Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΩΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

Recommended Posts

salospir και innohep συν την lentogest ειναι για να μην εχεις θεμα με θρομβοφιλια. εγω επαιρνα ivor. χιχι τα εμαθα ολα.

άλλοι γιατροι προτιμουν βλαστοκυστες, άλλοι εμβρυα. Αύτοι ξέρουν, εμεις να μεινουμε εγκυουλες θελουμε και ας ειναι και με κρινο. αντε κοριτσια καντε την αρχή. πολλα bebe αυτο το καλοκαιρι ευχομαι :):):)

Εγω την προιγουμενη φορα εκανα τις. Clexane. Εχω παρα πολλες ακομα!! Innohep μου ειπε κ μενα ο γιατρος. Τις θεωρει καλητερες!!! Salospir δεν εχω παρει αλλη φορα. Τις αλλες φορες ειχα βαλει εμβρυα 3ων και 4ρων μερων...τον νοεμβριο που ειχα παει μου ειχε πει τοτε οτι θα βαζαμε βλαστοκυστες...για να δουμε!! Χμμμ σιγουρα θα κανουμε πολλα μωρακια!! Σε 3 μερες κανει την αρχη η Ιωαννα!!! Εγω λιγο αργοτερα !! Γυρο στης 27!! Και συ vbrillis λιγο μετα απο μενα!!! Αααα κ παρακαλω θελω απο 2 η καθεμια μας!!,!!!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Διαφημίσεις

Εγω την προιγουμενη φορα εκανα τις. Clexane. Εχω παρα πολλες ακομα!! Innohep μου ειπε κ μενα ο γιατρος. Τις θεωρει καλητερες!!! Salospir δεν εχω παρει αλλη φορα. Τις αλλες φορες ειχα βαλει εμβρυα 3ων και 4ρων μερων...τον νοεμβριο που ειχα παει μου ειχε πει τοτε οτι θα βαζαμε βλαστοκυστες...για να δουμε!! Χμμμ σιγουρα θα κανουμε πολλα μωρακια!! Σε 3 μερες κανει την αρχη η Ιωαννα!!! Εγω λιγο αργοτερα !! Γυρο στης 27!! Και συ vbrillis λιγο μετα απο μενα!!! Αααα κ παρακαλω θελω απο 2 η καθεμια μας!!,!!!!!

ρε ασ στειλει οτι θελει ο καλος Θεούλης :):):):)

εγώ με υπολογιζω εμβρυομεταφορα, αν ολα πανε καλα, 1-5 ιουλιου.

για τα φαρμακα, ο καθενας έχει τα... γούστα του. δεν με νοιάζει. bebe λεμεεεεεεεεεεεεεε

Κοριτσια μολις διαβσα τα μηνυματα σας κ πραγματικα χαιρομαι,εχετε πολυ πλακα κ πολυ αισιοδοξια.

Μπραβο σας χαζευω και μου φτιαχνεται τη διαθεση.

Αντε,καλη επιτυχια σε ολες μας!!!!

ρε ασ στειλει οτι θελει ο καλος Θεούλης :):):):)

εγώ με υπολογιζω εμβρυομεταφορα, αν ολα πανε καλα, 1-5 ιουλιου.

για τα φαρμακα, ο καθενας έχει τα... γούστα του. δεν με νοιάζει. bebe λεμεεεεεεεεεεεεεε

καλα!!! εννοειται οτι θελει ο Θεουλης!!!!! αντεεε σιγα σιγα να ξεκινας!!! θελουμε μωρακια λεμεεεεεε!!!!

Κοριτσια μολις διαβσα τα μηνυματα σας κ πραγματικα χαιρομαι,εχετε πολυ πλακα κ πολυ αισιοδοξια.

Μπραβο σας χαζευω και μου φτιαχνεται τη διαθεση.

Αντε,καλη επιτυχια σε ολες μας!!!!

