Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! 11 μέρες μέχρι να μάθω τα ευχάριστα ή τα δυσάρεστα!!! Έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς το safe clear πριν την καθυστέρηση??? Και εάν ναι σε ποια ημέρα??? Η θερμοκρασία είναι στάνταρ ότι πρέπει να είναι ανεβασμένη?? Εμένα ποτέ δεν είναι πάνω από 36 εκτός και αν είμαι άρρωστη!!!! Άγχος παντούυυυ!!!!!!!!!! :( :( :(

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! 11 μέρες μέχρι να μάθω τα ευχάριστα ή τα δυσάρεστα!!! Έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς το safe clear πριν την καθυστέρηση??? Και εάν ναι σε ποια ημέρα??? Η θερμοκρασία είναι στάνταρ ότι πρέπει να είναι ανεβασμένη?? Εμένα ποτέ δεν είναι πάνω από 36 εκτός και αν είμαι άρρωστη!!!! Άγχος παντούυυυ!!!!!!!!!! :( :( :(

Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Ποτε είχε τελευταια περίοδο κ επαφή;

Καλημέρα κοριτσάκι μου!! Ποτε είχε τελευταια περίοδο κ επαφή;

30/12 η περίοδος Δήμητρα με 32 μέρες Μέσο Κύκλο και είχα συνεχόμενες επαφές από 7 έως 17/01......

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Νομίζω τα τεστ που σου δείχνουν μέχρι και 5 μέρες πριν την καθυστέρηση ισχύουν μεν, έχουν λιγότερη αξιοπιστία δε. Δηλαδή το 99% αξιοπιστίας αφορά την 1η μέρα καθυστέρησης. Νομίζω τα γράφει αναλυτικά στη συσκευασία, για ρίξε μια ματιά! Κάτι τέτοιο θυμάμαι από το τεστ που έκανα κι εγώ τώρα πρόσφατα!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Νομίζω τα τεστ που σου δείχνουν μέχρι και 5 μέρες πριν την καθυστέρηση ισχύουν μεν, έχουν λιγότερη αξιοπιστία δε. Δηλαδή το 99% αξιοπιστίας αφορά την 1η μέρα καθυστέρησης. Νομίζω τα γράφει αναλυτικά στη συσκευασία, για ρίξε μια ματιά! Κάτι τέτοιο θυμάμαι από το τεστ που έκανα κι εγώ τώρα πρόσφατα!

Το safe clear λέει 5 μέρες από τη σύλληψη!!! Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο αλλά φαντάζομαι εννοεί 5 μέρες από την εμφύτευση!!! Αλλά πως να το υπολογίσω??? Πιστεύω ότι ίσως να είναι 3-4 μέρες πριν την καθυστέρηση....!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Το safe clear λέει 5 μέρες από τη σύλληψη!!! Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο αλλά φαντάζομαι εννοεί 5 μέρες από την εμφύτευση!!! Αλλά πως να το υπολογίσω??? Πιστεύω ότι ίσως να είναι 3-4 μέρες πριν την καθυστέρηση....!!

Α δεν ξέρω τότε κοριτσάκι μου! Νομίζω είναι νωρίς ακόμα για να το κάνεις.. Όμως είδες τις οδηγίες του τεστ? Λογικά θα τα γράφει όλα αναλυτικά πως και τι! ;)

Η εμφύτευση γίνεται 2-3 εβδομαδες μετα συλληψη

Διαφημίσεις

Τωρα γυρισα απο τη δουλεια!φυσικα κ δεν εχω πειτπτ.εχω αγωνια γ τον υπερηχο αυριο...εγωστην 8 εβδ ειχα παλλινδρομη.ειχα ακουσει καρδια δυο φορες.μουχαν πει γβραχυκαρια στον πρωτο υπερηχο.μετα καλα αλλα ημουν δουλεια ειδα καφε υγρα κ καταλαβαινεις.δεν εχω αλλο παιδακι...αλλα το οτι δεν εχω συμπτωματα ακομη με ανησυχει.εσυ αλλαξε τπτ?εχεις?

θα έχεις μια πρώτη επαφή σήμεα και ευελπιστώ για καλά νέα. Θεωρώ βέβαια ίσως δύσκολο να ακούσεται καρδιά τόσο νωρίς. Μακάρι βέβαια για να μην αγχώνεσαι μετά. Εγώ από συμπτώματα μόνο στήθος και αυτό όχι στάνταρ...είναι μέρες που πονάει και άλλες όχι...η θερμοκρασία ανεβοκατεβαίνει συνεχώς...στην πρώτη μου κύηση που ήταν και επιτυχημένη είχα σταθερά ανεβασμένη. Ξυπνάω το βράδυ για τουαλέτα αλλά περισσότερο από άγχος παρά από συχνοουρία...υπνηλία δεν αισθάνομαι τόσο....πονάκια αραιά και που (εχτές είχα κάποια) αλλά ειναι όλα μονόπλευρα και αυτό με ανησχυχεί επίσης... θα δείξει

bA9gp3.png

ΟΧΙ δεν ισχύει κάτι τέτοιο..η εμφύτευση γίνεται από 6 έως 12 μέρες μετά την σύλληψη

Εχω μια εφαρμογή στο κινητό αξιόπιστη η οποία μου δείχνει τη πορεία της εγκυμοσύνης απί την πρωτη εβδομάδα για αυτό κιόλας όταν κάνουνε τεστ η β χωριακη μας δειχνει συνήθως οτι είμαστε απο 4 εβδομάδων και πανω!!!επίσης μιλάω εκ πείρας επειδή εκανε συνέχεια αυτή την εξέταση κ ενω ήμουν έγκυος δεν μου το έδειχνε κ μου το έδειξε 5 εβδομάδων κ κάτι έπειτα κιόλας απο επίσκεψη στο γιατρό που μου το ανακοίνωσε αυτός πρωτα κ όταν εκανα την β χωριακη μου έδειξε το αποτέλεσμα στις 5.000 μονάδες ενω μια εβδομαδα πριν ηταν στο 1.2

