Coraline

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  1.101
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Περισσότερα για την/τον Coraline

 • Rank
  Δοκιμή

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Εμείς κάναμε πάρτυ στο Jumicar και είμαστε πολυ ευχαριστημένοι, αλλά σας πέφτει λίγο μακρυά
 2. Δυστυχώς και εμένα η μικρή που είναι 2,5 και πάει σε ιδιωτικό σταθμό έρχεται σπίτι και δεν είναι καλά σκουπισμένη. Το βρακάκι είναι λερωμένο και τις περισσότερες φορές έχει χαρτάκια κολλημένα σημάδι ότι μάλλον προσπαθεί να σκουπιστεί μόνη της. Δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει πιστέυω ότι αν το παιδάκι ζητήσει βοήθεια θα το βοηθήσουν αλλά η μικρή μου θέλει να τα κάνει και όλα μόνη της, στο σπίτι με το ζόρι την κρατάω για να την σκουπίσω εγώ.

 3. Διαφημίσεις


 4. Υπομονή εμένα μου πήρε κανένα 6 μηνο να μην πονάω καθόλου.
 5. Όπως νιώθει νομίζω η κάθε μαμά. Ανάλογα και με το πως είναι σωματικά αν νιώθει ταλαιπωρημένη από τον τοκετό τότε είναι λογικό να θέλει να ξεκουραστεί 1-2 μέρες πριν επιστρέψει σπίτι της όπου ούτως ή άλλως θα είναι με το μωρό συνέχεια. Αυτό με τον θηλασμό το θεωρώ υπερβολικό κάπως, αν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό σου φέρνουν το παιδί όταν πεινάσει χωρίς να το έχεις συνέχεια στον θάλαμο. ( τώρα που το σκέφτομαι τα δικά μου έχουν μεγαλώσει πλέον και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στα μαιευτήρια πλέον)
 6. Τελικά λύθηκε το θέμα αφού μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς είδαμε ότι η συμμετοχή είναι πάνω από 60% και περιμένουμε 10 παιδάκια τουλάχιστον. Ευτυχώς αποφάσισα να μιλήσω πρώτα με τους γονείς πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση γιατί τελικά το επόμενο Σάββατο έχει ένα άλλο κοριτσάκι γενέθλια και θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα από θέμα συμμετοχής. Συνήθως κάναμε το πάρτυ των γενεθλίων με φίλους αλλά φέτος ήταν κατηγορηματική ότι ήθελε τους φίλους της από το σχολείο.
 7. Το Σάββατο η κόρη μου έχει γενέθλια και είχαμε πει απο καιρό να κάνουμε πάρτυ και να καλέσει όλη την ομάδα της απο το σχολείο. Το πρόβλημα είναι ότι το σχολείο ξεκίνησε μόλις χθες, χθες πήρα την λίστα των παιδιών από τα οποία μονο τα μισά είναι παιδάκια που ήταν και πέρυσι στην ίδια ομάδα. Από όλα τα παιδιά της λίστας με ενημέρωσε το σχολείο ότι μονο 8 παρακολουθούν αυτή την εβδομάδα. Επίσης το Σάββατο αυτό ακόμα κόσμος λείπει σε εξοχικά/ΣΚ στην θάλασσα κτλ. Σκέφτομαι αν πρέπει να προχωρήσω κανονικά με το πάρτυ και όσοι έρθουν, με τον κίνδυνο να έρθουν μόνο 1-2 παιδάκια και δεν ξέρω πως θα το πάρει η κόρη μου. Αν δηλαδή το δει ως απόρριψη και στεναχωρεθεί. Ή να το αναβάλλω και να το κάνω το μεθεπόμενο Σάββατο με την ελπίδα μεγαλύτερης συμμετοχής αλλά και να την απογοητεύσω γιατί ξέρει ότι έχει γενέθλια αυτό το Σάββατο.
 8. Εγώ όταν αποθήλασα ήταν κάπως έτσι, σταμάτησαν κάποια στιγμή τον πρωινό θηλασμό και μετά για κανά 2 εβδομάδες θήλαζαν 1 φορά ανά 2-3 μέρες μόνο αν το ζητούσαν, δεν τις έβαζα εγώ στο στήθος και τελικά σταμάτησαν τελείως.
 9. Τι εννοείς υπολείμματα μέσα; εγώ θήλασα και τα δύο παιδιά, αποθήλασαν φυσικά (μεγάλωσαν και μείωσαν απο μόνα τους την ποσότητα μέχρι που σταμάτησε το γάλα) και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα
