Βαφτιστικά
Ρούχα, μέγεθος ρούχων μωρού, μαρτυρικά, σταυρουδάκια, κλπ.
44 topics in this forum
-
- 359 replies
- 187.6k views
ξερετε περιπου ποσο κοστιζει ενας βαφτιστικος σταυρος?μια μεση τιμη?
Last reply by fotini1606, -
Διαφημίσεις
-
Μιας και βρήκα τα πάντα για την βάπτιση μας μέσω internet - και με βόλεψε πολύ, γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο να τρέχω στα μαγαζιά - σκέφτομαι μήπως βρω και κανα φόρεμα για μένα. Μένω στην επαρχία, ξέρετε, οι δυνατόητες επιλογής δεν είναι πάρα πολλές και εγώ είμαι και πολύ δύσκολη περίπτωση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με γκλάμουρ εμφανίσεις. Ξέρετε κανένα καλό σάιτ για ρούχα; Έχει παραγγείλει καμία;
Last reply by tamar, -
- 14 replies
- 1.9k views
Καλημέρα κορίτσια! Σε ένα μήνα βαφτίζω το αγοράκι μου (9 μηνών θα είναι τότε), νονά είναι η αδερφή μου, οπότε επικοινωνούμε και συνεργαζόμαστε για την επιλογή βαφτιστικών. Η δική μου ιδέα είναι να πάρει κάτι χρηστικό που θα μπορεί ο μικρούλης να το φορέσει κάποιες φορές σε μια έξοδο, τα χριστούγεννα πχ που θα είναι οι γιορτές, τα γενέθλιά του, ίσως τον πάμε και στην εκκλησία καμιά φορά. Δεν μου αρέσουν τα μικρομέγαλα με τα σακάκια, τα παπιγιόν και τα φουλάρια που βλέπω παντού. Ο άντρας μου θέλει επίσης κάτι χρηστικό, φυσικά αν τον ρωτούσα θα αγόραζε αθλητική φόρμα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα! Το θέμα είναι οι γιαγιάδες που είναι της φιγούρας και η πεθερά μάλι…
Last reply by Έσπερος, -
- 9 replies
- 21.1k views
γεια σας κοριτσια.ηθελα να σας ρωτησω για βαφτηστικα λιγο πιο μοντερνα ή μαλλον εννοω πιο ιδιαιτερα.ετυχε να δω τα happy hippie και ξετρελλαθηκα.ειναι φοβερα και ξεφευγουν απο τα καθιερωμενα.αλλα απο οτι καταλαβα απο την σελιδα τους πρεπει να ειναι πιο τσιμπημενα στην τιμη.οχι οτι δεν το αξιζουν αλλα στην σημερινη εποχη το σκεφτομαστε διπλα να δωσουμε τοσα χρηματα.υπαρχουν φυσικα ολα αυτα τα μαγαζακια στην αγιου μαρκου στο κεντρο,στην αθηνα αλλα ολα ειναι ιδια.ηθελα να ρωτησω αν ξερετε και καποιο αλλο παραπλησιο μαγαζι σαν το happy hippie με πρωτοτυπες ιδεες λιγο πιο οικονομικα?
Last reply by Litsakiii, -
- 1 reply
- 10.3k views
Καλησπερα σε ολες! Η βαφτιση της μικρης μου εγινε με επιτυχια την Κυριακη!! Λογω του οτι ειχα κοσμο απο επαρχια και δεν ηξερα ποσοι θα ερθουν, μου εμειναν 50τεμ μαρτυρικα μαζι με το μαξιλαρακι. Επίσης, εχω τα τουλια απο τον στολισμο που εκανα. Χρωματα : ροζ παλ, φουξια και βεραμαν.Εχω ετοιμο στολισμο κολυμπηθρας με εχτρα αξεσουαρ μια ξυλινη κορωνα. Οπως και στη βαφτιση του γιου μου , ετσι και τωρα θελω να τα δωσω σε οποια κοπελα τα χρειαζεται.Την προηγουμενη φορα χαρηκα πολύ που δεν πηγαν χαμενα. Επειδη δεν ξερω να ανεβασω φωτο , οποια κοπελα ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυμα για να τα πουμε μεσω e-mail. Μενω Ηλιουπολη / Αθηνα για να γνωριζεται και την περιοχη.
