Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

εγω περιμενα στισ 10/12. αν υποθεσουμε οτι θα μου ερχοταν στις 28 μερες εκανα 12 με 437 και 14 με 935! νομιζω παιζει ρολο και η ημερα συλληψη στις τιμες!

Ναι βέβαια παίζει ρόλο κι η ημέρα σύλληψης! Και σου διπλασιάστηκε κιόλας οπότε μια χαρά! Είχα ρωτήσει το γιατρό μου να κάνω μια δεύτερη και μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Νομίζω όμως θα προτιμούσα να είχα κάνει τελικά, είναι μια παραπάνω ασφάλεια μέχρι να ακούσεις την καρδούλα! Ήθελα να το παίξω ψύχραιμη, κατάλαβες? :P

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βέβαια παίζει ρόλο κι η ημέρα σύλληψης! Και σου διπλασιάστηκε κιόλας οπότε μια χαρά! Είχα ρωτήσει το γιατρό μου να κάνω μια δεύτερη και μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Νομίζω όμως θα προτιμούσα να είχα κάνει τελικά, είναι μια παραπάνω ασφάλεια μέχρι να ακούσεις την καρδούλα! Ήθελα να το παίξω ψύχραιμη, κατάλαβες? :P

χαχα και δεν πηγαινες??! κακο δεν ηταν ! αλλα οι γιατροι ξερουν! μη στεναχωριεσαι! θα ειναι ο πρωτος υπερηχος ετσι? δεν πηγες να δεις αμνιακο σακο ε?

Αχ πολύ καθησυχαστικά όσα μου είπες!!! Στις 31/01 περιμένω!!!!

Κ εγώ είμαι μαζί σου,εγώ περιμένω στις 30/1!Ούτε εγώ έχω κάποιο σύμπτωμα,βέβαια έχω σταματήσει να δίνω βάση στα συμπτώματα,γιατί κάθε μήνα όλο κ κάτι βρίσκω κ καθε μήνα έρχεται τελικά η καταραμένη!Προσπαθείτε καιρό?Εμείς είμαστε στον ένατο μήνα προσπαθειών...

PIbAp3.png

χαχα και δεν πηγαινες??! κακο δεν ηταν ! αλλα οι γιατροι ξερουν! μη στεναχωριεσαι! θα ειναι ο πρωτος υπερηχος ετσι? δεν πηγες να δεις αμνιακο σακο ε?

Ναι μωρέ το ξέρω, αστειεύομαι! Αλλά κακό δεν θα ήταν όντως χαχα!

Ναι δεν έχω πάει καν, το πρώτο ραντεβού θα είναι! Ελπίζω και τυχερό! :-D

Ναι μωρέ το ξέρω, αστειεύομαι! Αλλά κακό δεν θα ήταν όντως χαχα!

Ναι δεν έχω πάει καν, το πρώτο ραντεβού θα είναι! Ελπίζω και τυχερό! :-D

πολυ τυχερο θα ειναι θα δεις! !!! ;););) στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια! φυσικα σε ολες μας τις εγκυουλες!

Διαφημίσεις

Κ εγώ είμαι μαζί σου,εγώ περιμένω στις 30/1!Ούτε εγώ έχω κάποιο σύμπτωμα,βέβαια έχω σταματήσει να δίνω βάση στα συμπτώματα,γιατί κάθε μήνα όλο κ κάτι βρίσκω κ καθε μήνα έρχεται τελικά η καταραμένη!Προσπαθείτε καιρό?Εμείς είμαστε στον ένατο μήνα προσπαθειών...

Goldy στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και εγω μετα απο 9 μηνες συνελλαβα!! τον τελευταιο μηνα που ηταν μερα παρα μερα τοτε πετυχα κ συλληψη! φυσικα αλλη μερα περιμενα ωορρηξια κ αλλη ηταν τλκ! χαχα ευχομαι να μην τη δεις αυτη τη φορα τη καταραμενη!

πολυ τυχερο θα ειναι θα δεις! !!! ;););) στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια! φυσικα σε ολες μας τις εγκυουλες!

Ευχαριστώ κοριτσάρα μου! Έτσι, για όλα τα κορίτσια, να ακούμε συχνά ευχάριστα να χαιρόμαστε!

Goldy και Μαράκι εύχομαι να είναι η τυχερή σας φορά!! Goldy καλά κάνεις και δεν κοιτάς συμπτώματα, καταντάει ψυχοφθόρο σε κάποια φάση!!

emilemil πόσο καιρό περιμένατε να ξαναρχίσετε προσπάθειες μετά την πρώτη φορά? και σε πόσο καιρό ξαναέμεινες?

