Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλα εννοειται οτι θα το κρατησω..κ εκεινος δν προκειται να μ προτεινει κατι τετοιο..απλα τα εχουμε βαλει στ μυαλο μας λιγο με αλλη σειρα...αλλα μετα θα χαρει εννοειται..στν αρχη θα στραβοσει λιγο ομως..το ξερω..και οσο και ν θελω αυτο μ κραταει λιγο πισω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΗΡΕΜΙΑ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ Ο.ΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΑΣ.ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ...

Ναι εννοειται οτι ο Θεος ξερει...αλλα ν σ πω...ξερεις ποσο ομορφα νιωθω στν ιδεα οτι μπορει ν εχω ενα μωρακι μεσα μου????τρελλαινομαι...δν μπορεις ν φανταστεις...προχθες το βραδυ ξαπλωσα κατα τς 11 και σκεφτομουνα μεχρι και τν ημερα της γεννας...ασε ρε σ λεω...στις 1 κοιμηθηκα...

Διαφημίσεις

Σιγα καλε τι συγνωμη ζητας...ειμαι 23 κ εκεινος 24..τωρα ειναι φανταρος..τν μαιο τελειωνει..θα προσπαθουσαμε λιγο πιο μετα...ειμαστε 5 χρονια κ 1 μηνα μαζι...μολις βγει θελουμε ν παντρευτουμε..ειναι κ το οικονομικο τωρα π μας απασχολει..εγω δν εχω δουλεια..κ εκεινος ειναι φανταρος οπως σ ειπα..αν τυχει παιδι θα ειναι δυσκολα πολυ.. αλλα τοσοι κ τοσοι τα καταφεραν..σιγα..ε δν θα φαμε εμεις π λεει ο λογος για να βρω ν δωσω στ μωρο...

Πολύ συγκινητικό αυτό που λες.....θα είσαι αξία μητέρα!!; σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκύουλα!!αλλά αν δεν είσαι πλάνα σ πάνε καλά κ σύντομα ο θεός να σε αξιώσει να γίνεις μανουλα !!

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ! ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΛΑΝΤΟΥ....ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΑΑ.ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΜΕ ΒΡΑΧΥΚΑΡΔΙΑ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ .ΕΙΜΑΙ 4.5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΕΧΒ ΑΓΩΝΙΑ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΕ ΠΡΒΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ 437 ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ 937.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ.ΕΙΧΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ.ΠΗΡΑ ΑΓΩΓΗ Κ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ UTROGESTAN 200 K SALOSPIR 80 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ν ΑΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά....μια συμβουλή που σίγουρα στο λένε όλοι....ξεκούρασου όσο μπορείς πιο πολύ ξάπλωσε χαλάρωσε κοιμησου πάρε τις κατάλληλες βιταμίνες κ μην κανείς δουλειές μην σηκωνεις βάρη όσο.μπορείς να είσαι πιο προσεκτική...τα ούτε ο Τζέσυ αν βοηθούν πολύ!! Μην τα αμμελησεις ουτε μια μέρα!! Ενα γερο κ τελειόμηνα μωρο σου εύχομαι

Γεια σας όμορφη παρεούλα!!!!! Πώς είστε;;; Εγώ σημερα περίμενα περιοδο αλλά τίποτα έως τώρα! Έχω μπερδευτεί πολύ!!Έκανα χοριακη την 22η μέρα του κυκλου μου αλλά βγήκε αρνητική. Υπάρχει περίπτωση να την έκανα νωρίς και να είμαι εγκυουλα;;;;; ξέρει καμία σας;;;;

Διαφημίσεις

Πολύ συγκινητικό αυτό που λες.....θα είσαι αξία μητέρα!!; σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκύουλα!!αλλά αν δεν είσαι πλάνα σ πάνε καλά κ σύντομα ο θεός να σε αξιώσει να γίνεις μανουλα !!

Σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου....με συγκινησες τωρα..πραγματικα...

