Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οικογενειακές διακοπές που;;;

Dragonfly

Recommended Posts

Καλησπέρα!!Εχετε εμπειρίες διακοπών από ορεινή κορινθία και συγκεκριμένα από τρίκαλα κορινθίας η από άλλο μέρος εκείγύρω??Εχετε να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό κατάλυμα για οικογένεια 4 ατομών(2 ενηλικές+2 παιδιά).Ευχαριστώ.

Θέλεις σίγουρα εκεί γύρω; Έχεις συγκεκριμένο λόγο που θέλεις ορεινές διακοπές;

Τα Τρίκαλα Κορινθίας έχουν ωραίες κατασκευές με ξενώνες και ταβέρνες. Και ωραία φύση γύρω. Αυτό. Ούτε πλατεία θυμάμαι να παίζουν τα παιδιά το απόγευμα. Είναι μερος πιο πολυ για ζευγαράκια. Καλά λόγια έχω ακούσει για το Σαλέ των χρωμάτων που είχαν παλιά τουλάχιστον εσωτερικό παιδότοπο. Δεν ξέρω καλά την ευρύτερη περιοχή και μάλιστα καλοκαίρι, αλλά φαντάζομαι απο εκεί μπορείτε να κάνετε εκδρομή προς Στυμφαλία και Λίμνη Δόξα. Δεν είναι πολύ καλός όμως ο δρόμος.

Καλοκαίρι, θα προτιμούσα Καρπενήσι που έχει ωραίους παιδότοπους μέσα στα έλατα, κανα-δυο πισίνες με καφετέρια, αν σου λείψει το υγρό στοιχείο, το Saloon ή κάπως έτσι με διάφορες δραστηριότητες και άπλα, πλατείες και παιδικές χαρές και μερικά χωριά και εκδρομές να κάνεις. Και πάλι όμως μέσα στο καλοκαίρι δεν έχει πολύ τουρισμό. Παιδάκια θα βρείτε αρκετά, γιατί αρκετές εργαζόμενες οικογένειες αφήνουν τα παιδάκια κάποιες μέρες το καλοκαίρι στον παππού, ηλικίες 5-10 ετών.

Επίσης Πήλιο που έχει κοντά το Βόλο και διάφορα παραλιακά χωριά για ουζάκια, αν για κάποιο συγκεκριμένο λόγο δεν σας ενδιαφέρουν οι παραλίες.

Η διαδρομή είναι λίγο πιο κουραστική, σε σχέση με την ορεινή Κορινθία αν είναι αυτό που προβληματίζει. Πάντως εμείς το σπάμε λίγο και κάνουμε σύντομο τουρισμό στην πλατεία στον Άγιο Κωνσταντίνο που έχει παιδική χαρά και σουβλάκια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 173
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θα διακινδύνευα να κλείσω βίλα με παρέα, καθώς συνήθως δεν ταιριάζουν τα ωράριά μας και τα γούστα μας με τους υπόλοιπους... Πολύ δύσκολα θα βρούμε οικογένεια να ταιριάξουμε...

Η εκδοχή με το bungalow είναι πιο πιθανή, καθώς διατηρείς την ανεξαρτησία σου.:P

Αν το σκεφτείς και μέσα στην ίδια οικογένεια υπάρχουν αντικρουόμενες επιθυμίες και στο τέλος κάποιος αποφασίζει έχοντας υπόψη ολονών τις ανάγκες και λέει θα πάμε εκεί και θα κάνουμε αυτό. Σε κάθε οικογένεια κάποιος αναλαμβάνει αυτό το ρόλο.

Μεγαλώνοντας η παρέα, πάλι κάποιος έχει κατά κάποιον τρόπο το πάνω χέρι, αλλά και πάλι, έχει βαρύτητα η γνώμη του "αρχηγού" της άλλης οικογένειας.

