Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μαιευτήριο ΝΙΚΗ ή άλλο μικρό στην Αθήνα

mirmar

Recommended Posts

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για το συγκεκριμένο μαιευτήριο ή κάποιο άλλο οικονομικό (όχι 1500) στην Αθήνα, αν έχετε κάποια εμπειρία δική σας ή από φίλη που γέννησε εκεί.
Σε δύο εβδομάδες περίπου θα γεννήσω και ακόμα ψαχνόμαστε (είχαμε κάνει πλάνα διαφορετικά που δεν προχώρησαν..)
Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Το συγκεκριμένο μαιευτήριο δεν το ξέρω.Αυτο που ξέρω είναι ότι όλα τα μαιευτήρια έχουν πάνω κάτω τις ίδιες τιμές.Για το τρίκλινο είναι γύρω στα 1700 ευρώ η νοσηλεία είτε φυσιολογικά είτε  καισαρική και είναι μέσα  και  η αμοιβή αναισθησιολογου και  τα φάρμακα .Επισης υπάρχουν και μαιευτηρια που έχουν και 6κλινο όπως το Ιασώ.Ο γιατρός σου που ξεγενναει;

το συγκεκριμένο μαιευτήριο κοστίζει 700 ευρώ το μονοκλινο (+200 ο αναισθησιολόγος αν θες) αρα είναι σαφώς πιο οικονομικό και γιαυτο σκεφτομαι να παω εκει σε σχεση με την πρωτη φορά που γέννησα στο ιασω
Ο γυναικολόγος μου πάει κανονικά στο ιασω και στο ρεα αλλά τωρα συζητάμε εναλλακτικές για μείωση του κόστους...  6κλινο στο ιασω δεν υπάρχει..

Πριν από κάποια χρόνια είχε γεννήσει γνωστή μου στο Ιασώ σε 6κλινο.για τώρα δε γνωρίζω.καλο όμως είναι να αποφασίσεις γιατί πλησιάζει η ημερομηνία και δεν θες να έχεις εκπλήξεις!

mirmar που το βρηκες αυτο το μαιευτηριο? μιλησες μαζι τους? γιατι απο,τι ξερω εχει κλεισει εδω και αρκετα χρονια!!!! με το καλο το μωρακι σου αλλα ναι θα συμφωνησω με τη νινικα, καλο ειναι να αποφασίσεις συντομα γιατί ανα πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινήσει τοκετός στις εβδομαδες που είσαι και καλό ειναι να είσαι προετοιμασμένη. ολα τα ιδιωτικα της αθηνας εχουν πανω κατω τις ιδιες τιμες, εφόσον το θεμα ειναι οικονομικό εγω θα κοίταζα και στα δημόσια, μια χαρά γέννα θα κάνεις και εκεί μπορει να μην υπάρχει πολυτέλεια αλλα υπάρχει ασφαλεια και αυτό ειναι το σηματικότερο

Διαφημίσεις

Αφού από όσο καταλαβαίνω θα πας σε ένα γιατρό στην τύχη πια και δε δεσμεύεσαι από το σε ποιο νοσοκομείο είναι ο μαιευτήρας σου, πήγαινε σε ένα δημόσιο, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα έκτακτο περιστατικό. Ετσι κι αλλιώς, ό,τι άλλο και να επιλέξεις, να βρεις γιατρό που να σε αναλάβει συγκεκριμένα δεν νομίζω να γίνεται εδώ που έφτασες.

έχω ήδη το γιατρό μου και θα γεννήσω προγραμματισμένα με πρόκληση κορίτσια.. Για να κάνω μία σύντομη ανασκόπηση του θέματος μένω σε νησί το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα στο Ιασώ με το γιατρό μου από εδώ, αυτή τη φορά σκόπευα να γεννήσω σε δημόσιο και είχα βρει γιατρό εκεί για τη γέννα αλλά την περασμένη εβδομάδα μία μαία του νοσοκομείου μου εμπιστεύτηκε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός του δημοσίου κάνει καισαρικές με μεγάλη ευκολία οπότε αυτό το πλάνο ναυάγησε. Με συμβούλεψε να μην πάω στην εφημερία και όποιος μου τύχει γιατί κυκλοφορούν και διάφοροι όχι καλοί και μου είπε ότι σε αυτή τη βδομάδα δεν αναλαμβάνουν οι γιατροί. Το θέμα είναι ότι από δω που είμαι εκ των πραγμάτων δε μπορώ να πάρω σβάρνα τα νοσοκομεία και να παρακαλάω γιατρούς να με αναλάβουν. Άρα με βλέπω να καταλήγω στο Ιασώ πάλι, απλά θα θελα να βρω οικονομικότερη λύση....

