Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

4 μερούλες μένουν ακόμα Ανδρομάχη??? Το αγόρι σου τι λέει??? Εμένα το έχει τόοοσο σίγουρο.... νομίζει ότι πολύ εύκολο!!!! Αλλά εγώ με τόσα που διαβάζω απογοητεύομαιιιιιι!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν θα σκασω λεει????ηδη αρχιζω να βγαζω καπνους απο τα αυτια...αλλα τι να κανω...ασε λιγο ακομα καιρο..θα δουμε...παντως το στηθος μου πρωτη φορα πριζεται τοσο...δν μ κανουν τα σουτιεν..αυτα π μοιαζουν με πριτι μπρα φοραω..δν τα αντεχω τα σουτιεν..

Πότε έγινε η επαφή και πότε περιμένεις. Αν θυμάμαι καλά διάβασα σε κάποιο σου πόστ οτι πονούσες από την 8 ημέρα; θα ήταν λίγο δύσκολο να έχεις σύμπτωμα πριν καν την ωορρηξία.

bA9gp3.png

Πότε έγινε η επαφή και πότε περιμένεις. Αν θυμάμαι καλά διάβασα σε κάποιο σου πόστ οτι πονούσες από την 8 ημέρα; θα ήταν λίγο δύσκολο να έχεις σύμπτωμα πριν καν την ωορρηξία.

Ειχα επαφες 16 με 26/12 και αδιαθετησα 27 με 30/12..και περιμενω τν κυριακη...

4 μερούλες μένουν ακόμα Ανδρομάχη??? Το αγόρι σου τι λέει??? Εμένα το έχει τόοοσο σίγουρο.... νομίζει ότι πολύ εύκολο!!!! Αλλά εγώ με τόσα που διαβάζω απογοητεύομαιιιιιι!!!!

Εγω δν του το εχω αναφερει καθολου...θα του το πω μια και καλη σε περιπτωση που εχω θετικα αποτελεσματα...

Ειχα επαφες 16 με 26/12 και αδιαθετησα 27 με 30/12..και περιμενω τν κυριακη...

Εμείς με επαφές τότε που λες και έχω ήδη τεστ θετικό από τις 11 του μήνα. Για επαφές αυτόν το μήνα ρωτάω που περιμένεις.

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς με επαφές τότε που λες και έχω ήδη τεστ θετικό από τις 11 του μήνα. Για επαφές αυτόν το μήνα ρωτάω που περιμένεις.

Οπότε το τεστ το έκανες πόσο καιρό πριν την καθυστέρηση?? Και πιο τεστ έκανες!!! Εγω περιμένω 31/01 και λέω να το κάνω μέσα στην άλλη εβδομάδα!! Απλά αγχώνομαι μήπως έχουν υπολογιστεί λάθος οι γόνιμες μέρες μου και τις χάαασω!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Πως γινεται να εχεις θετικο απο την δευερη εβδομαδα απο τοτε που ειχες επαφες???πρωτη φορα το ακουω αυτο..μηπως οι επαφες ηταν πολυ πιο πριν??απο οσο ξερω για ν εχεις θετικο τεστ πρεπει ν εισαι τουλαχιστον στην 4η εβδομαδα τς τελευταιας περιοδου..οχι απο τς επαφες..και πρεπει ν εχεις κ καποια καθυστερηση..

Πως γινεται να εχεις θετικο απο την δευερη εβδομαδα απο τοτε που ειχες επαφες???πρωτη φορα το ακουω αυτο..μηπως οι επαφες ηταν πολυ πιο πριν??απο οσο ξερω για ν εχεις θετικο τεστ πρεπει ν εισαι τουλαχιστον στην 4η εβδομαδα τς τελευταιας περιοδου..οχι απο τς επαφες..και πρεπει ν εχεις κ καποια καθυστερηση..

Ανδρομάχη θα σε λυπήσω αλλά μάλλον δεν πρέπει να είσαι ενημερωμένη για το πως λειτουργεί το γυναικείο σώμα. Η ωορρηξία γίνεται, στις περισσότερες γυναίκες, 14 ημέρες μετά την πρώτη μέρα που έχεις περίοδο. αν οι επαφές σου ήταν έως τις 26/12 τότε θα έπρεπε να ήσουν ήδη έγκυος. Αν περιμένεις κυριακή και δεν είχες επαφές γύρω στις 9-10 γενάρη δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να είσαι έγκυος.

bA9gp3.png

Οπότε το τεστ το έκανες πόσο καιρό πριν την καθυστέρηση?? Και πιο τεστ έκανες!!! Εγω περιμένω 31/01 και λέω να το κάνω μέσα στην άλλη εβδομάδα!! Απλά αγχώνομαι μήπως έχουν υπολογιστεί λάθος οι γόνιμες μέρες μου και τις χάαασω!!!!!

