Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

ακριβώς!!Εσύ γλυκουλα μου δουλεύεις? ?Εγώ Ναι απογεύματα αλλά δεν έχω πει κτ...:rolleyes:

Δουλεύω ναι τα πρωινά 8ωρο 5ήμερο και το έχω πει γιατί έχουμε πολύ καλές σχέσεις και καπνίζουν οι περισσότεροι οπότε έπρεπε να τους μαζέψω κάπως χαχα! Και θα το έλεγα αν έπρεπε να σηκώνω βάρη κλπ. Αλλιώς θα το κρατούσα λίγο ακόμα μυστικούλι..

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δουλεύω ναι τα πρωινά 8ωρο 5ήμερο και το έχω πει γιατί έχουμε πολύ καλές σχέσεις και καπνίζουν οι περισσότεροι οπότε έπρεπε να τους μαζέψω κάπως χαχα! Και θα το έλεγα αν έπρεπε να σηκώνω βάρη κλπ. Αλλιώς θα το κρατούσα λίγο ακόμα μυστικούλι..

Ποπο τυχερή εισαι κοριτσάκι μου!!Εγώ δε το ρισκάρω. ..αν κ θα το θελα ...βασικά ούτε καν να πηγαινααλλα δεν γίνεται. ..:(

Ποπο τυχερή εισαι κοριτσάκι μου!!Εγώ δε το ρισκάρω. ..αν κ θα το θελα ...βασικά ούτε καν να πηγαινααλλα δεν γίνεται. ..:(

Ναι το ξέρω είμαι πολύ τυχερή, σε τόσο δύσκολους καιρούς να μην φοβάμαι..

Να μην το πεις να περιμένεις.. Γιατί να σταματούσες? Είναι βαριά η δουλειά σου?

Ναι το ξέρω είμαι πολύ τυχερή, σε τόσο δύσκολους καιρούς να μην φοβάμαι..

Να μην το πεις να περιμένεις.. Γιατί να σταματούσες? Είναι βαριά η δουλειά σου?

Όχι γλυκιά μου δεν είναι βαριά.σε γραφειο ειμαι.απλά έχει σκάλες κ επιπλεον στο κλεισιμο καθατιζω τουαλετες κουζινακι σκουπιζω κτλ...την προηγ φορα στη δουλειά διαπιστωσα τα καφε υγρα κ τλκ ηταν παλλινδρομη...

Όχι γλυκιά μου δεν είναι βαριά.σε γραφειο ειμαι.απλά έχει σκάλες κ επιπλεον στο κλεισιμο καθατιζω τουαλετες κουζινακι σκουπιζω κτλ...την προηγ φορα στη δουλειά διαπιστωσα τα καφε υγρα κ τλκ ηταν παλλινδρομη...

Σιγά σιγά τις σκάλες τότε και πάρα πολύ σιγά τις δουλίτσες όπως τις κάνεις και στο σπίτι σου! Κι αν χρειάζεται να σκύψεις να γονατίζεις (όχι με τη μέση και ίσια τα γόνατα). Τουαλέτα απέφυγε τη χλωρίνη και βάζε κανα detol που είναι και άοσμο. Και όλα μια χαρά θα πάνε! :) :) :)

Διαφημίσεις

Αχ βρε emilemil μου γιατί δεν τους το λες βρε κοριτσάκι μου;;τώρα αυτές οι δουλειές δεν είναι για σένα!!πρόσεχε σε παρακαλώ τώρα πρεπει να εχεις τα ματια σου 114 κ να είσαι πιο προσεκτική απο κάθε άλλο...

Αχ βρε emilemil μου γιατί δεν τους το λες βρε κοριτσάκι μου;;τώρα αυτές οι δουλειές δεν είναι για σένα!!πρόσεχε σε παρακαλώ τώρα πρεπει να εχεις τα ματια σου 114 κ να είσαι πιο προσεκτική απο κάθε άλλο...

Δεν μπορω να το πω...Είμαστε μόνο δυο κοπέλες .Μια πρωινή κ μια απογ...Θα κάνω υπομονή ....Κ Μόλις περάσει λίγος καιρός θα το πω κοριτσάκια μου....

