Ηλεκτρικές Συσκευές Κουζίνας, Σαλονιού & Έπιπλα Σπιτιού
Υφασμα για τον παλιό καναπέ, τι μίξερ να πάρω, καφετιέρα με ή χωρίς κάψουλες; ποιό διπλό κρεβάτι χωράει στο μικρό υπνοδωμάτιο; Πλυντήρια πιάτων/ρούχων
56 topics in this forum
-
- 39 replies
- 62.2k views
Γεια σας κορίτσια, αγόρασα πριν τρεις ημέρες μια παγωτομηχανή, και ενώ διάβασα τις οδηγίες χρήσης αλλά και κάποιες συνταγές που είχε μέσα, έχω ακόμη κάποιες απορίες και φοβάμαι να κάνω την πρώτη μου προσπάθεια για να μην καταλήξει στα σκουπίδια. Υπάρχει κάποια από εσάς που να γνωρίζει, που να τη χρησιμοποιεί?
Last reply by NatasaP, -
Διαφημίσεις
-
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ 1 2
by orange- 28 replies
- 41.7k views
Κορίτσια και αγόρια καλημέρα. Χρειάζομαι τα φώτα σας. ¨εχω 3 ζουζούνια και τώρα που μεγάλωσαν λίγο (4 ετών τα ¨μεγάλα¨και 2,5 ο μικρός), θέλουμε να αλλάξουμε το δωμάτιλό τους. Δυστυχώς έχουν ένα δωμάτιο και κοιμούνται ακόμα στις κούνιες τους. Θέλουμε να τους πάρουμε κρεββάτια. Που να ψάξω? Μπορώ να βρώ ιδέες από το internet? (αφού δουλεύουμε και δεν έχουμε χρόνο για ψάξιμο στους δρόμους) Σας ευχαριστούμε πολύ!
Last reply by sofpontiaki, -
Σκέφτομαι να πάρω φίλτρο νερού στο σπίτι μου γιατί πίνουμε εμφιαλωμένο αλλά κι αυτό από πλαστικά μπουκάλια είναι. Έψαξα στο νετ αλλά ομολογω ότι ζαλίστηκα. Βρήκα μέχρι φίλτρα που εγκαθίστανται στην κεντρική παροχή του σπιτιού με αντίστροφη όσμωση και άλλα τέτοια. Πέστε καμιά συμβουλή ρε κορίτσια.... ποιές έχετε οποιοδήποτε είδους φίλτρο ή φίλτρο κεντρικής εγκατάστασεις, μάρκα, από που το πήρατε, πόσο κάνει κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last reply by kxristina, -
- 2 replies
- 911 views
Καλησπέρα!! Μήπως γνωρίζεται αν με τα ειδικά σπρει για υψηλες θερμοκρασιες μπορούμε να βάψουμε την πρόσοψη της εντιχοιζομενης ηλεκτρικής κουζίνας?
Last reply by Sofi1i, -
- 1 follower
- 14 replies
- 23.5k views
Εχω μια απορια σχετικα με τα προγραμματα στο πλυντηριο. Εχω ενα 5κιλο. Διαβασα τις οδηγιες χρησης και δεν καταλαβαινω γιατι ενω στα βαμβακερα γραφει μεγιστο βαρος ρουχων 5 κιλα, στα συνθετικα γραφει 3 κιλα, στα ευαισθητα και στα μαλλινα 2 κιλα. Και σε καινουρια 8κιλα πλυντηρια που κοιτουσα και σε κεινα παλι γινεται διαχωρισμος του βαρους που μπορει να βαλει καποιος αναλογα το προγραμμα. Ξερει κανεις γιατι? Δηλαδη αν βαλω 5 κιλα στο προγραμμα των συνθετικων αντι για 3 που γραφουν οι οδηγιες, τι θα γινει? Δε θα ριξει αρκετο νερο το πλυντηριο ή δεν θα αντεξει το βαρος? Και αυτο το γραφουν για το καλο των ρουχων η του πλυντηριου? Εσεις τι κανετε? Αναλογα το προγραμμα βαζ…
Last reply by ninaki80, -
- 3 followers
- 16 replies
- 4.5k views
