Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψαχνω γιατρό σε δημοσιο νοσοκομείο (Γαζής στο Έλενα)

Recommended Posts

Καλησπέρα  σε ολους! Ψαχνω γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο.  Θα ηθελα να μου πειτε γνώμες και εμπειρίες για τον κυριο Ι. ΓΑΖΗ ο οποιος ειναι στο ΕΛΕΝΑ και για τον οποιο διαβαζω καλα λογια αλλα απο αρκετα παλιές αναρτήσεις... 

Δεκτες κ επιθυμητές προτάσεις,  αν εχετε να μου προτείνετε κ καποιον αλλον γιατρό 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Να σημειώσω,  πως λογω δουλειάς μπορώ μονο πρωί  να επισκέπτομαι γιατρούς 

Διαφημίσεις

Εχω γνωστές που από τον κο Παπαδή στο Έλενα εχουν μεινει πολυ ευχαριστημένες. Επισης για τον κο Σούλο στο Έλενα ακούγονται καλά λόγια. Προσωπική εμπειριία δεν έχω, ο δικός μου γιατρός είναι ιδιώτης. Για τον κο Γαζή δεν γνωρίζω κάτι. Εγώ προτιμώ τους σχετικά νέους ανθρώπους και οι  δύο που σου ανέφερα εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Τώρα ο γυναικολόγος ειναι να ταιριάξεις και είναι καθαρά υποκειμενικό  πιστέυω! Καλή επιτυχία.

Τα τηλ του Έλενα που μπορείς να ρωτήσεις τί ώρες δέχονται (τουλάχιστον ο Παπαδής νομίζω δέχεται πρωί) είναι:

(Αν και το πρώτο ραντεβού ίσως να χρειαστεί να το κάνεις απόγευμα, για πρωινό ραντεβού νομίζω κλείνουν με όποιον τύχει, δεν  μπορείς να ζητήσεις ονομαστικά). Καλύτερα όμως πάρε να ρωτήσεις γιατί μπορεί να έχει αλλάξει κάτι.

Γραμματεία Εξ. Ιατρείων (ραντεβού): blank_px.gif 2132051599,2106424068

O Γαζής αν δεν κάνω λάθος δεν είναι πλέον στο Έλενα, νομίζω έχει συνταξιοδοτηθεί. Κατά τα άλλα, ισχύει ό,τι έγραψε η @Sunshine8 

Ραντεβού είναι μόνο τα απογευματινά (στα οποία πληρώνεις). Αν ο γιατρός που θα σε παρακολουθήσει σου πει να πηγαίνεις πρωί να σε βλέπει κατά την εφημερεία του, είναι καθαρά δική του επιλογή.