Μαιευτήρια / Κλινικές
416 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 3 απαντήσεις
- 3,5k εμφανίσεις
Γειά σας , θα ήθελα οποία κοπέλα έχει εμπειρία τοκετού σε κάποιο από αυτά τα μαιευτηρια να μου δώσει πληροφορίες Γτ έχω μπερδευτεί. Μου έχουν προτείνει γιατρούς και για τα δύο και τώρα προσπαθώ να κάνω μια έρευνα που αφορά θέματα του νοσοκομείου. Για παράδειγμα τιμές και κατάσταση δωματίων. Υποστήριξη στο θηλασμό. Αν επιτρέπεται ο πατέρας στην αίθουσα ωδινων και αν με κάποιο τρόπο του επιτρέπουν να είναι παρών στον τοκετό. Και όσες περισσότερες πληροφορίες έχετε εσείς που το έχετε ζήσει Γτ εμένα θα είναι η πρώτη μου γεννα και πιστεύω ότι δεν μπορω να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να πρεπει να μάθω για το μαιευτήριο που θα επιλέξω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Last reply by Lenia16, -
Διαφημίσεις
-
- 1 απάντηση
- 769 εμφανίσεις
Καλησπέρα! Έχει γεννήσει κάποια κοπέλα πρόσφατα στο Ριο να με κατατοπισει λιγο τι πρέπει να κανω για να έχω την επιλογή για επισκληριδιο; Ξέρω ότι υπάρχουν δύο αναισθησιολογοι και πρέπει εσύ να συννενοηθείς μαζί Τους, αλλά πως ακριβώς γίνεται η διαδικασια; Πόσο στοιχίζει; θα έρθει σίγουρα όταν είναι η ωρα;
Last reply by Dust pink, -
- 1 απάντηση
- 1,2k εμφανίσεις
Καλημερα. Γενναει καποια τον αυγουστο στο Γ.Ν.Αλεξανδρας? Με ποιον γιατρο?
Last reply by Συντονιστής Περιεχομένου, -
- 0 απαντήσεις
- 761 εμφανίσεις
Στις 15 Μάη γενναω στο Αττικό το τρίτο μου παιδάκι με καισαρική όπως και τα προηγούμενα....Με παρακολουθούν στα εξωτερικά ιατρεία και μου είπαν ότι θα μου κάνει την καισαρική ο κ.Χρέλιας....Θέλω να μου πείτε τις εμπειρίες σας από καισαρική με αυτόν τον γιατρό...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Last reply by LOYKOYMAKI22, -
- 30 απαντήσεις
- 24,5k εμφανίσεις
Θελω να μαθω αν υπαρχουν μανουλες που καναν φ.τ στο ιπποκρατειο!οχι ομως με γιατρο δικο τους!σε εφημερια εννοω και να μας πουν την εμπειρια τους!ευχαριστω!
Last reply by Τάνια βαρ., -
Γεια σας. Είμαι σχετικά νέα στο φόρουμ, αλλά παρακολουθώ τα θέματα με πολύ ενδιαφέρον. Είμαι μόνο 6μισυ εβδομάδων εγκυος, αλλά ήδη έχει αρχίσει να με απασχολεί το θέμα του τοκετού, από πλευράς οικονομικής αλλά και από πλευράς ασφάλειας περισσότερο. Σκέφτομαι να γεννήσω στο Ιπποκράτειο, έχω κλείσει ραντεβού από βδομάδα να με δει ο Δαυίδ Ρούσσος, που είναι διευθυντής γυναικολογικής πτέρυγας εκεί. Φυσικά θα πάω στο ιατρείο του, αλλά έχω ακούσει ότι μπορεί ο γιατρός να σε βάλει στις λεγόμενες "θέσεις" αν έχεις ασφάλεια δημοσίου. Έχει ανάλογη εμπειρία κάποια από τον συγκεκριμένο γιατρό ή από το Ιπποκράτειο γενικότερα; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας…
Last reply by Τάνια βαρ., -
- 3 απαντήσεις
- 984 εμφανίσεις
Καλησπέρα! Θά ήθελα κάποιες συμβουλές και πληροφορίες σε ότι αφορά τα σημερινά δεδομένα(2018) για τοκετό στο Βέλγιο(Βρυξέλλες). Ο άντρας μου θα εργαστεί εκει και στη μετακόμιση θα βρίσκομαι ήδη στον έβδομο μήνα.Θα ήθελα από όποιον μπορεί να βοηθήσει πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τις διαδικασίες κλπ (λογικά θα με καλύπτει η ασφάλεια του συζύγου μου η οχι και εαν τι καλύπτει συνήθως).Ειμαι αρκετά αγχώμενη Σας ευχάριστώ πάρα πολύ!