Last reply by stellaTD, -
- 12 replies
- 10.8k views
καλησπέρα!! θα ήθελα τα φώτα σας όσες μανούλες έχετε βαφτίσει τα παιδάκια σας!! σε λίγους μήνες θα βαφτιστεί το μωράκι μου και σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω σαν δωράκι για τα παιδιά που θα έρθουν στην βάφτιση , μίας και η μπομπονιέρα θα δοθεί μαζί με το προσκλητήριο, έχετε να μου προτείνετε κάτι που να είναι οικονομικό σχετικά, ή εσείς τι κάνατε? ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Last reply by mikouli, -
- 19 replies
- 34.1k views
κορίτσια θα ήθελα τα φώτα σας σε λίγο καιρό θα βαφτίσουμε το δεύτερο μικρό μας και επειδή το έργο της βάπτισης το έχω ξαναδεί με το μεγάλο μου γιο θα ήθελα να καταλήξω σε πιο πρακτικές (και γιατί όχι και οικονομικές) λύσεις. Έχουμε αποφασίσει με τη νονά να πάρουμε ρούχα κανονικά (και όχι βαπτιστικά) γιατί έτσι και αλλιώς δεν μας αρέσει το στυλ γραβάτα/κοστούμι και θεωρώ ότι θα είναι και πιο ευκολοφόρετα! Επίσης όσο αφορά τα λαδόπανα, ήδη πήραμε ένα ζευγάρι πετσέτες ολόλευκες γιατί θεωρώ ότι οι συγκεκριμένες που πήραμε που είναι γνωστής μάρκας λευκών ειδών είναι πιο ποιοτικές από αυτές που κυκλοφορούν στα γνωστά σετ λαδόπανων (και ούτως ή άλλως δεν θέλω κανένα σχέδι…
Last reply by Jocelyn, -
- 3 replies
- 13.1k views
η ξαδερφη μου βαπτιζει το καλοκαιρι τον μπεμπη της στην επαρχια.εχει σκεφτει σαν θεμα τον σνουπυ.σκεφτεται στις μπουμπουνιερες να εχει σαπουνακι αλλα οτι ψαξαμε ειναι λιγακι ακριβουτσικο.ξερει καμια κοπελα εδω Αθηνα που μπορω να βρω κατι σχετικα οικονομικο για σαπουνακια για να την βοηθησω?επισης αν εχετε οποιαδηποτε ιδεα για το θεμα σνουπυ,ειναι παντα ευπροσδεκτη
Last reply by fidel, -
- 8 replies
- 16.7k views
Ο μικρός μας θα βαπτιστεί τέλος Μαϊου και από Μάρτιο μας είπαν πως θα έχουν κυκλοφορήσει στα καταστήματα οι συλλογές με ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βαπτιστικά. Το πρόβλημα είναι πως ο μικρός μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς (έχω τρελαθεί ν' αγοράζω φορμάκια..) και είναι αρκετά ανεπτυγμένος για τους 6,5 μήνες του... Φοβάμαι πως δύσκολα θα πετύχουμε τα μεγέθη των ρούχων αν η παραγγελία γίνει κανα δυο μήνες πριν! Ή θα πλέουν τα ρουχαλάκια ή (ακόμα χειρότερα) δε θα του κάνουν! Θα ήθελα όμως να έχουμε ξεμπερδέψει με το πακέτο της βάφτισης πριν το Πάσχα, γιατί η νονά μας μένει σε άλλη πόλη και δύσκολα θα ξαναέρθει ως τη βάφτιση. Πώς θα αντιμετωπίζατε εσείς το θέμα;
Last reply by Supergirl77, -
- 0 replies
- 16.9k views
Κορίτσια καλημέρα. Προχθές βρήκα ένα site με βαφτιστικα σε εκπτώσεις 50-80% γιατί είναι μαγαζί που κάνει ανακαίνιση. Εγώ θα βαφτίσω ένα κοριτσάκι το Πάσχα και παρήγγειλα ήδη το φορεματάκι από εκεί. Για εσάς στην Αθήνα είναι πιο εύκολα, μπορείτε να πάτε από εκεί.Οποια θέλει π.μ.
Last reply by eirinich, -
- 53 replies
- 36k views
Μετά από πολλές μέρες ψάξιμο, έχω βγάλει τα μάτια μου στο ιντερνετ :confused: κατάληξα σε μερικά φορέμετα για να βάλω στην μπουμπού για να την πάω στην βάφτισή μας. Θα μου πειτε την γνώμη σας για το ποιό σας αρέσει?? Στην αρχή στο 1ο κατέληξα αλλά μετά είδα και τα αλλα και .... http://www.angelasonline.co.uk/babies-0-24-months/baby-girl-0-24-months/baby-girl-dresses/sarah-louise-7802-538 http://www.angelasonline.co.uk/babies-0-24-months/baby-girl-0-24-months/baby-girl-dresses/sarah-louise-dress-7355-298 http://www.angelasonline.co.uk/babies-0-24-months/baby-girl-0-24-months/baby-girl-dresses/sarah-louise-7878-506
Last reply by molgam, -
ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ 1 2
by Agapi6- 34 replies
- 35.8k views
Θα ήθελα τη βοήθειά σας και τη γνώμη σας για τα βαφτιστικά ρούχα. Δεν θέλω να αγοράσουμε για τον μπεμπάκο αυτά τα κλασσικά σετ βάφτισης για αγόρια δηλ. γραβάτες, σακάκια κλπ. Τι αλλο μπορούμε να πάρουμε, πιο απλό και πιο χρήσιμο; Θέλω κάποιο ρούχο που θα το φορέσει πολύ και όχι κάτι που θα φορεθεί μόνο εκείνη την ημέρα. Ευχαριστω!!
