Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κοριτσια νιωθω απιστευτα ομορφα που μοιραζομαι μαζι σας τετοια πραγματα...δν μπορω με κανεναν αλλον να τα πω αυτα γιατι μπορει και να με κοροιδευουν σε περιπτωση που δεν ειμαι εγκυος τελικα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μολις εκατσα...αχ ποτε μα ποτε θα περασουν αυτες οι μερες..ΠΌΤΕ!!!!!αν γινοταν να ξυπνησω κ ας μν ηταν σαββατο..ας ηταν παρασκευη...εχουμε ακομα δευτερα!!!

Οντως ακόμα κ εγώ ανυπόμονω!!! Υπομονή πάντως τα συμπτώματα αυτά που εχεις δυο πραγματα εμένα μ έρχονται στο μυαλό η είσαι έγκυος κ είναι λογικά τα συμπτώματα η εχεις έστω κ μια "σταγόνα δικιά του" κ προσπαθεί να γονιμοποιηθεί αλλά ίσως κ να μην τα κατάφερε για αυτό κιόλας το σώμα σου αντιδρά σε όλες αυτές τις αλλαγές που νιώθεις!!

Αχ δν ξερω..κουραστηκα να σκεφτομαι..χθες στς 4 κοιμηθηκα ενω ειχα ξαπλωσει απο τις 12 κ μιση...

Μακάρι Ανδρομάχη να γίνει αυτό που περιμένεις!!! Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θα είχα αντέξει και θα είχα πάρει τεστ!!!! Αν και σε 2 εβδομάδες περιμένω την περίοδο μου το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το τεστ safeclear που δείχνει αποτελέσματα από τη 5η μέρα σύλληψης αλλά λέω να περιμένω ως τις 22 του μήνα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Μακάρι Ανδρομάχη να γίνει αυτό που περιμένεις!!! Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θα είχα αντέξει και θα είχα πάρει τεστ!!!! Αν και σε 2 εβδομάδες περιμένω την περίοδο μου το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το τεστ safeclear που δείχνει αποτελέσματα από τη 5η μέρα σύλληψης αλλά λέω να περιμένω ως τις 22 του μήνα!!!

Μν κανεις ακομη τεστ...δν θα βγει θετικο ακομα κ αν εισαι...και θα απογοητευτεις..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας.

Πραγματικά μαρέσει τόσο πολύ που μπορώ και μιλάω κάπου τόσο άνετα!!:D Όπως σας είπα λοιπόν εχθές είχα την εντύπωση πως μου ρθε περίοδος.Έλα όμως που αυτό που έχω δεν το λες περίοδο.Έχθες είχα τρομερό πόνο όλη μέρα,τρελά νεύρα,κλάματα κτλ (γενικά αυτά με πιάνουν λίγο πριν αδιαθετήσω).Αίμα κανονικό δεν είχα αλλά είχα αυτά τα καφετί πριν έρθει κανονικά .Γενικά έτσι είμαι μια μέρα πριν μου ρθει.Σήμερα λοιπόν αν και ξύπνησα με πόνους περιόδου, τίποτα πάλι. Εξακολουθώ να έχω αυτά τα καφετί.Και το στήθος μου με πεθαίνει αν και κανονικά θα έπρεπε να έχει ηρεμήσει λίγο.Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω, μιλάμε τρομερή ταλαιπωρία αυτό το μήνα. Έχω αρχίσει και πιστεύω πως πραγματικά μάλλον είχα μείνει έγκυος και είχα κάποια αποβολή.Τι να πω?Γιατί όμως να γίνει κάτι τέτοιο?Πρώτη φόρα μου αργεί τόσο πολύ η περίοδος.Επίσης πρώτη φορά έχω πόνους 20-25 μέρες πριν έρθει.Επίσης 1η μέρα κύκλου μετράς όταν έχεις κανονική ροή αίματος έτσι?Όχι τώρα που απλά έχω αυτά τα καφετί?

Σήμερα λοιπόν έφτασα στη 40η μέρα τού κύκλου!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!

