Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

τί όμορφα νέα διαβάζω! σας ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι και σε σας ό,τι καλύτερο. εγω αύριο θα κλείσω την 7η εβδομάδα. ακόμη είμαι ολίγον έγκυος! όμως δεν αντέχω αυτές τις ναυτίες. δεν μπορώ να μαγειρέψω, να κάνω δουλειές και να φάω. ό,τι και να σκεφτώ να φάω, μου φέρνει αναγούλα. όλη την ώρα πεινάω, αλλά δεν μπορώ να φάω. καλό κουράγιο στις εγκυμονούσες, καλές προσπάθειες στις οσονούπω εγκυμονούσες και να μην απελπίζεστε. θα ρθούνε τα νινάκια χωρίς να το περιμένετε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τί όμορφα νέα διαβάζω! σας ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι και σε σας ό,τι καλύτερο. εγω αύριο θα κλείσω την 7η εβδομάδα. ακόμη είμαι ολίγον έγκυος! όμως δεν αντέχω αυτές τις ναυτίες. δεν μπορώ να μαγειρέψω, να κάνω δουλειές και να φάω. ό,τι και να σκεφτώ να φάω, μου φέρνει αναγούλα. όλη την ώρα πεινάω, αλλά δεν μπορώ να φάω. καλό κουράγιο στις εγκυμονούσες, καλές προσπάθειες στις οσονούπω εγκυμονούσες και να μην απελπίζεστε. θα ρθούνε τα νινάκια χωρίς να το περιμένετε!

Ρίτα μου με το καλο1υπερηχο καρδουλας έκανες?αν Ναι πόσοι παλμοί ήταν?

Kαλημέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; εχουν μπει στην παρέα μας τόσες νέες κοπελες, που δεν γνωρίζω και που πιθανόν να μην με γνωρίζουν ούτε και εκείνες, οπότε γι αυτό δεν μπαινω Φωτεινούλα μου! Γράψτε βρε κορίτσια από τα παλιά! Εγω δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ γιατι δεν νιώθω καλά. συνέχεια αναγούλες, ναυτίες και ζαλάδες νιώθω. και αυτός ο πόνος στο στήθος ανυπόφορος. προχθες πήγα στον γιατρό και ακούσαμε καρδούλες! ναι, ναι είναι δύο! εσείς τί κάνετε;;

Ρίτα Σ. ποσο χαιρομαι με αυτα τα υπεροχα νεα σου!!διδυμακιααααα!!!❤💛💜💖 ποσο ομορφο συναισθημα!!ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!τα φιλια μου 😍😘😁

Δίδυμα;;τέλεια κοριτσάκι μου...με το καλο σου εύχομαι να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου να έχεις γερά κ τελειόμηνα μωρακια!! Κ εγώ μια απο τα ίδια ήμουν στο πρώτο τριμηνο!!υπομονή κ θα τα ξεπεράσεις αυτά δεν είναι τίποτα....να τρως καλά να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς....καλη δυναμη γιατί θα τη χρειαστείς σου έρχεται γέρο ξενύχτι κ ορθοστασία... Χιχιχιχ αυτές όμως είναι οι χαρες της ζωής με το καλό!!

Διαφημίσεις

Tι ωραια!! τλκ το ενιωσεσ το παιδακι σου ??μην ανησυχεις καλε!! κι αυτο μπορει να κοιμοταν!! ;);)

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια...κάτι ένιωσα αλλα δεν είμαι σίγουρη..ήμουν στο Τσακ σήμερα να φύγω νοσοκομειο να κάνω έστω εναν υπέρηχο να δω οτι όλα είναι Καλα...πήρα τον γιατρό μου κ μου λέει μην ανησυχεις δεν είναι τίποτα το σημαντικό συμβαίνουν αυτά!αλλα κ παλι η αγωνία ηταν αγωνία...δεν ήθελε ο άντρας μου να πάμε σε ενα δημόσιο νοσοκομείο να κάνω τον υπέρηχο γιατί λέει θα έχει μικρόβια αρρώστιες κ δεν ήθελε να κόλλησω κάτι..ηταν να πάμε στο ρέα πήραμε τηλεφωνο ειχε κ εφημερευον υπερηχογραφιστη αλλά κόστιζε 120 ευρώ κ τα λυπήθηκα τα λεφτά... Βέβαια μπροστά στο παιδί μου δεν λογαριάζω τα 100 ευρω αλλά μετα σαν κάτι να ένιωσα κ το ακύρωσα..επεμενε αυτός βέβαια αλλά μετα ένιωθα καλά μέσα μου!!

