Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι δώρο σας έκανε ο σύζυγος όταν γεννήσατε;

Recommended Posts

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΕΝΟΣ ΓΕΛΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΤΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΟΜΟΛΩΓΩ .ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΛΕΓΕ ΓΕΛΩΝΤΑΣ< ΤΙ ΕΙΝΑΙ 5.000 ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ 10-12 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΩΔΑ ΣΠΑ,ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ,ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ Κ.Τ.Λ >

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΑΜΑΔΕΣ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΗ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ( ΜΕΣΗΛΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΒΛΕΠΕ ΡΟΖΑ ΜΟΣΧΟΥ ΜΠΑΜΠΑΓΙΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ) ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕΤ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΒΑΡΟΒΣΚΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΡΗΣΕ- ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ) ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ < ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΑΡΙΚΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΑ ΧΑΛΑΛΤΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΙΟ 4 ΚΙΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΣΑΞΙΖΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΝΑΓΕ !!!!ΛΥΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ . . . ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. . .

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ????ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑ!!!

Διαφημίσεις

Εμένα ο αντρουλης μου στο γιο μου μουέφερε ενα τεραστιο καλαθι αποτα γνωστα που πουλανε στα μαιευτηρια για να γδυνουν τους χαζομπαμπαδες(με λουλουδια αρκουδακια και τετοια )-παρολαυτα μου αρεσεκαι μετα στην κορη εκτος απο ενα ζευγαρι σκουλαρικια που ηξερε οτι ηθελα μου εφερε την διπλωματικη του στο μεταπτυχτιακο που τελειωσε την ημέρα που γεννηθηκε η μικρη(μεσα στο αγχος!). Στην πρωτη σελιδα εγραφε:αφιερωμενο στην γυναικα μου ,το γιο μου και την νεογέννητη κορούλα μου! Μπορει να φανει σε καποιες πεζο μα ξετρελαθηκα! 6 μηνες παλευε να την τελειωσει και συμπτωματικη την παρεδωσε την ημέρα που ήρθε η κορη μας...συγκινηθηκα που αναφερόταν σε μένα μα κυρίως στα δυο μικρά μας που μας έκαναν αληθινή οικογένεια..

Εμένα το μωρό μου μου έφερε μία ανθοδέσμη τεράστια με διάφορα λουλούδια, ένα ρολόι και την ημέρα που θα φευγαμε μου πήρε καινούριο κινητό.Αλλά και τίποτα να μην μου έπαιρνε δεν με ενδιέφερε.

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγώ παντως, αφου γεννησα, και ειδα τι κλ@σιμο τρωνε οι μαμαδες μετα τη γέννα, υποσχεθηκα στον εαυτο μου, οτι οταν γενναει καποια φιλη μου, θα πηγαινω δωρο σ' εκεινη και οχι στο μωρο που θα παρει και απο αλλους 500. Πειράζει? Εγώ ακομα περιμενω απο τον αντρα μου το δωρο μου. Τελος παντων, κανα μηνα μετα τη γεννα, του ειπα θελω να παρουμε στεγνωτήριο και θα το θεωρησω το δωρο σου για να τελειώνουμε

CYaip2.png

Εγώ γέννησα στις 21/11/2009 και βγήκα από το μαιευτήριο στις 25. Μετά από μια βδομάδα μου λέει ο άντρας μου να πάμε να δούμε κάτι που θέλει. Κράτησε το μπέμπη μας η μαμά μου και με πήγε σ'ένα κοσμηματοπωλείο. Εκεί μου είπε να διαλέξω όποιο σειρέ δαχτυλίδι με διαμάντια ήθελα. Διάλεξα ένα με 7 πέτρες καταπληκτικό, αλλά δεν ήξερα αν ήταν στο budget που υπολόγιζε. Μόλις είδε πόσο μου άρεσε δεν το σκέφτηκε καν και μου είπε ότι αφού αυτό μου άρεσε, αυτό θα πάρουμε. Εξάλλου ο γιος μας που του έφερα στη ζωή άξιζε πολύ περισσότερα!