Με την άλλη οικογένεια έχουμε πολύ διαφορετικά ωράρια, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κανείς συνέχεια μαζί στο κάτω κάτω. Ξεκινάει η μια οικογένεια και η άλλη φτάνει πχ στην παραλία σε άλλη ώρα. Για αυτό υπάρχουν τα κινητά. Όταν μένεις σε βίλα κιόλας, μένεις σε μέρος που είναι καλύτερο από το σπίτι σου και ακόμα και να είστε περισσότερες ώρες από το αναμενόμενο μέσα στη βίλα, επειδή περιμένεις πχ κάποιον να ετοιμαστεί, δεν πειράζει ιδιαίτερα κανέναν!

Επίσης, καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, βλέπεις ότι ένα τετράκλινο είναι και αυτό στρίμωγμα, σε σχέση με το πώς περνάς τον υπόλοιπο χρόνο σπίτι, οπότε συγκρίνοντας το κοστος σουίτας ή μεγαλούτσικου παραθεριστικού διαμερίσματος, με ένα σπίτι που το μοιράζονται δύο οικογένειες και είναι κατά κανόνα πιο άνετο από τη σουίτα, φαίνεται συμφέρουσα εναλλακτική.

Και βέβαια πριν μείνουμε μαζί είχαμε δει πώς είναι αρχικά σε μονοήμερες, μετά σε ΣΚ, μετά σε κανονικές διακοπές μιας εβδομάδας στο ίδιο ξενοδοχείο και τέλος τολμήσαμε αυτό με το κοινό σπίτι . Δεν το σχεδιάσαμε έτσι, απλά βγήκε να περνάμε καλά. Ούτε και περνάμε το μεγαλυτερο μέρος των διακοπών μας έτσι. Κάποιες φορές όμως έχουμε πετύχει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καταλυμάτων. Δηλαδή χλιδάτο σπίτι εξοχικό κάποιου χλιδάτου που για τον χ λόγο βρέθηκε διαθέσιμο σε καλή τιμή.

Να πω και κάτι άλλο. Μάλλον ήμασταν τυχεροί στο θέμα των διακοπών, γιατί έτυχε να έχουμε άλλες οικογένειες που θέλουν έστω μέρος των διακοπών να το περνάμε παρέα. Πλέον τα ίδια τα παιδιά ζητάνε έντονα αυτή την παρέα εκατέρωθεν και αρέσει και στους μεγάλους. Έχουμε συνηθίσει, κατά κάποιον τρόπο. Πάντα κάναμε και μόνοι μας διακοπές, άλλες δύο εβδομάδες.

Στα διαστήματα αυτά, τα παιδιά ξεφεύγανε από το στυλ απασχόλησης που ειχαν όλη την υπόλοιπη χρονιά και στις διακοπές τους όσο δουλευαμε, δηλαδή στα καμπ. Πάλι έπρεπε να ξυπνάνε και να είναι κάπου με έναν μεγάλο να τους λέει τι να κάνουν. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να περνάγαν σούπερ πχ σε ένα κλαμπ διακοπών με αθληματα κτλ, όμως αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαν ακόμα λιγότερο χρόνο να κάνουν αυτά που θέλουν εκείνα. Πχ με τυχαία παιδιά σε μια τυχαία παραλία ή σε μια πλατεία έχει τύχει να ανακαλύψουν παιχνίδια που οι μεγάλοι χαζεύαμε. Αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα και του παιδιού, πραγματικά το ένα μου δυσφορεί με την πολλή οργάνωση και να του λένε τι να κάνει οι ενήλικες ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν πράγματι, απο γνωστούς ακούγοντας, χώροι διακοπών που κοιτάνε να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών και ομαδικότητα και χαρούμενο παιχνίδι και είναι και αυτό μια όμορφη εμπειρία. Το ακούς και από τα ίδια τα παιδιά.

Daenerys_T

Μπες στις ιστοσελίδες των μεγάλων αλυσίδων (για Πελοπόννησο και Κρήτη Grecotel & Aldemar), διάλεξε προορισμό και ξενοδοχείο, βάλε τις ημερομηνίες που προτιμάς και θα δεις τα προσφερόμενα πακέτα και τις τιμές.