Πήρα με μεγάλη χαρά στεγνωτήριο εδώ και κάποιους μήνες αλλά δυστυχώς έχω προσεξει ότι κάποια ρουχα μπαίνουν... Έχω δοκιμάσει διαφορά προγράμματα δεν μπορώ να καταλάβω πως αλλιώς να το φτιάξω. Δοκίμασα μια φορά με κρυο αέρα αλλά βγήκαν νωπά. Τη θερμοκρασία δεν μπορώ να τη ρυθμισω δεν υπάρχει στις επιλογές. Το εγχειρίδιο μου φαίνεται έλλειπες αυτές τις αποριςς δεν μπορώ να τις λυσω. Έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω? Επίσης μετά λυπης μου διαπιστώνω ότι τα πιο πολλα ρουχα που έχω δεν πρεπει να μπαίνουν στεγνωτήριο, βέβαια εγώ τόσο καιρό τα βάζω όλα αλλά κάποια μου καναν τρομερή εντυπωση.. Έλεγα πως εγώ παχυνα η τα παιδια μου μεγάλωσαν απότομα. Τίποτα από αυτά α…
Last reply by diane2020, -
- 3 followers
- 93 replies
- 11.8k views
Σκέφτομαι να αγοράσω σκούπα ρομπότ. Έχει κάποια από σας? Κ αν ναι ποια? Μείνατε γενικά ευχαριστημένες? Είναι καλύτερα οι απλές οι αυτές που κάνουν κ σφουγγάρισμα. Έχω δει καλές κριτικές για την Xiaomi Mi Robot. Την έχει κάποια? Θέλω να περνάει κ από χαλιά.. Κ σε τιμή γύρω στα 300..
Last reply by Yovanna, -
- 3 followers
- 8 replies
- 1.6k views
Καλημέρα σας, έχει προκύψει ανάγκη για αγορά ενός μικρού πλυντηρίου ρούχων για το εξοχικό μας. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει παροχή για το νερό. Βρήκα κάτι μικρά στο ιντερνετ, χωρητικότητας 3 λίτρων, αξίας 50-60 €, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύχρηστα εάν έχεις να πλύνεις σεντόνια και πετσέτες. Έχετε κάτι να μου προτείνετε (και με π.μ. ?) Σας ευχαριστώ πολύ.
Last reply by annoulen, -
- 3 followers
- 10 replies
- 1.6k views
Καλησπερα σας. Πριν 8 χρονια αγορασαμε απο την νεοσετ ενα στρωμα για διπλο κρεβάτι το οποιο ειναι με αφρο μνημης. Πολυ μαλακο και παιρνει υποτιθεται το σχημα του σωματος. Μετα απο καποια φαση καταλαβα οτι ξυπνουσα με πονους στην μεση και στην πλατη. Κανει μια λακουβα στη πλευρα που κοιμομαστε και πιεζεται η μεση μου ειδικα οταν κοιμαμαι μπρουμυτα. Καιμηθηκα λιγες μερες στου γιου μου το κρεβατι το οποιο ειναι προς το σκληρο το στρωμα και αισθανθηκα την μεση μου να υποστηρίζεται και ξυπνουσα πολυ πιο καλα. Το θέμα ειναι οτι θελω να το αλλαξω αλλα ο συζυγος δεν μπορει να κοιμηθει σε αλλο στρωμα. Τον βολευει πολυ αυτο που ηδη εχουμε. Τι θα μπορουσα να κάνω ρε παιδια... Εχω απ…
Last reply by Gummy Bear, -
- 4 replies
- 1.3k views
Ψάχνω μια πολυθρόνα που να ανοίγει σε μονό κρεβάτι που το στρώμα να έχει ελατήρια να μην ειναι δηλαδή αφρός ή ράντσο κλπ. Το ικέα έχει μόνο με αφρό. Έχει δεί ή ξέρει κανένας εταιρεία που να έχει τέτοιο , γιατί ψάχνω ψάχνω και δεν έχω βρεί κάτι!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last reply by Deena, -
- 1 reply
- 1.2k views
Γειά σας σε όλους/ες!!! επειδή κάνω μια έρευνα αγοράς σχετικά με φούρνους εντοιχιζόμενους, θα ήθελα την βοήθειά σας! Είμαι ανάμεσα σε electrolux και Neff. Ok Neff όλοι μου λένε και αυτούς συνήθως προτείνουν και οι πωλητές, όμως έχει κάποιος εμπειρία από Electrolux? Για τις μέρες μας είναι πιο οικονομικός, και σε προγράμματα και κατασκευή φαίνεται σχετικά ίδιος με Neff.
