Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.441

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1018
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ανδρομάχη μη στεναχωριέσαι...πίστεψέ με υπάρχουν ειδικά στις κυήσεις χειρότερα πράγματα για να κλαις. Κακώς πίστεψες ότι μπορεί να είσαι έγκυος εφόσον δεν είχατε επαφές στις γόνιμές σου μέρες. Είσαι μικρή σε ηλικία; Αν ήταν τόσο εύκολο να μένεις έγκυος θα ήταν καλό! Θέλει και τρόπο και τύχη!

Μα δεν είχε καν επαφές, πόσο μάλλον να ξέρει τις γόνιμες μέρες...

Ανδρομάχη μου συμφωνώ απόλυτα με τη zadige σε όσα γράφει.. Ξέρεις πόσα κορίτσια προσπαθούν για χρόνια, πόσο έχουν μοχθήσει για να το αποκτήσουν τελικά, τι επικίνδυνες κυήσεις έχουν υπάρξει, πόσες πραγματικές στεναχώριες... μακριά από όλες μας..

Είσαι τόσο μικρούλα, δεν το έχετε καν στα σχέδια, όταν στα αλήθεια θα ξεκινήσετε προσπάθειες, θα απογοητεύεσαι τόσο εύκολα??

Πρέπει να κάνεις μια γενικη συζήτηση με το γυναικολόγο σου, να σου εξηγήσει λίγο για τον κύκλο σου, τις γόνιμες μέρες, όλα όσα μπορεί να μη γνωρίζεις σωστά για το σώμα σου, τη γονιμοποίηση κλπ..

Κι από εκεί και πέρα το φόρουμ είναι γεμάτο με πληροφορίες και το ίντερνετ όοοοοολο επίσης!

Μη στεναχωριέσαι, πραγματικά είσαι τόσο, μα τόσο μικρούλα!! :)

zadige εύχομαι σύντομα να ριζωθεί στην κοιλίτσα και το δεύτερο παιδάκι σου! :):)

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηρα τηλ την γυναικολογο μου.της εξηγησα τς επαφες κ ολα τα συμπτωματα που ειχα..μ ειπε οτι μπορει ν ειναι και εγκυμοσυνη..κ ν παω ν μ δει...εγω ομως θελω ν περιμενω τη περιοδο..εσεις το αποκλειετε τελειως?

Πηρα τηλ την γυναικολογο μου.της εξηγησα τς επαφες κ ολα τα συμπτωματα που ειχα..μ ειπε οτι μπορει ν ειναι και εγκυμοσυνη..κ ν παω ν μ δει...εγω ομως θελω ν περιμενω τη περιοδο..εσεις το αποκλειετε τελειως?

Μισο γιατί μπερδεύτηκε!!είχες περίοδο τέλος Δεκέμβρη!!μετα απο εκεί ξανά είχες επαφες έτσι δεν είναι;στο ξανά λεω με τόσο άγχος που εχεις κ να μην είσαι έγκυος η περίοδος θα αργήσει να έρθει κ θα σε φαει η αγωνία!!κάνε ενα τεστακι βρε κορίτσι μου έχουμε σκάσει!!χαχαχα

Κορίτσια καλησπέρα!

Είμαι κι εγώ μια μέλλουσα μανούλα στο πρώτο της παιδάκι. Στην 1η μέρα καθυστερησης έκανα τεστ φαρμακείου (γιατί ήταν Σαββάτο και δεν κρατιόμουν), ήταν θετικό και στη 3η μέρα έκανα χοριακή με 1600 μονάδες. Την άλλη εβδομάδα έχω το πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου να ακούσουμε καρδούλα κι όπως καταλαβαίνετε έχω τρελή αγωνία, δεν κρατιέμαι! :lol:

Τα καταφέραμε με την 4η προσπάθεια έχοντας σταθερό κύκλο, ενώ χρησιμοποίησα και τεστάκια ωορρηξίας. Νομίζω βοηθάνε πολύ ΑΝ δεν σε αγχώνει αυτή η διαδικασία. ;)

Επίσης νομίζω πως αν έχεις σταθερό κύκλο το καλύτερο είναι οι επαφές μετά την 10η μέρα να γίνονται μέρα παρά μέρα, έτσι αποκλείεται να χαθεί ωορρηξία. Αν δεν υπάρχει σταθερός κύκλος, τα τεστάκια βοηθούν πολύ! Όπως και να έχει είναι ευχάριστη η διαδικασία προσπαθειών όταν την παίρνουμε.... ζεστά!