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια...κάτι ένιωσα αλλα δεν είμαι σίγουρη..ήμουν στο Τσακ σήμερα να φύγω νοσοκομειο να κάνω έστω εναν υπέρηχο να δω οτι όλα είναι Καλα...πήρα τον γιατρό μου κ μου λέει μην ανησυχεις δεν είναι τίποτα το σημαντικό συμβαίνουν αυτά!αλλα κ παλι η αγωνία ηταν αγωνία...δεν ήθελε ο άντρας μου να πάμε σε ενα δημόσιο νοσοκομείο να κάνω τον υπέρηχο γιατί λέει θα έχει μικρόβια αρρώστιες κ δεν ήθελε να κόλλησω κάτι..ηταν να πάμε στο ρέα πήραμε τηλεφωνο ειχε κ εφημερευον υπερηχογραφιστη αλλά κόστιζε 120 ευρώ κ τα λυπήθηκα τα λεφτά... Βέβαια μπροστά στο παιδί μου δεν λογαριάζω τα 100 ευρω αλλά μετα σαν κάτι να ένιωσα κ το ακύρωσα..επεμενε αυτός βέβαια αλλά μετα ένιωθα καλά μέσα μου!!

Αχ κοριτσάκι το αγωνία κ Αυτή!!Για καθετί έχουμε αγωνία τλκ..Μέχρι να γίνει τελειομηνη η εγκυμοσύνη μασ Έτσι θα είμαστε!:confused:confused:

Κορίτσια!! Καλημέραααα!!!! Πως είσαστε??? Σήμερα έχουμε νομίζω κοριτσάκια που θα κάνουν υπέρηχοοο!!! Καλή Καλή Καλή επιτυχίιιιαααα!!!!!!! Περιμένουμε νεάκια!!!! Εγώ είμαι χαζή!!! Δεν αντεχα κ εκανα τεστ 7 και μέρες πριν την καθυστερηση!Με το ΙQ test πρόωρης ανίχνευσης....Φυσικα κ ηταν αρνητικό!! Είχα πει στον εαυτό μου οτι το λογικό είναι το αρνητικό αλλά ότι και να έλεγα καταλαβαίνετε ότι έχω απογοητευτεί!!!! Αναμονή για την καθυστέρηση όοοοταν και ανννν υπάρξει!!! Έχει καμιά κάποια εμπειρία ή γνωστής σας που το έκανε τοοοσο νωρίς και να είχε αποτέλεσμα???

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κορίτσια!! Καλημέραααα!!!! Πως είσαστε??? Σήμερα έχουμε νομίζω κοριτσάκια που θα κάνουν υπέρηχοοο!!! Καλή Καλή Καλή επιτυχίιιιαααα!!!!!!! Περιμένουμε νεάκια!!!! Εγώ είμαι χαζή!!! Δεν αντεχα κ εκανα τεστ 7 και μέρες πριν την καθυστερηση!Με το ΙQ test πρόωρης ανίχνευσης....Φυσικα κ ηταν αρνητικό!! Είχα πει στον εαυτό μου οτι το λογικό είναι το αρνητικό αλλά ότι και να έλεγα καταλαβαίνετε ότι έχω απογοητευτεί!!!! Αναμονή για την καθυστέρηση όοοοταν και ανννν υπάρξει!!! Έχει καμιά κάποια εμπειρία ή γνωστής σας που το έκανε τοοοσο νωρίς και να είχε αποτέλεσμα???