Δεν μπορω να το πω...Είμαστε μόνο δυο κοπέλες .Μια πρωινή κ μια απογ...Θα κάνω υπομονή ....Κ Μόλις περάσει λίγος καιρός θα το πω κοριτσάκια μου....

Οπώς νομίζεις αλλά πρεπει να προσεχείς....

Θα προσέχεις, θα κάνεις ήρεμες κινησούλες σε όοοοοτι κι αν κάνεις και θα είσαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ;)

Αχ κορίτσια!!! 1 εβδομαδα για να κάνω το τεστ!!!!! Θα σκασω!!!! Σκέφτομαι και πως θα το πάρω το αρνητικό!!!! Ανυπομονω!!! Είμαι 24η μέρα του κύκλου!! Σίγουρα αν κάνω κ το τεστ που γίνεται 5 μέρες απο τη σύλληψη δεν θα δειξει κάτι!!! Αχ μόνολόγω έτσι να τα λέω σε κάποιον γιατί όλη μέρα μονη είμαι!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια!!! 1 εβδομαδα για να κάνω το τεστ!!!!! Θα σκασω!!!! Σκέφτομαι και πως θα το πάρω το αρνητικό!!!! Ανυπομονω!!! Είμαι 24η μέρα του κύκλου!! Σίγουρα αν κάνω κ το τεστ που γίνεται 5 μέρες απο τη σύλληψη δεν θα δειξει κάτι!!! Αχ μόνολόγω έτσι να τα λέω σε κάποιον γιατί όλη μέρα μονη είμαι!!!!

Εγώ είμαι στην 23 μερα του κύκλου μου!Μαζί θα περιμένουμε!!!!Αχ μακάρι να είναι αυτός ο μήνας μας!Εγώ περιμένω το άλλο Σάββατο και αν δεν έρθει θα κάνω τεστ την Κυριακή !

PIbAp3.png

Με το καλό κοριτσάκια να έχετε τα καλύτερα νέα της ζωής σας!!!

Πόσο καιρό έχετε βάλει μπρος??

Με το καλό κοριτσάκια να έχετε τα καλύτερα νέα της ζωής σας!!!

Πόσο καιρό έχετε βάλει μπρος??

Εμείς είμαστε στον 9 μήνα προσπαθειών! Αιώνας μου φαίνεται...

PIbAp3.png

Ε, όταν θες κάτι τόσο πολύ, μέχρι κι ο μήνας φαίνεται αιώνας! :) Σε νιώθω!

Συστηματικά οι προσπάθειες? Εννοώ υπολογίζοντας κάπως τις γόνιμες?

Τα τεστάκια πόσο καιρό τα χρησιμοποιείς?

Ε, όταν θες κάτι τόσο πολύ, μέχρι κι ο μήνας φαίνεται αιώνας! :) Σε νιώθω!

Συστηματικά οι προσπάθειες? Εννοώ υπολογίζοντας κάπως τις γόνιμες?

Τα τεστάκια πόσο καιρό τα χρησιμοποιείς?

Ναι με συστηματικές προσπάθειες!Αυτός είναι ο δεύτερος μήνας που χρησιμοποιώ τα τεστακια!Ο γιατρός μου μου έδωσε περιθώριο μέχρι και το Μάρτιο μετά μου είπε πως πρέπει να το ψάξουμε λιγάκι!Ελπίζω να μη χρειαστεί κ να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τότε!Άσε καθε μήνα έχω ελπίδες κ μόλις μου έρχεται στεναχωριέμαι παρα πολύ!Μετά βέβαια το ξεπερναω κ ξανά στον αγώνα,προσπαθώ να μην απελπίζομαι!Εσύ μετά από πόσο καιρό τα κατάφερες?

PIbAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι στην 23 μερα του κύκλου μου!Μαζί θα περιμένουμε!!!!Αχ μακάρι να είναι αυτός ο μήνας μας!Εγώ περιμένω το άλλο Σάββατο και αν δεν έρθει θα κάνω τεστ την Κυριακή !