Το μαιευτήριο το έβλεπα για χρόνια περνώντας από την περιοχή και πήρα τηλέφωνο όπου έμαθα για τιμές κτλ. Επίσης βάζοντας στο facebook το όνομα της κλινικής εντόπισα μία  κοπέλα η οποία γέννησε εκεί με καισαρική πέρυσι και μου είπε ότι έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Έγραψα εδώ μήπως βρω και καμία άλλη αλλά χλωμό το βλέπω τελικά..

Εγω στη θεση σου θα πηγαινα σε δημοσιο... Ποια η διαφορά δηλαδή του να πας σε γιατρο εφημεριας δημοσιου νοσοκομείου (που εχει και περισσότερη εμπειρία) με το να πας σε οποιον λαχει σε ιδιωτικο? Προσωπικά,  εχω εργαστει χρονια σε μεγαλο ιδιωτικό,  αλλα θα γεννησω με τα χιλια σε δημοσιο.. Τς εμπιστεύομαι πολυ περισσότερο 

Διαφημίσεις

Καταλαβαινω απολυτα την ανησυχια σου για αυτο που σου ειπε η μαια. Προσωπικα, θα προτιμουσα να παω σε καποιο δημοσιο που εχει καλες κριτικες (πχ το Ελενα) παρα να εμπιστευτω εναν ιδιωτη που δεν γνωριζω και που μπορει να με οδηγησει κι αυτος σε καισαρικη για την ευκολια του.

κορίτσια μου ευχαριστώ για τις γνώμες, αν πάω σε ιδιωτικό μεγάλο ή μικρό θα πάω με το γιατρό μου που με ξεγέννησε και την άλλη φορά, που τον εμπιστεύομαι σε σχέση με έναν γιατρό εφημερίας που δεν ξέρω ποιος θα μου κάτσει.. Γιαυτό και θα πάω με πρόκληση, για να μπορεί να ναι και ο γιατρός μου εκεί, ο οποίος δε μπορεί φυσικά να ρθει στην Αθηνα και να περιμένει ποτε θα μου σπάσουν τα νερά (!). Άρα ή ιδιωτικό με πρόκληση ή αφήνω το γιατρό μου και πάω σε δημόσιο σε όποιον τύχω που μπορεί να με οδηγήσει και σε αναίτια καισαρική. Γιαυτό λέω να προτιμήσω την πρόκληση.
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις, το ερώτημα για το μαιευτήριο Νικη δε λύθηκε άρα σαν να μην έχει πάει καμία πια εκεί!! Για Ιασώ με βλέπω, τα κλασικά εικονογραφημένα, που δεν ξετρελάθηκα κιόλας την περασμένη φορά..

πρίν από 40 λεπτά , mirmar είπε:

κορίτσια μου ευχαριστώ για τις γνώμες, αν πάω σε ιδιωτικό μεγάλο ή μικρό θα πάω με το γιατρό μου που με ξεγέννησε και την άλλη φορά, που τον εμπιστεύομαι σε σχέση με έναν γιατρό εφημερίας που δεν ξέρω ποιος θα μου κάτσει.. Γιαυτό και θα πάω με πρόκληση, για να μπορεί να ναι και ο γιατρός μου εκεί, ο οποίος δε μπορεί φυσικά να ρθει στην Αθηνα και να περιμένει ποτε θα μου σπάσουν τα νερά (!). Άρα ή ιδιωτικό με πρόκληση ή αφήνω το γιατρό μου και πάω σε δημόσιο σε όποιον τύχω που μπορεί να με οδηγήσει και σε αναίτια καισαρική. Γιαυτό λέω να προτιμήσω την πρόκληση.
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις, το ερώτημα για το μαιευτήριο Νικη δε λύθηκε άρα σαν να μην έχει πάει καμία πια εκεί!! Για Ιασώ με βλέπω, τα κλασικά εικονογραφημένα, που δεν ξετρελάθηκα κιόλας την περασμένη φορά..