εεε τι να κανουμε!!! ετσι ειναι αυτα Ιωααααννα μου!!!! αμα δεν σπασουμε και λιγο πλακα.. δεν πουμε και καμια χαζομαρα!!! πως θα περασουν οι μερες της αναμονης???? εεε??

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

αααααααα και κοριτσια????????/ μολις τωρα επαθα φρικηηηηηηη! αυριο κανω τον υπεριχο και την Ε2! θα τους παρω να πω αποτελεσματα και λογικα θα μου πουν να ξεκινησω και προγεστερωνη........ το θεμα μου ομως ειναι το εξης...... διαβασα σημερα στην εφημεριδα.. οτι αυριο εδω στη λαρισα τα φαρμακεια θα εχουν 24ωρη απεργια?? πως θα παρω τα φαρμακα αν μου πουν να παρω και αλλα????

ιωαανα για πες μου λιγο για σενα?? πως εκανες την πρετοιμασια του ενδομητριου?? εννοω πως ξεκινησες τα φαρμακα!!!! για αν εχω μια ιδεα....

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Διαφημίσεις

αααααααα και κοριτσια????????/ μολις τωρα επαθα φρικηηηηηηη! αυριο κανω τον υπεριχο και την Ε2! θα τους παρω να πω αποτελεσματα και λογικα θα μου πουν να ξεκινησω και προγεστερωνη........ το θεμα μου ομως ειναι το εξης...... διαβασα σημερα στην εφημεριδα.. οτι αυριο εδω στη λαρισα τα φαρμακεια θα εχουν 24ωρη απεργια?? πως θα παρω τα φαρμακα αν μου πουν να παρω και αλλα????

ιωαανα για πες μου λιγο για σενα?? πως εκανες την πρετοιμασια του ενδομητριου?? εννοω πως ξεκινησες τα φαρμακα!!!! για αν εχω μια ιδεα....

Τζινα μου,πηγαινα κ ςγω για μετρησεις Ε2 κ υπερυχο,κ ταυτοχρονα επερνα κ τα φαρμακα ,ξεχασα να σου πω οτι μου εδινε κ ενα χαπακι κορτιζονης καθε πρωι κ μετα τα cyclacur,salospir folid acid.

AΑΑΑ.......αυτη τη φορα μου εδωσε κ ενα gel να βαζω στο μπρατσο estrogel το λενε κ πρεπει να ειναι Ε2,κ το οποιο βαζω ακομα.

Τελος ακομα κ τωρα συνεχιζω ταutrogedtan κ τις αντιπηκτικες.Αυτα τα ολιγα.

Τζινα μου,πηγαινα κ ςγω για μετρησεις Ε2 κ υπερυχο,κ ταυτοχρονα επερνα κ τα φαρμακα ,ξεχασα να σου πω οτι μου εδινε κ ενα χαπακι κορτιζονης καθε πρωι κ μετα τα cyclacur,salospir folid acid.

AΑΑΑ.......αυτη τη φορα μου εδωσε κ ενα gel να βαζω στο μπρατσο estrogel το λενε κ πρεπει να ειναι Ε2,κ το οποιο βαζω ακομα.

καλημερα! ααα μαλιστα.. εγω προς το παρον περνω 3 cyclacur την ημερα και 1 prezolone (κορτιζονη) το πρωι μονο αυτα περνω!! σημερα πηγα εκανα τις εξετασεις... η Ε2 639,30 :confused: ο υπεριχος το μεγεθος του ενδομητριου 15 :confused: πρωτη φορα φτανει το ενδομητριο τοσο πολυ... τις αλλες φορες το πολυ μεχρι 13 ειχε φτασει........ φοβαμαι μην μεγαλωσει κιαλλο και θα εχουμε θεμα μετα....

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

πηρα τηλ στο κεντρο και ειπα τα αποτελεσματα και η κοπελα εκει επαθε σοκ με το ενδομητριο..... τωρα περιμενω τηλ να μου πουν πως θα συνεχισω......