Το τέστ το έκανα με καθυστέρηση. Αν περιμένεις 31 τότε οι γόνιμες σου ήταν προχτές.

bA9gp3.png

Ανδρομάχη θα σε λυπήσω αλλά μάλλον δεν πρέπει να είσαι ενημερωμένη για το πως λειτουργεί το γυναικείο σώμα. Η ωορρηξία γίνεται, στις περισσότερες γυναίκες, 14 ημέρες μετά την πρώτη μέρα που έχεις περίοδο. αν οι επαφές σου ήταν έως τις 26/12 τότε θα έπρεπε να ήσουν ήδη έγκυος. Αν περιμένεις κυριακή και δεν είχες επαφές γύρω στις 9-10 γενάρη δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να είσαι έγκυος.

Λες να κανω αλλο ενα τεστ αυριο??

Διαφημίσεις

Λες να κανω αλλο ενα τεστ αυριο??

Λέω ότι εφόσον αδιαθέτησες μετά τις επαφές που είχες και δεν είχες μετά άλλες επαφές ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ έγκυος. Μην κάνεις τεστ.

bA9gp3.png

Λέω ότι εφόσον αδιαθέτησες μετά τις επαφές που είχες και δεν είχες μετά άλλες επαφές ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ έγκυος. Μην κάνεις τεστ.

Κ ολοι αυτοι οι πονοι και το στηθος???δν πριζετε ποτε..και δν ποναει..τωρα???και εννοειται δν ποναω ποτε πριν τν περιοδο..

Κορίτσια καλησπέρα!

Είμαι κι εγώ μια μέλλουσα μανούλα στο πρώτο της παιδάκι. Στην 1η μέρα καθυστερησης έκανα τεστ φαρμακείου (γιατί ήταν Σαββάτο και δεν κρατιόμουν), ήταν θετικό και στη 3η μέρα έκανα χοριακή με 1600 μονάδες. Την άλλη εβδομάδα έχω το πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου να ακούσουμε καρδούλα κι όπως καταλαβαίνετε έχω τρελή αγωνία, δεν κρατιέμαι! :lol:

Τα καταφέραμε με την 4η προσπάθεια έχοντας σταθερό κύκλο, ενώ χρησιμοποίησα και τεστάκια ωορρηξίας. Νομίζω βοηθάνε πολύ ΑΝ δεν σε αγχώνει αυτή η διαδικασία. ;)

Επίσης νομίζω πως αν έχεις σταθερό κύκλο το καλύτερο είναι οι επαφές μετά την 10η μέρα να γίνονται μέρα παρά μέρα, έτσι αποκλείεται να χαθεί ωορρηξία. Αν δεν υπάρχει σταθερός κύκλος, τα τεστάκια βοηθούν πολύ! Όπως και να έχει είναι ευχάριστη η διαδικασία προσπαθειών όταν την παίρνουμε.... ζεστά!

Ανδρομαχη2010 αν δεν είχες επαφές μετά την τελευταία σου περίοδο δεν μπορείς να είσαι έγκυος :( εκτός βέβαια αν η τελευταία σου περίοδος δεν ήταν και τόσο κανονική περίοδος, δηλαδή είχες κανονικό αίμα? Η μαμά μου κατάλαβε στον 3ο μήνα πως ήταν έγκυος γιατί έβλεπε λίγες σταγόνες αίμα και το περνούσε για περίοδο!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να έρθει γρήγορα η ώρα των θετικών τεστ και σε όλα τα κορίτσια που κυοφορούν ήδη μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Είναι ωραίο που υπάρχει το φόρουμ να μοιραζόμαστε σκέψεις, αγωνίες και παθήματα!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κορίτσια καλησπέρα!

