Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα 😊 Τεστ από το φαρμακείο έκανα και βγήκε αρνητικό. Ακόμα να μου έρθει περίοδος και το στήθος μου εδώ και 15 μέρες πονάει απίστευτα. Είχα πόνάκίά αρκετά χαμηλά στη κοιλιά αλλά τώρα δεν πονάει τόσο. Επίσης είμαι όλη μέρα κουρασμένη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ανδρομαχη! Είμαι καινουρια στο Φόρουμ; έχεις μάθει εγκυμοσύνη?

Οχι δν εμαθα....εσυ τι θεματακια εχεις???εχεις συμπτωματα???

Καλημέρα 😊 Τεστ από το φαρμακείο έκανα και βγήκε αρνητικό. Ακόμα να μου έρθει περίοδος και το στήθος μου εδώ και 15 μέρες πονάει απίστευτα. Είχα πόνάκίά αρκετά χαμηλά στη κοιλιά αλλά τώρα δεν πονάει τόσο. Επίσης είμαι όλη μέρα κουρασμένη!!

Κ εγω σημερα νιωθω καλυτερα..δν ποναω..αλλα το στηθπς μ ενοχλει...δν ξερω τι γινεται..πραγματικα..

Ελα βρε Ανδρομάχη μην απελπίζεσαι. τελικά σε ποια ημέρα του κύκλου είσαι;; στην 20η;; αν είσαι στην 20η δύσκολα να έδειχνε.

Goldy87 η αδελφή σου είχε δίδυμα;; εμενα δεν μου φάνηκε η χοριακή μου τεράστια. βεβαια την έκανα την προηγ βδομάδα. 1η μέρα καθυστέρησης (βασικά θα αδιαθετούσα ή στις 4 ή στις 5 του μηνός αυτού) είχα 130 και μετά από 3 μέρες 760. τωρα δεν ξέρω πόσο έχω. και εμενα μια κοπελα που έχει δίδυμα μου είχε πει πως ενω είχε κάποιες μέρες καθυστέρησης της βγήκε μια τεράστια τεράστια χοριακή. πάντως όντως είναι μια κύηση υψηλού κινδύνου και χρειάζεται πολλή προσοχή. εκείνο που εύχομαι είναι να πάνε όλα καλά και τπτ άλλο.

και μην σκέφτεσαι το μέρα παραμέρα, δωστου να καταλάβει:lol:

Ριτα Σ. Πως πανε τα πραγματα για εσενα???

Διαφημίσεις

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ! ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΛΑΝΤΟΥ....ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΑΑ.ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΜΕ ΒΡΑΧΥΚΑΡΔΙΑ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ .ΕΙΜΑΙ 4.5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ...ΕΧΒ ΑΓΩΝΙΑ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΜΕ ΠΡΒΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ 437 ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ 937.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ.ΕΙΧΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ.ΠΗΡΑ ΑΓΩΓΗ Κ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ UTROGESTAN 200 K SALOSPIR 80 ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ν ΑΠΑΝΕ ΔΕΞΙΑ! ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

Καταλαβα....περασες δυσκολα δηλαδη..τα συμπτωματα πριν μαθεις για τν εγκυμοσυνη σου ποια ηταν???εγω σημερα εχω λευκα υγρα...δν ξερω τι σημαινουν αυτα...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ Κ ΛΕΥΚΑ ΥΓΡΑ.ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΘΑΜΑΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗ 2 ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΕΣΤ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ.ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΕΚΑΑ ΠΑΛΙ ΤΕΣΤ ΣΤΗ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ Κ ΑΜΦΕΒΑΛΛΑ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΟΙ ΘΗΛΕΣ.ΤΠΤ ΑΛΛΟ....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ? ΤΟ CLEAR BLUE GIA MENA EINAI TO ΕΓΚΥΡΟ..