Ευχαριστώ, θα κοιτάξω.

Στην πελοποννησο, σας προτεινω στην Κυλληνη τα AI olympia golden beach και aldemar, στη Μανη το Elies, στη Μονεμβασια κοντα (και για εκδρομη Ελαφονησο) τα Alas, Ardamis και Princess Kyniska.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις!!!

Αν το σκεφτείς και μέσα στην ίδια οικογένεια υπάρχουν αντικρουόμενες επιθυμίες και στο τέλος κάποιος αποφασίζει έχοντας υπόψη ολονών τις ανάγκες και λέει θα πάμε εκεί και θα κάνουμε αυτό. Σε κάθε οικογένεια κάποιος αναλαμβάνει αυτό το ρόλο.

.

χχαχα, εγώ είμαι αυτή!!!:P

Πάντως προτιμώ να στριμωχθούμε σε ένα μικρότερο δωμάτιο, αλλά οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και η περιοχή, να έχει όλα τα υπόλοιπα που ψάχνω.

Έχεις δίκιο Αθηνά. Είναι και θέμα χαρακτήρα (και των παιδιών και των μεγάλων). πχ στα δικά μου αρέσει να έχουν πρόγραμμα. Όχι να είναι όλα προγραμματισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αλλά ακολουθούν μια συγκεριμένη ροή πραγμάτων... Κάτι παιδιά φίλων μας δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν... Είχαν τελείως φλου πρόγραμμα, καθυστερούσαν να έρθουν, την ώρα που εκείνοι ερχόντουσαν πχ για μπάνιο εμείς φεύγαμε κτλ. Οπότε δεν μπορούσαμε να συμβαδίσουμε... Είτε εμείς, είτε εκείνοι, καταπιέζονταν...

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο Αθηνά. Είναι και θέμα χαρακτήρα (και των παιδιών και των μεγάλων). πχ στα δικά μου αρέσει να έχουν πρόγραμμα. Όχι να είναι όλα προγραμματισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αλλά ακολουθούν μια συγκεριμένη ροή πραγμάτων... Κάτι παιδιά φίλων μας δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν... Είχαν τελείως φλου πρόγραμμα, καθυστερούσαν να έρθουν, την ώρα που εκείνοι ερχόντουσαν πχ για μπάνιο εμείς φεύγαμε κτλ. Οπότε δεν μπορούσαμε να συμβαδίσουμε... Είτε εμείς, είτε εκείνοι, καταπιέζονταν...

Το αντιμετώπισα και εγώ αυτό πέρσι, αλλά επειδή το περίμενα είχα ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την αρχή. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω το πρόγραμμά τους με τίποτα. Παραλία 13.00 το μεσημέρι, φαγητό 18.00 το απόγευμα, για καφέ/ποτό 23.00 το βράδυ.

Εγώ ως πιο μίζερη και με μικρότερο παιδί, παραλία στις 10.00, φαγητό 14.00, παραλία ή καφέ 19.00, τα παιδιά για ύπνο στις 21.00 και εμείς βεράντα με ποτάκι (γερουσία λέμε:-D). Αλλά περάσαμε τέλεια:wink:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Κι εγω για εκει εκλεισα...επειδή θα πας πρωτη ...κανε μου τη χαρη και ενημερωσε με όταν γυρισεις να ξερω τι να περιμενω.Αχ ελπιζω να περασετε τελεια κι εσεις κι εμεις και να μη κλαιμε τα λεφτα μας...χεχεχε.

Τι μου δίνετε? Τα λεφτά μιας μέρας? χαχα Φυσικά και θα σας ενημερώσω.

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Το αντιμετώπισα και εγώ αυτό πέρσι, αλλά επειδή το περίμενα είχα ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την αρχή. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω το πρόγραμμά τους με τίποτα. Παραλία 13.00 το μεσημέρι, φαγητό 18.00 το απόγευμα, για καφέ/ποτό 23.00 το βράδυ.

