Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Όταν λες ψευτοπεριοδος? Μα έχω ακριβώς τον πόνο της περιόδου. .και επίσης σορρυ κιόλας για την λεπτομέρεια αλλά μυρίζει σαν περίοδος. Τι να πω..Θα περιμένω μήπως και έρθει.

δλδ μπορεί να έχεις μόνο καφέ για 1 με2 μέρες ,άλλες έχουν στην εμφύτευση καφέ ...εγώ πχ δεν είχα απολύτως τπτ...τώρα τι να σ πω..μπορεί όντως να έγινε κάτι...αν θες Κάνε ένα τεστ αύριο αν δεν σ έχει έρθει.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κοριτσάκι μου ποσο χαίρομαι που ανέβηκε ο πλακούντας σου μακάρι να ανέβει κ ο δικός μου!!!ειμαι όλο ξάπλα κ φάρμακα...εσένα ποσο εβδομάδων σου ειπαν για χαμηλό πλακούντα κ επίσεις τι φάρμακα επαιρνες;

Εμενα δεν μου ειπαν κατι στην αυχενικη γιατι ειναι νωρις για τετοιες δηλωσεις... Επισης εγω επειδη δεν ειχα ουτε εμετους ουτε ζαλαδες, οργωνα ολη την ελλαδα. Οποτε ρην 15η βδομαδα ειχα αιμορραγια, ετσι εκανα υπερηχο και μου το ειπαν. Εμεινα ξαπλα και στις 17-18 βδομαδες περιπου πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι εχει ανεβει. Στην β επιπεδου μου επιβεβαιωσαν παλι οτι εχει ανεβει. Βεβαια να ξερεις οτι εμεινα ξαπλωμενη, περπαταγα λιγο και γενικα προσεχα... Τωρα πλεον προσεχω ακομα λογο φοβιας, οχι λογο ιατρικης αναγκης!!!

Μαργαριτούλα τέλεια! μπραβο σου! τελικά τι μωράκι περιμένεις;;

εγω την Παρασκευή θα πάω στον γιατρό, με τον εξελιγμένο υπέρηχο. το βρίσκω απίθανο να είναι δίδυμα, δηλ δεν το πιστεύω καθόλου. πάντως ο άντρας μου διαρκώς μού φωνάζει, μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο, μην τυχόν και πάθουν κάτι τα μωρά! πλάκα έχει, ας χαίρεται τώρα γιατι από την Παρασκευή θα ξέρουμε πως υπάρχει ένα μωράκι. πάντως ήταν δύο οι κουκίδες, φαινόντουσαν ολοκάθαρα, τί ναπω;;

Μου ειπαν αγορακι Ριτα. Να σου πω την αληθεια ουτε που μας νοιαζει. Το μονο που θελουμε ειναι να ειναι γερο, δυνατο, υγιες και καλοτυχο!!!

Πςριμενω νεα σου

Εμενα δεν μου ειπαν κατι στην αυχενικη γιατι ειναι νωρις για τετοιες δηλωσεις... Επισης εγω επειδη δεν ειχα ουτε εμετους ουτε ζαλαδες, οργωνα ολη την ελλαδα. Οποτε ρην 15η βδομαδα ειχα αιμορραγια, ετσι εκανα υπερηχο και μου το ειπαν. Εμεινα ξαπλα και στις 17-18 βδομαδες περιπου πηγα στον γιατρο και μου ειπε οτι εχει ανεβει. Στην β επιπεδου μου επιβεβαιωσαν παλι οτι εχει ανεβει. Βεβαια να ξερεις οτι εμεινα ξαπλωμενη, περπαταγα λιγο και γενικα προσεχα... Τωρα πλεον προσεχω ακομα λογο φοβιας, οχι λογο ιατρικης αναγκης!!!

