Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Έχω μέρες να γράψω γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μου γίνεται. Μου ρθέ περίοδος τελικά στις 19 με πολύ πόνο,εμετους,διαροια,τάσεις λιποθυμιας κτλ.Το θεώρησα φυσιολογικό μιας και η περίοδος άργησε 40 ολόκληρες μέρες. Το θέμα είναι πως σήμερα σχεδόν μου έφυγε. Είχα την 1η μέρα αίμα,πολύ λίγο χθες και σήμερα σχεδόν τίποτα,μόνο κάτι καφετι. Το στήθος μου είναι ακόμα γεμάτο φλέβες και πρισμενο. Εμένα κανονικά η περίοδος μου κρατάει 6-7 μέρες και πάντα τις 3 πρώτες έχω πολύ αίμα. .Αποφάσισα να πάω γιατρό Δευτέρα .Τι μπορεί να γίνεται? Υπάρχει περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη?

Λυπάμαι πολύ!!δεύτερα πιστεύω πως είναι πολύ μακρια... Γιατί δεν κανεις το ραντεβού σου για αύριο;εγώ δεν θα αντεχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι είχα κάνει τεστ πριν την καθυστέρηση όμως και είχε βγει αρνητικό. Γενικά έχω καθυστέρηση ναι αλλά τόσο πολύ σπάνια. Και μου έχει ξανά συμβεί να περνάω τέτοιο πόνο μετά από τόσες μέρες χωρίς περίοδο. Αυτό που δεν μου έχει συμβεί ποτέ όμως είναι να μου κρατάει η περίοδος 2 μέρες. Αχ μη με αγχώνεις, αν ήταν κάτι τέτοιο δεν θα είχα πάλι πόνο χθες η σήμερα?

Ε αφού υπερδιπλασιάστηκε μια χαρά τότε βρε!!! Δεν ήταν χαμηλή, έτσι κι αλλιώς.. Είναι λογικό, πάρα πολύ λογικό, να αγχώνεσαι παραπάνω λόγω της αποβολής αλλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη, κάθε μέρα όσο μπορείς και περισσότερο. Θα περάσουν οι μέρες οι ρουφιάνες που θα πάει!!!!!

Ω ρε καρδούλες που θα έχουμε την άλλη εβδομάδα!!! :-D:-D

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Συγχαρητήρια!!!Να χαίρεσαι το μπαμπάκι σου κ να έχεις μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Αχ μου έδωσε πολλές ελπίδες το μήνυμα σου!!!Μακάρι να είναι η τυχερή φορά!Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη,άλλωστε πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται κ αυτό ξέρει πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει!Όσο για τις επαφές έκανα τεστ ωορρηξίας κ μόλις βγήκε θετικό ήρθαμε για τρεις μέρες συνεχόμενα σε επαφή μπας κ αυξήσουμε τις πιθανότητες!Το είχαμε δοκιμάσει το μερα παρα μερα κ μας είχε κουράσει η αλήθεια είναι!Γι'αυτό κ πήρα τεστ για να εντοπίσω τις πιο γόνιμες μέρες κ να ξέρω κιόλας ακριβώς πότε να περιμένω την ακατανομαστη!Το επόμενο Σάββατο θα ξέρουμε αν το καταφέραμε!Αυτή η αναμονή είναι βέβαια πολύ κουραστική,αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι...που θα πάει θα περάσει ο καιρός!

νομιζω η μεθοδος αυτη ειναι πολυ πετυχημενη!νομιζω αυτη τη φορα θα ειναι η τυχερη σ!

Διαφημίσεις

νομιζω η μεθοδος αυτη ειναι πολυ πετυχημενη!νομιζω αυτη τη φορα θα ειναι η τυχερη σ!

