Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

πόσο κλασικό αυτό με το χαρτί...όλες οι κοπέλες έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και τους ίδους φόβους....τουλάχιστον έχεις κάνει έναν πρώτο υπέρηχο, εγώ είμαι εντελώς στο σκοτάδι....είναι λογικό νωρίς που το κάνετε να μην δείτε καρδιά...

Ναι Ναι το ήξερα ότι θα έβλεπα μονο σακο!! ακομη κ τη Παρασκευή π θα παω μπορεί κ να μην ακουσω.ειμαι γ ολα προετοιμασμένη! Τουλάχιστον δεν θαμαι μονη μου.θαμαι με τον αντρα μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είχες καθολου πόνους στο στήθος ή πρήξιμο; αν ναι τότε θα ήταν καλό σημάδι σήμερα.

Καλή μου, να σου πω τη αλήθεια επείδη είναι αρκετό το στήθος μου, δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... Πόνους έχω αλλά όχι έντονους... Αν και λόγω μεγέθους με πονάει πάντα το στήθος!!!! Θα δείξει!! Το μόνο που κάνει μπαμ είναι η κούρασή μου χωρίς ιδιαίτερο λόγο!!! το βράδυ κοιμάμαι από τις 10κ30 έως τις 8 και μετά 10 με 12.... Αν δεν είχα και τα ιδιαίτερα από το μεσημέρι πάλι θα κοιμόμουν... Αλλά μπορεί να είναι και αντίδραση για να μην σκέφτομαι πότε θα περάσουν οι μέρες!!!! Βλέπω και τις ιστορίες σας και δεν παραπονιέμαι καθόλου!!! Έχετε περάσει τόσα και τόσα!!!! Έχω μήνες μπροστά μου να το σκαρώσω το μπεμπάκι με τον καλό μου!! Απλά με πιάνει το άγχος του μήπως είμαι και δεν προσέχω και το χάσω πριν καν το μάθω!!!! Είμαι και υπεύθυνη σε ένα τμήμα προσκόπων με 20 παιδιά οπότε καταλαβαίνεις ότι τα Σ/Κ μου είναι φουλ στο παιχνίδι, το τρέξιμο κλπ!!!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλες μας!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Φαντασου γ μενα ηταν ακομη πιο ψυχοφθόρο! Ομως ας κοιτάξουμε μπροστά κ να ελπίζουμε το καλυτερο!!πεδμου αυριο τι σου ειπε ο γιατρος! Πως αισθανεσαι τωρα?εχεις συμπτωμα?

emile εσύ πόσων εβδομάδων είσαι; τελευταια περίοδο πότε είχες;;

zadige το ρέψιμο είναι για μένα γνωστο σύμπτωμα, είναι αυτη η αναγούλα, που συνέχεια σου έρχεται στο λαιμό το φαγητό. καλύτερα που έχεις ηπια συμπτώματα.

μην ανησυχείτε όλα καλά θα πάνε κορίτσια! μη νομίζετε και εγω φοβάμαι ειδικά τωρα που είναι δύο.

emile εσύ πόσων εβδομάδων είσαι; τελευταια περίοδο πότε είχες;;

zadige το ρέψιμο είναι για μένα γνωστο σύμπτωμα, είναι αυτη η αναγούλα, που συνέχεια σου έρχεται στο λαιμό το φαγητό. καλύτερα που έχεις ηπια συμπτώματα.

μην ανησυχείτε όλα καλά θα πάνε κορίτσια! μη νομίζετε και εγω φοβάμαι ειδικά τωρα που είναι δύο.

Ριτα μου Τελευταία περιοδο 14/12! Τωρα ειμαι 6 εβδομάδες περίπου. ..έχεις δικιο γ ολες να πάνε καλά!!

Καλή μου, να σου πω τη αλήθεια επείδη είναι αρκετό το στήθος μου, δεν μπορώ να καταλάβω κάτι... Πόνους έχω αλλά όχι έντονους... Αν και λόγω μεγέθους με πονάει πάντα το στήθος!!!! Θα δείξει!! Το μόνο που κάνει μπαμ είναι η κούρασή μου χωρίς ιδιαίτερο λόγο!!! το βράδυ κοιμάμαι από τις 10κ30 έως τις 8 και μετά 10 με 12.... Αν δεν είχα και τα ιδιαίτερα από το μεσημέρι πάλι θα κοιμόμουν... Αλλά μπορεί να είναι και αντίδραση για να μην σκέφτομαι πότε θα περάσουν οι μέρες!!!! Βλέπω και τις ιστορίες σας και δεν παραπονιέμαι καθόλου!!! Έχετε περάσει τόσα και τόσα!!!! Έχω μήνες μπροστά μου να το σκαρώσω το μπεμπάκι με τον καλό μου!! Απλά με πιάνει το άγχος του μήπως είμαι και δεν προσέχω και το χάσω πριν καν το μάθω!!!! Είμαι και υπεύθυνη σε ένα τμήμα προσκόπων με 20 παιδιά οπότε καταλαβαίνεις ότι τα Σ/Κ μου είναι φουλ στο παιχνίδι, το τρέξιμο κλπ!!!! Ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλες μας!!!