Last reply by Lenia16, -
- 25 απαντήσεις
- 8,8k εμφανίσεις
Γεια σε όλους! Θα γεννήσω το δεύετρο παιδάκι μου στο Ιπποκράτειο και θα ήθελα να νοσηλευτώ στα δίκλινα, στις λεγόμενες "θέσεις". Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το κόστος νοσηλείας (για καισαρική τομή και με ασφάλεια ΙΚΑ)?
Last reply by ΑΡΓΚ, -
- 3 απαντήσεις
- 7,7k εμφανίσεις
Κοριτσια καλησπέρα. Είμαι στον 8 εχω διαβήτη κύησης που ελέγχω με διατροφή και λόγω ελαφρώς αυξημενου αμνιακού ο γιατρός μου θα με βάλει για πρόκληση γυρω στα Χριστούγεννα, στις 38 ή 39 εβδομαδες. Πριν δουμε το διαβήτη σκεφτόμουν για δημόσιο αλλά αφού το διεγνωσαν είπα να μείνω στο γιατρό μου και να με ξεγεννήσει αυτός στο Γένεσις Θεσσαλονίκης αφού ξερει και το ιστορικό μου. Έχει γεννήσει κάποια από εσάς το τελευταίο χρόνο εκει? Ξέρω τις τιμές με ΕΟΠΥΥ για φυσιολογικο αλλά υπάρχουν πολλα εξτρα οπως παιδιατρος αναισθησιολογος κάποια αναλώσιμα μωρού (δε ξέρω ποια) και απορώ τελικά τι πληρώνουμε. Σε περίπτωση που χρειαστει θερμοκοιτιδα ή φωτοθεραπεια το μωρο το βαζουν και σε…
Last reply by ΑΡΓΚ, -
- 33 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για το συγκεκριμένο μαιευτήριο ή κάποιο άλλο οικονομικό (όχι 1500) στην Αθήνα, αν έχετε κάποια εμπειρία δική σας ή από φίλη που γέννησε εκεί. Σε δύο εβδομάδες περίπου θα γεννήσω και ακόμα ψαχνόμαστε (είχαμε κάνει πλάνα διαφορετικά που δεν προχώρησαν..) Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Dust pink, -
- 3 απαντήσεις
- 2,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα μέλλουσες μανουλες!!!είμαι έγκυος 11εβδ. 6 ημ.! Ο γιατρός μου(Γιαννακας Παναγιώτης) ήταν στο Έλενα αλλά πλέον είναι ιδιωτικά!του εχω απόλυτη εμπιστοσύνη και με παρακολουθεί αλλά τα λεφτά πολλά για γέννα ιδιωτικά και δεν υπάρχουν!σύντομα η ιστορία μου!προσπαθουσαμε 2.5 χρόνια αλλά τίποτα!βρήκα τον γιατρό μου και μετά απο εξετάσεις εχω θρομβωφιλια, 5 διαφορετικές μεταλλάξεις!τελικά έμεινα έγκυος και τώρα ψάχνω γιατρό στο Έλενα αλλά φοβάμαι λόγω θρομβωφιλιας!έχετε να μου προτείνετε κάποιον;;;
Last reply by rapounzel_rapounzel, -
- 1 απάντηση
- 1,6k εμφανίσεις
Καλημέρα, θα ήθελα τα φώτα σας για τη μαιευτική του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο Κρήτης. Τι θα πρέπει να έχω μαζί μου για το μωρό; Πώς είναι τα επισκεπτήρια (ελπίζω να μην επιτρέπονται πολλά γιατί γεννάω μέσα στο χειμώνα); Σε βοηθάνε στο θηλασμό; Ευχαριστώ Καλή χρονιά σε όλους και όλες
Last reply by Vasilo, -
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια, Μήπως κάποια γνωρίζει τον γυναικολόγο Διακουμάκο στο Αιγάλεω? Πήγα με τις καλύτερες συστάσεις για εξωσωματική αλλά τελικά έμεινα έγκυος φυσιολογικά και σε πρόβλημα που είχα δεν μου φέρθηκε σωστά και σκέφτομαι να τον αλλάξω. Είναι επείγον γιατί έχω ήδη κλείσει το πρώτο τρίμηνο. Ευχαριστώ
Last reply by katsif, -
- 0 απαντήσεις
- 676 εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα! Έχει γεννήσει καμιά σας πρόσφατα στο πανεπιστημιακό Ιωαννίνων να ρωτήσω κάτι?
