Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Το άλλο Σάββατο περιμένω κανονικά...Μια βδομαδουλα έχει μείνει!Μακάρι να μπω κ εγώ σύντομα στο κλαμπ με τις εγκυουλες!

Θα μπεις Είμαι σγρ!Μια εβδομάδα δεν είναι τπτ.. απλά άσε να περάσει χωρίς να το σκέφτεσαι κ ελπίζω σύντομα να ακούσουμε κ τα δικά σου ευχάριστα νέα!!!Στο εύχομαι πραγματικά!!Είναι πολύ συγκηνητικο μια κόπρανα θέλει να γίνει μανούλα!Ο Θεός όλες θα τις βοηθήσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

goldy καμιά δεν το βγάζει εντελώς από το μυαλό της, δεν γίνεται, απλά ίσως το "κόλπο" να είναι να ευχαριστιέσαι την καθημερινότητα σου ανεξαρτήτως περιόδου/συμπτωμάτων/τεστ κλπ. Να πας γυμναστήριο! Εννοείται! Ένα δυνατό σώμα είναι πολύ χρήσιμο στην εγκυμοσύνη! Έχε στο νου σου μόνο μετά τις ημέρες προσπαθειών (που γίνεται η εμφύτευση) να κάνεις κανονικά τη γυμναστική απλά μην το παρακάνεις με βάρη. ;)

Εύχομαι βέβαια να μην προλάβεις να γραφτείς χιχιχι κι όπως πολύ σοφά λέει γλυκιά και ψύχραιμη emilemil να μπεις στον επόμενο κύκλο άγχους που έχουν πλέον οι εγγυούλες! :) :) :)

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

goldy καμιά δεν το βγάζει εντελώς από το μυαλό της, δεν γίνεται, απλά ίσως το "κόλπο" να είναι να ευχαριστιέσαι την καθημερινότητα σου ανεξαρτήτως περιόδου/συμπτωμάτων/τεστ κλπ. Να πας γυμναστήριο! Εννοείται! Ένα δυνατό σώμα είναι πολύ χρήσιμο στην εγκυμοσύνη! Έχε στο νου σου μόνο μετά τις ημέρες προσπαθειών (που γίνεται η εμφύτευση) να κάνεις κανονικά τη γυμναστική απλά μην το παρακάνεις με βάρη. ;)

Εύχομαι βέβαια να μην προλάβεις να γραφτείς χιχιχι κι όπως πολύ σοφά λέει γλυκιά και ψύχραιμη emilemil να μπεις στον επόμενο κύκλο άγχους που έχουν πλέον οι εγγυούλες! :) :) :)

Εννοείται πως ποτέ δεν το βγάζεις εντελώς από το μυαλό σου!Απλώς τους πρώτους μήνες το σκεφτόμουν όλη μέρα καθε μέρα!Ενώ τώρα είμαι πολύ πιο χαλαρή δε περιστρέφεται όλη μου η μέρα γύρω από αυτό και εδώ κ αρκετούς μήνες έχω σταματήσει να ψάχνω συμπτώματα!Απολαμβάνω την καθε μου μέρα!Κ εγώ ελπίζω να μην προλάβω να γραφτω στο γυμναστήριο αλλά κ από την άλλη αν μου έρθει δε θα με πάρει κ από κάτω!Σε αυτη την αλλαγη με εχει βοηθησει πολυ το forum κ ολες εσεις με τις πολυτιμες συμβουλες!Αλλα κ ο αντρουλης μου που συνεχεια με στηριζει σε όλες τις ψυχολογικές μου μεταπτώσεις !Αλλωστε αυτό ξέρει πότε είναι η κατάλληλη ώρα για να έρθει κ όταν έρθει θα είναι μια στιγμή μαγική!!!!

PIbAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε; Σήμερα είχε πολύ κρύο και έπρεπε να βγω το πρωί και πάγωσα και έχω πονάκια... Εσείς πως πάτε;

Ρίτα;μαριονέτα;αναστασία29;χαθήκατε!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ηρθα κ εγωωωω.... Τι κάνετε πως ειστε σήμερα;; κανένα νέο από την Ανδρομάχη έχουμε;;;

Καλημέρα! Κανένα νέο από Ανδρομάχη. ..γτ άραγε?Goldy μου πως είσαι?Εγώ καλά τα ίδια. ..περιμένω την παρασκ γ τον υπέρηχο!!

Καλημέρα κορίτσια!! Έχω πρόβλημα με το ίντερνετ από χθες! :(

Goldy αν έχεις τον άντρα σου δίπλα σου, έχεις τα πάντα!!

