες και μετά θα παντρευτουμε!Είναι 35 χρονών και νιώθω πρωτη φορά στην ζωή μου το μητρικό ενστικτο.Το συζητήσαμε και θέλουμε και οι δύο οικογένεια.Ειχαμε πάει πριν μέρες στον γυναικολόγο μου για το παπ τεστ και κολπικο υπερηχο και μου είχε πει πως ειμαι πεντακάθαρη και είχε δεί 2 αυγουλάκια .Μου είπε πως αν θέλουμε να κάνουμε παιδακι το Σαββατο θα ήταν μια χαρά.Με τον συντροφο μου δν καναμε ελευθερο εκείνο το ΣΚ ,κάναμε πιο μετα .3 φορές μάλιστα ελεύθερο.Ερωτικη επαφή έχουμε καθημερινα αλλά ελευθερο κάναμε 3 φορες.ΑΑΑΑ...Εχω σταθερο κύκλο και ποτέ στην ζωή μου δεν είχα 1 μέρα καθυστέρησης.Περιμενα ή μαλλον ευχομουν να είχα μεινει εγκυος αλλά σήμερα αδιαθέτησα και στεναχωρέθηκα,.Μηπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν θα μπορέσω να του κάνω παιδι?Θα ήθελα να με συμβουλέψετε γιατι πραγματικά με αυτόν τον άνθρωπο θέλουμε να κανουμε οικογένεια.Ποτε ειναι η πιο κατάλληλη μέρα?μπορει απλώς το Παπ τεστ η ο κολπικός υπέρηχος να δείξει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά?Σας ζητώ συγνώμη για την κουραση αλλά η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!!!!Φιλια πολλά στις υπαρχουσες μανουλες και ελπίζω και σε μας τις μελλοντικές!!!!

Μαράκι μου καλησπέρα,καταρχήν μην αγχώνεσαι,αν διαβάσεις την ιστορία μουθα καταλάβεις,αφού πήγες στον γιατρό και σου είπε όλα καλά βγάλτο απο το μυαλό σου και χαλάρωσε.Αν πάλι θέλεις να το (προγραμματίσεις) περισσότερο, μπες στο google και βάλε υπολογισμός γόνιμων ημερών και θα σου υπολογίσει τις δικές σου,οτι άλλο θέλεις ρώτα

Διαφημίσεις

Μια πολύ γλυκειά καλησπέρα σε όλες σας.Καταρχήν σας ζητώ χίλια συγνωμη αν θα είμαι εκτός θέματος αλλά εχω μπερδευτει με τα θέματα.Λοιπον .Είμαι 29 χρονών και πριν 5 μήνες γνώρισα τον άντρα της ζωής μου!Θα μου πείτε πολύ μικρό διάστημα???Εχουμε περάσει πολλά στην ζωή μας και ξέρουμε τι θέλουμε..Μένουμε μαζί απ την πρώτη μέρα και εχτές δώσαμε λόγο.Θα αρραβωνιαστουμε σε 2 μήνες και μετά θα παντρευτουμε!Είναι 35 χρονών και νιώθω πρωτη φορά στην ζωή μου το μητρικό ενστικτο.Το συζητήσαμε και θέλουμε και οι δύο οικογένεια.Ειχαμε πάει πριν μέρες στον γυναικολόγο μου για το παπ τεστ και κολπικο υπερηχο και μου είχε πει πως ειμαι πεντακάθαρη και είχε δεί 2 αυγουλάκια .Μου είπε πως αν θέλουμε να κάνουμε παιδακι το Σαββατο θα ήταν μια χαρά.Με τον συντροφο μου δν καναμε ελευθερο εκείνο το ΣΚ ,κάναμε πιο μετα .3 φορές μάλιστα ελεύθερο.Ερωτικη επαφή έχουμε καθημερινα αλλά ελευθερο κάναμε 3 φορες.ΑΑΑΑ...Εχω σταθερο κύκλο και ποτέ στην ζωή μου δεν είχα 1 μέρα καθυστέρησης.Περιμενα ή μαλλον ευχομουν να είχα μεινει εγκυος αλλά σήμερα αδιαθέτησα και στεναχωρέθηκα,.Μηπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν θα μπορέσω να του κάνω παιδι?Θα ήθελα να με συμβουλέψετε γιατι πραγματικά με αυτόν τον άνθρωπο θέλουμε να κανουμε οικογένεια.Ποτε ειναι η πιο κατάλληλη μέρα?μπορει απλώς το Παπ τεστ η ο κολπικός υπέρηχος να δείξει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά?Σας ζητώ συγνώμη για την κουραση αλλά η γνώμη σας μου είναι πολύτιμη!!!!Φιλια πολλά στις υπαρχουσες μανουλες και ελπίζω και σε μας τις μελλοντικές!!!!