Είμαι κι εγώ μια μέλλουσα μανούλα στο πρώτο της παιδάκι. Στην 1η μέρα καθυστερησης έκανα τεστ φαρμακείου (γιατί ήταν Σαββάτο και δεν κρατιόμουν), ήταν θετικό και στη 3η μέρα έκανα χοριακή με 1600 μονάδες. Την άλλη εβδομάδα έχω το πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου να ακούσουμε καρδούλα κι όπως καταλαβαίνετε έχω τρελή αγωνία, δεν κρατιέμαι! :lol:

Τα καταφέραμε με την 4η προσπάθεια έχοντας σταθερό κύκλο, ενώ χρησιμοποίησα και τεστάκια ωορρηξίας. Νομίζω βοηθάνε πολύ ΑΝ δεν σε αγχώνει αυτή η διαδικασία. ;)

Επίσης νομίζω πως αν έχεις σταθερό κύκλο το καλύτερο είναι οι επαφές μετά την 10η μέρα να γίνονται μέρα παρά μέρα, έτσι αποκλείεται να χαθεί ωορρηξία. Αν δεν υπάρχει σταθερός κύκλος, τα τεστάκια βοηθούν πολύ! Όπως και να έχει είναι ευχάριστη η διαδικασία προσπαθειών όταν την παίρνουμε.... ζεστά!

Ανδρομαχη2010 αν δεν είχες επαφές μετά την τελευταία σου περίοδο δεν μπορείς να είσαι έγκυος :( εκτός βέβαια αν η τελευταία σου περίοδος δεν ήταν και τόσο κανονική περίοδος, δηλαδή είχες κανονικό αίμα? Η μαμά μου κατάλαβε στον 3ο μήνα πως ήταν έγκυος γιατί έβλεπε λίγες σταγόνες αίμα και το περνούσε για περίοδο!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να έρθει γρήγορα η ώρα των θετικών τεστ και σε όλα τα κορίτσια που κυοφορούν ήδη μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Είναι ωραίο που υπάρχει το φόρουμ να μοιραζόμαστε σκέψεις, αγωνίες και παθήματα!

Δν ηταν και πολυ κανονικη...επειδη δν εδωσα και πολυ σημασια τοτε απο οτι θυμαμαι ηταν κοκκινο τν πρωτη μερα και μετα ηταν καφε αλλα οχι μεγαλη ροη οπως συνηθως...ε θα δουμε..τωρα στεναχωρηθηκα πραγματικα παρα πολυ...

Δν ηταν και πολυ κανονικη...επειδη δν εδωσα και πολυ σημασια τοτε απο οτι θυμαμαι ηταν κοκκινο τν πρωτη μερα και μετα ηταν καφε αλλα οχι μεγαλη ροη οπως συνηθως...ε θα δουμε..τωρα στεναχωρηθηκα πραγματικα παρα πολυ...

Κοριτσάκι μου αν τυχόν δεν ήταν κανονική περίοδος και είσαι έγκυος από τότε, όποιο τεστ και να κάνεις θα στο δείξει! Γιατί δεν κάνεις ένα σήμερα κιόλας να μην αγωνιάς? Πότε περιμένεις πάλι περίοδο?

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι δημητρα μου...παλι πριν σηκωθω απο το κρεβατι ειχα πονους περιοδου..τωρα ομως δν ποναω...το στηθος μου πριστηκε πιο πολυ παντως απο προχθες που πηγα στην φιλη μου..και ξερεις τι παρατηρησα??η θηλη μου γυρω γυρω οχι η αλως η θηλη μου εχει λιγο πιο σκουρα..και στην μεση ειναι λιγο ροζ..

Χαχαχα τέλεια!!!!τα ίδια συμπτώματα με εμενα θέλω τόσο πολύ να σε καλωσόρισε επισήμως στο κλαμπ των μαμαδων αλλά φοβαμαι κιόλας μην εχουνε λάθος εντυπώσεις κ εντυπωσιαστουμε τζάμπα!! Κάνε επιτέλους αυτό το τεστ έχουμε σκάσει!!

Ε βρε κορίτσι μου αν έχεις κάνει ήδη τεστ και είναι αρνητικό και δεν είχες επαφές, πως να μπορείς να είσαι έγκυος?? :roll:

Μη στεναχωριέσαι και βάλτε μπρος τώρα για την επόμενη φορά!

Προσπαθείτε καιρό?

