Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου όπως στο γιο σου έτσι κ εδώ να πάνε όλα καλά!! Μια ευχάριστη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι....να τον χαίρεσαι τον γιό σου ο θεός να στο κρατάει γερο φιλάκια κ θετική ενέργεια!!

Σε ευχαριστώ...για τον ήχο της καρδιάς δες και εδώ σε παλιά πόστ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85670

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τι κάνετε??δεν περνάει η ώρα μέχρι αύριο!!marakiz εισαι καλά?όλες οι άλλες κοπέλες?

Όλα τέλεια θα πάνε!!!Μην αγχώνεσαι καθόλου! !!Τι ώρα έχεις αύριο ραντεβού? Εγώ σύμφωνα με το τεστ ωορρηξίας που έκανα περιμένω να αδιαθετησω το αργότερο μέχρι κ το Σάββατο...Άσε νιώθω πως δεν περνούν οι μέρες...

PIbAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

zadige μια χαρά τα νέα σου! Ελπίζω να ξεαγχώθηκες κάπως!! Αυτό με την καρδιά πρώτη φορά το ακούω κι εγώ. Εν τω μεταξύ την Τρίτη που ακούσαμε την καρδούλα μας το άφησε απίστευτα λίγο ο γιατρός και όταν πήγα σπίτι αυτό έλεγα μετά, ότι δεν μας το άφησε εκεί λίγο να χαρούμε. Ίσως να μην είναι και για χόρταση...

emilemil από ότι θυμάμαι τώρα στις 10 έχεις ραντεβού με το γιατρό σου! Πολύ πολύ καλή επιτυχία και περιμένουμε καρδουλένια νεάκια!!

Goldy υπομονή λίγες μερούλες!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα όλα καλά απο χθες το μωρο είναι μια χαρά κ ο πλακούντας ανεβαίνει!!τέλεια!σήμερα νιωθω άλλος άνθρωπος! Το παιδι μου όμως είναι πολύ πεισματάρικο... Προσπαθούσαμε χθες να δουμε το φύλο κ αυτό έκατσε σταυροπόδι κ έβαλε μπροστά τα χερακια του..χάραζαν κρυβόταν τώρα όμως στο β επιπέδου ελπίζω να δουμε!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα όλα καλά απο χθες το μωρο είναι μια χαρά κ ο πλακούντας ανεβαίνει!!τέλεια!σήμερα νιωθω άλλος άνθρωπος! Το παιδι μου όμως είναι πολύ πεισματάρικο... Προσπαθούσαμε χθες να δουμε το φύλο κ αυτό έκατσε σταυροπόδι κ έβαλε μπροστά τα χερακια του..χάραζαν κρυβόταν τώρα όμως στο β επιπέδου ελπίζω να δουμε!!

Μπράβοοοοο!!!!!!!! Δεν θυμόμουν ότι είχες κι εσύ γιατρό χθες! Πολύ ωραία τα νέα σου, μπράβο Δημητρούλα! Σταυροπόδι ε?? Χμμμ, κύριος λοιπόν ή κυρία?? Για να δούμε!

Τι ωραία, είναι η εβδομάδα μας νομίζω αυτή, απανωτά τα ωραία νέα! Περιμένουμε και την emilemil να ολοκληρωθούμε! Goldy σου στέλνουμε γούρια!!

Μπράβοοοοο!!!!!!!! Δεν θυμόμουν ότι είχες κι εσύ γιατρό χθες! Πολύ ωραία τα νέα σου, μπράβο Δημητρούλα! Σταυροπόδι ε?? Χμμμ, κύριος λοιπόν ή κυρία?? Για να δούμε!

Τι ωραία, είναι η εβδομάδα μας νομίζω αυτή, απανωτά τα ωραία νέα! Περιμένουμε και την emilemil να ολοκληρωθούμε! Goldy σου στέλνουμε γούρια!!