Εισαι σιγουρη οτι γινεται αυτο που λες; Ο γιατρος συνεργαζεται με συγκεκριμενα νοσοκομεια. Δεν μπαινει σε οποιο νοσοκομειο θες να σε ξεγεννησει με μια αγνωστη σε αυτον ομαδα, ουτε φανταζομαι οτι η διοικηση ενος νοσοκομειου αφηνει τον οποιονδηποτε να μπει μεσα, ποιος εχει την ευθυνη για ο,τι συμβει μετα; Βεβαια αν εχεις γιατρο απο επαρχια που ξεγεννα Αθηνα, η μια απο τις 2 του δραστηριοτηες νομιζω οτι ετσι κι αλλιως ειναι παρανομη, αφου μπορει να ανηκει σε ενα μονο ιατρικο συλλογο, οποτε δεν ασκει την ιατρικη οπου θελει. Λιγο περιεργα ολα αυτα αν σου τα λεει ο γιατρος σου. 

Εγώ δεν κατάλαβα το εξής: Ο λόγος που πηγαίνεις με πρόκληση είναι ότι μένεις σε νησί όπου νοσοκομείο δεν υπάρχει και βάζεις προγραμματισμένο για θέμα μεταφοράς και διαμονής;Στην πρώτη σου εγκυμοσύνης έκανες Φ.Τ.?Σε ποια εβδομάδα βρίσκεσαι?

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, mirmar είπε:

Eγω παντως δεν θα εμπιστευομουν γιατρο που δεχεται την προκληση για να ειναι εκει την μια μερα. Ειναι η ιδια λογικη με το κανω προκληση γιατι εχουν ερθει οι συγγενεις απ΄την Γερμανια και δεν θα δουν αλλιως το μωρο γιατι σε 2 μερες γυρνανε. Κανοντας προκληση για τετοιους (ασημαντους κατ'εμε) λογους, σημαινει οτι δεν λαμβανουμε υποψην την σημαντικοτητα του να αποφασισει το μωρο ποτε θα αφησει τον κοσμο της μητρας οταν ειναι ετοιμο. Αφου δεν θα ηθελε ο γιατρος μου να ειναι μαζι μου τις μερες που περιμενω να γεννησω (1-2 εβδομαδες; ), θα προτιμουσα να παω σε δημοσιο που εχει καλο ονομα (και αρα λιγοτερες πιθανοτητες για αναιτια καισαρικη), παρα να κανω προκληση.

Επεξεργάστηκαν by Sentir...natureza

πρίν από 42 λεπτά , mama16 είπε:

Γιατί σε όποιο ιδιωτικό νοσοκομείο να γεννήσεις γίνεται να έρθει ο γιατρός σ?? Δεν το είχα ξανά ακούσει αυτό.. Ισχύει όντως??

Όχι...οι νοσοκομειακοί (δημόσιοι) μόνο στο νοσοκομείο και οι ιδιώτες σε ιδιωτικα .Δεν έχει δικαίωμα ο ιδιωτης να παραβρίσκεται στο δημόσιο.

Πρόκληση γίνεται απ' όσα γνωρίζω όταν παρέλθει η πητ οπότε μητέρα κ έμβρυο βρίσκονται θεωρητικά σε κίνδυνο. Καρδιοτογραφηματα πχ που κανείς?

κοιτάξτε, δε θέλω να γεννήσω στο νοσοκομείο του νησιού γιατί έχουν γίνει πολλά και δεν το εμπιστευόμαστε με τον άντρα μου. Επίσης αν συμβεί το οτιδήποτε θα πρέπει να περιμένω αεροδιακομιδή πράγμα που δε θέλω ούτε να το διανοηθώ. Παράλληλα οι οικογένειες μαςκαι οι περισσότεροι φίλοι μας ζουν στην Αθήνα και συμμερίζομαι τη λαχτάρα τους να δουν το μωράκι. Δεν τρελαίνομαι στην ιδέα να γεννήσω εδώ ΜΟΝΗ μου, και ποιός θα κρατάει το πρώτο μας παιδάκι όσο είμαστε στο νοσοκομείο? Σας λέω δε γίνεται.