σε βλεπω για εμβρυομεταφορα άμεσα

παμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε

τα bebe ερχονταιιιιιιιιιιιιιιι

σε βλεπω για εμβρυομεταφορα άμεσα

παμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε

τα bebe ερχονταιιιιιιιιιιιιιιι

Με πηραν τηλ απο το κεντρο κ μου ειπαν συνεχιζω κανονικα τα φαρμακα ως εχουν κ απο αυριο προσθετο και μθα δοση oestrogel . την παρασκευη η βαρια το σαββατο θα με παρουν παλι τηλ. Να μου πουν ποτε θα παμε για να δωσουμε σπερμα. Το θεμα ειναι οτι με βλεπω κατα την αλλη παρασκευη να γινετε εμβρυομεταφορα.. Κ ο αντρας εχει μεχρι τεταρτη αδεια κ αυτη με το ζορι..... Κ δεν εχω κανεναν να με φερει πισω....

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα!! αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια τελεια χοριακη 3ψηφια! πως αισθανεσαι? ανγχοθηκες????

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Ιωαννα!! αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις μια τελεια χοριακη 3ψηφια! πως αισθανεσαι? ανγχοθηκες????

να μην αγχωνεσε και να εχεις μια τελεια χοριακη,

ερχονται τα bebeeeeeeeeeeee λεμε

Κοριτσάκια, ναι αυριο το πρωί θα πάω για αίμα κ το απόγευμα πιστεύω θα έχω τα αποτελέσματα.

Να μην σας λεω ψέματα,δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη,δεν ξέρω έτσι απλά έχω αυτό το προαίσθημα ότι θα είναι αρνητική η χοριακη.

Τι να κάνουμε..έχουμε συνηθησει πια.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,κ ανταποδίδω κ σε σένα.Αντε κοντεύουν οι μέρες!!!Ευχομαι τα καλύτερα!😜😜😜

να μην αγχωνεσε και να εχεις μια τελεια χοριακη,

ερχονται τα bebeeeeeeeeeeee λεμε

Και ΕΣΥ κόντευε ις vbrillis,άντε καλή προετοιμασία για να έχεις κ καλό αποτέλεσμα!!!!😄😄😄

Κοριτσάκια, ναι αυριο το πρωί θα πάω για αίμα κ το απόγευμα πιστεύω θα έχω τα αποτελέσματα.

Να μην σας λεω ψέματα,δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη,δεν ξέρω έτσι απλά έχω αυτό το προαίσθημα ότι θα είναι αρνητική η χοριακη.

Τι να κάνουμε..έχουμε συνηθησει πια.

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,κ ανταποδίδω κ σε σένα.Αντε κοντεύουν οι μέρες!!!Ευχομαι τα καλύτερα!😜😜😜

Ιωαννα μου!! ολα καλα θα πανε!!

μην εισαι απεσιοδοξη!!!! βασικα και γω ετσι ημουν και ειμαι! σκεφτομαι και γω οτι οταν θα ερθει η δικια κου σειρα να κανω χοριακη δεν θα θελω να την κανω.. να μαθω το αποτελεσμα..!! αν βεβαια δεν με προλαβει η αιμοραγια...... γιατι εχω και κακια εμπειρια..οποτε εχω ενα φοβο... αλλα οπως εχει πει παμπολλες φορες και η vbrillis ( οτι θελει ο Θεουλης) !!!

αλλα βρεε Ιωαννα μου??? αργει τοσο πολυ η χοριακη???? βαρια 3 ωρες???? και ειδικα στο ιασω σε μια ωρα ειναι ετοιμη!! αχ θα μας σκασεις αυριο με το αποτελεσμα!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου!! ολα καλα θα πανε!!

μην εισαι απεσιοδοξη!!!! βασικα και γω ετσι ημουν και ειμαι! σκεφτομαι και γω οτι οταν θα ερθει η δικια κου σειρα να κανω χοριακη δεν θα θελω να την κανω.. να μαθω το αποτελεσμα..!! αν βεβαια δεν με προλαβει η αιμοραγια...... γιατι εχω και κακια εμπειρια..οποτε εχω ενα φοβο... αλλα οπως εχει πει παμπολλες φορες και η vbrillis ( οτι θελει ο Θεουλης) !!!