Ανδρομαχη2010 αν δεν είχες επαφές μετά την τελευταία σου περίοδο δεν μπορείς να είσαι έγκυος :( εκτός βέβαια αν η τελευταία σου περίοδος δεν ήταν και τόσο κανονική περίοδος, δηλαδή είχες κανονικό αίμα? Η μαμά μου κατάλαβε στον 3ο μήνα πως ήταν έγκυος γιατί έβλεπε λίγες σταγόνες αίμα και το περνούσε για περίοδο!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να έρθει γρήγορα η ώρα των θετικών τεστ και σε όλα τα κορίτσια που κυοφορούν ήδη μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Είναι ωραίο που υπάρχει το φόρουμ να μοιραζόμαστε σκέψεις, αγωνίες και παθήματα!

Μπράβο κοριτσάκι μου καλώς ήρθες στο κλαμπ μια καλη κ τελειόμηνα εγκυμοσύνη σου εύχομαι....να μας αξιώσει όλες ο θεουλης να φτάσουμε στη στιγμή που θα πάρουμε αγκαλιά τα αγγέλουδια μας!!

Διαφημίσεις

Μπράβο κοριτσάκι μου καλώς ήρθες στο κλαμπ μια καλη κ τελειόμηνα εγκυμοσύνη σου εύχομαι....να μας αξιώσει όλες ο θεουλης να φτάσουμε στη στιγμή που θα πάρουμε αγκαλιά τα αγγέλουδια μας!!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου, εδώ θα είμαστε να μοιραζόμαστε τις αγωνίες και τις χαρές της εγκυμοσύνης! Σε τι φάση είσαι εσύ τώρα????

καλησπερα! εμεις την καναμε κι οι δυο.την κανεις μια φορα και ισχυει για παντα!καλο ειναι να την εχεις στο αρχειο σου!ειναι ακρως επικυνδυνη νοσος!για να αποκλειστει καθε ενδεχομενο καντε την κι οι δυο δεν κοστιζει ακριβα!μια ληψη αιματος γινεται απλα!!

Ανδρομάχη μου δεν είχες καμιά επαφή μετά την περίοδο??

Αν δεν είχες καθόλου και έχεις κάνει και τεστ, ε εγώ το αποκλείω!

Αλλά η γιατρός σου τι να σου πω, κανονικά, φυσικά και ξέρει παραπάνω από μένα! Τώρα πότε περιμένεις πάλι?

Κορίτσια κι εγώ έχω κάνει για κυστική ίνωση πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες όπως και για μεσογειακή αναιμία. Είναι εξίσου σημαντικές και οι 2...

Κοριτσάκια μου καλησπέρα ..τι κανετε ;;;; να σας ρωτησω κάτι έχετε κανει εξεταση κυστικής ινώσης; για τις μέλλουσες μαμαδες λέω!!

καλησπερα! εμεις την καναμε κι οι δυο.την κανεις μια φορα και ισχυει για παντα!καλο ειναι να την εχεις στο αρχειο σου!ειναι ακρως επικυνδυνη νοσος!για να αποκλειστει καθε ενδεχομενο καντε την κι οι δυο δεν κοστιζει ακριβα!μια ληψη αιματος γινεται απλα!!

Διαφημίσεις

Εμένα μου πρότεινε ο γιατρός μου να την κάνω Μονο εγώ προληπτικά δεν υπάρχει λόγος άνησυχιας. Την εκανα στο ρέα συγκεκριμένα το 85% των μεταλλάξεων κ κόστισε 150 ευρώ δεν το κάλυπτε το βιβλιάριο ΙΚΑ..εσύ που την έκανες ποσο σου στοίχισε;;είχα πάρει κ στον Ιπποκράτη το συγκεκριμένο βαθμο των μεταλλάξεων δεν την έκαναν καν κ μου ζήτησαν για το 37% 200 ευρώ!!

Κορίτσια κι εγώ έχω κάνει για κυστική ίνωση πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες όπως και για μεσογειακή αναιμία. Είναι εξίσου σημαντικές και οι 2...

Το στίγμα με Σογδιανής αναιμίας το είχα κανει γύρω στην 7 εβδομαδα μαζί με τον προγεννητικό έλεγχο!!επίσης την έκανε κ ο άντρας μου κ βγήκαν καθαρές κ το δύο..τώρα περιμένω απαντήσεις για την κυστική ίνωση όσο να ναι έχω αρκετό άγχος για τα αποτελεσματα

Το στίγμα μεσογειακης αναιμίας το είχα κανει γύρω στην 7 εβδομαδα μαζί με τον προγεννητικό έλεγχο!!επίσης την έκανε κ ο άντρας μου κ βγήκαν καθαρές κ το δύο..τώρα περιμένω απαντήσεις για την κυστική ίνωση όσο να ναι έχω αρκετό άγχος για τα αποτελεσματα!!!!!!!!

Στο Χωρέμειο που είναι και το κέντρο της κυστικής ίνωσης, για το 98% κοστίζει 350 ευρώ και για το 90% κοστίζει 200. Τα αποτελέσματα βγαίνουν περίπου σε ένα μήνα.

