Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΩΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

Recommended Posts

4... Φορές!!! Προς στιγμην παίρνω δυναμη γιατί πραγματικά κουράστηκα!! Να πάνε όλα καλά με την διεργεση κ περιμένω νέα σου!! Εγώ έχω καιρό τώρα!! Να είσαι ήρεμη κ όλα θα πάνε καλά. :)

Καλά θα κανείς!!!!! Χρειάζεσαι χρόνο και ξεκούραση!!!!! Σε ευχαριστω!!!!! Είμαι περίεργη πως θα παει!!! Σε λιγες μερες θα ξερουμε περισσοτερα!!!!! :wink:

Διαφημίσεις

Μάγισσα μου καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Nola μου παίζει τεράστιο ρόλο ο εμβρυολογος. Δεν το ειχα καταλάβει τώρα το κατάλαβα. Θα μου πεις επιλέγεις ενα κέντρο μονο για τον εμβρυολογο αν δεν σου κάνει ο γιατρος μάλλον όχι. Πάντως μας είχανε συστήσει ουρολόγος την Κοντογιαννη Έλενα ως κορυφαία και είχαμε πάει εκεί για το σπερμα αν θέλεις να το ψάξεις λίγο.

Μάγισσα όλα καλά θα πάνε!! Θα περιμένω νέα σου !!

Καντι έχεις δίκιο γιαυτο κ δεν ξέρω που θα κάνω την επόμενη προσπάθεια!!

Μακάρι να ξέραμε τι φταίει στις αποτυχίες αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!! Καλή δύναμη κ σε σένα

που θα πάει θα έρθει!

Nola4004 Καλημέρα,

Διάβασα τα μηνύματα σας και νομίζω είμαστε στην ίδια φάση.... Εγώ έκανα τώρα την 4η προσπάθεια σε καινούργιο γιατρό μέχρι την έμβρυο μεταφορά ήταν ευχάριστη μένος αλλά τελικά 0 χοριακή, έχω σαν ιστορικό 3 αποβολές 1 από φυσική σύλληψη και οι 2 από ivf, μετά τα αποτελέσματα μιλήσαμε με το γιατρό και μου είπε να αρχίσω να σκέφτομαι τη δωρεά ωαρίων έτσι ψυχρά, βέβαια θέλει να μου κάνει και άλλη προσπάθεια..... αλλά αυτό θέλει να έχω στο μυαλό μου! Χτένισμα που μίλησα με ένα άλλο γιατρό μου είπε να ελέγξω για ενδομητρίωση με αιματολογικές κάτι που δεν έχω κάνει και να δω ανοσολόγο.

Συμφωνώ και εγώ ότι ο έμβρυολόγος είναι πολύ σημαντικό αλλά ο καθένας για το κέντρο του λέει πως έχει τον καλύτερο.

Είναι δύσκολος αυτός ο δρόμος και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε αλλά καμιά φορά χάνουμε την εμπιστοσύνη στους γιατρούς.

Nola4004 Καλημέρα,

Διάβασα τα μηνύματα σας και νομίζω είμαστε στην ίδια φάση.... Εγώ έκανα τώρα την 4η προσπάθεια σε καινούργιο γιατρό μέχρι την έμβρυο μεταφορά ήταν ευχάριστη μένος αλλά τελικά 0 χοριακή, έχω σαν ιστορικό 3 αποβολές 1 από φυσική σύλληψη και οι 2 από ivf, μετά τα αποτελέσματα μιλήσαμε με το γιατρό και μου είπε να αρχίσω να σκέφτομαι τη δωρεά ωαρίων έτσι ψυχρά, βέβαια θέλει να μου κάνει και άλλη προσπάθεια..... αλλά αυτό θέλει να έχω στο μυαλό μου! Χτένισμα που μίλησα με ένα άλλο γιατρό μου είπε να ελέγξω για ενδομητρίωση με αιματολογικές κάτι που δεν έχω κάνει και να δω ανοσολόγο.

