Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

20 μερες περασαν απο τν τελευταια μας επαφη..λες??

Εδώ κ εγώ αγχώδεις με την περιπτωση σου περιμένω πως κ πως τα αποτελέσματα.... Εχεις καθόλου υγρά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ κ εγώ αγχώδεις με την περιπτωση σου περιμένω πως κ πως τα αποτελέσματα.... Εχεις καθόλου υγρά;

Υγρα οχι ιδιαιτερα...οταν παω τουαλετα διαφανα..δν εχω..

Γειά σας κορίτσια!Άν και με απίστευτα συμπτώματα που ποτέ μου δεν είχα,σήμερα δυστυχώς μου ήρθε περίοδος. Εννοείται πως δεν πέφτω και προσπαθώ για τον επόμενο μήνα. Όπως σας είχα πει η τελευταία μου περίοδος ήταν 10 Δεκέμβρη και σήμερα είμαστε 17 Γενάρη.Άρά 38 μέρές κύκλός.Πότέ λοιπόν ήταν οι γονιμες μέρες μου?Ύπολογιζω πως πρέπει να ήταν από 29 Δεκέμβρη έως 3 Γενάρη?Έπαφή είχα μόνο στις 2 Γενάρη και και καμιά άλλη μέρα. Με μια φορά στις 2 δηλαδή αποκλείεται να έπιανά έτσι?Όλες μου οι επαφές ήταν από 17 Δεκέμβρη έως έως 29.Άρά καμία σχέση με τις γονιμες δυστυχώς :/ Βέβαια δεν κατάλαβα καθόλου ποτέ ήμουν σε γονιμες μέρες. Από δω και πέρα θα έχω επαφές μέρα-παραμερα μήπως και γίνει κάτι. Αν κάποια ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει με το τι να κάνω θα είμαι ευγνώμων. Ελπίζω όλες να είσαστε καλά

Γειά σας κορίτσια!Άν και με απίστευτα συμπτώματα που ποτέ μου δεν είχα,σήμερα δυστυχώς μου ήρθε περίοδος. Εννοείται πως δεν πέφτω και προσπαθώ για τον επόμενο μήνα. Όπως σας είχα πει η τελευταία μου περίοδος ήταν 10 Δεκέμβρη και σήμερα είμαστε 17 Γενάρη.Άρά 38 μέρές κύκλός.Πότέ λοιπόν ήταν οι γονιμες μέρες μου?Ύπολογιζω πως πρέπει να ήταν από 29 Δεκέμβρη έως 3 Γενάρη?Έπαφή είχα μόνο στις 2 Γενάρη και και καμιά άλλη μέρα. Με μια φορά στις 2 δηλαδή αποκλείεται να έπιανά έτσι?Όλες μου οι επαφές ήταν από 17 Δεκέμβρη έως έως 29.Άρά καμία σχέση με τις γονιμες δυστυχώς :/ Βέβαια δεν κατάλαβα καθόλου ποτέ ήμουν σε γονιμες μέρες. Από δω και πέρα θα έχω επαφές μέρα-παραμερα μήπως και γίνει κάτι. Αν κάποια ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει με το τι να κάνω θα είμαι ευγνώμων. Ελπίζω όλες να είσαστε καλά ����

Κ εγω 29 με 3 λεω....αλλα πανω απο ολα μν στεναχωριεσαι...προσπαθησε ξανα αυτον τν μηνα..και ολα θα πανε μια χαρα..

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!Άν και με απίστευτα συμπτώματα που ποτέ μου δεν είχα,σήμερα δυστυχώς μου ήρθε περίοδος. Εννοείται πως δεν πέφτω και προσπαθώ για τον επόμενο μήνα. Όπως σας είχα πει η τελευταία μου περίοδος ήταν 10 Δεκέμβρη και σήμερα είμαστε 17 Γενάρη.Άρά 38 μέρές κύκλός.Πότέ λοιπόν ήταν οι γονιμες μέρες μου?Ύπολογιζω πως πρέπει να ήταν από 29 Δεκέμβρη έως 3 Γενάρη?Έπαφή είχα μόνο στις 2 Γενάρη και και καμιά άλλη μέρα. Με μια φορά στις 2 δηλαδή αποκλείεται να έπιανά έτσι?Όλες μου οι επαφές ήταν από 17 Δεκέμβρη έως έως 29.Άρά καμία σχέση με τις γονιμες δυστυχώς :/ Βέβαια δεν κατάλαβα καθόλου ποτέ ήμουν σε γονιμες μέρες. Από δω και πέρα θα έχω επαφές μέρα-παραμερα μήπως και γίνει κάτι. Αν κάποια ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει με το τι να κάνω θα είμαι ευγνώμων. Ελπίζω όλες να είσαστε καλά ����

Καλησπέρα κοριτσάκι μου σου εύχομαι σύντομα να έρθεις στο κλαμπ.. Εγώ βασικα δεν έπιασα το παιδι στις γόνιμες...ο καλύτερος τροπος είναι μέρα πάρα μέρα ελεύθερα παντα κ χωρίς άγχος!! Αν θέλεις ένας τροπος που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τις γόνιμες μέρες σου είναι το my period dairy για android η iphone στα βγάζει όλα αναλυτικά μέχρι πιθανοτητες σου δίνει!!

Καλυτερα να περιμενω..γτ δν εχω και πολλα λεφτα τωρα...θα περιμενω να δω με τν περιοδο πως παει..ε μια βδομαδα ειναι...θα περασει..

Περιμενε αλλά χαλάρωσε λίγο με το άγχος σου ξέρω είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε γιατί κ να θέλει να ερθει η περίοδος με τόσο άγχος τη "μπλοκάρει"

Δηλαδή ποιες μέρες το έπιασες? Ξέρεις εμείς νομίζαμε πως είναι εύκολη υπόθεση να πιάσεις παιδί αλλά τελικά από ότι φαίνεται δεν είναι. Ήταν ο πρώτος μήνας προσπάθειας. Αλλά το ότι δεν έχω σταθερή περίοδο με αγχώνει πολύ γιατί δεν μπορώ να υπολογίσώ τις γονιμες.

Δηλαδή ποιες μέρες το έπιασες? Ξέρεις εμείς νομίζαμε πως είναι εύκολη υπόθεση να πιάσεις παιδί αλλά τελικά από ότι φαίνεται δεν είναι. Ήταν ο πρώτος μήνας προσπάθειας. Αλλά το ότι δεν έχω σταθερή περίοδο με αγχώνει πολύ γιατί δεν μπορώ να υπολογίσώ τις γονιμες.

Ακριβως αυτό θα σου έλεγα το οτι δεν εχεις σταθερό κυκλο!! Να σ δώσω μια συμβουλή;;;να εχεις επαφη με πάθος μην το κανσις μονο κ μονο σαν αγκαρια ίσα ίσα για τη σύλληψη.... Πάθος κ όχι άγχος ο καλύτερος κ ευκολότερος τροπος σύλληψης!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!Άν και με απίστευτα συμπτώματα που ποτέ μου δεν είχα,σήμερα δυστυχώς μου ήρθε περίοδος. Εννοείται πως δεν πέφτω και προσπαθώ για τον επόμενο μήνα. Όπως σας είχα πει η τελευταία μου περίοδος ήταν 10 Δεκέμβρη και σήμερα είμαστε 17 Γενάρη.Άρά 38 μέρές κύκλός.Πότέ λοιπόν ήταν οι γονιμες μέρες μου?Ύπολογιζω πως πρέπει να ήταν από 29 Δεκέμβρη έως 3 Γενάρη?Έπαφή είχα μόνο στις 2 Γενάρη και και καμιά άλλη μέρα. Με μια φορά στις 2 δηλαδή αποκλείεται να έπιανά έτσι?Όλες μου οι επαφές ήταν από 17 Δεκέμβρη έως έως 29.Άρά καμία σχέση με τις γονιμες δυστυχώς :/ Βέβαια δεν κατάλαβα καθόλου ποτέ ήμουν σε γονιμες μέρες. Από δω και πέρα θα έχω επαφές μέρα-παραμερα μήπως και γίνει κάτι. Αν κάποια ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει με το τι να κάνω θα είμαι ευγνώμων. Ελπίζω όλες να είσαστε καλά

άρα ήταν όπως σ είχα πει μέχρι 16 Γενάρη κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά...Ε σ ήρθε 17 ...δεν πειράζει πάντως βοηθάνε πολύ τα τεστ ωορρηξίας γενικά γιατί είναι ο μόνος έγκυρος τρόπος εκτός από τον υπέρηχο που σ δείχνει ποτέ θα κάνεις ωορρηξία.δλδ μετά το πρώτο θετικό τεστ έχεις από 24 -48 ώρες να κάνεις ωορρηξία.εγώ πάντως κάνω μετά από 36 -48 ώρες γιατί βλέπω για 2 μέρες 2 συνεχόμενα τεστ θετικά.ααα κ με μια φορά μπορεί να γίνει γιατί φαντάσου ότι το σπέρμα μπορεί να μείνει μέσα μας στις γόνιμες μέρες μας για τουλάχιστον 3 μέρες.