Βασικά εγώ μένω ξάπλα αλλά βγαινω μια φορά την εβδομαδα κ αυτό όχι τίποτα σημαντικό αλλά ανεβαίνω σκάλες...δεν ξέρω τώρα τ να πω είμαι παρα πολύ αγχωμενη παρα πολύ όμως φοβάμαι τις επιπτώσεις μου είπε κιόλας οτι ξεκίνησαν κ οι συσπάσεις τις μήτρας κ οτι είναι απο την κούραση.. Προσπαθώ να ξεκουράζομαι...αλλά όλο κ κάτι κάνω....έτσι μου 'ρχεται ν Αλή φαίνω κάθε εβδομαδα για υπέρηχο ίσα ίσα να βλέπω οτι είναι καλά το μωρακι μου κ να ησυχάζω....αυτό το πλάσματακι χωρίς καν να γνωρίσω έχει γίνει τα παντα για μένα είναι ο λογος για να ζω πλέον νιώθω οτι ξαφνικα έχει νόημα η ζωή...νομιζω οτι η ευτυχία έχει πρόσωπο ...αν πάθει κάτι......δεν θέλω ουτε να το σκέφτομαι!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...πονοι περιοδου..πρισμενο στηθος...1 βδομαδα πριν την περιοδο...και εχουν αρχισει απο την 8η περιπου μερα του κυκλου μου..αλλα δν περνανε...εγκυμοσυνη?????????????????τι ειναι αραγε?????

καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!να έχεις μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη.

ή διάφορα είναι ότι στην βιοχημική έχεις μόνο θετικό τεστ κ συνήθως δεν προλαβαίνεις καν να πας στο γιατρό.το τεστ είναι συνήθως αχνό θετικό με μέρες καθυστέρησης κιόλας κ συμβαίνει την 4η με 5η βδομάδα κύησης κ αποβάλει ο οργανισμός φυσικά...απλά έτυχε εγώ να είχα 8 μέρες κανονικό αίμα.ενώ συνήθως στις 6 έχω το πολύ κ την 7η καφέ μονο.Στην παλλινδρομη αν δεν κάνω λάθος έχεις δει κ σάκο κ καρδιά απλά νομίζω δεν ακούς μετά που ξαναπάς καρδιά.

Zadige κι εγω απο παλλινδρομη ερχομαι.τωρα ειμαι ξανα εγκυος.παρομοιως την αλλη βδομαδα θα παω γ τον πρωτο υπερηχο...ειμαστε κοντα...

Εγώ θα κλείσω τον φεβρουάριο τα 36 παρακαλώ. είχα μια παλίνδρομη τον Αύγουστο αλλά ευτυχώς κρατάω πάλι στα χέρια μου τεστ θετικό...με αναμονή και άπειρη φοβία για τον πρώτο υπέρηχο στις 27 γενάρη. Τι διαφορά έχει η βιοχημική από την παλίνδρομη; Είσαι πολύ μικρή ακόμα...έχεις πολύ χρόνο γόνιμο μπροστά σου οπότε μην αποκαρδιώνεσαι

:D

Zadige μου κι εγω ειμαι ξανα μετα απο παλλινδρομη τον ιουλη...τωρα ξανα εγκυος κ ακριβως τοτε κ εγω υπερηχο!!ειμαστε μαζι!!!εγω 33 ειμαι :)

Κοριτσάκια μου καλησπέρα ..τι κανετε ;;;; να σας ρωτησω κάτι έχετε κανει εξεταση κυστικής ινώσης; για τις μέλλουσες μαμαδες λέω!!

Δεν είχα κάνει εγώ αλλά ο άντρας μου, ο ένας από τους δύο αρκεί. Είναι αρκετά σύνηθες στην ευρώπη 1 στους 20 έχουν το "στίγμα". Έχω χάσει και παιδική φίλη από κυστική ίνωση στα 16 της...

bA9gp3.png

καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!να έχεις μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη.

ή διάφορα είναι ότι στην βιοχημική έχεις μόνο θετικό τεστ κ συνήθως δεν προλαβαίνεις καν να πας στο γιατρό.το τεστ είναι συνήθως αχνό θετικό με μέρες καθυστέρησης κιόλας κ συμβαίνει την 4η με 5η βδομάδα κύησης κ αποβάλει ο οργανισμός φυσικά...απλά έτυχε εγώ να είχα 8 μέρες κανονικό αίμα.ενώ συνήθως στις 6 έχω το πολύ κ την 7η καφέ μονο.Στην παλλινδρομη αν δεν κάνω λάθος έχεις δει κ σάκο κ καρδιά απλά νομίζω δεν ακούς μετά που ξαναπάς καρδιά.