Γειά σας κορίτσια!Άν και με απίστευτα συμπτώματα που ποτέ μου δεν είχα,σήμερα δυστυχώς μου ήρθε περίοδος. Εννοείται πως δεν πέφτω και προσπαθώ για τον επόμενο μήνα. Όπως σας είχα πει η τελευταία μου περίοδος ήταν 10 Δεκέμβρη και σήμερα είμαστε 17 Γενάρη.Άρά 38 μέρές κύκλός.Πότέ λοιπόν ήταν οι γονιμες μέρες μου?Ύπολογιζω πως πρέπει να ήταν από 29 Δεκέμβρη έως 3 Γενάρη?Έπαφή είχα μόνο στις 2 Γενάρη και και καμιά άλλη μέρα. Με μια φορά στις 2 δηλαδή αποκλείεται να έπιανά έτσι?Όλες μου οι επαφές ήταν από 17 Δεκέμβρη έως έως 29.Άρά καμία σχέση με τις γονιμες δυστυχώς :/ Βέβαια δεν κατάλαβα καθόλου ποτέ ήμουν σε γονιμες μέρες. Από δω και πέρα θα έχω επαφές μέρα-παραμερα μήπως και γίνει κάτι. Αν κάποια ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει με το τι να κάνω θα είμαι ευγνώμων. Ελπίζω όλες να είσαστε καλά ����

Με βεβαιοτητα και σιγουρια σου λεω οτι οι γονιμες μερες σου ειναι 14 μερες πριν απο την περιοδο σου. Δηλαδη σου ηρθε περιοδος 17 γεναρη, αρα 17-14=3. Αρα 3 γεναρη ειχες ωορηξια.... Παντα 14 μερες πριν την περιοδο μας ειναι οι γονιμες μερες μας + -2.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα τον επομενο μηνα κοριτσακι μου!!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Τι εννοείς μετράει και η στάση? :P Βασικά στις 2 που είχαμε επαφή,έβγαλά λίγο αίμα μετά και μπήκα κατευθείαν για μπάνιο.

Πραγματικά μαρέσει τόσο πολύ που μπορώ και μιλάω κάπου τόσο άνετα!!:D Όπως σας είπα λοιπόν εχθές είχα την εντύπωση πως μου ρθε περίοδος.Έλα όμως που αυτό που έχω δεν το λες περίοδο.Έχθες είχα τρομερό πόνο όλη μέρα,τρελά νεύρα,κλάματα κτλ (γενικά αυτά με πιάνουν λίγο πριν αδιαθετήσω).Αίμα κανονικό δεν είχα αλλά είχα αυτά τα καφετί πριν έρθει κανονικά .Γενικά έτσι είμαι μια μέρα πριν μου ρθει.Σήμερα λοιπόν αν και ξύπνησα με πόνους περιόδου, τίποτα πάλι. Εξακολουθώ να έχω αυτά τα καφετί.Και το στήθος μου με πεθαίνει αν και κανονικά θα έπρεπε να έχει ηρεμήσει λίγο.Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω, μιλάμε τρομερή ταλαιπωρία αυτό το μήνα. Έχω αρχίσει και πιστεύω πως πραγματικά μάλλον είχα μείνει έγκυος και είχα κάποια αποβολή.Τι να πω?Γιατί όμως να γίνει κάτι τέτοιο?Πρώτη φόρα μου αργεί τόσο πολύ η περίοδος.Επίσης πρώτη φορά έχω πόνους 20-25 μέρες πριν έρθει.Επίσης 1η μέρα κύκλου μετράς όταν έχεις κανονική ροή αίματος έτσι?Όχι τώρα που απλά έχω αυτά τα καφετί?

Σήμερα λοιπόν έφτασα στη 40η μέρα

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ αγάπη.Μόνο που πάλι δεν είμαστε σίγουρες για τη γόνιμη γιατι τελικά δεν έχω κανονική περίοδο ακόμη :/ Για να καταλάβεις ήμουν τόσο χάλια σωματικά που η τελευταία μου επαφή ήταν στις 2 και από τότε δεν έχω ξανακάνει κάτι γιατί πόναγαν και πονάνε τόσο πολύ τα βυζιά μου η κοιλιά μου και γενικά το σώμα μου που δεν ήθελα καν να με ακουμπάει :P :P

Καλησπερα κοριτσια. Εκανα την β επιπεδου την παρασκευη, η οποια ηταν καλη. Βεβαια θα την επαναλαβω σε λιγες βδομαδες ξανα (ο γιατρος μου θελει επιπλεον ελεγχο), προληπτικα...

Ευτυχως ο πλακουντας ανεβηκε, βεβαια ειναι προσθιος και οχι οπισθιος που ειναι το ιδανικο, αλλα δεν πειραζει...

Ανδρομαχη τι γινεται με τον κυκλο σου; ποτε περιμενεις κανονικα;

Marakiinlove μη κανεις το λαθος να κανεις απο τωρα τεστ... Υπομονη..