Βέβαια είναι η εβδομαδα μας δεν νομιζω να είναι τυχαίο!! Τέλεια γουρια κ θετική ενέργεια παντού!!👏🔝❤😁

Καλημέρα κορίτσια!!

zadige μια χαρά τα νέα σου! Ελπίζω να ξεαγχώθηκες κάπως!! Αυτό με την καρδιά πρώτη φορά το ακούω κι εγώ. Εν τω μεταξύ την Τρίτη που ακούσαμε την καρδούλα μας το άφησε απίστευτα λίγο ο γιατρός και όταν πήγα σπίτι αυτό έλεγα μετά, ότι δεν μας το άφησε εκεί λίγο να χαρούμε. Ίσως να μην είναι και για χόρταση...

emilemil από ότι θυμάμαι τώρα στις 10 έχεις ραντεβού με το γιατρό σου! Πολύ πολύ καλή επιτυχία και περιμένουμε καρδουλένια νεάκια!!

Goldy υπομονή λίγες μερούλες!

Πόσο ήσουν την τρίτη; Σου είπε παλμούς; εμένα δεν μου είπε...ήμουν 6+6 την τετάρτη που πηγα...μου είπε οτι θα μπορούσαμε να την ακούσουμε αλλά δεν έβαλε το μηχάνημα γιατί δεν κάνει καλό στην καρδιά του μωρού. Όταν τον ρώτησα για παλμούς...μου είπε μην αγχώνεσαι.... το στήθος βέβαια έχει σταματήσει να με πονάει...ήδη από την μερα του υπερήχου....βέβαια εχτές ένοιασα πρώτη φορά τα πονάκια ανοίγματος της μήτρας... και έλεγα και εγώ...δεν θα ανοίξει η ρημάδα...Από βάρος είμαι στο +1 που είναι σχετικό βέβαια γιατί στις γιορτές είχα αρπάξει...με το καλό να έχουμε και από τις άλλες κοπέλες καλά νεα

bA9gp3.png

Πόσο ήσουν την τρίτη; Σου είπε παλμούς; εμένα δεν μου είπε...ήμουν 6+6 την τετάρτη που πηγα...μου είπε οτι θα μπορούσαμε να την ακούσουμε αλλά δεν έβαλε το μηχάνημα γιατί δεν κάνει καλό στην καρδιά του μωρού. Όταν τον ρώτησα για παλμούς...μου είπε μην αγχώνεσαι.... το στήθος βέβαια έχει σταματήσει να με πονάει...ήδη από την μερα του υπερήχου....βέβαια εχτές ένοιασα πρώτη φορά τα πονάκια ανοίγματος της μήτρας... και έλεγα και εγώ...δεν θα ανοίξει η ρημάδα...Από βάρος είμαι στο +1 που είναι σχετικό βέβαια γιατί στις γιορτές είχα αρπάξει...με το καλό να έχουμε και από τις άλλες κοπέλες καλά νεα

Ήμουν 6εβ + 6ημ κι εγώ όπως τα είχα υπολογίσει και η μέτρηση του μωρού φυσιολογική 0,821 για τις εβδομάδες του μωρού. Ναι παλμούς μου είπε τον ρώτησα φυσικά, 150 τουκου τουκου τουκου τουκου πήγαινε πολύ γρήγορα! Το στήθος εξακολουθεί να είναι πρησμένο, τα πονάκια έρχονται και φεύγουν, η υπνηλία καλά κρατεί και τις τελευταίες μέρες έχω μια μεταλλική γεύση στο στόμα σαν να πρέπει να φάω κάτι αλλιώς μπορεί και να τα βγάλω.. Ελπίζω να μην συνεχιστεί.. Γνώμη μου πάντως να μην συγκρίνεις συμπτώματα, η καθεμιά έχει διαφορετικά. Το μωράκι σου είναι μια χαρά, αλλιώς κάτι θα σου έλεγε.

Ααα! κι αυτο το ξύπνημα στις 4 το πρωί λες και βάζω ρολόι παρόλο που ειμαι αρκετά ήρεμη, πολύ σπαστικό!

Διαφημίσεις

Α και στα κιλά είμαι ίδια ακόμα, παρόλο που τρώω λίγο παραπάνω αλλά πιο υγιεινά και έχω κόψει και το γυμναστήριο. Θα ρθουνε τα κιλά σιγά σιγά δεν τα γλιτώνουμε χιχι!