hiEW.pngpFRip3.png

άρα ήταν όπως σ είχα πει μέχρι 16 Γενάρη κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά...Ε σ ήρθε 17 ...δεν πειράζει πάντως βοηθάνε πολύ τα τεστ ωορρηξίας γενικά γιατί είναι ο μόνος έγκυρος τρόπος εκτός από τον υπέρηχο που σ δείχνει ποτέ θα κάνεις ωορρηξία.δλδ μετά το πρώτο θετικό τεστ έχεις από 24 -48 ώρες να κάνεις ωορρηξία.εγώ πάντως κάνω μετά από 36 -48 ώρες γιατί βλέπω για 2 μέρες 2 συνεχόμενα τεστ θετικά.ααα κ με μια φορά μπορεί να γίνει γιατί φαντάσου ότι το σπέρμα μπορεί να μείνει μέσα μας στις γόνιμες μέρες μας για τουλάχιστον 3 μέρες.

καλημερα θαλεια! εσενα ποια ειναι η ιστορια σ?

Λυπάμαι καλή μου!! Φαντάζομαι την απογοητευση σου!!! ήμαστε όλες σχεδόν σίγουρες ότι ήσουν. κρίμα δεν πειράζει την επόμενη φορά. άκου, πρεπει να παραγγείλεις τεστάκια ωορρηξίας και κυήσεως από το ebay. αφού έχεις ασταθή κύκλο, ακόμη και όταν κάνεις μέρα, παρα μέρα έρωτα, δεν θα ξέρεις πότε να περιμένεις την περίοδό σου, από πότε δηλ να μετράς καθυστέρηση. και μπορεί να νομίζεις εσφαλμένα ότι έχεις καθυστέρηση ενω στην ουσία δεν έχεις. αν πάρεις τα τεστάκια ωορρηξίας, θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις το σώμα σου και θα αναγνωρίζεις από μόνη σου πότε κάνεις ωορρηξία. εγω το καλοκαίρι τα εφοδιάστηκα και από τότε κατάλαβα τις διαφορές στο σώμα, όταν είχα ωορρηξία. μέχρι τότε χαμπάρι δεν είχα! επίσης καλό είναι να πας και σ εναν γιατρό να σου ρίξει μια ματια τωρα που έχετε βάλει μπρος για μωράκι. αντε και καλή τύχη αυτόν τον μήνα.μην απογοητεύεσαι!!!

Annetaki σευχαριστω πολυ!η αδελφουλα σου στη 2 προσπαθεια ειχε παρει καμια αγωγη?Ανδρομαχη μου πως εισαι σμρ? Beb alex συνεχισε τι προσπαθειες!!!:D

Καλημέρα κοριτσάκι μου! Όχι δεν ακολούθησε αίμα αγωγή. Μόνο κάποια αντισυλληπτικά μετά την αποξεση. Τίποτα απολύτως!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια!!! Καλημέρα!!! Ολοκαίνουρια εδώ αλλά με τα λίγα που διάβασα σας αισθάνομαι πολύ κοντά μου!! Εμείς με τον αρραβωνιαστικό μου αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι!! Εγώ είμαι 25 και εκείνος 26!!! Είμαστε μαζί 5,5 χρόνια και τα 4 ζούμε στο ίδιο σπίτι!!! Μετά από αυτή μας την απόφαση είναι λες και ξεκίνησε ένας καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία μας!! Αλλά έχω τόοοοοσο άγχος!! Είναι κάτι που το θέλω τόσο πολύ και σκέφτομαι ότι ο Θεός θα γελάει μαζί μου!!! Η τελευταία μου περίοδος ήρθε 30/12!! Δεν είναι και πολύ σταθερός ο κύκλος μου αλλά Μ.Όρος είναι 32 ημέρες!! Σύμφωνα με την εφαρμογή κινητού "Ημερολόγιο" γόνιμες μέρες είναι από 12 έως 18/01!!! Εμείς είχαμε επαφές ελεύθερες 7,8,10,12,13,14,15,16 και την ημέρα ωορρηξίας 17/01!!! Τι λέτε??? Θα είμαι τυχερή??? Έχω διάφορους πόνους και όταν πιάνω χαμηλά την κοιλιά μου είναι αρκετά σκληρή!! Θεωρώ όμως ότι όλα είναι ψυχολογικά τερτίπια!!! Περιμένω απαντήσεις σας έτσι για να συντροφεύσουμε η μία την άλλη κατά την αναμονήηηηη!!