αλλα βρεε Ιωαννα μου??? αργει τοσο πολυ η χοριακη???? βαρια 3 ωρες???? και ειδικα στο ιασω σε μια ωρα ειναι ετοιμη!! αχ θα μας σκασεις αυριο με το αποτελεσμα!!!

οντως και μενα στο κεντρο που πηγαινω σε 2 ωρες ειναι ετοιμη η χωριακη.

Τζίνα αμα παιρνεις cyclacour μεχρι την χωριακη, δεν αδιαθετεις νομιζω. Ερχεται 3-4 μερες μετά που σταματας τα χαπια.

Εγώ από εβδομαδα αρχιζω προετοιμασία. 1-5 Ιουλίου με βλεπω για εμβρυομεταφορά.

Ιωάννα, ειχε πονεσει η αποτυχημενη εξωσωματικη που εκανα. με δανεικά ωαρια, 80% ποσοστο, τέλεια έμβρυα, κατέληξε σε βιοχημικη. Πικρα μεγάλη. Θυμάμαι την ατακα του αντρα μου ομως. "κλάψε, ξεσπασε, προχωραμε". Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με βοηθησε ωστε 1.5 μηνα μετα να ειμαι ετοιμη με την ίδια ανυπομονησια να ξαναπροσπαθησω.

Δεν θέλω απαισιοδοξία, λοιπον. Ερχονται τα bebeeeeeeeeeeeeee λεμε

οντως και μενα στο κεντρο που πηγαινω σε 2 ωρες ειναι ετοιμη η χωριακη.

Τζίνα αμα παιρνεις cyclacour μεχρι την χωριακη, δεν αδιαθετεις νομιζω. Ερχεται 3-4 μερες μετά που σταματας τα χαπια.

Εγώ από εβδομαδα αρχιζω προετοιμασία. 1-5 Ιουλίου με βλεπω για εμβρυομεταφορά.

Ιωάννα, ειχε πονεσει η αποτυχημενη εξωσωματικη που εκανα. με δανεικά ωαρια, 80% ποσοστο, τέλεια έμβρυα, κατέληξε σε βιοχημικη. Πικρα μεγάλη. Θυμάμαι την ατακα του αντρα μου ομως. "κλάψε, ξεσπασε, προχωραμε". Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με βοηθησε ωστε 1.5 μηνα μετα να ειμαι ετοιμη με την ίδια ανυπομονησια να ξαναπροσπαθησω.

Δεν θέλω απαισιοδοξία, λοιπον. Ερχονται τα bebeeeeeeeeeeeeee λεμε

vbrillis?? στην πρωτη εξωσωματικη 4 δεκεμβριου χοριακη... την πρωιγουμενη μερα παω τουαλετα κανω τσισα σκουπιζομαι ωραια καλα σηκωνομαι να πατησω καζανακι και βλεπω μια λεκανι μες το καφε χρωμα ...σαν αμμος ηταν... δεν δινω σημασια.. λεω ξεραμενω αιμα....φτανει η ημερα της χοριακης σηκωνομαι το πρωι παω κανω παλι τσισα σκουπιζομα καφε.... περνω τηλ στο κεντρο τους το λεω μου λενε δεν ειναι τπτ ειναι παλιο αιμα.. παω κανω χοριακη μεχρι να βγουν τα απολεσματα εγινε ροζ προς το κοκκινο.. περνω το αποτελεσμα ηταν 12..... μου λεει η γιατρος δεν ειναι ηψιλη να μην περιμενουμε και πολλα... να μην συνεχισω... το αποτελεσμα το καταλαβαις.. ηρθε αιμα κανονικο μεχρι το απογεμα πονουσα ...... στην δευτερη εξωσωματικη χοριακη ηταν να κανω Μ.Σαββατο... Μ. Πεμπτη παω τουαλετα βλεπω παλι το ιδιο σκοινικο.. τους το ξαναλεω.. μου λενε αφου ειναι καφε δεν μπορουμε να σου δωσουμε τπτ .. ειδη περνεις πολυ προγεστερωνη..... μετα το καφε εγινε κοκκινο και ου το καθεξης... πηγα Μ.Παρασκευη και την χοριακη που ηταν αρνητικη τελειος αυτη τη φορα..... εχω ρωτησει πανω απο 50 ατομα για το αν ερχεται περιοδος οσο περνουμε τα φαρμακα καμια δεν απαντησε ναι.. ολες οχι.. σε μενα τοτε γιατι ερχοταν?????? ο Τσιριγωτης ειπε οτι πηρα πολλες μερες φαρμακα...... για αν δουμε τωρα ......

