Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ωχχχχ Αγλαια μια απο τα ιδια κι εγω με τα μαλλια...μαλλον θα παω για εξετασεις και θα σου πω τις τιμες.Να ζητησω και για ψευδαργυρο;

Σαν να μου παραπεφτουν μου φαινεται...

Η αληθεια ειναι πως στην εγυμοσυνη ειχα πολυ χαμηλο σιδηρο και αιματοκριτη αλλά μολις γεννησα τα εκοψα με την μια τα σκευασματα γιατι τα ειχα βαρεθει και γιατι μου πε ο γιατρος οτι θα επανελθουν στα φυσιολογικα σιγα σιγα!!

Ουφ αγχωθηκα τωρα γιατι βλεπω εντονη την αραιωση... :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα

τελικα πηγα δερματολογο ο οποιος μου ειπε οτι χρειαζομαι θεραπεια(μου εγραψε κατι σπρευ κλπ) και ειπε να την ξεκινησω αφου σταματησω το θηλασμο. επισης ειπε οτι οι θεραπειες που ειναι συμβατες ειναι πολυ ηπιες και δεν θα βοηθησουν. αφου και με αυτα που μου εδωσε σε 4 μηνες θα δω αποτελεσμα!!

εγω στο μεταξυ θηλαζω και μεσα στην ημερα τη μικρη οποτε εχει λιγο αυξηθει το γαλα αν και παλι δεν συγκρινεται με αυτο που ειχα. ελπιζω να καλυτερεψει το πραγμα συντομα!

οσο για το σιδηρο που λες Αγλαϊα, το εχω σταματησει-ειχα κανει εξετασεις 2 μηνες μετα τον τοκετο και ηταν οκ- επισης εχω σταματησει και το ασβεστειο. θα κανω παλι εξετασεις συντομα να δω τι συμβαινει.

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας ολες κοριτσια!!

Γράψε μου τη θεραπεία να το δω και να σου πω σίγουρα (όχι την ήπια την άλλη).

Ο ψευδάργυρος είναι επίσης πολύ σημαντικός. Στις κανονικές εξετάσεις αίματος δεν τον εξετάζουν, δεν ξέρω στις βιοχημικές τι γίνεται...

τα σπρευ θα τα φτιαξει ο φαρμακοποιος και θα περιεχουν mometasone sol, axelan, powder estradiol & progesterone. αυτα ειναι τυπωμενα αλλα τα σαμπουαν και το χαπι της βιταμινης τα εχει γραψει τοσο ακαταλαβιστικα που μονο αν δω τα μπουκαλια θα ξερω ποια ειναι :mad: κατι σαν biokap μοιαζει.

για τον ψευδαργυρο θα ρωτησω τη μικροβιολογο.

Σε ευχαριστω!

τα σπρευ θα τα φτιαξει ο φαρμακοποιος και θα περιεχουν mometasone sol, axelan, powder estradiol & progesterone.

το axelan δεν το βρήκα, επιβεβαίωσε ότι είναι αυτό.

τα υπόλοιπα είναι εντελώς συμβατά με το θηλασμό, η εστραδιόλη σε συστήνεται για τις πρώτες 6 εβδομάδες που εδραιώνεται η γαλουχία.

αυτα ειναι τυπωμενα αλλα τα σαμπουαν και το χαπι της βιταμινης τα εχει γραψει τοσο ακαταλαβιστικα που μονο αν δω τα μπουκαλια θα ξερω ποια ειναι :mad: κατι σαν biokap μοιαζει.

πήγαινε στο φαρμακοποιό και ζήτησέ του να σου τα γράψει καθαρά για να το ελέγξω.

Διαφημίσεις

λοιπον, ειναι πραγματι axelan spray 5% και ειναι το κυριο συστατικο (60 γρ ενω τα αλλα περιπου 0,09γρ το καθε ενα) επισης εχει και biotrin lotion. τα σαμπουαν ειναι ενα με πισσα και ενα της BIOKAP και επισης το συμπληρωμα διατροφης ειναι της BIOKAP και περιεχει σεληνιο, ψευδαργυρο, χαλκο, βιταμινες, κονδυλοχορτο, κεχρι, l-cistina, l-metionina.

λοιπον, ειναι πραγματι axelan spray 5% και ειναι το κυριο συστατικο (60 γρ ενω τα αλλα περιπου 0,09γρ το καθε ενα)

το axelan είναι εμπορική ονομασία και όχι συστατικό, το συστατικό είναι minoxidyl και είναι απολύτως ασφαλές

επισης εχει και biotrin lotion. τα σαμπουαν ειναι ενα με πισσα και ενα της BIOKAP και επισης το συμπληρωμα διατροφης ειναι της BIOKAP και περιεχει σεληνιο, ψευδαργυρο, χαλκο, βιταμινες, κονδυλοχορτο, κεχρι, l-cistina, l-metionina.

και αυτά μια χαρά είναι

δεν κατάλαβα πού βρίσκει το πρόβλημα ο δερματολόγος... :?