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε σήμερα;;; Είχα πολύ καιρό να μπω και βλέπω καινούργια μέλη και χαίρομαι πολύ για τις εγκυούλες!!!Goldy87 περίμενε και μπορεί να είναι η τυχερή σου φορά!!! Εγώ έχω καθυστέρηση εδώ και 5 ημέρες. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης χθες και βγήκε μια αχνή γραμμη στο θετικό παραθυράκι. Ο γιατρός μου είπε να περιμένω μέχρι την Τετάρτη και αν δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα, τότε να πάω από το ιατρείο του... Τι να πω ρε κορίτσια, ανυπομονώ να περάσουν οι ημέρες αλλά έχω και τρομερή αγωνία και άγχος μήπως αδιαθετήσω και ελπίζω ακόμη μοα φορά τζάμπα... Έτυχε σε καμία σας αυτό;;;

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε σήμερα;;; Είχα πολύ καιρό να μπω και βλέπω καινούργια μέλη και χαίρομαι πολύ για τις εγκυούλες!!!Goldy87 περίμενε και μπορεί να είναι η τυχερή σου φορά!!! Εγώ έχω καθυστέρηση εδώ και 5 ημέρες. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης χθες και βγήκε μια αχνή γραμμη στο θετικό παραθυράκι. Ο γιατρός μου είπε να περιμένω μέχρι την Τετάρτη και αν δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα, τότε να πάω από το ιατρείο του... Τι να πω ρε κορίτσια, ανυπομονώ να περάσουν οι ημέρες αλλά έχω και τρομερή αγωνία και άγχος μήπως αδιαθετήσω και ελπίζω ακόμη μοα φορά τζάμπα... Έτυχε σε καμία σας αυτό;;;

Καλησπέρα κοριτσάκι μου!!! Δεν μου έχει τύχει εμένα όχι....αλλά αν θες μια συμβουλή εγώ αν έβλεπα μια άχνη γραμμουλα θα πήγαινα κ θα έκανα κ μια β χωριακη...επειδή όπως κ να το κάνουμε..... Η γραμμουλα είναι γραμμουλα ειτε άχνη ειτε κανονική!!!για να μην σε φαει η αγωνία μέχρι τη τέταρτη κάνε μια β χωριακη!! Καλά αποτελεσματα κ περιμένουμε νέα σου!!

Κορίτσια μου Καλημέρα! Γύρισα από γιατρό! 6 εβδομάδες κ 5 ημερών με 130 παλμους !Μου πε ο γιατρός όλα καλά!! Πολύ λίγο με άφησε να ακούσω παρομοίως!! Ελπίζω όλα να συνεχίσουν καλά!Ήταν πολύ συγκινητικό! !

Ήμουν 6εβ + 6ημ κι εγώ όπως τα είχα υπολογίσει και η μέτρηση του μωρού φυσιολογική 0,821 για τις εβδομάδες του μωρού. Ναι παλμούς μου είπε τον ρώτησα φυσικά, 150 τουκου τουκου τουκου τουκου πήγαινε πολύ γρήγορα! Το στήθος εξακολουθεί να είναι πρησμένο, τα πονάκια έρχονται και φεύγουν, η υπνηλία καλά κρατεί και τις τελευταίες μέρες έχω μια μεταλλική γεύση στο στόμα σαν να πρέπει να φάω κάτι αλλιώς μπορεί και να τα βγάλω.. Ελπίζω να μην συνεχιστεί.. Γνώμη μου πάντως να μην συγκρίνεις συμπτώματα, η καθεμιά έχει διαφορετικά. Το μωράκι σου είναι μια χαρά, αλλιώς κάτι θα σου έλεγε.

Ααα! κι αυτο το ξύπνημα στις 4 το πρωί λες και βάζω ρολόι παρόλο που ειμαι αρκετά ήρεμη, πολύ σπαστικό!