Last reply by belleblue, -
- 8 replies
- 8.8k views
Κοριτσια εχετε υποψη σας κεραμικα τηγανια καλης ποιοτητας και ανθεκτικα ? Οσα εχω αγορασει δεν εχουν αντεξει για μεγαλο διαστημα. Η επιστρωση τους φθειρεται και κολλαει το φαγητο. Κατι cerafit, αν θυμαμαι καλα, που η διαφημιση τους στην τηλεοραση κραταει μιση ωρα τα εχετε δοκιμασει?
Last reply by ΑΡΓΚ, -
- 0 replies
- 1.2k views
ειχα το πληντυριο ρουχων zanussi zwf385 το οποιο εκει που επλενε σταματισε.το πληκτρολογιο του δεν αναβει.ρωτησαμε τεχνικους,καποιο ειπαν πως ειναι η πλακετα,καποιο πως ειναι η ασφαλεια,καποιο πως ειναι η αντισταση(δεν νομιζω γιατι θα επεφτε η ασφαλεια). Εχει καπιο μελος της κοινοτητας παρομοιο πληντυριο,με το ιδιο προβλημα;αν ναι τι εκανε; Η,καπιο μελος,που γνωριζει να μου πει τι να κοιταξω( αν εχει ασφαλεια,που την εχει); Αγορασα νεο πλντυριο,διοτι η επισκευη της πλακετας,ηταν ιση με την ασγορα νεου πληντυριου( που ειναι στην εγκυηση) Otto wmo508.το προβλημα ειναι πως αν βαλω 2,5 κιλα θελει 1:45 να τα πληνει.αν ειναι 3 κιλα και πνω ,θελει 3:30ωρες να τα π…
Last reply by fm344, -
- 8 replies
- 5.9k views
ειμαστε παταταδες....τι να κανουμε! θελω να μου συστησετε μια καλη φριτεζα απ αυτες που γυρναει ο καδος οχι στατικη ειδα στο e bay αυτη με τη μια κουταλια λαδι πρωτον πανακριβη 300+ Ε και δεν ξερω αν ειναι νοστιμες οι πατατουλες....ειδα και μια εκπομπη προχτες που ελεγε οτι θελει αρκετο λαδι η πατατα γιατι εχει καρκινογονες ουσιες που αν δε βαλεις αρκετο λαδι γινονται περισσοτερες.... σκεφτηκα αυτη που βγαζει το λαδι απ το πλαι, αλλα η ξαδερφη μου λεει θελει εναμιση λιτρο λαδι τη φορα..... θελει τοσο πολυ ρε παιδια???? θα ηθελα να μου πειτε ποια εχετε και ποσο ευχαριστημενες ειστε, γιατι δε ζουμε χωρις πατατες!!! και επισης, μονο πατατες κανετε? δηλαδη αν βαλεις ενα σν…
Last reply by manoulina, -
- 5 replies
- 3.1k views
Γεια σε όλους! Είδα μια ηλεκτρικη μηχανη γιαουρτιου σε οικονομική τιμη κ σκεφτηκα γιατι να μην την παρω και να μη ξοδευω αγοράζοντας το γιαούρτι καθε κεσεδάκι 1 ευρω- (τρωμε ολοι προβειο/κατσικίσιο) οπότε ήθελα να ακούσω εντυπώσεις εαν εχει χρησιμοποιήσει κανείς! βεβαια φρέσκο γάλα κατσικίσιο που θ βρω δεν ξέρω, είναι όμως μια σκέψη!
