Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ανδρομάχη μου πως εισαι;;;; Τι άλλο θα σε βρει βρε παιδί μου;; Χαχα... Εγώ τίποτα διαφορετικό από χθες. Έχω ακόμα πολύ έντονους πόνους περιοδου και αρκετά υγρα... ουφ, θα σκάσω μέχρι να μάθω!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανδρομάχη μου πως εισαι;;;; Τι άλλο θα σε βρει βρε παιδί μου;; Χαχα... Εγώ τίποτα διαφορετικό από χθες. Έχω ακόμα πολύ έντονους πόνους περιοδου και αρκετά υγρα... ουφ, θα σκάσω μέχρι να μάθω!!!!!!

Αχ ασε ρε συ...δν αντεχω..πραγματικα...οι αιμοροιδες μ ελειπαν τωρα!!!!ποτε ειπαμε περιμενεις ν αδιαθετησεις εσυ???

Υπάρχει πεέδειξε!!Εγώ μέσα σε ενα μήνα εκανα 4 β χωριακες κάθε εβδομαδα γιατί είχα τα συμπτώματα κ περιόδου κ εγκυμοσύνης ταυτοχρονα ..την τελευταια φορά που κάναμε ερωτα με τον άντρα μου δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου πονάγα παρα πολύ σαν πρώτη φορά!! Μετα απο μια εβδομάδα ξανά εκανα β χωρική κ ήμουν ηδη 5 εβδομάδων έγκυος!!!

Θα περιμένω λίγες μερουλες ακόμα και θα πάω για άλλη μια.. Συγχαρητήρια κορίτσι μου για την εγκυμοσύνη σου!!! Με το καλό σου εύχομαι!!!!

Σε ευχαριστώ!! Ενημέρωσε μας μόλις εχεις νεότερα!!

Βρηκα ενα site ππυ υπολογιζει τς γονιμες ημερες κ εβαλα περιοδο 2/12 και μ εβγαλε οωρηξια 16/12 και γονιμες ημερες απο 13/12 εως 20/12...αρα ημουν στς γονιμες ημερες...

Τι να σου πω;!!! Ξεχασετο απέβαλε το άγχος που καταλαβαίνω είναι δύσκολο κ οτι νεότερο εχεις είμαστε εδώ να λέμε η μια τον πόνο της στην αλλη!!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα!!!!!λες????νεο συμπτωμα????τελειαααααα!!!!θα μας γραψουν στ βιβλιο γκινες!!!οι κοπελες με τα περισσοτερα συμπτωματα εγκυμοσυνης πριν καν μαθουν τν εγκυμοσυνη τους!!!χαχαχα

Χαχαχαχα Θεέ μου είμαστε τρελές. Αν και κάπου διάβασα ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μπορεί να έχεις πόνο στα δόντια. .Άρα δεν είμαι και τελείως τρελή 😂

Ελα αγαπη μου...μπραβο...ξεσηκωσε μας κ αλλο....γτ δν εφταναν ολα τα αλλα συμπτωματα οι φρονομητες μας ελειπαν τωρα...πες κ αλλα ν τρελλαθω εντελως ομως..κ εγω κ εσυ...τελεια περναμεεεεε....χαχαχχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΜΕΛΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ! Annetaki ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΗΗΗ!

Κοριτσάκια μου όσο κ να λέμε κάνε υπομονή σε λιγες μέρες θα ξέρουμε δεν γίνεται δεν υπάρχει πρεπει να εχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα κ να είσαι πολύασχολη!!Ειμαι υπέρ στο οτι να πας σε ενα γυναικολόγο να σ κανει εναν κολπικό κ να μάθεις αμέσως...μιλάω εκ πείρας.. Ταλαιπωρηθηκα πολύ με τις β χωριακες κ τα Τέστ εγκυμοσυνης...εγώ θυμάμαι την πρωτη χωρική που είχα κανει παρόλο που έχουμε μαγαζί με τον άντρα μου κ δεν προλαβενα να κάτσω όχι να το σκεφτώ ηταν σαν λες κ ερχόταν κάποιος κάθε ενα λεπτο κ μου το ψιθύριζε στο αυτί μου...θυμάμαι είχα ξυπνήσει απ της 6:30 το πρωι εφτά ακριβως ήμουν μέσα στο μικροβιολογικό κ μέχρι τις 6 το απόγευμα πιστέψτε με είχε περάσει ενας χρονος...😁😃