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

εχω ρωτησει πανω απο 50 ατομα για το αν ερχεται περιοδος οσο περνουμε τα φαρμακα καμια δεν απαντησε ναι.. ολες οχι.. σε μενα τοτε γιατι ερχοταν?????? ο Τσιριγωτης ειπε οτι πηρα πολλες μερες φαρμακα...... για αν δουμε τωρα ......

τι να σου πω κοπελα μου. εγώ ξερω οτι για να μου ερθει περιοδος σταματησα τα cyclacour πρωτα. και τωρα το ίδιο γιατι πηρα ενα πακετο. μου ειπε "μολις το τελειωσεις θα σου ερθει περιοδος σε 4-5 μερες" και τοτε ξεκιναμε το πρωτοκολο.

αιμα ειχα λιγο μονο την πρώτη ημερα της εμβρυομεταφορας.

και η χωριακη μου ηταν λιγο πανω απο την δικη σου. 14.5 αλλα αιμα τιποτα

Ιωααννα!! Καλη επιτυχια να εχεις σημερα!!! Μια 3ψηφια χοριακη!! Περιμενω με αγωνια το αποτελεσμα σου!!+

ιωαννα την εκανες την χωριακη? για πες για πεεεεςςςςς

με πηραν απο το κεντρο! δευτερα δινει σπερμα ο συζηγος οποτε η παρασκευη η Σαββατο η εμβρυομεταφορα!!!!

ιωαααννααα!! που εισαι καλε???? μακρι να ειναι θετικο το αποτελεσμα και να πανυγυριζεις τωρα!!!!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

με πηραν απο το κεντρο! δευτερα δινει σπερμα ο συζηγος οποτε η παρασκευη η Σαββατο η εμβρυομεταφορα!!!!

ιωαααννααα!! που εισαι καλε???? μακρι να ειναι θετικο το αποτελεσμα και να πανυγυριζεις τωρα!!!!!!

Κοριτσακια συγνωμη για την καθυστερηση,αλλα ημουν απογευμα στη δουλεια και μο,ις τωρα γυρισα,δεν μπορουσα να σας γραψω κατι πιο πριν!

Τελικα........ειχα δικιο.Πιο αρνητικη δεν γινοταν😢😢😢😢!!Ε βεβαια πως να κρατηθει το εμβρυο νε τοσο βηχα😥😥😥😥!!Ειμαι πολυ ατυχη ρε γαμωτο,περιμενα πως κ πως να ερθει η μερα της εμβρυομεταφορας,κ τελικα οταν ηρθε εγω αρρωστησα.Λες κ ηταν γραμμενο να γινει ετσι!

Τωρα μαλλον θα κανω με ενα εμβρυακι απο καταψυξη.Αλλα δεν ξερω ποτε μπιρω να ξεκινησω.Αραγε μολις αδιαθετησω κ τελειωσω μπορω αμεσως?

Παντως ευχομαι μεσα απο την καρδια μου σε εσας να ειναι καραθετικο το τεστ οταν ερθει η ωρα με το καλο!!!:-)☺☺☺☺☺☺

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...