Καρδιοτοκογραφήματα κάνω στο γιατρό μου, ο οποίος παρακολουθώντας βλέπει πόσο κοντά είναι ο τοκετός και θα με πάει με πρόκληση όταν είναι σχετικώς έτοιμη η κατάσταση άρα μειώνονται οι πιθανότητες για καισαρική. Επίσης αφού πέτυχε την πρώτη φορά η πρόκληση και ο τράχηλος έχει ήδη ανοίξει μία φορά είναι πιο πιθανό να λειτουργήσει και να γεννήσω φυσιολογικά. Τι να γίνει? Μακάρι να μένα στην Αθήνα (μόνο κάτι τέτοιες στιγμές την αναπολώ) και να χα όλα τα νοσοκομεία και όλους τους γιατρούς στα πόδια μου. Εδώ ή πας στο νοσοκομείο ή πας σε έναν από τους 3 ιδιώτες γιατρούς που ξεγεννάνε εκτός νησιού προγραμματισμένα αφού αλλιώς δεν προλαβαίνουν να ναι εκεί στον τοκετό. Αν του το ζητήσεις να ναι στην Αθήνα 2 εβδομάδες πιθανόν να μπορούσε αλλά πόσο θα σε χρέωνε να κλείσει το ιατρείο και να νοικιάζει ξενοδοχείο για  2 εβδομάδες? Δεν έχουμε τόσα χρήματα.

Επίσης δεν σας έχω αναφέρει ότι είχα θέμα χαλαρού - κοντού τραχήλου και στις 2 εγκυμοσύνες και έχω κάνει περίδεση για δεύτερη φορά άρα δε θεωρώ ότι ο τράχηλος θα αντισταθεί τόσο πολύ εκείνη την ώρα!
Το δημόσιο εφημερεύον σας το λέω το σκεφτόμουν και γω σαν επιλογή μέχρι που μίλησα με αυτή τη μαία που είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού και μου πρότεινε μέχρι και αυτή να γεννήσω με πρόκληση από το να πάω με όποιον κάτσει που οι πιθανότητες καισαρικής είναι περισσότερες. Σίγουρα αυτή έχει πολύ μεγάλη εμπειρία γιατί δουλεύει 3 χρόνια στο δημόσιο που είναι τώρα και πιο πριν δούλευε και σε άλλο.
Η μαλακία είναι ότι είχα βρει γιατρό σε δημόσιο που υποτίθεται μου τον είχαν συστήσει για καλό και είχα στο μυαλό μου να γεννήσω μαζί του όταν έρθει η ώρα μου αλλά αφού είναι σφάχτης τι να κάνω τώρα? Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Μπήκα στον 9ο. Δεν ξέρω κάποιον άλλο γιατρό φανατικό του φ.τ. να πάω να τον παρακαλάω τώρα να με αναλάβει. Δε θέλω να πάω στην Αθήνα μην ξέροντας με ποιο γιατρό θα γεννήσω, με αγχώνει πολύ.
Σόρυ για την πολυλογία, ελπίζω τώρα να σας λύθηκαν όλες οι απορίες..

πρίν από 7 λεπτά , mirmar είπε:

κοιτάξτε, δε θέλω να γεννήσω στο νοσοκομείο του νησιού γιατί έχουν γίνει πολλά και δεν το εμπιστευόμαστε με τον άντρα μου. Επίσης αν συμβεί το οτιδήποτε θα πρέπει να περιμένω αεροδιακομιδή πράγμα που δε θέλω ούτε να το διανοηθώ. Παράλληλα οι οικογένειες μαςκαι οι περισσότεροι φίλοι μας ζουν στην Αθήνα και συμμερίζομαι τη λαχτάρα τους να δουν το μωράκι. Δεν τρελαίνομαι στην ιδέα να γεννήσω εδώ ΜΟΝΗ μου, και ποιός θα κρατάει το πρώτο μας παιδάκι όσο είμαστε στο νοσοκομείο? Σας λέω δε γίνεται.