Μαράκι μουειναιπου νωρίς ακομη. Εγώ εχω ακούσει για δυο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο που έτυχε κ έδειξε θετικό.όποτε μη μου στεναχωριέσαι! !υπομονή λίγες μέδουσες ακομη

Συγνώμη αλλά στο ρέα δεν έχει μικρόβια και ιώσεις; Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του δημοσίου και γέννησα στο αλεξάνδρα...σαν τα δημόσια νοσοκομεία δεν έχει....

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε; Σήμερα είχε πολύ κρύο και έπρεπε να βγω το πρωί και πάγωσα και έχω πονάκια... Εσείς πως πάτε;

Ρίτα;μαριονέτα;αναστασία29;χαθήκατε!

Γειά σου αγάπη μου! Αντί ντε χάθηκαν τα κορίτσια! Πως είσαι εσύ ? Έκανες τη β επιπέδου ? Εγώ αισίως διανυω τη 13η εβδομάδα με μια πολύ καλή αυχενικη διαφάνεια και ένα άριστο papp a. Φύλο έχετε δει επίσημα? Εμάς η ζυγαριά γέρνει προς κορίτσι. Για να δούμε!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Συγνώμη αλλά στο ρέα δεν έχει μικρόβια και ιώσεις; Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ του δημοσίου και γέννησα στο αλεξάνδρα...σαν τα δημόσια νοσοκομεία δεν έχει....

Κι εγω σε Δημόσιο αν πάνε όλα καλά!!Πως είσαι γλυκιά μ?έκανες υπέρηχο?Όλα οκ?

Γειά σου αγάπη μου! Αντί ντε χάθηκαν τα κορίτσια! Πως είσαι εσύ ? Έκανες τη β επιπέδου ? Εγώ αισίως διανυω τη 13η εβδομάδα με μια πολύ καλή αυχενικη διαφάνεια και ένα άριστο papp a. Φύλο έχετε δει επίσημα? Εμάς η ζυγαριά γέρνει προς κορίτσι. Για να δούμε!!

όχι ακόμα!11 φλεβάρη θα πάω στο γιατρό και θα μου πει πότε να κλείσω για β επιπέδου.ανυπομονώ να αρχίσω να το νιώθω το μωράκι. φύλο ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα. λογικά στη β επιπέδου αλλά δε με απασχολεί ιδιαίτερα. γερό να ναι κι ότι να ναι!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κι εγω σε Δημόσιο αν πάνε όλα καλά!!Πως είσαι γλυκιά μ?έκανες υπέρηχο?Όλα οκ?

Την τετάρτη πάω οπότε δεν έχω ακόμα, από συμπτώματα τίποτα φοβερό..αυτό με αγχώνει πιο πολύ

bA9gp3.png

Την τετάρτη πάω οπότε δεν έχω ακόμα, από συμπτώματα τίποτα φοβερό..αυτό με αγχώνει πιο πολύ

Ούτε το παραμικρό ?κι εγώ έτσι κακού είπε Ι γιατρός ότι μην ανησυχώ διότι μόλις σχηματιστεί εμβρυακι ξεκινούν σιγά σιγά!

Διαφημίσεις

Ούτε το παραμικρό ?κι εγώ έτσι κακού είπε Ι γιατρός ότι μην ανησυχώ διότι μόλις σχηματιστεί εμβρυακι ξεκινούν σιγά σιγά!

είμαι 6+4 σήμερα. Βέβαια και στον γιό μου δεν είχα κάτι...μόνο κράμπες στην μήτρα που άνοιγε που τώρα δεν έχω...και το στήθος φυσικά.

bA9gp3.png

είμαι 6+4 σήμερα. Βέβαια και στον γιό μου δεν είχα κάτι...μόνο κράμπες στην μήτρα που άνοιγε που τώρα δεν έχω...και το στήθος φυσικά.

Επειδή θυμάμαι την ιστορία σου κ Επειδή είμαστε μαζί μη στεναχωριέσαι! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική! Η Τετάρτη είναι ου κοντά!!Εγώ Παρασκευή! Τρέμω γ τη καρδούλα κ τους παλμούς!