Ριτα εσυ τι γινεται; τελικα διδυμη η οχι;

Τα υπολοιπα κοριτσια ολα καλα;

Καλησπερα κοριτσια. Εκανα την β επιπεδου την παρασκευη, η οποια ηταν καλη. Βεβαια θα την επαναλαβω σε λιγες βδομαδες ξανα (ο γιατρος μου θελει επιπλεον ελεγχο), προληπτικα...

Ευτυχως ο πλακουντας ανεβηκε, βεβαια ειναι προσθιος και οχι οπισθιος που ειναι το ιδανικο, αλλα δεν πειραζει...

Έχεις δίκιο θέλει πολύ υπομονήηηηηηη!!!! Θα κάνουμε εδώ παρεούλα και θα περάσουν οι μέρεςςςς!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Beb Alex, μήπως δεν είναι περίοδος??? Γιατί δεν κάνεις μια εξέταση για να ηρεμήσεις??? Και αφού προσπαθείς για μπεμπάκι, μήπως να πάς στον γιατρό γιατί δεν είναι θεωρώ τοοοσο φυσιολογικά αυτά που σου συμβαίνουν!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Σήμερα λοιπόν έφτασα στη 40η μέρα τού κύκλου!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!

Καταρχην μην βάζεις στο μυαλό σου πάντα το ακραίο!!ίσως είσαι έγκυος κ είναι ενα σημάδι ισχυρό!!έχεις κάποιο γυναικολόγο που σε παρακολουθεί;αν ναι Πάρτον γρήγορα τηλέφωνο!! Επίσεις έκανες κάποια β χωριακη; κάποιο τετσ;

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκι μου ποσο χαίρομαι που ανέβηκε ο πλακούντας σου μακάρι να ανέβει κ ο δικός μου!!!ειμαι όλο ξάπλα κ φάρμακα...εσένα ποσο εβδομάδων σου ειπαν για χαμηλό πλακούντα κ επίσεις τι φάρμακα επαιρνες;

καλημερα θαλεια! εσενα ποια ειναι η ιστορια σ?

καλησπέρα....την δικιά μου ιστορία την έχω πει πολύ καιρό πριν....έχω είδη έναν γιο 3 χρόνων κ 1 μηνών περίπου Κ προσπαθώ για το 2ο παιδάκι που τον Γενάρη έκλεισα κ χρόνο...κ στο ιστορικό μου μια βιοχημική πέρυσι τον Δεκέμβριο.τώρα θα δούμε...Εγώ θα κλείσω τα 27 τον Μάρτιο...

hiEW.pngpFRip3.png

Κ εγώ νιώθω πολύ κάνετε που μιλάμε όλες απο εδώ κ μοίραζομαστε τα προβλήματα μας θέλω το καλυτερο για όλες τις μανουλες- μέλλουσες -κ για αυτές που προσπαθουν...μακάρι ο θεός να βάλει το χερι του πανω σε όλες μας κ να μας αξιώσει να ζήσουμε την απόλυτη ευτυχία που είναι η μητρότητα!!

Ευχαριστώ πολύ αγάπη.Μόνο που πάλι δεν είμαστε σίγουρες για τη γόνιμη γιατι τελικά δεν έχω κανονική περίοδο ακόμη :/ Για να καταλάβεις ήμουν τόσο χάλια σωματικά που η τελευταία μου επαφή ήταν στις 2 και από τότε δεν έχω ξανακάνει κάτι γιατί πόναγαν και πονάνε τόσο πολύ τα βυζιά μου η κοιλιά μου και γενικά το σώμα μου που δεν ήθελα καν να με ακουμπάει :P :P

αν δεν σ έχει έρθει κανονική ροή γιατί εγώ έτσι κατάλαβα το πρωί ,μπορεί τότε να ήταν ψευτοπεριοδος που πολλές έχουν εκεί κοντά στην καθυστέρηση...κ ήταν έγκυες...

hiEW.pngpFRip3.png

Μένω Νορβηγία και η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποιο γυναικολογο εδώ. Πάντα όταν πάω Ελλάδα κάνω εξετάσεις στο γιατρό μου και με βλέπει εκείνος. Η τελευταία φορά ήταν τον Σεπτέμβριο του '15 που έκανα και τεστ παπ. Βρήκα έναν Έλληνα γιατρό εδώ στο Όσλο και θα τον πάρω τηλέφωνο για ραντεβού. Περιμένω να σταματήσει το αίμα για να πάω να με εξετάσει..Πάντα είχα καθυστερημένη περίοδο αλλά αυτό παραπηγε.