Εγώ είχα αυτό που λες το πρώτο, θετικό τεστ και χοριακή και σε 10 μέρες αιμοραγία. Το αποκάλεσαν παλίνδρομη 2 γιατροί. Σάκο δεν είδαν...κάτι σαν ψευδοσάκο που έφυγε με την αιμοραγία. Το αίμα κράτησε περίπου 7 ημέρες και έμοιαζε με περίοδο.

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Zadige μου κι εγω ειμαι ξανα μετα απο παλλινδρομη τον ιουλη...τωρα ξανα εγκυος κ ακριβως τοτε κ εγω υπερηχο!!ειμαστε μαζι!!!εγω 33 ειμαι :)

Στα 33 έκανα τον γιό μου σε μια καλή εγκυμοσύνη με λίγη αγωνία στην αυχενική και διαβήτη κύησης και τρελλή πείνα το τελευταίο τρίμηνο. Τώρα μετά την παλίνδρομη έχω ξεκινήσει με άπειρη φοβία οτι και αυτή δεν θα προχωρήσει....ΤΗΠ στις 10 Δεκέμβρη. Υπομονή μας!:-D

bA9gp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα ..τι κανετε ;;;; να σας ρωτησω κάτι έχετε κανει εξεταση κυστικής ινώσης; για τις μέλλουσες μαμαδες λέω!!

καλημέρα!εμείς κάναμε χθες βγήκαν τα αποτελέσματα αρνητικά φυσικά. εσύ είσαι εγκυούλα;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Στα 33 έκανα τον γιό μου σε μια καλή εγκυμοσύνη με λίγη αγωνία στην αυχενική και διαβήτη κύησης και τρελλή πείνα το τελευταίο τρίμηνο. Τώρα μετά την παλίνδρομη έχω ξεκινήσει με άπειρη φοβία οτι και αυτή δεν θα προχωρήσει....ΤΗΠ στις 10 Δεκέμβρη. Υπομονή μας!:-D

Αχ παρομοιως κοριτσακι μου.αυριο θα παω για εναν υπερηχο απλα να διαπιστωθει η εγκυμοσυνη.εσυ ποσο εβδομαδων εισαι?εγω ΤΗΠ 14/12

Αχ παρομοιως κοριτσακι μου.αυριο θα παω για εναν υπερηχο απλα να διαπιστωθει η εγκυμοσυνη.εσυ ποσο εβδομαδων εισαι?εγω ΤΗΠ 14/12

4 μέρες διαφορά έχουμε. Έκανα στις 12 του μήνα μια χοριακή στις 687 μονάδες και στις 14 είχε πάει 1801. Αυτό καλό μεν αλλά δεν εχω σχεδόν καθόλου συμπτώματα και αυτό με φοβίζει. Λίγο στήθος μόνο και αυτό έρχεται και φεύγει. Λογικά θα δείτε σάκο αύριο. Εμείς λογικά την άλλη εβδομάδα μου είπε θα δούμε καρδιά. Μακάρι να με δεχόταν και εμένα αυτή την εβδομάδα! Εσύ έχει ήδη παιδί; Από συμπτώματα;

bA9gp3.png

4 μέρες διαφορά έχουμε. Έκανα στις 12 του μήνα μια χοριακή στις 687 μονάδες και στις 14 είχε πάει 1801. Αυτό καλό μεν αλλά δεν εχω σχεδόν καθόλου συμπτώματα και αυτό με φοβίζει. Λίγο στήθος μόνο και αυτό έρχεται και φεύγει. Λογικά θα δείτε σάκο αύριο. Εμείς λογικά την άλλη εβδομάδα μου είπε θα δούμε καρδιά. Μακάρι να με δεχόταν και εμένα αυτή την εβδομάδα! Εσύ έχει ήδη παιδί; Από συμπτώματα;

Αχ κοριτσι μου ποσο σε ιδια κατασταση ειμαστε!εγω περιμενα 10 ιαν περιοδο αλλα τπτ.την επομενη κανω τεστ θετικο κ στις 12 κανω χοριακη 437 κ στις 14 935.απο συμπτωματα τιποτα.πολυ λιηο οι θηλες αλλα κ πλ οχι ιδιαιτερα.καταλαβαινεις την αγωνια μ...ποια ηταν η αιτια της παλλινδρομης σ?εμαθες?εγω δεν ειχα τλκ θρομβοφιλια.πηρα αντιβιωση γ ουρεοπλασμακ τωρα παιρνω προληπτικα utrogestan 200 k salospir 80.