Marakiz Πηγές για υπέρηχο?Όλα καλά??

"Δυστυχώς" για μένα κι ευτυχώς για κάποια άλλη γυναίκα :) αναβλήθηκε το ραντεβού μας για αύριο καθώς προέκυψε γέννα στο γιατρό! Άλλη μια μέρα, κρατάμε γερά!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

"Δυστυχώς" για μένα κι ευτυχώς για κάποια άλλη γυναίκα :) αναβλήθηκε το ραντεβού μας για αύριο καθώς προέκυψε γέννα στο γιατρό! Άλλη μια μέρα, κρατάμε γερά!

Το αύριο είναι πολύ κοντά γλυκιά μ!!

Κοριτσάκια μου!! Εχω ευχάριστα βγήκε η απάντηση απο την κυστική ίνωση...όλα καλά φυσιολογικοτατα!!! Το μωρακι μου είναι μια χαρά!!! Ραντεβού έχω την πέμπτη στο γιατρό κ θα κανονισουμε κ για το β επιπέδου!! Είμαι πολύ χαρούμενη

Κοριτσάκια μου!! Εχω ευχάριστα βγήκε η απάντηση απο την κυστική ίνωση...όλα καλά φυσιολογικοτατα!!! Το μωρακι μου είναι μια χαρά!!! Ραντεβού έχω την πέμπτη στο γιατρό κ θα κανονισουμε κ για το β επιπέδου!! Είμαι πολύ χαρούμενη

Αχ γλυκουλα μα ποσο χάρηκα!!μπραβο!παντα καλα νεα!!

Αχ γλυκουλα μα ποσο χάρηκα!!μπραβο!παντα καλα νεα!!

Ναι όντως να σ πω την αλήθεια μου έφυγε ενα βαρος!!εσύ πως είσαι σήμερα;πως πέρασες τη μέρα σου;

Ναι όντως να σ πω την αλήθεια μου έφυγε ενα βαρος!!εσύ πως είσαι σήμερα;πως πέρασες τη μέρα σου;

Σπιτικες ψιλοδουλιτσες κ το απογ δουλεια!!αλλα το μυαλο μου συνέχεια στη Παρασκευή! ! Εσυ στον πρώτο υπερηχο ποσους παλμους ειχε το μωρακι σ?κ φυσικα οσο νιωθω συμπτωματα τοσο χαιρομαι...συγκρατημένα. ..

Σπιτικες ψιλοδουλιτσες κ το απογ δουλεια!!αλλα το μυαλο μου συνέχεια στη Παρασκευή! ! Εσυ στον πρώτο υπερηχο ποσους παλμους ειχε το μωρακι σ?κ φυσικα οσο νιωθω συμπτωματα τοσο χαιρομαι...συγκρατημένα. ..

Δυστυχώς δεν θυμάμαι γλυκιά μου...εγώ την καρδουλα του μωρού μου την άκουσα πρώτη φορά στα επείγοντα στο ρέα είχα δει αίμα ηταν Κυριακή πρωι κ πήγα για υπέρηχο οπου μου βρήκαν κ την αποκόλληση... Κ όπως καταλαβαίνεις κ δεν μας είπε ο υοερηχογραφιστης που ηταν εκείνη τη μέρα σε εφημερεια αλλά ουτε κ εγώ Ρώτησα ειχα θολωσει!!ε κ μετα απο εκεί καταλαβαίνεις ξεκίνησαν οι γνωστές ανησυχίες ποτε θα φτάσω στο τέλος θα καταφέρω να το γεννησω θα καταφέρω να φτάσω ως το τέλος; κ διάφορες τέτοιες ανασφάλειες που έχουμε εμείς οι μέλλουσες μανουλες ως 'πρωταρες'....Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι κ να ακουσεις τη καρδουλα του μωρο σου να χτυπάει τόσο δυνατά όσο αυτός ο χτύπος να έρχεται όλη μέρα στα αυτιά σου!!φιλακια κ υπομονή!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...