Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Xαχα, ευχαριστώ πολύ γατούλα μου!

Στην Ευρωκλινική πήγαμε, αλλά δεν κάτσαμε μέσα, στο σπίτι τον κρεβατώσαμε. Ήταν υπόδειγμα ασθενή το πουλάκι μου (κουκουβάου!!) :mrgreen: αν και δεν του το 'χα...

Να σαι καλά και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου γατόνι...

:D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 143
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ ρε κοριτσια. Πηγα σε ορθοπαιδικο τελικα, δεν βλεπει λεει τιποτα οποτε ο,τι και να ηταν λεει περασε!

Αλλα οι περιπτωσεις που διαβασα εδω ειναι πολυ 'βαριες'....ευχομαι περαστικα σε ολα τα παιδακια!

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

περασαν δυο εβδομαδες απο τοτε που εμφανιστηκαν τα συμπτωματα. Περασε πολυ γρηγορα. Οταν πηγαμε σε ορθοπαιδικο το παιδι επαιρνε ντεπον. Του το ειπα. δεν ποναγε καθολου κατα τη εξεταση.

ΣΗμερα ομως μου ειπε παλι οτι τον ψιλοενοχλει. Δεν κουτσαινει, δεν φυλαγεται αλλα λεει τον ενοχλει λιγο.νιωθει λεει ενα μικρο πονο. Σε ποσο καιρο θα περασει ρε παιδια

Διαφημίσεις

περασαν δυο εβδομαδες απο τοτε που εμφανιστηκαν τα συμπτωματα. Περασε πολυ γρηγορα. Οταν πηγαμε σε ορθοπαιδικο το παιδι επαιρνε ντεπον. Του το ειπα. δεν ποναγε καθολου κατα τη εξεταση.

ΣΗμερα ομως μου ειπε παλι οτι τον ψιλοενοχλει. Δεν κουτσαινει, δεν φυλαγεται αλλα λεει τον ενοχλει λιγο.νιωθει λεει ενα μικρο πονο. Σε ποσο καιρο θα περασει ρε παιδια

Καλησπέρα. Εμάς έκανε ένα μήνα να περπατήσει τελείως άνετα. Στις 3 εβδομάδες ήταν αρκετά καλά αλλά μετά το μήνα έδειχνε εντελώς φυσικό το περπατημά του. Περαστικά σας!

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

εμενα περπαταει κανονικα....κανενα προβλημα...δεν διακρινεις κατι, απλα σε συγκεκριμενη κινηση (οταν σηκωνει το γονατο λυγισμενο) λεει οτι νιωθει μια ενοχληση. Δεν ξερω ρε παιδια. Λεω μπας και εχει παθει κανενα 'τραβηγμα'. Στην υμενιτιδα σε οποιαδηποτε κινηση το ποδι δεν ποναει το ιδιο? Λογικα δεν ενοχλει μονο σε συγκεκριμνεη κινηση, ετσι δνε ειναι? Και ειναι λογικο να ειχε υμενιτιδα και να κουτσαινε μονο μια μερα? ουφ....θα σκασω....αυριο θα τον ξαναπαω σε ορθοπαιδικο.

missirlou καλημέρα. Μήπως να του κάνετε έναν υπέρηχο να δείτε αν έχει μαζέψει υγρό? Γιατί αν έχει μαζέψει, μόνο με ξεκούραση ή ακινισία φεύγει. Εμένα πάντως αν και δεν πονάει πια, το "κρατάει" ακόμα το πόδι του κάπως. Από φόβο υποθέτω. έκατσε και τόσες μέρες σε ακινισία το παιδί, έ, του έχει πάει να, μήπως το ξαναπάθει. Αν και του λέω ότι είναι καλά και να μην φοβάται. Να τρέξει όμως δεν κάνει ακόμα. Σε καμιά εβδομάδα είπαν οι γιατροί.

Evolve or Dissolve

• 4 εβδομάδες μετά...

εδω ειμαι παλι με τις αποριες μου για οποιαν εχει αντιστοιχη εμπειρια.