Καλησπέρα συγχαρητήρια για τις προσπαθειες σου κ την υπομονή σου.... Να ξέρεις οτι ο θεός θα στο δώσει κ θα σε ανταμείψει σύντομα,πολύ συντομα με ενα γερο κ τελεομηνο μωρακι σου εύχομαι οτι καλυτερο κ αυτος ο μήνας να. Είναι ο τυχερός σου να μην σου ερθει περίοδος κ να είσαι κ εσύ μανούλα!! Με το καλό λοιπόν!!

Καλά κανείς κ τα λες κ εγώ όλη μέρα μονη μου τα έλεγα αλλά απο τοτε που ήρθα εδώ βρήκα ανθρώπους να με καταλαβαίνουν απόλυτα!! Δεν έχω κάνει προσπαθειες να σου πω την αλήθεια κ ήμουν απο τις τυχερες γυναίκες που δόξαζε τον θεό για αυτό το δώρο που μου εκανε,που έπιασα με τη μια το παιδι!Σίγουρα εσείς που προσπάθησε πιο πολύ καιρό η δική σας αγωνία είναι μεγαλύτερη..κ εγώ είχα άγχος για να δω τι θα δειξει το τεστ εν μέρη μπορω να μπω λίγο στη ψυχολογία σας ομως....Εχω να σου δώσω μια συμβουλή η χειρότερη συντροφιά σε αυτές τις περιπτωσεις είναι το άγχος...Ηρεμησε,χαλαρωσε,Σκέψου αισιόδοξα κ θα δεις μετα ποσο θα το απολαύσεις...υπομονή κ επιμονή!! Θα ευχήθω κ σε εσένα να μην σου ερθει η περίοδος κοριτσάκι μου κ να είσαι εγκύουλα να μας κανεις συντροφιά!!καλά αποτελεσματα

Ναι με συστηματικές προσπάθειες!Αυτός είναι ο δεύτερος μήνας που χρησιμοποιώ τα τεστακια!Ο γιατρός μου μου έδωσε περιθώριο μέχρι και το Μάρτιο μετά μου είπε πως πρέπει να το ψάξουμε λιγάκι!Ελπίζω να μη χρειαστεί κ να τα έχουμε καταφέρει μέχρι τότε!Άσε καθε μήνα έχω ελπίδες κ μόλις μου έρχεται στεναχωριέμαι παρα πολύ!Μετά βέβαια το ξεπερναω κ ξανά στον αγώνα,προσπαθώ να μην απελπίζομαι!Εσύ μετά από πόσο καιρό τα κατάφερες?

Εμείς κάναμε 5 μήνες ελεύθερα αλλά τους τελευταίους 4 υπολόγιζα γόνιμες κλπ. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ ψύχραιμη ήμουν, ήξερα και ξέρω πως είναι φυσιολογικότατο το μωρό να μην έρχεται σε όλους εύκολα ή με την πρώτη. Όμως, όσο και να το κάνεις, όταν το θέλεις πολύ και δεν έρχεται, μια απογοήτευση την έχεις, μπαίνεις σε ένα τριπάκι σαν να ζεις μόνο γι αυτό ένα πράγμα. Κι αυτό είναι μέγα λάθος μας για ένα σωρό λόγους. Προσπαθούσα να μην γίνεται και όντως το περιόριζα!

Ο γιατρός σου είναι πάρα πολύ σωστός , ούτε σε άγχωσε, ούτε σε άφησε στη μοίρα σου. Αν περάσει ένας χρόνος άκαρπων προσπαθειών, ΤΟΤΕ πρέπει να κάνει το ζευγάρι παραπάνω εξετάσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχεί νωρίτερα. Εγώ είχα πει πως θα κάναμε εξετάσεις αν περνούσαν 6-7 μήνες, νωρίτερα δηλαδή, αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν είμαι πιτσιρίκα (34) κι επειδή νομίζω πως θα ξεαγχωνόμουν περισσότερο αν έβλεπα ότι δεν έχω κάτι ιατρικό. Εφόσον θα ήξερα ότι είμαστε υγιείς, απλά θα περίμενα να.....μας κάνει την τιμή!