η ζωή δεν σταματάει με την εγκυμοσύνη, εκτός αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Να μην ανησυχείς οτι μπορεί να κάνεις εσύ κάτι κακό, σίγουρα το να μην καπνίζεις, να μην πίνεις και να μην υπερκαταναλώνεις καφέ....αλλά ως προς τα άλλα εγώ στην πρώτη και επιτυχημένη εγκυμοσύνη είχα περάσει τουρνουά μπόουλινγκ μερες πριν μάθω οτι είμαι έγκυος...9 παιχνίδια σε 3 μέρες...και τίποτα δεν συνέβη...αν είναι να κολλήσει θα κολλήσει.....στο δεύτερο που και καλά πρόσεχα παλινδρόμησα...και τώρα...προσπαθώ αλλα δεν γίνεται έγω ένα γιο 13,7 κιλά που πρέπει να τον βάζω στο αυτοκίνητο, να τον σηκώνω για να τον βάλω στο καρότσι του σούπερ μάρκετ κτλ...θα δείξει

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

η ζωή δεν σταματάει με την εγκυμοσύνη, εκτός αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Να μην ανησυχείς οτι μπορεί να κάνεις εσύ κάτι κακό, σίγουρα το να μην καπνίζεις, να μην πίνεις και να μην υπερκαταναλώνεις καφέ....αλλά ως προς τα άλλα εγώ στην πρώτη και επιτυχημένη εγκυμοσύνη είχα περάσει τουρνουά μπόουλινγκ μερες πριν μάθω οτι είμαι έγκυος...9 παιχνίδια σε 3 μέρες...και τίποτα δεν συνέβη...αν είναι να κολλήσει θα κολλήσει.....στο δεύτερο που και καλά πρόσεχα παλινδρόμησα...και τώρα...προσπαθώ αλλα δεν γίνεται έγω ένα γιο 13,7 κιλά που πρέπει να τον βάζω στο αυτοκίνητο, να τον σηκώνω για να τον βάλω στο καρότσι του σούπερ μάρκετ κτλ...θα δείξει

έχεις απόλυτα δίκιο!!το ίδιο είπε κι ο γιατρος μου!!Ο.τι κ να κάνουμε!!Ο.τι είναι θα γίνει κ θα το μάθουμε!!

Μαράκι μην άγχεσαι γι αυτό τον λόγο. και εγω τον προηγ μήνα που έμεινα έγκυος, δεν θα πιστέψεις τί έκανα.. πήγα να βοηθήσω τους γονείς μου στις ελιές και σήκωνα μέχρι και τσουβάλια με ελιές. ακόμη έβαψα το γραφείο μου και σήκωνα βιβλία, βιβλιοθήκες, τραβούσα γραφεία και ό,τι μπορείς να φανταστείς. το ζυγωτό, επειδή ακόμη δεν είναι έμβρυο, δεν υπάρχει κίνδυνος να αποκολληθεί. άλλωστε η εμφύτευση γίνεται μια βδομάδα μετά. οπότε μην σκας άδικα..

emilemil ολα καλά με το φασολάκι μας!! Ακούσαμε καρδούλα κανονικά 150 χτύπους το σκατούλι!!! Ο γιατρός μας είπε πως φαίνεται μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη! Άντε και στα δικά σου, λίγες μέρες μείνανε!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

emilemil ολα καλά με το φασολάκι μας!! Ακούσαμε καρδούλα κανονικά 150 χτύπους το σκατούλι!!! Ο γιατρός μας είπε πως φαίνεται μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη! Άντε και στα δικά σου, λίγες μέρες μείνανε!!

Αχ πόσο χάρηκα!!περίμενα πως κ Πως τα νέα σου!συγχαρητήρια! !!θύμισε μου πόσες εβδομάδες είσαι κ Τελευταία περιοδο!?

Διαφημίσεις

9/12 τελευταία περίοδος, δλδ 6 εβδ. & 6 ημ.!

Ναι έχουμε πολύ λίγες μέρες διάφορα!! Εγώ με 14/12 Τελευταία περίοδο την Παρασκευή θαμαι κι εγώ 6ε κ 6ημερων?σωστά το υπολογίζω??

Ναι έχουμε πολύ λίγες μέρες διάφορα!! Εγώ με 14/12 Τελευταία περίοδο την Παρασκευή θαμαι κι εγώ 6ε κ 6ημερων?σωστά το υπολογίζω??

