xanp

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  593
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

1 Neutral

Περισσότερα για την/τον xanp

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Αχαρναί

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Δεν ξέρω που ακριβώς μένετε Αθήνα αλλά εμένα πάει στο 2ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών και είμαι υπερ-ευχαριστημένη και από το διδακτικό προσωπικό και το διδακτικό τους έργο και από τους χώρους.
 2. Εμένα ο γιος μου πάει Β δημοτικού και από ότι λέει η Κυρία του και βλέπω και εγώ από αυτά που έχει για το σπίτι λίγα ομολογουμένως δεν έχει ούτε κενά ούτε κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά έχω και έξτρα βιβλία και όποτε έχει όρεξη και κυρίως σε νεκρά διαστήματα πχ γιορτές που δεν είχαμε τίποτα από το σχολείο ή τώρα που είναι 4ημερο κάνουμε επιλεκτικά κάποιες έξτρα ασκήσεις και για επανάληψη και επειδή το θέλει μόνος του. Εκτός από του Σαββάλα βρήκα και πολύ περιεκτικά τα φύλλα εργασίας του παπαδόπουλου για όποια ενδιαφέρεται για έξτρα είναι συνοπτικά μικρά με στοχευμένες ασκήσεις οπότε τα κάνει ευχάριστα.