Διαφημίσεις

καλημέρα!εμείς κάναμε χθες βγήκαν τα αποτελέσματα αρνητικά φυσικά. εσύ είσαι εγκυούλα;

Ναι!! Εγκύουλα!! Δόξα το θεο μέχρι στιγμής όλα καλά!! Αν εξαιρέσεις μια μικρή αποκόλληση στην 6η εβδομαδα..χαμηλό πλακούντα απο την 14η μέχρι στιγμής που είμαι 19 κ δυο ημερών ξάπλα ξεκούραση φάρμακα κ τα γνωστά για να ανέβει!! Εγώ εκανα την κυστική ίνωση στο ρέα κ μου είπαν 15 έως 17 εργάσιμες για να βγει... Ακόμα δεν βγήκε όμως εσύ που την έκανες αν επιτρέπεται κ σε ποσο καιρό βγήκε;

Δεν είχα κάνει εγώ αλλά ο άντρας μου, ο ένας από τους δύο αρκεί. Είναι αρκετά σύνηθες στην ευρώπη 1 στους 20 έχουν το "στίγμα". Έχω χάσει και παιδική φίλη από κυστική ίνωση στα 16 της...

Λυπάμαι πολύ για την φίλη σου..είσαι έγκυος;

Αχ κοριτσι μου ποσο σε ιδια κατασταση ειμαστε!εγω περιμενα 10 ιαν περιοδο αλλα τπτ.την επομενη κανω τεστ θετικο κ στις 12 κανω χοριακη 437 κ στις 14 935.απο συμπτωματα τιποτα.πολυ λιηο οι θηλες αλλα κ πλ οχι ιδιαιτερα.καταλαβαινεις την αγωνια μ...ποια ηταν η αιτια της παλλινδρομης σ?εμαθες?εγω δεν ειχα τλκ θρομβοφιλια.πηρα αντιβιωση γ ουρεοπλασμακ τωρα παιρνω προληπτικα utrogestan 200 k salospir 80.

Η χοριακή σου καλή μου φαίνεται αν σκεφτείς οτι έχουμε 4 ημέρες διαφορά και πολύ κοντινή χοριακή. Η παλίνδρομη μου είχε γίνει στην 6 εβδομάδα ακριβώς με αιμοραγία. Δεν έκανα κάτι πέρα από κάτι χάπια για σύσπαση της μήτρας για να καθαρίσω στα σίγουρα. Όταν είχα το αίμα της αποβολής είδαν ένα φτωχό ενδομήτριο και ένα ψευδοσάκο χωρίς εμβρυακά στοιχεία. Προφανώς δεν είχε εξελιχθεί. επειδή έχω ήδη μια κύηση καλή στην πλάτη μου μου είπαν οτι είναι τυχαίο και δεν παίρνω τίποτα! Με έχει θορυβήσει όπως και την προηγούμενη φορά η χαμηλή μου θερμοκρασία. Ίσως έχω θέμα με την προγεστερόνη αλλά δεν παίρνω...ελπίζω μέχρι να πάω στο γιατρό να μην προκύψει κάτι .Εχω πολλές μέρες μπροστά μου!

bA9gp3.png

Ναι!! Εγκύουλα!! Δόξα το θεο μέχρι στιγμής όλα καλά!! Αν εξαιρέσεις μια μικρή αποκόλληση στην 6η εβδομαδα..χαμηλό πλακούντα απο την 14η μέχρι στιγμής που είμαι 19 κ δυο ημερών ξάπλα ξεκούραση φάρμακα κ τα γνωστά για να ανέβει!! Εγώ εκανα την κυστική ίνωση στο ρέα κ μου είπαν 15 έως 17 εργάσιμες για να βγει... Ακόμα δεν βγήκε όμως εσύ που την έκανες αν επιτρέπεται κ σε ποσο καιρό βγήκε;