Goldy87 συμφωνώ πως είναι η καλύτερη μέθοδος, γενικά τα τεστ ωορρηξίας βοηθάνε πολύ και στατιστικά οι γυναίκες που τα χρησιμοποιούν έχουν μεγαλύτερη επιτυχία (ως το να συλλάβουν πιο γρήγορα εφόσον δεν υπάρχει θέμα υγείας). Πάντα, ΑΝ δεν είναι γι αυτές αγχωτική η διαδικασία!

Επίσης στην πολύ μικρή περίπτωση που δεν τα έχετε καταφέρει αυτόν τον μήνα (χλωμό με τόσες γουρλίδικες κοιλίτσες εδώ μέσα :P ) να έχετε και κάποιες επαφές λίγες μέρες πριν την ωορρηξία, έτσι μέρα παρά μέρα, ώστε το σπέρμα να είναι φρέσκο.. Άσε που ζει για λίγες μέρες και μπορεί να είναι αυτό ο τελικός winner!! :lol:

Ναι είχα κάνει τεστ πριν την καθυστέρηση όμως και είχε βγει αρνητικό. Γενικά έχω καθυστέρηση ναι αλλά τόσο πολύ σπάνια. Και μου έχει ξανά συμβεί να περνάω τέτοιο πόνο μετά από τόσες μέρες χωρίς περίοδο. Αυτό που δεν μου έχει συμβεί ποτέ όμως είναι να μου κρατάει η περίοδος 2 μέρες. Αχ μη με αγχώνεις, αν ήταν κάτι τέτοιο δεν θα είχα πάλι πόνο χθες η σήμερα?

εγώ παντως μια φορά που είχα αίμα κόπηκε έκανα εξετάσεις και βρέθηκε οτι είχα μάλλον κάνει ανωρρηκτο κύκλο

bA9gp3.png

Goldy87 συμφωνώ πως είναι η καλύτερη μέθοδος, γενικά τα τεστ ωορρηξίας βοηθάνε πολύ και στατιστικά οι γυναίκες που τα χρησιμοποιούν έχουν μεγαλύτερη επιτυχία (ως το να συλλάβουν πιο γρήγορα εφόσον δεν υπάρχει θέμα υγείας). Πάντα, ΑΝ δεν είναι γι αυτές αγχωτική η διαδικασία!

Επίσης στην πολύ μικρή περίπτωση που δεν τα έχετε καταφέρει αυτόν τον μήνα (χλωμό με τόσες γουρλίδικες κοιλίτσες εδώ μέσα :P ) να έχετε και κάποιες επαφές λίγες μέρες πριν την ωορρηξία, έτσι μέρα παρά μέρα, ώστε το σπέρμα να είναι φρέσκο.. Άσε που ζει για λίγες μέρες και μπορεί να είναι αυτό ο τελικός winner!! :lol:

Ναι κοριτσάκι μου αυτό ακριβώς κάναμε!Μέρα παρά μέρα στην αρχή μετά αφήσαμε ένα κενό τριών ημερών κ ηρθαμε σε επαφή μια μέρα πριν το θετικό τεστ,την ημέρα του θετικού κ τις επόμενες δύο!Η διαδικασία των τεστ εμενα δε με αγχώνει καθολου ισα ισα με ηρεμει γιατι γνωριζω σε ποιες μερες πρεπει να εστιάσω!Ελπίζω να τα έχουμε καταφέρει!

PIbAp3.png

εγώ παντως μια φορά που είχα αίμα κόπηκε έκανα εξετάσεις και βρέθηκε οτι είχα μάλλον κάνει ανωρρηκτο κύκλο

Zadige μου τελικα τι εγινε?βρηκες ακρη?

Μακάρι να είναι η τυχερή, απ'το στόμα σου κ στου Θεού το αφτί!!!!Το θέλουμε τόσο πολύ κ το περιμένουμε πως κ πως!!!