 3. Διαφημίσεις


 4. εμείς έχουμε μόνο εστίες υγραερίου και μπορώ να σου πω ότι όντως είναι μεγάλη οικονομία.Μια μπουκάλα μου κρατάει 2,5 μήνες 17 ευρώ καθόλου άσχημα...και μαγειρεύω με κατσαρόλα ως επι το πλείστον, φούρνο αραιά και που
 5. Εμείς από πέρυσι Α δημοτικού ξέρουμε ότι πέρα από την βασική ενημέρωση από την δασκάλα μπορούμε να μιλήσουμε με όποιον θέλουμε από τις ειδικότητες αρκεί να κάνουμε ένα τηλέφωνο και κανονίσουμε ένα ραντεβού μαζί τους. Δεν οργανώνουν αυτοί κάποια συγκέντρωση εμείς παίρνουμε και κανονίζουμε με τον δάσκαλο ειδκικότητας γιατί ο κανονικός δάσκαλος έχει μόνο την τάξη μας ενώ οι ειδικοτήτων όλο το σχολείο. Επίσης εμάς όλοι των ειδικοτήτων κάνουν κανονικά μάθημα και πολύ ωραίο κιόλας το παιδί πάντα έχει να μας πει κάτι χρήσιμο που μάθαν ή κάνανε καθώς και υλικό που φέρνει σπίτι. Στα αγγλικά πάλι πέρυσι δεν κάναν τίποτα μόνο κάτι λίγα προφορικά φέτος όμως Β δημοτικού κάνουν κανονικά μάθημα έμαθαν όλα τα γράμματα, χρώματα, αριθμούς, να ρωτάνε πως τα λένε και να συστήνονται γενικά καθώς και λεξιλόγιο σιγά σιγά. Χρησιμοποιεί φυλλάδια για όλα ας πούμε μια κάμπια με τους αριθμούς , το ουράνιο τόξο για τα χρώματα κτλ και είμαστε στη φάση που έχουν εικόνα και λέξη και τις αντιστοιχίζουν δηλαδή εικόνα χάρακα και δίπλα βάζουν την λέξη ruler. Κανονικό μάθημα δηλαδή συν ότι βάζει στον προτζέκτορα, βιντεάκια και τραγούδια στα αγγλικά(μόλις είδα ότι ακολουθεί το πρόγραμμα για Β δημοτικού που προτείνει το http://rcel.enl.uoa.gr/peap/b-taksi/kyklos-b ). Και η δασκάλα μας χρησιμοποιεί πολύ τον προτζέκτορα η βασική που παρόλο που έχει 32 χρόνια διδακτική εμπειρία έχει τρελή όρεξη και κάνει στα παιδιά εξαιρετικό μάθημα με όλα τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει το σχολείο. Ο μόνος που είναι εντελώς αδιάφορος είναι της πληροφορικής όμως είπαμε όλοι οι γονείς της τάξης μας να τον πιάσουμε να μας πει τι θα μάθουν φέτος πέραν από το friv που τα βάζει να παίζουν...
 6. ξέρω ότι υπάρχουν Spielgruppe Αθήνα, σίγουρα το ένα καλύπτει τα βόρεια. Εϊναι παιδάκια που ο ένας ή και οι δύο γονείς ξέρουν την γερμανική σαν μητρική τους και από μικρά μεγαλώνουν δίγλωσσα παιδιά εδώ δηλαδή η μαμά ή ο μπαμπάς μιλάει μόνο γερμανικά και οι υπόλοιποι ελληνικά. Σε ενδιαφέρει να μάθω συναντήσεις κτλ; Με την επιφύλαξη ότι υπάρχει ακόμα γιατί όπως και η φίλη μου πολλοί από αυτούς επιστρέψανε πίσω Γερμανία.
 7. Εντάξει είπα δεν ξέρω και αν είναι το σωστό απλά είδα ότι λύσαμε το θέμα της ανάγνωσης πολύ νωρίς με αυτόν τον τρόπο.Τώρα ίσως ήταν και θέμα παιδιού ίσως και θέμα επαναλήψεων..Το 3 φορές εδώ σε εμάς δεν το προτείνει κανένας για αρχή όλοι 10 φορές λένε τώρα τυχαίο, υπερβολικό, βάρβαρο σύμφωνα με τις οδηγίες πάμε. Του δίνεις όμως να διαβάζει βιβλία;;;αν ναι μη σε νοιάζει η ταχύτητα για μένα. Εστίασε στο να μη συλλαβίζει και να ξέρει ότι στο ερωτηματικό ρωτάμε, στην τελεία σταματάμε, στο θαυμαστικό τονίζουμε, ταχύτητα θα αναπτύξει με τον καιρό υποθέτω.
 8. να φεύγει το άγνωστο κείμενο άνετα χωρίς συλλαβισμό στο μεγαλύτερο μέρος...Τώρα αν βρει κάποια λέξη πχ τουνελόδρακος και την πάει τουνε - λο - δράκος δεν είναι θέμα αλλά αν το είναι το καλημέρα πχ το λέει συλλαβιστά θέλει εξάσκηση. Υπάρχουν βιβλιαράκια από ολους τους εκδοτικούς η σειρά χωρίς σωσίβιο πχ ή πασχαλίτσες κτλ που κοστίζουν 2-3 ευρώ και είναι με λίγες λέξεις και όσο ανεβαίνει επίπεδο περισσότερες που μπορεί να διαβάσει ένα παιδί που τελείωσε Α δημοτικού για εξάσκηση αν θέλει κάποια να το ψάξει. Εμείς εφαρμόσαμε στην ανάγνωση το 10 φορές το κάθε κείμενο μέχρι και το Πάσχα ανελλιπώς ακόμα και αν το διάβαζε τέλεια από την 2η φορά. Μετά αφού είδα ότι διάβαζε άνετα ότι και αν του έδωσα από άγνωστα κείμενα σε παραμύθια τον άφησα στις 3 μόνο. Είχα διαβάσει κάπου ότι με τις πολλές επαναλήψεις μαθαίνει το μυαλό μας και διαβάζει αυτόματα τις λέξεις τώρα δεν ξέρω και αν στέκει και για αυτό προτείνουν όλοι 10 φορές την ανάγνωση. Σε εμάς πάντως έπιασε δεν ξέρω και αν ήταν το σωστό απλά το αναφέρω.