Υ.Γ

Η επόμενη περίοδος μου είναι 31/01!!! Ποιος περιμένει μέχρι τόοοτε????

pfffff!!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Εγώ με τελευταία ημερομηνία περιόδου 10 Δεκέμβρη σαν και εσένα έχω τέστ θετικό από τις 11 Γενάρη. Προφανώς για να αδιαθέτησες στις 38 θα είχες ωορρηξία στις 4 Γενάρη άρα και η επαφή στις 2 θα αρκούσε μιας και το σπέρμα ζει για έως και 3 ημέρες. Βέβαια παίζει ρόλο και η στάση ως ένα βαθμό. Υπάρχει βέβαια μια μικρή πιθανότητα και για πρόωρη αποβολή αν δηλαδή δεν συνηθίζεις να έχεις τόσο μεγάλους κύκλους. Εγώ είχα μια πρόσφατη παλίνδρομη που μέσα σε 10 ημέρες από το θετικό τεστ είχα αιμοραγία και απέβαλα. Η αποβολή θύμιζε περίοδο σε διάρκεια, πόνο κτλ. Δεν είναι απίθανο δηλαδή να έχει γίνει σύλληψη και και να αποβάλεις της ημέρες που περιμένεις περίοδο. Βοηθάει για την ωορρηξία να παρακολουθείς την θερμοκρασία σου και αυτό το πρωί στο κρεβάτι πριν σηκωθείς. Την μέρα που πιάνει το χαμηλό ειναι η ωορρηξία σου. Καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια!!!

bA9gp3.png

Κορίτσια!!! Καλημέρα!!! Ολοκαίνουρια εδώ αλλά με τα λίγα που διάβασα σας αισθάνομαι πολύ κοντά μου!! Εμείς με τον αρραβωνιαστικό μου αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι!! Εγώ είμαι 25 και εκείνος 26!!! Είμαστε μαζί 5,5 χρόνια και τα 4 ζούμε στο ίδιο σπίτι!!! Μετά από αυτή μας την απόφαση είναι λες και ξεκίνησε ένας καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία μας!! Αλλά έχω τόοοοοσο άγχος!! Είναι κάτι που το θέλω τόσο πολύ και σκέφτομαι ότι ο Θεός θα γελάει μαζί μου!!! Η τελευταία μου περίοδος ήρθε 30/12!! Δεν είναι και πολύ σταθερός ο κύκλος μου αλλά Μ.Όρος είναι 32 ημέρες!! Σύμφωνα με την εφαρμογή κινητού "Ημερολόγιο" γόνιμες μέρες είναι από 12 έως 18/01!!! Εμείς είχαμε επαφές ελεύθερες 7,8,10,12,13,14,15,16 και την ημέρα ωορρηξίας 17/01!!! Τι λέτε??? Θα είμαι τυχερή??? Έχω διάφορους πόνους και όταν πιάνω χαμηλά την κοιλιά μου είναι αρκετά σκληρή!! Θεωρώ όμως ότι όλα είναι ψυχολογικά τερτίπια!!! Περιμένω απαντήσεις σας έτσι για να συντροφεύσουμε η μία την άλλη κατά την αναμονήηηηη!!

Υ.Γ

pfffff!!!!!!!!

Με καλό σου εύχομαι. Αν αδιαθέτησες 30/12 και έχεις κύκλο 32 ημερών τότε το πιο πιθανό είναι να είχες ωορρηξία στις 14 ή 15 Ιανουαρίου. Δεν ξέρω αν το κάθε μέρα σεξ είναι απαραίτητα καλό, έχω ακούσει οτι κάθε 2 μέρες είναι καλύτερα. είναι πάρα πολύ νωρίς για να αντιληφθείς το οτιδήποτε. Πάντως αν όντως έχεις 32 ημέρες τότε η περίοδος σου, εφόσον δεν υπάρξει εγκυμοσύνη, αναμένεται στις 29 Δεκέμβρη. Βοηθάει για την ωορρηξία σου να παρακολουθείς την θερμοκρασία σου, κάθε πρωί πριν σηκωθείς από το κρεβάτι. Αν μετά την ωορρηξία η θερμοκρασία παραμείνει υψηλή για 14+ ημέρες τότε είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί ακι από ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

bA9gp3.png

Υ.Γ

pfffff!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μου...όντως η ψυχολογία μερικές φορες παιζει μεγαλο ρόλο... Είναι κάτι που το θέλουμε τόσο πολύ κ όλα τα βλέπουμε θετικά!!!αυτό είναι καλό!!Στη περιπτωση σου η αλήθεια είναι οτι εχεις πιθανότητες επειδή όμως τώρα κ να κανεις τεστ η β χωριακη δεν υα δειξει κάτι σου προτείνω να προσεχείς τον εαυτό σου να μην κανεις βαριές να μην σκύβεις απότομα να μην σηκώνει βάρη (δηλ. Τα γνωστά!!)κ περιμένουμε μέχρι τέλος του μήνα...εύχομαι να μην σου ερθει περίοδος κ να είσαι έγκυος!!καλά αποτελέσματα!!