Καρδιοτοκογραφήματα κάνω στο γιατρό μου, ο οποίος παρακολουθώντας βλέπει πόσο κοντά είναι ο τοκετός και θα με πάει με πρόκληση όταν είναι σχετικώς έτοιμη η κατάσταση άρα μειώνονται οι πιθανότητες για καισαρική. Επίσης αφού πέτυχε την πρώτη φορά η πρόκληση και ο τράχηλος έχει ήδη ανοίξει μία φορά είναι πιο πιθανό να λειτουργήσει και να γεννήσω φυσιολογικά. Τι να γίνει? Μακάρι να μένα στην Αθήνα (μόνο κάτι τέτοιες στιγμές την αναπολώ) και να χα όλα τα νοσοκομεία και όλους τους γιατρούς στα πόδια μου. Εδώ ή πας στο νοσοκομείο ή πας σε έναν από τους 3 ιδιώτες γιατρούς που ξεγεννάνε εκτός νησιού προγραμματισμένα αφού αλλιώς δεν προλαβαίνουν να ναι εκεί στον τοκετό. Αν του το ζητήσεις να ναι στην Αθήνα 2 εβδομάδες πιθανόν να μπορούσε αλλά πόσο θα σε χρέωνε να κλείσει το ιατρείο και να νοικιάζει ξενοδοχείο για  2 εβδομάδες? Δεν έχουμε τόσα χρήματα.

Επίσης δεν σας έχω αναφέρει ότι είχα θέμα χαλαρού - κοντού τραχήλου και στις 2 εγκυμοσύνες και έχω κάνει περίδεση για δεύτερη φορά άρα δε θεωρώ ότι ο τράχηλος θα αντισταθεί τόσο πολύ εκείνη την ώρα!
Το δημόσιο εφημερεύον σας το λέω το σκεφτόμουν και γω σαν επιλογή μέχρι που μίλησα με αυτή τη μαία που είναι πολύ υπέρ του φυσιολογικού και μου πρότεινε μέχρι και αυτή να γεννήσω με πρόκληση από το να πάω με όποιον κάτσει που οι πιθανότητες καισαρικής είναι περισσότερες. Σίγουρα αυτή έχει πολύ μεγάλη εμπειρία γιατί δουλεύει 3 χρόνια στο δημόσιο που είναι τώρα και πιο πριν δούλευε και σε άλλο.
Η μαλακία είναι ότι είχα βρει γιατρό σε δημόσιο που υποτίθεται μου τον είχαν συστήσει για καλό και είχα στο μυαλό μου να γεννήσω μαζί του όταν έρθει η ώρα μου αλλά αφού είναι σφάχτης τι να κάνω τώρα? Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Μπήκα στον 9ο. Δεν ξέρω κάποιον άλλο γιατρό φανατικό του φ.τ. να πάω να τον παρακαλάω τώρα να με αναλάβει. Δε θέλω να πάω στην Αθήνα μην ξέροντας με ποιο γιατρό θα γεννήσω, με αγχώνει πολύ.
Σόρυ για την πολυλογία, ελπίζω τώρα να σας λύθηκαν όλες οι απορίες..

Απ τη στιγμή που έχεις αποφασίσει να κάνεις κάτι τέτοιο ότι κ να σ λέει ο καθένας από μας δεν έχει σημασία. Αφού σε όποιο ιδιωτικό κ να πας μπορεί να έρθει ο γιατρός σ οποιο κ να διαλέξεις το ίδιο είναι, αφού θα ξέρεις τον γιατρό που θα σε ξεγεννησει. Οπότε ας πας κανονικά στο μαιευτήριο Νικη που είναι πιο φθηνό.. Στην ουσία μόνο το φαγητό κ το κρεβάτι θα σ δίνουν εκεί. Απλά καλό θα ήταν να ψαξεις κ παιδίατρο ή γενικά το προσωπικό που έχουν εκεί για να ξέρεις ότι κ το μωρό σ θα είναι σε καλά χέρια!

Απορια, τα μικρα ιδιωτικα μαιευτηρια ειναι πληρως εξοπλισμενα? Εγω θα φοβουμουν  πολυ. Επισης ποσο σιγουρο ειναι οτι ενας ιδιωτης γιατρος μπορει να ξεγεννήσει οπου θελει? Λογικα ο ιδιωτης γιατρος ανηκει σε συγκεκριμενα μαιευτηρια και ετσι γινεται η επιλογη. 

2 ώρες πρίν, ZWH είπε:

Απορια, τα μικρα ιδιωτικα μαιευτηρια ειναι πληρως εξοπλισμενα? Εγω θα φοβουμουν  πολυ. Επισης ποσο σιγουρο ειναι οτι ενας ιδιωτης γιατρος μπορει να ξεγεννήσει οπου θελει? Λογικα ο ιδιωτης γιατρος ανηκει σε συγκεκριμενα μαιευτηρια και ετσι γινεται η επιλογη. 