Εγώ ως πιο μίζερη και με μικρότερο παιδί, παραλία στις 10.00, φαγητό 14.00, παραλία ή καφέ 19.00, τα παιδιά για ύπνο στις 21.00 και εμείς βεράντα με ποτάκι (γερουσία λέμε:-D). Αλλά περάσαμε τέλεια:wink:

χαχαχ! Θα κάναμε ωραία παρέα εμείς!:P Θα τα χαλάγαμε μόνο στο ποτάκι γιατί θα είχαμε μαζί και τα παιδιά μου καθώς πριν τις 12, χλωμό να πάνε για ύπνο!:mrgreen:

Απ όσο το έψαξα αυτό το διάστημα (και το έψαξα πολύ) τα grecotel είναι ίσως τα πιο οικονομικά all inclusive σε επίπεδο μεγάλων αλυσίδων ξενοδοχείων. Το συγκεκριμένο στη Λακόπετρα, ήταν αυτό που με ενδιέφερε για φέτος και με φρέναραν σχόλια στο διαδίκτυο (εννοείται στις μηχανές εύρεσης οικονομικότερης τιμής) που έκαναν λόγο για την παλιά πτέρυγα. Επίσης είναι πραγματικά all inclusive καθώς έχει μέσα τα πάντα. Αν δεν είχα τον μικρό που ακόμα τρώει αλεσμένα, θα το επέλεγα καθώς συνολικά θα ερχόταν στα ίδια το κόστος διακοπών αν έπρεπε να τρώμε εκτός ξενοδοχείου τα πάντα.

Πρυτάνευσε η λογική, ζυγίσαμε τη βολή μας και τις ανάγκες μας και κλείσαμε στον Άγιο Νικόλαο Αιδηψού, στη Βόρεια Εύβοια. Δεν ήθελα να εξαρτώμαι από τη θάλασσα με μικρά παιδιά, θα βρίσκομαι στην Αθήνα και το αμέσως προηγούμενο διάστημα και η επιλογή αυτή ελπίζω πως θα μας δικαιώσει.

Έχω πάει ως έφηβη, δεν θυμάμαι πολλά. Τώρα επέλεξα άλλη περιοχή όπως αναφέρω παραπάνω. Επίσης δεν έψαχνα ξενοδοχείο αλλά δωμάτιο με εξοπλισμένη κουζίνα, μπροστά στη θάλασσα και με χώρο να παίζουν τα παιδιά.

Βρήκα και έκλεισα αυτό

http://effieshouse.gr/

σε εξαιρετική τιμή για αυτό που βλέπω. Η ιδιοκτήτρια μου έλυσε όλες τις απορίες τηλεφωνικά, το χωριό είναι κοντά, η πόλη της Αιδηψού επίσης και η απόλυτη ησυχία με την ιδιωτική παραλία στα πόδια μας είναι αυτό που χρειαζόμαστε και ας αναγκαζόμαστε να οδηγούμε 2-3 χιλιόμετρα για φαγητό, καφέ, παιδική χαρά κ.λπ.

Κορίτσι τελικά και εγώ εκεί έκλεισα. Έκανα την χαζομάρα και έκλεισα μέσω booking και νομίζω ότι κοστολογήθηκα πιο ακριβά:roll: τώρα μίλησα μαζί της και μου είπε καλύτερη τιμή:oops: Το επισημαίνω προς ενημέρωσή σας!

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Αυτό είναι το σημαντικό πάντως όταν πας διακοπές με παρέα ακόμα και πριν αποκτήσεις παιδιά. Να σέβεσαι το πως θέλει ο καθένας να περάσει τις διακοπές του και να υπάρχει η κατανόηση πως δεν είναι απαραίτητο να είστε αυτοκόλλητοι καθόοοοολη τη διάρκεια των διακοπών. Αν είναι αυτό ξεκαθαρισμένο από την αρχή μια χαρά, αν όχι δύσκολα τα πράγματα, κάποια από τις πλευρές θα καταπιεστεί σίγουρα αν όχι και οι δύο!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Κορίτσι τελικά και εγώ εκεί έκλεισα. Έκανα την χαζομάρα και έκλεισα μέσω booking και νομίζω ότι κοστολογήθηκα πιο ακριβά:roll: τώρα μίλησα μαζί της και μου είπε καλύτερη τιμή:oops: Το επισημαίνω προς ενημέρωσή σας!