Συμφωνώ και εγώ ότι ο έμβρυολόγος είναι πολύ σημαντικό αλλά ο καθένας για το κέντρο του λέει πως έχει τον καλύτερο.

Είναι δύσκολος αυτός ο δρόμος και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε αλλά καμιά φορά χάνουμε την εμπιστοσύνη στους γιατρούς.

Mairyj καλημερα!!! Εγώ κάνω να το πω απλά καλή παραγωγή σε ωάρια όποτε σίγουρα κάποια είναι καλά γιαυτο όμως μου είπε να κάνω προεμφυτευτικο γιατί μπορεί να φαίνονται τέλεια τα έμβρυα αλλά να μην είναι όλα! Για ενδομητριωση το κοίταξα έκανα λαπαροσκόπηση ! Ανοσολογογικες μου είπε να κάνω πριν την επόμενη φορά! Δεν ξέρω όμως τι εξετάσεις είναι αυτές!

Φυσικά κ θα συνεχίσουμε αλλά οι γιατροί δεν μπορεί πρέπει να κάνουν σωστά βήματα!

που θα πάει θα έρθει!

Διαφημίσεις

Και εγώ στην επόμενη θα κάνω προεμφυτευτικό, τώρα θα κάνω την C125 για να δούμε για άτυπη ενδομητρίωση και μετά λαπαροσκόπηση και ανοσολογικό έλεγχο κάτι που δεν είχα κοιτάξει.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να έχουμε δύναμη και να συνεχίσουμε τον αγώνα, καλή επιτυχία και σε σένα.

Και εγώ στην επόμενη θα κάνω προεμφυτευτικό, τώρα θα κάνω την C125 για να δούμε για άτυπη ενδομητρίωση και μετά λαπαροσκόπηση και ανοσολογικό έλεγχο κάτι που δεν είχα κοιτάξει.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να έχουμε δύναμη και να συνεχίσουμε τον αγώνα, καλή επιτυχία και σε σένα.

Γεια σας, γεια σας!!!

Να ρωτήσω ο ανοσολογικος έλεγχος ποιες εξετάσεις περιλαμβάνει?

Προσοχή όταν κάνετε την ca125 να είστε μακριά απο περίοδο.

Καλησπέρα,

Και εγώ την ίδια ερώτηση έχω να κάνω για τον ανοσολογικό έλεγχο, δεν ξέρω τι περιλαμβάνει, μου σύστησαν να δώ ένα καθηγητή ανοσολόγο από Θεσσαλονίκη που έρχεται κάθε εβδομάδα, αλλά έχουμε ακούσει τόσα για τα ανοσολογικά δεν ξέρω τι να πώ.

Εμένα η c125 είχε βγει στο όριο δηλαδή φαινόταν ότι είχα αλλά τελικά δεν είχα! Μόνο λαπαροσκόπηση αξίζει!

που θα πάει θα έρθει!

Εμένα η c125 είχε βγει στο όριο δηλαδή φαινόταν ότι είχα αλλά τελικά δεν είχα! Μόνο λαπαροσκόπηση αξίζει!

Η ca125 είναι ελαφρως αυξημενη και στις καπνίστριες να εχετε κατα νου!

Οι ανοσολογοι νομιζω οτι κοιτάνε διαφορα! Απο αυτοανοσα, χλαμυδια κλπ μεχρι νκ κυτταρα! Δεν ξερω ακριβως να σας πω! Εγω παρολο που εχω ενα σοβαρο αυτοανοσο (αγκυλοποιητικη σπονδυλοαρθριτιδα) δεν θελω να μπλέξω με ανοσολογο! Νομιζω πως σε αυτόν τον τομέα ειναι ολα ρευστά και στο περιπου! Παρολα αυτα εχω κανει νκ κυτταρα κλπ

Διαφημίσεις

Η ca125 είναι ελαφρως αυξημενη και στις καπνίστριες να εχετε κατα νου!