Χαχαχα τέλεια!!!!τα ίδια συμπτώματα με εμενα θέλω τόσο πολύ να σε καλωσόρισε επισήμως στο κλαμπ των μαμαδων αλλά φοβαμαι κιόλας μην εχουνε λάθος εντυπώσεις κ εντυπωσιαστουμε τζάμπα!! Κάνε επιτέλους αυτό το τεστ έχουμε σκάσει!!

Αχ δημητρα καλα τα λες αλλα απογοητευτηκα παρα πολυ..δν νομιζω να ειμαι εγκυος εγω..

Ε βρε κορίτσι μου αν έχεις κάνει ήδη τεστ και είναι αρνητικό και δεν είχες επαφές, πως να μπορείς να είσαι έγκυος?? :roll:

Μη στεναχωριέσαι και βάλτε μπρος τώρα για την επόμενη φορά!

Προσπαθείτε καιρό?

Δν προσπαθουμε απλα δν παιρνουμε προφυλαξεις και ειπα μηπως λογω των συμπτωματων εγινε κατι...αλλα δεν...

Δν προσπαθουμε απλα δν παιρνουμε προφυλαξεις και ειπα μηπως λογω των συμπτωματων εγινε κατι...αλλα δεν...

Αν πραγματικά θέλεις να μείνεις έγκυος τότε θα υπολογίζεις 14 ημέρες πριν την ανάμενομενη περίοδο για τις επαφές σου οι οποίες καλό ειναι να γίνονται ιεραποστολικά. Αν έχεις κύκλο σταθερό 28 ημερών τότε ωορρηξία έχεις στις 14 ημέρες. Αν περιμένεις λοιπόν την Κυριακή που μας έρχεται ωορρηξία είχες στις 10 Γενάρη. Βοηθάει επίσης να μετράς την θερμοκρασία σου αλλά φαντάζομαι οτι πρέπει να λύσεις πρώτα πιο βασικά θέματα πρωτού περάσεις σε θερμομέτρηση.

Επεξεργάστηκαν by zadige
typo
bA9gp3.png

Εχουμε σκοπο για παιδακι αλλα οχι τωρα..ισως τελος του χρονου η τον επομενο χρονο..αλλα τωρα αληθεια στεναχωρηθηκα παρα πολυ..ημουν σχεδον σιγουρη απο τα συμπτωματα.και τωρα απλα δν μπορω ν σταματησω να κλαιω

Εχουμε σκοπο για παιδακι αλλα οχι τωρα..ισως τελος του χρονου η τον επομενο χρονο..αλλα τωρα αληθεια στεναχωρηθηκα παρα πολυ..ημουν σχεδον σιγουρη απο τα συμπτωματα.και τωρα απλα δν μπορω ν σταματησω να κλαιω

Ανδρομάχη μη στεναχωριέσαι...πίστεψέ με υπάρχουν ειδικά στις κυήσεις χειρότερα πράγματα για να κλαις. Κακώς πίστεψες ότι μπορεί να είσαι έγκυος εφόσον δεν είχατε επαφές στις γόνιμές σου μέρες. Είσαι μικρή σε ηλικία; Αν ήταν τόσο εύκολο να μένεις έγκυος θα ήταν καλό! Θέλει και τρόπο και τύχη!

Επεξεργάστηκαν by zadige
typo
bA9gp3.png

Ανδρομάχη μη στεναχωριέσαι...πίστεψέ με υπάρχουν ειδικά στις κυήσεις χειρότερα πράγματα για να κλαις. Κακώς πίστεψες ότι μπορεί να είσαι έγκυος εφόσον δεν είχατε επαφές στις γόνιμές σου μέρες. Είσαι μικρή σε ηλικία; Αν ήταν τόσο εύκολο να μένεις έγκυος θα ήταν καλό! Θέλει και τρόπο και τύχη!

Στα 23 ειμαι...

Στα 23 ειμαι...

Το είχα καταλάβει. Είσαι πολύ μικρή ακόμα. έχει μπορστά σου πολλά χρόνια...εγώ το πρώτο μου παιδί το έκανα στα 33 τώρα προσπαθώ για το δεύτερο και έχω στο ιστορικό μου μια αποβολή πρόσφατα το καλοκαίρι. Η ιδανική ηλικία είναι τα 27 για τεκνοποίηση. Θα σου έλεγα να διαβάσεις λίγο περισσότερο για την σύλληψη, τον κύκλο κτλ...το ίντερνετ είναι γεμάτο πληροφορίες. Θα σε βοηθήσουν στο μέλλον για τεκνοποίηση.

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...