Λογικό είναι, παίρνει ποσοστά το booking. Ακύρωσε την κράτηση μέσω booking και κλείσε απευθείας με το κατάλυμα, αφού βεβαιωθείς ότι υπάρχει δωμάτιο πρώτα.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λογικό είναι, παίρνει ποσοστά το booking. Ακύρωσε την κράτηση μέσω booking και κλείσε απευθείας με το κατάλυμα, αφού βεβαιωθείς ότι υπάρχει δωμάτιο πρώτα.

Το έκανα ήδη.... η διαφορά τεράστια..... περίμενα ότι παίρνουν κάποιο ποσοστό άλλα όχι σχεδόν το 50% της τιμής του δωματίου. Η ιδιοκτήτρια ήταν καταπληκτική και ευγενέστατη. Ρώτησα πραγματικά τα πάντα :oops: και με μεγάλη κατανόηση μου απάντησε σε όλα:mrgreen:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Θέλει προσοχή αυτό με τις κρατήσεις. Επίσης, να μην αποκλείετε ξενοδοχεία που δείχνει στο booking ότι δεν έχουν διαθέσιμα δωμάτια τις ημερομηνίες που θέλετε, αν δε μιλήσετε μαζί τους πρώτα. Δε δίνουν όλα τα δωμάτιά τους στο booking οι περισσότεροι.

Θέλει προσοχή αυτό με τις κρατήσεις. Επίσης, να μην αποκλείετε ξενοδοχεία που δείχνει στο booking ότι δεν έχουν διαθέσιμα δωμάτια τις ημερομηνίες που θέλετε, αν δε μιλήσετε μαζί τους πρώτα. Δε δίνουν όλα τα δωμάτιά τους στο booking οι περισσότεροι.

Ακριβώς! Το booking είναι βοηθητικό για τα σχόλια. Οι τιμές είναι πάντα παραπάνω.

Οι κρατήσεις είναι σαφές πότε μπορούν να ακυρωθούν χωρίς χρέωση, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσέξεις.

Και εγώ έχω να πω τα καλύτερα για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της ιδιοκτήτριας!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς! Το booking είναι βοηθητικό για τα σχόλια. Οι τιμές είναι πάντα παραπάνω.

Οι κρατήσεις είναι σαφές πότε μπορούν να ακυρωθούν χωρίς χρέωση, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσέξεις.

Να πω και το άλλο, εγώ πάντα διπλοτσεκάρω τα σχόλια στο tripadvisor, δίνοντας έμφαση σε αυτά που γράφονται από Έλληνες οικογενειάρχες. Δεν έχω χειρότερο από το να ξεκινήσω για καλοκαιρινές διακοπές και να βρεθώ σε θάλασσα κατώτερη από αυτή της πόλης μου, όπως έπαθα στο Sani, που το πλήρωσα και μια περιουσία. :oops: Από τότε έκοψα δια παντός τα ΑΙ...μια φορά ήταν αρκετή για μένα. :lol:

Καλά, τα μικρομεσαία καταλύματα δεν βρίσκονται στο tripadvisor αλλά όντως και εγώ για ΑΙ εκεί κοίταξα τα σχόλια.

Εγώ τις θάλασσες της περιοχής μου δεν τις αλλάζω με τίποτα αλλά μένοντας εκεί δεν βλέπω καμία άλλη περιοχή και είναι κρίμα!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλά, τα μικρομεσαία καταλύματα δεν βρίσκονται στο tripadvisor αλλά όντως και εγώ για ΑΙ εκεί κοίταξα τα σχόλια.

