Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;  

1.705

1. 1. ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Όταν πήγα για την αυχενική διαφάνεια μου είπαν με μεγάλη επιφύλαξη πως είναι κορίτσι, με ποσοστό λάθους 1/5. Μου φάνηκε πολύ παράξενο γιατί για κάποιο λόγο ήμουν πεπεισμένη πως έχω αγοράκι :) Μετά από 2 εβδομάδες που πήγα για τον υπέρηχο ρουτίνας είδαμε ξεκάθαρα με το γιατρό μου πως είναι γιός :eek:

6Br6p3.png

''Life is what happens to you when you 're busy making other plans''

και εμεις θελαμε παρα πολυ να μαθουμε το φυλο.

εκανα ληψη τροφοβλαστη λογω στιγματος και οταν με πηραν και μου ειπαν τα αποτελεσματα μου ειπαν και οτι ειναι κοριτσακι, εγω μεσα μου το ενιωθα, ο αντρας μου πιστευε οτι ειναι αγορι..

668bab1939.png

Ετσι την παθαμε και μεις μας ελεγαν κοριτσι και τελικα στο β βγηκε αγορι

Τελικά πολλές την πατήσαμε!!Και σε εμάς μέχρι και τον β επιπέδου ξέραμε οτι θα κάνουμε κορίτσι και τελικά μας βγήκε γιος!!!Τι να πεις..μόνο στο β επιπέδου είναι σίγουρο..πιο πριν είναι πολύ νωρίς να φανεί με σιγουριά!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

ψηφισα ναι αν στην μεγαλη μου κορη δεν ηξερα μεχει τελους οχι οτι με ενοιαζε κιολας!!!!

στη μικρη ηθελα κοριτσι αλλα δεν εσκαγα να μαθω με ενοιαζε μονο να ειναι γερο!

παντως ειναι ωραιο να ξερεις τι κουβαλας στην κοιλιτσα σου:D:D

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Στα προηγουμενα 2 το εμαθα οικειοθελως σε αυτο το μωρο μας παιδευει δεν εχει τη καταλληλη σταση για να μαθουμε.Τωρα στις 11 του μηνα που θα παμε για τον δευτερο υπερηχο ελπιζω να μαθουμε.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

• 2 εβδομάδες μετά...

Βρε κορίτσια εσείς που μάθατε το φύλλο από πριν, πέρα από την περιέργεια 9 μηνών - την οποία δέχομαι απολύτως -, υπήρχε κάποιος άλλος λόγος για τον οποίο θέλατε να ξέρετε ? Είχε μεγάλη σημασία για εσάς ?

Νομίζω ότι το μωρό σου το αγαπάς από την ώρα που βλέπεις την καθυστέρηση και το αγαπάς στην αρχή τουλάχιστον, λίγο αόριστα, γιατί αισθάνεσαι ότι είναι το μικρούλι σου, το πολύ μικρούλι σου, που μεγαλώνει μέρα με την μέρα στο σώμα σου. Υπάρχει περίπτωση να το αγαπούσες λίγο περισσότερο, αν ήξερες ότι ήταν το φύλο που προτιμούσες ή λίγο λιγότερο αν ήταν η δεύτερη επιλογή σου σε φύλο ?

Για να εξηγηθούμε και να μην παρεξηγηθούμε, δεν τα χώνω πουθενά ότι θεωρώ ότι υπάρχει σωστό ή λάθος στο θέμα αυτό, απλά είναι περιέργειά μου ....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Ναι και εγω το εμαθα στην αυχενικη μας ειπαν κατα 90% αγορι και στο Β επιπεδου απλα το επιβεβαιωσαμε........ αγορακι μου γλυκο αγγελε μου εσυ σαγαπωωωωωωωω

Καλημέρα!! Εμένα δεν φάνηκε στην αυχενική!! Δεν καθόταν σε μια μεριά ησυχο για να το δούμε!! Μετά από 3 βδομάδες που πήγα στον γυναικολόγο μου, μου είπε οτι πιο σίγουρα θα το δούμε στην β' επιπέδου, αλλά δεν βλέπει να εξέχει κάτι...

Δεν έχει σημασία το φύλο σε καμία περίπτωση... απλά είναι θέμα περιέργειας για εμάς τουλάχιστον!! ότι και να είναι, εμείς θα το λατρεύουμε...!!

Τωρα στο δευτερο το μαθαμε απο την αυχενικη αλλα χωρις να ειναι σιγουρο και στην β επιπεδου το επιβεβαιωσαμε. Ειναι αγορακι.

Στην κορη μου στην αυχενικη δεν μας ειπε τιποτα και ουτε και εγω ρωτησα. Μας το ειπε στην β επιπεδου.

Εννοειτε οτι και στα δυο ηθελα να μαθω αλλα προτιμω να το μαθαινω στην βέπιπεδου επειδη το θεωρω πιο σιγουρο.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

δεν έχω ψηφίσει ακόμα στο θέμα αυτό...

καθώς δεν έχω ακόμα παιδάκι, όμως καθότι είμαι έγκυος στις πρώτες εβδομάδες ακόμα (οπότε και να θέλω δεν μπορώ να το μάθω), εγώ δεν θα ήθελα να το μάθω πριν γεννηθεί ή έστω πριν το καταλάβω μόνη μου στον υπέρηχο, καθώς μου αρέσουν οι εκπλήξεις και είναι ευπρόσδεκτο το μπεμπόνι το ίδιο ότι και αν είναι...

ο άνδρας μου από την άλλη θέλει να το μάθει το συντομότερο... οπότε μάλλον άμα του το πει ο γιατρός και το λέει από εδώ και από εκεί θα το πάρει κάπου και το δικό μου το αυτί :roll:

εμας στην αυχενικη μας ειπαν οτι μαλλον ειναι 2 αγορακια,στο β επιπεδου μας ειπαν ενα αγορακι και κοριτσακι;)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

δεν έχω ψηφίσει ακόμα στο θέμα αυτό...