Goldy και Μαράκι εύχομαι να είναι η τυχερή σας φορά!! Goldy καλά κάνεις και δεν κοιτάς συμπτώματα, καταντάει ψυχοφθόρο σε κάποια φάση!!

emilemil πόσο καιρό περιμένατε να ξαναρχίσετε προσπάθειες μετά την πρώτη φορά? και σε πόσο καιρό ξαναέμεινες?

ξεκινησα μετα απο 4 μηνες και στον 5 εμεινα δηλ αμεσως! πιανεις πολυ πιο ευκολα μετα τη πρωτη φορα αλλωστε και το διαπιστωσα!

ξεκινησα μετα απο 4 μηνες και στον 5 εμεινα δηλ αμεσως! πιανεις πολυ πιο ευκολα μετα τη πρωτη φορα αλλωστε και το διαπιστωσα!

Ααα τέλεια πολύ ωραία, χαίρομαι που δεν σε ταλαιπώρησε μετά το βάσανο που πέρασες! Για κάποιον λόγο έγινε, για να είναι τέλεια αυτή η εγκυμοσύνη! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε! ;)

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια επειδή και περιόδου συμπτώματα δεν έχω ποτέ, (από την ώρα που θα αδιαθετήσω έχω πόνο για ακριβώς 2 ώρες!!! Ρολόι), έχω α τώρα κάτι τραβήγματα στο στήθος και πόνο μόνο όταν ακουμπήσω τις θηλές. Και επειδή είμαι 1 εβδομάδα τώρα μπουκωμένη με έντονο φτέρνισμα, η θερμοκρασία μου δεν είναι σταθερή (λόγω κρυώματος φαντάζομαι!!!!) Εγώ το είπα και στον άντρα μου....... αν περιμένω από συμπτώματα καλά κρασιά!!!! Μακάρι να βγει κάτι θετικό!!!!!!!!!

είναι η πρώτη προσπάθεια; γενικά πάντως η θερμομέτρηση βοηθάει, γενικά το να ξέρεις το σώμα σου. Επίσης νομίζω οτι οι καθημερινές επαφές δεν κανουν απαραίτητα καλό γιατί εξασθενεί το σπέρμα...καλύτερα είναι μία παρά μία....

bA9gp3.png

Έκανα μια χοριακή στην 3η μέρα καθυστέρησης και είχε τιμή 1600. Εσύ?

Μόλις φρίκαρα πάλι, εγώ με 10/12 ΤΗΠ δηλαδή μια μέρα διαφορά στις 6 μέρες καθυστέρηση είχα 1800! Λες να παω πάλι για αποβολή....έχω μόνο στήθος που πονάει και τίποτα άλλο...υπέρηχο στις 27...αργεί πολύ ακόμα

bA9gp3.png

είναι η πρώτη προσπάθεια; γενικά πάντως η θερμομέτρηση βοηθάει, γενικά το να ξέρεις το σώμα σου. Επίσης νομίζω οτι οι καθημερινές επαφές δεν κανουν απαραίτητα καλό γιατί εξασθενεί το σπέρμα...καλύτερα είναι μία παρά μία....

zadige πως εισαι? ναι συμφωνω! πηγεσ γιατρο??

Μόλις φρίκαρα πάλι, εγώ με 10/12 ΤΗΠ δηλαδή μια μέρα διαφορά στις 6 μέρες καθυστέρηση είχα 1800! Λες να παω πάλι για αποβολή....έχω μόνο στήθος που πονάει και τίποτα άλλο...υπέρηχο στις 27...αργεί πολύ ακόμα

Όχι όχι όχι μη φρικάρεις!! Παίζει ρόλο κι η μέρα σύλληψης κι ένα σωρό άλλα που εμείς αγνοούμε! Φίλη μου έκανε στις 4-5 μέρες καθυστέρησης είχε κάπου 500 μονάδες και μετά από δυο μέρες διπλασιάστηκε! Και πριν λίγες μέρες πήγε και άκουσε την καρδούλα και όλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Μια χαρά είναι η χοριακή σου! Βάση της χοριακής σου δεν κλείσατε ραντεβού με το γιατρό σου? Φαντάζομαι ούτε εσένα σου είπε να την επαναλάβεις ε?

Και συμπτώματα δεν μας πιάνουν όλες τα ίδια! Πραγματικά μην σε ανησυχούν αυτά!!