Γεια σας όμορφη παρεούλα!!!!! Πώς είστε;;; Εγώ σημερα περίμενα περιοδο αλλά τίποτα έως τώρα! Έχω μπερδευτεί πολύ!!Έκανα χοριακη την 22η μέρα του κυκλου μου αλλά βγήκε αρνητική. Υπάρχει περίπτωση να την έκανα νωρίς και να είμαι εγκυουλα;;;;; ξέρει καμία σας;;;;

Ε αφου δν ηρθε εισαι σε καλο δρομο..ναι μπορει ν εδειξε αρνητικο και να εισαι..τουλαχιστων ετσι εχω ακουσει...περιμενε κανα δυο μερες ακομα εγω στν θεση σ θα εκανα ενα τεστ...και μετα θα πηγαινα για χωριακη...τι συμπτωματα εχεις τωρα???εγω σημερα δν ποναω σχεδον καθολου..μονο λιγο η μεση μ με ενοχλει αλλα ισα που τν καταλαβαινω..λιγο...το στηθος μ ομως ποναει αρκετα..

Καλησπέρα κορίτσια! Ανδρομάχη σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ αυτά που έχω δεν μου φαίνονται καθόλου φυσιολογικά!Μιλάμε το στήθος μου είναι γεμάτο φλέβες, πονάει απίστευτα και ξεκίνησέ λίγο ο πόνος χαμηλά. Πάω κάθε λίγο και λιγάκι τουαλέτα γιατί νομίζω πως μου ρχεται περίοδος. .Θέλω πολύ ένα παιδάκι αλλά είμαι και εγώ νέα (26 χρονών) και έτσι δεν αγχωνομαι πολύ. Φυσικά και μένα με αγχώνει το οικονομικό και ότι εδώ που βρίσκομαι δεν θα χω βοήθεια!Σου εύχομαι πραγματικά να σαι έγκυος αφού το θες τόσο πολύ!! 😊😊😊

Καλησπέρα κορίτσια! Ανδρομάχη σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ αυτά που έχω δεν μου φαίνονται καθόλου φυσιολογικά!Μιλάμε το στήθος μου είναι γεμάτο φλέβες, πονάει απίστευτα και ξεκίνησέ λίγο ο πόνος χαμηλά. Πάω κάθε λίγο και λιγάκι τουαλέτα γιατί νομίζω πως μου ρχεται περίοδος. .Θέλω πολύ ένα παιδάκι αλλά είμαι και εγώ νέα (26 χρονών) και έτσι δεν αγχωνομαι πολύ. Φυσικά και μένα με αγχώνει το οικονομικό και ότι εδώ που βρίσκομαι δεν θα χω βοήθεια!Σου εύχομαι πραγματικά να σαι έγκυος αφού το θες τόσο πολύ!! 😊😊😊

Κ εγω στ ευχομαι μεσα απο τν καρδια μου...πραγματικα..σε καμια να μν στερησει ο Θεος αυτην τν ευτυχια..!!!πραγματικα...εγω δν ξερω αν ειμαι..σημερα πονουσε λιγο η μεση μ κ η κοιλια μ..κ μ μπηκαν κ αλλες υποψιες...μηπως ποναει το εντερο μου κ οχι τα γυναικολογικα μου???δν ξερω...

Γεια σας όμορφη παρεούλα!!!!! Πώς είστε;;; Εγώ σημερα περίμενα περιοδο αλλά τίποτα έως τώρα! Έχω μπερδευτεί πολύ!!Έκανα χοριακη την 22η μέρα του κυκλου μου αλλά βγήκε αρνητική. Υπάρχει περίπτωση να την έκανα νωρίς και να είμαι εγκυουλα;;;;; ξέρει καμία σας;;;;[/

Υπάρχει περίπτωση να είναι νωρίς κ να μην έδειξε!!Εγώ μέσα σε ενα μήνα εκανα 4 β χωριακες κάθε εβδομαδα γιατί είχα τα συμπτώματα κ περιόδου κ εγκυμοσύνης ταυτοχρονα ..την τελευταια φορά που κάναμε ερωτα με τον άντρα μου δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου πονάγα παρα πολύ σαν πρώτη φορά!! Μετα απο μια εβδομάδα ξανά εκανα β χωρική κ ήμουν ηδη 5 εβδομάδων έγκυος!!!

Διαφημίσεις

Απαντησα πιο πανω αλλά δεν φενεται η απάντηση μου αν θες διάβασε το καλυτερα!!

Σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου....με συγκινησες τωρα..πραγματικα...

Τίποτα είναι η αλήθεια!!σου προτείνω όμως αν εχεις αγωνία κ δεν μπορείς να περιμένεις επειδή αν κ είναι πολύ νωρίς μπορεί να μην δειξει η β χωριακη πήγαινε σε ενα γυναικολόγο με ενα κολπικό υπέρυχο θα σου λυθεί κ η παραμικρή απορία!!