μπορείς να τα ελέγχεις και μόνη σου (τα συστατικά, όχι τις εμπορικές ονομασίες)

http://www.e-lactancia.org

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 5 1/2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΤΕ ΘΗΛΑΖΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΕΥΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΠΙΕ ΟΛΟ.ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΛΑ.ΑΠΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ!!ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΘΟΣ?

ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΩ ΑΝ ΤΟ 'ΧΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ?

ΤΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ Ή ΤΣΑΙ?

Λοιπόν! Ας τα πάρουμε ένα-ένα

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 5 1/2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΤΕ ΘΗΛΑΖΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΕΥΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ.

Φρόντισε λοιπόν να τον πιάνεις στον ύπνο μέχρι να επανέλθει :wink:

ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΠΙΕ ΟΛΟ.ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?

Καλύτερα να αποφύγεις να ανακατεύεσαι με θήλαστρα και μπουκάλια. Αφού μέχρι τώρα θηλάζει μια χαρά, δώσε του να καταλάβει ότι αν πεινάει έχει στήθος και τίποτα άλλο. Και 2-3 μέρες να μην καλοφάει δεν θα πάθει τίποτα.

Αν αρνείται να φάει κάνε τις αντλήσεις για να διατηρηθεί η παραγωγή αλλά φυλαξέ το και μην του το δίνεις με ευκολία.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΛΑ.ΑΠΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ!!ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΘΟΣ?

Μήπως από τον ενθουσιασμό του για την κρέμα περιμένει να είναι όλα τα γεύματα κρέμα :roll:

Σκέψου μόνο πόσες μανούλες παιδεύονται μήνες να πείσουν τα μωρά τους να φάνε με το κουτάλι. Μήπως να χαιρόσουν τελικά? :lol:

ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΩ ΑΝ ΤΟ 'ΧΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ?

Βάζεις το μπουκάλι μέσα σε ζεστό νερό και περιμένεις. Το κουνάς απαλά κάθε τόσο για να ανακατευτεί και να ζεσταθεί ομοιόμορφα.

ΤΕΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ Ή ΤΣΑΙ?

Αφού έχετε ξεκινήσει τις στερεές μπορείς να του δίνεις λίγο νερό μετά την κρέμα. Τις άλλες ώρες καλύπτεται από το γάλα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει στο θηλασμό δριμύτερος και σύντομα. :)

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ELIZA ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΦΥΔΑΤΩΘΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ELIZA ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΦΥΔΑΤΩΘΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ

Είχαμε κι εμείς αυτά τα κεραμιδί αλλά σταμάτησαν μόλις άρχισε να πίνει περισσότερο νερό. Φυσικά, ο θηλασμός δεν ελαττώθηκε, ούτε κατά διάνοια. Απλά προστέθηκε και το νερό.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Γεια σας κορίτσια. Έχω κάποιες απορίες με την διατροφή της μπέμπας μου. Τώρα είναι 6μηνων και 7 ημερών και τα γεύματα της ειναι:3 γεύματα θηλασμός, ένα κρεμά και ένα ξένο γάλα. τώρα τρώει φαριν λακτε και η παιδίατρος μου είπε να ξεκινήσω λαχανικα.με τι να ξεκινήσω? και στην συνεχεία τι να καν? πότε να σταματήσω να την θηλάζω? επίσης της δίνω γάλα το humana 2 είναι καλό?

Γεια σας κορίτσια. Έχω κάποιες απορίες με την διατροφή της μπέμπας μου. Τώρα είναι 6μηνων και 7 ημερών και τα γεύματα της ειναι:3 γεύματα θηλασμός, ένα κρεμά και ένα ξένο γάλα. τώρα τρώει φαριν λακτε και η παιδίατρος μου είπε να ξεκινήσω λαχανικα.με τι να ξεκινήσω? και στην συνεχεία τι να καν? πότε να σταματήσω να την θηλάζω? επίσης της δίνω γάλα το humana 2 είναι καλό?

γεια σου ζουζουνι!!!

να σου ζησει η μπεμπα!!! :D

θεωρω πως κανει λιγους θηλασμους!!!

γιατι της δινεις ξενο γαλα???θες να αποθηλασεις ή εχω καταλαβει λαθος??

για την μαρκα του γαλακτος δεν ξερω να σου απαντησω αν ειναι καλο και καλυτερα να ρωτησεις στο τοπικ του νεογνα: διατροφη

τωρα οσον αφορα το ποτε θα σταματηεις να θηλαζεις ειναι δικο σου θεμα!!!

ο ΠΟΥ λεει πως ο θηλασμος πρεπει να διαρκει για τουλαχιστον 2 χρονια και μετα απο εκει μετα οσο θελει το παιδι και η μαμα...

υπαρχει περιπτωση να αποθηλασει και μονο του το παιδι! :wink:

καλη συνεχεια!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Αργησα να απαντησω και βλεπω εχει αλλαξει πολυ το θεμα της κουβεντας!