επίσης δεν ήξερα ότι είσαι ΗΔΗ έγκυος, νόμιζα ότι περιμένεις!!! Μπράβο!!

3 λοιπόν περπατάμε παράλληλα!!

Άαααλλη με τη βάρκα μας???

τι σε κανει νομιζεισ οτι θα πασ γ αποβολη ?την πρωτη φορα τι ειχε γινει?? :(

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!! Βλεπω πολλσς εχουν εισελθει στο κλαμπ των εγκυων!!! Αντε αντε να αυξανομαστε και να πληθαινουμε!!! Ευχομαι να εχουμε ολες μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και ευχομαι σε οσες προσπαθουν με το καλο να μεινουν!!!

Μια χαρά είναι η χωριακη σου!!μην αγχωνεσαι κ βάζεις άσχημες ιδέες στο μυαλό σου!! Επίσης αν είσαι τόσο αγχωμενη ξανά κάνε μια χωριακη κ θα δεις οτι αυξήθηκαν οι μονάδες...κορίτσια μου αισιοδοξία τα μωρακια μας είναι εδώ απλα το ταξίδι τους είναι μεγαλο...ας μην τους επηρεασουμε με αρνητικές σκέψεις!!όλα καλά θα πάνε

Καλημερα κοριτσια!!!! Βλεπω πολλσς εχουν εισελθει στο κλαμπ των εγκυων!!! Αντε αντε να αυξανομαστε και να πληθαινουμε!!! Ευχομαι να εχουμε ολες μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και ευχομαι σε οσες προσπαθουν με το καλο να μεινουν!!!

Καλησπέρα κοριτσάκι μου...πως πας εσύ;

Goldy στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και εγω μετα απο 9 μηνες συνελλαβα!! τον τελευταιο μηνα που ηταν μερα παρα μερα τοτε πετυχα κ συλληψη! φυσικα αλλη μερα περιμενα ωορρηξια κ αλλη ηταν τλκ! χαχα ευχομαι να μην τη δεις αυτη τη φορα τη καταραμενη!

Συγχαρητήρια!!!Να χαίρεσαι το μπαμπάκι σου κ να έχεις μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Αχ μου έδωσε πολλές ελπίδες το μήνυμα σου!!!Μακάρι να είναι η τυχερή φορά!Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη,άλλωστε πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται κ αυτό ξέρει πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει!Όσο για τις επαφές έκανα τεστ ωορρηξίας κ μόλις βγήκε θετικό ήρθαμε για τρεις μέρες συνεχόμενα σε επαφή μπας κ αυξήσουμε τις πιθανότητες!Το είχαμε δοκιμάσει το μερα παρα μερα κ μας είχε κουράσει η αλήθεια είναι!Γι'αυτό κ πήρα τεστ για να εντοπίσω τις πιο γόνιμες μέρες κ να ξέρω κιόλας ακριβώς πότε να περιμένω την ακατανομαστη!Το επόμενο Σάββατο θα ξέρουμε αν το καταφέραμε!Αυτή η αναμονή είναι βέβαια πολύ κουραστική,αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι...που θα πάει θα περάσει ο καιρός!

PIbAp3.png

τι σε κανει νομιζεισ οτι θα πασ γ αποβολη ?την πρωτη φορα τι ειχε γινει?? :(

Την προηγούμενη φορά είχα κάνει χοριακή στις 32 ημέρες και ήταν 189 μου είχε φανεί αρκετά χαμηλό αλλά δεν έκανα δεύτερη και σε 10 μέρες απέβαλα με χοριακή που βρέθηκε εκείνη την μέρα στα 300. Και τώρα μόνη μου τις έκανα τις χοριακές και μετά πήρα τον γιατρό. Τώρα στις 34 ήμουν 687 ενώ στον γιό μου ήμουν ήδη στο 1300 στην 34! Με παρηγορεί οτι υπερδιπλασιάστηκε στις 2 ημέρες βέβαια. Επίσης ξέρω τις μέρες σύλληψης...Την προηγουμενη φορά που απέβαλα είχα επαφές την 13 ημέρα ενώ συνήθως έχω ωορρηξία την 16 οπότε ίσως να ήταν το σπέρμα ημερών...δεν ξέρω αν έπαιξε το ρόλο του...τώρα θεωρώ οτι είχα ωορρηξία στις 25 αλλά μακάρι να έκανα και στις 26 ίσως διακαιολογεί την λίγο πιο χαμηλή χοριακή....αν δεν είχα στην πλάτη μου την αποβολή θα ήμουν τρία πουλακια κάθονταν...στην πρώτη μου εγκυμοσύνη την μέρα που έμαθα ότι έιμαι έγκυος και μετά οργάνωσε μέσα σε 2 μήνες τον γάμο μου...κουκουρούκου ήμουν