Καλημέρα γλυκιά μου, νομίζω πως θα είσαι 6εβ και 4 ημ. αλλά μια χαρά πιστεύω θα την ακούσετε την καρδούλα!! ;) Άντε, άντε δυο μερούλες μείνανε, θα περιμένω κι εγώ μαζί με σένα! Σήμερα έχει υπέρηχο κι η zadige, εύχομαι να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!

Καλημέρα γλυκιά μου, νομίζω πως θα είσαι 6εβ και 4 ημ. αλλά μια χαρά πιστεύω θα την ακούσετε την καρδούλα!! ;) Άντε, άντε δυο μερούλες μείνανε, θα περιμένω κι εγώ μαζί με σένα! Σήμερα έχει υπέρηχο κι η zadige, εύχομαι να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!

Καλημέρα γλυκιά μ!μακάρι η zadige μας να μασ φέρει πολύ ευχάριστα! Εγώ τελευταία κ καταιδρωμενη χαχχαχ!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ το εύχομαι....μείναν περίπου 12 ώρες για την ώρα της αλήθειας....εγώ σήμερα 6+6 με 10/12 ΤΗΠ. Θύμισε μου χοριακές αν έκανες και τι μέρες ήταν...ευτυχώς από εχτές το βράδυ δειλά δειλά άρχισε πάλι ο πόνος στο στήθος. έβαλα μπαμ ένα κιλό (πρέπει να προσέξω τι τρώω στην προηγούμενη είχα διαβήτη) και εύχομαι να πάνε όλα καλά....πολύ αγωνία

bA9gp3.png

Έκανα μόνο μία χοριακή στην 3η μέρα καθυστέρησης και μου έβγαλε 1600.

Θα σου έλεγα όμως να μην συγκρίνεις γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μπορεί να αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

Έκανα μόνο μία χοριακή στην 3η μέρα καθυστέρησης και μου έβγαλε 1600.

Θα σου έλεγα όμως να μην συγκρίνεις γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μπορεί να αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

Ναι εγώ αυτή την τιμή την είχα την 5 ημέρα καθυτέρησης...να τώρα διαβάζω που σταματάνε οι καρδίες και λέω....ωραία....βήμα βήμα

bA9gp3.png

Ναι εγώ αυτή την τιμή την είχα την 5 ημέρα καθυτέρησης...να τώρα διαβάζω που σταματάνε οι καρδίες και λέω....ωραία....βήμα βήμα

Γιατί διαβάζεις τέτοια πράγματα?? Θα σε βοηθήσει κάπου πέρα από το να σου καταστρέφει τη ψυχολογία?? Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και πάνω από όλα στο μωρό σου.. Να ακούσεις με το καλό την καρδούλα σήμερα, να προσέχεις τον εαυτό σου και να διαβάζεις ΜΟΝΟ ευχάριστα πράγματα.

Γιατί διαβάζεις τέτοια πράγματα?? Θα σε βοηθήσει κάπου πέρα από το να σου καταστρέφει τη ψυχολογία?? Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου και πάνω από όλα στο μωρό σου.. Να ακούσεις με το καλό την καρδούλα σήμερα, να προσέχεις τον εαυτό σου και να διαβάζεις ΜΟΝΟ ευχάριστα πράγματα.

είναι στα θέματα του φόρουμ σε τίτλους...και να μη θέλω φαίνονται...όλα μέσα στην ζωή είναι....

bA9gp3.png

Κοπέλα μου όλα είναι στη ζωή.το ότι συνέβησαν δε σημαίνει θα ξανασυμβεί !!Καλή επιτυχία γ σμρ!

βρε κουκλίτσα μου, γιατι προβληματίζεσαι τόσο;; αν δεις φυσιολογικές τιμές χοριακής θα δεις κάθε μέρα τα φυσιολογικά όρια να διαμορφώνονται με μεγάλη απόκλιση από την πρώτη τιμή μέχρι την τελευταία. αυτα δεν σημαίνει ότι οι χαμηλές τιμές είναι ένδειξη κάποιας νοσηρότητας. ίσα ισα άμα έχεις τεράστια χοριακή σημαίνει ή δίδυμη κύηση ή μήλη κύηση. οπότε μην κάθεσαι και σκας. όλα καλά θα πάνε!!!!

βρε κουκλίτσα μου, γιατι προβληματίζεσαι τόσο;; αν δεις φυσιολογικές τιμές χοριακής θα δεις κάθε μέρα τα φυσιολογικά όρια να διαμορφώνονται με μεγάλη απόκλιση από την πρώτη τιμή μέχρι την τελευταία. αυτα δεν σημαίνει ότι οι χαμηλές τιμές είναι ένδειξη κάποιας νοσηρότητας. ίσα ισα άμα έχεις τεράστια χοριακή σημαίνει ή δίδυμη κύηση ή μήλη κύηση. οπότε μην κάθεσαι και σκας. όλα καλά θα πάνε!!!!

όποιος έχει καεί λένε το φυσάει μετά...εσύ με τα δίδυμα τι χοριακή είχες αν επιτρέπεται;

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...