Οι ανοσολογοι νομιζω οτι κοιτάνε διαφορα! Απο αυτοανοσα, χλαμυδια κλπ μεχρι νκ κυτταρα! Δεν ξερω ακριβως να σας πω! Εγω παρολο που εχω ενα σοβαρο αυτοανοσο (αγκυλοποιητικη σπονδυλοαρθριτιδα) δεν θελω να μπλέξω με ανοσολογο! Νομιζω πως σε αυτόν τον τομέα ειναι ολα ρευστά και στο περιπου! Παρολα αυτα εχω κανει νκ κυτταρα κλπ

Εγώ κ το τσιγάρο ευτυχώς είμαστε πολυ μαλωμένοι!! Νκ κύτταρα έχω κάνει...

ααα ωραία ας μπερδευτούμε πιο πολυ λοιπόν με ανοσολογο!!

που θα πάει θα έρθει!

Καλησπέρα,

Και εγώ την ίδια ερώτηση έχω να κάνω για τον ανοσολογικό έλεγχο, δεν ξέρω τι περιλαμβάνει, μου σύστησαν να δώ ένα καθηγητή ανοσολόγο από Θεσσαλονίκη που έρχεται κάθε εβδομάδα, αλλά έχουμε ακούσει τόσα για τα ανοσολογικά δεν ξέρω τι να πώ.

γεια σου mairyj,

αν σου ειπαν να πας στον δανιηλιδη, τον περιβοητο ανοσολογο απο θεσσαλονικη, μην πας σε καμια περιπτωση.

δεν μου πεφτει λογος, αλλα τον ειχα επισκεφτει.

ο ανθρωπος μονο σοβαρος επιστημονας δεν ειναι, θα σου δωσει να κανεις πανακριβες γονιδιακες εξετασεις, και μετα θα σου πει να κανεις εμβολια.

πεταμενα λεφτα και αμφιβολη "θεραπεια" που δεν την αποδεχεται κανενας σοβαρος γιατρος. βεβαια, η αποφαση ειναι δικη σου, αλλα ψαξ'το καλα πριν πας.

θα μπορουσες να πας σε εναν καλο αιματολογο, να σου γραψει ανοσολογικες εξετασεις, και να σε παρακολουθει.

γεια σου mairyj,

αν σου ειπαν να πας στον δανιηλιδη, τον περιβοητο ανοσολογο απο θεσσαλονικη, μην πας σε καμια περιπτωση.

ο ανθρωπος μονο σοβαρος επιστημονας δεν ειναι, θα σου δωσει να κανεις πανακριβες γονιδιακες εξετασεις, και μετα θα σου πει να κανεις εμβολια.

πεταμενα λεφτα και αμφιβολη "θεραπεια" που δεν την αποδεχεται κανενας σοβαρος γιατρος. βεβαια, η αποφαση ειναι δικη σου, αλλα ψαξ'το καλα πριν πας.

θα μπορουσες να πας σε εναν καλο αιματολογο, να σου γραψει ανοσολογικες εξετασεις, και να σε παρακολουθει.

turbulence καλησπέρα,

Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου, μέσα έπεσες στο όνομα, και εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω μπλεχτεί με εμβόλια και ανοσολογικές εξετάσεις γιατί με όσους γιατρούς έχω μιλήσει δεν συμφωνούν, αλλά με την τελευταία απογοήτευση ξέρεις ότι είμαι ζαλισμένη και έτοιμη να ακούσω οτιδήποτε.

Με παρακολουθεί για θρομβοφιλία ο κ.Αναγνώστου οπότε λέω μήπως τον ρωτήσω και για ανοσολογικές.

Οι γνώσεις που έχετε πολλές κοπέλες εδώ και λόγω προσωπικής εμπειρίας πολλές φορές μας βοηθάει για αυτό το λόγο αποφάσισα και εγώ να γράφω γιατί θα τρελαθώ.