bA9gp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Έχω μέρες να γράψω γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μου γίνεται. Μου ρθέ περίοδος τελικά στις 19 με πολύ πόνο,εμετους,διαροια,τάσεις λιποθυμιας κτλ.Το θεώρησα φυσιολογικό μιας και η περίοδος άργησε 40 ολόκληρες μέρες. Το θέμα είναι πως σήμερα σχεδόν μου έφυγε. Είχα την 1η μέρα αίμα,πολύ λίγο χθες και σήμερα σχεδόν τίποτα,μόνο κάτι καφετι. Το στήθος μου είναι ακόμα γεμάτο φλέβες και πρισμενο. Εμένα κανονικά η περίοδος μου κρατάει 6-7 μέρες και πάντα τις 3 πρώτες έχω πολύ αίμα. .Αποφάσισα να πάω γιατρό Δευτέρα .Τι μπορεί να γίνεται? Υπάρχει περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη?

Συγχαρητήρια!!!Να χαίρεσαι το μπαμπάκι σου κ να έχεις μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Αχ μου έδωσε πολλές ελπίδες το μήνυμα σου!!!Μακάρι να είναι η τυχερή φορά!Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη,άλλωστε πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται κ αυτό ξέρει πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθει!Όσο για τις επαφές έκανα τεστ ωορρηξίας κ μόλις βγήκε θετικό ήρθαμε για τρεις μέρες συνεχόμενα σε επαφή μπας κ αυξήσουμε τις πιθανότητες!Το είχαμε δοκιμάσει το μερα παρα μερα κ μας είχε κουράσει η αλήθεια είναι!Γι'αυτό κ πήρα τεστ για να εντοπίσω τις πιο γόνιμες μέρες κ να ξέρω κιόλας ακριβώς πότε να περιμένω την ακατανομαστη!Το επόμενο Σάββατο θα ξέρουμε αν το καταφέραμε!Αυτή η αναμονή είναι βέβαια πολύ κουραστική,αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να μην το σκέφτομαι...που θα πάει θα περάσει ο καιρός!

και η θερμομέτρηση να ξέρεις βοηθάει....βέβαια πρέπει να την κάνεις αρκετό καιρό για να δεις το σώμα σου και να αντιλαμβάνεσαι πότε κάνεις ωορρηξία...συνήθως είναι κάποια στάνταρ μέρα για κάθε κοπέλα...εκτός αν υπάρχουν προβλήματα στον κύκλο

bA9gp3.png

Δημητρούλα έτσι, χρειάζεται πολλή θετική ενέργεια και πρώτα από όλα εμείς!

Δεν είναι πάντα εύκολο και σύμφωνα μάλιστα με τις εμπειρίες μας, αλλά όσο το παλεύουμε το βοηθάμε! Κι είναι σημαντικό που μιλάμε για τις αγωνίες μας εδώ, δεν μπορούνε να μας καταλάβουν όλοι, όσο δικοί μας και να είναι!

mar85 εσύ σε τι φάση είσαι??

Καλημέρα κορίτσια. Έχω μέρες να γράψω γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι μου γίνεται. Μου ρθέ περίοδος τελικά στις 19 με πολύ πόνο,εμετους,διαροια,τάσεις λιποθυμιας κτλ.Το θεώρησα φυσιολογικό μιας και η περίοδος άργησε 40 ολόκληρες μέρες. Το θέμα είναι πως σήμερα σχεδόν μου έφυγε. Είχα την 1η μέρα αίμα,πολύ λίγο χθες και σήμερα σχεδόν τίποτα,μόνο κάτι καφετι. Το στήθος μου είναι ακόμα γεμάτο φλέβες και πρισμενο. Εμένα κανονικά η περίοδος μου κρατάει 6-7 μέρες και πάντα τις 3 πρώτες έχω πολύ αίμα. .Αποφάσισα να πάω γιατρό Δευτέρα .Τι μπορεί να γίνεται? Υπάρχει περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη?

έχεις κάνει τεστ και ήταν αρνητικό; εμένα οι εμετοί λιποθυμία και όλα αυτά που περιγράφεις σε συνάρτηση με πόνο μου τα είχαν πει για συμπτώματα εξωμητρίου....έχεις συνήθως τόση καθυστέρηση;

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...