Τίποτα είναι η αλήθεια!!σου προτείνω όμως αν εχεις αγωνία κ δεν μπορείς να περιμένεις επειδή αν κ είναι πολύ νωρίς μπορεί να μην δειξει η β χωριακη πήγαινε σε ενα γυναικολόγο με ενα κολπικό υπέρυχο θα σου λυθεί κ η παραμικρή απορία!!

Φαινεται με τν κολπικο υπερηχο????ρε κοριτσια ελεος!!!τι αλλο θα μ συμβει δηλαδη!!!τι αλλο!!!εγινα δυσκοιλια και εβγαλα και αιμοροιδες!!!δηλαδη εχω ενα σωρο στ κεφαλι μου κ τωρα εχω κ αυτο!!!αιμοροιδες!!!δν ειχα ποτε!!φοβαμαι ν παω τουαλετα!αλλα φοβαμαι κ στν γυναικολογο γτ φοβαμαι ν απαντηση που θα μ δωσει...δν ξερω...θα σκασω αλλα θα περιμενω τν περιοδο...

Φαινεται με τν κολπικο υπερηχο????ρε κοριτσια ελεος!!!τι αλλο θα μ συμβει δηλαδη!!!τι αλλο!!!εγινα δυσκοιλια και εβγαλα και αιμοροιδες!!!δηλαδη εχω ενα σωρο στ κεφαλι μου κ τωρα εχω κ αυτο!!!αιμοροιδες!!!δν ειχα ποτε!!φοβαμαι ν παω τουαλετα!αλλα φοβαμαι κ στν γυναικολογο γτ φοβαμαι ν απαντηση που θα μ δωσει...δν ξερω...θα σκασω αλλα θα περιμενω τν περιοδο...

Ναι με τον κολπικό υπέρηχο φενεται άμεσα.... Κοιταξε όμως να ελεγξεις κ το άγχος σου μπορεί να μην είσαι έγκυος κ να σ ερθει περίοδος με τόσο άγχος όμως ίσως αργήσει λιγάκι κ σ μείνει η ιδέα της εγκυμοσύνης.. Πες μου λίγο αλλες διάφορες που νιώθεις κ εσωτερικά κ εξωτερικά στο σωμα σου...ίσως σε βοηθήσω λίγο

Ναι με τον κολπικό υπέρηχο φενεται άμεσα.... Κοιταξε όμως να ελεγξεις κ το άγχος σου μπορεί να μην είσαι έγκυος κ να σ ερθει περίοδος με τόσο άγχος όμως ίσως αργήσει λιγάκι κ σ μείνει η ιδέα της εγκυμοσύνης.. Πες μου λίγο αλλες διάφορες που νιώθεις κ εσωτερικά κ εξωτερικά στο σωμα σου...ίσως σε βοηθήσω λίγο

Λοιπον...θα στ πω ολα αναλυτικα...ειχα επαφες απο τς 16/12 εως τς 26/12...στς 27 αδιαθετησα...μεχρι τς 30..ειχαμε επαφες χωρις προφυλαξη αλλα τραβιοτανε....εκεινη τν περιοδο εκει π καθομασταν μ ειπε ο δικος μ οτι το δεξι στηθος ειχε πριστει λιγο παραπανω απο το αριστερο..δν ενιωθα πονο...μπορει ν μ ενοχλουσε ελαχιστα κ απλα ν μν εδωσα σημασια ουτε καν να το προσεξα δλδ η να μν το θυμαμαι...στς 5/1 αρχισαν τα τσιμπιματακια δεξια κ αριστερα αρχισε ν μ ποναει το στηθος μου νευρα παρα πολλα...μια μερα μονο ειχα πικρη αηδιαστικη γευση στ στομα μου..και ειχε πριστει η κοιλια μου..απο τν πεμπτη εχω πονους περιοδου...σημερα δν εχω κατι τετοιο ομως..ποναει λιγο η μεση μου ελαχιστα ισα που το καταλαβαινω και το στηθος μ αρκετα...εχω νευρα και μια στεναχωρια μερικες φορες...και χθες και σημερα παω τουαλετα με δυσκολια..εγινα δυσκοιλια και εβγαλα και αιμοροιδες...περιμενω περιοδο τ σαββατο...και παντα οταν μ ερχεται περιοδος ποναω εκεινη τν ημερα π ειναι ν μ ερθει και τελος..τπτ αλλο..ουτε στηθος οθτε τπτ..αυτα...αν μπορειτε ν βγαλετε ακρη καλως...