Last reply by goody, -
- 8 replies
- 22.2k views
Αυτό το μήνυμα βέβαια αφορά τις καρδιτσιώτισσες νονές κατά βαση... βρήκα πολύ φτηνό πακέτο βάπτισης το οποίο περιέχει τα πάντα εκτός από ρούχα και παπούτσια.κοστίζει 100Ε!όποια θέλει πληροφορίες ας μου πει. Από βδομάδα θα τα παραλάβω και μπορώ να σας δείξω και φωτογραφίες.
Last reply by chistina88, -
- 26 replies
- 45.4k views
Καλησπέρα σας Αντιμετωπίζουμε οι νονοί κι εγώ το εξής πρόβλημα. Λέμε τα βαπτίσουμε τον μικρό μας τον Οκτώβριο που θα είναι 4 μηνών αλλά στα έως τώρα καταστήματα που έχουμε επισκεφθεί δεν υπάρχουν βαπτιστικά παρά μόνον για 7 μηνών και άνω. Γνωρίζει κάποιος από εσάς κάποιο κατάστημα; Σας ευχαριστώ
Last reply by tnd5000, -
- 5 replies
- 22.1k views
Βάπτισα τον γιο μου την προηγούμενη Κυριακή (ούτε 4 μηνών δεν ήταν) και ήθελα να μοιραστώ την επιλογή που έκανα για τα ρούχα του, διότι βλέπω ότι πολλοί γνωστοί μου στριμώχνονται οικονομικά για να πάρουν "σετ"! Λοιπόν, εμείς για λαδόπανα πήραμε λευκό εσωρουχάκι μινερβάκι (ούτως ή άλλως για τόσο μικρό μωρό, εσωρουχάκι θα του φόραγα). Για λαδόπανο κεφαλής ένα λευκό βαμβακερό καπελάκι από H&M, και καπελάκι λευκό καλοκαιρινό. Μπλε παντελονάκι και λευκό πουκαμισάκι σκέτο από DPAM. Είχαμε και ζακετάκι εκρού σκέτο από DPAM, αλλά έκανε ζέστη. Και υπέροχα καλτσάκια λευκά. Χωρίς παπουτσάκια. Τέλος! Το μικρό μου λαδοποντικάκι ήταν πανέμορφο! Επίσης του έκανα κουτί βάπτισης εγώ …
Last reply by sspyr, -
- 9 replies
- 24.4k views
Κοριτσια οποια μπορει να βοηθησει ψαχνω μπομπονιερα κουκουβαγια για την βαπτιση της μικρης μου,εκτος απο τα τσοχινα κουκλακια κ τα σαπουνακια,ψαχνω καιρο κ δεν βρηκα κατι να με ενθουσιασει μηπως εχετε δει κατι;
Last reply by stav, -
- 17 replies
- 20.7k views
καλησπερα σε ολες/ους και καλη χρονια! να χαιρεστε τα παιδακια σας και οσοι ακομα δεν εχουμε ας ειναι φετος η τυχερη μας χρονια! θα σας πω εν συντομια το θεμα μου. με τον συζυγο μου αποφασισαμε να βαφτισουμε το παιδακι ενος φιλου μας. αυτος ειναι μονογονιος με αθλια οικονομικη (αλλα και ψυχολογικη) κατασταση. δεν μας το ζητησε γιατι δεν ηθελε να ζορισει κανεναν με την οικονομικη ευθυνη του νονου αλλα του το προτειναμε εμεις γιατι το μωρο ειναι ηδη 1,5 χρονου αλλα και γιατι θελαμε να κανουμε κατι γι αυτον να χαρει λιγακι. το προβλημα ειναι πως : 1) δεν εχουμε ξαναβαφτισει και δεν ξερουμε για ποια πραγματα πρεπει να μεριμνισουμε, πως ειθιστε να γινονται τα πραγματα κλπ …
Last reply by LA LATINA, -
- 10 replies
- 19.2k views
Καλησπερα μανουλες τι κανετε?το καλοκαιρακι θα βαφτισω τον γιο μου σε ενα εκκλησακι σε λοφο κ λεω σαν θεμα βαπτισης να εχω την ελια πος σας φαινεται?το εχει κανει καμια?η ειναι λιγο βαρυ για βαπτιση?ευχαριστω
Last reply by κοκκινοσκουφίτσα, -
- 39 replies
- 43k views
Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Τον Μάιο θα βαφτίσουμε τον μπέμπη μας και έχουμε αρχίσει και ψάχνουμε για μπομπονιέρες, μαρτυρικά και προσκλητήρια. Ξέρετε πού μπορούμε να τα βρούμε όλα αυτά στην καλύτερη δυνατή τιμή; Μένω Πειραιά, αλλά μπορούμε να πάμε και κάπου στην Αθήνα ή να παραγγείλουμε μέσω internet. Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.