Emilemil απολαμβάνω το ΣΚ και χαίρομαι που φτάνει η πολυπόθητη μέρα του υπέρηχου!!! Όλεεεεε!

Εσείς τι κάνετε???

Αλήθεια η Ανδρομάχη που είναι τελικά??

Καλημέρα κορίτσια!! Έχω πρόβλημα με το ίντερνετ από χθες! :(

Goldy αν έχεις τον άντρα σου δίπλα σου, έχεις τα πάντα!!

Emilemil απολαμβάνω το ΣΚ και χαίρομαι που φτάνει η πολυπόθητη μέρα του υπέρηχου!!! Όλεεεεε!

Εσείς τι κάνετε??

Αλήθεια η Ανδρομάχη που είναι τελικά??

Marakiz Μου!! Περιμένω πως και πως τα αποτελέσματα σου!! Μη μας ξεχάσεις!Από συμπτώματα Πως εισαι?Εγώ με τα utrogestan Αφού το παρω μετα απο δυο ώρες απίστευτες ζαλάδες!! Έχω τόση αγωνία γ την Παρασκευή...Αυτή η βραχυκαρδια ση Πρώτη εγκυμοσύνη στον πρώτο υπέρηχο με έχει στοιχειώσει...Η Παναγία να μας βοηθησει όλες μα όλες!!

Ε, μα είναι δυνατόν να μη σε στοιχειώσει ένα τέτοιο βίωμα?? Προσπάθησε όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι, απασχολήσου με ευχάριστα πράγματα, δες feel good ταινίες, διάβασε κανένα εύπεμπτο χαρούμενο βιβλιαράκι, δες ευχάριστα βιντεάκια στο ytube.. τέτοια κάνε και θα παραμείνεις αισιόδοξη και ήρεμη! Είσαι δυνατή! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!

Διαφημίσεις

Ε, μα είναι δυνατόν να μη σε στοιχειώσει ένα τέτοιο βίωμα?? Προσπάθησε όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι, απασχολήσου με ευχάριστα πράγματα, δες feel good ταινίες, διάβασε κανένα εύπεμπτο χαρούμενο βιβλιαράκι, δες ευχάριστα βιντεάκια στο ytube.. τέτοια κάνε και θα παραμείνεις αισιόδοξη και ήρεμη! Είσαι δυνατή! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά!

Αυτό λέω κι εγώ!!έχεις δίκιο!! Όμως θα σου εξομολογηθώ κτ.αν δεν περάσει η 12εβδ δεν μπορώ να χαρώ.Είμαι τόσο συγκρατημένη :(:(...fot30 Καλώς ήρθες!!τα νέα σου!!

Όχι κοριτσάκι μου γλυκό, να είσαι συγκρατημένη αν δεν μπορείς αλλιώς, αλλά να το χαίρεσαι, όταν ακούσεις την καρδούλα να το χαρείς με την καρδιά σου! Γιατί ξέρεις κάτι?? Πότε δεν ξέρεις αν και τι και πως και πότε κλπ κλπ! Το πιθανότερο είναι να πάνε όλα καλά! Δεν μπορείς να ζεις στη σκιά του ΑΝ! ;) Μόλις ακούσεις την καρδούλα θα ηρεμήσεις αρκετά! ;)

Εμένα που με πήραν να αλλάξουμε το ραντεβού για την επόμενη Δευτέρα και κόντεψα να μείνω?? Μετά μου πρότειναν για Πέμπτη! Κάτι έτυχε προσωπικό στο γιατρό και θα περιορίσει τα ραντεβού της Δευτέρας από ότι κατάλαβα γιατί αφού γλίτωσα το εγκεφαλικό κράτησα το ραντεβού μου κανονικότα! Με νύχια και με δόντια! αχαχα!

Όχι κοριτσάκι μου γλυκό, να είσαι συγκρατημένη αν δεν μπορείς αλλιώς, αλλά να το χαίρεσαι, όταν ακούσεις την καρδούλα να το χαρείς με την καρδιά σου! Γιατί ξέρεις κάτι?? Πότε δεν ξέρεις αν και τι και πως και πότε κλπ κλπ! Το πιθανότερο είναι να πάνε όλα καλά! Δεν μπορείς να ζεις στη σκιά του ΑΝ! ;) Μόλις ακούσεις την καρδούλα θα ηρεμήσεις αρκετά! ;)

Εμένα που με πήραν να αλλάξουμε το ραντεβού για την επόμενη Δευτέρα και κόντεψα να μείνω?? Μετά μου πρότειναν για Πέμπτη! Κάτι έτυχε προσωπικό στο γιατρό και θα περιορίσει τα ραντεβού της Δευτέρας από ότι κατάλαβα γιατί αφού γλίτωσα το εγκεφαλικό κράτησα το ραντεβού μου κανονικότα! Με νύχια και με δόντια! αχαχα!