Πάντως το καλύτερο δώρο του άντρα μου είναι η τεράστια υποστήριξη και βοήθεια που μου προσφέρει. Αρχικά επειδή είχα πάθει μελαγχολία έκανε τα πάντα για να νιώσω καλύτερα. Από τις δουλειές του σπιτιού μέχρι τη φροντίδα του μπέμπη μας. Ακόμα και τώρα κάνει αποκλειστικά τις αποστειρώσεις των μπιμπερό και στα βραδινά ξυπνήματα (δίνω σε κάθε γεύμα το δικό μου γάλα από το στήθος μου και πάντα μετά συμπλήρωμα ξένο γάλα) σηκώνεται μαζί μου και του δίνει το ξένο γάλα ενώ το πρωί έχει να πάει στη δουλειά του.

Οι άντρες μου είναι ό,τι καλύτερο έχω στη ζωή μου!!!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Διαφημίσεις

Να σου πω, τόσο άνεση και δεν είχε πάει σε μονόκλινο...????? Υποπτο

Το πιασες το θεμα;)

Αμα τα ειχε ετσι τα χιλιαρικα, δε θα τη βλεπατε καν. Σε μονοκλινο στο ρετιρε θα ηταν...Τι ψωνια υπαρχουν ομως...

Εγώ παντως, αφου γεννησα, και ειδα τι κλ@σιμο τρωνε οι μαμαδες μετα τη γέννα, υποσχεθηκα στον εαυτο μου, οτι οταν γενναει καποια φιλη μου, θα πηγαινω δωρο σ' εκεινη και οχι στο μωρο που θα παρει και απο αλλους 500. Πειράζει? Εγώ ακομα περιμενω απο τον αντρα μου το δωρο μου. Τελος παντων, κανα μηνα μετα τη γεννα, του ειπα θελω να παρουμε στεγνωτήριο και θα το θεωρησω το δωρο σου για να τελειώνουμε

Θα συμφωνησω απολυτως.

Εγω συγκινηθηκα πολυ που η θεια μου εφερε μεν μια χρυση λιρα στο μωρο, αλλα εφερε και σ' εμενα ενα ωραιο μενταγιον.

Τοτε καταλαβα κι εγω οτι πρεπει εστω και κατι μικρο να πηγαινουμε στις μαμαδες.

k9Tap3.png

Θα συμφωνησω απολυτως.

Εγω συγκινηθηκα πολυ που η θεια μου εφερε μεν μια χρυση λιρα στο μωρο, αλλα εφερε και σ' εμενα ενα ωραιο μενταγιον.

Τοτε καταλαβα κι εγω οτι πρεπει εστω και κατι μικρο να πηγαινουμε στις μαμαδες.

Εχεις απόλυτο δίκιο ,κι εμένα μου αρέσει να πηγαίνω στη μαμά που γεννάει κάτι κ μου αρέσε που εμένα μου έφεραν, γενικά μου αρέσει κ να κάνω κ να λαμβάνω δώρα όμως

Κι εγω τα χαρηκα τα δωρα απο τον αντρα μου παντως.

Ειναι και μια ωραια αναμνηση οταν τα φοραω.

Μου αρεσουν τα δωρα που ειναι ασχετα, αλλα και αυτα που συνδεονται με καποια περισταση και μου τη θυμιζουν.

Σημερα πχ φοραω το σετ που μου πηρε για τη γεννηση της κορης (γιορτες ειναι ειπα να βαλω κι εγω κατι:P)

k9Tap3.png

εμενα δεν μου πηρε τιποτα και πολυ με ενοχλησε πάντως!

θα ηθελα να εχω κατι να μου θυμιζει εκεινη τη μερα! (οχι οτι θα την ξεχασω ποτε.. αλλα ετσι για το γμτ...)

εμενα μου πηρε μια χρυση αλυσιδα για το λαιμο διακριτικη με ενα ανθρωπακι χρυσο που στις πατουσιτσες του εχει διαμαντακια.ειναι μικρο και διακριτικο.το φοραω απο εκεινη την ημερα παντα και στη βαφτιση κρεμασα σε χρυσο και το μονογραμμα του γιου μου.ειναι τελειο.

με συγκινησε και μονο η σκεψη του.