PIbAp3.png

Διαφημίσεις

και η θερμομέτρηση να ξέρεις βοηθάει....βέβαια πρέπει να την κάνεις αρκετό καιρό για να δεις το σώμα σου και να αντιλαμβάνεσαι πότε κάνεις ωορρηξία...συνήθως είναι κάποια στάνταρ μέρα για κάθε κοπέλα...εκτός αν υπάρχουν προβλήματα στον κύκλο

Για αρκετούς μήνες μετραγα τη θερμοκρασία κ όντως με είχε βοηθήσει αλλά με κούρασε κ με βόλεψε καλύτερα το τεστ ωορρηξίας!!!!

PIbAp3.png

Κοριτσια να κανω μια ερωτηση?εχει παρει καμια σας utrogestan?εγω που το παιρνω μετα απο 2 ωρες ζαλιζομαι...

Ναι!! Το έπαιρνα κ το παίρνω ακόμα!!μου έφερναν κ εμένα έντονη ναυτία κ αστάθεια... Εκτός το οτι με έχουν πρηξει πολύ!! Κιλά δεν πήρα γύρω στα 4 πήρα κ είμαι λες κ πήρα 15... Γιατί στα έδωσε ο γιατρός;

Αιμα έχω πολύ λίγο πάντως. Και έχω τα κλασικά πονακια χαμηλά και το στήθος μου εννοείται!Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως νιώθω κομμάτια. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα .Το μόνο που θέλω είναι να είμαι ξαπλωμενη και επίσης δεν τρώω τίποτα. Τέλος πάντων προσπαθώ να μην αγχωνομαι και να περιμένω.

Διαφημίσεις

Αιμα έχω πολύ λίγο πάντως. Και έχω τα κλασικά πονακια χαμηλά και το στήθος μου εννοείται!Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως νιώθω κομμάτια. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα .Το μόνο που θέλω είναι να είμαι ξαπλωμενη και επίσης δεν τρώω τίποτα. Τέλος πάντων προσπαθώ να μην αγχωνομαι και να περιμένω.

.όντως μην αγχωνεσαι υπομονή κ όλα καλά θα πάνε..κ ξεκούρασου μην πιέσεις τον εαυτό σου!

Ναι!! Το έπαιρνα κ το παίρνω ακόμα!!μου έφερναν κ εμένα έντονη ναυτία κ αστάθεια... Εκτός το οτι με έχουν πρηξει πολύ!! Κιλά δεν πήρα γύρω στα 4 πήρα κ είμαι λες κ πήρα 15... Γιατί στα έδωσε ο γιατρός;

Dimitra μου λογω προηγουμενης αποβολης εκανα εξετασεις θρομβοφιλασ.δεν εχω αλλα προληπτικα μου δωσε utrestan k salospir...εσυ γτ?

Dimitra μου λογω προηγουμενης αποβολης εκανα εξετασεις θρομβοφιλασ.δεν εχω αλλα προληπτικα μου δωσε utrestan k salospir...εσυ γτ?

Είχα μια αποκόλληση στην 6. Εβδομαδα κ τώρα χαμηλό πλακούντα!! Θέλω να τα σταματήσω να ηρεμησω

Σε ευχαριστώ πολύ :) Πίστεψε με δεν κάνω τίποτα. Έχω πάρει και άδεια από τη δουλειά μου και είμαι όλη μέρα σπίτι!Εσύ πως είσαι?

Εγώ όπως τα ξέρετε!! Υπομονή σπιτι,σπίτι, σπιτι ας είναι καλά το παιδί μου κ δεν με νοιάζει κιόλας τουλαχιστον να παει χαλαλι να έχει ανέβει ο πλακούντας να είναι όλα καλά!!