Εχω μια εφαρμογή στο κινητό αξιόπιστη η οποία μου δείχνει τη πορεία της εγκυμοσύνης απί την πρωτη εβδομάδα για αυτό κιόλας όταν κάνουνε τεστ η β χωριακη μας δειχνει συνήθως οτι είμαστε απο 4 εβδομάδων και πανω!!!επίσης μιλάω εκ πείρας επειδή εκανε συνέχεια αυτή την εξέταση κ ενω ήμουν έγκυος δεν μου το έδειχνε κ μου το έδειξε 5 εβδομάδων κ κάτι έπειτα κιόλας απο επίσκεψη στο γιατρό που μου το ανακοίνωσε αυτός πρωτα κ όταν εκανα την β χωριακη μου έδειξε το αποτέλεσμα στις 5.000 μονάδες ενω μια εβδομαδα πριν ηταν στο 1.2

Χοριακή από 1 σε 5000 σε μια εβδομάδα μου φαίνεται πολύ αλλά ΟΚ πάντως όλα εξαρτώνται και από τι κύκλο έχει η γυναίκα...αν κάνει πχ ωορρηξία στην 20 ημέρα...τότε στην 28 ίσως η χοριακή να μην δείξει γιατί μπορεί να μην έχει γίνει η εμφύτευση ακόμα.

bA9gp3.png

Οπότε κορίτσια μου, εάν υπολογίσω ότι η μέρα ωορρηξίας μου ήταν 17/01 (και 18 να ήταν που δεν είχα επαφή φαντάζομαι καλύπτουν όλες οι προηγούμενες συνεχόμενες επαφες..) το νωριτερο για να κάνω τεστ είναι 27-28 του μήνα.....δηλαδή 3 μέρες πριν την περίοδο.... σωστά????

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Οπότε κορίτσια μου, εάν υπολογίσω ότι η μέρα ωορρηξίας μου ήταν 17/01 (και 18 να ήταν που δεν είχα επαφή φαντάζομαι καλύπτουν όλες οι προηγούμενες συνεχόμενες επαφες..) το νωριτερο για να κάνω τεστ είναι 27-28 του μήνα.....δηλαδή 3 μέρες πριν την περίοδο.... σωστά????

Αν το είχες ωορρηξία στις 17 θα σου έλεγα να μην κάνεις τεστ εμπορίου πριν τις 29 αν σώνει και ντε θέλεις τότε να κάνει στις 27 μια χοριακή.

bA9gp3.png

Καλημερα κοριτσια! Γυρισα απο γιατρο!ειδε εναν καλο αμνιακο σακο κ μια πολυ μικρη κουκιδα.ολα εξαιετικ τα βρηκε.τελη της αλλησ βδομαδας θα παω μηπως ακουσουμε τη καρδουλα!αυτο με τηθερμοκρασια εν το ηξερα..πως την μετρατε?

Καλημερα κοριτσια! Γυρισα απο γιατρο!ειδε εναν καλο αμνιακο σακο κ μια πολυ μικρη κουκιδα.ολα εξαιετικ τα βρηκε.τελη της αλλησ βδομαδας θα παω μηπως ακουσουμε τη καρδουλα!αυτο με τηθερμοκρασια εν το ηξερα..πως την μετρατε?

Μπράβο emilemil!!! Αυτά είναι τα πιο ευχάριστα! Με το καλό και την καρδούλα τώρα, θα περάσουν γρήγορα οι μέρες!! Αχ άντε και στα δικά μας!! :lol: Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα?

Μπράβο, άντε και στα δικά μας τώρα....!!! τη θερμοκρασία δεν έχει νόημα να την μετρήσεις τώρα....εγώ την μετράω πολλούς κύκλους και για την ωορρηξία μου. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια βασική θερμοκρασία το πρωί που ξυπνάει πριν σηκωθεί από το κρεβάτι. Στον δεύτερο μισό του κύκλου ανεβαίνει 2-4 μονάδες και παραμένει εφόσον προκύψει εκγυμοσύνη

bA9gp3.png

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια!! Ολά τέλεια!! Λογικά θα είσαι 6 εβδομάδων οπότε τήν αλλη εβδομαδα σίγουρα θα ακούσετε Καρδούλα!! Αχ το θυμάμαι σαν σήμερα όταν άκουσα την καρδουλα τού για πρωτη φορά ταξιδευα δεν ήμουν εκεί πίστεψε με!! Οτάν το άνοιξε τέρμα ο γιατρος ε!!εκεί ηταν η στιγμη που κύλησαν δάκρυα!!απίστευτη εμπηρεια!! Δόξα το θεό μας αξίωσε να το νιώσουμε κ αυτό!!!

Αχ μπράβο κορίτσι μου!!! Μακάρι να πάνε όλα τέλεια!!! Περιμένουμε και άλλα νεάκια όταν θα έχεις!!!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Αχ μπράβο κορίτσι μου!!! Μακάρι να πάνε όλα τέλεια!!! Περιμένουμε και άλλα νεάκια όταν θα έχεις!!!!!!!!!

Με το καλό, όλα να πάνε καλά!!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

bTERp3.png

Ποτέ περιμένεις περίοδο?

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

bTERp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...