καθώς δεν έχω ακόμα παιδάκι, όμως καθότι είμαι έγκυος στις πρώτες εβδομάδες ακόμα (οπότε και να θέλω δεν μπορώ να το μάθω), εγώ δεν θα ήθελα να το μάθω πριν γεννηθεί ή έστω πριν το καταλάβω μόνη μου στον υπέρηχο, καθώς μου αρέσουν οι εκπλήξεις και είναι ευπρόσδεκτο το μπεμπόνι το ίδιο ότι και αν είναι...

ο άνδρας μου από την άλλη θέλει να το μάθει το συντομότερο... οπότε μάλλον άμα του το πει ο γιατρός και το λέει από εδώ και από εκεί θα το πάρει κάπου και το δικό μου το αυτί :roll:

με το καλο η εγκυμοσυνη σου!!!!

η ξαδελφη μου οταν εμεινε εγκυος δεν ηθελε ο αντρας της με τιποτα να μαθει το φυλο.

εκεινη το εμαθε απο τον γιατρο αλλα δεν το ειπε σε κανεναν καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.

ηταν πολυ ωραια εκπληξη!!!

εγω θα ηθελα αν δεν το ηξερα να μην το ηξερε και κανενας αλλος!

παντως ωραια ειναι να μην ξερεις αλλα και πολυ ωραιο να ξερεις!!!!

668bab1939.png

με το καλο η εγκυμοσυνη σου!!!!

η ξαδελφη μου οταν εμεινε εγκυος δεν ηθελε ο αντρας της με τιποτα να μαθει το φυλο.

εκεινη το εμαθε απο τον γιατρο αλλα δεν το ειπε σε κανεναν καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.

ηταν πολυ ωραια εκπληξη!!!

εγω θα ηθελα αν δεν το ηξερα να μην το ηξερε και κανενας αλλος!

παντως ωραια ειναι να μην ξερεις αλλα και πολυ ωραιο να ξερεις!!!!

σε ευχαριστώ πολύ!

εμένα ο δικός μου δεν θα κρατηθεί, θα το πει σίγουρα, άσε που θα πάει να πάρει ρουχαλάκια και άλλα αξεσουάρ σε αντίστοιχο χρωματάκι οπότε δεν θα είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος χαχαχα!!!να σας ζήσει το μικράκι σας της εξαδέλφης :lol:

• 3 εβδομάδες μετά...

Το εμαθα στην αυχενικη διαφανεια με επιφυλαξη, καθε φορα που πηγαινα στην γιατρο μου μου ελεγε οτι ηταν αγορι (καποιες φορες ειχε σταυροποδι τα ποδια του και τον κουναγαμε για να δουμε χιχιχιχι) και το σιγουρεψαμε 100% στην Β' επιπεδου. Η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να το μαθω αλλα ολοι με ρωταγανε ηθελε και ο καλος μου να μαθει και ετσι κι εγινε...

line_m123_beg_micky_time_1271390400_text_4f20f0eff5f0eff5ebddede9eff220eceff520e5dfede1e9.gif

Το έμαθα και στα δύο μου παιδιά στην αμνιοκέντηση. Κάτι είχε φανεί και στις δύο φορές στον προηγούμενο υπέρηχο και είχαμε την πρώτη ένδειξη, αλλά η αμνιοκέντηση ήταν το αδιάσειστο στοιχείο. Φυσικά και ήθελα να μάθω το φύλο, δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη κάτι που φαίνεται τόσο εύκολα. Ο άντρας μου ήθελε και τις δύο φορές κορίτσι, και την πρώτη φορά του έγινε η χάρη, στη δεύτερη τον είχε προετοιμάσει ο ακτινολόγος ότι μάλλον θα τον στενοχωρήσει. Προσωπικά δεν με ενδιέφερε τόσο το φύλο, όσο να βρούμε το ονοματάκι του μωρού. Στην κόρη, μια βδομάδα από τις απαντήσεις της αμνιοκέντησης είχαμε το ονοματάκι της. Στο γιο, τελικά το δώσαμε μια βδομάδα από τη γέννηση, καθώς ψάχναμε κάτι να του "ταιριάζει"...

hY5fp3.pngfNqvp3.png

• 1 month later...

Επιβεβαιώθηκε πλέον κ επίσημα προχτές (στην 16η εβδ) ότι είναι αγοράκι όπως μας είχε πει κατά 90% στην αυχενική. Κ να μην μας το έλεγε φαινόταν ολοκάθαρα, ήταν καλή κ η στάση του οπότε δύσκολο να μην το καταλάβεις σε περίπτωση που ήθελες να περιμένεις.. Αφού το εντόπισα κ μου είπε ο γιατρός σωστά το είδες, το σημείο αυτό είναι.:lol::lol:

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Στο 1ο παιδι ηθελα να το μαθω γιατι ηθελα να φτιαξω δωματιο,να ψωνισω ρουχαλακια κ.α τετοια μπεμπεδοπραγματα,τωρα σε ααυτη την ργκυμοσυνη λεω να μην το μαθω καθολου μεχρι να γεννησω,πιστευω πως η χαρα θα ειναι 2πλη οταν μαθω εκεινη την ωρα το φυλο του μωρου!!

mhLXp3.pnge2sSp3.png

Εμείς δεν θέλαμε να μάθουμε οπότε το αφήσαμε για έκπληξη.Βέβαια κανείς δεν μας πίστευε, οι περισσότεροι νόμιζαν πως ξέραμε αλλά δεν θέλαμε να το πούμε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...