χαχαχ κι εγώ θα σκυλιαζα να μη μου άλλαζαν το ραντεβού! ! Είμαι πιο ήρεμη αυτή τη φορά...Ο Θεός είναι μεγάλος!!Από συμπτώματα πως είσαι?

Καλημέρα μανουλες!!❤πως είστε σήμερα;εγώ ξύπνησα μια χαρά πήγα εκκλησία κ μόλις γύρισα σπιτι....θέλω να βγω σήμερα αλλά έχει πολύ κρύο..χθες δεν ένιωσαν καθόλου το μωρο ανυσηχω!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; εχουν μπει στην παρέα μας τόσες νέες κοπελες, που δεν γνωρίζω και που πιθανόν να μην με γνωρίζουν ούτε και εκείνες, οπότε γι αυτό δεν μπαινω Φωτεινούλα μου! Γράψτε βρε κορίτσια από τα παλιά! Εγω δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ γιατι δεν νιώθω καλά. συνέχεια αναγούλες, ναυτίες και ζαλάδες νιώθω. και αυτός ο πόνος στο στήθος ανυπόφορος. προχθες πήγα στον γιατρό και ακούσαμε καρδούλες! ναι, ναι είναι δύο! εσείς τί κάνετε;;

Καλημέρα! Κανένα νέο από Ανδρομάχη. ..γτ άραγε?Goldy μου πως είσαι?Εγώ καλά τα ίδια. ..περιμένω την παρασκ γ τον υπέρηχο!!

Λες να αδιΘετησε το κορίτσι;;;κρίμα!!

Kαλημέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; εχουν μπει στην παρέα μας τόσες νέες κοπελες, που δεν γνωρίζω και που πιθανόν να μην με γνωρίζουν ούτε και εκείνες, οπότε γι αυτό δεν μπαινω Φωτεινούλα μου! Γράψτε βρε κορίτσια από τα παλιά! Εγω δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ γιατι δεν νιώθω καλά. συνέχεια αναγούλες, ναυτίες και ζαλάδες νιώθω. και αυτός ο πόνος στο στήθος ανυπόφορος. προχθες πήγα στον γιατρό και ακούσαμε καρδούλες! ναι, ναι είναι δύο! εσείς τί κάνετε;;
ε

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! δυο καρδούλες! !υπέροχα!!Πόσο μηνών εισαι?

2 καρδούλες??? Ααααχ τι ωραία!! Κι εγώ θέλω!! Χιχι!

Δημητρούλα γιατί ανησυχείς? Εννοείς δεν είχες συμπτώματα?

Καλημέρα μανουλες!!❤πως είστε σήμερα;εγώ ξύπνησα μια χαρά πήγα εκκλησία κ μόλις γύρισα σπιτι....θέλω να βγω σήμερα αλλά έχει πολύ κρύο..χθες δεν ένιωσαν καθόλου το μωρο ανυσηχω!!

Δημητρούλα θύμισε μ ποσών μηνών εισαι!!Μην ανησυχείς κοριτσάκι! ! Νομίζω συμβαίνει αυτό από ότι γνωρίζω!

2 καρδούλες??? Ααααχ τι ωραία!! Κι εγώ θέλω!! Χιχι!

Δημητρούλα γιατί ανησυχείς? Εννοείς δεν είχες συμπτώματα?

Απο συμπτώματα πόνος στη μέση κανονικά...εννοώ δεν κουνιοτανε δεν κλώτσησε καθόλου χθες σε αντίθεση με τις αλλες μέρες που όλο κλωτσαγε

Ριτακι δύο καρδούλες? Τι ωραία βρε κοριτσάκι! Όσο για τις ναυτιες οπλισου με υπομονή κ κουράγιο κ ελπίζω να μη γίνουν εμετός!

PIbAp3.png

Τι τέλεια!!!Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!Να προσέχεις διπλά τώρα! Σε ποια εβδομάδα είσαι;6η;7η;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Α Δημητρούλα μπαίνεις στον 5ο ήδη?? νόμιζα ότι είσαι πιο μικρούλα! Τι ωραία! Νομίζω δεν κλωτσάει κάθε μέρα το μωρό έτσι κι αλλιώς αλλά αν παραγχωθείς πάρε το γιατρό σου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...