Σε ευχαριστώ

γεια σου mairyj,

Κάπως έτσι είναι κατα την γνωμη μου ολοι οι ανοσολογοι! Εγω παντως και με ην αιματολογο μου που με παρακολουθεί για την θρομβοφιλια, και την ρευματολογο και τον εξωσωματικο που ρωτησα να παω σε ανοσολογο μου ειπαν ακριβως την ιδια ατάκα "μην μπλέξεις, δεν θα βγαλεις ακρη" και επειδη μιλαω με άπειρες κοπέλες με προβλήματα γονιμοτητας , ποτε καμια δεν εχει βγάλει καποια ακρη ακομα και αν εντόπισε ο ανοσολογος καποια θεματάκια ....υπαρχει μεγαλη αμφισβήτηση για το αν λυνονται και πως!

Διαφημίσεις

Λογικά ναι! Εμεις τα εχουμε κανει αυτα αλλα ηταν οκ αρα δεν προβληματίστηκα για να παω σε ανοσολογο! Βασικά ο καρυοτυπος θεμα γενετιστή ειναι κανονικα! Ο ανοσολογος εχει να κανει με οτι αφορά θέματα ανοσοποιητικού! Αυτοανοσα, μικρόβια κλπ! Ετσι νομιζω!

ελαααα!!!

αντεεεε!!!!

με το καλο η χοριακη!!!

στελνω διδυμομπεμπεδοσκονηηηηη!!!

πως πας κουκλα?

την πηρα την διδυμομπεμπεδοσκονηηηηη και μετράω ώρες αντιστροφα. τετοια ωρα αυριο θα ξερω

πως πας κουκλα?

την πηρα την διδυμομπεμπεδοσκονηηηηη και μετράω ώρες αντιστροφα. τετοια ωρα αυριο θα ξερω

καλα τα παω!! αν και χτες ειδα κατι περιεργο..αφου δεν συνεχηστικε ολα καλα!! ναι βασω μου!! ωρες μετρας!!

σου ευχομαι μεεσα απο την καρδια μου να παρεις μια τεραστεια χοριακη! ελπιζω η μπεμπεδοσκονη να πιασει και να εχεις μωρουλινια στην κοιλιτσα σου!!

θα περιμενω με αγωνια την θετικη σου χοριακη!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

εδωσα. δηστυχως αρνητική. 0.1

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Γιατι παλι ρε γαμωτο..... Τι φταιει;;;;;;;

Τι να σου πω τωρα ρε Βασουλα μου;;;; δεν ξερω.... Και ημουν τοοοσο σιγουρη οτι αυτη τη φορα ολα θα ηταν τελεια.....

Στεναχωριθηκα παρα πολυ να το ξερεις

Δεν ξερω αν εχεις το κουραγιο ψυχικο σωματικο και το οικονομικο....ευχομαι να υπαρχουν

Θελω να εκτονοθεις...να μιλησεις με το γιατρο σου και να σου δωσει σαφες απαντησεις και οχι ΜΠΟΡΕΙ.

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Γιατι παλι ρε γαμωτο..... Τι φταιει;;;;;;;

Τι να σου πω τωρα ρε Βασουλα μου;;;; δεν ξερω.... Και ημουν τοοοσο σιγουρη οτι αυτη τη φορα ολα θα ηταν τελεια.....

Στεναχωριθηκα παρα πολυ να το ξερεις

Δεν ξερω αν εχεις το κουραγιο ψυχικο σωματικο και το οικονομικο....ευχομαι να υπαρχουν

Θελω να εκτονοθεις...να μιλησεις με το γιατρο σου και να σου δωσει σαφες απαντησεις και οχι ΜΠΟΡΕΙ.

θα παει αυριο ο αντρας μου να τα πουν απο κοντα.