Διαφημίσεις

Εμενα μου εκανε το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να κανει κανεις χιχιιχιχιχιχ

Μου εδωσε την χαρα να ειμαι και εγω μια κερατωμενη γυναικα χιιχιχιχ

Και για να εξιλεωθει μου πηρε και το μενταγιον με μπριγιαντ που του το φορεσα κολαρο...

Με αυτο θελω να πω οτι τα δωρα δεν φερνουν ουτε την αγαπη ουτε την ευτυχια. Το μεγαλυτερο δωρο που θα μπορουσατε να εχετε ειναι μια ευτυχισμενη και πληρης οικογενεια................ με πολυ πολυ αγαπηηηηη...........................

Πριν γεννήσω ο άντρας μου μου έταζε έναν τεράστιο αρκούδο γιατί ξέρει τη λόξα μου. Εννοείται ότι όταν γέννησα ο αρκούδος ξεχάστηκε. Όπως και εννοείται ότι ξεχάστηκε και αργότερα. Μονο κανά δίμηνο μετά που με πήραν τα κλάματα απ'το παράπονο, πήγε και μου αγόρασε ένα μικρο αρκουδάκι. Εντάξει, η κίνηση μετράει, τον ευχαριστώ για τον κόπο. Πάντως το μεγαλύτερό του δώρο ήταν που μου χάρισε το φεγγάρι μου και τον ήλιο μου κάθε μέρα δίπλα μου, στην αγκαλιά μου και στη καρδιά μου. Και αυτά είναι ανεκτίμητα (σαν τη διαφήμιση της Mastercard ένα πράγμα).

Πριν λίγο καιρό που γέννησε μια φίλη, της έκανα δώρο ένα ωραιότατο μαξιλάρι θηλασμού κι ένα ζευγάρι ζεστές χειμωνιάτικες παντόφλες. Η πεθερά της στο μαιευτήριο χαμογέλασε ειρωνικά και μου είπε ότι το μωρό γεννήθηκε, όχι η νύφη της. Κι εγώ με το ίδιο ειρωνικό χαμόγελο της απάντησα ότι κάποιος θα έπρεπε να ευχαριστήσει κι αυτή τη μανούλα, το μωρό δεν έχει ακόμη ανάγκη από δώρα (την ηλίθια!).

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Εμενα μου εκανε το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να κανει κανεις χιχιιχιχιχιχ

Μου εδωσε την χαρα να ειμαι και εγω μια κερατωμενη γυναικα χιιχιχιχ

Και για να εξιλεωθει μου πηρε και το μενταγιον με μπριγιαντ που του το φορεσα κολαρο...

Με αυτο θελω να πω οτι τα δωρα δεν φερνουν ουτε την αγαπη ουτε την ευτυχια. Το μεγαλυτερο δωρο που θα μπορουσατε να εχετε ειναι μια ευτυχισμενη και πληρης οικογενεια................ με πολυ πολυ αγαπηηηηη...........................

Νάντια, συγγνώμη... ο Θεός έδωσε σε λάθος είδος το δεύτερο κεφάλι και δυστυχώς δεν ξέρουν πώς να το χρησιμοποιήσουν. Πάντως, αν θέλεις, μπορείς να τον στείλεις κατα'δώ. Φημίζομαι για το βαρύ δεξί μου 000203D6.gif

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Αγαπητη κριστι -στεργιος δεν θελω να με παρεξηγησεις προς θεου δεν εχω κανενα προβλημε εχω πολλους φιλους σε Λαμια, Λαρισα ,Πινδο,Δωδωνη και Λειβαδια αλλα δεν εχω ερθει αντιμετωπη με τετοιο ανθρωπο.Εμενα προσωπικα μου εκανε εντυπωση η εικονα του και ο τροπος του διοτι ολοι οι φιλοι μου και οι γονεις τους ακομα που ζουν στο χωριο δεν ειναι ''ετσι''.Ειναι μια χαρα ανθρωποι νορμαλ και εξερετικα καταδεκτικοι και ευγενικοι.Οπου και να εχω παει δεν εχω συναντησει τετοια ατομα!!!!!!!!!!Ηταν εντελως διαφορετικος απο τους Λαρισαιους ή τους Λαμιωτες που γνωριζω.Δεν θελω να με παρεξηγησεις γουσταρω την κουλτουρα και τα εθιμα και τα κλαρινα των βλαχων.Αλλα αυτος ηταν ''αλλο πραμα''!!!!!!!!!!Λυπαμαι αν παρανοησες οσα ανεφερα.