Υ.Γ.: Θα περιμένουμε παρέα να ερθει η 31 Γενάρη επειδή κ εγώ έχω ραντεβού με το γιατρό μου κ έχω πολύ αγωνία..στην αυχενική διαφάνεια είδαμε οτι έχω χαμηλό πλακούντα ξανά πήγα στο γιατρό κ δεν ανέβηκε κ τώρα περιμένω με αγωνία τη μέρα που θα πάω στο γιατρό να δούμε αν ανεβηκε επιτέλους!!

Καλημέρα κοριτσάκι μου...όντως η ψυχολογία μερικές φορες παιζει μεγαλο ρόλο... Είναι κάτι που το θέλουμε τόσο πολύ κ όλα τα βλέπουμε θετικά!!!αυτό είναι καλό!!Στη περιπτωση σου η αλήθεια είναι οτι εχεις πιθανότητες επειδή όμως τώρα κ να κανεις τεστ η β χωριακη δεν υα δειξει κάτι σου προτείνω να προσεχείς τον εαυτό σου να μην κανεις βαριές να μην σκύβεις απότομα να μην σηκώνει βάρη (δηλ. Τα γνωστά!!)κ περιμένουμε μέχρι τέλος του μήνα...εύχομαι να μην σου ερθει περίοδος κ να είσαι έγκυος!!καλά αποτελέσματα!!

Υ.Γ.: Θα περιμένουμε παρέα να ερθει η 31 Γενάρη επειδή κ εγώ έχω ραντεβού με το γιατρό μου κ έχω πολύ αγωνία..στην αυχενική διαφάνεια είδαμε οτι έχω χαμηλό πλακούντα ξανά πήγα στο γιατρό κ δεν ανέβηκε κ τώρα περιμένω με αγωνία τη μέρα που θα πάω στο γιατρό να δούμε αν ανεβηκε επιτέλους!!

Δήμητρα εύχομαι να πάνε όλα καλά και η εξέταση να δείξει ότι το φασολάκι σας είναι στα καλύτερά του!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Δήμητρα εύχομαι να πάνε όλα καλά και η εξέταση να δείξει ότι το φασολάκι σας είναι στα καλύτερά του!!!!!

Αχ!! Σε ευχαριστώ παρα πολύ!!μακάρι να πάνε όλα καλα έχω τρομερό άγχος κάθε μερα που περνάει αναρωτιέμαι αν είναι όλα καλά...ευτυχώς καμια φορά το νιώθω κ καθησυχαζω...αν εχεις καινούρια συμπτώματα να μας τα πεις....μοιραζομαστε η μια την αγωνία της άλλης!!

Καλημερα κοριτσια μου!!!σημερα πριν ξυπνησω ειχα πονους χαμηλα περιοδου οχι εντονους ομως κ πονουσε η μεση μου...τωρα ειμαι στ ταχυδρομιο καθομαι ορθια και νιωθω μια ενοχληση χαμηλα αριστερα..δν ξερω πως ν χαρακτηρησω αυτην τν ενοχληση..

Καλημερα κοριτσια μου!!!σημερα πριν ξυπνησω ειχα πονους χαμηλα περιοδου οχι εντονους ομως κ πονουσε η μεση μου...τωρα ειμαι στ ταχυδρομιο καθομαι ορθια και νιωθω μια ενοχληση χαμηλα αριστερα..δν ξερω πως ν χαρακτηρησω αυτην τν ενοχληση..

Να βρεις μια καρέκλα να κατσεις!!κ πρόσεχε λίγο παραπανω τον εαυτό σου ως το Σάββατο!!ποτε θα ερθει επιτέλους αυτή η μέρα!!!

Ναι μολις εκατσα...αχ ποτε μα ποτε θα περασουν αυτες οι μερες..ΠΌΤΕ!!!!!αν γινοταν να ξυπνησω κ ας μν ηταν σαββατο..ας ηταν παρασκευη...εχουμε ακομα δευτερα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...