Τελικά ήμαστε τυχεροί και δεν χρειάστηκε! Θα σου πω όμως πως το πιάσαμε στη φάση που ενώ είχα βάλει ένα δραστήριο χόμπι πίσω λόγω προσπαθειών, τώρα ειχα αποφασίσει πως θα το συνέχιζα κανονικότατα. Κι απλά δεν πρόλαβα! Το έχω δει τόοοοοσες φορές με φίλες και γνωστές μου που όσο αγχωνόντουσαν δεν γινότανε και μόλις είπαν άστα διάλα να το το φασολάκι τους, έσκασε μύτη!

Συγγνώμη για το σεντονάκι, απλά να εδώ όλες συμπάσχουμε κι ήθελα να σου πω να μην ανησυχείς, να μην ανησυχείτε, το μωρό θα έρθει κάποια στιγμή, μέχρι τότε να ευχαριστιέστε τη διαδικασία και να αγαπιέστε πολύ με τον άντρα σας!!

Εμείς κάναμε 5 μήνες ελεύθερα αλλά τους τελευταίους 4 υπολόγιζα γόνιμες κλπ. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ ψύχραιμη ήμουν, ήξερα και ξέρω πως είναι φυσιολογικότατο το μωρό να μην έρχεται σε όλους εύκολα ή με την πρώτη. Όμως, όσο και να το κάνεις, όταν το θέλεις πολύ και δεν έρχεται, μια απογοήτευση την έχεις, μπαίνεις σε ένα τριπάκι σαν να ζεις μόνο γι αυτό ένα πράγμα. Κι αυτό είναι μέγα λάθος μας για ένα σωρό λόγους. Προσπαθούσα να μην γίνεται και όντως το περιόριζα!

Ο γιατρός σου είναι πάρα πολύ σωστός , ούτε σε άγχωσε, ούτε σε άφησε στη μοίρα σου. Αν περάσει ένας χρόνος άκαρπων προσπαθειών, ΤΟΤΕ πρέπει να κάνει το ζευγάρι παραπάνω εξετάσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχεί νωρίτερα. Εγώ είχα πει πως θα κάναμε εξετάσεις αν περνούσαν 6-7 μήνες, νωρίτερα δηλαδή, αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν είμαι πιτσιρίκα (34) κι επειδή νομίζω πως θα ξεαγχωνόμουν περισσότερο αν έβλεπα ότι δεν έχω κάτι ιατρικό. Εφόσον θα ήξερα ότι είμαστε υγιείς, απλά θα περίμενα να.....μας κάνει την τιμή!

Τελικά ήμαστε τυχεροί και δεν χρειάστηκε! Θα σου πω όμως πως το πιάσαμε στη φάση που ενώ είχα βάλει ένα δραστήριο χόμπι πίσω λόγω προσπαθειών, τώρα ειχα αποφασίσει πως θα το συνέχιζα κανονικότατα. Κι απλά δεν πρόλαβα! Το έχω δει τόοοοοσες φορές με φίλες και γνωστές μου που όσο αγχωνόντουσαν δεν γινότανε και μόλις είπαν άστα διάλα να το το φασολάκι τους, έσκασε μύτη!

Συγγνώμη για το σεντονάκι, απλά να εδώ όλες συμπάσχουμε κι ήθελα να σου πω να μην ανησυχείς, να μην ανησυχείτε, το μωρό θα έρθει κάποια στιγμή, μέχρι τότε να ευχαριστιέστε τη διαδικασία και να αγαπιέστε πολύ με τον άντρα σας!!

Πόσο δίκιο έχεις!κι εγώ συνελαβα τότε π ήταν ο πιο δύσκολος μήνας δουλειάς γτ πολυ απλά δεν το σκεφτόμουν!! Η ασχολία με οτιδήποτε σε κάνει να μην το έχεις στο νου...όποτε όχι άγχος!

Goldy μου σου ειπα κι εγω στον 9 μηνα προσπαθειων συνελλαβα...μην αγχωνεστε...βγαλτε το απο το μυαλο,..

