Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα!Έμεινα έγκυος μετά από 5 μήνες προσπαθειών.Και ο μήνας που τελικά μου έφερε το χαρμόσυνο νέο ήταν αυτός που αποφασίσαμε να μην μετρήσουμε μέρες!!Ακολούθησα την συμβουλή της αδερφής μου που μου είπε να προσπαθήσουμε μόλις τελειώσει η περίοδος.Και έπιασε!Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, πάντως έχετε το στο νου σας!!!!!:P

Σόρυ για το off topic αλλά κορίτσι έκανες???Λένε ότι αν προσπαθείς αμέσως μετά την περίοδο πιάνεις κορίτσι.Η γιαγιά του άντρα μου έκανε 5 κόρες και μου είπε όταν προσπαθούσα για παιδί να κάνω μετά την περίοδο γιατί λέει αυτή έτσι έπιανε παιδί!!!!Εγώ πάλι έκανα κάθε μέρα:oops: για να μην χάσω ούτε μέρα και έπιασα αγόρι.

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έμεινα έγκυος με την πρώτη φορά που δεν πήραμε προφυλάξεις... Ήταν Δεκέμβρης, είχαμε αποφασίσει να παντρευτούμε το καλοκαιράκι... Σκεφτόμουν ότι αυτά δεν γίνονται και αμέσως και ήμουν "χαλαρή". Το πολύ πολύ να ήμουν έγκυος στο γάμο! Τελικά τρέχαμε και δεν φτάναμε να προλάβουμε να κάνουμε το γάμο το Φλεβάρη!!!!

RSYNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Έμεινα έγκυος μετά από 5 μήνες προσπαθειών.Και ο μήνας που τελικά μου έφερε το χαρμόσυνο νέο ήταν αυτός που αποφασίσαμε να μην μετρήσουμε μέρες!!Ακολούθησα την συμβουλή της αδερφής μου που μου είπε να προσπαθήσουμε μόλις τελειώσει η περίοδος.Και έπιασε!Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, πάντως έχετε το στο νου σας!!!!!:P

Καλησπερα σας! ειναι ο δευτερος μηνας μετα το γαμο που προσπαθω! εχω αγχος διοτι εχω πολυκυστικες και δεν γνωριζω ποτε ειναι οι γονιμες μου καθε φορα. για να ειμαι μεσα στις μερες μου πρεπει να εχω επαφη καθημερινα? εχω ακουσει οτι πρεπει να γινεται η επαφη μερα παρα μερα για να ειναι δυνατο το σπερμα. ισχύει αυτο? ευχαριστω!:wink:

Και προσπαθώ και προσπαθώ ακόμαααααααααααααααα έχουν περάσει 11 μηνάκια επιμονής και υπομονής!!!Αλλά τι να κάνουμε εγώ και ο έρωτας μου ακόμα προσπαθούμε!!!

Για τις κοπέλες που περνάνε την ίδια φάση με εμάς ένα έχω να πω keep walking!!!!!!!!

και τις 2 μου κόρες τις έπιασα αμέσως μόλις το τεστ ωορρηξίας βγήκε θετικό. αφού νόμιζα οτι η πρώτη ήταν απλά τύχη αλλά και η δεύτερη έτσι πιάστηκε στο καπάκι με το πρώτο τεστ! δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα απλά εγώ κόλλησα απο μια φίλη που έμεινε αμεσως έγκυος με το τεστ! α! μπορείτε να μπείτε και στο site fertility friend. πολύ καλό και επεξηγηματικό!θα μάθετε πολλά για το σώμα σας πριν την ωορρηξία κλπ

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

στον τρίτο μήνα προσπάθειας...στον πρώτο κ δεύτερο μήνα αγχωνόμουν απίστευτα, το σκεφτόμουν συνέχεια, μέτραγα ημερομηνίες κλπ...τον τρίτο μήνα έκανα αλλαγές στο σπίτι, με έπιπλα κλπ κ είχα ψιλοξεχαστεί με το θέμα του μωρου και τσουπ.... να η εγκυμοσύνη!!!!

ntRCp3.png

δοξα το Θεο με την πρωτη κ τις 2 φορες.δεν μετρησα ποτε μερες ωορηξιας.δεν ξερω ακομα ποτε εχω κ πως τις μετρανε.απλα νομιζω οτι ειμαι απο τις τυχερες,κ ευχαριστω το Θεο για το υπεροχο δωρο που μου εκανε απλοχερα.τα μωρακια μου.

• 3 εβδομάδες μετά...
2 μηνες μετα το γαμο!!!