Εμένα ήταν 0,68 και με έβγαλε 6+4 αλλά δεν με αγχώνει αυτό, και στον γιό μου ήμουν 2-3 μέρες πίσω πάντα κα αυτό νομίζω έχει να κάνει με την ωορρηξία...που μάλλον έγινε στις 16 ημέρες. εγώ πάλι ξυπνάω γύρω στις 3 και μετά γύρω στις 7.... για την δουλειά σηκώνομαι στις 8 και κάτι...εγώ πάλι σαν να μην είμαι έγκυος ένα πράγμα...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου Καλημέρα! Γύρισα από γιατρό! 6 εβδομάδες κ 5 ημερών με 130 παλμους !Μου πε ο γιατρός όλα καλά!! Πολύ λίγο με άφησε να ακούσω παρομοίως!! Ελπίζω όλα να συνεχίσουν καλά!Ήταν πολύ συγκινητικό! !

Μπράβο με το καλό! όλα καλά να πάνε...!!! πόσα mm το έβγαλε..;έτσι για να αγχώνομαι;

bA9gp3.png

Κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ ωραία τα νέα σου.....θα πάνε όλα καλά μην αγχωνεσαι κοιτα να το απολαύσεις επειδή όπως κ να το.κάνουμε η ψυχολογία μας παιζει μεγαλο ρολο....όλα θα πάνε καλά!!! Δεν ηταν τέλεια αίσθηση να ακούς για πρωτη φορά την καρδουλα του;δεν ηταν τέλεια που καταλάβες οτι υπάρχει ακόμα μια Καρδουλα μέσα σου;;;;μπράβο κορίτσι μου κ εγώ θυμήθηκαν τα δικά μου την πρώτη φορά....είναι η πρωτη πιο όμορφη εμπειρία της εγκυμοσύνης... Αυτό έλεγα χθες στη zadige οτι είναι μια φοβερή εμπειρία το.να ακούς τη καρδουλα του μωρού σου για πρώτη φορά να χτυπάει μέσα σου... Απλα εκείνη είπε οτι κ στο πρωτο δεν ενθουσιάστηκε...η κάθε μια μας το βλέπει διαφορετικά...μονο ευχάριστα νέα απο εδώ κ πέρα κ ενα υγιείς κ τελειομηνο μωρακι σου εύχομαι

Μπράβο με το καλό! όλα καλά να πάνε...!!! πόσα mm το έβγαλε..;έτσι για να αγχώνομαι;

Zadige μου 0.77 cm και κύηση από 6*5 εβδομαδων...νομίζω πως δεν παίζω ρόλο....εξαρτάται κ η μέρα σύλληψης θεωρώ!

Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Είδες??? όλα καλά!!!!!!!!! Πολύ συγκινητικό ε???? Ααχχχχ είναι!! Τι είπε ο αντρούλης σου???

Εμένα ήταν 0,68 και με έβγαλε 6+4 αλλά δεν με αγχώνει αυτό, και στον γιό μου ήμουν 2-3 μέρες πίσω πάντα κα αυτό νομίζω έχει να κάνει με την ωορρηξία...που μάλλον έγινε στις 16 ημέρες. εγώ πάλι ξυπνάω γύρω στις 3 και μετά γύρω στις 7.... για την δουλειά σηκώνομαι στις 8 και κάτι...εγώ πάλι σαν να μην είμαι έγκυος ένα πράγμα...

Μην αγχωνεσαι κοριτσάκι μου όλα καλά είναι κ όλα καλά θα πάνε.... Απολαυσετο που είσαι μια χαρά.... Που δεν υποφέρεις απο ναυτίες εμμετους ζαλάδες κ αλλά τοσα που υπαρχουν. ..απολαυσετο κ μην αγχωνεσαι...φαντασου εγώ μέσα ξάπλα στις γιορτές;;πουθενά δεν πήγα ενα μήνα ξάπλα κ απο πανω το άγχος φαντάζεσαι τι ψυχολογία είχα;;; Γιαυτό σου λέω μην Αηδών ΕΑΑΚ για τίποτα όλα είναι καλά!!

Zadige μου 0.77 cm και κύηση από 6*5 εβδομαδων...νομίζω πως δεν παίζω ρόλο....εξαρτάται κ η μέρα σύλληψης θεωρώ!