Λοιπον...θα στ πω ολα αναλυτικα...ειχα επαφες απο τς 16/12 εως τς 26/12...στς 27 αδιαθετησα...μεχρι τς 30..ειχαμε επαφες χωρις προφυλαξη αλλα τραβιοτανε....εκεινη τν περιοδο εκει π καθομασταν μ ειπε ο δικος μ οτι το δεξι στηθος ειχε πριστει λιγο παραπανω απο το αριστερο..δν ενιωθα πονο...μπορει ν μ ενοχλουσε ελαχιστα κ απλα ν μν εδωσα σημασια ουτε καν να το προσεξα δλδ η να μν το θυμαμαι...στς 5/1 αρχισαν τα τσιμπιματακια δεξια κ αριστερα αρχισε ν μ ποναει το στηθος μου νευρα παρα πολλα...μια μερα μονο ειχα πικρη αηδιαστικη γευση στ στομα μου..και ειχε πριστει η κοιλια μου..απο τν πεμπτη εχω πονους περιοδου...σημερα δν εχω κατι τετοιο ομως..ποναει λιγο η μεση μου ελαχιστα ισα που το καταλαβαινω και το στηθος μ αρκετα...εχω νευρα και μια στεναχωρια μερικες φορες...και χθες και σημερα παω τουαλετα με δυσκολια..εγινα δυσκοιλια και εβγαλα και αιμοροιδες...περιμενω περιοδο τ σαββατο...και παντα οταν μ ερχεται περιοδος ποναω εκεινη τν ημερα π ειναι ν μ ερθει και τελος..τπτ αλλο..ουτε στηθος οθτε τπτ..αυτα...αν μπορειτε ν βγαλετε ακρη καλως...

Υπάρχει περιπτωση να υπάρχει έστω κ μια "δική του σταγόνα"μέσα σου;;;

Το λέω επειδή μερικές φορες όταν γίνεται ελεύθερα η επαφή το σώμα μας αντιδράει στην αλλαγή άυτη με το δικο του τροπο....γόνιμες μέρες δεν ήταν πάντως αυτές που είχατε επαφή ...τώρα απο εκεί κ πέρα κ να μην είσαι έγκυος μονο κ μόνο απο την αλλαγή αυτή ίσως αργήσει λίγο η περίοδος...επομένως όμως για ενα κολπικό υπέρηχο

Το λέω επειδή μερικές φορες όταν γίνεται ελεύθερα η επαφή το σώμα μας αντιδράει στην αλλαγή άυτη με το δικο του τροπο....γόνιμες μέρες δεν ήταν πάντως αυτές που είχατε επαφή ...τώρα απο εκεί κ πέρα κ να μην είσαι έγκυος μονο κ μόνο απο την αλλαγή αυτή ίσως αργήσει λίγο η περίοδος...επομένως όμως για ενα κολπικό υπέρηχο

Για σταγονες δν ξερω αν ειμεινε τπτ μεσα μου...τι ν σ πω...τι να πω..δν ξερω...κ ολα αυτα τα σημαδια???τι μπορει ν ειναι..

Υπάρχει πεέδειξε!!Εγώ μέσα σε ενα μήνα εκανα 4 β χωριακες κάθε εβδομαδα γιατί είχα τα συμπτώματα κ περιόδου κ εγκυμοσύνης ταυτοχρονα ..την τελευταια φορά που κάναμε ερωτα με τον άντρα μου δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου πονάγα παρα πολύ σαν πρώτη φορά!! Μετα απο μια εβδομάδα ξανά εκανα β χωρική κ ήμουν ηδη 5 εβδομάδων έγκυος!!!

Θα περιμένω λίγες μερουλες ακόμα και θα πάω για άλλη μια.. Συγχαρητήρια κορίτσι μου για την εγκυμοσύνη σου!!! Με το καλό σου εύχομαι!!!!

Βρηκα ενα site ππυ υπολογιζει τς γονιμες ημερες κ εβαλα περιοδο 2/12 και μ εβγαλε οωρηξια 16/12 και γονιμες ημερες απο 13/12 εως 20/12...αρα ημουν στς γονιμες ημερες...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...