Εγώ είχα κάνει για το 98%..

Να μην έχεις άγχος, είναι σπάνιο, όχι πάρα πολύ σπάνιο γι αυτό και το κάνουμε προληπτικά, αλλά σπάνιο! Και μπράβο στο γιατρό σου που στο σύστησε, οι περισσότεροι δεν το προτείνουν καν!

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου, εδώ θα είμαστε να μοιραζόμαστε τις αγωνίες και τις χαρές της εγκυμοσύνης! Σε τι φάση είσαι εσύ τώρα????

Εγώ είμαι στην 19η εβδομάδα με χαμηλό πλακούντα που το είδαμε στη 13η είμαι ξάπλα μερικές φορες σηκωνομαι περνώ ουτροτζεσταν, μαγνήσιο, φυλικο ,σίδηρο, ασβέστιο κ δυστυχώς είμαι άρρωστη κ που κ που περνώ κ κάνα ντεπον αναβραζον κατόπιν εντολής του γιατρού μου..δηλαδή φουλ φάρμακα Πρωι βράδυ. έχω τελος του μήνα ραντεβού με το γιατρό κ γύρω στις 10 Φεβρουαρίου τη β επιπέδου....έχω πολύ άγχος θέλω τόσο πολύ να ανεβηκε ο πλακούντας κ να είναι καλά το μωρακι μου...δεν ξέρω αλλά τώρα μου καρφώθηκε ιδέα οτι ίσως να μην τρέφεται σωστα που είναι χαμηλά ο πλακούντας!!

Να μην έχεις άγχος, είναι σπάνιο, όχι πάρα πολύ σπάνιο γι αυτό και το κάνουμε προληπτικά, αλλά σπάνιο! Και μπράβο στο γιατρό σου που στο σύστησε, οι περισσότεροι δεν το προτείνουν καν!

Είμαι παρα πολύ ευχαριστημένη απο τον γιατρό μου...με προσέχει παρα πολυ ...εγώ παντρεύτηκα τον Αύγουστο...όπως καταλαβαινετε ηταν κ η πρώτη μου φορά ειμαι 23 ετών κ με τον άντρα μου είμαστε μαζί γύρω στα 4 χρόνια....δεν είχα ξανά παει σε γυναικολόγο γιατί δεν είχε χρειαστεί κ πήγα λόγω υπερβολικής καθυστέρησης(2 μήνες περίπου) κ επειδή έκανα β χωριακες κ τεστ κ έβγαιναν αρνητικά ε λογικό ανησυχίσα κ πήγα να δω τι συμβαίνει δεν τον ήξερα μια φιλη μου τον σύστησε είχε ακούσει καλά λογια για αυτον...όταν πήγα είδαμε κ την εγκυμοσύνη μου ήμουν ηδη 5 εβδομάδων κ 6 ημερών κ απο τότε είμαι εκεί ουτε σκέψη για δεύτερη γνώμη είναι εξαιρετικός!!

23 χρονών μωρέ μικρούλι είσαι κι εσύ! Αλλά να μην έχεις πάει σε γυναικολόγο ποτέ, τεστ ΠΑΠ δεν έχεις κάνει ποτέ? :roll:

Η χοριακή πως σου έβγαινει αρνητική, περίεργο!

Να ακούς πιστά το γιατρό σου, να σε αγαπά πολύ ο άντρας σου, να είσαι πολύ ξάπλα και να είσαι φουλ αισιόδοξη, να το πιστεύεις πως όλα θα πάνε καλά και θα δεις που θα πάνε όλα καλά! Σου στέλνω θετική ενέργεια!! :)

23 χρονών μωρέ μικρούλι είσαι κι εσύ! Αλλά να μην έχεις πάει σε γυναικολόγο ποτέ, τεστ ΠΑΠ δεν έχεις κάνει ποτέ? :roll:

Η χοριακή πως σου έβγαινει αρνητική, περίεργο!

Να ακούς πιστά το γιατρό σου, να σε αγαπά πολύ ο άντρας σου, να είσαι πολύ ξάπλα και να είσαι φουλ αισιόδοξη, να το πιστεύεις πως όλα θα πάνε καλά και θα δεις που θα πάνε όλα καλά! Σου στέλνω θετική ενέργεια!! :)

Σε ευχαριστώ παρα πολύ γλυκιά μου κ εσένα οτι καλυτερο!!!τον ακούω γιατί βλέπω οτι με προσέχει πολύ κ έχει παρα πολύ πελατια κ την κάθε μια μας την αντιμετωπίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο!! Δόξα το θεό κ ο άντρας μου μ αγαπάει πολύ όπως κ εγώ βέβαια έχω την στήριξη του σε όλα!!όσο για την χωριακη είχα κανει 5 κάθε εβδομαδα κ μια!!όλες αρνητικές επίσης κ ενα τεστ εγκυμοσύνης...άστα δόξα το θεό το κατάλαβα νωρίς γιατί κ η δουλειά μας είναι πολύ κουραστηκη όλη μέρα σήκω σκυψε ορθοστασια....κάπνιζαν κιόλας καφέδες όλη μερα κ καταλαβαίνεις!!!εσένα ποια είναι η ιστορία σου;