εμείς την κάναμε στο ιατρείο του γιατρού που συνεργάζεται με εργαστήριο και οι απαντήσεις είχαν βγει σε 2 εβδομάδες.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλα ειμαι δημητρα μου...παλι πριν σηκωθω απο το κρεβατι ειχα πονους περιοδου..τωρα ομως δν ποναω...το στηθος μου πριστηκε πιο πολυ παντως απο προχθες που πηγα στην φιλη μου..και ξερεις τι παρατηρησα??η θηλη μου γυρω γυρω οχι η αλως η θηλη μου εχει λιγο πιο σκουρα..και στην μεση ειναι λιγο ροζ..

Γεια σας κοριτσια...πονοι περιοδου..πρισμενο στηθος...1 βδομαδα πριν την περιοδο...και εχουν αρχισει απο την 8η περιπου μερα του κυκλου μου..αλλα δν περνανε...εγκυμοσυνη?????????????????τι ειναι αραγε?????

Πάντως Ανδρομάχη την τρίτη εβδομάδα του κύκλου λόγω των οιστρογόνων και της προγεστερόνης, το στήθος πρήζεται και πονά πολύ. γι αυτό και στην 21η μέρα του κύκλου κάνουμε την εξέταση της προγεστερόνης ή 7-8 ημέρες μετά την ωορρηξία. δεν ξέρω βεβαια, αν είναι ή δεν είναι εγκυμοσύνη, αυτό ούτε ο γιατρός δεν θα μπορεί να στο πει με σιγουριά, περίμενε και 2-3 μέρες ακόμη και πήγαινε να κάνεις χοριακή. μακάρι να εισαι έγκυος, στο εύχομαι ολόψυχα, γιατι το θες πάρα πολύ, αλλά θα σκάσεις από την αγωνία!

Μου ειπαν αγορακι Ριτα. Να σου πω την αληθεια ουτε που μας νοιαζει. Το μονο που θελουμε ειναι να ειναι γερο, δυνατο, υγιες και καλοτυχο!!!

Πςριμενω νεα σου

Αχ τέλεια, αγοράκι!!!! να σου πω ότι ούτε εγω έχω πρόβλημα με το φύλο, γιατι το θεωρώ ύβρη που τιμωρούν οι Θεοί (όπως έλεγαν οι αρχαίοι). προσπαθήσαμε πολύ και εγω ακόμη που είμαι στην αρχή φοβάμαι παρα πολύ, ώσπου να δέσει η κύηση. εχω και τα παιδιά μου, έχω και τις ναυτίες και είμαι χάλια. ευτυχώς εσύ δεν είχες αναγούλες. ο σύζυγός μου θέλει διακαώς κοριτσάκι. γερό να είναι και ό,τι ναναι πραγματικά! με τόσα που διαβάζουμε, το μόνο που εύχομαι είναι μια ανέφελη εγκυμοσύνη.

Πάντως Ανδρομάχη την τρίτη εβδομάδα του κύκλου λόγω των οιστρογόνων και της προγεστερόνης, το στήθος πρήζεται και πονά πολύ. γι αυτό και στην 21η μέρα του κύκλου κάνουμε την εξέταση της προγεστερόνης ή 7-8 ημέρες μετά την ωορρηξία. δεν ξέρω βεβαια, αν είναι ή δεν είναι εγκυμοσύνη, αυτό ούτε ο γιατρός δεν θα μπορεί να στο πει με σιγουριά, περίμενε και 2-3 μέρες ακόμη και πήγαινε να κάνεις χοριακή. μακάρι να εισαι έγκυος, στο εύχομαι ολόψυχα, γιατι το θες πάρα πολύ, αλλά θα σκάσεις από την αγωνία!

Αν θα σκασω λεει????ηδη αρχιζω να βγαζω καπνους απο τα αυτια...αλλα τι να κανω...ασε λιγο ακομα καιρο..θα δουμε...παντως το στηθος μου πρωτη φορα πριζεται τοσο...δν μ κανουν τα σουτιεν..αυτα π μοιαζουν με πριτι μπρα φοραω..δν τα αντεχω τα σουτιεν..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...