Last reply by belleblue, -
- 1 follower
- 9 replies
- 7.5k views
Το πλυντήριο μου μάλλον χάλασε και έχω αρχίσει να σκέφτομαι την αγορα καινουργιου.Ενδιαφερομαι για 8κιλο οικονομικό εσείς κοριτσια ποιο έχετε να προτεινετε;
Last reply by ΑΡΓΚ, -
ΨΥΓΕΙΟ smeg
by Olg@- 23 replies
- 43.9k views
Ηθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς smeg ψυγείο ώστε να μου πει τις εντυπώσεις του. Εκτός απο την ακαταμάχητη εμφάνισή τους, ειναι στην πράξη λειτουργικά;;; Αξίζουν τα λεφτά τους;;; Κάπου διάβασα οτι δεν εχουν την τεχνολογία non frost ... ειναι δυνατόν τόσο ακριβό ψυγείο και να χρειαζεται συχνά απόψυξη;;; Γενικά ψάχνω ψυγείο σε κόκκινο ή κίτρινο χρώμα ... Εκτός απο τα smeg όμως δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά ... γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και κάτι άλλο;;;
Last reply by Cacao, -
- 1 reply
- 1.8k views
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Μετά από πολλά χρόνια (30) με ένα Miele, παρέδωσε πνεύμα και αποφάσισα να πάρω ένα πλυντήριο στεγνωτήριο Bosch, όχι για μένα, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου... Ναι μεν έχει όλα τα μπλιμπλίκια, δουλεύει καλά κλπ αλλά επειδή έχει αυτές τις οθόνες αφής δεν έχει κάτι που θεωρούσα αυτονόητο: να δουλεύει το ίδιο πρόγραμμα συνέχεια, δηλ να βάζεις μια φορά τις ρυθμίσεις (40 βαθμούς), να πατάς Play και να πλέει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό;
Last reply by vvassoula, -
- 27 replies
- 33.1k views
Καλησπέρα σε όλους. Απευθύνομαι κυρίως στις χρήστες κεραμικής κουζίνας να μου πούνε τη γνώμη τους, μιας και πρόκειται να αγοράσω καινούρια και μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την κλασική με εμαγιέ μάτια. Κυρίως ποιες είναι οι διαφορές σαν χρήση, μεταξύ της κουζίνας με κεραμικές εστίες απο αυτές με εμαγιέ. Απ τη στιγμή που η διαφορά τους είναι γύρω στα 150 Ε να δω αν αξίζει το κόστος η κεραμική. Λένε για παράδειγμα οτι κάνει μεγαλύτερη οικονομία η κεραμική. Εχετε καταλάβει στην πράξη κάτι τέτοιο? Επίσης αν μπορείτε να με συμβουλεύσετε τι άλλο να προσέξω, πχ μερικές γράφουν "με ανακύκλωση αέρα" και όχι απλά αερόθερμο. Επίσης δεν έχουν όλες οι κεραμικές μάτι για μπρίκι. Θέλω…
Last reply by vtgian, -
- 7 replies
- 10.2k views
Γεια σας σε όλες Ήθελα να κάνω μία ερώτηση ως προς το θέμα των κατσαρολών. Εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ κάποιες οικονομικές αντικολλητικές που είχα αγοράσει αλλά έχουν αρχίσει να βγαίνει το χρώμα τους οπότε είναι καιρός να τις πετάξω..και λέω ότι είναι καιρός να αγοράσω μία σειρά καλών κατσαρολών, ένα σετ δηλαδή που θα καλύπτει όλες τις μαγειρικές ανάγκες καθώς και 1, 2 καλά τηγάνια, κι ας είναι και λίγο (όχι πολύ!) τσιμπημένα στην τιμή. Επειδή όμως δεν έχω κάνει καθόλου έρευνα αγοράς, ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να με βοηθήσετε για το τι να προσέξω όταν ψάχνω (π.χ. αντικολλητικά ή ανοξείδωτα κλπ) καθώς και ίσως μάρκες που είναι καλές για αυτές τις ανάγκες. Ευχ…
Last reply by Joandk, -
- 1 reply
- 4.8k views
Χαιρετε κοριτσαρες....εχω πολυ καιρο να μπω στο αγαπημενο μου φορουμ,που πριν χρονια μου κρατουσε συντροφια,στις προσπαθειες μου να γινω μανουλα....Αν και τα μελη εχουν αλλαξει ,ελπιζω να συναντησω και παλι το ευχαριστο και φιλικο κλιμα,που υπηρχε εδω μεσα....αυτη τη φορα,(και αφου εχω ξεπερασει και λυσει πολλα θεματα περι μητροτητας),εχω το εξης θεμα.. ..ΑΓΩΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ,και φυσικα μαζι με το κρεβατόστρωμα και ΑΜΕΣΗ πωληση αυτου που εχουμε τωρα,διοτι πολυ απλα...δεν εχουμε χωρο να το αποθηκευσουμε....κριμα γιατι ειναι πολυ καλο κ γερό κρεβατι,διπλο, απο καρυδιά,μεταλο,και ειναι κ επωνυμο.(σαν καινουργιο ειναι,ουτε ενα σημαδι,ουτε μια γκρατζουνιά,..αφου το εχουμε λιγα …
Last reply by michel, -
θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια σας σε ότι αφορά την επιλογή στρώματος που θέλω να πάρω. Πήγα σήμερα και είδα τα στρώματα της media strom. Μου άρεσε πολύ το prestige. Θα ήθελα πολύ να μάθω αν το έχει καμιά σας και πόσο ευχαριστημένη είναι από τη αγορά αυτή. Επίσης αν έχει καμιά σας το στρώμα latex και τις εντυπώσεις σας για αυτό. Δεκτές και προτάσεις για άλλες μάρκες στρωμάτων που χρησιμοποιήται και είστε ευχαριστημένες. Θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη σας γιατί πραγματικά έχω καταμπερδευτεί και δεν ξέρω τι να επιλέξω.