Εμένα πάντως μου πήρε το καλυτερότερο.....

Ξέρει την λόξα μου με την Hallo Kitty.... ναι ναι δεν ντρέπομαι με αυτή μεγάλωσα στο εξωτερικό , μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια!! Μου πήρε μια μεγάλη Hallo Kitty που με περίμενε στο σπίτι όταν γυρίσαμε και ένα μενταγίον ασημένιο καρδούλα με ζιργκονάκια !

Το οποίο το φοράω στους πολλούς έρωτές μας χε χε!

• 3 εβδομάδες μετά...

κοριτσια εμενα ο αντρας μου μου εφερε λουλουδια και το μπαλονακι its a girl την μερα της γεννας,αλλα το καλυτερο δωρο που μου εκανε ηταν οταν μπηκα αρον αρον για καισαρικη μετα απο 12 ωρες τοκετου που ηθελε να ερθει μεσα στο χειρουργειο της καισαρικης!!!μου εκανε φοβερη εντυπωση οτι ηθελε να παρακολουθησει ζωντανα εγχειρηση για να βεβαιωθει οτι ημαστε καλα.....με συγκινησε πολυ.

οταν σαραντησα ομως πηγαμε παρεα και διαλεξα και ενα μονοπετρο που μου το χρωστουσε απο τον πολιτικο που εγινε γρηγοραδα λογω της εγκυμοσυνης χιχιχιχι.οχι ομως κατι υπερβολικο,νορμαλ πραγματα.

κοριτσια εμενα ο αντρας μου μου εφερε λουλουδια και το μπαλονακι its a girl την μερα της γεννας,αλλα το καλυτερο δωρο που μου εκανε ηταν οταν μπηκα αρον αρον για καισαρικη μετα απο 12 ωρες τοκετου που ηθελε να ερθει μεσα στο χειρουργειο της καισαρικης!!!μου εκανε φοβερη εντυπωση οτι ηθελε να παρακολουθησει ζωντανα εγχειρηση για να βεβαιωθει οτι ημαστε καλα.....με συγκινησε πολυ.

οταν σαραντησα ομως πηγαμε παρεα και διαλεξα και ενα μονοπετρο που μου το χρωστουσε απο τον πολιτικο που εγινε γρηγοραδα λογω της εγκυμοσυνης χιχιχιχι.οχι ομως κατι υπερβολικο,νορμαλ πραγματα.

Σωστοοοο τον βρισκω τον αντρούλη σου!!!

Εμενα απο τον πολιτικο και μετά τον θρησκευτικο ακόμα λεει οτι μου χρωσταει...χε χε!

• 9 months later...

Λοιπόν, καθότι γεννάω οσονούπω, ο σύζυγος με ρώτησε τι δωρο να μου πάρει. θέλω κατι σε χρυσαφικό, είτε ρολόι είτε σκουλαρίκια σκέφτομαι.Καμμια ιδέα που να ψάξω?

τι μου θυμισες...και μενα με ρωτουσε τι θελω κι ετυχε να διαβασω σε ενα περιοδικο ενα αρθρο μιας εγκυου που ελεγε οτι προτιμησε να κανει δωρεα τα λεφτα του δωρου παρα να εχει ακομα ενα βραχιολι.

με συγκινησε πολυ και αγορασα διαφορα πραγματακια απο τη Unicef και δε το μετανιωσα καθολου!

για να σε βοηθησω παντως,μιας φιλης μου ο αντρας της εκανε δωρο προγραμμα σε σπα για μετα τη γεννα και απ οτι μου ελεγε ηταν ανεπαναληπτη εμπειρια και της εκανε πολυ καλο μετα απο τοση ταλαιπωρια.

φυσικα τις επισκεψεις στο σπα τις εκανε οποτε μπορεσε εκεινη;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...