1.11 ειχαμε το πρωτο επεισοδιο υμενιτιδας, κρατησε 10 ημερες,μετα υποτροπιασε στις 15.11 και το ειχα ξαπλα για 2 εβδομαδες. ο πονος ειχε περασει την πρωτη εβδομαδα

Συνηλθε, αλλα τωρα περπαταει και τρεμω....

Ποτε μπορουμε να πουμε οτι το ξεπερασε πληρως? Ποσο καιρο θελει για να μπορεσει να τρεχει παλι?

Διαφημίσεις

Nikolekaki απο οτι διαβασα εσεις ησασταν δυο εβδομαδες ξαπλα και καθιστος και μετα περπατησατε ?τρεξιμο μετα απο αλλες δυο εβδομαδες...

Οποτε λογικα μετα το μηνα που συνεβη ε?

Εμας πρωτοσυνεβη 1.11 αλλα μετα υποτροπιασε. Μαλλον λαμβανω υπ'οψιν την ημερομηνια του δευτερου περιστατικου.....

Εχω σκασει γιατι τωρα δεν ποναει και δεν μπορω να το κρατησω ηρεμο το παιδι.

Επισης αν ειναι ευκολο πειτε μου, σε ποσες ημερες απο τοτς που το επαθε το παιδι σας περασε εντελως ο πονος?

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας ,μπήκαμε κι εμείς στο κλαμπ τις υμενίτιδας:(.Πρι καμιά ώρα γυρίσαμε από το Παίδων.Το πρωί κατά τις 12:30 μικρός έπεσε από την κούνια ενώ σκαρφάλωνε για να ανέβει:(.Χτύπησε το κεφάλι του αλλά όλα καλά.Το μεσημέρι κατά τις 3 πρόσεξαν πως περπάταγε περίεργα:rolleyes:...Το είπα στον άντρα μου και στους γονείς μου μιας και τρώγαμεόλοι μαζί και μου είπαν πως δεν θα είναι τίποτα...Εγω σκάλωσα όμως.Έτσι πήγαμε στο Παίδων και κ΄αναμε εξετάσεις και η διάγνωση ήταν υμενίτιδα.Ακηνησία για 10μέρες:shock:.Πως το κάνουμε αυτό σε έναν μπόμπιρα 20 μηνών που είναι όλη μέρα χορούς και πανηγύρια :cry:;

πληρη ακινησια δυσκολο μαλλον! οσο μπορειτε αγκαλια και περιορισμενο χωρο κινησης (κουνια, παρκο) ωστε να το κουραζει οσο γινεται λιγοτερο..περαστικα

kKZUp2.png

Ευχαριστούμε :D!Σκεφτήκαμε με τον σύζυγο μιας και έχει άδεια αυτή τη βδομάδα να τον παίρνουμε και να τονβγάζουμε βόλτες με το καρότσι για να του φεύγει ο κάπως ο καυμός:rolleyes:...

Μανούλες τα φώτα σας:|.Άφησα τον μικρό μου να περπατήσει λίγο και το πόδι του είναι χειρότερα:(...Πώς ήταν τα μικρά σας όταν περπάτησαν μετά από ακινησία;Λέτε να είναι πιασμένος;Πήρα στο Παίδων αλλά δεν κατάφερα να μιλήσω με κανένα ορθοπεδικό:(.Θα πάρω αύριο πάλι...

Διαφημίσεις

υποτροπιασε μαλλον η υμενιτιδα....αυτο ειναι το κακο....οτι υποτροπιαζει ευκολα.

Εμεις ειχαμε μεινει στο κρεβατι μια εβδομαδα (οσο γινεται) , και μια εβδομαδα με ελαχιστη κινηση....ειχαμε πιει και αλγκοφρεν 2 ημερες..Μετα ημασταν ενταξει.

Αλλα και εμεις την πρωτη φορα δεν το κρατησαμε ακινητο το παιδι και υποτροπιασε και σε εμας μεσα σε δυο εβδομαδες.

Γεια σας. Εμας όταν είχε πάθει υμενίτιδα κυριολεκτικά τον είχαμε στα χερια όλη μέρα για 15 μέρες. Διαφορά είδα μετά τις 20 μέρες και για να πούμε πως του πέρασε τελείως και περπατούσε κανονικά, ότι δεν το κρατούσε σαν να το προστάτευε είχε περάσει μήνας. Περαστικά και υπομονή. εγώ του έδινα nurofen για 10 μέρες.