Καλημερα Μαρακη και εγω ειμαι 29 χονων και εχω αποκτησει ενα κοριτσακι 35 ημερων.... Με τον συντροφο μου καναμε ελευθερα 6 μηνες .... δεν μενεις παντα κατευθειαν εγκυος ουτε το μωρο ερχετε οποτε το σκεφτουμε... το θεμα ειναι να μην αγχωθεις γιατι το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος στην προσπαθει να μεινεις εγκυος...αφου οι εξετεσεις σου ηταν καθαρες συνεχιστε να κανετε ελευθερα ερωτα .... και το μωρο θα ερθει... με το καλο!!!!!!

kuWSp3.png

Καλημερα Μαρακη και εγω ειμαι 29 χονων και εχω αποκτησει ενα κοριτσακι 35 ημερων.... Με τον συντροφο μου καναμε ελευθερα 6 μηνες .... δεν μενεις παντα κατευθειαν εγκυος ουτε το μωρο ερχετε οποτε το σκεφτουμε... το θεμα ειναι να μην αγχωθεις γιατι το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος στην προσπαθει να μεινεις εγκυος...αφου οι εξετεσεις σου ηταν καθαρες συνεχιστε να κανετε ελευθερα ερωτα .... και το μωρο θα ερθει... με το καλο!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!!Θελουμε πραγματικά και οι δυό μας να κάνουμε μια όμορφη οικογένεια!!!! neraid μου να σου ζήσει η πριγκηπέσσα σου!!!

Μετά από 6 μήνες επαφών χωρίς αντισύλληψη!Μέναμε μαζί χωρίς να έχουμε πει τίποτα ούτε για γάμο ούτε για παιδιά αλλά το κάναμε συνειδητά.Κ ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραμε ποτέ στη ζωή μας!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Καταρχάς αν αγχώνεσαι δεν κάνεις τίποτα!Απ'ότι κατάλαβα ο γιατρός σου σου είπε ότι εκείνο το Σάββατο θα είχες ωορηξία αλλά τελικά κάνατε ελεύθερο μετά από εκείνο το σ/κ άρα λιγότερες πιθανότητες να πιάσεις!Εκτός κ αν κατάλαβα λάθος.Εμείς κάναμε ελεύθερο για 6 μήνες χωρίς κάποιο αποτέλεσμα κ νομίζαμε ότι κάτι πάει στραβά μ'εμάς!Ο άντρας μου έκανα σπερμοδιάγραμμα (νομίζω έτσι λέγεται) κ είδαν ότι τα σπερματοζωάρια του είναι λίγο τεμπέλικα.Στο μεταξύ όμως μαθαίνω ότι είμαι έγκυος!Κ ο γιατρός μας είπε ότι απλά παίζαμε με τις πιθανότητες κ γι'αυτό τόσο καιρό δεν είχα μείνει!Οπότε μην αγχώνεσαι αδίκως εφόσον ο γιατρός σου έχει πει ότι είσαι εντάξει.Κακό δικό σου θα κάνεις!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

εμεις μετα απο μια αποτυχημενη εξωσωματικη και μια παλινδρομη κυηση με τη δευτερη εξωσωματικη το αφησαμε τελειως απο το μυαλο μας γιατι δεν υπηρχε φραγκο για οποιαδηποτε κινηση.. κι ετσι απο το πουθενα ηρθε μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη να μας ανατρεψει τη ζωη :-P:-P:-P:-P

bunbunard20121020_-6_My+child+is.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...