Last reply by James23, -
- 2 replies
- 6k views
Εχω καταμπερδευτεί. Εχω ανοξείδωτη κατσαρόλα για το φαγητό, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα ήθελα ένα τηγάνι -πχ για να φτιάχνω τηγανίτες. Είχα ένα καλό αντικολλητικό -παλιό, άρα σίγουρα με τεφλόν- το οποίο είχε γδαρθεί και φοβάμαι να το χρησιμοποιώ για το μωρό, λυπάμαι που το έχω ήδη χρησιμοποιήσει κάποιες φορές... Εμαθα ότι τελικά τα ανοξείδωτα είναι τα πιο ακίνδυνα, πήρα λοιπόν ένα τέτοιο, αλλά για τηγανίτες κλπ δεν κάνει. Πήρα και ένα αντικολλητικό λοιπόν. Με ενημέρωσαν -λίγο αργά- φίλες ότι όποιο τηγάνι έχει αλουμίνιο κάνει ανθυγιεινό το φαγητό, και ότι περνάει και μέσα από την επίστρωση η χημική ουσία. Μου πρότειναν μαντεμένιο από τα λιντλ -επειδή αλλιώς είναι …
Last reply by xena, -
- 0 replies
- 5.4k views
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να με συμβουλεύσετε για την αγορά ορισμένων κουζινικών συσκευών. Δεν είμαι μανούλα, φοιτήτρια είμαι, για αυτό ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για την ασχετοσύνη μου και ωμή-βιαστική γραφή μου. Αλλά έχω πολλά τρεξίματα αυτόν το καιρό με τη σχολή και πράγματα που πρέπει να 'τρέξουν' παράλληλα.. Λοιπόν, μπαίνω στο θέμα! Θα κάνω πλήρες αλλαγή των μαγειρικών σκευών του σπιτιού μου, και ψάχνω για σκεύη που να είναι υγιεινά ως προς την κατασκευή τους (έχω ακούσει για τα Teflon, αλλά γενικά δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα για το τι πρέπει να προσέξεις ως προς τα υλικά. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν σκεύη με πολλά και διαφορετικά υλικά στην αγορά που -τα περισσότερ…
Last reply by stranger, -
- 0 replies
- 7.3k views
Καλησπέρα έχει καποια από εσας σκουπα που πλενει χαλια?Μιας και πλησιαζει η εποχη που θα τα μαζεψουμε και θα αρχισουμε να τα πλενουμε σκέφτομαι να παρω μια σαμπουανιερα της hoover.Ακουσα ότι είναι καλη και αρκετα οικονομικη αν αναλογιστεί κανεις τα εξοδα για πλυσιμο εξω.Εγω μεχρι τωρα τα επλενα μονη μου αλλα δεν αντεχω πλεον. Ήθελα την εμπειρια σας από καποια κοπελα που εχει αγορασει καποια αντιστοιχει συσκευή αν αξίζει τα λεφτά και αν κάνει δουλειά!Ευχαριστώ.
Last reply by mybabygirl,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 19,981 views
-
- 2 replies
- 9,369 views
-
- 0 replies
- 7,701 views