Last reply by supermama, -
- 12 replies
- 25.5k views
Εκτος απο το "Χαμογελο του Παιδιου" υπαρχει αλλος συλλογος που να πουλα μπομπονιερες, προσκλητηρια βαπτισης κτλ;;;;
Last reply by lhelena, -
- 22 replies
- 28.9k views
Κορίτσια γεια σας, η μαμά μιας φίλης έχει βιοτεχνία βαφτιστικών και απευθυνθήκαμε σε αυτήν για τα βαφτιστικά του μωρού χωρίς να πολυψάξουμε γιατί δεν έχουμε χρόνο. Η τιμή για όλο το πακέτο είναι 350 ευρώ. Αυτα είναι πολλά ή λίγα;;;; Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα παπουτσάκια. Μας είπε ότι μας έκανε καλή τιμή λόγω σύστασης
Last reply by supermama, -
- 7 replies
- 35.4k views
τι δωρο να παρω εκτος απο ρουχα μεχρι 150 ευρω για την 6 μηνων ανηψια μου?να ειναι πρωτοτυπο βαπτιση τελος ιουνη εδω δυσκολο να ψωνισω Internet? επειδη εμενα ειναι 20 μηνων της εχω δωσει παρκοκρεβατο περπατουρα καρεκλα φαγητου παρκο ρουχα μαγιο σωσιβιο
Last reply by kisha, -
- 25 replies
- 32.1k views
Τον Μάιο βαφτίζουμε τον μπέμπη και παντρευόμαστε. Με απασχολεί μέρες τώρα το νυφικό που θα φορέσω. Σχέδιο και φυσικά η αγορά του. Καμία πρόταση; Σκέφτομαι να το πάρω από ιντερνετ αλλα με τα jessicabrides που προσπάθησα να επικοινωνήσω τα mail δεν παραδίδονται. Έχει κλείσει;.... Όσον αφορά το σχέδιο σκέφτομαι κάτι όχι φουντωτό, υπερπαραγωγή κατάσταση, αλλά σε πιο φόρεμα για να μην επισκιάσω τη βάφτιση. Καμιά ιδέα για ιντερνετικό μαγαζί;
Last reply by tamar, -
- 59 replies
- 40.2k views
Βαπτίζω ένα κοριτσάκι μιας πολύ καλής μου φίλης τον Σεπτέμβριο. Είχαμε συμφωνήσει να πάμε μαζί για βαπτιστικά και για Σταυρό και όντως πήγαμε πρόσφατα να ρίξουμε μια ματιά. Κατάλαβα ότι θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα και ιδιαίτερο πρόβλημα έχουμε με τον Σταυρό. Αυτούς που θέλει εκείνη, εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου και δεν ξέρω τι να κάνω. Πως να το χειριστώ; Δεν θέλω να παρεξηγηθώ...
Last reply by Maiden1, -
- 1 reply
- 22k views
Καλημέρα σε όλη την παρέα... Στο τέλος Μαίου θα παντρευτούμε και θα βαπτίσουμε το αγοράκι μας. Σκεφτόμαστε να κάνουμε μία μπομπονιέρα απλή και για τα δύο μυστήρια, 3 φύλλα τούλι και 9 κούφετα, δεμένα με κορδονάκι δίχρωμο και να έχουμε για τα πιτσιρικάκια χωνάκια χάρτινα γεμάτα με ζαχαρωτά και smarties. Ξέρει καμιά σας που μπορώ να βρω σακκουλάκια διάφανα για να βάλω τα χωνάκια; Τα χωνάκια πως τα φτιάχνουμε; Καμμια καλύτερη ιδέα;;; Ευχαριστώ πολύ...
Last reply by fonitsa,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 19,832 views
-
- 2 replies
- 9,312 views
-
- 0 replies
- 7,659 views