Καλημέρα σε όλα τα υπέροχα κορίτσια του Φόρουμ!!!!!! Πως είσαστε σήμερα??? Δήμητρα μου, υπομονή!!! Θα δεις που όταν πας στο γιατρό θα ανταμειφτείς για την ταλαιπωρία!! Εγώ κορίτσια από χθες το απόγευμα, αισθανομαι το σώμα μου, πόδια, χέρια, κεφάλι λες και είναι να αδιαθετήσω... αν και το περιμένω σε 9 μέρες!!!! Βέβαια έχει εδώ και μια εβδομάδα που έχω γίνει δυσκοίλια (ίσως το αγχος) οπότε σκέφτομαι ότι είναι αυτό που με ενοχλεί!!!!! Μα οι μέρες ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!! :/ :/

OFubp3.png

TyB7p3.png

Ναι κοριτσάκι μου αυτό ακριβώς κάναμε!Μέρα παρά μέρα στην αρχή μετά αφήσαμε ένα κενό τριών ημερών κ ηρθαμε σε επαφή μια μέρα πριν το θετικό τεστ,την ημέρα του θετικού κ τις επόμενες δύο!Η διαδικασία των τεστ εμενα δε με αγχώνει καθολου ισα ισα με ηρεμει γιατι γνωριζω σε ποιες μερες πρεπει να εστιάσω!Ελπίζω να τα έχουμε καταφέρει!

Ααα τέλεια, αυτό είναι το καλύτερο!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!! Πότε περιμένεις?? Κι εμένα δεν με αγχώνουν τα τεστάκια, ίσα που επιβεβαιώνουν αυτό που νιώθω. Με τη θερμοκρασία πάλι ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, νομίζω προσωπικά θα μου ήταν πολύ κουραστικό.

Δημητρούλα υπομονή!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλημέρα σε όλα τα υπέροχα κορίτσια του Φόρουμ!!!!!! Πως είσαστε σήμερα??? Δήμητρα μου, υπομονή!!! Θα δεις που όταν πας στο γιατρό θα ανταμειφτείς για την ταλαιπωρία!! Εγώ κορίτσια από χθες το απόγευμα, αισθανομαι το σώμα μου, πόδια, χέρια, κεφάλι λες και είναι να αδιαθετήσω... αν και το περιμένω σε 9 μέρες!!!! Βέβαια έχει εδώ και μια εβδομάδα που έχω γίνει δυσκοίλια (ίσως το αγχος) οπότε σκέφτομαι ότι είναι αυτό που με ενοχλεί!!!!! Μα οι μέρες ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!! :/ :/

Καλημέρα κορίτσι μου ευχαριστώ για τη στήριξη... Δεν ξέρω τι έχω πάθει όταν λέτε όλες οτι έχετε κάποια συμπτώματα επειδή θέλω τόσο πολύ να είστε έγκυος θέλω να σας πω Ασά ωραία έγκυος είσαι κάνε κ ενα τεστ για να δεις.. Χαχαχα πάντως σου εύχομαι μέσα απο τη ψυχή μου να μην σου ερθει η περίοδος κ να είσαι κ εσύ μέλλουσα μανούλα!!

Είχα μια αποκόλληση στην 6. Εβδομαδα κ τώρα χαμηλό πλακούντα!! Θέλω να τα σταματήσω να ηρεμησω

Εγω προς το παρον εχω μονο ασταθεια..ειπα να κανω κ αυτη την αγωγη για να εχω αυτη τη φορα πετυχημενη εγκυμοσυνη...

Καλημέρα κορίτσι μου ευχαριστώ για τη στήριξη... Δεν ξέρω τι έχω πάθει όταν λέτε όλες οτι έχετε κάποια συμπτώματα επειδή θέλω τόσο πολύ να είστε έγκυος θέλω να σας πω Ασά ωραία έγκυος είσαι κάνε κ ενα τεστ για να δεις.. Χαχαχα πάντως σου εύχομαι μέσα απο τη ψυχή μου να μην σου ερθει η περίοδος κ να είσαι κ εσύ μέλλουσα μανούλα!!

Μακαρι ολες να μαθουν τα ευχαριστα!!πως εισαι σμρ ??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...