Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτοτυπο δωρο για νεογεννητο;

Recommended Posts

Just now, little lamb said:

Μα δεν λέω το αντίθετο από αυτό. Απάντησα στη Yovanna που είπε ότι τα κοσμήματα που της έφερναν ουσιαστικά πήγαν χαμένα και ότι ξενέρωνε (όπως κάθε παιδί προφανώς). Και είπα ότι το παιδί ξενερώνει με οτιδήποτε δεν του αρέσει. Προφανώς και πρέπει να μάθει να εκτιμά κάθε δώρο, αυτό όμως ισχύει και για τα κοσμήματα. Αλλιώς είναι λίγο αντίφαση το "να τα εκτιμάει, μας τα πήρε άνθρωπος που μας αγαπάει, αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα χρηστικά" :-D

Υπάρχουν πολλά δώρα που και μένα θα ευχαριστούσαν, και τους γονείς μου θα βοηθούσαν πχ μπουφάν, παπούτσια, ένα ωραίο πάπλωμα για το κρεβάτι μου, βιβλία, κτλ. Σε πιο μικρά παιδιά που ούτε αυτά θα τους ευχαριστούσαν, μπορείς να πάρεις ένα μικρό παιχνιδάκι και κάτι χρηστικό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το λοιπον έχουμε νέα και problem solved. Πήγα σήμερα, ψώνισα και είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένη για τον θησαυρό μου που έρχεται στην ζωη. Λοιπόν του αγόρασα ενα χρυσό μοτιφ όπου αργότερα μπορεί να το φοράει αν θέλει, είδεμι το κρατάει για ενθύμιο με την ημερομηνία της γέννησης χαραγμένη - θα γεννήσει με καισαρική η κοπέλα - 

Επισης ρώτησα τον κουμπάρο μου - με εκείνον είμαι πιο στενή φίλη κι έχω περισσότερο θάρρος- τι τους λείπει (αλλιώς είχα σκοπό να δώσω και χρήματα) και με τα χίλια ζόρια μου είπε πως λείπει ένα λίκνο καθώς άλλαξαν σπίτι και δε χωράει κανονική κουνια στο δωμάτιο τους. Θα το αγόραζαν λίγο πιο μετά εφόσον αρχικά η μαμά θα κοιμόταν προσωρινά  με το μωρό στο δωμάτιο του μωρού σε μονο κρεβάτι. Οπότε νομίζω θα χαρούν πάρα πολύ με αυτή μου την τοποθέτηση. Πήγα σήμερα κ το παρήγγειλα, αφού πρώτα τους το έδειξα να σιγουρευτώ ότι τους αρέσει. Για το μοτιφ δεν τους είπα αφησα κάτι για έκπληξη. 

Εγκρινετε? Νομίζω έπιασα όλα τα γούστα και ούτε θα παρεξηγηθώ αλλά θα κάνω και το γούστο μου με το χρυσαφικο. Γιατί αυτό είναι δώρο από μένα στο μωράκι μου αυτό!!! Ούτως ή άλλως θα έδινα κάποια χρήματα, οκ μου πήγε κάτι παραπάνω αποσα υπολογιζα, αρκετα παραπάνω τώρα που το σκέφτομαι, το θκατο μου παξιμάδι το επόμενο δίμηνο αλλά αξίζει τον κόπο. Νονά θα γίνω!!! είμαι πολύ χαρούμενη χαλάλι του!! 

Επεξεργάστηκαν by Nefeli2014

Θέλω να πω ότι ο καλεσμένος δεν μπορεί να μαντέψει και τα γούστα κάθε παιδιού, πχ κάποιο άλλο κορίτσι μπορεί να ενθουσιαζοταν με τα δαχτυλιδακια και να ξενερωνε με το παπλωμα! Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα αρέσει και κάτι που δεν θα αρέσει, δεν μπορεί να το ξέρει εκ των προτέρων.

• 2 εβδομάδες μετά...
On ‎3‎/‎5‎/‎2020 at 1:33 AM, Nefeli2014 said:

Το λοιπον έχουμε νέα και problem solved. Πήγα σήμερα, ψώνισα και είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένη για τον θησαυρό μου που έρχεται στην ζωη. Λοιπόν του αγόρασα ενα χρυσό μοτιφ όπου αργότερα μπορεί να το φοράει αν θέλει, είδεμι το κρατάει για ενθύμιο με την ημερομηνία της γέννησης χαραγμένη - θα γεννήσει με καισαρική η κοπέλα - 

Επισης ρώτησα τον κουμπάρο μου - με εκείνον είμαι πιο στενή φίλη κι έχω περισσότερο θάρρος- τι τους λείπει (αλλιώς είχα σκοπό να δώσω και χρήματα) και με τα χίλια ζόρια μου είπε πως λείπει ένα λίκνο καθώς άλλαξαν σπίτι και δε χωράει κανονική κουνια στο δωμάτιο τους. Θα το αγόραζαν λίγο πιο μετά εφόσον αρχικά η μαμά θα κοιμόταν προσωρινά  με το μωρό στο δωμάτιο του μωρού σε μονο κρεβάτι. Οπότε νομίζω θα χαρούν πάρα πολύ με αυτή μου την τοποθέτηση. Πήγα σήμερα κ το παρήγγειλα, αφού πρώτα τους το έδειξα να σιγουρευτώ ότι τους αρέσει. Για το μοτιφ δεν τους είπα αφησα κάτι για έκπληξη. 

Εγκρινετε? Νομίζω έπιασα όλα τα γούστα και ούτε θα παρεξηγηθώ αλλά θα κάνω και το γούστο μου με το χρυσαφικο. Γιατί αυτό είναι δώρο από μένα στο μωράκι μου αυτό!!! Ούτως ή άλλως θα έδινα κάποια χρήματα, οκ μου πήγε κάτι παραπάνω αποσα υπολογιζα, αρκετα παραπάνω τώρα που το σκέφτομαι, το θκατο μου παξιμάδι το επόμενο δίμηνο αλλά αξίζει τον κόπο. Νονά θα γίνω!!! είμαι πολύ χαρούμενη χαλάλι του!! 

Σούπερ ακούγεται! Γιατί καλέ αργούν τόσο να εμφανιστούν τα ποστ σου?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...