Last reply by eleni687, -
- 0 απαντήσεις
- 636 εμφανίσεις
Γεία σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποιο καλό γυναικολόγο στην Κύπρο (Λευκωσία) ή κάποια κλινική για εγκυμονούσες. Ευχαριστώ
Last reply by Lousi, -
- 13 απαντήσεις
- 4,1k εμφανίσεις
Παίρνοντας αφορμή από μια πρόσφατη δημοσίευση στο φόρουμ, θα ήθελα να μάθω εμπειρίες απο κοπέλες που γέννησαν στο Αλεξάνδρα με πρόκληση. Μου έχει καρφωθεί τοσους μήνες στο μυαλό ότι ο τοκετός μου έγινε, αναίτια, νωρίτερα από ότι έπρεπε, με τη δικαιολογία ότι ο καρδιοτοκογραφος δεν επιανε κινήσεις του μωρού και εφόσον βρισκόμουν στις 40+1 δεν υπήρχε λόγος να το καθυστερω και να προκαλέσω πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Ξέρω ότι θα μου πείτε τί το ψάχνεις τώρα, τι σημασία έχει, και όντως, στην τελική, δεν έχει κ τόση πολλή, απλά είχα φανταστεί εντελώς διαφορετικά τη διαδικασία που θα έφερνα το μωρό μου στον κόσμο και δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτό το "ψεκαστε σκουπίστε τελειώσατ…
Last reply by ΑΡΓΚ, -
- 71 απαντήσεις
- 53,7k εμφανίσεις
Διάβασα το παρακάτω πρόσφατα, και ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τοκετός Σαν Στο Σπίτι Έχει καμία εμπειρία από φυσικό τοκετό στο Λητώ; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;
Last reply by marlin1, -
- 3 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε ολους! Ψαχνω γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο. Θα ηθελα να μου πειτε γνώμες και εμπειρίες για τον κυριο Ι. ΓΑΖΗ ο οποιος ειναι στο ΕΛΕΝΑ και για τον οποιο διαβαζω καλα λογια αλλα απο αρκετα παλιές αναρτήσεις... Δεκτες κ επιθυμητές προτάσεις, αν εχετε να μου προτείνετε κ καποιον αλλον γιατρό Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Να σημειώσω, πως λογω δουλειάς μπορώ μονο πρωί να επισκέπτομαι γιατρούς
Last reply by vtgian, -
- 5 απαντήσεις
- 6,6k εμφανίσεις
Γεια σε ολες τις εγκυουλες! Βρισκομαι στην 19 εβδομαδα κυησης(δευτερο παιδακι)και οπως και στο πρωτο σκοπευω να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο. Οστωσο δεν ξερω τι ισχυει με τις τιμες φετος.Τι ισχυει για ασφαλισμενους κ μη?