Εγώ τις θάλασσες της περιοχής μου δεν τις αλλάζω με τίποτα αλλά μένοντας εκεί δεν βλέπω καμία άλλη περιοχή και είναι κρίμα!

Αν μείνετε ευχαριστημένοι από τη διαμονή σας, μπορείτε να γράψετε εσείς την εμπειρία σας, για να βοηθήσετε τους άλλους που ψάχνουν! Εγώ το είχα κάνει για τον ξενώνα που είχα μείνει στη Χίο και μου είχε αρέσει πάρα πολύ από κάθε άποψη.

Για ποιες θάλασσες λες;

Μιλάω για τις παραλίες της Ηπείρου (Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα), για την γειτονική Λευκάδα και για τα εξίσου κοντινά νησιά των Παξών και της Κέρκυρας.

εχεις να μας προτεινεις κατι σε αυτες τις περιοχες??εννοω για πρεβεζα - συβοτα....μου προτειναν αυτο http://www.hotel-elina.gr/ εχεις αποψη??

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Αρκετοι μου εχουν πει καλα λογια για το ξενοδοχειο AKS καπου στο πορτο Χελι.Πρεπει να είναι all inclusive και με δραστηριότητες για υτα παιδια.Ομως δεν ξερω τιμες να σου πω ουτε και εχω παει για να σου πω με σιγουρια να είναι καλο η όχι.Ριξε μια ματια να δεις τι τιμες παιζουν.

Αρκετοι μου εχουν πει καλα λογια για το ξενοδοχειο AKS καπου στο πορτο Χελι.Πρεπει να είναι all inclusive και με δραστηριότητες για υτα παιδια.Ομως δεν ξερω τιμες να σου πω ουτε και εχω παει για να σου πω με σιγουρια να είναι καλο η όχι.Ριξε μια ματια να δεις τι τιμες παιζουν.

Ευχαριστώ, αλλά είχα πάει παλιά... Νομίζω τα έχω εξαντλησει όλα τα παρόμοια...:rolleyes:

Σε κανένα κοντινό νησάκι τίποτα;

εχεις να μας προτεινεις κατι σε αυτες τις περιοχες??εννοω για πρεβεζα - συβοτα....μου προτειναν αυτο http://www.hotel-elina.gr/ εχεις αποψη??

Πήγα πρόπερσι που ήμουν γκαστρωμένη!

Τα καλά:

Η εγγύτητα στη θάλασσα.

Ο μπουφές το βράδυ είναι πολύ καλός, κατά τη γνώμη μου.

Φιλικό προσωπικό.

Δε χρεώνουν τις ξαπλώστρες στη θάλασσα.

Τα κακά:

Από εκείνη την πλευρά έχει κυματάκι, αρκετό ενίοτε, δεν ξέρω τι ηλικία έχουν τα πιτσιρίκια σου γι'αυτό το αναφέρω.

Χωρίς ποικιλία το πρωινό και είναι σχεδόν το ίδιο καθημερινά.

Γίνεται της κακομοίρας από κουνούπια.

Στο βεραντάκι ίσα που χωράς.

Μικρά δωμάτια, μικρά μπάνια.

Σεντόνια και πετσέτες μες στην ταλαιπώρια.

Οι εξωτερικοί χώροι ελαφρώς παρατημένοι, και σε συγκεκριμένα σημεία υπάρχει μόνιμα μια οσμή τουαλέτας και φαγητού σε συνδυασμό υπέροχο, μπλιαχ (πω πω είχα κι ένα στομάχι χάλια, τι τα θυμήθηκα τώρα).

Θεωρώ ότι είναι ακριβό γι'αυτά που προσφέρει, αλλά η από κει μεριές που τα παίρνουν από τους Ιταλούς είναι γενικά πιο ακριβές.

Να προτείνω έχω αρκετά. Τοποθεσίες για επίσκεψη, εκδρομές, παραλίες, φαγητό αλλά από διαμονή σε all inclusive δεν έχω εμπειρία στην περιοχή.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...