ΠΟΠΠ DIMITROULA ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ .ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΕ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ..ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ....¨-( ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Καλημερα κοριτσιααααααα!!!!!σημερα μπορω ν πω ταλαιπωτηθηκα πολυ με τν κοιλια μου..πονουσα πολυ...αλλα μαλλον κατι θα νε πειραξε...σημερα οταν εκανα ντουζ πηγα ν ντυθω κ ηρθε κ η μαμα μου στ δωματιο και με κοιταει και μ λεει..περιμενεις περιοδο??και της λεω τ σαββατο..και μ λεει απο ποτε ειναι πρισμενο το στηθος σου??και λεω απο τς 5 του μηνος..και γνωριζοντας τις περιοδους μου και τα συμπτωματα της περιοδου μου γυρναει και μου λεει..εμενα μου πριζοταν το στηθος μου τοσο νωρις μονο οταν ημουν εγκυος...την κοιταω..μου λεει μηπως εισαι εγκυος???και εννοειται δν της εδωσα ελπιδες..της ειπα οχι μωρε...τπτ ορμονικα θα ειναι..σιγα θα περασει της λεω..και μ λεει μηπως αντι για περιοδο μηπως ερθει κανα μωρακι???και της λεω δν ξερω..θα δειξει..χαρηκε πολυ αλλα δεν της εδωσα παραπανω ελπιδες..

Αχ ασε ρε συ...δν αντεχω..πραγματικα...οι αιμοροιδες μ ελειπαν τωρα!!!!ποτε ειπαμε περιμενεις ν αδιαθετησεις εσυ???

Χθες περίμενα αλλά ουφ τίποτα!!!!!! Θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη και θα πάω να κάνω ακόμα μια χοριακη...!!!

Διαφημίσεις

ΠΟΠΠ DIMITROULA ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ .ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΕ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ..ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ....¨-( ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Κοριτσάκι μου λυπάμαι πολύ για αυτό που έτυχε!!! Ολά όμως για κάποιο λόγο γίνονται... Τώρα εχεις παιδάκια;

Dimitra μου οχι.μτα την παλλινδρομη τωρα ειμαι ξανα εγυοσ 4.5 εβδομαδων...φυσικ πλ η αγωνιαμου ειναι μεγαλη.ευχομαι ολα να κυλησουν ομαλα.Ανδρομαχη μου κι εμενα στγην πρωτη αμεσως καταααβε η μανα μ οτι ειμαι κ βγηκε αληθινη!

Σ ευχαριστω πολυυυυυ!!!για ν δεις πως ειναι το στηθος μ..σημερα ηταν ν παω σε μια φιλη μ εδω διπλα στν γειτονια..βαζω μια σκουπα στ σπιι κανω ενα ντουζ και παω ν ντυθω..και αναγκαστικα βαζω σουτιεν..το στηθος μου δν ειχε ενωση το ενα με το αλλο..σημερα?????ηταν απιστευτο..πρωτη φορα ειδα το στηθος μου να ενωνεται ετσι...παω στην φιλη μου καθομαι και αρχισαν να μ πονανε οι ωμοι μου..κατεβαζω τ μπλουζακι και τι να δω..οι τιραντες μ ειχαν ενα σημαδι απιστευτο...ειχε γινει κοκκινο προς το μοβ..μ ειχαν μελανια οι τιραντες..επαθα σοκ οταν το ειδα..και ενω καθομουνα στν φιλη μου μετα την σκουπα ειχα ενοχληση χαμηλα..

Κοριτσι μου προσπαθησε να αποφευγεις βαριες δουλειες...τι να πω...επειδη ειναι σχεδον πανομοιοτυπα τα συμπτωματα περιοδου εγκυμοσυνης ειναι πολυ δυσκολο.εγωμια μερα πριν περιμενω περιοδο (1 εγκυμ) εκτος απο συηθος κτλ ειχα απιστυτα τσιμπηματακια!!η 2 ??το απολυτο τπτ.μονο λιγο οι θηλες...σαν να μην ειμαι...θελω πολυ να εισαι!!

Αχ εγω να δεις ποσο θελω!!!!τα τσιμπιματακια τα εχω κ εγω αλλα οχι συνεχεια...μπορει μια με δυο φορες την ημερα να το νιωσω...αλλα τωρα επειδη με ποναει και το εντερο μπορει να μν το καταλαβαινω καλα..αλλα το στηθος μου κανει τεο.ερη εντυπωση...πραγματικα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...