Είμαι κι εγώ παντρεμένη από το καλοκαίρι, βάλαμε σχεδόν κατευθείαν μπρος με τον άντρα μου, το θέλαμε πάρα πάρα πολύ! Είμαι τώρα στην 6η εβδομάδα κι είμαστε στα καλύτερα μας! Την άλλη εβδομάδα έχω το πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου για να δούμε και καρδούλα. Από συμπτώματα έχω ΠΟΛΥ πρησμένο στήθος, πονάκια περιόδου ανά διαστήματα και μπόλικη υπνηλία! Έχω αγωνία κι ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη! Εύχομαι να είναι όλα καλά και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη! :)

Είμαι κι εγώ παντρεμένη από το καλοκαίρι, βάλαμε σχεδόν κατευθείαν μπρος με τον άντρα μου, το θέλαμε πάρα πάρα πολύ! Είμαι τώρα στην 6η εβδομάδα κι είμαστε στα καλύτερα μας! Την άλλη εβδομάδα έχω το πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου για να δούμε και καρδούλα. Από συμπτώματα έχω ΠΟΛΥ πρησμένο στήθος, πονάκια περιόδου ανά διαστήματα και μπόλικη υπνηλία! Έχω αγωνία κι ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη! Εύχομαι να είναι όλα καλά και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη! :)

Εννοείται οτι όλα θα είναι καλά!!να εισαι αισιόδοξη κ να τι χαρείς!!! Ολά θα πάνε καλά θα είναι γερο και τελειομηνο χωρίς κανενα πρόβλημα.... Οτι καλυτερο!!α και πρόσεχε λίγο παραπανω αυτή την εβδομαδα χωρίς κανένα ιδιαίτερο λογο απλα πρόσεχε μην το κουράζει άστο να κατευθυνθεί όπως θέλει... Θα σου δώσει το μεγαλυτερο δώρο την αλλη εβδομαδα θα ακούσιες τη καρδουλα τού!!!

Η χοριακή σου καλή μου φαίνεται αν σκεφτείς οτι έχουμε 4 ημέρες διαφορά και πολύ κοντινή χοριακή. Η παλίνδρομη μου είχε γίνει στην 6 εβδομάδα ακριβώς με αιμοραγία. Δεν έκανα κάτι πέρα από κάτι χάπια για σύσπαση της μήτρας για να καθαρίσω στα σίγουρα. Όταν είχα το αίμα της αποβολής είδαν ένα φτωχό ενδομήτριο και ένα ψευδοσάκο χωρίς εμβρυακά στοιχεία. Προφανώς δεν είχε εξελιχθεί. επειδή έχω ήδη μια κύηση καλή στην πλάτη μου μου είπαν οτι είναι τυχαίο και δεν παίρνω τίποτα! Με έχει θορυβήσει όπως και την προηγούμενη φορά η χαμηλή μου θερμοκρασία. Ίσως έχω θέμα με την προγεστερόνη αλλά δεν παίρνω...ελπίζω μέχρι να πάω στο γιατρό να μην προκύψει κάτι .Εχω πολλές μέρες μπροστά μου!

Τωρα γυρισα απο τη δουλεια!φυσικα κ δεν εχω πειτπτ.εχω αγωνια γ τον υπερηχο αυριο...εγωστην 8 εβδ ειχα παλλινδρομη.ειχα ακουσει καρδια δυο φορες.μουχαν πει γβραχυκαρια στον πρωτο υπερηχο.μετα καλα αλλα ημουν δουλεια ειδα καφε υγρα κ καταλαβαινεις.δεν εχω αλλο παιδακι...αλλα το οτι δεν εχω συμπτωματα ακομη με ανησυχει.εσυ αλλαξε τπτ?εχεις?

Τωρα γυρισα απο τη δουλεια!φυσικα κ δεν εχω πειτπτ.εχω αγωνια γ τον υπερηχο αυριο...εγωστην 8 εβδ ειχα παλλινδρομη.ειχα ακουσει καρδια δυο φορες.μουχαν πει γβραχυκαρια στον πρωτο υπερηχο.μετα καλα αλλα ημουν δουλεια ειδα καφε υγρα κ καταλαβαινεις.δεν εχω αλλο παιδακι...αλλα το οτι δεν εχω συμπτωματα ακομη με ανησυχει.εσυ αλλαξε τπτ?εχεις?

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι....και καλά αποτελεσματα για αύριο περιμένουμε νέα σου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...