Οχι δν εχω ακομη καθυστερηση...περιμενω το αλλο σαββατο...απο τν προηγουμενη βδομαδα ειχα κ εγω κατι τσιμπηματακια...κ απο τν πεμπτη εχω πονους περιοδου..σημερα ομως ξυπνησα καλα..δν εχω τπτ...το στηθος μ με ποναει πολυ κ οταν εκανα μπανιο οπως πλενομαι καθε φορα με το σκληρο μερος του σφουγγαριου επλυνα το στηθος μ κ οταν εριξα νεο επανω πεθανα απο το τσουξιμο..μιλαμε κοκκινησαν...πολυ ασχημο συναισθημα..προχθες τ υγρα μ ηταν λιγδερα και μπεζ κ σημερα ειναι ασπρα..αλλα πο πιχτα..ενα ψιλο ανακατεμα το ειχα..κ σημερα ειδικα εβραζε η γιαγια μ κοτοπουλο κ ανακατευομουνα...εβαλα τον μπαμπα μ ν ψησει κρεας σημερα και ειναι εξω ι καημενος κ ψηνει αλλα τωρα π τ ξανασκεφτομαι δν ξερω αν θα φαω..μ εφυγε η ορεξη..δν ξερω τι συμβαινει..πραγματικα..

Διαφημίσεις

ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΩΡΙΣ,ΟΜΩΣ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ...ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΗΜΟΥΝ ΓΤ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΛΚ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...

Ξερεις τι???μου κανει φοβερη εντυπωση ολο αυτο π περναω τωρα γτ 10 χρονια τωρα οταν ειναι ν αδιαθετησω ποναω εκεινη τν ημερα π ειναι ν αδιαθετησω μονο..ποτε πιο πριν..ποσο μαλλον οταν μιλαμε για 10 μερες πιο πριν...κ το στηθος μ εχει χρονια να με πονεσει..ειδικα αν δν εχω περιοδο..γιαυτο μ κανουν εντυπωση...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ.ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΑΚΙ?ΞΕΡΩ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ...ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ...ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΠΙΑΣΑ Κ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!

Ναι..το πρωτο μου θα ειναι...αλλα δν εκανα προσπαθειες..ειχαμε καθημερινες επαφες αλλα με τν τροπο του ''τραβηγματος''...καταλαβες....κ απο τοτε π αρχησαν τ συμπτωματα ειπα μηπως εγινε κανενα ατυχημα...αλλα θα το ηθελα παρα πολυ..

Διαφημίσεις

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΟΜΩΣ ΓΤ ΤΡΑΒΗΓΜΑ Κ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ...ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙ?

Σιγα καλε τι συγνωμη ζητας...ειμαι 23 κ εκεινος 24..τωρα ειναι φανταρος..τν μαιο τελειωνει..θα προσπαθουσαμε λιγο πιο μετα...ειμαστε 5 χρονια κ 1 μηνα μαζι...μολις βγει θελουμε ν παντρευτουμε..ειναι κ το οικονομικο τωρα π μας απασχολει..εγω δν εχω δουλεια..κ εκεινος ειναι φανταρος οπως σ ειπα..αν τυχει παιδι θα ειναι δυσκολα πολυ.. αλλα τοσοι κ τοσοι τα καταφεραν..σιγα..ε δν θα φαμε εμεις π λεει ο λογος για να βρω ν δωσω στ μωρο...

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ.ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ 33...ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ...ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ.ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ 33...ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ...ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

Αχ αυτην η μια εβδομαδα μ φαινεται αιωνας...πραγματικα...κ τωρα νιωθω λιγο πονο περιοδου..κ τ στηθος σημερα ειναι πιο ευαισθητο απο πριν..δν γινεται ν ειναι ιδεα μ ολα αυτα..δν μπορεις ν προκαλεσεις πονο με τν ψυχολογια σ σε τετοια σημεια..τι να πω..λες ν μν ειναι τπτ???

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΑΣ! ΤΟ ΧΩ ΖΗΣΕΙ! ΦΑΝΤΑΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΣ Κ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ!!! ΗΡΕΜΗΣΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΤ ΑΛΛΟ Κ ΜΗ ΜΕΤΡΑΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΓΛΥΚΙΑ Μ

ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΙ ΓΤ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΤΩ.Η ΣΥΛΛΗΩΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΗΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Κ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΤ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ...ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 50/50 ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΑΚΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΤΛ...ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ...ΩΣΤΟΣΟ ΕΣΤΩ Κ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΔΟΥ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ!!

ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ! ΣΩΣΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ! ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΥΔΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΒΕΙΣ ΣΕ ΑΜΒΛΩΣΗ..ΟΜΩΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...