Όταν λες ψευτοπεριοδος? Μα έχω ακριβώς τον πόνο της περιόδου. .και επίσης σορρυ κιόλας για την λεπτομέρεια αλλά μυρίζει σαν περίοδος. Τι να πω..Θα περιμένω μήπως και έρθει.

καλησπέρα....την δικιά μου ιστορία την έχω πει πολύ καιρό πριν....έχω είδη έναν γιο 3 χρόνων κ 1 μηνών περίπου Κ προσπαθώ για το 2ο παιδάκι που τον Γενάρη έκλεισα κ χρόνο...κ στο ιστορικό μου μια βιοχημική πέρυσι τον Δεκέμβριο.τώρα θα δούμε...Εγώ θα κλείσω τα 27 τον Μάρτιο...

Εγώ θα κλείσω τον φεβρουάριο τα 36 παρακαλώ. είχα μια παλίνδρομη τον Αύγουστο αλλά ευτυχώς κρατάω πάλι στα χέρια μου τεστ θετικό...με αναμονή και άπειρη φοβία για τον πρώτο υπέρηχο στις 27 γενάρη. Τι διαφορά έχει η βιοχημική από την παλίνδρομη; Είσαι πολύ μικρή ακόμα...έχεις πολύ χρόνο γόνιμο μπροστά σου οπότε μην αποκαρδιώνεσαι

:D

bA9gp3.png

Μένω Νορβηγία και η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποιο γυναικολογο εδώ. Πάντα όταν πάω Ελλάδα κάνω εξετάσεις στο γιατρό μου και με βλέπει εκείνος. Η τελευταία φορά ήταν τον Σεπτέμβριο του '15 που έκανα και τεστ παπ. Βρήκα έναν Έλληνα γιατρό εδώ στο Όσλο και θα τον πάρω τηλέφωνο για ραντεβού. Περιμένω να σταματήσει το αίμα για να πάω να με εξετάσει..Πάντα είχα καθυστερημένη περίοδο αλλά αυτό παραπηγε.

Θέλεις να πας καλύτερα να σε κοιτάξει χωρίς να έχει σταματήσει το αίμα;ίσως προλάβεις κάτι!!τι να πω τώρα που να βρίσκεις κ τέτοια ωρα γιατρό!!

Μαργαριτούλα τέλεια! μπραβο σου! τελικά τι μωράκι περιμένεις;;

εγω την Παρασκευή θα πάω στον γιατρό, με τον εξελιγμένο υπέρηχο. το βρίσκω απίθανο να είναι δίδυμα, δηλ δεν το πιστεύω καθόλου. πάντως ο άντρας μου διαρκώς μού φωνάζει, μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο, μην τυχόν και πάθουν κάτι τα μωρά! πλάκα έχει, ας χαίρεται τώρα γιατι από την Παρασκευή θα ξέρουμε πως υπάρχει ένα μωράκι. πάντως ήταν δύο οι κουκίδες, φαινόντουσαν ολοκάθαρα, τί ναπω;;

Εγώ θα κλείσω τον φεβρουάριο τα 36 παρακαλώ. είχα μια παλίνδρομη τον Αύγουστο αλλά ευτυχώς κρατάω πάλι στα χέρια μου τεστ θετικό...με αναμονή και άπειρη φοβία για τον πρώτο υπέρηχο στις 27 γενάρη. Τι διαφορά έχει η βιοχημική από την παλίνδρομη; Είσαι πολύ μικρή ακόμα...έχεις πολύ χρόνο γόνιμο μπροστά σου οπότε μην αποκαρδιώνεσαι

:D

καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!να έχεις μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη.

ή διάφορα είναι ότι στην βιοχημική έχεις μόνο θετικό τεστ κ συνήθως δεν προλαβαίνεις καν να πας στο γιατρό.το τεστ είναι συνήθως αχνό θετικό με μέρες καθυστέρησης κιόλας κ συμβαίνει την 4η με 5η βδομάδα κύησης κ αποβάλει ο οργανισμός φυσικά...απλά έτυχε εγώ να είχα 8 μέρες κανονικό αίμα.ενώ συνήθως στις 6 έχω το πολύ κ την 7η καφέ μονο.Στην παλλινδρομη αν δεν κάνω λάθος έχεις δει κ σάκο κ καρδιά απλά νομίζω δεν ακούς μετά που ξαναπάς καρδιά.

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...