Goldy μου σου ειπα κι εγω στον 9 μηνα προσπαθειων συνελλαβα...μην αγχωνεστε...βγαλτε το απο το μυαλο,..

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά στεναχωριέμαι καθε φορά που μου έρχεται,όμως δεν το βάζω κάτω!Εσύ πως κατάφερες να το βγάλεις από το μυαλό σου?

PIbAp3.png

Προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά στεναχωριέμαι καθε φορά που μου έρχεται,όμως δεν το βάζω κάτω!Εσύ πως κατάφερες να το βγάλεις από το μυαλό σου?

Κοριτσάκι μου γλυκό Καλημέρα! Άρχιζα να απελπίζομαι κ είχα πάρει την απόφαση να κλείσει ο χρόνος κ να εξεταστεί ο άνδρας μ αρχικα...Όμως στον μήνα της απίστευτης δουλειάς κ τρεξίματος τότε συνελαβα γτ το μυαλό μ απασχοληθηκε με κτ άλλο.Αυτό συνέβη κ στην πρώτη ατυχή εγκυμοσύνη κ τώρα που δούλευα από το πρωί ως βράδυ καθημερινά λόγω αδειασ της άλλης κοπελας την περίοδο Χριστουγέννων .με το που γυρισε κ τελειωσε το βασανιστικο 10μερο κουρασης εμαθα οτι ημουν....

Κοριτσάκι μου γλυκό Καλημέρα! Άρχιζα να απελπίζομαι κ είχα πάρει την απόφαση να κλείσει ο χρόνος κ να εξεταστεί ο άνδρας μ αρχικα...Όμως στον μήνα της απίστευτης δουλειάς κ τρεξίματος τότε συνελαβα γτ το μυαλό μ απασχοληθηκε με κτ άλλο.Αυτό συνέβη κ στην πρώτη ατυχή εγκυμοσύνη κ τώρα που δούλευα από το πρωί ως βράδυ καθημερινά λόγω αδειασ της άλλης κοπελας την περίοδο Χριστουγέννων .με το που γυρισε κ τελειωσε το βασανιστικο 10μερο κκουρασης εμαθα οτι ημουν....

Καλημέρα!!!Σκέφτομαι από τον ερχόμενο μήνα να γραφτω κ πάλι γυμναστήριο γιατί το έχω κόψει εδώ κ ενα 6μηνο!!!Βέβαια η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους 2-3μήνες δεν το πολυσκεφτομαι ούτε αγχώνομαι έτσι όπως αγχωνομουν στις αρχές που προσπαθούσαμε!Τώρα είμαι πιο χαλαρή,σκέφτομαι πως όταν είναι να έρθει θα έρθει...

PIbAp3.png

Καλημέρα!!!Σκέφτομαι από τον ερχόμενο μήνα να γραφτω κ πάλι γυμναστήριο γιατί το έχω κόψει εδώ κ ενα 6μηνο!!!Βέβαια η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους 2-3μήνες δεν το πολυσκεφτομαι ούτε αγχώνομαι έτσι όπως αγχωνομουν στις αρχές που προσπαθούσαμε!Τώρα είμαι πιο χαλαρή,σκέφτομαι πως όταν είναι να έρθει θα έρθει...

Θα έρθει θα δεις!! Δοκιμασε μερα μερα με ηρεμια κ θα δεις σύντομα θα μάθεις τα ευχάριστα...άλλωστε κι εμείς οι εγκυουλες όλο αγωνία έχουμε μια για το ένα γ το άλλο....όποτε ηρέμησε....Ποτέ περιμένεις περίοδο?

Θα έρθει θα δεις!! Δοκιμασε μερα μερα με ηρεμια κ θα δεις σύντομα θα μάθεις τα ευχάριστα...άλλωστε κι εμείς οι εγκυουλες όλο αγωνία έχουμε μια για το ένα γ το άλλο....όποτε ηρέμησε....Ποτέ περιμένεις περίοδο?

Το άλλο Σάββατο περιμένω κανονικά...Μια βδομαδουλα έχει μείνει!Μακάρι να μπω κ εγώ σύντομα στο κλαμπ με τις εγκυουλες!

PIbAp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...