 10. Καλά τι απαράδεκτος κόσμος υπάρχει; τι μίζεροι και φθονεροί που είναι, λες και αυτοί θα τα μεγαλώσουν ή ότι θα τους ζητάς χρήματα για τα παιδιά. Γιατί μην μου πεις ότι αυτοί οι καλεσμένοι από τα γενέθλια ενδιαφέρονται για το σώμα σου, το αν κουράζεσαι ή για την μελλοντική ευτυχία των παιδιών σου.
 11. Η δεύτερη κόρη μου έχανε βάρος μετά τον 5ο μήνα. Τελικα αποδείχθηκε ότι είχε αλλεργία στην πρωτεινη που υπάρχει στο αγελαδινό γάλα. Εμείς δυσκολευτήκαμε με τους γιατρούς, κάναμε εξετάσεις οι οποίες δεν δείχναν κάτι και μας λέγαν να κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο. Η ιστορία ήταν πως από τότε που γεννήθηκε ( και φυσικά δεν ξέραμε για την αλλεργία) εγώ έτρωγα κανονικά γαλακτοκομικά και αυτό είχε συνέχεια αναγωγές. Στο τέλος ερεθίστηκε τόσο το έντερο όσο και ο οισοφάγος με αποτέλεσμα να πονάει όταν τρώει, να μην έχει όρεξη να φάει και να θηλάζει όλο λιγότερο και τελικά να μειωθεί και η παραγωγή. Αυτά τα καταλάβαμε όταν αρχισε το μωρό να χάνει βάρος μετά από 5 μήνες. Σταμάτησα να τρώω οτιδήποτε μπορεί να προκαλούσε πρόβλημα, τίποτα από γαλακτοκομικά, τίποτα από συσκευασμένες ή έτοιμες τροφές γιατί σε μεγάλο ποσοστό έχουν πρωτεινη γάλακτος μέσα στα συστατικά τους. Για να φύγει τελείως η πρωτείνη από το σώμα της μαμάς, άρα και από το γάλα, θέλει αρκετές μέρες, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω πήρε 3 εβδομάδες να δούμε διαφορά. Για καλά και για κακό σταμάτησα να τρώω και άλλες αλλεργιογόνες τροφές ( θυμάμαι τους ξηρούς καρπους για παράδειγμα). Παράλληλα έκανα προσπάθεια να αυξήσω την παραγωγή γάλακτος γιατί είχε στο μεταξύ μειωθεί σημαντικά. Επειδή συνέπεσε με την ηλικία που ξεκινάμε στερεές αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε επιπλέον αλλεργίες, δίναμε το απόγευμα την κρέμα της Humana την υποαλλεργική προετοιμασμένη με μητρικό γάλα. Σε 2 μήνες πήρε 1.5 κιλό.
 12. Μεγάλο ντουλάπι (φαντάσου κάτι σε μέγεθος μικρού ψυγείου) στην κουζίνα για την αποθήκευση μικροσυσκευών οι οποίες διαφορετικά καταλήγουν να πιάνουν όλο τον πάγκο.
 13. Ο παιδικός έχει πολυ πλούσιο πρόγραμμα για κάποια μαμά που ρώτησε αλλά έχουν και ελεύθερο παιχνίδι μέσα στην μερα. Μου φαίνεται λογικό να πρέπει κάπως να διοχετεύσουν την ενέργεια τους και να πρέπει να τρέξουν και να παίξουν κυνηγητό και 'αγρια' παιχνίδια. Εξάλλου αυτό το βιώνουμε και εμείς τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι. Τι να τα κάνουν 15 ξετρελλαμένα 4χρονα αν δεν τα αφήσουν και λίγο να τρέξουν; Νομίζω ότι οι γονείς ανησυχόντας για τα παιδία τους και για το πως περνάνε τις ώρες μακριά τους γίνονται υπερβολικοί. Εμείς έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο προσωπικό του σταθμού και δεν έχει αναφερθεί ποτέ κανένα περιστατικό σοβαρού χτυπήματος.
 14. Οι κόρες μου και οι δύο έρχονται από τον παιδικό σταθμό γδαρμένες κάθε μέρα. Μελανίες, γδαρσιματα, κοψίματα, όλο τσιρότα και betadine. Πήρα και εγώ τηλέφωνο στην αρχή να παραπονεθώ και μου είπαν ότι παίζουν άγρια παιχνίδια με τα αγόρια, πέφτουν και χτυπάνε. Τι να κάνουν και αυτοί άμα τα παιδιά μου είναι θηρία. Να τα κλείσουν σε ένα δωμάτιο; Ή να τα κυνηγάνε όλη την μέρα μην τυχόν και πέσουν;
 15. Έχεις σκεφτεί να φύγεις από το μαιευτήριο νωρίτερα;