Last reply by Sunshine8, -
- 1 απάντηση
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα μανούλες ! Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το Ασκληπιείον στο Ηράκλειο. Γέννησε κάποια από εσάς πρόσφατα εκεί και ποια η εμπειρία σας; Οικονομικά πόσο σας στοίχισε και όσον αφορά το προσωπικό του μαιευτηρίου πως σας φάνηκε;; Το δωμάτιο; Οι παροχές; .....Ναι, όπως καταλαβαίνετε έχω αγχωθεί λίγο γιατί σε λίγο καιρό θα φέρω στον κόσμο το πρώτο μας μωράκι και δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία. Λοιπόν;;;
Last reply by PREGNANCYMATERNITY, -
- 0 απαντήσεις
- 780 εμφανίσεις
Χαίρεται!! Έχω 3 μήνες στην Κύπρο (Λάρνακα) και μόλις μάθαμε ότι είμαι έγκυος!! Έχω πανικοβληθει λιγάκι... Σίγουρα θα πάμε σε Δημόσιο νοσοκομείο, έχω ακούσει καλά λόγια για το Μακαρειο, λίγο μακριά βέβαια αλλά οκ...θέλω βοήθεια από κοπέλες που γέννησαν Κύπρο. Μπορώ να πηγαίνω κάθε φορά να με παρακολουθούν εκεί ή μπορώ να κάνω επισκέψεις στο νοσοκομείο Λάρνακας αλλά να γεννήσω στο Μακαρειο? Επίσης που μπορώ να κάνω τους μεγάλους υπερηχους όπως αυχενική διαφάνεια, Β επιπέδου και Doppler? Αυτά θέλω να τα κάνω σε ιδιωτικα ιατρεια. Ευχαριστώ!!!!!
Last reply by annoula1987, -
- 26 απαντήσεις
- 5,6k εμφανίσεις
Γειά σας, Έχω φτάσει στην 40η εβδομάδα και πάω προς 41η. Ως τώρα είχα αρνηθεί 2 φορές από τον γιατρό που με παρακολουθούσε στο Έλενα να πάμε για καισαρική. Την πρώτη φορά μου το πρότεινε ενώ ήμουν στην 38η εβδομάδα, και την δεύτερη φορά στην 39η. Δεν υπήρχε σοβαρός ιατρικός λόγος, πέρα του ότι το μωρό δεν είχε πάρει θέση με το κεφάλι κάτω, και την 2η φορά μας είπε οτι υπήρχε μονή περιτύλιξη ομφάλιου λώρου. Εγώ τότε του είπα οτι προτιμώ να περιμένω να συμπληρώσει και τις 39 εβδομάδες και μετά βλέπουμε. Μετά όμως έφυγε διακοπές και για ένα διάστημα πήγαινα μόνη μου στα εξωτερικά και έκανα υπέρηχο και nst. Σήμερα, 2 εβδομάδες μετά την τελευταία μας συνάντηση, του τηλεφώ…
Last reply by Sentir...natureza, -
- 0 απαντήσεις
- 609 εμφανίσεις
Κοριτσια καλησπερα!!! Ειμαι καινουρια στο φορουμ..θα ήθελα την βοήθεια σας!! Ψαχνω γιατρο στο Έλενα. Ακουσα για καποιος κο Καπελη εχει καποια κοπελα να μου προτεινει καποιον γιατρο;;να ειναι υπερ το ΦΤ κ να μη μας κοιταζει σαν ευρω να ειναι πανω απο ολα ανθρωπος. Σας ευχαριστώ! !
Last reply by Αngela, -
ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ
από ΛΚΛΚΛΚΛ- 0 απαντήσεις
- 592 εμφανίσεις
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ???
Last reply by ΛΚΛΚΛΚΛ, -
Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Είμαι καινούργια στο forum...Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι και πρόκειται να γεννήσω στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Όμως έχω κάποιες επιφυλάξεις γιατί πέρυσι με την αδερφή μου σε γνωστότατο μαιευτήριο των Αθηνών κινδυνέψαμε να χάσουμε τον ανηψιό μου λόγω ανευθυνότητας των κατά τα άλλα καλών γιατρών...Φοβάμαι μήπως Εχω κάνει λάθος επιλογή. Ξέρει κάποια αν είναι καλά εκεί;;;;;Και πάλι καλή χρονιά...:-P:-P:razz:
Last reply by Glikoula,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 20.421 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 9.570 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 7.817 εμφανίσεις