χμμμ θα προσπαθήσω να χαλαρώσω αν και είμαστε οι πιο μικροί τελικά...δεν ξέρω άλλωστε και πόσο μεγαλώνει τη μέρα...πάντως τελικά υπολογίζω οτι η σύλληψη έγινε ανήμερα τα χριστούγεννα.... θα δείξει...

bA9gp3.png

Χαχα δεν υπάρχεις!!! :lol:

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βρε! Και δεν χαίρεσαι που είσαι σαν να μην είσαι έγκυος?? Ποιος δεν θέλει μια εύκολη εγκυμοσύνη?? Θα προτιμούσες να ξερνάς συνέχεια για είσαι σίγουρη?? :-P

Αλήθεια την πρώτη σου εγκυμοσύνη πως την πέρασες από συμπτώματα?

isidwra να πας για χοριακή! Συμφωνώ με Δήμητρα!!! Σήμερα κιόλας!

Χαχα δεν υπάρχεις!!! :lol:

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βρε! Και δεν χαίρεσαι που είσαι σαν να μην είσαι έγκυος?? Ποιος δεν θέλει μια εύκολη εγκυμοσύνη?? Θα προτιμούσες να ξερνάς συνέχεια για είσαι σίγουρη?? :-P

Αλήθεια την πρώτη σου εγκυμοσύνη πως την πέρασες από συμπτώματα?

isidwra να πας για χοριακή! Συμφωνώ με Δήμητρα!!! Σήμερα κιόλας!

Και στην πρώτη δεν είχα τίποτα...αφού μια που έμαθα οτι είμαι έγκυος μια που οργάνωσα τον γάμο μου σε 2 μήνες...το μόνο που με έχει πιάσει πριν τον 4 ήταν πόνος στην μέση για μια εβδομάδα περίπου....αλλά έφαγα το ΖΑΧΑΡΟ μετά την 25 και έπεσε τρελή πείνα κλάμα και τρύπημα...το καλύτερο είναι οτι λόγω ιστορικού θα πρέπει να κάνω καμπύλη νωρίτερα άρα τρώω όσο προλαβαίνω...Αν κάνω πάντων την ιδια δίαιτα από την αρχή σχεδον...με βλέπω να παίρνω 6 κιλα μόνο....

bA9gp3.png

Μην αγχωνεσαι κοριτσάκι μου όλα καλά είναι κ όλα καλά θα πάνε.... Απολαυσετο που είσαι μια χαρά.... Που δεν υποφέρεις απο ναυτίες εμμετους ζαλάδες κ αλλά τοσα που υπαρχουν. ..απολαυσετο κ μην αγχωνεσαι...φαντασου εγώ μέσα ξάπλα στις γιορτές;;πουθενά δεν πήγα ενα μήνα ξάπλα κ απο πανω το άγχος φαντάζεσαι τι ψυχολογία είχα;;; Γιαυτό σου λέω μην Αηδών ΕΑΑΚ για τίποτα όλα είναι καλά!!

Δήμητρα να υποθέσω οτι περιμένεις το πρώτο σου παιδάκι; Υπομονή! Τα καλύτερα έρχονται

bA9gp3.png

Και στην πρώτη δεν είχα τίποτα...αφού μια που έμαθα οτι είμαι έγκυος μια που οργάνωσα τον γάμο μου σε 2 μήνες...το μόνο που με έχει πιάσει πριν τον 4 ήταν πόνος στην μέση για μια εβδομάδα περίπου....αλλά έφαγα το ΖΑΧΑΡΟ μετά την 25 και έπεσε τρελή πείνα κλάμα και τρύπημα...το καλύτερο είναι οτι λόγω ιστορικού θα πρέπει να κάνω καμπύλη νωρίτερα άρα τρώω όσο προλαβαίνω...Αν κάνω πάντων την ιδια δίαιτα από την αρχή σχεδον...με βλέπω να παίρνω 6 κιλα μόνο....

Ορίστε, ούτε στην πρώτη είχες συμπτώματα, οπότε απόλαυσε το! ;)

Έκανες διαβήτη κύησης δλδ? Οπότε προσέχεις πολύ από τώρα ε??

6 κιλά δεν είναι τίποτα καλέ! Εγώ έχω βάλει στόχο 10-12, για να δούμε αν θα τα καταφέρω! Προς το παρόν είμαι πολύ καλό παιδί! :mrgreen:

Μόλις κλείσω 3ο θα ξεκινήσω και prenatal yoga!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...