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

Πέτυχα ορθοπεδικό στο τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι.Του είπα για τον μικρό μας και τον ρώτησα αν υπάρχει πιθανότητα να έχει πιαστεί ο μικρός.Μου είπε πως υπάρχει αυτή η πιθανότητα και να βάλω τον μικρό να περπατήσει την ημέρα που μου είπαν οι ορθοπεδικοί που τον είδαν και να δω πως θα πάει.Αν δω μετά από δοκιμή πως δεν το πατάει καλά να ξανά πάω:roll:...

Nikolekaki απο οτι διαβασα εσεις ησασταν δυο εβδομαδες ξαπλα και καθιστος και μετα περπατησατε ?τρεξιμο μετα απο αλλες δυο εβδομαδες...

Οποτε λογικα μετα το μηνα που συνεβη ε?

Εμας πρωτοσυνεβη 1.11 αλλα μετα υποτροπιασε. Μαλλον λαμβανω υπ'οψιν την ημερομηνια του δευτερου περιστατικου.....

Εχω σκασει γιατι τωρα δεν ποναει και δεν μπορω να το κρατησω ηρεμο το παιδι.

Επισης αν ειναι ευκολο πειτε μου, σε ποσες ημερες απο τοτς που το επαθε το παιδι σας περασε εντελως ο πονος?

missirlou πως είναι το παιδάκι σας? Χίλια συγνώμη που δεν σου απάντησα, αλλά είχαμε άλλα τρεχάματα χειρότερα το τελευταίο διάστημα και χάθηκα... (δες το τοπικ της λοιμώδους μονοπυρήνωσης να δεις τί όμορφα που περάσαμε τις γιορτές...) :cry::cry:

Evolve or Dissolve

παιδια εμενα την δευτερη φορα που το επαθε τηρησα τους κανονες κατα γραμμα, του περασε μετα απο δυο μερες και ως τωρα παμε καλα....αλλα ρε φιλε...πολυ αγχος...ολο χοροπηδαει και ολο σκεφτομαι οτι θα το ξαναπαθει

Αστε ρε κορίτσια κι εγώ το σκέφτομαι αυτό:(.Άστε που ο μικρός μάλλον επειδή τον ρωτάγαμε αν πονάει τώρα λέει ¨μαμά του πονάει πουλάκι ,μαμά του πονάει ποδαράκι:mrgreen:¨ και ψάχνομαι:confused:...Μήπως έχει ουρολοίμωξη;Μήπως μπήκε το νυχάκι στο δαχτυλάκι του:roll:...:lol:

Κορίτσια, γεια σας! Έχω δύο αγοράκια δίδυμα 16 μηνών. Ο ένας χθες το απόγευμα μόλις ξύπνησε παρουσίασε το εξής: Ενώ περπατούσε κανονικά, όταν ήταν καθιστός δεν μπορούσε να σηκωθεί εύκολα, όταν άρχισε να κουράζεται κούτσαινε και ήθελε αγκαλιά. Τον πήραμε και πήγαμε στο Παίδων και ο ορθοπεδικός εκεί μας είπε ξεκούραση για 2-3 μέρες και να τον ξαναπάμε. Σήμερα τον αφήσαμε λίγο να περπατήσει, στην αρχή όλα καλά, ύστερα όμως από λίγο πάλι δεν μπορούσε να σηκωθεί από καθιστός, σαν να μην έχει δύναμη το ποδαράκι του, και κλαίει. Το περίεργο όμως είναι ότι δεν κουτσαίνει! Μόνο λίγο κούτσαινε χθες. Λέτε να είναι Υμενίτιδα;

θα μπορουσε...αλλα εδω εμεις με πιο μεγαλα παιδακια και δεν ημασταν σιγουρες....

Αν ειναι υμενιτιδα θα περασει. Προσπαθησε να μην το κουραζει....στο ισχιο ειναι η καπου αλλου?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...