 9. Ο διδακτικός στόχος της Α δημοτικού σύμφωνα με την δασκάλα μας πάντα είναι να μπορεί το παιδί να διαβάσει άνετα οποιοδήποτε κείμενο στο τέλος της χρονιάς και να έχει κατακτήσει την γραφή (όχι ορθογραφημένα απόλυτα) δηλαδή να μπορεί να μεταφέρει στο χαρτί ότι ακούει δηλαδή αν λέμε διασκεδαστικό να το γράφει ανεξάρτητα την ορθογραφία της λέξης.. Στα μαθηματικά να ξέρει να κάνει καλά πρόσθεση και αφαίρεση όχι απέξω αλλά με τις μεθόδους που διδάχθηκαν.Ο πολλαπλασιασμός θα εξαντληθεί αναλυτικά στη β δημοτικού
 10. εμείς πάμε στο κοράλλι στην Καλλιθέα με παιδότοπο στον οποίο τα σκ έχει και κοπέλα. Από τιμές πολύ καλά έχει και μενού με 12 ευρώ και τα ποτά μέσα με ορεκτικά και κυρίως για τους μεγάλους και 5 ευρώ για τα παιδιά με ότι θες μέσα από χοιρινή, κοτόπουλο, μπιφτέκι και κοτομπουκιές για τα παιδιά. Αν ενδιαφέρεται κάποια έχει και σαιτ
 11. η κόρη μου τρώει βρώμη από 8 μηνών καθημερινά για πρωινό 2 ετών και 8 μηνών ήταν 101 ύψος ε δεν την λες και πίσω στην ανάπτυξη ίσα ισα υπερανεπτυγμένη την λες.Και ο μικρός μου την τρώει καθημερινά και χρόνισε 83,5 οπότε.....Και εμένα για ράδιο αρβύλα μου κάνει
 12. αν κάνεις καισαρική είσαι μόνη σου εννοείται με το ιατρικό προσωπικό εκεί που γεννάς φυσιολογικά ναι έχει 2 κρεβάτια τώρα δεν ξέρω αν βάζουν και 2 μαζί εγώ γέννησα μόνη μου. Στην αναμονή είναι δίκλινα πάλι αλλά δεν νομίζω να είναι πρόβλημα να πονάς παρέα με κάποια άλλη. Όταν σε πιάσουν οι πόνοι και έχεις και καλή διαστολή σε βάζουν μέσα έτσι κι αλλιώς οπότε εκεί θα είναι και οι δικοί σου εννοώ απέξω με τον άντρα σου.Μέσα δεν είσαι μόνη σου υπάρχουν μαίες της βάρδιας που εξυπηρετούν ή η δικιά σου αν έχεις. Δεν επιτρέπονται συνοδοί μέσα είτε φυσιολογικά είτε με καισαρική στην καισαρική γιατί είναι χειρουργείο και στο φυσιολογικό γιατί πολλοί συνοδοί δεν άντεχαν λιποθυμούσαν και ενώ είχαν την ετοιμόγεννη έπρεπε να προσφέρουν πρώτες βοήθειες και στον συνοδό + ότι γεννάν και πολλοί αθίγγανοι κτλ και έβγαλαν απόφαση να απαγορεύεται σε όλους.
 13. εμάς πάντως πέρυσι στο σσχολείο που ανήκαμε κανονικά δεν είχε θέσεις και ενώ το ακριβώς δίπλα σχολείο είχε μας έστειλαν σε ένα πολύ μακριά μας που θέλαμε αμάξι και όταν είχαμε πάει στην πρωτοβάθμια και είπαμε μα το ακριβώς δίπλα σχολείο έχει κενές θέσεις μας είπαν ότι η απόφαση τους ήταν να πάμε στο μακρινό και αν θέλουμε να κάνουμε ένσταση την οποία έκανα και μετακινηθήκαμε στο ακριβώς δίπλα τέλη Νοέμβρη ενώ επαναλαμβάνω είχε κενές θέσεις από την αρχή της χρονιάς.Τώρα πέσαμε σε ζώα εμείς από διευθυντές μέχρι πρωτοβάθμια δεν ξέρω πάντως μας ταλαιπώρησαν όσο περισσότερο μπορούσαν ...Φαντάζομαι ότι πρέπει να πας στο σχολείο που ανήκετε κανονικά και από εκεί θα βρεις άκρη δεν μπορείς να πας στο διπλανό εξ αρχής να κάνεις χαρτιά.
 14. καλά καλά εν αναμονή των πρώτων μας γενεθλίων!!!!Πάει και ο μικρός έγινε παιδάκι πλέον!
 15. Βασδελάκι το ξαναείπα η Παναγία μαζί σας αύριο όλα καλά θα πάνε!!!! Εμάς πέτυχε φυσικά μιας και το τρίτο το ήθελα διακαώς...Όλοι μου λένε ε αφού σας έτυχε δεν πειράζει και διευκρινίζω πάντα ότι δεν έτυχε το θέλαμε και μάλιστα πολύ!!!!
 16. xanp

  γλυκο βαπτισης

  μια ώρα εκτός ψυγείου Αύγουστο είναι ρισκο θα γίνουν σούπα οι σοκολάτες.