Η αλήθεια είναι ότι κ μένα μ έκανε εντύπωση αυτό με το γιατρό αλλά αφού το είπαν 2 κοπέλες ίσως να είναι έτσι.. Βέβαια κραταω τις επιφυλάξεις μου. Όσο για την μικρή κλινική κ αν είναι εξοπλισμένη θέλω να πιστεύω ότι δεν θα διακινδύνευαν την υγεία του οποιοδήποτε..

Συνήθως οι ιδιώτες γιατροί συνεργάζονται με συγκεκριμένα ιδιωτικά θεραπευτήρια και σε παραπέμπουν εκεί ,το γνωρίζω από προσωπική πείρα.Αν ο γιατρός σου είναι συνεργάτης του μαιευτηρίου Νίκη (δεν το γνωρίζω) τότε οκ,αν πάλι το συγκεκριμένο μαιευτήριο είναι "ανοιχτό" σε συνεργασίες τότε πας εκεί μαζί με τον γιατρό σου Αν όμως δεν συνεργάζεται  με το μαιευτήριο τότε δεν μπορείς να  γεννήσεις εκεί  με τον γιατρό  σου,οπότε  δεν έχει νοημα.Αυτο θα σου το πει ο μαιευτήρας σου.Οι παιδίατροι τώρα είναι μια άλλη υπόθεση τα ιδιωτικά συνεργάζονται πάλι με ιδιώτες/ιδιωτη οι οποίοι και αναλαμβάνουν την ευθύνη του νεογνού καθ'όσο παραμένεις στο μαιευτήριο,όταν φύγεις με το καλό εσύ επιλέγεις αν θα πας το παιδί στον ίδιο ή θα αλλάξεις.Προφανως επειδή μένεις στο νησί θα πας σε κάποιον εκεί και όχι Αθηνα .Απο τη στιγμή που έχεις κατασταλάξει σε γιατρό θα κινηθείς με βάση τα δικά του "μπορώ".Για το αν θα κλείσει το ιατρείο του για να πάει Αθήνα και να περιμένει τον τοκετό 2 εβδομάδες ,το θεωρώ απίθανο,καθώς πίσω αφήνουν και άλλους ασθενείς+ το ημερήσιο κέρδος.Βεβαια δεν χανεις κάτι να τον ρωτήσεις! Η πρόκληση τοκετού είναι "λαχείο" υπάρχουν περιπτώσεις που καταλήγει σε καισαρική υπάρχουν όμως και άλλες που εκβαινουν με επιτυχία σε Φ.Τ. Σου εύχομαι μια εύκολη γεννά όπως την θέλεις.

στην περιοχη που μενω εγω  παντως οι ιδιωτες γυναικολογοι που δεν εχουν το ιατρειο τους μεσα στην κλινικη πανε σε οποια κληνικη ζητησει ο πελατης..εαν εχουν το ιατρειο του στη κληνικη αναγκαστικα ξεγεννανε στη συγκεκρημενη κληνικη... οπως σε εμας εδω τον νεογνολογο τον διαλλεγει ο πελατης....!!! σε περιπτωση μονο που ο πελατης δεν εχει κατασταλαξει σε καποιον νεογνολογο καλει η κληνικη εναν να ερθει για την γεννα.....

Δηλαδή πας πιο νωρίς και ενημερώνεις την κλινική ότι θέλω τον τάδε παιδίατρο?και έρχεται? Δεν έχει η οποία κλινική δικό της παιδίατρο για τυχόν έκτακτα περιστατικά?Οι γυναικολόγοι μπορεί να συνεργάζονται με περισσότερες από μία κλινικές και διαλέγει ο πελάτης που θα πάει.Στην δική μου περιοχή ο γυναικολόγος λέει συνεργάζομαι με τη τάδε και τάδε κλινική ,η επιλογή είναι του πελάτη αλλά η κλινική έχει και κάποιο παιδίατρο για την πρώτη εξέταση του παιδιού άσχετα αν εγώ θέλω τον δικό μου που θα παρακολουθεί ανά μήνα το παιδί.Ρωταω γιατί αν πχ συμβεί κάτι οποιαδήποτε ώρα στο μωρό μέσα στην κλινική τι γίνεται? Παίρνω τηλέφωνο τον νεογνολογο μου και περιμενω ποτέ θα έρθει?.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...