γεια σου και χρονια πολλα..σε ειδα μεσα και ηθελα να μιλησω με καποια..περιμενω περιοδο δευτερα,αλλα ελπιζω να μην ερθει...ειχα επαφες τις γονιμες μερες και ευχομαι να ειμαι εγκυος.εχω πρησμενη κοιλια και που και που νιωθω κατι τσιμπηματα στην κοιλια...εσυ που ξερεις,τι λες?να ελπιζω??

Διαφημίσεις

Κατευθείαν δόξα το Θεό! Μόλις αρχίσαμε ελεύθερες επαφές έμεινα με τη μία

γεια σου και χρονια πολλα..και εγω 3 μηνες παντρεμενη και 3 μηνες προσπαθειας..βασικα τους 2 στοχευαμε λαθος μερες..τωρα πηρα τα τεστ ωορηξιας και ειχα επαφες 3 μερες οταν μου χαμογελασε..ευχομαι να ειμαι..ευχηθειτε μου τα καλυτερα...Ας ειναι το πρωτοχρωνιατικο δωρο που θα κανω στον αντρα μου.....φιλια σε ολες..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..

Μην ανησυχείς Μαρία. ολα θα πάνε καλά. εμείς μόνο όταν ηρεμήσαμε τα καταφέραμε. Πολλές ευχές για τα επιθυμητα αποτελέσματα.

Σευχαριστω πολυ πολυ..εσυ μετα απο ποιον μηνα εμεινες?ενα παιδακι εχεις?δεν εχω πιο πολλες πιθανοτητες αφου ηταν οι γονιμες?τα τσιμπηματα στην κοιλια λενε κατι?

γεια σας και απο μενα... αν και εχω πολικιστικες και μου προκαλουν μεγαλο προβλημα που χωρις αντισυλιπτικα δεν μπορω ουτε να περπατησω απο τον πονο χωρις υπερβολες, δοξα τον θεο και τις 2 φορες τον δευτερο μηνα μετα την διακοπη τους

Γεια σα κοριτσια εγς που σασ γραφω ειχα την αναγκη να βρω ενα φορυμ για να πω τον πονο μου.

Οταν εμεινα εγκυοσ μετα απο 1μιση χρονο προσπαθειων χαρηκα παρα πολυ αλλα το ονειρο κρατισε πολυ λιγο γιατι την 9 βδομαδα ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρο που ειχα μεσα μου ηταν νεκρο.:(

εμεινα ξανα ομωσ μετα απο ενα 6 μηνο και παλυ το εχασα και αυτο,μετα απο πολυ στεναχωρια και πονο που περασα και ποσους γιατρους μεχρι που βρεικαμε τη φτεει[θρομβοφιλια}και μετα απο 2 χρονια απιστευτης ταλαιπωριας και αγχους με τον αντρα μου τα καταφεραμε.

Και το σημερα που ηθελα να φτασει εφτασε και αρχεισα ξανα της προσπαθειες:P

τωρα προσπαθω 3 μηνες και ακομα δεν εχω παρει νεα ελπιζω αυτη τη φορα ο θεουλης να ειναι μαζι μας.:-P:razz:

Γεια σα κοριτσια εγς που σασ γραφω ειχα την αναγκη να βρω ενα φορυμ για να πω τον πονο μου.

Οταν εμεινα εγκυοσ μετα απο 1μιση χρονο προσπαθειων χαρηκα παρα πολυ αλλα το ονειρο κρατισε πολυ λιγο γιατι την 9 βδομαδα ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρο που ειχα μεσα μου ηταν νεκρο.:(

εμεινα ξανα ομωσ μετα απο ενα 6 μηνο και παλυ το εχασα και αυτο,μετα απο πολυ στεναχωρια και πονο που περασα και ποσους γιατρους μεχρι που βρεικαμε τη φτεει[θρομβοφιλια}και μετα απο 2 χρονια απιστευτης ταλαιπωριας και αγχους με τον αντρα μου τα καταφεραμε.

Και το σημερα που ηθελα να φτασει εφτασε και αρχεισα ξανα της προσπαθειες:P

τωρα προσπαθω 3 μηνες και ακομα δεν εχω παρει νεα ελπιζω αυτη τη φορα ο θεουλης να ειναι μαζι μας.:-P:razz:

ΚΑΙ ΝΑΙ,τελικα ειμαι εγκυος δοξα το θεο και ειμαι πολυ χαρουμενη..με τον 3 μηνα προσπαθειας.....βασικα με τον 1 γιατι τους αλλους 2 ειχαμε επαφες λαθος μερες....φιλια σε ολες..

Ψήφισα και γω. Το πρώτο μου παιδάκι το δεύτερο μήνα, το δεύτερο που αναμένω με αγωνία με την πρώτη. Με βοηθάειι πολύ το γεγονός ότι νιώθω τις γόνιμες μέρες μου. Έχω ενοχλήσεις-πόνους χαμηλά, φουσκώνει η κοιλιά μου και έχω υγρά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...