Ισως ο δερματολογος που πηγα να μην το εχει ψαξει και πολυ και να θεωρησε οτι ειναι καλυμενος λεγοντας μου να κανω την θεραπεια αφου διακοψω τον θηλασμο. τι να πω? λεω να την ξεκινησω και οσο για τα γευματα, το παλευουμε ακομη!!

εσυ ειδες βελτιωση με την παρομοια θεραπεια? ποτε σταματησαν να πεφτουν τα μαλλια σου?

Διαφημίσεις

Γεια σου Κατερινα.Σε δυο μηνεσ θα παω για δουλεια.και θα λειπω πολεσ ωρεσ απο το σπιτι.σκεφτηκα οτι θα τησ κακοφανει παρα πολυ εαν τησ το κοψω αποτομα!αλλωστε θεωρω υπερβολικο να κανεισ αποκλειστικο θηλασμο για δυο χρονια.Εκτοσ οτι πιστευω οτι το παιδι πρεπει να παρει και αλλεσ γευσεισ και ουσιεσ εκτοσ του γαλακτοσ,και αναρωτιεμαι αυτεσ οι γυνεγεσ που το καταφερνουν δεν εχουν αλλεσ υποχρεωσεισ?

Γεια σου Κατερινα.Σε δυο μηνεσ θα παω για δουλεια.και θα λειπω πολεσ ωρεσ απο το σπιτι.σκεφτηκα οτι θα τησ κακοφανει παρα πολυ εαν τησ το κοψω αποτομα!αλλωστε θεωρω υπερβολικο να κανεισ αποκλειστικο θηλασμο για δυο χρονια.Εκτοσ οτι πιστευω οτι το παιδι πρεπει να παρει και αλλεσ γευσεισ και ουσιεσ εκτοσ του γαλακτοσ,και αναρωτιεμαι αυτεσ οι γυνεγεσ που το καταφερνουν δεν εχουν αλλεσ υποχρεωσεισ?

εγω δε μιλησα για αποκλειστικο θηλασμο καλη μου!!!

απο τον 6ο μηνα και μετα που μπαινουν οι στερεες παυει να ειναι αποκλειστικος θηλασμος!!!

φυσικα και το παιδι πρεπει να παιρνει και αλλες γευσεις και ουσιες!!!

εγω ειπα πως το γαλα ειναι εξισου σημαντικο μεχΡι και τον 2ο χρονο που συνιστα ο ΠΟΥ....

το θεμα ειναι να θελει να θηλασει μια μαμα αλλα και να αποθηλασει σωστα και να μην παραπληροφορειται :wink:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Συμφωνω μαζι σου.Οσο για τις γυνεκες που θηλαζουν 2 χρονια το ακουσα εδω για πρωτη φορα σε ενα αλλο forum.εγω παλι θα προσπαθησω να κανω 2 γευματα θηλασμο και απο εκει και περα οτι χρειαζετε.

Εχεισ παιδακια?ποσο καιρο τα θηλασες?

εχω 1 αγορακι 9 μηνων και 21 ημερων :D

δεν θηλαζω κανονικα ,αντλω με το θηλαστρο ολα τα γευματα του μωρου εδω και 9 1/2 μηνες περιπου και συνεχιζω.... :D

9a7bp2.pngIm47p2.png

εχω 1 αγορακι 9 μηνων και 21 ημερων :D

δεν θηλαζω κανονικα ,αντλω με το θηλαστρο ολα τα γευματα του μωρου εδω και 9 1/2 μηνες περιπου και συνεχιζω.... :D

Μπραβο ρε Κατερινα :):)

Γειαα σας κοριτσια!!Ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας:Πρεπει αναγκαστηκα να παω Αθηνα(ειμαι Γιαννενα) και πρεπει να λειψω τρεις μερες.Το ζουζουνι μου δεν μπορω να το παρω μαζι μου,Τι να κανω?Τωρα την θηλαζω 3 φορες και δινω 1-2 φορες κρεμα και 1-2 ξενο.απο εβδομαδα θα βαλω λαχανικα.Εαν εγω βγαζω αυτες τις μερες το γαλα και το πεταω θαπαθω κατι?το μωρο εαν πιει για 3 μερες ξενο γαλα,δεν θα θελει μετα απο μενα?βοηθηστε να βρω μια λυση....

Πόσο είναι το μωράκι σου; Αν είναι κάτω από χρόνο, ναι μπορεί να μη ξαναθέλει να θηλάσει. Μπορεί βέβαια και όχι. Εξαρτάται απ’το παιδί.

Εσύ δε θα πάθεις τίποτα να αντλείς για 3 μέρες και να το πετάς. Το μωρό όμως μπορεί να το πάρει βαριά. Αν είναι κάτω από χρόνο (νομίζω), δεν μπορεί να καταλάβει οτι έφυγες και θα ξαναγυρίσεις. Καλό είναι να ρωτήσεις κάποιο ειδικό.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Πρέπει να φύγεις άμεσα; Δεν έχεις καθόλου χρόνο για να φτιάξεις ένα απόθεμα; Δε θα μπορούσε να έρθει και κάποιος άλλος μαζί σου ώστε να μπορέσεις να πάρεις μαζί και το παιδί;

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...