να τον ρωτησει και ποσα θα παρει για εμβρυομεταφορα με τα κατεψυγμενα που εχουμε, οταν το επιχειρησουμε. 1.100 ειχε πει για εμβρυομεταφορά, τωρα με 2 αποτυχημενες προσπαθειες, ο αντρας μου θα του πει να πάρει λιγοτερα.

υστεροσκοπηση δεν εδειξε τιποτα, τα εμβρυα ηταν πολυ καλα, οποτε θα στραφουμε σε ανοσολογικές εξετασεις πρωτου κανουμε οτιδήποτε αλλο. εχει παρει ηδη τηλεφωνο μια γιατρο στην θεσσαλονικη, λευκού λεγεται, θα κλεισουμε ραντεβου με ολες τις εξετασεις να μας πει τι να κανουμε.

Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η "ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ"

θα παει αυριο ο αντρας μου να τα πουν απο κοντα.

να τον ρωτησω και ποσα θα παρει για εμβρυομεταφορα με τα κατεψυγμενα που εχουμε, οταν το επιχειρησουμε. 1.100 ειχε πει για εμβρυομεταφορά, τωρα με 2 αποτυχημενες προσπαθειες, ο αντρας μου θα του πει να πάρει λιγοτερα.

υστεροσκοπηση δεν εδειξε τιποτα, τα εμβρυα ηταν πολυ καλα, οποτε θα στραφουμε σε ανοσολογικές εξετασεις πρωτου κανουμε οτιδήποτε αλλο. εχει παρει ηδη τηλεφωνο μια γιατρο στην θεσσαλονικη, λευκού λεγεται, θα κλεισουμε ραντεβου με ολες τις εξετασεις να μας πει τι να κανουμε.

Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η "ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ"

Χαιρομαι που εισαι προετοιμασμενη για την επομενη προσπαθεια. !! Εχετε κανει καρυοτυπο ζευγους;;; nk εχεις κανει;; καμπυλη ζαχαρου ινσουλινης εχεις κανει;; εχω ακουσει οτι αμα εχεις ζαχαρο δεν πιανεις ευκολα...δεν θυμαμαι κατι αλλο. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την λευκου!! Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Χαιρομαι που εισαι προετοιμασμενη για την επομενη προσπαθεια. !! Εχετε κανει καρυοτυπο ζευγους;;; nk εχεις κανει;; καμπυλη ζαχαρου ινσουλινης εχεις κανει;; εχω ακουσει οτι αμα εχεις ζαχαρο δεν πιανεις ευκολα...δεν θυμαμαι κατι αλλο. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την λευκου!! Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!

καρυοτυπο ναι, γλυκωζυομενη ναι, νκ οχι. μας ειχε πει οτι με το πρωτοκολο που ακολουθουμε, δεν χρειάζεται. αλλα πλεον θα στραφουμε εκει.

θα ξεσπασω λιγο και θα συνεχισουμε. δεν το βαζω κατω, ουτε εγω, ουτε ο αντρας μου

καρυοτυπο ναι, γλυκωζυομενη ναι, νκ οχι. μας ειχε πει οτι με το πρωτοκολο που ακολουθουμε, δεν χρειάζεται. αλλα πλεον θα στραφουμε εκει.

θα ξεσπασω λιγο και θα συνεχισουμε. δεν το βαζω κατω, ουτε εγω, ουτε ο αντρας μου

signomi pou epemveno.....lipame para poli gia to apotelesma!!! elpizo na vris ta apothemata psixika, somatika ke ikonomika etsi oste na sinexisis!!! na skeftese ta katepsigmena pou se perimenoun....ine megali ipothesi pou ta exis!!!!

ithela na sou po pos i glikoziliomeni ine edelos alo pragma apo tin kabili zaxarou! kalo tha itan na kanis kabili!

ke defteron ta nk den exoun kamia sxesi me to protokolo pou akolouthis!!!! thelo na elpizo pos den exis katalavi kala ke oxi pos sou ipe toso megali anoisia o giatros sou!!!!!

efxome i epomeni na ine i tixeri!!!!

sibasxo......!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...